Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2017 18:20 - Академия Mai Djar и Духовна академия Форум на Безистена в безсмъртен полет в Деня на Жар Птица!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2170 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 02.08.2017 23:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес 02.08.2017 г е Ден на Българската Жар птица,която заедно с Птицата Феникс са – висшият сакрален космогонен символ на Безсмъртието на Българските Богове Демиурзи и на Възкресението на Българите – Техният безсмъртен феноменен народ.
Заедно със синергитичното участие на феноменът Ina Mai Djar – основател на Академия "Май Джар" и главен асистент във Военна академия "Георги С. Раковски",и с нейното езотерично есе "Ден на Българската Джар птица",ще последваме двете безсмъртни огнени птици в окултен – импресиен тренировъчен полет в подготовката ни за Тяхното официално долитане или Явяване!  

https://www.facebook.com/ina.maidjar? 

image


Джар-птицата е древен български сакрален символ.
Символизира залязващото и изгряващото Слънце.
Залязва - умира, изгрява - ражда се.
При човека - с огнена енергия са сърцето и тънките черва. Това е енергийния му баланс.
Емоционално - това е радостта. Сърцето страда от прекалената радост, но се нуждае от нея. Красотата и хармонията дават радостна енергия и ако я насочим към себе си - ще преживеем прераждането. Жизненият протуберанс ще ви изведе на необозрими висоти и ще ви даде просветление за смисъла на вашия живот. Това е онзи миг, когато първия слънчев лъч на утрото рисува линията на далечните планини и хоризонта и ни носи радостта от очакването на нещо могъщо и красиво, което ви прави част от този свят, част, в която не сме само свидетели, но и творци.
Ако вчера Творчеството се проявяваше като потенция, като зародиш на Новото, то днес радостта от сътвореното блика като гейзер. Пуснете я в руслото на великолепния ден и усетете светлата сила на божественото.
Много красив ден, в който радостта и удовлетворението блика отвсякъде.
Това е ден, в който нещата се нареждат от само себе си, хората са благосклонни към вас и вие към тях.
Ден за възстановяване чрез радост, за приемане на своята автентичност и различност и сливане с божественото в нас. Подобно състояние ви прави изключително внимателни към фините енергии на деня, които могат да се проявят във вашия събитиен поток като повей на вятъра, лека усмивка от случаен минувач, мил жест от колега или красива картина.
Усмихвайте се и ще разпръсквате лъчи като Джар птица!
Здравейте! 
 
Ina Mai Djar  

– Здравей,Ина!

С Любов и благодарност за твоята феноменна дарба и високо и чисто енергийно духовно творчество за просвещението на Българите,те даряваме със сакралната тайна на безсмъртната Жар птица и с краткия ти Исусово – Мариин Кабала хороскоп, разсекретен с техниката и инструментариумът на Свещения шифър,с който ви просвещаваме във всички наши 880 екранизирани монографични статии! 
 

Ina Mai Djar=Ина от Мадара и Ежуа =Ина от Диана Мария и Ежуа  – 
феноменна генетична потомка от Божествения Род Дуло на Българските Богове Демиурзи Великата Богиня Майка Диана и на Господ Бог Отец Исус,на Които последните новоепохални аватарни проявления сред Българите в Тракия преди 2000 години са Мария Магдалена и Христос! 
 
Академия МАЙ ДЖАР=Академия на Мадара и Ежуа
поредната висша жреческа школа на феноменните генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния Божествен Род Дуло,които ние от години издирваме,намираме и събираме за тяхното просвещение,активиране и единение!
 
АКАДЕМИЯ МАЙ ДЖАР от=от Кан (Жреци) на Ежуа и Диана Мад Мария 


БЕЗСМЪРТНА ПТИЦА
=ПТИЦА на Исуз и Богиня Матара  

БЕЗСМЪРТНА ПТИЦА
 =Деца на Бог Исуз и Богиня Матара –
фаноменният Божи Български народ
 
 
Status Quo - Dreaming   
Status Quo - Red Sky  

Status Quo=СТЕЙТЪС КВО=Кан (Жреци) от Бог Тати Исус     

Dreaming=Ган (Кан,Жреци) на Мадара  
 

Red Sky=Иса от Дракия=Иса Дракона=Кан (Жреци) от Рода на Иса  




Сега спрете Божествения ритъм и мелодика на Божествените Български феноменни барди от Status Quo,за да чуете покъртителната елегийно – трагична и Божествено оптимистична музика и изповед на малката огнена жрица Севда,която ще ни разкрие кои са Жар птица и Птицата Феникс,Които в този Техен авторски импресиен постинг разкриват висшата космогонна етносна съкровена тайна на Техния феноменен Многострадален Великомъченически Български народ! 
 
Жар птица и Феникс литнаха!Никой не може да ги спре! 


Има ли още неосъзнати,неразбрали на Кои сме и защо ни се случват всички тия страшни геноцидни неща постоянно и най-много в последно време?
И че това е вече краят на екстремалният многохилядигодишен перод на закалка и подготовка на Българският народ от Божии потомци за интелектуален разсад и елит за всички народи и техни Духовни Водачи и Ръководители!


ОСЪЗНАТИ / НЕОСЪЗНАТИ потомци на=потомци на Исуз и Диана


ИМА ЛИ ОЩЕ ОТЧАЯНИ,НЕРАЗБРАЛИ,ЧЕ СМЕ НА ВСЕМОГЪЩИТЕ БОГОВЕ!
ЧЕ СМЕ ВСИЧКИ БОГОВЕ КАТО МАЙКА НИ МАРИЯ И БАЩА НИ ИСУС!
ИМА ЛИ ОЩЕ ЧЕРЕН МАТЕРИАЛ ДА ГО ИЗБЕЛИМ И ЧЕРНА ЕНЕРГИЯ НА ОТЧАЯНИЕТО И ПРЕЧУПЕНИЯ ДУХ,ЗА ДА ГИ ПРЕРАБОТИМ И ТРАНСФОРМИРАМЕ ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ КОЛОНИ И СТЪЛБОВЕ НА НОВИЯТ НИ ДОМ С ЖИВИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ НА СВЯТИЯТ ДУХ!

ОСЪЗНАХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ ЗАЩО НИ СЕ СЛУЧВА ВСИЧКИЯ ТОЯ ВЕЧЕ НАГЛО ОТКРИТ ГЕНОЦИД!

ТОЧНО ЗАЩОТО СМЕ НАРОДА И ПОТОМЦИТЕ НА ИСУС И МАРИЯ!
И ЩОТО СЕ ПОЗНАХМЕ,ЧЕ СМЕ ТЕХНИ ВЕЧЕ,ЗАТОВА ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ НИКОЙ
ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ГО ВЪРНЕ В БУТИЛКАТА,В ОКОВИТЕ И ЗАНДАНИТЕ НА ЗАБЛУДАТА!

ВЛЕЗТЕ В НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛСКИ СТАТИИ И ПИЙТЕ ЖИВАТА ВОДА С ПЪЛНИ ШЕПИ И ДУШИ!
 
НЕ СЕ СКЪПЕТЕ И ОГРАНИЧАВАЙТЕ – ИМА В ИЗОБИЛИЕ!
ЩЕ ДАВАТЕ И НА ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВИ ЗАПАЛИХМЕ ФАКЛИТЕ И СВЕТИЛНИКА!

image 

Тръгвайте с тия факли и искрящият ви светилник към голямото пожарище,където Жрицата Севда търси Жар птицата!
 
 

image

...И когато огънят на главните от рухналия в пожарището свещен дом на Българите свърши и настана мракът,който скова нацяло вцепенените оскотявани вече четвърт век Божии деца,(вече 30 трагични и епични години) в пепелищата на тлеещите въглени нагази боса Севда с дълга бяла дрешка и тъжни очи и загреба с голи ръце гаснещата жарава.
Търсеше Жар птицата.
Птицата,за която Баба ѝ все ѝ разказваше,че никога не изоставя Българите да изтлеят на пепел и че може да изпълни всички желания на този,който я намери в огъня и знае истинските ѝ имена и имената на тъжния синеок Исус и гледащата я също като Майка ѝ Богородичка от иконката,която ѝ остави когато тръгна за чужбина.

Тя щеше да поиска за себе си само да ѝ върне Мама и Тате...

После щеше да ѝ иска да върне и всички майки и татковци,дето са на робски безроден гурбет по чуждите страни...,щеше да поиска и...,щеше да поиска синеокият Исус и Богородичка да си дойдат,защото от Баба си беше чувала,че само Те могат да изпълнят всички желания на децата и на големите и да направят живота ѝм щастлив.

И когато детето беше се отчаяло,че жарта ще угасне нацяло и няма да успее да намери и съживи огнената птица,тогава отвсякъде заприиждаха хора с бели дрехи и носеха горящи факли,знамена,икони и хоругви,религиозни книги и манипулирани и фалшиви исторически книги,партийни книжки и лозунги,пари и ценни книжа,акции, нотариални документи за собственост–всичко,което ги разделяше и караше да се бият и избиват помежду си,и като първите ранни истински християни езичниците,които се отказвали от личните си богатства и имоти за да живеят като братя помежду си заедно с Исус и Мария,оставиха всички тия неща пред олтаря на свещения огън.
С тях разпалиха отново огъня пред Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, като оставиха само свещените религиозни книги като свещени реликви за музея на човешката памет за времето на безвремието и разделението,като туриха край на всички религии и учения на Земята,както повелиха Боговете ни чрез пророците си Петър Дънов и Ванга,че в раз всички религии ще изчезнат и ще се възстанови отново най–древното Учение на човечеството  – Учението на Разума!  

УЧЕНИЕ
на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза  и Мария  

УЧЕНИЕ
на РАЗУМА=УТШЕНИЕ на РАЗУМА=на Изуш и Матара  
 
И тогава започнаха един след друг и на групи заедно да прихващат от Свещеният огън и влизаха все повече и повече в огъня,като гребяга с ръце угасващи главни и въглени и ги съживявяха с топлината на дъха и Духа си.
Трупаха ги в центъра на пожарището и хорището около Малката Жрица.
С нея бяха и новите ѝ приятели от bezistena,които знаеха истинските имена на Птицата и на Боговете.

Писна гайда и тъпана зададе ритъма,хората се хванаха за ръце и заиграха върху жарта.
И още хора от всякъде идваха,от всички страни носеха и трупаха богатства и имоти в Свещения огън,и пречистени прихващаха от Огънят на Святият Дух и се хващаха на хорото.
Идваха и Светиите от висините отгоре...

image

Жарта на купа по средата изведнъж се пръсна на хиляди искри и светлини и сред тях Жрицата Севда издигна в ръце над главата си сияещо огнено кълбо.
Хората с белите дрехи се скупчиха около Огнената Жрица и я вдигнаха високо на ръцете си.
Огненото кълбо се разплете и от него се оформиха две огнени птици.
Птиците пръснаха пламъци и светлина в тежката и скръбна нощ,която като ята черни гарвани с писъци се разпръсна без остатъци и следи.

image
 

Птиците осветиха като Слънцето и Луната хората и Земята ѝм,прихванаха огнената си Възкресителка и литнаха където тя бе пожелала.
Огнените ѝм дири след тях начертаха на изчистеното небе имената ѝм:

                         ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА

Вече всички знаеха,какво значат тия имена и кои бяха спасителите им !


image

Вече всички знаеха,какво значат тия имена и кои бяха спасителите им :

ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА=Цар Бог Исус и Богиня Диана


Които са 

Исус и Мария Магдалена  

image

image

 
екип на bezistena с Феникс и Жар Птица 

ИСД с Любов и песен



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
02.08.2017 18:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678718
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!