Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2017 19:02 - Какво ви чака,душмани български!ЕС ни задължава да си продаваме земята или как ще завърши третата световна война...
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2874 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 20.08.2017 11:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
– Ах,как ще лазите скоро в прахта под краката ни,мерзавци всякакви от ционистко – фашистко – комунистическия псевдо – християнски ислямски ЕС,всички заговорници от цялия свят срещу Българите,и вашите продажни мекерета в Свещената Божия България!  
 
Преди да продължим,копирайте този линк с плейлиста от чувствената песен на Райко Кирилов  Българска земя и песента Българска хубост на Представителния ансамбъл на въоръжените сили,и пуснете да звучат тия Български песни,за да откъртват закърняли сетива и чакри в Душите Български за Божиите последни предупредителни послания!

https://www.youtube.com/watch?v=wXmxlwgA4bU&list=PLZDPLVopXnm1Ewl-lXfn5otyK29G0JqSN&index=1
 

Европейската комисия,която е изпълнителният орган на обединените заговорници срещу Българите,и ръководеща се от изродени във висша степен българо – юдейски династи от византийския клан на Дуло,заяви:

Разпродажбата на българска земя не касае българските граждани!
Продажбата на българска територия не е от значение за българските граждани…  
 

Първо ще направим съответната корекция в горния удивително нагъл и циничен израз,в съответствие с новите сакрални граматически правила,които определяме и въвеждаме ние със санкцията Свише,като титуловаме всички думи производни от България с главна буква Б,за която знаете от правилата на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК – част 1 и 2 в постингите ни  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни ,

че тя дефинира в абревиатурен стил и код Бог,Богиня
 

– Разпродажбата на Българска земя не касае Българските граждани!
Продажбата на Българска територия не е от значение за Българските граждани…
  

И със върховната санкция Свише ще продължим: 
 
САНКЦИЯ СВИШЕ от=САНКЦИЯ от Бог Исуш
 

И с върховната санкция Свише от Бог Исуш,Който е Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът,Всемогъщият и Всесилен Властелин и Господар на световете,ще продължим:

image

– Ще лазите осополявени,олигавени и посрани от животински страх и ужас обезумели, скубещи косите си и раздиращи дрехите и месата си,и ще виете на умряло за милост към нас – Божиите светии и съдебни заседатели от идващия скоро неумолимо и категорично Съден Ден,в страшно екстремално катарзисно разкаяние да ви простим и ходатайстваме пред Боговете ни в Съдния Ден за да ви оставят лично и етносно да живеете на Земята!   
 
– справка : всичките ни 890 статии в блога ни и конкретно поста  

Магията на жреческата феноменна дарба на Васил Левски и деветте кръга на ада за душманите на Българския народ!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/18/magiiata-na-jrecheskata-fenomenna-darba-na-vasil-levski-i-de.1510661 

и пасаж от него : 
 
Бедна им е нищата фантазия на всички мерзавци анти–българи,дето сега предават и продават Майка България и Великомъченическия Български народ,какви изживявания им е приготвил лично реалният и рационален действащ Свети Васил Левски,без въобще да се интересува той,че те са все безБожници и не вярват в светии!
Ще повярват!
Екстренно,екстремално и катарзисно – справка пътеписът по дестинацията "Деветте кръга на ада"!
  
image

КАТАРЗИС
=КРИСТАЗ=Кристаз=Кристос 

КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исус от Тракия 

Ние ще бъдем безпристрастни Божии съдебни заседатели!   

БОЖИИ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ=ЗАСЕДАТЕЛИ на Бог Исуж и Богиня Диана  
 
image


И защото след публикацията на поста получихме запитване от коя съдийска колегия са съдебните заседатели – ето,публикуваме в режим на редакция техния правен статут и диплома:  

ЗАСЕДАТЕЛИ=Дуло от Диана и Исуз=Дуло от Дионисус
праведните и святи Българи от феноменния Божи жреческо – царски род Дуло от Всемирното Бяло Братство

СЪДИЙСКА КОЛЕГИЯ от=КОЛЕГИЯ от Кан (Жреци) на Диана и Исус
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Ето и публикацията в http://bultimes.com
 
Европейската комисия заяви: Разпродажбата на Българска земя не касае Българските граждани! Продажбата на Българска територия не е от значение за Българските граждани…   
http://bultimes.com/Европейската-комисия-заяви-Разпрод/



И заключителната декларация и прокламация от публикацията: 
 
Изкараха всички непримирими българи едва ли не параноици: заплаха нямало, чужденците нямало да изнесат земята на гръб, трябвало да спазваме ЕС законодателство (нито дума за държавите, в които ограниченията си стоят непоклатимо и никаква ЕК не им се бърка), чужденецът щял да се грижи по – добре за нашата земя и други подобни кратки, простички послания, с които хвърлиха прах в очите на българина – и без това доволно облъчван от объркващи послания.  
Тази работа е наша – на нас лежи да я свършим. Време е.  

***   До тези, които имат българска земя, независимо дали я обработват, или не:  

Ти, който си родолюбец: пази Родината, не я продавай.  

Ти, който си прагматичен: пази храната и водата, те са животът.  

Ти, който търгуваш: пази земята, тя е най-сигурната дългосрочна инвестиция.  

Ти, който имаш деца и милееш за тях: остави им скъпоценното наследство.  

За земята на България   Сега, въпросът е: ще работи ли един ден Българинът върху чужда земя ангария? Ще дойде време и потомците ни ще попитат: кой народ?  
Или въпросът е по-точно, колко скоро…  

ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !

Да продаваш Земята на Родината Ни, е Престъпление, което трябва да се наказва Единствено и Само с РАЗСТРЕЛ.
Затова ли ЛЕВСКИ и БОТЕВ са я напоили с Кръвта си тази ЗЕМЯ !?
Затова ли пра Дедите ни турците са ги КЛАЛИ и рязали ПАРЧЕ по ПАРЧЕ !?
За да я разпродават и разпарчетосват някакви си продажни БОКЛУЦИ !?

ПРЕДАТЕЛИ! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ! АНАТЕМА.
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Страшна е анатемата и проклятието за техните обекти когато са изречени и изпратени от феноменните Българи,чиито проклятия имат стойността и поразяващата мощ на неотменими материализиращи се черноенергетични прорицания!
 
А тези проклятия от вече трийсетина години в България са перманентни колективни целенасочени и конкретно адресирани черни негативни психо – енергитични операции и процеси,дело на десетки и стотици хиляди и милиони Българи ... – затова жална им майката и на генетиката на облъчената лъчево родова карма поколения занапред на адресатите – душманите на многострадалния Български Божи народ!
 
Лошото е,че тази черна отрицателна пси – лъчева енергия има свойството да поразява и самите нейни феноменни непосветени генератори,въпреки че са невинни и са прави по човешките морални правила и принципи в справедливия си гняв ! 
 

С тази публикация ви подсещаме,че ако позволим на душманите ни да прокарат тези техни коварни и злодейски намерения за завладяването на България по този легален неофициално военен начин (същинската Трета световна война),които са малка брънка от перфидния им обстоен план за унищожението на Българския етнос,

image

първата им работа на мерзавците,изкупили свещената ни земя,ще бъде да ни подкарат организирано колкото сме останали,към пустините и чукарите на Азия,Памир и Иран,(и по пътя да ни доунищожат както турците избиха милион и половина арменци "депортирайки" ги) за които ни внушаваха академично вече век и половина,че сме дошли от там,за да не се познаем,че ние сме феноменните Божии Божествени генетични потомци на Боговете Демиурзи,сътворили света и човешкия род в България и в Тракия,същинският Земен рай и Обетованата Земя,и от тука сме разселили всички тракийски племена,състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи,произведени от Боговете ни Демиурзи и от подизпълнителите на плана им – нашите пресвяти Предци,Божии генетични потомци и феноменни жреци,по алхимичната метафизична технология на глава 2 от Битие от Светото писание,за да ги заселят по цялата Земя и ги култивираме,цивилизоваме и очовековечиме по генно – инженерен път според Божия генно – инженерен план и реалити драматизация Българите и човешката цивилизация,за които пост – Сътворенчески събития и процеси пак ви просвещаваме в блога ни със статиите:   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
 
ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Богиня Мат Диана и Бог Иза   


Ето и срещу кои се води перманентно и третата световна война: 
 

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА
срещу=ВОЙНА срещу Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война за унищожението на Българите,които сме феноменните Друиди / Жреци, генетичните потомци на Боговете Демиурзи,познати от последнто им новоепохално аватарно проявление като Исус Христос и Мария Магдалена,положили новоепохалната генерация на Божествения феноменен род Дуло,от който сте всички,просвещавани и активирани с този и всички други 900 постинга в блога ни. 
  
image

На тези им намерения на душманите ни ние първо им съобщаваме за безкомпромисната предупредителна табела,изрично сложена от Боговете ни връз България и която се вижда и от Космоса –  
 
image


и сред това им изпращаме традиционния ни поздравителен адрес с указание как ще завърши тази трета последна война в историята на човечеството: 
  image

– Как ще завърши войната ли?
– Ами ще завърши с толкова дълго очакваното Явяване на Боговете ни на Земята – в България – Тракия – Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп,и започването на Съдният Ден и на чутовните задължителни безпристрастни съдебни процеси и окончателни атестации за всички човеци,племена, етноси и раси! 
 
СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  

image

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  

АТЕСТАЦИЯ от=от ТЕЦ ИСА ТИЯ=от Отец Иса и Диана 
 
След които процеси ще бъде възстановено отдавна обещаваното ни от Боговете ни и толкова продължително време бленувано в изнемога от Българите Тяхно Царство на Земята на Любовта,Братството и Мира,администрирано от възстановената Свещена Българска империя на феноменните Българи от Всемирното Бяло Братство!
 
image

СВЕЩЕНА ИМПЕРИЯ на=СВЕШТЕНА ИМПЕРИЯ на=на Бог Исуш и Богиня Матара 

image
+
image



ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО
=БЕЛИ БРАТЯ от Бог Исус и Мария,Богиня Диана 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО
=БЕЛИ БРАТЯ от Бог Исус и Богиня Матара  
 

  
image

Това е писмената прокламация,декларация и гаранция от Боговете ни,(Които скоро време ще видите по фотосите,по видеата и след това на живо облечени с традиционните си Български тракийски национални носии) че всичко което ни казаха и обещаха в този пост,както и във всички Техни постове в Техния наш блог,ще се сбъдне съвсем скоро време! 
 
ОБИЧАМЕ ВИ=ОБИТШАМЕ ВИ=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и екип съдебни заседатели от Вси Светии,вси Българи!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
19.08.2017 19:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676541
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!