Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2017 21:37 - Помагаме ви да намерите по Кабала – хороскопа вашия идеален партньор! FIND YOUR IDEAL MATCH
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1463 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.12.2017 20:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Из титулните рекламни полета на блог.бг се върти упорита подканяща ни реклама с големи букви FIND YOUR IDEAL MATCHНамерете вашия идеален партньор!
Решихме да се възползваме от настойчивата покана, защото в живота винаги търсим какви ли не партньори, камо ли идеалните, за всевъзможни житейски проблеми и сюжети, а и нашият екип търсим постоянно всякакви партньори, защото това е основна част от мисията ни.
 
Активирахме една от хипервръзките на рекламата и веднага от новата страница наизкачаха тези ни кандидат – идеални партньори, които предлагаме и за ваши идеални партньори!

image
image
image
image
image
image

Оказаха се прекрасни и чаровни красиви момичета, които ни се предлагаха за идеални партньори, но партньори за какво по – точно се почудихме : за нашите исторически и археологически разследвания ли, за езотеричните ни разкрития ли, за политическите ни анализи ли или за технически сътрудници, и затова и решихме да продължим по активните хипервръзки за да проверим, въпреки че една от съекипничките ни вика на съекипниците ни какво се правиме, че не виждаме какви са?

Всеки човек различно вижда и мисли, и понеже ние много вярваме в доброто начало на хората и им се доверяваме, но и проверяваме, затова и активирахме снимката на първата наша кандидат идеална партньорка за да разберем какво ни предлага тя.

image

Съекипничката ни се оказа права не толкова с феноменния си ясновидски екстрасенсен талант, колкото със безпогрешния си женски нюх.

Затова и не ви даваме линк към сайта и рекламата, за да не излезе, че правим реклама на този тип сайтове, въпреки че тия кандидат – партньорки са на високо и сериозно издържано ниво на прима виста.
Който се интересува повече да се разтърси из блогбеге – то.
 
А ние декларираме пред съекипничките ни, че целият ни интерес към кандидат – партньорките ни е чисто професионален и свързан 100 % с нашите основни занимания, като вниманието ни бе привлечено единствено от надписа, който веднага дешифрирахме автоматично, а мацките изкочиха и ни начуколиха на следващата стъпка по хиперактивната следа, затова и тях сега ги използваме за фонова гарнитура и реалити декор, върху който с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

сега разсекретяваме сакралните прототипи и титуляри на идеалните ни партньори, към които се стремим ден и нощ!

Ето ги!

FIND YOUR MATCH=F MADAR ECHUA=Богиня Мадара и Ешуа  –
нашите партньори, към които се стремим отчаяно ден и нощ с всички сили, са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!
Както и много от тия хубавици от сайта, защото цялата Божествена красота и хубост на човешката раса на Земята, както и всичкият феноменен духовен интелект и елит на всички човешки племена, са от Българките и Българите – генетичните потомци на Българските Богове – техните династични деца от Дуло, който Божествен род се съдържа в пълния формат на рекламата: 

FIND YOUR IDEAL MATCH=DULO F MADAR ECHIA=Дуло от Богиня Мадара и Ешуа

FIND YOUR IDEAL MATCH=F MADAR ECHIA DULO=Богиня Мадара и Ешуа Дуло

нашите идеални партньори, към които се стремим отчаяно ден и нощ с всички сили, са Българските Богове Демиурзи, нашите Татко и Майка Исус и Мария Магдалена, Родоначалниците на Техния и нашия потомствен феноменен жречески род Дуло 

Ето как се стремим отчаяно към Боговете ни:

СТРЕМИМ СЕ към=към Исус и Мат Мария

СТРЕМИМ СЕ ОТЧАЯНО към=СТРЕМИМ СЕ към Диана и Ешуа 
 
СТРЕМИМ СЕ ОТЧАЯНО към=към Сина на Исуш и Диана Мат Мария – 
стремим се отчаяно към Боговете ни Исус и Мария Магдалена и към обещаният ни от Тях Техен Божествен Син, Човешкият Син – Спасителят на Българите и на човечеството, Който бе селектиран при екстремални реалити условия за последните 2000 години през генеалогията на 100 поколения негови Предци от златната първосвещена линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светоста си.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В нашата вътрешно – екипна анкета по линия на мъжките съекипници най – много гласове събра Анастасия.

Коя от шесте Анастасии – вие сами преценете, като колективният ни избор върху Анастасия се спря заради самото повтарящо се цели 6 (шест) пъти! име сред кандидат – партньорките ни, и неговия сакрален исторически генезис и тайна, за които сме ви просветили в статиите от блога ни, които можете да намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Император Анастасий".

АНАСТАСИЯ=АНАСТАСИЙ=Диана и Исус=Дионисиус

И все пак интересна работа що така реагира нашата съекипничка, че и добави извън работата ни и протокола и "пука ми че ми дреме – гледайте!", след като тя е с класи по комплексни показатели над тия хубавици, каквито са и всичките ни съекипнички!

Наверно за да ни подаде и този култов израз за разсекретяване:

ПУКА МИ ЧЕ МИ ДРЕМЕ=ПУКА МИ ТШЕ МИ ДРЕМЕ=
Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана Мат Мария
каквито разкрепостени и непукисти са всички Жрици на Българските Богове, и още зъдължително и класни и класически хубавици!

ХУБАВИЦИ от=ХУБАВИТСИ от=от Бохиня Диана и Бог Иса

ХУБАВИЦИ=ХУБАВИТСИ=Хан (Кан, Жрици) от Богиня Диана и Бог Иса

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и нашите Идеални Партньори
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

Този импресиен Кабала – партньорски пост посвещаваме с радост на моя нов приятел от днес във Фейсбук – Гонзо, култовият и познат на много от вас истински Българин по генезис от Божия род Дуло, по Дух, по патриотизъм и Българолюбородие, и по родова етносна демографска отговорност и мисия – Георги Зафиров  https://www.facebook.com/edinni?fref=ts , емблематичен национален активист от Атака и кумец на Волен Сидеров.
Посвещението ни е в знак на благодарност, че Гонзо прие поканата ми за приятелство, която му бях изпратил отдавна, след близо година размисъл как да ми благодари, че преди повече от две години когато се бе отказал категорично да търси повече наследник след четири поредни прекрасни дъщери и се тръшкаше и дума не даваше да става по въпроса, му казах, което ми казаха Отгоре, че скоро ще има син, който ще продължи свещената му Божия жреческа династична линия!
Скоро след това му се роди син, който ще продължи свещения му Божи феноменен жречески род от Исус и Мария Магдалена, Които въобще не питат Гонзо, нас или който и да е от вас, иска или не иска деца!

image

Гонзо, който също като нас е отличен познавач и ценител на Божествените Български идеални партньорки, на снимката с идеалната си партньорка в живота, дадена му от Идеалните ни Партньори, за която той декларира и прокламира до снимката им в профила си :

Не си като никоя друга, щом аз те обичам!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Прекрасни сте !
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Още за интересуващите се от моя нов стар Приятел вижте в нашия пост:

Чудесата на магията на Пролетното равноденствие.Тайната на началото на Божествения генезис на феноменните Българи от Дуло и на двама Змея от Атака
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/23/chudesata-na-magiiata-na-proletnoto-ravnodenstvie-tainata-na.1517202





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
13.12.2017 22:49
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7719075
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44346
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!