Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2018 20:29 - Божествената тайна, скрита от Българските духовни лидери на европейските тракийски племена в хубавия син Дунав
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2746 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 03.01.2018 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме Божествената тайна, скрита от Българските духовни водачи и лидери на европейските тракийски племена от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, в култовия валс На хубавия син Дунав.

Всички кодирани документи разсекретяваме с помощта на

Свещеният шифър с който ви просвещаваме в Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
 
„На хубавия син Дунав“ (на немски: An der schоnen blauen Donau) е валс на Йохан Щраус-син (op. 314), написан през 1866 г.
Той е сред най-известните класически музикални произведения.
Възприеман е в някаква степен за неофициален химн на Австрия и традиционно се изпълнява на бис по време на Новогодишния концерт на Виенската филхармония в залата „Музикферайн“.

Премиерата се състояла на 13 февруари 1867 г. в двореца „Думба“


https://www.youtube.com/watch?v=NRhU-W80SyQ

An der schоnen blauen Donau
Новогодишен концерт
Vienna Philharmonic 2018


Ето Българската жреческа визитка на феноменният потомък на Българските жреци, духовни водачи и наставници на заселените по тия места тракийски племена

JOHANN=ЙОХАН=ХАН=Хан (Кан, Жрец)

JOHANN STRAUSS=Хан и Сар на Диана и Исус=Кан и Цар на Дионисиус

Johann Strauss е генетичен потомък на Българските жреци – царе  на Исус и Мария Магдалена от техните културно – цивилизационни мисии като отряди на Дионисиус по Европа и по целия свят

Конкретната родова династична линия на Йохан е :

JOHANN STRAUSS=Хан и Сар от Сина на Иса и Диана=Кан и Цар от Сина на Иса и Диана 
феноменният композитор е генетичен потомък на първородния син на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) от неговите генно – инженерни посявки сред тракийското племе евреи и по – специално в читавата израелтянска подетносна група на евреите .
Изродената част на евреите – юдеите и изродените български династични импланти от Дуло сред тях, са най – злокачественият Божи експериментален продукт, които и организират двете световни войни за унищожението на Българския духовен бунтарски прогресивен елит сред европейските тракийски племена, както организират и провеждат Холокоста сред евреите, насочен на 100 % срещу израелтяните и прогресивния духовен Български жречески имплант сред тях, които юдеи са и заговорниците срещу Българите в световен мащаб и движат сега всички чудовищни глобални световни събития и процеси на войни и конфликти по света с крайна скрита висша първостепенна идея и цел превземането на истинската Обетована Земя – България и унищожението на Българите.

Което няма да стане, защото ще стане Явяването на Българските Богове Демиурзи Гспод Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана , Властелините и Господарите на световете, Спасението на Българите и осъждението на всички народи и човеци на процесите на Съдния ден!
 
image

Сега ние имаме поръчението да подадем последната оферта за спасение и за изродените българо – юдеи от рептилския род Дуло, които са изродените управленчески политически и богаташки елити на всички народи по света, на българо – юдейския еврейски ЕС, на завладяните от същите българо – династични метастази САЩ, всички европейски страни, Русия и целия свят ! 

За рептилския Божи род Дуло вижте във всичките ни статии с парола "безистена и Дуло", "безистена и рептили"

Ние им хвърляме спасителни пояси, а те мерзавците и будалите ни блокират във Фейс бук и ни пречант всячески да стигне Свещеното Божие слово със спасителните пояси до тях!

Будали мерзавци!

БУДАЛИ МЕРЗАВЦИ от=БУДАЛИ МЕРЗАВТСИ от=от
Дуло от Бог Исуз и Богиня Матара



Ето разсекретеното име на залата Музикферайн и на
двореца Думба :

МУЗИКФЕРАЙН=Кан (Жреци) на Бог Иза и Мария

ДУМБА=БА М ДУ=Богиня Мад=Богиня Ма (Майка) Диана

Гост диригент на тазгодишния Новогодишен концерт е Riccardo Muti –жречески потомък на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от Тяхната генетична посявка на Българския свещен жречески феноменен ген на Първожреца Павел сред тракийското племе латини

Изборът им пада върху него, за да направят поредната ярка демонстрация за безусловното приложение на Свещения шифър на Българския език за съставянето на всички!!! човешки имена по Божиите имена и титули от Свещената Матрица,и за демонстрация на безапелационния печат на Кръстническия закон връз имената на всички хора по Земята, които поставят Отгоре и внушават задължително на всички, без да питат и се съобразяват с мнението на родителите и без да им дават никакава степен на свобода в това отношение!

ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Диана Матара и Исус

Вижте!

Riccardo Muti=Кан (Жрец) на Мадара от Тракия

image

Накрая ще преведем и посланието в името на култовото произведение на хубавия син Дунав, който ни показаха в клипа към валса и по – конкретно в 0:56 минута, където летящата камера се плъзна "случайно" покрай поредни Български мегалитен светилищен комплекс, построен от Българските жреци по тия места към веригата мегалитни светилища от Единната Българска световна енергийна система за балансиране и управление на световните био и природни ененергийни процеси и за творене на тях на духовни и материални блага за задоволяване потребностите на хората.
Кръстът върху комплекса указва категорично че той е Българско езическо светилищно съоръжение на Богът Демиург Господ Отец Исус от Тракия , построено върху пресечните точки на земно – космическите енергии, управлявани от Българските жреци

КРЪСТ=Иса от Тракия

An der schоnen blauen Donau=Бард от Дуло на Ешуа=Брат от Дуло на Ешуа
името на валса ни съобщава, че авторът му е потомък от Бялото Братство на Божия род Дуло на Исус


НА ХУБАВИЯ СИН ДУНАВ=НА ХУБАВИЯ Иса и Богиня Диана

НА ХУБАВИЯ СИН ДУНАВ=НА ХУБАВИЯ Син на Богиня Диана

на Щраус, който е син (потомък) на Богиня Диана, Която е Мария Магдалена
която разшифровка обяснява неразгаданата досега мистика и загадка, защо Щраус дава такова определение на Дунав, чиито води имат всякакъв друг цвят, но никога не и син!

НА ХУБАВИЯ СИН ДУНАВ=НА ХУБАВИЯ Син на Богиня Диана
на Сина на Исус и Мария Магдалена, който е Спасителят

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Йохан Щраус – син
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

И защото цензурата спря излъчването на видео – клипа от концерта на 1 януари 2018 за България (заради кадъра в 0:56 минута с Българското скално мегалитно светелище, който обаче ние успяхме да заснемем и ви покажем в поста), ви предлагаме валса от Новогодишния концерт през 2004 !!! годинао пак под диригентството на Riccardo Mutti
 






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.01.2018 20:30

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679649
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!