Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2017 20:46 - Клонирането на Българските рептили,дракони и лами в Япония!Автентични документи от Япония, че цялата японска култура и цивилизация са 100 % Български!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2915 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 03.11.2017 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В интернет пространството се появи поредната папка със свръхсекретни документи, доказващи че основите, надстройка и цялостното здание на цялата японска култура и империя и на древната и на съвременната японска цивилизация заедно с династичния им аристократичен и интелектуалният им творчески елит, са 100 % Български и в последствие се развиват от феноменният Български генно – инженерен имплант върху японското племена – бившо тракийско нефеноменно безкултурно племе, разселено от Българските му духовни водачи и управници по тия места, които са оставили потомците си за жертвен универсален елит на японците за тяхното всестранно култивиране и цивилизоване.  
 
Подробна информация за тракийския произход на нефеноменните азиатски племена, от които са японците, от синтетични човекоподобни биороботи, произведени по метафизичната технология с алхимични материали според документите на гл.2 от Книгата Битие от Светото писание, вижте във фундаменталните ни статии

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   
  
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  
  

Папката със секретните документи получихме в конфиденциален кодиран формат от официалните електронни масмедии и които разсекретяваме за вас с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез 
Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от 

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  
  
МАСМЕДИИ от/за=от/за Иса и Диана МаМа=от/за Иса и Диана Мария Магдалена 

Ето и кои управляват (манипулират) свише електронните масмедии:  

СВИШЕ=Бог Исуш   

ЕЛЕКТРОННИ МАСМЕДИИ=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Ма (Майка) Диана Мария –  
Българските Светии от жреческия феноменен род Дуло на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им новоепохално проявление в Тракия пред Българите преди 2000 години в анатарните им образи на Христос и Мария Магдалена 

––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

Досегашният министър – председател на Япония – Шиндзо Абе (на японски: 安倍 晋三, Abe Shinzō)  бе преизбран отново за премиер от Долната камара на японския парламент, след като досегашната управляваща коалиция на водената от него Либерално – демократическа партия и партията Нова Комейто спечели внушителна победа на предсрочните парламентарни избори на 22.10.2017.   Двойната коалиция има пак мнозинство от две трети в парламента, което ще ѝ позволи да променя следвоенната пацифистка конституция.   

––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

Какво кратко и сухо протоколно съобщение, което ни дава безценна информация!  
 
БЕЗЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=БЕЗТСЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=
ИНФОРМАЦИЯ за Богиня Диана и Исуз  

БЕЗЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=БЕЗТСЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=
ИНФОРМАЦИЯ за БЕЗИСТЕНА 

Ето безспорният и категоричен документ, свидетелстващ за Българския феноменен генезис на поредния Български династичен имплант от Дуло по света!    

Abe Shinzō=АБЕ ШИНДЗО=Богиня Диана и Ишуз 

Abe Shinzō=АБЕ ШИНДЗО=
АБЕ ШИНДЗО + Н
(кодировъчен назал)=АБЕШИНДЗОН=БЕЗИШДЕН=БЕЗИСТЕН  

Министър – председателят на Япония е генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи, чийто генезис е от жреческото родословие от първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол, който е Командният център на Време – пространствения континиум, Вселенски компютър и информационен архив Акаши и Главен портал между световете 
 
Сега ви демонстрираме сакралният Български генезис и лингва – конструкция на основни категорийни политически административни термини :

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Друид от Дуло от Исус и Богиня Матара 

ДОЛНА КАМАРА на ПАРЛАМЕНТ=на Бълкари от Дуло на Мат Мария 

ДВОЙНА КОАЛИЦИЯ от=ДВОЙНА КОАЛИТСИЯ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса   

МНОЗИНСТВО=Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана   

КОНСТИТУЦИЯ от=от Кан (Жреци) на Отец Иса и Диана 
 

ПАЦИФИСТИ=Бог Исус и Богиня Диана   

ПАЦИФИСТКА КОНСТИТУЦИЯ от=КОНСТИТУЦИЯ от Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана 

Шиндзо Абе е японски държавен и политически деятел, 90-ти министър-председател на Япония през 2006 – 2007 година, 96-ти министър-председател на Япония от 26 декември 2012 г., председател на Либерално-демократическата партия на Япония. Той е единственият след Шигеру Йошида, който заема този пост за втори път.

ШИГЕРУ ЙОШИДА=Ган (Кан, Жрец) и Шар от Диана и Ешуа 

ШИГЕРУ ЙОШИДА от=от Ешуш от Драгия=от Исус от Тракия 

ШИГЕРУ ЙОШИДА=Гришдош=Христос  

И поредният документ за Българския рептилски драконов генезис на политическия елит на японците, архивиран в името на този политик: 

ШИГЕРУ ЙОШИДА от=от Ешуш Драгона=от Исус Дракона 
 
Абе е най – младият премиер на Япония за цялата ѝ история. Произхожда от известна в политическия свят фамилия.
Дядо му по майчина линия – Нобусуке Киши, е министър – председател, а баща му Шинтаро Абе е министър на външните работи на Япония.

НОБУСУКЕ=БОК ЕСУС=Бок Есу

КИШИ=Кан (Жреци) от Ешуа
древен Български династичен генетичен клан, имплант от Дуло в японското тракийско племе

НОБУСУКЕ КИШИ=Кан (Жрец) от Бок Исуш   

ШИНТАРО АБЕ< обратен прочит > ЕБАОРАТНИШ=БРАТ ИША=Брат от Ишуа 

През 1977 г. Шиндзо Абе завършва факултета по политология в Юридическия факултет на университета Сейкей. През същата година започва да изучава английски език, след което постъпва в Университета на Южна Калифорния (САЩ).
През1979 се връща в Япония и работи в компанията Кобе Стил 
 
СЕЙКЕЙ=Кан (Жрец) на Иса  
 
КОБЕ СТИЛ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса 

Политическата си кариера започва през 1982 г. като секретар на министъра на външните работи. Става член на Либерално – демократическата партия на Япония. От 1993 г. Абе е депутат в японския парламент. От 2000 г. Абе работи в правителството на Мори и Коидзуми.  
  
МОРИ=Мария 

КОИДЗУМИ=Кан (Жреци) на Иза и Ма (Майка) Диана  
 
 
И сега много внимателно и предпазливо ще надникнем в официалната японска история, като ще се стараем да не тръгнем по вълните ѝ със сърфа на Нета, че отиде и не се видя във времето! 

НЕ СЕ ВИДЯ=Иса и Богиня Диана  

Японците се самонаричат  нихондзин (日本人) на езика  кандзи  – два категорични документа указващи кои са култиваторите, цивилизаторите и кръстниците им !
 
НИХОНДЗИН=ХОН ИЗ ДИН=Хан (Кан, Жреци) на Иза и Диана 

КАНДЗИ=КАН ДЗИ=Кан (Жреци) на Диана и Иза 
 
Японците за пръв път се споменават в китайската историческа хроника  Ханшу като племето вадзин  или народа дунъи
Информация за тях се съдържа и в книгата Шан хай цин между 300 г. пр.Хр.до 250 г. сл.Хр. глава Хай ней бей цзин 
 
ХАНШУ=ХАН ШУ=Хан (Кан, Жреци) на Ешуа 
 
ВАДЗИН=Богиня Диана и Иза 

ДУНЪИ=ДИУНЪ=Диана 
 
ШАН ХАЙ ЦИН=ШАН ХАЙ ТСИН=
ХАН ТАЙН ИСИШ=Хан (Жреци) на Диана и Исуш=Хан (Жреци) на Дионисиш 

Една от най – силните и известни първи японски държави е Яматай на остров Кюсю...

ЯМАТАЙ=Мат=Ма (Майка) Диана 

КЮСЮ=Кан (Жреци) на Иса 

Най – ранният исторически период по днешните земи на Япония е периодът мон – дзидай от 13 000 г.пр.н.е. до 300 г.сл.н.е. 
Мелодично наименование, което  историците превеждат буквално като епоха на "въжените орнаменти" !, за да не вземат някои вироглави недоверчиви на официалната наука изследователи като нас да се усъмнят в академичния им авторитет заради това опростачено травиално десакрализирано първосигнално безмислено анонимно определение, та да вземем да го завъртим в анаграмни комбинации и изведнъж да получим някаква комбинация като тази – 

МОН ДЗИ ДАЙ=МАД ДИАН ИЗА=Мад Диана и Иза – 

и в нея случайно да открием и познаем нашите Вездесъщи Богове, Които пък ние съвсем не случайно и нарочно търсим само тях и ги откриваме навсякъде! 
Както и сега:

ТЪРСИМ САМО=Исус и Матара

Откриваме ги и във въжените орнаменти, с които ни будалкат и пращат да търсим зелен хайвер историците и етимолозите, откриваме дори и зеления хайвер, който ни съобщава пак за Тях ! 

ВЪЖЕНИ ОРНАМЕНТИ=Ежуа и Богиня Матара   

ТЪРСИМ ЗЕЛЕН ХАЙВЕР а намираме=а намираме Матара и Исуз Бълхарина 

Откриваме ги навсякъде и навред нашите Богове, заложени и имплантирани в продължение на хилядолетия и епохи от Техните жреци – Българите, по време на цивилизационните им мисии сред всички народи чрез Свещената Матрица от Божиите имена и титули с помощта на магията на Свещения шифър, за основа, фундамент, надстройка и градеж на конструкцията и зданието на всички човешки езици по света, както сега във абсолютно всички японски исторически документи, в бездънното вълшебно лингва море на която сакрална Българска информация сега едва успяваме да устоим да не се хвърлим, защото искахме да кажем само две – три думи на новия стар премиер на Япония, затова ще разсекретим само последните дошли документи и друг път ще плуваме във безбрежното Българско Японско лингва море, в което колкото повече на дълбокото влизаш, толкова по – на дълбоко ти се влиза! 

ЯПОНСКО МОРЕ=Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария 
 
МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса

МАТРИЦА от ИМЕНА на=на Диана Мат Мария и Иса 
 
ОСНОВА=Бог Иса  

ФУНДАМЕНТ=Богиня Мат Диана  
 
ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ=Бог Иса и Богиня Мат Диана 

ГРАДЕЖ=Ежуа от Драгия  
 
ЗДАНИЕ=ИЗ ДЕАН=Иза и Диана 

КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан (Жреци) на Диана и Кристос=
от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия
  
Нека пак се потопим за кратко в бездънното вълшебно лингва море на сакралната Българска информация, архивирана в японската история и език от Българските цивилизатори на това прекрасно тракийско племе, в което Божественият Български феноменен жречески имплант, посят през втория век от Новоепохалният Сеяч на свещеното Божие семе и ген Павел, се е прихванал доста успешно и дава вече богати плодове! 

БЕЗДЪННО ВЪЛШЕБНО ЛИНГВА МОРЕ от=
от Гена от Дуло на Павел от Бог Изуш и Богиня Мадара  
 
Ето първо кой е Павел !
 
Павел е първородният новоепохален син – близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената  Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве= Флавий).
Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда  всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518), която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.   

Всички западно и източно римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, най–изродените от които са византийците, които са българо – юдейският генетичен    експериментален продукт, водещ началото си от внука на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.     

image
       

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещеният граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа

image

От Павел са и тия негови Българо – японски феноменни потомци, които Той е събрал около тази построена от него пирамида, инфо за която ще намерите в края на поста ни. 
Уникалният мегалитен светилищен пирамидален панел е от гранит и е висок 40 метра с херметичен жречески индекс Tenchu Rock, което означава Небесен Джу за непосветените, но за посветените Българи носи конкретната информация за Боговете ни:   

TENCHU ROCK=ROCK (скала) на Диана и Ешуа   

НЕБЕСЕН ДЖУ=НЕБЕСНИ Диана и Ежуа  

НЕБЕСЕН ДЖУ=Богиня Диана и Исуж   

НЕБЕСЕН ДЖУ=БЕЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН 

Българинът Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и тъй търсеният тайнствен автор евангелист, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най–подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.   

Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333), в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя, е написал и съставил с кода на Свещения шифър и четирите Еванглия, и Деянията на Апостолите, и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични, и апокрифни документи, както е и положил основите и правилата на цялата новоепохална световна литература, поезия, музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, и надзираващ и корегиращ ги, сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .   
 
image

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена .
Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в  код със Свещения шифър Старият завет на Светото писание и четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и    полага основите и развива върху Свещения шифър поезията, литературата, песенното изкуство и всички други изкуства и науки, както и всички съвременни човешки езици и    писмености, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя, която  продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   
     
image

Павел е баща на Кан Ирник, който живял на половината на баща си Кан и Цар Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е Свети Патрик, който е и Свети Николай Чудотворец –   министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации, той е и Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните    сакралии като Дядо Коледа,Дядо Мраз...      

И още документи за първородния син Павел на Исус и Мария Магдалена, чиито пълни    характеристични данни и разсекретено досие ще откриете в повече от 950 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и Павел"   
 
Продължаваме да плуваме внимателно  все още по плитчините на Българското японско лингва море като ви цитираме пасажи от поста ни 

Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/18/zemetresenieto-v-iaponiia-razkriva-izkustveniia-proizhod-i-t.1445418

–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––

Започваме да ви демонстрираме как японската кръстническа именна система на хората и топонимията,е съставена стриктно и прецизно по правилата на Свещения шифър на Българския език върху фундамента и градежа на матрицата от набора от имената и титулите и основните характеристики на Българските Богове–Демиурзи и Тяхното жреческо съсловие–Българите,които са Духовните водачи на разселените по тия места тракийски племена от Сътворенческата производствена листа на синтетичните хора и племена,произведени по технологията на глава 2 от Битие на Светото писание.  
С тези разсекретени висши Божии тайни ви просвещаваме за характеристиките и параметрите на жреците,които са Българите–Божиите генетични деца, родени от Тях по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за синтетичните биороботи–андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,които биороботи съставят тракийските племена,с които Боговете Демиурзи населяват цялата планета и които съставят всички човешки племена и народи на съвременната човешка цивилизация.     

Разселили тракийските племена по света, Българските жреци оставят сред племената свое потомство за генетичен феноменен имплант,от който се развива през годините и вековете духовният интелектуален прогресивен и аристократичният управленчески и богаташки най – често реакционен елит на тия племена.
Периодично през няколко хиляди години Българите, тръгвайки от метрополията България на Балканите и Тракия, провеждат културно – цивилизационни походи и мисии с инспектираща цел и генно – инженерно модифициране и регенериране на Божия Българския жречески феноменен имплант сред тия племена.  

ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ=ГЕННО МОДИФИТСИРАНЕ=Ген на Иса и Матара Диана   

Последната такава мисия на Българските жреци – цивилизатори в Азия и Япония конкретно, позната като "Походи на Дионисиус", се провежда от началото на 2 век сл.Хр, под върховното ръководство на Първожрецът и Императорът на Свещената Българска империя – Цар Авитохол (33 г–333 г), който е Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена...

ДИОНИСИУС=ДИОНИ СИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус  

По време на мисията си в Азия и конкретно на острова Джапан, Павел имплантира свещения Божи феноменен ген сред местна избранница от аристократичен произход и създава потомство от новоепохалната Божия генерация на Дуло, като го оставя с гарантиран статут под неговия светейши надзор за хилядолетия напред, за жертвен жреческо – императорски елит на тракийското племе японци.
При тази мисия в Азия Първожрецът Павел – Цар Авитохол, създава за ползване от неговата потомствена жреческа каста и херметичния жречески език Санскрит, който е производен вариант от Свещения Български език с помощта на Свещения шифър. 

САНСКРИТ < >ТРИКСНАС=ТРИК СНАС=ТРАК ИСС=Исус Трак=Исус от Тракия=Кристос  

Чрез Санскритът японския език е натъпкан 100 % до козирката със свещени Български производни думи и изрази, чрез които целия японски живот, култура и цивилизация са забременени със словесните сакралии от имената на Българските Богове, част от които сега демонстрираме с японските имена на известни субекти и персонажи от японската история и съвременна топонимията, като започнем с името на бившата Българска имперска провинция Japan – Джапан:
 
ДО КОЗИРКАТА от=от Кан (Жреци) на Диана и Иза от Тракия 

ЗАБРЕМЕНЕНИ от=от Бог Иза и Мария  

ЗАБРЕМЕНЕНА=Мария от Бог Иза  

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ=ИЗВЕСТНИ Иса и Бокиня Диана  

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ са=СУБЕКТИ са Богиня Диана и Исуз  

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ от=СУБЕКТИ от ВЕЗИСТЕНА=СУБЕКТИ от БЕЗИСТЕНА  

СЪВРЕМЕННАТА ТОПОНИМИЯ е от имената=от имената на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария  

JAPAN=ДЖАПАН=Ежуа и Богиня Мад
страна експериментален продукт на Българските Богове и Техните човешки деца Българите, регенерирана в генетично и феноменно духовно – интелектуално отношение през Новата ера от синът им Павел

Китайците обясняват името на Джапан като Страна на изгряващото Слънце в преписка на императора на Япония с китайската династия Суй  
Има ли някой да не познае древната китайска династия Суй откъде се е пръкнала!   

СУЙ=ЙСУ=Иса  

ПРЪКНАЛИ СА СЕ ОТ=Диана и Исус Пълкарина=Диана и Исус Бълкарина  

Ето и страната на Изгряващото Слънце, защо е кръстена така:   

ИЗГРЯВАЩО СЛЪНЦЕ=ИЗГРЯВАШТО СЛЪНТСЕ=Сина на Зар Исуш и Богиня Диана от Дуло
Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена, родоначалник на Божията новоепохална генерация на Дуло и Родоначалник на японския клан от свещената Българска феноменна жреческа каста Дуло, от която са всички династи и управници и духовният интелектуален елит на тракийското племе японци от древността и до сега!   

Същата сакрална метафорична херметична поетична комбинация съдържа и пророчеството за очаквания от всички Българи, имплантирани и внедрени на жертвена служба на всички тракийски племена по света, както и на японското племе – Божия Син, Спасителят  

ИЗГРЯВАЩО СЛЪНЦЕ=ИЗГРЯВАШТО СЛЪНТСЕ=
Сина на Зар Исуш и Богиня Диана от Дуло=
Сина Цар от Дуло на Исус и Богиня Диана – Спасителят      

Японците се самонаричат нихондзин на езика кандзи   

НИХОНДЗИН=ХОН ДИ ИЗО=Хан (Кан,Жрец) на Диана и Иза=Хан (Жрец) на Диониз
народ, култивиран и цивилизован от Българите, Жреците на Исус и Богиня Диана, новоепохален цивилизатор на които е Павел, Цар Авитохол    

Официалните учебници дават първосигналното травиално обяснение на думата Кандзи: дзи — букви, Кан — Хан; буквално  хански букви — китайски иероглифи, исползвани в современной японской письменности. 
Японският термин кандзи го обесняват, че буквално означавал букви на Хан, обаче преди това вече знаем че Хан е Кан, Жрец – Българският жрец Павел, а думата за букви – дзи, не може да бъде по името на никои други, освен по имената на Диана и Иза:  

ДЗИ=Диана и Иза  

КАНДЗИ=КАН ДЗИ=Кан (Жрец) на Диана и Иза
който е Първожрецът Павел  

"Точно неизвестно, каким путём китайские иероглифы попали в Японию, однако сегодня общепринятой считается версия о том, что впервые китайские тексты завезли в страну буддийские монахи из корейского королевства Пэкче в V в. н. э.  
Тези йероглифи ги наричат още и васей кандзи"   

Стана ли ви панятна от прекрасният Български диалектен руски език, кой е митичният основател и на корейското кралство Пекче и на самите йероглифи, които ги наричали още и йероглифи васей кандзи
Ето за неразбралите:  

ПЕКЧЕ=ПЕК ЧЕ=Пок Ечу=Бог Ешуа  

ЙЕРОГЛИФИ=ФЙОЛГИРИЕ=Фългари=Българи  

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=Българи Бакине Ди Исаз=Бокиня Диана и Исуз България

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=Българи Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз   

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=Българи Кан (Жреци) от ВЕЗИСДЕНА=Българи Кан от БЕЗИСТЕНА   

По – панятна и по – ясно и разбрано и за първолаци, от това не може и да бъде!  

ПАНЯТНА=Богиня Диана  

ПО ЯСНО от ТОВА=от Бог Иса и Богиня Диана  

НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ от=от Ежуа и Богиня Мад Диана   

–––
–––
–––

Взехте ли си химикалка и тетрадка да си записвате Божиите лингва – уравнения и ги решавате сега наготово тия жизнетворящи задачи от нашия сборник с готови решени примери от свещените словесни задачки, за да започнете и сами да си решавате от безбройните задачи, с които е съставен целия Български език и целия живот, и всички други езици и целия свят, и които задачи ще ви трябват задължително за приемния изпит за влизане в Божия свят и в Живота въобще!
За да не остане някой неинформиран, ще турим същото съобщение и в началото на поста ни, ще почнем да го закачаме вече и на най – видно место на всичките ни постове, ако въобще ни остава и свободна буква место в работния обем на постингите в блог.бг!
 
ПРИЕМЕН ИЗПИТ за=за Бог Иза и Богиня Матара  

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана  

НА НАЙ–ВИДНО МЕСТО СА=Богиня Мат Диана и Исус    

Ето още един разсекретен документ, доказващ,че всички съвременни писмености са на Българските Богове, сиреч са Български!  

СЪВРЕМЕННИ ПИСМЕНОСТИ=ПИСМЕНОСТИ на Бог Иса и Мария  

СЪВРЕМЕННИ ПИСМЕНОСТИ от=от Сина на Бог Исус и Богиня Мат Мария
синът на Исус и Мария Магдалена Павел, който е авторът и съставителят на всички Новоепохални исторически Библейски евангелски документи, видно и от Диплома му за авторско свидетелство на основния човешки писмен документ – Библията и четирите еванглия.  

БИБЛИЯ=БИБИЛ=Пабил=Павил=Павел  

ЧЕТИРИТЕ ЕВАНГЛИЯ за=за Българите на Диана и Ешуа    

ДИПЛОМ от=от ДИ ОМПЛ=от Диана от Ямбол  

Ще разсекретим само херметичното име на Българската жреческа саможертвена аристократична каста на самураите:  

САМУРАИ=СА МУРАИ=СА МУРИА=Иса и Мария
генетични потомци на ашладиската от феноменния ген на Исус и Мария Магдалена, имплантиран в тракийското японско племе от Техният син Павел, Цар Авитохол    

Самураите живеят според свой неписан закон Бушидо споменат в края и началото на 16 век в произведението на Тсунетомо   

БУШИДО=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа  

ТСУНЕМОТО=Иса и Мат Диана  

Важна част от бушидо закона било сепуку - самоубийствен ритуал, който позволявал на посрамен самурай отново да спечели честта си като премине в отвъдното, където самураите продължават да се водят от бушидо закона.
Белег на самурайското съсловие били двата меча, опасани около кръста на самурая:

СЕПУКУ=СЕ ПУКУ=ЕСУ ПУК=Иса Бок=Бок Иса  

ЗАКОН БУШИДО на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуш  

ЗАКОН БУШИДО на=на Кан (Жреци) от БЕЗЕШДЕНА=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА    

ДВА ОПАСАНИ МЕЧА=ДВА ОПАСАНИ МЕТША=Богиня Мат Диана и Бог Исуш
кодирано писмо, написано с ритуалната атрибутика  

Самураите са ги наричали още и Буши,Sakimori  "защитници" и Шогуни, която титла е висша дворцова и също белег за аристократичен династичен произход  

БУШИ=Бог Ешуа

САКИМОРИ=Кан (Жреци) на Иса и Мария
 
ШОГУН=ГОН ШУ=Ган (Хан, Кан, Жрец) на Ешуа  

Ето и защо титулът шогун още е и белег за благороден династичен произход:  

ШОГУН=ГОН ШУ=Ген на Ешуа
джинсът, родът на Исус 
 

И сега още веднъж без наш коментар и без думи,само с превод на свещените послания от документите в реалити драматизацията на остров Кюшо, върху които е ударен неизтриваемият печан на Българските Богове и Жреци!  

КЮШО=Кан Ешуа=Кан (Жрец) на Ешуа

–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––  
Още автентични документи за тоталният Български генезис на японската цивилизация:
  
Тайната на бялата пяна,която покри улиците на град Фукуока–си след земните трусове в Япония!Последни настойчиви предупреждения
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/20/tainata-na-bialata-piana-koiato-pokri-ulicite-na-grad-fukuok.1445906

–––––––––––––––––
–––––––––––––––––

В този древен Български светилищен и цивилизационен център задължително ще ни заведат на поклонение на свещените места,построени и завещани от Българските цивилизатори, вградили своите Богове–Българските Богове Исус и Мария Магдалена,за главни и основни Богове в сакралния пантеон на японците,и кръстили светилищата и синкретизираните идоли на Исус и Мария.
Тръгваме и ние с нашия екскурзовод,на чийто бадж с надпис ЕКСКУРЗОВОД пише:

ЕКСКУРЗОВОД=Кан (Жрец) на Бог Исуз от Дракия=Кан на Бог Крисдоз (Христос)

БАДЖ=Богиня Диана и Ежуа
опознавателен универсален дистанционен знак

image

Нашият толкова далечен и толкова близък роднина екскурзовод,ни води направо в Кусида-дзиндзя – синтоиския молитвен храм (на руски кумирня),посветен на бога Аматерасу и Сусаноо ( Сусаноо-но Микото ),който бил от рода на бог Идзумо,чиито светилища се наричат Идзумо-тайся.  
 
Първо ще разсекретим по руската терминология чий е този храм:

КУМИРНЯ=КУН МИРЯ=Кан на Мария=Кан (Жрец) на Мария
молитвеният храм е на жреците на Мария,потомците на Нейния син Павел,Цар Авитохол.

И вижте как се превежда от Гугъл преводачът кумирня на Български ези:

ДЖОС КЪЩА=КЪЩА на Исуж и Диана–което е абсолютно точна дефиниция!

На руски молитвеният дом е обяснен като "Языческая молельня с кумирами"–езическа молитвеница,молитвен дом с кумири,идоли за поклонение на езичниците на езическите богове.

–Ей,искрено вярващи християни–православни,протестанти и католици,духовни служители и редови миряни,най–често и догматично фанатизирани и с канонични капаци и тапи на очите и на ушите,и със затлачени духовни сензори и осезатели на сетивата и душите си,и вие всякакви познавачи богослови и духовни полицаи,както и определящите се за атеисти и материалисти безБожници – вижте,чуйте и почувствайте,кои са толкова анатемосваните и ненавиждани от християнската юдо–византийска псевдо–Исусова и анти–Българска църква,езически Богове,идоли и кумири,Чиито феноменни праведни деца и потомци преследвате вече 1500 години в неспиращ геноцид:  
 
ЕЗИЧНИК=ЕЗИТШНИК=Кан (Жрец) на Диана и Изуш  

ЕЗИЧНИЦИ=ЕЗИТШНИЦИ=Теца на Изуш=Деца на Исус

ПОГАНЦИ=ПОГАНТСИ=Богиня Диана и Иса   

МОЛИТВЕН ДОМ С КУМИРИ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана Мама Мария   

МОЛИТВЕН ДОМ С КУМИРИ ЗА ПОКЛОНЕНИЕ на=
на Балки (Българи) Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Диана Мама Мария– 
Българите,които са от свещения Бълагрски жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена 

Затова всички вие гонители и хулители на езическите Богове и на Техните потомци и народ,ще пишете вече имената им с главни букви и дето чуете и видите езичество и езически Богове,ще падате ничком пред Тях и Посветените Българи–езичници,и ще ги молите коленопреклонно за милостта им към вас!

Братя и сестри Християни,искате ли да се хванем на бас,че вие по канона ще виждате фалшифицирания Господ Бог Исус само когато ви е написан черно на бяло в прав текст и в архаичния му манипулиран образ,да не говорим,че в Япония никъде няма да го видите,а пък ние–езичниците на истинските Богове Господ Бог Исус и Мария Магдалена,ще ги виждаме двамата навсякъде и във всичко и във всеки момент в най–различни проявления и съвременни образи и имена!
Турихме вече баса,нашите документи за баса са в Техния блог на bezistena!  

ТУРИХМЕ БАС пред=пред Бохиня Матара и Иса   

СЪВРЕМЕННИ ОБРАЗИ И ИМЕНА=ОБРАЗИ И ИМЕНА на Бог Иса и Мария  

Тази сакрална информация и документалистика е засекретена и имплантирана в имената на храмовете на японците и на боговете им в неглижираната и анатемосваната от официалната християнска историческа наука тяхна езическа митология:  

КУСИДА ДЗЯНДЗИН=ДЗЯНДЗИН (Храм) на Кан (Жрец) на Иса и Диана 

Разсекретяваме имената и на върховните богове от японския пантеон:
 
АМАТЕРАСУ=АМАТЕРА СУ=МАТЕРА АСУ=Матера и Иса   

СУСАНОО НО МИКОТО=Исус и Майка Диана  

СУСАНОО НО=Исус    

ИДЗУМО=Иза и Мад  

ИДЗУМО ТАЙСЯ=Диана Мад и Исуз   

Показваме ви с маркерите на титулната фасада на храма идолните тотеми и символи на езическите Богове на японците и техните духовни лидери.
Те са огнедишащ дракон в долния маркер точно над входа на храма и два срещуположни дракона в горния маркер. 
 
Местото и типовата композиция на двата дракона – лами,съответстват 100 % на задължителния за всеки православен иконостас върховен символ на орнаментиката и атрибутиката на православната църква:двата змея – лами на най – видното и висше почетно символно место на иконостаса.

image

При православния иконостас двата змея са около кръста, докато в японския храм кръстът разбираемо липсва.

Ето разкодираните послания на композициите от висшите символни сакралии на християнството и японската религия синто    

ДВА ЗМЕЯ С КРЪСТ=Богиня Диана и Иса Змея от Тракия
истинските езически Български Богове    

ДВА ЗМЕЯ С КРЪСТ=Кан (Жрец) Син на Исуз и Богиня Матара Диана
всички духовници от православната църква са генетични феноменни потомци на върховния новозаветен езически Първожрец и Първосвещеник – Павел, Синът на Исус и Мария Магдалена, родоначалник на новоепохалната генерация Дуло, състояща се от потомци на Исус и Мария Магдалена
 
В японската религия Синто драконовата композиция ни съобщава:

ОГНЕДИШАЩ ДРАКОН=ГЕН/ГАН ДИНА ИШЕЩ ДРАК=Ген/Ган (Кан,Жрец) на Диана и Ешуш от Тракия 

ДВА СРЕЩУПОЛОЖНИ ДРАКОНА=Богиня Диана и Жар Бог Исуш Ел (Змей) от Тракия  
 
Та това им е работата на двата дракона и в хистиянската религия и в синтоизма в Япония – да пазят генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена със свещения феноменен Божи Български имплант и ген в тях, и да съхранят и пренесат сакралната информация, която разсекретяваме сега! 
 
Ето и малък коментарен форум "Защо в иконостасите има змейове и лами?"
www.chitatel.net/forum/topic/13671-защо-в-иконостасите-има-змейове-и-лами/

image

Питане от форумец:

...Почти навсякъде в центъра на дърворезбата има два змея - нещо изглеждащо някак нехристиянско и доста страховито:
Ето едно обяснение от майстор на икони:
"Ламите /змейовете/ в ранните иконостаси все още носят езическият спомен за закрилника и покровителя – змея горянин. Затова и змейовете /ламите/ пазят и поддържат кръста. 
Новото време обаче,определя змея като символ на тъмните сили.Тогава композицията се изпълва с драматизъм и това я прави основна в иконостаса – борбата между доброто и злото.",
което обаче никак не изяснява ситуацията - защо тия змейове са в центъра на православните български иконостаси!

друг добавя:

Има ги и навсякъде другаде по дърворезбите,пластиките и фреските на всеки православен храм–пълно е със змейове,лами и езически зверове...

официален неаргументиран алогичен отговор (гузен и неадекватен) :

Змеят символизира езичеството и тъмните сили, затова и Свети Георги убива змей. Той стои винаги под кръста, като символът е ясен - християнството триумфира над злото и езичеството. Точно под кръста има винаги и череп. който му е интересно защо, да пита.
 
Логично питане от форумец:

Само че змеят на св.Георги е един, а тези под кръста са два. Освен това, змеят на св.Георги си върви в комплект със св.Георги, той е чудовището, което св.Георги побеждава и без св.Георги няма смисъл в него.
Змейовете на иконостаса са под кръста, но са над иконите на светците и над олтарните двери, така че обяснението, че са символ на злото и езичеството не ми изглежда особено достоверно.

––––––––––––––––––

Разсекретяваме и основният меродавен документ, указващ,че иконостасът на православните храмове,е рекламно пано и табло–билборд за свещеното Божие динстично потомство : кановете–жреци от Техния род Дуло:

ИКОНОСТАС=ИКОН ОСТАС=ИКОН САС ТО=Икони на Исус и Диана 

В другата анаграмна дешифровка се разкрива тайната сакрална етимология на думата икона:

ИКОНОСТАС=Кан (Жреци) на Исус и Диана

image

Зумираме японската Божествена символика от молитвения дом във Фукуока си за да видим какво правят двата дракона – Исус и Мария Магдалена.

ЗУМИРАНЕ=Иза и Мария–
увеличаване,преекспонране и осветяване на скритите навсякъде Богове, за да можете да ги видите 

ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ=ДА ГИ ВИДИТЕ Изуж и Мат Диана 

И без да зумираме се вижда ясно от всякъде и от всички,че те–драконите, символизиращи Българските Богове, се целуват.
Целуват се двамата влюбени Богове,че дори и светият кръст го няма за да им пречи, въпреки че на нас въобще не ни пречи да открием истинския ни Бог в този висш езотеричен Български Исусов символ, превърнат от анти – Исусовата псевдо – Исусова и анти–Българска юдо – византийска църква в оръдие на геноцид срещу Българите!

КРЪСТ=С ТРЪК=Иса от Тракия

СВЕТИЯ КРЪСТ=Богиня Диана и Исус от Тракия=Богиня Диана и Кристос



Нека изиграем съвременния вариант на една култова синто – митологична история с участието на нашия вече разконспириран Бог и един лош змей, която преведохме в свободен стил от руски език:

Бог Сусаноо имал закачка с един осемглав змей, който носи странно познато ни име Змей Ямата – но ороти.   
Закачката им била такава, щото на Сусаноо се наложило да убие страшния змей, защото осемглавото добиче изяждало всяка година по една девойка на едно семейство от старци–богове с хубавите имена Асинадзути и Тенадзути, които имали осем дъщери, от които змеят – месояден добитък, вече бил изконсумирал седемте.
Като дошло време да замези с осмата, нашият герой – богът Сусаноо я взел за жена, и накарал родителите ѝ да направят ограда с осем врати, и да поставят вътре осем бъчви с ракията саке също като на бар. 
 
Змеят – будала като дошъл да си прибере порциона, рекъл преди ядене на гладно да удари някоя и друга бъчва саке от аперитива на бара, и нали набарал аванта,се насвяткал и отрязал яко. Какво мислите, че е направил нашият герой–бог?
Разбира се, че му резнал чутурата, или може би осемте за по сигурно – това мита не уточнява, но сега следва по – интересното.
Митологичният документ твърди категорично, че след като Сусаноо транжирал гадината, сега внимавайте – в средната опашка на змея той намерил меча Цумугари – но тати, който подарил на богинята Слънце Аматерасу.   

Няма грешка превода и руската редакция на мита – мечът бил в средната опашка, и тука вече за нас настана главоблъсканица и главочудене и главоразправия, коя опашка на осемглавия змей е средната? 
Ако змеят девойкоядец има осем опашки, защото има осем глави, то никоя опашка измежду тях не се явява средна, за да бъде сейф за меча Цумугари – но тати.
Ако змеят има само една опашка, тогава хептен пък не може и дума да става за средна опашка!
Ни тъй, ни иначе.
Отидохме при нашите змейове и хали – галита и змийчорници да им видим опашките, ама те всички триглави и с три опашки и средната между тях си е баш средна, за змиите дума и да не става за средна опашка.
Разправяме се с една нашенска триглава ламя и я питаме, виждала ли е осемглав неин братовчед с една опашка, и тя вика:
 – Абсурд! Една опашка в никакъв случай не може да обслужва осем глави едновременно! Постоянно на главата ѝ трябва опашка да се почесва по главата и ѝ гони мухите!
А пък ако все пак се избере една от осемте опашки на осемглав змей за средна, то от дисбаланса той все ще кара на чорчок и ще занася на едната страна...
Абе я вижте, тази средна опашка да не би да има друга функция и да служи за нещо друго.

И ние така си мислихме, и защото си имаме едно на ум за тази средна опашка и винаги в заплетените ситуации се обръщаме за помощ към Декодиращата програма на Свещения шифър, и този път вземахме ламята – змей с осем глави и я/го вкарахме в декодера заедно със средната ѝ/му опашка и вижте какво излезе от машинката: 

СРЕДНА ОПАШКА НА ЗМЕЙ=Бог Исуш Змея от Тракия –
сиреч средната опашка на рептила – девойкоядец и пияница е поредното оригинално атрибутно пособие за написване с него на поредното шифровано послание, че половината на синкретизирания митологичният герой и бог Сусаноо – но Микото, е самият Бог Исус Змея от Тракия.  
 


След като се изясни мистерията със средната опашка, сега ще копнем пак още веднъж историята за нея и ще разшифроваме на место в текста имплантираните в него кодирани послания, за да не разваляме иначе повествованието на съвременната драматизация на мита.  

СЪВРЕМЕННА ДРАМАТИЗАЦИЯ от=ДРАМАТИЗАЦИЯ от Бог Иса и Мария  

ИЗЯСНИ СЕ=Сина на Исуз – Спасителят,Божият син  

ИЗЯСНЯВА СЕ ВРЕМЕТО с=с Сина на Бог Исуз и Богиня Диана Мария – Спасителят


–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
 
Бог Сусаноо имал закачка с един осемглав змей,който носи странно познато ни име Змей Ямата – но ороти.     

ОСЕМГЛАВ ЗМЕЙ=МаМа и Исуз Балг=Мария Магдалена и Исус са Балги (Българи)  

СТРАННО ПОЗНАТИ НИ ИМЕНА на=на Исуз и Богиня Матара Диана  

ЗМЕЙ ЯМАТА НО ОРОТИ=Иза и Диана Мат Мария   

Закачката им била такава,че на Сусаноо се наложило да убие страшния змей,защото осемглавото добиче изяждало всяка година по една девойка на едно семейство старци–богове с хубавите имена Асинадзути и Тенадзути,които имали осем дъщери,от които змеят–месояден добитък вече бил изконсумирал седемте.  

АСИНАДЗУТИ=Дете на Исуз и Диана – потомци на Исус и Богиня Диана  

ТЕНАДЗУТИ=Дете на Иза и Диана  

ОСЕМ ДЪЩЕРИ=ОСЕМ ДЪШТЕРИ=Исуш и Матара Диана  

Като дошло време да замези с осмата,нашият герой–богът Сусаноо я взел за жена,и накарал родителите ѝ да направят ограда с осем врати,и да поставят вътре осем бъчви с ракията саке също като на бар.  

ОГРАДА С ОСЕМ ВРАТИ=Богиня Мадара и Исус от Трагия=Богиня Мадара и Гристос  
ОСЕМ БЪЧВИ=ОСЕМ БЪТШВИ=Бог Исуш и Богиня Мат   

Змеят – будала като дошъл да си прибере порциона, рекъл преди ядене на гладно да удари някоя и друга бъчва саке от аперитива на бара, и нали набарал аванта,се насвяткал и отрязал яко. Какво мислите,че е направил нашият герой–бог?
Разбира се,че му резнал чутурата, или може би осемте за по сигурно – това мита не уточнява, но сега следва по – интересното.
Митологичният документ твърди категорично, че след като Сусаноо транжирал гадината, сега внимавайте – в средната опашка на змея той намерил меча Цумугари – но тати, който подарил на богинята Слънце Аматерасу.  

МЕЧ ЦУМУГУРИ НО ТАТИ=Гена на Исуш и Диана Мат Мария
митологичният герой,който е и жрец–потомък на Българските Богове,е прекъснал израждането на Божия свещен ген в един от изродените кланове на Дуло на местна японска почва 

Няма грешка превода и руската редакция на мита–мечът бил в средната опашка,и тука вече за нас настана главоблъсканица и главочудене и главоразправия,коя опашка на осемглавия змей е средната? 
Ако змеят девойкоядец има осем опашки,защото има осем глави,то никоя опашка измежду тях не се явява средна,за да бъде сейф за меча Цумугари-но тати.
Ако змеят има само една опашка,тогава хептен пък не може и дума да става за средна опашка!
Ни тъй,ни иначе.
Отидохме при нашите змейове и хали–галита и змийчорници да им видим опашките, ама те всички триглави и с три опашки и средната между тях си е баш средна,за змиите дума и да не става за средна опашка.
Разправяме се с една нашенска триглава ламя и я питаме,виждала ли е осемглав неин братовчед с една опашка,и тя вика:
 –Абсурд!Една опашка в никакъв случай не може да обслужва осем глави едновременно!Постоянно на главата ѝ трябва опашка да се почесва по главата и ѝ гони мухите.
А пък ако все пак се избере една от осемте опашки на осемглав змей за средна,то от дисбаланса той все ще кара на чорчок и ще занася на едната страна... Абе я вижте,тази средна опашка да не би да има друга функция и да служи за нещо друго.

И ние така си мислихме,и защото си имаме едно на ум за тази средна опашка и винаги в заплетените ситуации се обръщаме за помощ към Декодиращата програма на Свещения шифър,и този път вземахме ламята–змей с осем глави и я/го вкарахме в декодера заедно със средната ѝ/му опашка и вижте какво излезе от машинката: 
 
Излезе това,което ви казахме и в по–горното обследване :

СРЕДНА ОПАШКА НА ЗМЕЙ=Бог Исуш Змея от Тракия
сиреч средната опашка на рептила–девойкоядец и пияница е поредното оригинално атрибутно пособие за написване с него на поредното шифровано послание,че половината на синкретизирания митологичен герой и бог Сусаноо–но Микото,е самият Бог Исус Змея от Тракия.
 
Но освен него се появи информация и за 

СРЕДНА ОПАШКА НА ЗМЕЙ=Кан (Змей), Сина на Изуш и Богиня Мадара
Жрецът син на Исус и Мария Магдалена – Павел, цар Авитохол, сиреч средната опашка на рептила–девойкоядец и пияница е поредното оригинално атрибутно пособие за написване с него на поредното шифровано послание за митологичен герой и полубог,потомък на Сусаноо – но Микото,който е самият Божи син Павел, Първожрец покръстител на японските тракийски племена и Император на Свещената Българска империя,присъединил и тази островна провинция към нея.  
 
Разгледана от друг аспект на базата на твърдение от този мит, че Сусаноо-но Микото е полуБог или един второстепенен Бог,тази фундаментална за Божествената пантеотика и история на Япония хроника,ни носи секретната информация,че въпросният персонаж Сусаноо-но Микото е самият Цар Авитохол–Първожрецът и Император Павел,който идвайки в Япония за своята генно–инженерна сеяческа мисия за ашладисване на местните тракийски племена,извършва гореописаните геройства. 
 
СУСАНОО НО МИКОТО=Сина на Иса и Майка Диана
Павел,който е всички т.нар."римски императори" от император Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан,който е Цар Авитохол (33 г–333 г),родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло под херметичното име Флавии  

ФЛАВИИ=ФАВИЛ=Павил=Павел   

Павел отнема от огнедишащия и девойкоядящ змей последната дъщеря на старците– полубогове и я взема за своя жена,като същевременно убива и змея.  

Разсекретено това послание ни казва следното:   Старите богове и полубогове Асинадзути и Тенадзути са Български династи от по–ранни предновоепохални генетични династични посявки на Българските жреци–цивилизатори сред японските тракийски племена, по – точно от династичната генерация от потомците на Боговете – Демиурзи Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, явили се на хората преди 4000 години в аватарните образи на Орфеус и Евредика.  

ОРФЕУС=УСО ФЕР=Иса Вер (Змей)  

ЕВРЕДИКА=ВЕ ДРАКЕ=Богиня Дракон=Богиня от Дракия 
 
Асинадзути и Тенадзути,както и осемглавият змей Ямата-но ороти с една средна опашка, са от местната Българска управляваща жреческа аристократична върхушка  с характерния рептилски династичен титул и хералдически символ на Дуло – Змей,Ламя...Дракон и всички 12 синонима на змей от Българския език 

image

Змеят Ямата–но ороти е от изродените династични кланове на Дуло, които управляват в безчестие местните хора и родствениците си от Дуло и похищават (женят се) династичните принцеси от читавите Български жречески родове.
Идването на Божият Син Павел, който е Сусаноо-но Микото, слага край на безчестното управление на изродените Български династи, освобождава японците от робството и гнета на изродената жреческа управляваща каста и клика, и полага началото на новоепохалната генерация на Дуло в Япония под егидата и управлението на Свещената Българска империя и Божиите закони на Любовта, Братството и Мира – до следващия период на завземането на властта от изродените династи и опорочаване на Божиите завети.

Танцът – молитва,който се играе в японските храмове,се нарича нембуцу – одори, по името на Боговете,за които е предназначен.Познахте ли ги вече!

Ето ги японските Богове,които ще видите че толкова удивително приличат на Българските че сякаш са самите те!

НЕМБУЦУ ОДОРИ=Иса и Богиня Мадара

Разбира се,че са самите те – Българските вездесъщи Богове!

САМИТЕ ТЕ СА=Исус и Мат Диана

image

Счита се,че светилището Касиду на Бог Аматесару на това место е основано през 757 година и дори много по–рано.
Тука се провеждат ежегодните японски фестивали мацури/масури и празници на синто–традиционната японска религия    

757=СЕДЕМ ПЕТ СЕДЕМ=Тати Исус и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  

КАСИДУ=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

По сметки на изследователите в Япония има около 100 до 300 хиляди различни фестивали масури, и всеки се различава от другите, и всички до един за едно и също празнуват и съобщават в шифър на японците, без и хабер и да си имат досега, нещастниците, че всичките 300 000 масури им съобщават все за Мария и Исус!  

МАСУРИ=МАР ИСУ=Мария и Иса
 
Същата сакрална информация съдържа и цялата японска религия синто

СИНТО=Иса и Диана  

СИНТО=СИТОН=Сатана

Който Сатана взема акъла и душите на гузните нечисти съвести и на падналите духове и нисши души : 
 
image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно – творчески образ на Иса и Диана, на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена, създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести! 

САТАНА=Иса и Диана ––
Бог Исус и Богиня Диана, Които са 
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена 
––
Боговете Демиурзи, Боговете Съ – Сътворци и Съ – Съзидатели на Световете и Всемира, на Живота и на всички човеци, Всемогъщите Богове на Мирозданието, Господарите и Властелините на живота, Нежните и Всеобичащи с безкрайната си Любов Български Богове, самодефиниращи се с формулата Любов, и Които са обект на преклонение, почит и възхвала от човечеството от възникването му досега, 

image 

и Които са нашите Създатели Татко и Майка, Които са използвани от псевдо – Исусовата анти – Българска юдео – византийска църква за синоним и дефиниране на всичко черно, лошо, страшно, мръсно...противно и т.н. у човека, както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци, за тяхното оклеветяване, озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване, инквизиране и геноцид!  

Ние ще ви предоставим удоволствието сами да си припомните в статията ни

Фундаментът,надстройката и построението на японската цивилизация–100 % Български!Всички японски императори–династи от Дуло!Рестарт на нашите пирамиди в Япония
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/14/fundamentyt-nadstroikata-i-postroenieto-na-iaponskata-civili.1503197

за грандиозните удивителни Български мегалитни светилищни строежи в Япония и Българският генезис на японската цивилизация, и ще ви предадем за пореден път перманентното послание на Исус и Мария Магдалена, нашите Български Богове, Които казват сега на всички Българи и крипто – Българи в Япония и по целия свят и най–вече на генетичните си деца – Българи в България: 

image 

В нашата фонова песенна плейлиста
https://www.youtube.com/watch?v=HQtFsu3G9f0&list=PLa5-aFdApZnKhI68uEDliaQ-Hm2M1hE9c
сме включили призивното послание на тяхната генетична Българска потомка от Българските жречески отряди на Армията на Дионисиус – Rimi Natsukawa  – лиричната песен Nada sou sou, както и уникалното изпълнение на популярни Български народни и градски песни и хора, които са имплантирани в генетиката на крипто Българите в Япония, заради което те пеят с такава онаследена носталгия и умила в 3:05 минута от техния клип :

Мой Роден край – Райска градино,
тежка е со тебе мойта разделба!
 
Rimi Natsukawa=Кан (Жрица) от Иса и Богиня Диана Мария   

Nada sou sou=Диана и Исус=Дионисиус

Nada sou sou=Сина на Диана и Иса – 
песен за водача на Армията на Дионисиус – Синът на Диана и Исус: 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Светии от армията на Дионисиус, водени от Баща ни Свети Павел
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 
 





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.11.2017 20:48

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Пренасям тук
04.11.2017 09:46
мой коментар, чакащ одобрение в постинг на saradiva "Н.ОВЧ. ТЪРСИ "ПРАБЪЛГАРИ" В МОНГОЛИЯ! Поредна срамна експедиция за България!" Мисля, че пасва тук 1:1

01.11 20:28 - Макар и с
един и половина дУпЕДатски мандат по-късно, първоноемврийски поздрав за будителския постинг. Накефих се.
Два случая, казани от проф. Стамен Стаменов - уфолог и др. в едно от предаванията си:
1. Преди години бил поканен в щатите на индиански празник. Спрял до един шаман и се загледал. Ш. го попитал какво гледаш. Носията ти, отговорил С, прилича на тази на баба, същите шевици и орнаменти. От къде си? Като чул България, шаманът го прегърнал и казал, знаеш ли, че ние сме братя. Подарили му носия, която попътно в хотел му откраднали.
2. Тодор Живков на посещение в Япония. Императорът излезнал да го посрещне и го прегърнал. Ама, не сме от един лагер. Нищо, казал домакина, ние с тебе сме братовчеди. Императорът е знаел за какво става дума Т.Ж. се обърнал към придружаващите го овчаровци - какви сме с Япония. Естествено, изпаднали в неловко мълчание като паяци.

Та, нашият овчар е отишъл между двете точки. Но със задача. Между впрочем болшинството учени са научени. Особено БАНЯджиите.
В заключение, благодарение постиженията на научените учени, света върви към сигурна гибел.
Хубав празник! :)))
Коментарът чака одобрение
Постинг: Н.ОВЧ. ТЪРСИ "ПРАБЪЛГАРИ" В МОНГОЛИЯ! Поредна срамна експедиция за България!
Автор на постинга: saradiva
цитирай
3. bezistena - Абсолютно точни тематични допълнения, Приятел!
04.11.2017 12:30
Същите и подобни признания и констатации важат за всички племена по света, защото духовните им интелектуални елити на всички племена са от свещения Божествен Български жречески имплант, за които епични трансепохални процеси ви просвещаваме в блога ни!

Доколкото знаем, saradiva е замразила участието си в блог.бг и не реагира при търсене на връзка с нея.
цитирай
4. nedovolen - Изумително!
04.11.2017 13:26
Докато четох, слушах песните от съпровода. Като погледнах клипа, ами то изпълняват японци. Ако не гледаш, по нищо не може да се разбере, чисти българи.
За сарадива най-вероятно е така.
Господ да прости всички починали и те да ни прощават!
Амин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720464
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44349
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!