Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2017 21:46 - Великият поет,певец и философ Руми,посветен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена,и как да намерим пътя.Урок по летене
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2387 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 11.09.2017 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нека разсекретим и разрешим и вечната дилема на търсещите истината за произхода ни и човешкото познание метежни Българи,както и актуалната дилема на обречени жертви, застинали вече 30 години в ужаса на безизходицата,проумяващи все по ужасени геноцида,който се провежда върху етноса ни вече и открито в последния му етап!    

"Накъде да тръгна,накъде да поема,като няма никъде вече път за спасението ни и отвсякъде ни притискат все по яростно душманите ни?!" – се питат все повече Българи в обезумяващ и вцепеняващ страх,сковаващ и индивидуалните и колективните съпротивителни сили,и волята за съпротива и борба за спасяване и оцеляване!  

Тогава идва поредният жертвен Божи пратеник и посредник,който ни подава ръка и спасителен пояс през вековете :

image

– Ами ако не е този пътят?
– Този е пътят!  

ТОЗИ Е ПЪТЯТ=ПЪТЯТ е Диана и Иза 
 
– Тръгнеш ли да вървиш,пътят винаги се появява!   
 
ПЪТЯТ ВИНАГИ СЕ ПОЯВЯВА=ПОЯВЯВАТ се Богиня Диана и Бог Иса 

– Ами ако падна?
– Ами ако полетиш! –
философскатта драма и дилема на Българите,на която крайният резултат е това,за което си повярвал и тръгнал към него,но има и още нещо най–важно!


image
 
АМИ АКО ПОЛЕТИШ=Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа и Богиня Ма (Майка) 
 
Най – важното още нещо за да полетиш,е да бъдеш от феноменния Божествен жречески род на Боговете Демиурзи,задължително Българин с главна буква Б 

image 
+
image
  
– Затова,продължава Исус,ти ще полетиш!   

И за да полетиш с тия Божии потомци,от които си и ти,пусни с линка песента и полети и ти! 
 
Westlife - Flying Without Wings

https://www.youtube.com/watch?v=vKPGxGCFgTs

ЩЕ ПОЛЕТИШ с=с Богиня Диана и Исуш Ел (Змей) 

ЩЕ ПОЛЕТИШ като=като Ел (Змей) на Богиня Диана и Исуш
 
ЩЕ ПОЛЕТИШ като=като Ел (Змей) от ПЕЩИШТЕНА=като Ел (Змей) от БЕЗИСТЕНА
няма да паднеш,обезателно ще полетиш,защото си феноменен генетичен потомък на Богове Демиурзи,Чийто най–древен животински символ е Ел,Змей,Дракон и всички 12 рептилски синонима от Древно – Българския календар,преминал в хералдически символ на потомците им от Дуло – Българите,и носещ херметичната информация за Божествените наследствени феноменни способности на Българите,началното ниво на които е свободното летене без крила!  

СВОБОДНО ЛЕТЕНЕ БЕЗ КРИЛА=Болкари от Дуло на Бог Исуз и Богиня Диана 

image
 
Няма да паднеш,обезателно ще полетиш,защото си феноменен генетичен потомък на Богове Демиурзи –  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,

image

аватарни новоепохални прояви на Които пред Българите в Тракия преди 2000 години са Исус и Мария Магдалена,Родоначалниците на новоепохалната генерация на техния жречески род Дуло,зачената и отгледана на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп / Импол/Иампол / Ямбол, от който Божествен род си и ти и си наследил в невидение,но в неизтриваемо наследствено право и задължение Техните Божествени феноменни характеристики и свойства,за които дойде време вече да бъдат активирани!   

image

– Ами ако все пак нещо се обърка,примерно някой злодей ме види,че летя и подучвам и другите Българи да вземат да се познаят и да хвърчат и те,и хвърли и ме събори,та падна и умра...а? 

– За тези саможертвени случай Отец ни Господ Бог Исус Демиургът казва изрично :

image

– Който и да умре в Мое име,ще да възкръсне и ще придобие Безсмъртие и вечен живот, като живее вечно,облечен със свръестествения статут на Светец във всичките измерения!  

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара  

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана   

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария  

– Много хубави и силни думи,но не мога ли да Го видя и чуя лично от Него тези обещания?  

– Ето как можеш да Го видиш,чуеш и усетиш!

image

НАЙ ХУБАВИТЕ НЕЩА СА=Бох Исуш и Богиня Диана  
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото тия крилати Божествени съвети и насърчения са от най–големият персийски суфи – поет и певец –– Руми,ще разсекретим и неговото лично досие,в което не се съмнявайте какво ще пише за произхода и феноменния му статут!

Древно–персийската топонимия и именна система са 100% Български,което документира,че цялата персийска цивилизация е Българска!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/20/drevno-persiiskata-toponimiia-i-imenna-sistema-sa-100-bylgar.1362883  

...Да не пропуснем да кажем,че Сефавидите –

СЕФАВИДИ=СЕ ФА ВИ ДИ=Иса Бог и Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

идват на местото на династия ТИМУРИДИ, и да разкрием веднага те пък кои са!  

ТИМУРИДИ=ТИ МУРИДИ=Диана Мадара  

Без коментар!   

Обаче ние и на БЕЗКОМЕНТАР – а имаме коментар,защото той и с мълчанието си всичко казва!  

БЕЗ КОМЕНТАР=Иза и Бокиня Матара
и там пак са Те!     

Ето защо най–големият персийски суфи – поет и певец –– Руми,роден в Балх,сиреч Бълхария,говори в стиховете си винаги с такава Любов за Табриз,Българските Братя от Бялото Братство на Исус,от които е и той първосвещен жрец!     

ТАБРИЗ=БРАТ ИЗ=Братя от Иза 

image

Българският Посветен така говори с Любов и за целия свят,защото следва заветите и тайното учение на Майка ни Мария Магдалена,чието име носи гордо леко прикрито,както и е кръстил сборника си с лирика на нейно име – ДИВАН НА ШАМС!  

ДИВАН=Диана Богиня=Богиня Диана 

ДИВАН НА ШАМС=Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана    

Най-важното произведение на Руми е „Маснауи-е Манауи“ („Духовни стихове“) - шесттомна поема, разглеждана от много суфии като втора по важност след Корана   Нека сега видим на кои е кръстил поемата си Българският жрец:  

МАСНАВИ – Е МАНАВИ=Бог Иса и Богиня МаМа=Бог Иса и Богиня Мария Магдалена  

Затова носи името на Майка ни Мария Руми,защото е от нейното свещено потекло!    

РУМИ=МУРИ=Мария  

Рожденното име на Руми,в което има на два пъти името МОХАМЕД – Мухаммад ибн Мухаммад, и псевдонимът му ДЖАЛАЛ АД ДИН от Балх,документират категорично,че той е кръвен династичен потомък на Свети Пророк Мохамед от неговото геноцидирано  и преследвано потомство  

ДЖАЛАЛ АД ДИН=Дете от Дуло на Ежуа Ел (Змей)    

БАЛХ=Балх
сиреч Бълхари,които са напуснали в мисия Рая – България на Балканите,и поради което Рая е отпаднал от племенния им индекс и еостанала етносната им характеристика по най – древния Божествен змейско –рептилски символ и титул – Бох Ел (Змей)
 
БОХ ЕЛ=БОЛЕХ=Балх=БОЛХЕ=Болхи,Болги,Балки – Българи

СУФИ=Иса Бог=Бог Иса 
същността на дълбоко захерметизираното мистично движение и секта на Исляма,което е съхраненият при екстремални геноцидни условия вече повече от 1000 години истински ранен Ислям,който е истинското ранно Християнство,което е Българското езическо учение и познание на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, създадено от Техният династичен потомък,красивият и сияен синеок Български Жрец Пророк Мохамед,сега Свети Мохамед,и отново гост на нашия синергитичен екип и водач на летящата чиния–машина на времето,с която провеждаме нашите трансепохални разследващи акции,когато стане дума за мюсюлманския свят!   

image  

И не само за проблемите на мюсюлманите за които отговаря,се интересува Свети Мохамед,а от скоро се вълнува живо и от проблемити на световния футбол, защото Свети Пророк Мохамед е върл фен на отскорошния Свети Георги Аспарухов,пра –правнукът на Свети Васил Левски,който е подлудил цялото небесно светейшество по футбола,та сега всички тренират усилено финтовете на Гунди и ударите му с глава и подготвят трансгалактическия Мондиал за мъже,а по–късно и за жени,защото отборът на Българските амазонки се е захванал сериозно с тази идея.   

Всички играят задължително на изключен "свръхестествен" режим!   
Не се изненадвайте,ако ви разкрием радостната блага вест,че и Исус и Мария също участват с усърдие в тренировките и организацията на първенствата на тази Божествена игра,спазвайки и следвайки обещаната си Сътворенческа максима и доктрина,че всичко Божие е и човешко – сиреч на децата им,и че всичко човешко,сиреч всичко на децата им,е присъщо и на Тях!    
Че кой друг мислите е измислил и спуснал Отгоре тази велика игра на хората – футбола !    

image 
Мавзолеят на Руми в град Коня                
ТАНЦ НА ДЕРВИШИ  

КОНЯ=КОЯН=Кан (Жрец)
титулът на Българските Жреци  

ДЕРВИШИ < обратен прочит > ИШИВРЕД=ИШИ ВРЕД=Ешуа Брадя=Братя от Ешуа –Братя от Исус

Братя от Всемирното Бяло Братство  

"Уж по футболни проблеми бяхте тръгнали да оправяте в Иран,а пък вие от Безистена пак с вашите грандомански имперски амбиции диверсии пак почнахте да правите,че сте зяпнали цялата Персийска империя и царства да вземете!"– ще кажат някои,и с основание!  

Защото всички царства по тия места са наше законно наследствено имане!
И хората!
На Майка ни и на Баща ни!    
Вижте пак какви автентични доказателствени документи ни представя дори само един от безбройните Български Божии шпиони от интелектуалния Български свещен Божи разсад и имплант сред персите!   

ШПИОНИН на=на ЕШИ ПО=на Ешуа Бог=на Бог Ешуа
неразкрит или разкрит вече вечен агент на Бог Исус    

ВЕЧЕН АГЕНТ=Ган (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа  

ВЕЧЕН АГЕНТ от=от Гена на Богиня Диана и Ешуа  

А относно всичките отклонения,които правим,като тръгнем по някоя конкретна следа и тема,ще кажем,че и по каквито следи да тръгнем и които теми да захванем,те все при нашите Български Богове ни извеждат,та право в очакващите ни с Любов Техни обятия,за да ни кажат те зажаднели за прегръдките на децата си:  

image
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Моххамед и Свети Руми с техните и нашите общи Родители Исус и Мария Магдалена  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
11.09.2017 21:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678791
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!