Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2017 19:07 - Империята на Извънземните от НЛО – то над Пловдив и Крилатите дракони,войвали за СССР и автори на ураганите в Америка,отвръща на информационния ни удар!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2896 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 17.09.2017 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Нашето разузнаване се докопа до тайните спомени на Хрушчов и на други участници във Втората световна война.В нея НЛО войските на Крилатите дракони,които са Българи и са дошли от бъдещето от различни варианти на времето и сега живеят в космоса,тайно участват и помагат на СССР".

Така започва удивителния постинг на нашият Приятел и синергитичен съекипник блогерът 4ervenaarmia : 

Тайните спомени на Хрушчов. НЛО Крилатите дракони във Втората световна.

http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/07/tainite-spomeni-na-hrushchov-nlo-krilatite-drakoni-vyv-vtora.1566005 ,

който развива в различни направления и допълва нашите разсекретявани документи и истини в друга интердисциплинарна писта на сакралната Българска езотерика,но за съжаление е станал достояние до много тесен кръг Българи,и затова ще го преекспонираме и публикуваме в пълния му вариант и върху неговата повествователна подложка ще направим нашите обследвания и разшифровки на вложените в него секретни документи,послания и имена и думи с помощта на Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2
в постингите ни  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За фонова съпридружителна песен пускаме култовата Uptown Funk на Bruno Mars от нашия пост  

Пенсионната реформа за драконите от МАРС или от династията Дуло 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/04/pensionnata-reforma-za-drakonite-ot-mars-ili-ot-dinastiiata-.1335655 ,

от който става ясно кои са Извънземните рептили и защо някои от тях ще бъдат пенсионирани скоро!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– и поста продължава с :

"По-точно на страната на СССР воюват войските на Крилатия дракон и Дъждовния дракон, които идват от НЛО базите им под планините Алтай и Тяншан.

http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904

Те помагат на СССР срещу Хитлер, който е станал твърде силен и щял да победи, ако не са били те. Водачите на СССР са некадърници, за това.
Във войната участват 2 мил. български войски по 1 мил. от Крилатия дракон и Дъждовния дракон.
Те се представят за войски от Сибир и Средна Азия, за да оправдаят лошия си руски или поне акцента в най-добрия случай. Те са отлично въоръжени и обучени. Елитни войски.

Във войната се използват оръжия на Крилатите дракони от бъдещето.

http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/05/bylgarski-oryjiia-ot-bydeshteto-na-krilatite-drakoni-nlo-kak.1565612

Например снайперистката противотанкова пушка 30мм с оптичен мерник, която разкъсва веригите на танковете с високоексплозивен снаряд и ги подпалва после с фосфорен, има свидетелства за използването й при Сталинград и Ленинград.
Знае се че при Сталинград извесният снайперист Зайцев получил такава пушка.
При Лениград пленяват танк Тигър ударен с такава пушка.
При Курск българските войски използват срещу танковете подцевните гранатомети на автоматите си по същия начин, но от близко разстояние.

Танковете с 152мм оръдия на Дъждовния дракон Осмицата - Гепарда с осмоъгълен купол със скосена броня и на Крилатия дракон Камилата - Драгуна с куполообразен купол също учатват във войната.
При Москва се бият войските на Дъждовния дракон, ползват Осмици Гепарди, а по-късно идват и войските на Крилатия дракон.
Същото е и при Курск, първи посрещат германците войските на Дъждовния дракон и техните танкове Осмици Гепарди, самоходките тип Марица с квадратен купол с леко скосена броня и 152мм оръдие, а след това идват и войските на Дъждовния с Камилите танковете Драгуни.
При Сталинград се бият Гепарди.
При настъплението към Берлин също участват танковете на НЛО пришълците, има свидетелства как войниците на Крилатите дракони обясняват на руските, че бронята им е тип сандвич. В настъплението към Берлин е засвидетелствано използването на танкове Осмици, а при Берлин и на танкове Камили.

В войната участват и НЛО изтребителите на Крилатите дракони.
При Москва се бият НЛО изтребителите на Дъждовния дракон - тип патица, които приличат отдалеч на МиГ 3 наопаки и за това разправят, че Москва се отбранявала от МиГ 3, които иначе са слабо въоръжени и руснаците не ги използват масово. Участват и Летящите Кобри на Крилатия дракон, които са прикрити в официалните истории за войната като американски Еъркобра, само че на руснаците направили впечатление гледайки от далеч, че пилотската им кабина е изнесена напред и двигателят трябва да е зад нея (а при Еъркобрата е обратното), а крилата са тръгълни и са изтеглени – издължени от опашката към носа, а не обратното както е при тогавашните самолети. Прави им впечатление и високата маневреност на тези НЛО изтребители Летяща Кобра.
Летящите кобри и изтребителите тип патица (рус. утка) на Дъждовния дракон участват и в битките при Сталинград при Курск, но там ги маскират в официалните истории кaтo якове (Летяща кобра) и У2 (патиците) при Сталинград, а при Курск като Ла 5 и Еъркобра(Летящи кобри) и якове (патици – утки).
При Курск има българска кавалерия от НЛО войските. Те носели катани. Един славен кавалерийки комадир още от времето на Гражданскат война, ходел на проверка при тях и споделя с Хрушчов:  
– Това не е шашка, не е шашка, да разрежеш човек на две отгоре до долу с нея. А Хрушчов казва, наистина през войната нямахме шашки с такова качество.

Българките НЛО войски на Крилатите дракони са главни участници в най-големите битки в тази война - Москва, Сталинград, Курск, Берлин.

                              Командване на Българските НЛО войски

Главнокомандващ българските НЛО войски е генерал Гергана - Гери Мацката от войските на Дъждовния дракон и едно от неговите и на жена му Дъждовната момичета. Тя е много красива, фина, бяла, изрусена, с зелени-пъстри очи, с финни черти, с остър фин изразен нос, на земята е била от нашето ДС, колежка на Крилатия дракон.
Понеже е Гери Мацката в СССР и викат Гергана Жука от бръмбъзък - мацката - малката, поради объркване на думата мацка, а защото и носила парадна униформа с минижуп - къса пола. По тази причина я прикриват в официалната история на войната с генерал Георги Жуков и той е направен герой и велик пълководец. А истинският герой и велик военачалник е Гергана  – Гери Мацката. Тя командва лично превземането Берлин, битката при Курск и други битки. А още преди войната тя с войските си разбива японците при езерото Хасан и Хал Хин Хол, като защитава СССР.

Командващ войските на Крилатия дракон е жена му Хрисимата, на която викат Тинчето, Таня или Танечката. Води войските му в битките при Москва, Сталинград и др.
Битката при Москва се води от сладкото Мими - Мария, генерал от войските на Дъждовния дракон, тя е от четниците и е от момичета на Дъждовния дракон и жена му Дъждовната, руснаците й викат Захарчето - Сахарная. Много е много симпатична, кестенява и синеока, с изострени финни черти, с изострен правилен изразен фин нос. Малко прилича на Гергана-Гери Мацката.
Сладкото Мими командва защитата на Москва. После идва и Хрисимата със свойте войски да й помага.
Защитата на Сталиград се води от майката на Крилатия дракон, тя командва войските на Дъждовния дракон отбраняващи града и фланговете. По-късно идват на помощ и войски на Крилатия дракон командвани от Хрисимата. Майката на Крилатия дракон й викат Цветето-Цеко, тя е от рода Котките, за това я прикриват с генерал Чуйков в официалната история, който е бил и в Китай.
При Сталинград идват и подкрепления от амазонки от българските НЛО войски на Крилатите дракони. Офицерките носят катани. Те казват, оставете ги, ще ни се ежат на земята немците, ние сме девойките войници. Тези амазонки са истински самураи.

Те са елегантни и много сладки, захарчета, както им казват руснаците. Води ги Гретхен Калинката, която е от момичетата на Крилатия дракон и жена му Хрисимата с тяхната приятелка Дъждовната от техните НЛО астронавти. Гретхен Калинката е българка, с белогвардейско потекло. Както виждате ние българските комунисти змейове, Крилатите дракони, не преследваме бившите белогвардейци и ги приемаме за свои, не сме против тях стига те да не са против нас.

При Сталинград фланговете на германците са оставени не на румънци, а на руски изменници войските на Романови, набрани основно от окупираните територии и военнопленниците, много малко са белогвардейците от Запад. Те носят казашки униформи като от Гражданската война. Лъжат ги, че Хитлер ще върне монархията в Русия.(За цар им спрягат някакъв роднина на Романови от белогвардейците в Царство България, негов син е Димитрий Романов, смятан за сегашния руски цар в изгнание, приятел на Симеон Сакс-Кобург-Готски)

Но самите тези войски от руснаци не изгарят от желание да връщат царете, нито да се бият срещу Русия и да служат на германските нацисти. Германците не са им дали и добро въоръжение. Те лесно са прегазени от българските НЛО войски, а германските войски в Сталинград, където са загубили и без това много хора, са обкръжени. Разбира се, руснаците крият в официалната история, че през Втората световна война са се били срещу белогвардейски войски от изменници. Пишат ги за румънски.
При Курск командва войските Гергана-Гери Мацката. На втория ден от сраженията пристига и самия Крилат дракон с войките си да помага.
Гергана-Гери Мацката превзема и Берлин. Тя като превземат бункера на Хитлер вземат личните вещи на нацистите там като трофеи. Те се пазят от българските НЛО астронавти в техните космически музеи на борда на космиските им градове-космически кораби.
По време на окупацията на България от съветските войски, тя и военните й пазят реда. Съветските войници в България са разстрелвани на място дори за дребни престъпления като кражба на часовник например.

Хрушчов е от казаците, от сарматски произход и пази спомените за прозхода си.
Хрушчов е посветен в тайните на НЛО астронавтите. През време на войната той се среща с тях, говорят си. Той е техник, любознателен е и пита, а те му обясняват тайната. И той я пази. Хрушчов е знаел тайната на НЛО, техните технологии и оръжия. Например казва, може да направим 100Мт бомба, но не можем сега. Това става като взривим и счупим стъклените призми.
Хрушчов не принава илюминатите измамници и за това те го свалят.

Заговорът срещу нас и България сега.


Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас


Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират.

Вие сте предатели, народни врагове и изедници.


Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен ( и сон) будистите, които вярват в рая на Буда Амида (Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството.
За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на Земята.

А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100 Мт заряд и малките ракети с по 10-20 Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg   "
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И коментарът на екипът на bezistena и разшифровките на документите,които правим с помощта на Свещеният шифър:

Браво!
Много свежо,интересно,поучително и забавно,но дори и ти,Приятел,с тази богата интелектуална научно – популярна фантазия,си нямаш и на представа колко нища ти е дори т.нар. "развинтена фантазия" за това колко близко си до истината с тази епична фантастична драматизация!

НАУЧНА ФАНТАЗИЯ от=от Богиня Диана и Изуч=от Богиня Диана и Исус
Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,познати от последните им аватарни проявления пред Българите в Тракия преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена 

НАУЧНА ФАНТАЗИЯ от=от ФАЗИЧТАНА=от ФЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА – първосвещеният Божи храм в Ямбол,който е първосътворенческият светилищен комплекс и експериментална лаборатория и развойно – производствена база на Боговете Демиурзи на Земята,от който Те почват построението и обзавеждането на планетата ни,Командният център и Главен КПП на Време – пространствения континиум  

РАЗВИНТЕНА ФАНТАЗИЯ на=Братя от Богиня Диана и Изуз 

РАЗВИНТЕНА ФАНТАЗИЯ на=Братя от ФЕЗИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА – феноменната прорицателска способност на генетичните жречески потомци на Боговете Демиурзи,чрез която Те ни известяват и изпращат свои технологии,които са предстоящи за нас иновативни открития 


Ето колко близко си до Истината :

Просто всички Летящи и други дракони и свръхфеноменни Българи от НЛО – тата от драматизацията на повествованието на поста ти приравняваш с Божията небесна армия от реални и рационални светейши служители от Вси Светии,които са все Българи,и на които разкриваме постоянно самоличностите в блога ни (по – точно те Светиите ни ги разкриват!) и всичко си идва на местото!  
 
ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Исуз и Матара Диана 
 

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

БОЖИЯТА НЕБЕСНА АРМИЯ е на=е на Бог Исуж и Богиня Матара

ИДВА СИ НА МЕСТО при=при Исус и Богиня Мат Диана 

Защото ВСВ,както и ПСВ,както и всички войни въобще,както още е и при всички основни събития на Земята,се провеждат по сценарий,режисура и под прякото участие и ръководство на Българските Светии и Небесното войнство,които са всички от змейската династия Дуло на Българските Богове Демиурзи,и които са истинските Извънземни,и които могат да оперират в различни проявления във време – пространствените измерения в стелт – режими,за да тече трансепохалната драматизация на Боговете Демиурзи – "Българите и човешката драматизация",в която се извършва при реални свръхекстремални условия и режими закаляването и селектирането на Българите от феноменния Божи жречески род Дуло в подготовката ни за скорошен духовен разсад на всички племена и народи и за техни праведни и святи универсални духовни водачи и интелектуални елити и административни владетели и господари!   

ВСИЧКИ ВОЙНИ са от=ВСИТШКИ ВОЙНИ са от=са от Бок Исуш и Богиня Диана – 
Идеолозите,Авторите,Драматурзите,Продуцентите и Сценаристите и Режисорите на всички драматични световни събития 

ВСИЧКИ ВОЙНИ са от=ВСИТШКИ ВОЙНИ са от=са от Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана – 
Българските феноменни жреци от Божия род Дуло,които са преминали временно по графика на хронологията на времето в светейши режим в Божието измерение,и които са главните подизпълнители на Божият проект и драматизация    

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Исуз и Матара Диана 
 

Всички тия "фантазии",които са реални състояли се събития и процеси,непознати за непосветените,са ти внушавани и диктувани от Горе от Боговете ни,защото и ти като нас си генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена и си активиран посредник и ретранслатор на Техните все по – интензивни превантивни прояви и послания преди отварянето на светове и Явяването им за Съдния Ден на всички нас!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

Само едно разсекретено досие на персонажите от твоите фантастични истински повествования:

Главнокомандващ Българските НЛО войски е Гергана,която не е генерал,а е висш пълководец – маршал,защото е самият Свети Георги Победоносец,който обаче не е Георги,а е наистина Света Гергана,която разкри самоличността си в поста ни

Свети Георги който промуши езика на юдо–византийския гръцки змей,е Света Гергана–дъщерята на Цар Авитохол,който е Павел–синът на Исус и Мария Магдалена

http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/05/sveti-georgi-koito-promushi-ezika-na-iudo-vizantiiskiia-gryc.1545290

Ето и една от сродните ни статии по темата на твоята прекрасна публикация: 

Как Извънземните,които са Вси Светии,в образа на Змей направиха лунното затъмнение на Шипка преди 140 години и спасиха Шипка и България!Езотериката на войната 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/26/kak-izvynzemnite-koito-sa-vsi-svetii-v-obraza-na-zmei-naprav.1564064

Всички други обяснения за твоя земно – космически сценарий са в статиите на нашия блог.
Ще продължим разсекретяването на шифрованите послания в твоя пост в един съвместен синергитичен постинг.

Бъди благословен!  
 
4ervenaarmia=ЧЕРВЕНА АРМИЯ=ТШЕРВЕНА АРМИЯ=Богиня Матара и Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

4ervenaarmia:

Радвам се, че има пробудени хора като вас.
За света Гергана е вярно, както пишеш.Много се радвам на вашите сегашни и бъдещи постинги,разкриващи шифрованата истина за българите и митологията въобще. 
Поздрави!!!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
 
Така започва удивителният постинг на нашият Приятел и съекипник блогерът 4ervenaarmia : 

Тайните спомени на Хрушчов. НЛО Крилатите дракони във Втората световна.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/07/tainite-spomeni-na-hrushchov-nlo-krilatite-drakoni-vyv-vtora.1566005 ,

който отново публикуваме в пълния му вариант и върху него правим вече нашите обследвания и разшифровки на вложените в него секретни документи и послания с помощта на Свещеният шифър,като наблягаме най – вече върху  вашето просвещение в тайната и работата със Свещения шифър за да навлизате все повече в необятните тайни на Свещения Български сътворенчески Божи език!

******
******

image

По – точно на страната на СССР воюват войските на Крилатия дракон и Дъждовния дракон, които идват от НЛО базите им под планините Алтай и Тяншан. 

КРИЛАТ ДРАКОН=Кан (Жрец) Дракон от Дуло от Рая
Българин,Жрец от Божият феноменен род Дуло от Земния рай Тракия 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария
Сътворенческата планетарна експериментнална лаборатория и развойна база за изграждането и пост – Сътворенческото урбанизиране на Земята,и родилен дом и кувьоз за отглеждането на Българите,генетичните феноменни деца на Българските Богове Демиурзи 

РОДИЛЕН ДОМ на=на Дуло от Мадара   

КУВЬОЗ=Бок Иза=Кан (Жреци) на Бог Иза   
 
Райският Родилен дом и Кувьоз е първосътворенческият Божи светилищен комплекс и храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол,който е Командният център на Време – пространствения континиум на божиите светове и измерения

КРИЛАТ ДРАКОН=Кан (Жрец) от Дуло от Рая Дракия   

Ето и жреческия херметичен индекс на Дъждовния дракон:
 
ДЪЖДОВЕН ДРАКОН=Кан от Богиня Диана и Ежуа от Дардания
където Дардания е древно наименование на Българските земи на Балканите 


...войските на Крилатия дракон и Дъждовния дракон, идват от НЛО базите им под планините Алтай и Тяншан.  
 
АЛТАЙ=ТАЙЛА=Дуло  

ТЯНШАН=ТАЯН Ш=Диана и Ешуа 

Прекрасни Български цивилизационни региони и изконни имперски провинции,осеяни с величествени мегалитни светилищни комплекси,изкуствено построени от феноменните ни Предци,където техните културно – цивилизационни духовни,материални и генни следи са неизтриваеми, поради което вече два века мерзавците заговорници срещу Българите ни пращат все по тия места,фалшифициращи ги като Родина на Българите!

Те помагат на СССР срещу Хитлер, който е станал твърде силен и щял да победи, ако не са били те. Водачите на СССР са некадърници, за това.
Във войната участват 2 мил. български войски по 1 мил. от Крилатия дракон и Дъждовния дракон.
Те се представят за войски от Сибир и Средна Азия, за да оправдаят лошия си руски или поне акцента в най-добрия случай. Те са отлично въоръжени и обучени. Елитни войски.
Във войната се използват оръжия на Крилатите дракони от бъдещето.  


Ето кои са и некадърници,и елитни войски,и кои говорят с акцент:  

НЕКАДЪРНИЦИ=Кан (Жреци) и Царе от Диана
изродени жречески потомци и кланове от Дуло 
 
ЕЛИТНИ ВОЙСКИ=ВОЙСКИ от Дуло=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса   

АКЦЕНТ=Кан (Жреци) на Иса и Диана –
лингва майсторите на всички човешки езици,диалекти и акценти на говора
 

Например снайперистката противотанкова пушка 30мм с оптичен мерник, която разкъсва веригите на танковете с високоексплозивен снаряд и ги подпалва после с фосфорен, има свидетелства за използването й при Сталинград и Ленинград. Знае се че при Сталинград извесният снайперист Зайцев получил такава пушка. При Лениград пленяват танк Тигър ударен с такава пушка. При Курск българските войски използват срещу танковете подцевните гранатомети на автоматите си по същия начин, но от близко разстояние. 
  
ОПТИЧЕН МЕРНИК за=за Кан (Жреци) от Ешуа и Богиня Матара Диана  
 
ЗАЙЦЕВ от=ЗАЙТСЕВ от=от Богиня Диана и Исуз

ЗАЙЦЕВ от=ЗАЙТСЕВ от=от ВЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
феноменен Българин от жреческата династия Дуло на Българските Богове Демиурзи, чието родоначалие е от Безистена  
 


Пак ви припомняме езотеричната скрита истина за епичната земна драматизация :

...защото ВСВ,както и ПСВ,както и всички войни въобще,както още е и при всички основни събития на Земята,се провеждат по сценарий,режисура и под прякото участие и ръководство на Българските Светии и Небесното войнство,които са всички от змейската династия Дуло на Българските Богове Демиурзи,и които са истинските Извънземни,и които могат да оперират в различни проявления във време – пространствените измерения в стелт – режими,и на които сега разкриваме жреческите им индекси:
                                                 
ИНДЕКСИ на=на Кан (Жреци) на Иса и Диана                                                 


                                      Командване на Българските НЛО войски.  


Ето и от кои е върховното командване на всички войски:  
 

КОМАНДВАНЕ НА ВОЙСКИ=Кан (Жреци) на Богиня Майка Диана и Бог Иса  
 
Главнокомандващ българските НЛО войски е генерал Гергана - Гери Мацката от войските на Дъждовния дракон и едно от неговите и на жена му Дъждовната момичета.

ГЕРИ МАЦКАТА от=ГЕРИ МАТСКАТА от=от Майка Диана и Исус от Трагия  
 
image

Тя е много красива, фина, бяла, изрусена, с зелени-пъстри очи, с финни черти, с остър фин изразен нос, на земята е била от нашето ДС, колежка на Крилатия дракон. Понеже е Гери Мацката в СССР и викат Гергана Жука от бръмбъзък - мацката - малката, поради объркване на думата мацка, а защото и носила парадна униформа с минижуп - къса пола.
 
ДС=Диана и Иса
тайна служба за следене и репресии от потомци на Диана и Исус на техни роднини 

ГЕРГАНА ЖУКА=ГЕРГАНА е Кан (Жрица) на Ешуа
един от многобройните автентични документ, потвърждаващ разсекретената информация от поста ни за конспиратвната тъждественост Свети Георги – Света Гергана!  

БРЪМБЪЗЪК=Кан (Жрица) на Бог Иза и Богиня Мария 

По тази причина я прикриват в официалната история на войната с генерал Георги Жуков и той е направен герой и велик пълководец. А истинският герой и велик военачалник е Гергана-Гери Мацката. Тя командва лично превземането Берлин, битката при Курск и други битки. 

ПЪЛКОВОДЕЦ=Балк (Българин) от Богиня Диана и Иса 

ПЪЛКОВОДЕЦ=ПЪЛКОВОДЕТС=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана  

Командващ войските на Крилатия дракон е жена му Хрисимата, на която викат Тинчето, Таня или Танечката. Води войските му в битките при Москва, Сталинград и др.

ХРИСИМАТА=Хан (Кан,Жрица) на Иса и Матара  
 

ТАНЯ=ТАЯН=Дияна 

ТИНЧЕ=Диана и Ешуа 

ТАНЕЧКА=КАН ТА ЕШ=Кан (Жрица) на Диана и Ешуа 

Битката при Москва се води от сладкото Мими - Мария, генерал от войските на Дъждовния дракон, тя е от четниците и е от момичета на Дъждовния дракон и жена му Дъждовната, руснаците й викат Захарчето - Сахарная. Мими е много симпатична, кестенява и синеока, с изострени финни черти, с изострен правилен изразен фин нос. Малко прилича на Гергана-Гери Мацката. Сладкото Мими командва защитата на Москва. После идва и Хрисимата със свойте войски да й помага. 
 
МИМИ=МаМа=Ма (Майка) Мария=Мария Магдалена   

СЛАДКОТО МИМИ МАРИЯ=Кан (Жрица) от Дуло на Иса и Диана,Ма (Майка) Мария Магдалена    

ЗАХАРЧЕТО САХАРНАЯ=Хан (Кан,Жрица) Зар (Царица) от Диана и Исуш от Трахия 

И сега следва една папка със секретни документи ,кодирани във външното описание на Българската Жрица ,коя е Светицата Сладкото Мими Мария: 

"Мими е много симпатична, кестенява и синеока, с изострени финни черти, с изострен правилен изразен фин нос."   

СИМПАТИЧНА=СИМПАТИТШНА=Исуш и Богиня Мат Диана  
 
КЕСТЕНЯВА=КАН ЕС ВА ТЯ=Кан (Жрица) на Иса и Богиня Диана 

СИНЕОКА=КАН ИСЕ=Кан (Жрица) на Иса   

ИЗОСТРЕНИ ФИНИ ЧЕРТИ=на Шар Друид на Исуз и Богиня Диана  
 
ИЗРАЗЕН ФИН НОС=Зриза (Жрица) на Бог Иса 
 

Защитата на Сталиград се води от майката на Крилатия дракон, тя командва войските на Дъждовния дракон отбраняващи града и фланговете. По-късно идват на помощ и войски на Крилатия дракон командвани от Хрисимата. Майката на Крилатия дракон й викат Цветето-Цеко, тя е от рода Котките, за това я прикриват с генерал Чуйков в официалната история, който е бил и в Китай.   
 
ЦВЕТЕ ЦЕКО=Кан (Жрица) от Богиня Диана и Ицуц
Жриза на Богиня Диана и Исус  
 
ЦВЕТЕ ЦЕКО=Кан (Жрица) от ВЕЦИЦТЕНА=Кан (Жрица) от БЕЗИСТЕНА     

РОД НА КОТКИ=Кан (Жрица) от Диана Дракона (Тракия)

ЧУЙКОВ=ТШУЙКОВ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

При Сталинград идват и подкрепления от амазонки от българските НЛО войски на Крилатите дракони. Офицерките носят катани. Те казват, оставете ги, ще ни се ежат на земята немците, ние сме девойките войници. Тези амазонки са истински самураи. Те са елегантни и много сладки, захарчета, както им казват руснаците.  

АМАЗОНКИ=Кан (Жрици) на Ма (Богиня Майка) и Иза   

САМУРАИ=СА МУРАИ=Иса и Мария 



При Сталинград фланговете на германците са оставени не на румънци, а на руски изменници войските на Романови, набрани основно от окупираните територии и военнопленниците,които ги лъжат ,че Хитлер ще върне монархията в Русия.За цар им спрягат някакъв роднина на Романови от белогвардейците в Царство България, негов син е Димитрий Романов, смятан за сегашния руски цар в изгнание.  


Ето поредният документ,който доказва категорично,че руската имперска и царска управленческа аристокрация е 100 % от кланове на Българската династия Дуло на Исус и Мария Магдалена : 

РОМАНОВИ=Богиня Мария

ДМИТРИЙ РОМАНОВ=Богиня Диана Матара Мария 


Никита Хрушчов е от казаците, от сарматски произход и пази спомените за прозхода си. 
Хрушчов е посветен в тайните на НЛО астронавтите.
През време на войната той се среща с тях, говорят си. Той е техник, любознателен е и пита, а те му обясняват тайната. И той я пази.
Хрушчов е знаел тайната на НЛО, техните технологии и оръжия.
Например казва, може да направим 100 Мт бомба, но не можем сега. Това става като взривим и счупим стъклените призми.
Хрушчов не принава илюминатите измамници и за това те го свалят. 

НИКИТА=КАН ТИНИ=Кан (Жрец) на Диана   

НИКИТА ХРУШЧОВ=НИКИТА ХРУШТШОВ=Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ешуш от Трахия 
 
Ето разсекретени и етносните родови документи на казаците и на сарматите,които указват чий генно – инженерен и културно цивилизационен продукт са те:

КАЗАЦИ=КАЗАТСИ=Кан (Жреци) на Диана и Исуз
 
САРМАТИ=ИС МАТАР=Иса и Матара 


Разсекретяваме и свръхтайната на тази бомба – чудовище:

СТЪКЛЕНА ПРИЗМА=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз и Мария                                         

Ето за пореден път,кои са илюминатите:

ИЛЮМИНАТИ ИЗМАМНИЦИ=Дуло от Изус и МаМаМа=Дуло от Исус и Майка Мария Магдалена –
феноменни генетични потомци на Исус и мария Магдалена от Техния род Дуло 




Заговорът срещу нас и България сега 
 
Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

 
Долните много верни констатации и прозрения на автора ще ги повторим пак без да ги коментираме много,като ще изразим несъгласие с някои основни космогонни положения и с радикалните предложения за тотално унищожение н адържави и народи,защото така ще лишим заслужилите да се изправят пред Божия Съд!   

БОЖИЯ СЪД на=на Богиня Диани Исуж
Страшният Съд за всички ни,който ще се състои пак там – ето къде! 
 
БОЖИЯ СЪД=БОЖИСДЪ +Н (кодировъчен назал)=БОЖИСДЪН=БЕЗИСТЕН


                                     Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.


Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират.
Вие сте предатели, народни врагове и изедници.     

ПРЕДАТЕЛИ И ИЗЕДНИЦИ=Братя от Дуло на Изуц и Диана
изродените черни жреци от черното братство на Дуло 

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен (и сон) будистите, които вярват в рая на Буда Амида (Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството.

БУДА=Богиня Диана 

ДЗЕН=Диана и Иза
 

СОН=Иса 
 
БУДА АМИДА=Богиня Диана Мад=Богиня Мад Диана  

БЕЗСМЪРТЕН БУДА=Бог Исуз и Богиня Матара Диана  

Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири.

ТИНТИРИ МИНТИРИ=Друиди на Матара  
поредната сакрална забалбукваница – мантра

Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.  
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.

АЙНЩАЙН=АИНШТАЙН=АЙ САТЕЙН=ИС ТИАНА=Иса и Диана
сенкретичният инкриминиран анатемосан образ на Исус и Диана ,за Който ще намерите инфо в блога ни с парола на търсачката на гугъл "безистена и Сатана"

Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас. 
 
ПОРАСТНА МУ НОСА на потомък на=на потомък на Исус и Богиня Матара


Така, илюминатите начело с евреите, които владеят световните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!
 
СВЕТОВНИ ФИНАНСИ на=ФИНАНСИ на Бог Иса и Богиня Диана
истинските владетели на всички финанси,Които скоро ще ги съберат и премахнат всичките!  
 
Разсекретяваме и страховита прокламация и присъда:Смърт на ламята!  


СМЪРТ НА ЛАМЯТА=на Дуло от Иса и Мат Мария


Световния заговор на юдите е изгърмял. 
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20М т заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има 
радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения. 
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.  

За тези крайни крути мерки правим категоричната корекция,че ние не пледираме за унищожението на никоя държава и етнос,както и че евреите няма да бъдат унищожавани,защото нашата мисия е да спасим и тях и ги заведем до Съдния ден за атестация и присъда като всички други племена ,освен ако те сами не си издействат етносно унищожение дотогава или тогава!
 


Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме. 
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват. 
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса.
Друг път няма.
Само така ще има бъдеще за България. 
Ето препоръките ни тук: 
http://futuretechbg.blog.bg  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––Препоръчваме ви да видите и другите публикации на съекипника ни  4ervenaarmia,както и последния му пост по темата с много интересни документи и верни констатации за постоянното вмешателство на рептилите – Извънземни,които са Българските Вси Светии,в човешките дела и тоталното и абсолютно управление от тях на Българските и глобалните световни дела и събития : 
 
НЛО Крилатите дракони помагаха на България в Първата световна, царя ги изгони и загубихме. Помирихме се и сприятелихме с Русия и Путин. Война - Салам Аслан
.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/14/nlo-krilatite-drakoni-pomagaha-na-bylgariia-v-pyrvata-svetov.1567299  

становище: 
 
4ervenaarmia е отявлен и отчаян Българофил,сиреч истински Български патриот и свръхшовинист,което означава обичащ и любещ до болка с кървящо сърце геноцидирания вече съвсем открито и безпардонно Свещен Български Божи народ!
С леки напълно естествени русофилски забежки,което не е лошо при водещото му и доминиращо Българолюбородие!

Нашият екип сме отявлени и отчаяни Българофили,сиреч истински Български патриоти и свръхшовинист,икоето означава обичащи и любещи до болка с кървящи сърца геноцидирания вече съвсем открито и безпардонно Свещен Български Божи народ!
С напълно естествени филски забежки сме към всички етноси и племена,защото такава ни е мисията да просвещеваме и спасяваме всички племена и народи,естествено първо Българския народ,което ни филство не е лошо при водещото ни и доминиращо на 100 % Българолюбородие! 

ВОДЕЩИ=Богиня Диана и Ешуа 

ДОМИНИРАЩИ са=ДОМИНИРАШТИ са=са Ешуа и Матара Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Ще завършим с разсекретените прокламации – прорицания:  

Българите са заблудени и измамени! – която ще разсекретим последна  
 
–– България ще бъде спасена !
–– Има бъдеще за България ! 
 
ИМА БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Изуш и Богиня Мат Диана   

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА=БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ на Бог Исус
 
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА от=Българин,Син на Богиня Диана и Бог Исуш
от Божият Син,Спасителят на Българите и на Света  

И ето защо завършваме с разсекретената прокламация Българите са заблудени и измамени!   

БЪЛГАРИТЕ СА ЗАБЛУДЕНИ И ИЗМАМЕНИ от=
БЪЛГАРИТЕ СА ЗАБЛУДЕНИ от Иза и Мария Магдалена –  
всичко което се случва на великомъченическия Български народ е планирано и инсценирано от любящите ни Родители – Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Които в аватарните си проявления като Христос и Мария Магдалена разиграха поредната епохална реалити драматизация за нашето екстремално жертвено закаляване и сепариране на читавите зърна от плевелите за Духовен разсад на всички племена и скорошни праведни и святи универсални Духовни водачи и интелектуален и управленчески елит на всички народи!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
екип на bezistena. и 4ervenaarmia и командването на Небесната Крилата армия на Летящите Дракони,които са Българските Светии от Вси Светии, които като Боговете ни Демиурзи имат животинската календарна змейска хералдическа символика на рода Дуло от 12 рептилски синонима  

image
  
И една строга доброжелателна превенция от Рептилите,които са Извънземните,които са все нашите  Предци феноменни Жреци – Вси Светиите на Исус и Мария Магдалена,във връзка с това четиво и всички други просветителски лекции от блога ни: 
 
– Това Слово,което четете при нас,не е обикновено слово!
То е Живото Слово на Живата вода,изворите на която Боговете ни отвориха отново за Българите! 

Браво на всички прочели поста,и да не го разбират дори! Щом сте прочели вече поста,то значи Словото е влезнало вече необратимо и безусловно във вас и работи върху вашата енергийна био – процесорна система!
Което е прекрасно! Работи в посока за вашето просвещение и енергийно пречистване и въздигане,което зависи обаче от вас,дали ще го проумеете с Душата и разума си и ще го развиете в положителна за вас посока,или ще  трансформирате Словото безумно в поразяваща черна лъчиста енергетика върху кармата ви! 
Вече сте вербувани от Жреците Светии на Боговете ни за Техни агенти и емисари и отърване от тази Тяхна безусловна и безалтернативна хватка,която ви води към Живата вода и Вечния живот – отърване вече няма за вас от спасителната им хватка!  
 
СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Бохиня Диана   

АГЕНТИ от=от Гена на Диана
 
ЕМИСАРИ на=на Мария и Иса  

image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
 

Затова е необходимо ако сте Българи с IQ > 70,да започнете да се самообразовате в нашия блог с повече от 920 екранизирани статии.
Бъдете благословени и започнете с фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чрез който се проумяват всички документи,защото това познание ще ви трябва скоро жизненоспасително!  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с любов и песен!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
16.09.2017 19:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7734374
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44413
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!