Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2017 23:46 - Пътешествие със Свети Стефан и машината на времето и тайната на иконографския му образ
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 565 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 28.12.2017 00:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През годините в които сме заедно, проведохме редица разследвания с които разконспирирахме и възстановихме истинския Български произход и статут на някои от знаковите християнски светии – Павел, Николай Чудотворец, Георги, Димитър, Стефан, Игнат и много други,които се оказаха все генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи и Сътворци на света от тяхната новоепохална генерация Дуло, посята от Тях при последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена. 

Родоначалник на всички тия светии е Павел – Първородният син на Исус и Мария Магдалена, роден на 24 декември – Бъдни вечер 33 година от н.е. в 23:50 часа в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, който Павел е Флавий (Флави, Плави, Павил, Павел) – родоначалник на жреческо – имперската фамилия Флавии, която е конспиративната херметична индексация на новоепохалната Българска Божия жреческа династия Дуло, от която са всички т.нар. "римски" императори на Римската империя, която е исторически фалшифицираната Свещена Българска империя, владяла в мир и Любов по Божиите закони и феноменни свръхестествени практики целия свят от 33 г.н.е.до 518 година.
Павел е всички "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, защото е и истинският Цар Авитохол (33 г – 333 г), живял 300 години според Именникът на Българските Канове и в качеството си на култовият Сеяч от евангелската новозаветна притча Семето и Сеячът, посял Божието семе сред всички племена по света и имплатирал така и ашладисал Свещения Божи феноменен жречески ген у всички народи за техен духовен интелектуален и управленчески елит, преминал през 333 година в Божие светейшо служение като Свети Павел, Шефът на транспространственото правителство и власти на абсолютните монарси – Боговете Демиурзи,неговите и  нашите Родители .  

В познатият ни римейк формат на много от нашите документи днес ще ви припомним странната мистична и феноменна история на именника Свети Стефан, с която в лична изповед той самият ще ни разкрие тайната си и ще честити на именниците, като ги просвети за истината за името и светейшата му особа.  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Какво ще правим сега, свети Стефане, при цялата тази комплицирана ситуация? Помагай! Каква стана тя сега?
Императорът не те е преследвал – напротив, закрилял те е, тълпата въобще не те е размазала с камъни, ами е пеела с теб хвалебствени песни за новородените деца  – близнаци на Боговете Демиурзи Властелини и Господари на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им новоепохални аватарни проявления в Тракия пред Българите преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена, и сте извивали кръшни Български тракийски хора и буйни ръченици около Безистена в Ямбол?
Ти си водил всички тия тържества, а?

Свети Стефан се подсмихна скромно и засия – кеф му беше след толкова време някои да му разкрият истинските заслуги към щастливото Божие семейство тогава.
– Ти затова си изографисван на всичките икони с толкова красиви, чисти и елегантно фини дрехи! – продължихме ние да радваме светеца, но реакцията му беше неочаквана за нас:
– Хайде сега да не се обиждаме! Вие за какъв ме мислите, че ще се обличам с женски дрехи! С тия работи майтап не бива!
 –Що бе, бай Стефане – прощавай, Свети Стефане, защо женски дрехи казваш че носиш по иконите? Тези дрехи на тебе по иконите женски ли са?– недоумявахме искрено ние, а 
Свети Стефан се ухили и каза:
– Ама вие наистина ли вярвахте, че на иконите съм изобразен аз, или по – точно мъж?
Че то и най – непосветения ще познае, че на всички икони и фрески уж от мое име е изобразена жена!

–?!?! 

– Какво се цъклите! – вече съвсем развеселен светията се забавляваше с нас, гледайки опулените ни физиномии – жена са ви пробутали фалшификаторите, но и те не знаят!

–!?!?

–Когато през 16 век гонителите на Българския свещен Божи ген съчиняваха фалшификата за Апостол Павел, за да не се знае, че е син на Исус и Мария и е родоначалникът на Българската Божия жреческо – императорска фамилия на Флавиите, които са същата Българска династия Дуло, те измислиха и сърцераздирателната история за мъченика Стефан като жертва и на Павел, и я лансираха уж като каноничен документ.
Тогава Българските Посветени измислиха оригинално противодействие на измамата и по широко разклонената мрежа на зографите – иконописци по всички страни пуснаха псевдо – образа на псевдо – светеца Стефан, представен със 100% характерните антропологични характеристики на жена, със 100% женски дрехи и атрибути!
Такъв иконографски образ създадоха на Стефан, че откъдето и да го погледне човек,
все жена да види!
Красива, нежна, миловидна, крехка, слаба, елегантна, показно и емблематично женствена!
И като я гледа човек, да почне да се пита и да разсъждава това мъж ли е, жена ли е?
И като се убеди, че е жена и ако е от нашите – Посветените, по обратния път ще стигне до замисъла на Главният зограф – Господ Бог Отец Исус Българина и Неговият син – Свети Павел, и от там до фалшификацията със Свети Стефан, със Савел – Павел и Император Флавий!  

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=Бог Иза Болгария

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=Българин Ган (Кан, Жрец) на Бог Иза

Та затова и фалшификаторите не знаят за тази свещена жертвена фалшификция на Посветените ви Деди – да им простят адашите ми за подвеждането, но то името ни си е пак свято – като всички имена по Родителите ни Исус и Мария Магдалена!

– Ами тогава, Стефане, и ти си измислен, не си светия, а?
– Я да ми върнете святия титул! – сопна се Светията. – Знаете ли колко Стефановци – великомъченици натвориха със злодеянията си душманите на Святия Божи Български народ за 1500 години от 518 година досега!
Мен например братовчед ми Юстин ме хвърли жив в горящия Безистен, когато византийците го подпалиха за пръв път по време на успешния кървав вероломен преврат на изродените ми братовчеди от Българската висша имперска школа за династичните потомци на Исус и Мария Магдалена във Византионес, когато на 9 юли през 518 година бяха дошли уж на поклонение в Първосвещения Божи храм в столицата Олимп/Импол/Имбол/Иамбол/Ямбол, а вечерта убиха Първожреца и Император на Свещената Българска империя – Анастасий I и извършиха този злодейски акт с последвалото първо византийско робство на България за времето от 518 до 681 година, което е най – старателно скриваната от историците фалшификатори тайна на Българската история, от който акт последва разпадането на Свещената световна Българска империя, процеси представяни досега като "разпад на Римската империя" ! 
 
Аз бях дякона на Безистена. 
От него момент до сега съм Свети Стефан.
 
Скоро през 2018 ще се навършат точно 1500 години от тия епични и трагични за Българите и за цялото човечество събития, а вие – нашите феноменни потомци, знаете отлично, че на  годишнините на такива големи кръгли периоди стават задължително важни световни събития и процеси и генерални промени, запланувани по графика на Божия проект, по който ние работим стриктно !

ДЯКОН=ДЯ КОН=Диана Кан=Кан (Жрец) на Диана – Жрец на Диана

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=ВИЗАСТЕН=БИЗАСТЕН=БЕЗИСТЕН  –
център за обучение и просвещение на генетични потомци от широкоразклонената династична родова мрежа на Исус и Мария Магдалена.
Кръстен задължително на Първосътворенческото Божие светилище и Първосвещен Божи храм Безистена, който е Командният център на Време – пространствения континиум и Главен КПП и портал между Божиите светове в Първопрестолния Божи град Ямбол!

ВИЗАНТИОНЕС по – късно известен като Константинопол, Стамбул, сега Истанбул 

СТАМБУЛ=Иса и Диана от Ямбул – 
Исус и Мария Магдалена от Ямбул, на който едно от култовите древни имена е Дамполис, от което анаграмна комбинация е Стамбул: 

ДАМПОЛИС=СДАМПОЛ=Стамбул=Истамбул 

– Че тогава ти, Свети Стефане, не си пял и играл хора и ръченици около Безистена, повел коледарските куди три дни и три нощи при раждането на Близнаците Павел и Петър на 24 и 25 декември 33 година, както ни разправяше по – горе! – рекохме и ние да се похвалим с логическите си познания и разсъждения за законите на времето.
Светията се усмихна и каза, че машината на времето, с която сега е дошъл от VI век при нас, има и задна скорост и за да бъде на инженерното ни образование и ниво, добави: 
– Конструирана е да се движи във всички посоки на време  – пространството!
През 518 година аз бях командирован за планетарните тържества през 33 година послучай епохалното събитие раждането на близнаците Павел и Петър.
Водех тържествата три дни и три нощи до 27 декември, моята датна шифрована визитка.
Междувпрочем всички светии пътуват до тази дестинация, вашия екип го пращаме засега по други места.  

Адашът на нашите Стефановци стана от бюрото с централния компютър, на който досега пишеше тези неща, и каза, че прави последния подарък за адашите си в България, като им съобщава още едно скривалище на святото им име – това на Византия и на Византион!

ВИЗАНТИЯ=ВИЗАНТИОН=ЗТИВАН=Зтефан=Стефан

Свети Стефан ни заръча да разсекретим за вас технологията на летене с машината на времето за да почнете да се подготвяте и вие и ни напомни да ви покажем колко явно било, че той не е избразяван на нарочените за негови икони и фрески и обеща да ни разкрие другия път коя е тази красива фина жена, представяна за него няколко века. 

Хванахме се в кръг за ръце и след кратката песенна молитва – послание Часовникът бие към спящите още хора, от адашът и сродникът му и сега светец Стефан Воронов, святият човек влезе в машината и замина при многобройните си подопечни съименици да ги просвети с нашия общ постинг в тайната на името СТЕФАН...   
  
 
плейлиста:

https://www.youtube.com/watch?v=V-sWYsamlr0&list=PLa5-aFdApZnK1jgWyGjsbVycyblI0k54p

1.Стефан Воронов              Часовникът бие 
2.Стефан Данаилов и Vеronique Jannot - Comon sava (1983)

Ние пък с удоволствие изпълняваме заръката му да преведем другите документи с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез
 ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
и всички други документи от блога ни ! 

И най-напред ще ви преведем толкова ясното и директно послание – предупреждение
от включилия се в екипа ни Български Исусов аристократичен Бард Воронов от Българския интелектуален и духовен елит от Дуло в тракийското племе руснаци

СТЕФАН ВОРОНОВ от=от Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Диана

ЧАСОВНИКЪТ БИЕ=Бок Исуш и Богиня Диана

Колко хора безгрижно спят!
–Дан! Дан!


ДАН=Диана

Колко безгрижно спите!

Чувате ли  – Дан,Дан! 

Чувате ли – Диана ! Диана !

Чувате ли, Диана ви казва:

– Да не изтървете машината на времето!


МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария 

image

Това бе откъс от общият ни със Свети Стефан синергитичен постинг от миналогодишните Стефанови именни ден.
  
По – натък ви предлагаме пълния комплект разсекретени документи за тайната на свети Стефан и значението на неговото култово име, които сме публикували в нашите пространни документални постинги 

Самопризнанията на Свети Стефан кой е и откъде е и лекцията му какво означава и твоето име – част1
bezistena.blog.bg/history/2014/12/27/samopriznaniiata-na-sveti-stefan-koi-e-i-otkyde-e-i-lekciiat.1325987

Пътешествията на Свети Стефан във времето и истината за името му–част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/12/27/.1325996 
 

Честит имен ден на Баща ми Стефан – действащ светец и служител в още съвсем малко време невидимата небесна светейша институция!

image

Честит имен ден и на феноменния ни жречески син Стефан! 

Честит имен ден на всички Стефановци и на просветените Българи!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел и генетичните му потомци Свети Стефан, Свети Стефан Воронов и Свети Стефан Дунчев – Баща ми
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД и всички гости с Любов и песни!
Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.12.2017 23:47

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 3175244
Постинги: 1163
Коментари: 2085
Гласове: 20076
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. ПАРАД НА РАЗВРАТА
7. БОГИНЯТА МАЙКА
8. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
9. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
10. ВСИЧКО ТАЙНО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО
11. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
12. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
13. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
14. Сайта на Роден Край™
15. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
16. ИДВАЙТЕ СИ...
17. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
18. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
19. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
20. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
21. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
22. КОРЕНИТЕ НА ОМРАЗАТА
23. Писмо от бъдещето към Българите !
24. Декларация за геноцид над Българите
25. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
26. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
27. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
28. Обръщение към администраторите на блога
29. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
30. Любовно Писмо от Бог