Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2017 23:23 - Как да преминем през ситните мрежи на кемтрейлса и всички дебнещи ни опасности от заговорниците срещу Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4268 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 14.11.2017 18:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все по – осезаемо болезнено Българите усещаме стягането на примката около  набелязания за заколение и затриване Български етнос и вече виждаме и конкретните ѝ параметри, измерения и проявления навсякъде в живота ни, защото душманите ни вече въобще не се старят да се крият дори, сигурни в успеха на пъклените си планове! 

Ние сме ви давали подробна информация за избягване конкретно на отровите на кемтрейлса и всякакви други оръжия срещу Българите от арсенала на душманите ни, която ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и кемтрейлс", както ви даваме и конкретната парола, разсекретена със Свещеният шифър – 

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария ,

една от многото отрови и оръжия за масово поражение в световен мащаб на Българите и криптоБългарите от жреческия феноменен род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, които съставяме духовния интелектуален творчески прогресивен и борчески елит на всички племена и народи по света, сега ще разсекретим поредното кодирано послание от Извънземните ни Надзорници ни, които са Божиите реални и рационални свръхестествени Светии, за нашата универсална защита.

Пак ви напомняме, кои са тия извънземни, дето дори ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !   

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
Българските Богове – Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно Светейшо войнство и население, които се състоят само от наши генетични родители и предци, преминали временно в Божието измерение 

image



В Нета legna публикува краткия пост

Видях мрежите, които врагът разстилаше над света, и рекох с въздишка: "Какво може да премине неуловимо през тези мрежи?" 
http://legna.blog.bg/regionalni/2017/11/13/quot-vidiah-mrejite-koito-vragyt-razstilashe-nad-sveta-i-rek.1577530#last_comment 

който препубликуваме: 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Видях мрежите, които врагът разстилаше над света, и рекох с въздишка: "Какво може да премине неуловимо през тези мрежи?"  

image

Тогава чух глас, който ми рече: "Смирението." " - Св. Антоний Велики
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нашият коментар бе: 

bezistena
 
Препоръката и формулата за преминаване през ситната универсална мрежа на врага и на всички врагове, които ни дава Свети Антоний Велики, са и пророчески послания за Българите за сегашните фатални и решителни времена и събития за оцеляване на етноса ни!  

И защото сме ви просветили, че всички възлови и важни от локално или глобално значение пророчества, са винаги в кодирана със Свещения шифър капсула, сега разсекретяваме поредното спасително пророчество с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546     


Видях мрежите, които врагът разстилаше над света, и рекох с въздишка: "Какво може да премине неуловимо през тези мрежи?" 
Тогава чух глас, който ми рече: "Смирението." 


СМИРЕНИЕ=С МИРЕНИЕ=ИС МЕРИ + Н (кодировъчен назал)=Иса и Мария –   
познанието за Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Чиито последни новоепохални проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите са Исус Христос и Мария Магдалена, проумяването от просветения, че е Техен феноменен генетичен потомък и стриктен живот във висша степен по Техните закони на Всемирната Любов !  

ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ на=ЛЮБОВ на Богиня Матара и Иса 

СТРИКТЕН ЖИВОТ по законите на=ЖИВОТ по законите на Диана и Ежуа от Тракия  

И още преизобилна информация в блога ни с повече от 950 статии за Тях, както и в конкретния пост за смирението 

Бъди смирена и праведна свята змия, но съскай и се гордей и се възгордей и извиси,че си смирен, сиреч Божествен!   
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/07/bydi-smirena-i-pravedna-sviata-zmiia-no-syskai-i-se-gordei-i.1508152?reply=4972199

И защото блогерът Legna пусна коментара ни в блога си въпреки доктринални разминавания, които са естествени, и да даде възможност на още Б/българи да получат тази информация от Боговете ни, Които търси той и другите в свещено невиновно невежие, а Те са до тях, ние преекспонираме получената информация от поредното Божие шифровано послание за всички вас, изпълнявайки стриктно и ревностно строгата заръка на Отец ни Исус: 
 
image


Ето поредната парола за безпроблемно преминаване през всички мрежи, хвърлени връз нас, както и през най – ситните мрежи ! 

МРЕЖИ=МЕР ИЖ=Мария и Ежуа 

СИТНИ МРЕЖИ=Исуж и Матара 

ХВЪРЛЕНИ МРЕЖИ от=от Бълхарина Ежуа и Мария –  

това са неустоимите и категорични пароли за преминаване през всички мрежи, които ни омотават в живота ни навсякъде и ни улавят в смъртните си капани и хватки, като тези пароли въобще не действат само за мрежите, които нашите Богове са хвърлили връз нас, за да не можем никога да избягаме от Тях и от Тяхната безкрайна Майчина и Бащина Любов и когато пожелаят да ни издърпат с тях при Тях в обятията си и ни кажат закопнели за нас:

image



НЕ МОЖЕМ ДА ИЗБЯГАМЕ от=
от Ежуз и Богиня Диана МаМаМа=
от Ежуз и Богиня Диана Майка Мария Магдалена


Предлагаме ви и един емблематичен пасаж от цитирания постинг за смирената змия:   

СМИРЕНА ЗМИЯ пред=пред Исуз и Ма (Майка) Мария 
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

При Бога ще отидеш не праведен, не учен, а смирен. 

Петър Дънов – Учителят: 

В Божествения живот ще влезем такива, каквито сме.
Нека Бог каже да не влизаме.
Той ще ни каже: „Добре дошли!“ – Но кога? Когато всеки носи надписа: „Смирение“.
При Бога ще отидеш не праведен, не учен, а смирен.
Аз говоря за съзнателното смирение. Имаме ли този надпис на себе си, ние сме положили основния камък на връзката.

Смирението на ученика ще се познае от неговото поведение. 
Между учениците трябва да има взаимно почитание.
Освен смирението, нужни са още четири качества:
абсолютна честност 
– каквото каже човек, да го изпълни;
да бъдете добри – добродетелта прави човека устойчив. Доброто е морално качество, което принадлежи на Божествения свят. Честността е качество на човешкото аз. 

Ученикът трябва да бъде крайно интелигентен. Неговият ум да бъде гъвкав, да схваща моментално всички тънкости, да не се лъже. 
Каквато задача му се даде, веднага да я реши. 
Ученикът трябва да бъде още благороден и великодушен.

Значи честност, доброта, интелигентност и благородство – това са четири качества, присъщи на ученика. Всеки трябва да се стреми да изработи в себе си тези качества. "

Из: "Първичната връзка"
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето и езотеричното послание в прословутото християнско догматично  смирение, проповядвано и внушавано от юдо – византийската псевдо – Исусова анти – българска полицейско – инквизационна доктрина и геноцидна система Християнство, скрило истината за истинския Господ Бог Отец Исус от човеците за векове:

СМИРЕН=Иса и Мария

СЪЗНАТЕЛНО СМИРЕН=Син от Дуло на Исуз и Мария 

познал се,че си син/дъщеря–генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен жречески род Дуло

При Бога ще отидеш не праведен, не учен, а смирен!  – 
за посветените смирен означава не да се зачулиш, не да се превиш на най – беден и нисш, на прост и глупав, не да се правиш на примряла Божа кравичка и умряла лисица, не да посипваш главата си с пепел и бъдеш захлюпен и се оставяш на всички да те обиждат, мачкат и те подритват и се подиграват и гаврят с тебе, да  те поробват и експлоатират и те водят на заколение, и ти да търпиш в робско покорно унижение смирен и безропотен, и като ти ударят несправедливо едната буза, да си дадеш да ти ударят и другата, а означава да се явиш пред Боговете ни Исус и Мария Магдалена посветен и с познание за Тях, и познал се, че Те са в понятието СМИРЕН, а ти си Техен генетичен потомък и Техен верен и безусловно покорен слуга, да се облечеш със законните одежди, гордост и статут на Божествен наследник! 

И още веднъж, какво ни каза Отец ни Петър Дънов, генетичният син на Васил Левски и генетичен баща на пет сина и две дъщери, от генеалогията на първородният му син Георги Димитров на който е Спасителят на Българите и на света: 

СМИРЕН=Иса и Мария 

БЪДИ СМИРЕН=БЪДИ Иса и Мария!


БЪДИ СМИРЕН=
Иса и Богиня Мадара

Затова възгордейте се и се възтрогнете, Българи, познали се СМИРЕНИ Божии чеда, и се смирете пред Исус и Мария Магдалена, а се въздигнете и извисете оБожествени Божии потомци над всички други, за да бъдете жертвен – сиреч Безмъртен – пример, факел и светило на Българите, за да се познаят и те и се извисят и полетят СМИРЕНИ и оБожествени!
  
СМИРЕНИ=СМИРЕНИЕ=Иса и Мария

БЕЗСМЪРТНИ с=с Исуз и Богиня Матара 

ОБОЖЕСТВЕНИ от=от Бог Исуж и Богиня Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena с legna и Свети Антоний Велики, който извън манипулираното му досие е задължително Българин от Българския жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена    

АНТОНИЙ ВЕЛИКИ от=от ТИАН ВЕЛК=от Диана Балк (Българка) 
 

АНТОНИЙ ВЕЛИКИ от=Балк (Българин) от Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.11.2017 23:24

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7719246
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!