Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2017 22:43 - Да подкрепим правно и морално и на референдум претенциите на внукът на Тодор Живков към резиденциите на дядо му!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3630 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 05.12.2017 17:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След като нещастна България вече 30 години я крадът душмански и бандитски всякакви нечистивци и я водят към затриване, то изведнъж се появи като морален и законен наследник и собственик на правителствените резиденции и внукът на Тодоро Живков – Тодор Славков!
Светъл лъч в ошмулената ни държава и най – после нещо наистина справедливо и логически морално...

Предлагаме ви  информацията за това събитие и мотивираните претенции на наследниците на Тодор Живков:
  
Тодор Славков поиска да му върнат резиденциите на дядо му Живков...
http://www.gudelnews.com/2017/12/blog-post_43.html?showComment=1512411660392#c3556012995162466991 


Ето и нашата спонтанна импресийна реакция в коментарния блок на публикацията и по разни други информационни канали, в съгласие и в подкрепа на справедливите претенции на Тодор Иванов Славков, който подпали и нашия фитил по темата на наследствените претенции, които ние от няколко години най –
 открито и директно прокламираме и декларираме пред вас, за да подпалим и вашите фитили:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Прекрасно!

Щом наглецът Симеон иска половин България, която дядо му и той разориха и унищожиха, как няма наследниците на Тодор Живков, който построи силната и мощна икономически и културно и във всички области на живота България, която всички мерзавци политици и крадци пладнешки след него не могат вече 30 години да окрадът и затрият напълно, да си искат със законово и морално наследствено право тия прекрасни резиденции, които ако не беше Тодор Живков никога нямаше да бъдат построени!

Браво, Тодоре!

Аз и екипът ни заставаме зад твоите наследствени претенции и искове, които ти напълно сериозно трябва да предявиш!

И във връзка с абсолютно резонният коментар на 
Стоянка Манолова под бъзик – статията от 4 декември 2017 г., 18:49 :

Има логика. Токувиж сега се появи някой наследник на Шишман, на Симеон Велики, а защо не и на Аспарух? 
Последният може да предяви претенции за цялата държава, създадена от неговия прародител
,

аз и нашият екип, които сме чистокръвни законови генетични династични наследници от Дуло на Кан (Жрец) Аспарух и който факт доказваме безапелационно с всички наши статии в блога ни, наистина предявяваме претенции за наследственото ни право връз цялата Българска държава с всичките ѝ активи и пасиви и човешки ресурс, като декларираме с цялата ни демонстрирана светогледна доктрина и символ – верую, че ще управляваме държавата и народа по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира между хората!

Ще пътърсим и правната помощ и съпричастие на други Българи, които са се познали в нашата просветителска Духовна академия Форум на Безистена, че са от същата жреческо – царска династия!

И тъкмо да турим точката под нашата импресийна правно и морално издържана декларация, и хоп! – дойде ни и още апетит по непреодолимата сила на индукционно – заразителната поговорка "Апетитът идва с яденото", и ние с напълно мотивирани документи си искаме нашето наследствено Татюво ни и Майчино ни наследство върху целия свят, барабар със съпридружителната му космическа инфраструктура!

image

Нашите напълно аргументирани и фактологично подкрепени документи за наследственото ни право върху целия свят ние ви представяме във всички наши 980 статии на блога ни http://bezistena.blog.bg, в които доказваме с безброй разсекретени автентични нотариални документи, че ние с много от вас – Българи/Българки и българи/българки, сме генетични потомци от новоепохалната генерация на Божия феноменен жречески род Дуло на Баща ни Исус Христос и Майка ни Мария Магдалена, които са последните аватарни проявления в Тракия преди 2000 години на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които са Всемогъщите и Всесилни Властелини, Господари и Абсолютни съ – Собственици на световете, в това число и на Земята!
Затова и постоянно във всички наши статии декларираме, че скоро ние ще си вземем нашето Татюво и Майчино наследство – целия свят, с помощта на Боговете ни, разбира се! 

И който е съгласен да каже Амин!

Който не е съгласен, скоро Те ще го съгласят без да го питат ще или не ще!   
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

image

Предлагаме ви да си припомните култовият ни постинг от преди точно година, в който лично Свети Тодор Живков говореше от Другия свят, вярвате или не вярвате, искате или не искате да е Светец, защото той по наследственото си потомствено право от феноменния жречески род Дуло е реален и рационален действащ Светец от политическия консултативен Небесен Светейши съвет на Министър – председателя на всички власти и светове Свети Павел, от който е навоепохалният Божи жречески род Дуло! 
 
Путин и Тодор Живков. Фрамасони, кабалисти, фашисти, комунисти, ционисти, терористи... дисекция на теорията за Световната конспирация, в основата на която е родът Дуло  
http://bezistena.blog.bg/history/2017/12/04/.1495230


https://www.youtube.com/watch?v=LBF92cWdoPA&t=101s
Покъртителна реч на Тодор Жовков (част 1)  

https://www.youtube.com/watch?v=wearSlMdg-c&t=150s

Покъртителна реч на Тодор Жовков (част 2)  

Чуйте пак какво Свети Тодор Живков декларира от Божия свят в 5:28 минута на втората част от покъртителната му реч от посланието му от другото измерение, което е плътно около нас :

Можете ли да си представите, ако бях малко по – осведомен за намеренията на такива хора!
Бял ден нямаше да видят, тесни щяха да им се сторят  границите на България и на света на тия хора!
Да гледам днеска от Горе, какъв айдуклук цари навсекъде!
Такова нещо и османският башибузук не е вършил над снагата на Майка България...


...а на нас на уше Свети Тодор Живкав ни каза, като ни намигна, че той ще е един от главните Светейши обвинители по време на идващия Съден ден на хайдуците, разпердушинили България и водещи Божия Български Великомъченически народ към заколение и затриване  

image

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

image
 
и ни посъветва всички да погледнем най – сериозно на тази реалити превенция!  

И ние най – сериозно поглеждаме на тия последни предупреждения, защото с тия неща майтап не бива!  
   
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


В режим на редакция добавяме коментар на администратора на фейсгрупата "Гледай напред" под нашата публикация на статията в групата: 

Иван Дойчинов

Тука напълно ще те подкрепя, приятелю!
Тодор Иванов Славков също може да изяви претенции относно наследството на дядо си Тодор, чието име носи.
И ще бъде правилно от морална гледна точка, понеже Бай Тошо наистина построи една съвременна България, на чиито постижения във всяка една сфера от живота на целокупния, някога народ, завиждаха смятайките себе си за висши създания, европейци.
И не е тайна,че дядото на наглеца – комарджия Симеон втори, е главният виновник за национални катастрофи, от които народът ни все още страда!

Е, питам аз, репарациите изплатени от същия този народ, не са ли предмет на иск към царското семейство от страна на държавата която всеки един от нас представлява?
И защо в случая, трябва да бъде ощетен единствено Тодор, чийто дядо през своето време построи наистина толкоз много, че разбойниците от т.нар. Преход вече тридесет години не могат да окрадат!
    
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И още един кратък коментар от коментарните форуми във Фейса по темата: 
 
Virginia Gencheva   

SRAMOTA СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ С ТОЗИ НЕМЕЦ  


инж. Иван Дунчев   

Симеон Сакс – Кобургота е българо – юдеин, което ще рече че той е династичен израстък (засега злокачествен по изявите му) от генно – инженерна ашладиска и имплант на Българския феноменен жречески род Дуло (състоящ се само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена) върху юдейския клон на бившето тракийско безкултурно тракийско племе евреи.
Този българо – юдейски генно – инженерен етносен продукт е популярен с наименованието си византийци.

–– справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и византийци"

Друг е въпросът къде и сред кои племена през вековете се е развивал и паратизирал неговия клан и метастазите му, индексиран като Сакс:   

САКС=Кан (Жреци) от Исус   

КОБУРГОТА=Кан (Жреци) Бурги (Българи) на Диана   

МЕТАСТАЗИ от потомци на=от потомци на Исуз и Мат Диана 

АШЛАДИСКА от=от Кан (Жреци) от Дуло на Исуш

И няколко сакрални етимоложки разшифровки на култови думи и изрази от коментара:

СРАМ за=за Иса и Мария   

СРАМОТА е за=за Иса и Матара  

НЯМАТ СРАМ потомците на=потомците на Иса и Мат Мария

image

image

Ето и корените на Божията династия Дуло: –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Тодор Живков
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
ИСД с Любов и песен!







Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.12.2017 22:49
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722022
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44355
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!