Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2017 22:33 - Извънземните разкриват в екстремален режим авторите и операторите на апокалиптичните урагани в САЩ,касапницата в Лас Вегас и ужасните пожари в Калифорния!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3589 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.10.2017 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много екстремални секретни послания с апокалиптични постановки изпратиха Извънземните на американците и на човечеството от Америка и специално от Флорида и Калифорния, където насочиха основно удара на информационния поток!
Направиха една поредица от невиждани ужасяващи урагани един след друг с катастрофални разрушения за повече от 40 милиарда долара и много жертви, като им туриха знакови емблематични имена и характеристики, та като ги посветят чрез нашия блог да им светне и на най – бавно загряващите американци и сеирджии от целия свят, и най – вече на феноменните Българи, заради които се прави цялата трансепохална драматизация Българите и човечеството, че всички тия уж природни ужасии, са инсценирани драматични постановки и демонстрация на свръхестествените възможности на Извънземните!

Малко им просветна на американците и на просвещаваните Българи, че цялата работа е нагласена от Извънземнитте, за което те ни информираха с помощта на
 
Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език
-
част 1 и 2 от http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

в поредица от импресийни статии и конкретно в постинга им 

Американците признаха публично,че са знаели предварително от UFO Sightings проекта,че Извънземните са създали урагана Ирма и другите апокалиптични бури! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/22/amerikancite-priznaha-publichno-che-sa-znaeli-predvaritelno-.1568830 ,

но тази констатация на посветените Българи – езотерици в Америка бе неглижирана от официалните и тайните служби на САЩ, които много добре знаеха, че това е наистина работа на Извънземните, които са свили яко обръча около тях, и затово мълчат като посрани за да не научат поробените от тях американци и народи кои им идват на помощ и се окуражат! 

СВИЛИ ЯКО ОБРЪЧА=СВИЛИ ЯКО ОБРЪТША=Богиня Диана и Исуш България  

След като ги удавиха и потрошиха и съсипаха с кодираните послания на тайфуните и потопите, Извънземните демонстрираха присъствието и неограничените си възможности и уникалните си шифровъчни способности с чудовищните пожари, които подпалиха в нощта на 8 октомври на 60 места едновременно северно от Сан Франциско и които бушуваха две седмици без да успеят никакви човешки и технически средства да им попречат! 

image 

Потресени и шашашрдисани преки наблюдатели на ужасите на които веднага им светна, че случващото се не е случайно възникнало природно бедствие, навързаха много факти и аргументи в категорични доказателства, че акцията е диверсия на специални секретни служби и отряди с лазерно оръжие, като основната версия бе че това е злодейска наказателна операция срещу президент Тръмп  за предизвикване на граждански междуособици и война в САЩ!     

image 

Един от многобройните разследващи филми на тази тема: 
 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=MhHOMU-IhHA
California Gets Cooked | Fires Created by Microwave Directed Energy Weapon 
 
Предлагаме ви и една подробна разследваща статия на Български език с изобилни снимкови аргументи и факти в подкрепа на хипотезите за свръхмощни енергийни атаки с лазерни оръжия от въздуха над опожарените обекти:  

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ 
http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2017/10/blog-post_70.html  
 
 
Разследваща статия е много убедителен документ за изкуствено предизвиканите невиждани и необясними от научна гледна точка и от здравата логика опожарявания, с което заключение и ние се съгласяваме изрично, но стига до много ниско ниво на авторството им – до нивото на тъмните задкулисни сили в САЩ, които управляват в сянка страната и целия свят – сиреч до земното ниво.

Американските автори на тия разследващи публикации въобще не са зацепили да търсят авторството им от извънземните, но вече се чуват гласове и в тази посока.
И все по – силни и аргументирани ще стават тия гласове и предположения, но ще стигнат пак само до едното лице и форма на проявление на извънземните, без да предположат дори за миг кои са истинските извънземни, с които ние ви запознаваме и просвещаваме във всичките ни над 950 пространни статии с автентични документи!
 

Да не пропуснем да ви информираме, кое е другото лице и кои са тия истински извънземни, дето дори ги пишем и с главна буква – Извънземни,така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !   

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
Българските Богове – Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население в Техните безбройни и безкрайни форми и проявления 
 
Ние ще ви представим няколко емблематични възлови документи на Извънземните, които те са съставили и кодирали със шифъра на Свещения шифър и са имплантирали в пепелищата на пожарищата за да достигнат по Интернет – пощата до нас и ги разсекретим за вас!

image 

ГОРЯЩИ ПЛАНИНИ=ГОРЯШТИ ПЛАНИНИ=Диана и Ешуа Българина –  
огнени визитки на Българските Богове Демиурзи, Автори на огненото шову 

ОГНЕНО ШОВУ от=от ВОГ ЕШУО=от Бог Ешуа 
 


ГОРЯЩИ ПЛАНИНИ=ГОРЯШТИ ПЛАНИНИ=Българи на Диана и Ешуа  –  
огнени визитки на подизпълнителите на Божия драматичен огнен спектакъл, които са Извънземните, които са Българските Светии на Българските Богове Демиурзи 

ОГНЕНИ ВИЗИТКИ на=на Кан (Жреци) от Гена на Иза и Богиня Диана  

image
 
Ето още една причина – името на региона на най – силните пожарища, заради което от Горе Извънземните, които са Светиите, избраха този регион за поредния реалити просветителски урок и поздравителен екстремален адрес от името на Българските Богове: 

MIDDLETOWN=Дуло от Богиня Мат Диана 

image
 
На най – видно место и с най – големи букви и табели от Горе ни съобщават кои са сценаристите и режисьорите на огненото шов:

TWIN PINE CASINO HOTEL=Кан (Жреци) от Дуло на Бох Иса и Богиня Диана

image
 
WELCOME TO COBB MOUR=Балки (Българи) Кан (Жреци) на Бог и Богиня Мат Мария 

image
 
Опожарена кола с нехарактерни за такива пожари масово разтопени алуминиеви джанти 

ОПОЖАРЕНА КОЛА=Ежуа е Болкарин ! –
оригинална прокламация че Господ Бог Отец Исус Демиургът е Българин!
 
ОПОЖАРЕНА КОЛА от=от Болкари на Ежуа
самопризнанията на небесните служители на Българските Богове, които са организатори и оператори на огнения ад, че те лично са го инсценирали и провели  

САМОПРИЗНАНИЯ на служителите на=на служителите на Бог Исуз и Мария
които са Българските жреци и друиди, преминали в небесно светейшо свръхестествено служение в режим стелт 

РАЗТОПЕНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ=Друиди от Дуло на Бог Ежуз и Богиня Ма (Майка)

image
  
Нека сега заедно да прочетем изричната декларация, на Кои принадлежим и в Чии ръце са съдбите и живота ни и кои са разиграли тази реалити екстремална пожарищна драматизация! 

THIS IS WHERE I BELONG=Богиня Диана и Исус Болгарина  

THIS IS WHERE I BELONG=Болгари на Богиня Диана и Исус
Светейшите Божии служител организатори и оператори на огнения ад 


Ето какво ни съобщава това фйер – съобщение кои сме ние Българите:

THIS IS WHERE I BELONG=Болгари на Богиня Диана и Исус 
 

THIS IS WHERE I BELONG=Болгари от БЕЗИСТЕНА – 

Българите сме генетичният народ на Боговете Демиурзи, състоящи се от феноменни Техни потомци, чието родоначалие и генезис започва на първосвещеното сътворенческо Божие светилище и храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол, който е Командният център на Време – пространствения континиум и Главен портал между световете

image

Това е поредният уникален документ указващ Кои са Авторите на апокалиптичния драматичен спектакъл с превантивно – просветителска цел, който спретнаха Извънземните на територията на най – милитаристичната войнствена и агресивна държава на Земята от цялата човешка история до сега: 
 
PAT OS=Богиня Диана и Иса  
 
Ще разсекретим и документа, вложен в началната календарната хронология на възникване на събитието – 8 октомври и продължителността на пожарите – две седмици време: 
 
8 ОКТОМВРИ=ОСМИ ОКТОМВРИ=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мат Мария  

ДВЕ СЕДМИЦИ ВРЕМЕ=Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария  
 
  
След като се уверихме от достатъчен брой разсекретени документи, че пожарищата са организирани от Извънземните/Светиите,нека да насочим и спрем сега вниманието си върху сцената на огнените послания.   

ДА СПРЕМ ВНИМАНИЕТО СИ върху=върху Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария 

image

На този кадър са посочени в общ план върху картата на САЩ къде са били пожарите. 

image

На тази карта в по – по голям мащаб фокусираме върху региона на огненото шову на Извънземните и забелязваме няколко интересни момента.  
На територията на този регион се намира и Лас Вегас, където на 2 октомври – само няколко дни преди мащабната огнена атака на Извънземните, по време на изпълнение на концерт на кънтри певеца Джейсън Олдийн бяха убити 59 човека и ранени 527 от уж един стрелец – 64 годишният възрастен милионер Падок, който уж бил приел тайно исляма преди 30 години!!! и арабско име Samir al Hajib (Самир ал Хаджиб), и който в продължение на 10 минути бил уж изстрелял повече от 2000 патрона от десетина автомата! 
Специалисти и разсъждаващи нормално независими разследващи експерти изключват категорично абсурдната версия, че е стреляно само от един стрелец и от едно место и  твърдят, че това е работа на тайните служби или на жестока терористична организация.  
Изнасят се данни за странна поява 45 минути преди началото на стрелбата на тайнствената жена с испанска външност.
Тя си пробила с усилие път между тълпата до сцената, като "обезумялата испанка" викала през цялото време като ясновидка, че всички тук ще умрат скоро.
След това изчезнала и никой повече не я е видял... 
Много от присъстващите и от околните сгради съобщават за едновременна стрелба от няколко места.

Първоначалната официална версия на ФБР за единичния изперкал стрелец е абсолютно неиздържана отвсякъде, самите органи и служби в началото на разследването са абсолютно шашардисани от случилото се и и си нямат никакво понятие кои са организаторите и извършителите, но с напредване на разследването все повече се убеждават в наистина мистичния и мистериозен характер на случилото се, което ги довежда до вярното вътрешно – ведомствено свръхконфендициално заключение за поредната намеса на вездесъщите Извънземни и в този случай скоро след доказаното им, но не обявено официално авторство на ураганите в САЩ!     

МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана 

МИСТЕРИОЗНИ=Исус и Матара

Което авторство на Извънземните пък ние разсекретихме в серията ни от статии за ураганния спектакъл, което авторство на Извънземните разкриваме и сега, въпреки че официалните специализирани органи на САЩ правят всичко възможно да прикрият за пореден път намесата на Изцвънземните, като дори самите тайни служби  умишлено пускат дезинформиращи версии, че службите на ЦРУ и ФБР са организирали масовото убийство, като предпочитат хората да имат страх и ужасение с подчинение от тяхните доказано мракобеснически и безконтролни институции, отколкото да разберат, че има реални свръхестествени и високотехнологични всесилни Извънземни, към които да насочат надеждите и упованието си за съдействие, помощ и спасение от вече откритото настъпление на световната реакционна управляваща върхушка за тоталното поробване на хората и света!
А най – се страхуват тия тайни служби и всички заговорници срещу Българите, да не вземем да разберем Българите, че тия Извънземни са Българските Богове Демиурзи и тяхното всемогъщо Небесно войнство!
  
Затова пък самите Извънземни възложиха отново на нашия екип да разкрием тяхното авторство и на този ужасяващ инцедент, чрез който ни изпращат поредното реалити съобщение за себе си! 

СЪОБЩЕНИЕ за=СЪОБШТЕНИЕ за=за Богиня Диана и Исуш 

СЪОБЩЕНИЕ за=СЪОБШТЕНИЕ за=за БЕШИСТЕНА=за БЕЗИСТЕНА
за Българските Богове и Техния първосвещен храм Безистена в първопрестолния им град Ямбол, в който е и щаб – квартирата и генщабът на Небесната армия на Извънземните, които са Вси Светиите и Небесното войнство! 
 
СЪОБЩЕНИЕ за СЕБЕ СИ=СЪОБЩЕНИЕ за Бог Исус


Ето и основните документи от пощата на Извънземните от драмата в Лас Вегас, щата Невада: 
 
НЕВАДА=В ДЕАНА=Богиня Диана  
 
ЛАС ВЕГАС=Исус Балг (Българин) 

ЛАС ВЕГАС=Болги (Българи) на Исус
имената на щата и на града документират на Кои са кръстени и от кои са цивилизовани местните индиански племена ( бивши безкултурни тракийски племена, разселени от Българските жреци по тия места) паюти и анасаси, от които са избити милиони от белите европейски нашественици – християни, че да бъдат днес едва 1,2 % от населението на града, а на щата още по – малко!

ПАЮТИ=Богиня Диана 

АНАСАСИ=ИСААС + Н(кодировъчен назал)=ИСААС=Исус   
 

В името на един от персонажите в реалити драматизацията –  кънтри певецът Джейсън Олдийн, е имплантирана визитката на неговото и на Извънземните/Светиите сакрално Божествено родословие: 
 
ДЖЕЙСЪН ОЛДИЙН=ДЖЕЙСЪН от Дуло 
 
ДЖЕЙСЪН ОЛДИЙН от=от Дуло  на Диана и Исуж=от Дуло на Дионисиж 
 
КЪНТРИ ПЕВЦИ от=КЪНТРИ ПЕВТСИ от=от Богиня Диана и Бог Иса от Тракия
документ за Българската феноменна жреческа генеалогия на кънтри – певците
 
Ето и разсекретен документа от имената на 64 годишният милионер Падок, нарочен за стрелец – факир:

ПАДОК=ПОК ДА=Бокиня Диана   

САМИР АЛ ХАДЖИБ=Дуло от Исуж и Бохиня Мадара

Разконспирираме и самоличността на ясновидката – тайнствената жена и обезумяла испанка с испанска външност и прочитаме какво пише в досието ѝ: 
 
ДОСИЕ написано от=написано от Диана и Иса
това пише в досието на всички Б/българи, което ще го кажем на всички човеци по света, защото и в техните досиета пише същото!  

ИСПАНСКА ВЪНШНОСТ на=ВЪНШНОСТ на КАН П ИСАС=ВЪНШНОСТ на Кан (Жрица) на Бог Исус 
  
ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Иса 
 
Ето и конкретната самоличност и от коя жреческа колегия е "обезумялата испанка"!  
 
ОБЕЗУМЯЛА ИСПАНКА=КАН ПО ИСУЗ ЯМПАЛ=Кан (Жрица) на Бог Исус от Ямбол
 

 
Разсекретяваме и думите които вложиха Извънземните сценаристи на стрелбата в устата на още повече шашардисаният и от ФБР и ЦРУ президент Тръмп при неговото първо обръщение към американците: "Нападението беше акт на върховно зло.Знам, че търсим заедно някакво обяснение в хаоса, някаква светлина в мрака. " 
 
Ето какво търси Тръмп, което ние също търсим и вече сме намерили!

ТЪРСИМ ЗАЕДНО=ТЪРСИМ Иза и Диана 

ТЪРСИМ ЗАЕДНО=Исуз и Матара Диана  
 
ВЪРХОВНО ЗЛО от=от Бълхари на Бог Иза
Извънземните, които са Светиите, които са Бълхари  
 
ТЪРСИМ ОБЯСНЕНИЕ В ХАОСА=ТЪРСИМ В ХОАОСА Бог Иса 
 
ТЪРСИМ СВЕТЛИНА В МРАКА=ТЪРСИМ Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Мария 



Да оставим Лас Вегас и тайните служби да замитат следите на Извънземните, и погледнем на горната карта какво е това езеро, което ни сочи червената стрелка.
  
ЗАМИТА СЛЕДИТЕ на=на Дуло от Исуз и Мат Диана
как се замитат следите на феноменните Българи от Божия свещен род на Земята и във все още невидимия Божи свят, като тия следи са навсякъде около нас и в нас!


Да погледнем още по – отблизо на картата езерото което ни сочи стрелката:
 
image

Езерото е Pyramid Lake – Езерото на Пирамидите с уникалните Български пирамидални светилища на Българските жреци, които Извънземните ползват за своя постоянна секретна база и полигон пред очите на всички и с която ви запознахме в поста ни 
 
Разсекретяваме секретна база на Извънземните в САЩ,където те постоянно оперират и скоро ще дебаркират официално   http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/11/razsekretiavame-sekretna-baza-na-izvynzemnite-v-sasht-kydeto.1571882?reply=5047972  

В този район са и пирамидите от светилищния комплекс Trona Pinnacles в California Desert National Conservation Area, на които свещенодействаха жреците от същия пост и е част от полигона – космодрум на Извънземните  

Затова и Светиите – постановчици на екстремалните "природни" катаклизми и бедствия в Калифорния – ураганите, масовото убийство в Лас Вегас и пожарите, проведоха в този район показните реалити уникални "пощенски" съобщения! 

МАСОВО УБИСТВО от служители на=от служители на Бог Исус и Богиня Мат

МАСОВО УБИСТВО на потомците на=на потомците на Бог Исус и Богиня Мат
перманентният геноцид връз Българите по целия свят

image

Ще разсекретим няколко от основните съпридружителни документи, архивирани в топонимията на картата на Калифорния: 

КАЛИФОРНИЯ=ФОЛКИРИЯ=Болкирия=Болкария 

ДОЛИНА НА СМЪРТТА=ДОЛИНА на Иса и Матъра
долина на която скоро ще активираме и пуснем на ръчен режим светилищата, за да творят живот  

РЕЗЕРВАТ МЕНДОСИНО=РЕЗЕРВАТ Ма (Майка) Диана и Иса  

САКРАМЕНТО=Кан (Жреци) на Иса и Матара

image

САН ФРАНЦИСКО=САН (Светец) Кан (Жрец) и Цар на Бог Иса 
 

САН ЖОСЕ=САН (Светец) на Ежус 
 
КОНКОРД=Кан (Жреци) от Дракия 

МОДЕСТО=Иса и Мат Диана  

МЪРСЕД=Иса и Мадара  
 
МАДЕРА=Мадара

МЕНДОТА=Мат Диана 
 
ФРЕСНО=Вер (Змей) Иса 

ДИНЮБА=Б ДИЮНА=Богиня Диана 
 
МОНТЕРЕЙ=Матара   

национален парк ЙОСЕМИТ=национален парк Иса и Ма (Майка) Диана   

image 
Разкрихме ви защо Извънземните, които са Небесното войнство на Вси Светиите на Българските Богове Демиурзи, са концентрирали мисионерската си и посланическа информационно – просветителска дейност и интерес в този район. 
 
МИСИОНЕРИ на=на Мария и Иса

ПОСЛАНИЦИ=ПОСЛАНИТСИ=Дуло от Бог Исус 

НЕБЕСНО ВОЙНСТВО на=ВОЙНСТВО на Бог Иса

НЕБЕСНО ВОЙНСТВО на=на НЕБЕСНИ Бог Иса и Богиня Диана 
 
Вие сами направете изводите си, защо обвитата в легенди и мистериозност свръхсекретна военна база на САЩ – култовата Зона 51, се намира също в този район, както ви показваме на картата!  
Названието Зона 51 се използва в официалните документи на ЦРУ заедно с кодовите названия Dreamland, Paradise Ranch, Home Base, Homey Airport, от които документи научаваме, че в тази свръхсекретна база заговорниците срещу Българите  разработват пъклени злодейски проекти и всякакви видове оръжия и средства за масово комплексно модифициране и тоталното физическо унищожение на феноменния жречески ген и род Дуло на Исус и Мария Магдалена, на който ген приносители сме Техните генетични потомци ––  феноменните Българи и крипто – Българи по целия свят, които сме духовните лидери и интелектуалният прогресивен борчески елит на всички народи.
Кемтрейлсът е най – безобидното оръжие от тях!  

Dreamland срещу=срещу Дуло от Мадара 

Paradise Ranch=Ranch (Ранчо) на/срещу Братя от Иса 

Home Base срещу=срещу Хан (Кан, Жреци) на Богиня Ма (Майка) и Иса 

Homey Airport срещу=срещу Хан (Кан, Жреци) Братя на Мария 
 

ЗОНА 51 срещу рода на=ZONE FIVE AND ONE срещу рода на=срещу рода на Бог Иза и Богиня Диана 
 
СВРЪХСЕКРЕТНА БАЗА срещу=БАЗА срещу Бърхи (Българи) на Исус от Тракия  

ПЪКЛЕНИ ЗЛОДЕЙСКИ ПРОЕКТИ срещу=срещу Българи Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Бокиня Диана   

И защото пак почнаха да ръсят и сеят просторите над България с кемтрейлсът, разработен в лаБораториите на Зона 51, припомняме ви ефикасната молитвена мантра, която предпазва на 100% от смъртоносната отрова и я трансформира с животополезна енергетика за тия, която потърсят съдействието на Небесната здравна сдлужба с тия позивни пароли и мантри! 
 
КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария 
 

СМЪРТОНОСНА без=без Исус и Матара

ЕФИКАСНА МАНТРА за връзка с=за връзка с Бок Иса и Матара

ЕФИКАСНА МОЛИТВЕНА МАНТРА към=към Иса и Богиня Матара Диана от Ямбол
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С вас – които разбрахте страховитите апокалиптични послания на Извънземните, ще продължим просветителските лингва – упражнения на живо, които провеждат с нас Извънземните – нашите скъпи земни генетични предци, вече в облекчен песенно – танцов режим за награда, а които не разбраха от ясни по – ясните и ачик техни послания и уроци, ще ги въртят още по екстремалните полигони и изживявания, докато кандисат те или установят от Горе със сигурност за тях, че са некачествен безпепереспективен експериментален генно – инженерен продукт!  

Да се качим в червената машина на времето и заедно с феноменните жречески потомци на Извънземните от S Club 7  и тяхната песен – 

S Club Party 
https://www.youtube.com/watch?v=-X0EjwF8o0g  ,

първата песен от нашата фонова музикална плейлиста, преминем през енергийните прегради на Време – пространствения континиум, който се управлява от Командният му център и Главен портал между световете – Безистена в Ямбол

image

S Club 7=ЕС КЛУБ СЕДЕМ=Балки (Българи) от Исус и Ма (Майка) Диана 

S Club 7=ЕС КЛУБ СЕДЕМ=Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Ма (Майка)  

image 

S Club 7 Party=ЕС КЛУБ СЕДЕМ ПАРТИ=Барди Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Ма (Майка)  –
затова все феноменни жречески потомци – Българи, от Българския Божи род Дуло 
   
image 

Качваме се на червената машина на времето и набираме кода за стартирането ѝ и преминаване през енергийните ограждения между измеренията на Време – пространствения континиум : 

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария   
 
ЧЕРВЕНА МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Бог Ешуш и Богиня Диана Матара Мария  

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНИУМ  управляван от=
управляван от Кан (Жреци) Братя от Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария
от Белите Братя от Всемирното Бяло Братство, които са Светиите генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, които са Извънземните    

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Братя от Бог Исус и Богиня Матара 

image

Машината на Ввремето се включи и веднъж се върнахме във времето на заснимане на клипа на песента през 1999 година, и от там веднага преминахме четиридесет години по – рано в 1959 година!

image
+
image
  
Пристигнахме заедно на Vasquez Rocks, Скалите на Васкес – култовият светилищен комплекс и постоянна снимачна площадка на земните и светилищен полигон, космодрум и портал на Извънземните, познат ни от поста ни 

Каква е връзката между скалата ВАСКЕС в Лос Анджелис и Тракия и има ли телепортационен мост между тях!One Direction.

http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/25/.1316089 

на който момчетата от One Direction правеха показни демонстрации на телепортационно преминаване през времето и пространството и който пост горещо ви препоръчваме да си припомните, за да сте в крак с времето и просвещението от Извънземните.

image
 
Танците и емоциите на светилищния комплекс вие вижте на живо в клипа на песента S Club 7 Party, от където още в началото Бардите ни предупредиха изрично и написаха с култовата Исусова съскаща змийска буква S с огнена диря на небето, че посланията в песента са за Исус, а с Него винаги е и Мария Магдалена – Богиня Диана, Която веднага се прояви в нейната потомка Тина от първия кадър от поредицата комиксови илюминатски послания:
   
image
 
TINA=ТИНА=ТИАН=Тиана=Диана  

image

JON=ДЖОН=Диана и Ежуа 

image

PAUL=ПАУЛ=Павел – 
първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е ...инфо за който вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Павел", "безистена и Кан Авитохол"

image

HANNAH=ХАНА=Хан (Кан) – Жрец/Жрица 

image

JO=ДЖО=Диана и Ежуа 
 
Ето пак огнените послания на Бардите от тази жреческа Дионисиусова банда:

image
 
S=Иса – Исус

image

S=Иса – Исус

image

S=Иса – Исус

image

S=Иса – Исус 

image

S=Иса – Исус

image

S=Иса – Исус

image

S=Иса – Исус

image 

В края на илюминатските комиксови послание се включи и този посланик от противниковия отбор, който носеше съобщението на гърба си.
И тъй като на този кадър не се разбираше какво ни казва, го помолихме да се обърне още малко с гръб към нас! 

image

На гърба му пишеше кой го изпраща и Чий служител е:  

ROCKETS=Иса от Тракия

–––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––

И защото Извънземните ни карат по минимумите и максимумите на екстремумите на компресираното ни интензивно просвещение и подготовка за скорошното им Явяване и събиране на световете, след песенно – танцовата лингва лекция следва отново черната енергетика на апокалиптичните реалити послания, които ние ще трансформираме и преобразим в спасителна и жизнетворяща положителна енергетика и познание и ще транслираме в ефира на информационното поле за да достигне до просвещаваните Българи в България и крипто – Българите в Америка и по света!

Няколко известни американски сеизмолози вещаят мрачни прогнози за американците! 
Люси Джонс твърди, че силно земетресение ще удари Калифорния.
Американската ясновидка Луиза Вогел Шарп предрече пък в синхрон с Джонс, че адски земен трус ще разцепи Калифорния. 

Ето и неутрализиращата и трансформираща мощ на Свещения шифър и спасителните превантивни и при изпадане в беда молитвени мантри за земетресенията:

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ управлявани от=управлявани от Исуз и Матара  

АДСКИ ТРУС от=от Диана и Исус от Тракия=от Диана и Кристос

МРАЧНИ ПРОГНОЗИ от=МРАТШНИ ПРОГНОЗИ от=ПРОГНОЗИ от Матара и Ешуа

 

Американската преса съобщава, че големите холивудски звезди масово се изнасяли от Калифорния и че известни личности от политическият елит в Америка са предупредени за очаквания трус, но информацията се пазела в тайна, за да не предизвикат паника сред населението на Калифорния.  
Абе как ще се пази в тайна тази информация, която се изпраща от Горе точно за да се знае от хората и се просветят в превенциите на Извънземните! 
А опазете тази тайна, дето се мъчат да се пази в тайна: 

ПАЗИ СЕ В ТАЙНА=Бог Исуз и Богиня Диана   

И още ще запитаме американците, и всички други: 

– Къде ще се скриете и как ще се скриете от Извънземните – служителите на Българските Богове Властелини и Господари на световете, които са Все Светиите, когато те са приготвили тия екстремални и катарзисни послания лично за вас и ще ви намерят и ще ви ги връчат лично да ги прочетете и изживеете където и да бъдете и както и да се скриете!

ЕКСТРЕМАЛНИ ПОСЛАНИЯ от=ПОСЛАНИЯ от Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария
Българските Светии от жреческия род Дуло, постановчици и оператори на екстремалните послания

КАТАРСИС=ИСАС ТРАК=Исус от Тракия 

Затова не бягайте и не се крийте от Извънземните, ами бягайте към Тях и вземете да се просветите и вразумите с добро, защото те могат проведат тия просветителски процеси и с по – крути педагогически средства!  

ДА СЕ ВРАЗУМИТЕ чрез=чрез Исуз и Богиня Матара Диана 

ЗАТОВА НЕ БЯГАЙ от=от Бог Иза и Богиня Диана     

Това бе поредната реалити просветителска лекция от Извънземните, (№ 954 за информация на просвещаваните и на новодошлите, които не знаят къде са попаднали) и които знаете кои са, и които за награда пожелаха да включим към плейлиста на основните тематични фонови песни и тяхната  привидно неангажираща песничка Bring It All Back на нашите родственици, току що присъединили се към нашата Армия на Дионисис от децата на Исус и Мария Магдалена, която в прав текст ни съветва Върнете всичко назад ! (Върнете се всички назад!), а в анаграмната дешифровка на английското име на песента и на Българския му превод, ни съобщават поредните кодирани послания с характеристиките на Боговете ни, които разсекретяваме пак за всички! 

Bring It All Back=Бокиня Диана Балгария

Bring It All Back=Българи от Бокиня Диана  

ВЪРНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ НАЗАД при=ВЪРНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ при Иза и Диана  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Извънземни, които всички са от Вси Светии
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 ИСД с Любов и песен!
 




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.10.2017 23:31
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715410
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!