Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2017 22:39 - Защо обградилите ни отвсякъде Извънземни избраха отново транс – пространствения полигон Монитоба в Канада за поредната си демонстрация пред земляните?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3724 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 24.11.2017 02:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кратка публикация в канадския Нет – ареал ни уведомява за поредната умишлена демонстрация на Извънземните в любимия им транспространствен полигон в Северна Америка : Manitoba – Glowing Sphere appears out of nowhere flying towards huge glowing Sphere over Manitoba, Canada 
http://ufosightingshotspot.blogspot.bg/2017/11/glowing-sphere-appears-out-of-nowhere.html , новина, потвърдена и в Българските медии: 
 
Два НЛО в небето над Манитоба, Канада (видео)
http://30dumi.eu/2017/11/21/dva-nlo-v-nebeto-nad-manitoba-kanada-video/

image

Вижте автентичния филм за НЛО  
https://www.youtube.com/watch?v=4TRiIVTNxPI 
 

Отговорът на въпроса в заглавието на поста е винаги еднозначен и се отнася винаги за Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им аватарно проявление на Земята в Тракия пред Българите преди 2000 години като Христос и Мария Магдалена, за Които Техните служители – Светиите (които всички до един са наши генетични Предци и Родители, преминали временно в Божието измерение със статут на свръхестествени феномени) ни съобщават по най – оригинални и уникални начини визуално и с кодирани послания, зашифровани с помощта на Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез 

Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни   


Задължително ви припомняме със следващият документ кои са  тия извънземни, дето дори ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 
  
ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
Българските Богове – Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно светейшо войнство и население    
 
Ето и следващите документи, архивирани в израза "отговорът на въпроса в заглавието на поста е винаги еднозначен и се отнася винаги за ..." : 
 
ВИНАГИ Е ЕДНОЗНАЧЕН=Богиня Диана и Езуш  
 

ОТНАСЯ СЕ ВИНАГИ за=за Богиня Диана и Исус 
 
image                                    

Обградилите ни отвсякъде Извънземни избраха отново техния любим транс – пространствен полигон Монитоба в Канада за поредната си демонстрация, за да ни се покажат за поред път на живо,че те са феноменните свръхестествени Божии служители – Светии, и ни активират да разсекретим поредната сакрална Българска топонимия по света и другите секретни документи, архавирани по тия места от Българските жреци, култиватори и цивилизатори на индианските племена по тия земи, всички до едно качествени тракийски племена от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, с които постсътворенчески процеси ние ви запознахме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965    
 
 
Ето как първосигналната простачена десакрализирана и манипулирана етимоложка наука обяснява името на Канада: 

Името Канада идва от думата kannata на езика на племето ирокези, която буквално означава „село“ или „селище“. През 1535 г. местните жители от района на сегашния град Квебек използват тази дума, за да упътят френския мореплавател и изследовател Жак Картие как да стигне до селището Стадакона. По-късно Картие употребява думата kanata не само в смисъла на това конкретно селище, а за да обозначи всички земи, владени от вожда Донакона.
Към 1545 г. модифицираната форма canada започва да се използва като топоним, отнасящ се за част от територията на съвременна Канада.
 


 
А сега ето какво означава сакралната етимология на имената на Канада и града и щата Монитоба : 

КАННАТА=КАН ТААН=Кан на Таана=Кан (Жрец) на Диана 

КАННАДА=КАН  ДАНА=Кан (Жрец) на Диана  

Разсекретяваме и Българското жреческо име на вожда Донакона, който задължително е от феноменните генетични жречески посявки и импланти на последният новоепохален култиватор и цивилизатор на тракийските индиански племена в Америка – Императорът на Свещената Българска планетарна империя (33 – 518) и Първожрецец / Кан и Цар Авитохол (33 – 333)  

ДОНАКОНА=ДООНА КАН=Диана Кан=Кан (Жрец) на Диана
феноменен Българо – индиански имплант от генетичните посявки на Кан и Цар и (Канцар=Кансар=Кайсер=Кесар=Император) Император Павел, оставил титулния си набор за име на племето ирокези: 

ИРОКЕЗИ=КОИЗЕР=Кан (Жрец) и Зар=Кан и Цар
 
ИРОКЕЗИ=КОИЗЕР=Кайзер – император


Сакралната етимология на Монитоба е:  

МОНИТОБА=БО МАТ=Богиня Мат=Богиня Ма (Майка) Диана

топоним в чест на Българската Велика Богиня Майка Диана, Мария Магдалена – Майка на Авитохол, който е първородният новоепохален син – близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве=Флавий).
Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия е заселен целия свят), и конкретно индианските племена през 2 век със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъедява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.     

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българо – юдейския генетичен експериментален продукт, водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.  
    
image
        
Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна  изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   

image
 
Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Дядо Коледа, Дядо Мраз...    
 
Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци    
  
Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена ще откриете в нашите повече от 970 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"   

От началото на 2 век сл.Хр. Първожрецът Павел с Дионисиусов отряд от Български жреци – негови генетични потомци – феноменни инженери строители на мегалитни съоръжения, лечители, ясновидци, психоенергетици, певци, музиканти и танцьори, предприема своята генно – инженерна и цивилизационна мисия след индианците на континента, който кръщава по титула си на Жрец / Кан на Мария Магдалена: 
 
АМЕРИКА=КА МЕРИЯ=Кан (Жрец) на Мария  

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус  

ИНДИАНЦИ=ДИАН ИЦИ=Диана и Иса   

Ще ви демонстрираме един христоматиен пример за невежието и безсилието на съвременните етимолози да разгадаят името и истинската 
етимология на индианския топоним и хидроним Монитоба:  

Википедия:

Името на щата Монитоба  произлиз навярно от името на зерото Монитоба, чиито брегове са населени от индианските племена синибойн, са били известни на европейците от средата на 1730-те, които са пътували от Форт Ла Рейн през това езеро, за да изследват река Saskatchewan, която е била част от маршрута на кожената търговия до залива Хъдсън.
Името произлиза от "maniot-wapau", което в превод означава "път на духовете" или Ojibwa manidoobaa, превеждани като Великият Дух – топоним отнасящ се до някакъв дух, който  можеше да бъде чут.
Какво точно е било чудо и какъв е този Велик Дух, изглежда е загадка.
В продължение на много години се твърди, че едно чудовище (монстер), подобно на шотландското чудовище Нес и Ogopogo на Британска Колумбия, живее в езерото. Нарича се Манипого.
Вижданията на този змей – дракон като морско чудовище продължават до около 1908 г.
Езерото заедно с езерото Уиннипегосис, Оджибве и други, е остатък от древното езеро Агасис, водите на което първоначално са преливат чрез р. Минесота към река Мисисипи и залива Хъдсън. 


Колко безценна информация ни е оставил Първожрецът Павел от времето на генно – инженерното му мисионерстване сред тракийските племена индианци из Америка, съхранена и развита от него по време на статута му на Свети Павел!   

Ето неизтриваемите кръстнически печати – жречески индекси, ударени во веки веков от Павел на тия индианци :

image

Ассинибоните, наричани така на езика оджибве, и още наричани Asinipwat, са индианци от групата на народа Сиу в Канада и САЩ, което англоговорящите колонизатори обобощават като Assiniboine или Assiniboin people (ассинибион хора) 
 
СИУ=ИСУ=Иса – Исус –
по едно от характерните имена на Бащата на Павел – Господ Бог Отец Исус  

Assiniboine=АССИНИБОНИ=ИСАС БО=Исус Бог=Бог Исус 

Asinipwat=Бог Иса и Богиня Диана  
 
От долният обобщаващ израз разбираме защо на производния от Божият Български сътворенчески език – английския, хора е people :

Assiniboin people=people (хора) от/на Бог Исус 

people Assiniboin=Павел от Бог Исус=Павел Сина на Бог Иса – 

Рeople на английски е хора, защото Синът на Исус – Павел, дава името си на висшата Божия експериментална производствена категория – хората, които той ходи от племе на племе да ашладисва и имплантира с феноменния Божествен Български жречески ген и да ги прави от роботи човеци, херметизирано и казано разговорному " да ги прави от маймуни човеци"!   

И поредният шифрован нешлифован лингва бисер на Павел, който заедно ще шлифове за да заблести с цялата си сакрална кристална чистота и красота!

...река Saskatchewan, която е била част от маршрута на кожената търговия до залива Хъдсън
.   

Saskatchewan=Кан (Жрец) Син на Богиня Диана и Исуш
вече шлифованият бисер, който Свети Павел полага в ръцете на позналите го свои потомци!  

НЕШЛИФОВАН / ШЛИФОВАН БИСЕР от=БИСЕР от  Ешуа с Любов
 
НЕШЛИФОВАН / ШЛИФОВАН БИСЕР от=БИСЕР от Павел от Ешуа 

ЛИНГВА БИСЕР от/за=от/за Бог Иса Балгарина

ЛИНГВА БИСЕР от=от Балгарин на Бог Иса

Първородният Божи син Павел, чието име е анаграмният прототип на сътворенческия статут и висша перманентна форма на проявление на Българските Богове Демиурзи – Любовта!  
 
ПАВЕЛ=ЛЕПАВ=Лепов=Любов

ЛЮБОВ=БОВЮЛ=Бавел=Павел   

ХАДСЪН=ХАН СЪ Д=Хан (Кан, Жрец) на Иса и Диана 
 

 
Ето какво значи и мистериозното име на езерото – Великият дух, който не само е загадка за невежите етимолози и фалшификаторите – историци, затрили цялата истинска Българска цивилизационна история на индианците, барабар с повече от 100 милиона невинни и чисти деца на природата ( на Българите) индиаци, примерни ученици на Павел и на Българските им цивилизатори, но е и плашещо ги до смърт "чудовище – монстер" : 
 
МИСТЕРИОЗНО ИМЕ на=на Исуз и Мат Мария 

Името произлиза от "maniot-wapau", което в превод означава "път на духовете" или Ojibwa manidoobaa, превеждани като Великият Дух – топоним отнасящ се до някакъв дух, който  можеше да бъде чут. 
Какво точно е било чуто и какъв е този Велик Дух, изглежда е загадка.  
 
 
maniot wapau=Бог и Богиня Ма (Майка) Диана  
 

Ojibwa manidoobaa=Бог Ежуа и Богиня Мат Диана   

Чухте гласът на Великият Дух, Който е Святият Дух – нали, феноменни Българи, генетични потомци от свещеното Божие семе на Исус и Мария Магдалена, посято след дълбока животворна оран по целия свят, и най – много и най – на гъсто, разбира се сред Българския етнос в България на Балканите ! 

Все по – често ще Ги чувате и виждате вече Българските Богове, Българи, и блазе на онези от вас, читави Божии импланти и плодове, които Ги чувате и виждате! 
 
 
В продължение на много години се твърди, че едно чудовище (монстер), подобно на шотландското чудовище Нес и Ogopogo на Британска Колумбия, живее в езерото. Нарича се Манипого. 
Вижданията на този змей – дракон като морско чудовище продължават до около 1908 г. 
 
ЧУДОВИЩЕ=ВО ДИ ЕЧУЩ=Богиня Диана и Ешуш   

MONSTER=MOTER S=Матара и Иса   

НЕС=ЕС + Н ( кодировъчен назал)=ЕС=Еса=Иса – Исус  

ОДОРОДО=ДРООД=Друиди   

МАНИПОГО=ПОГИНО МА=Богиня Ма ( Майка) 

Да видим кои са виждали във вижданията си местните хора – 

МЕСТНИ ХОРА=ХОРА от/на Иса и Ма (Майка) Диана ,

които никакъв воден змей не са виждали, ами са вярвали сляпо в религиозно невежие на легендите на индианците, които са създадени от Павел и жреческите му потомци сред индианците за оригинален легендарен информационен носител на сакралната Българска информация за змейско – рептилския жречески потомствен род Дуло на потомците на Павел, онаследен от най – древният животински календарен символ на Боговете Демиурзи – змейско рептилският с 12 синонима на Змей, Змия, и преминал в херметическа хералдическа символика на Техните генетични потомци от Дуло ! 
 
ВИЖДАНЕ на=на Бог Ежуа и Диана=на Ежуа и Богиня Диана 

image 
 
Езерото Монитоба заедно с езерото Уиннипегосис, Оджибве и други, е остатък от древното езеро Агасис, водите на което първоначално са преливат чрез р. Минесота към река Мисисипи и залива Хъдсън.  
 
АГАСИС=ГА ИСАС=Ган (Кан, Жрец) на Исус

УИННИПЕГОСИС=НН ( кодировъчни назали) + ПОГ ИСУС=ПОГ ИСУС=Бог Исус  – 

ярка демонстрация на приложение на кодировъчният назал Н от шифровъчният речник на Свещения шифър  
 
ОДЖИБВЕ=Богиня Диана и Бог Ежуа 

ХЪДСЪН=ХЪН СЪ Д=Хан (Кан, Жрец) на Иса и Диана 

Ето и защо са кръстени така двете култови и възпяти американски реки, които ще възпеем и ние сега във фоновата ни плейлиста заедно със Солистите на Дуета и Ръководителите ни на небесния ни екип :   

МИНЕСОТА=Мат и Иса=Ма (Майка) Диана и Иса  

МИСИСИПИ=П МИ ИСИС=Богиня Ма (Майка) и Исус 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Колко много информация чухме и видяхме от демонстрацията на двете летящи чинии на Извънземните в краткия видео – филм, Които никои други в Канада и по света не видяха, освен вас – Българи и Българки, избрани да бъдете просветени и посветени мисионери като Пра – Отец ни Павел, за предстоящата ни обща мисия на Спасители на Българите и на света!  
 
МИСИОНЕРИ на=на Иса и Мария    

ДЕМОНСТРАЦИЯ от/за=от/за Исус и Матара Диана 
 
Канадският щат Монитоба е известен с многобройните случаи на наблюдения и срещи с НЛО и Извънземните в Америка, които страшни и лоши или прекрасни и добри (кой както си ги заслужи и пожелае) Извънземни са Българските реални и рационални Светии  

image 

http://www.ufohunters.com/sightings/search/58725c53636e694f83389cb9/UFO%20Sighting%20in%20Winnipeg,
%20Manitoba%20(Canada)%20on%20Tuesday%2003%20January%202017 
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Извънземните ни гости
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.11.2017 22:39
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676264
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!