Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2017 23:33 - Посланието на анунаките: "Ние сме тук, сред вас!"Защо носим същите имена и фамилии на Извънземните,че и гените им!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6469 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 30.07.2017 13:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече 60 години статията на агентите на Извънземните "Посланието на анунаките: Ние сме тук, сред вас!" обикаля по целия свят и на всички езици плаши и ужасява непосветените,и обнадеждава посветените,като ни разкрива в прав текст,че те са постоянно около нас и управляват тотално и абсолютно света и всички земни събития и държат безпристрастно живота и съдбите ни в ръцете си! 
 
Сега с помощта на статията 
https://www.multivselena.com/poslanieto-na-anunakite-nie-sme-tuk-sred-vas/#comment-648
и със самите анунаки ще разсекретим в прав текст кои са те и какво ни казват в прав текст и в код .

Публикуваме статията в оригинал и след това ще направим нашите лингва разследвания върху нея с помощта на
Свещеният шифър на Свещения Божи Сътворенчески Български език
  
 


  image 
 

Посланието на анунаките: Невероятен текст публикуван за първи път през 1958 г.

Според издание от ноември-декември 1958, на списанието "Летящи чинии", Анунаките действително са били на Земята, в далечното минало.

"Ние вече сме тук, сред вас. Някои от нас винаги са били тук, с вас, да ви наблюдаваме понякога и ви ръководим, когато имаме възможност."

Според редактора Бринсли льо ПиерТренч, тези съобщения са се появили за първи път през 1947г. в изданието на "Фанатични истории", в статия написана от автор с псевдонима "Александър Блейд". Любопитното е, че статията е направена само няколко месеца след един от най-обсъжданите НЛО инциденти: Розуел.

Статията, която мнозина смятат, че всъщност е доказателство за древните анунаките гласи:

"Ние сме бъркани с боговете на много световни религии, въпреки че не сме богове, а ваши подобия, както ще разберете в последствие. Ще се намерят записи за нашето присъствие в мистериозните символи на древен Египет, където сме направили себе си познати, за да постигнем определени цели. "

"Нашият основен символ се появява в религиозното изкуство на настоящата ваша цивилизация и заема важна позиция при великия знак на вашата страна (Съединените щати на Америка).

image


Той е запазен в някои тайни общества, като първоначално целта е била, да се запази живо знанието за нашето съществуване и нашите намерения към човечеството."   

След това потресаващо въведение, "Боговете" на древния човек, продължават да говорят за човешкия напредък и древни цивилизации, специално древен Египет, където изглежда, че древните анунаки имат ръководна роля:

"Ние сме оставили някои забележителности, разположени внимателно в различни части на земното кълбо, но най-вече в Египет, където създадохме нашето централно управление, по повод на последното ни появяване. По това време основата на настоящата ваша цивилизация беше "положена в земята" и е най-древната от познатите ви забележителности, създадени със средства, които ще бъдат чудо за вас, както се случи с египтяните, преди много хиляди години. "

През 19 век археолозите проучват древните руини на Ниневия. Открили 22,000 глинени плочки. След разчитането им, тези плочи са показали невероятни подобни истории на тези, установени в Библията на юдео-християните. Намерени са истории на големите наводнения, дори може да четете за Адам и Ева. Основно всички тези истории имат предимство с древните Шумери.

Анунаките може да бъдат отговорни за много неща, а сред тях и постиженията и създаването на цивилизацията, каквато я познаваме.

"Сред вашите предци сме, като наставници и като приятели. Сега, чрез вашите собствени усилия, които сте почти достигнали, голяма част от вас, ще направите нова стъпка по дългата стълба на вашето освобождение. "

"Вие сте били непрекъснато подпомагани от нашето зорко " вдъхновение ", и възпрепятствани само от трудностите на естествените процеси на физическо и нравствено развитие ..."

"Някои от вас са виждали нашата "съвременна стража ". Срещате ни често по улиците на градовете си, но не сте ни забелязали."

Автор: Ива Черногорска  


 


Take That - Kidz 
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You 

Показваме ви се да ви питаме как сте,обичате ли ни и дали сте готови за Явяването ни!


Дешифриращата програма на Свещения шифър веднага завърта в деанаграмния ротор на лингва – калейдоскопа странното име на агентите на Извънземните и те веднага радостно и без колебание ни разкриват кои са:

AHУHAKИ=KAАHУHИ=KAHHИ=Kaн
Жpeци,които са нaшитe феноменни вече свръхестествени пpecвяти Рoдитeли и Πpeдци от Божия род Дуло,зaминaли вpeмeннo в Бoжиeтo измepeниe и Бoжиeтo Cвeтeйшo вoйнcтвo cъc cтaтyтa cи нa peaлни и paциoнaлни действителни Cвeтци,и движeщи и гpижищи ce зa cъщecтвyвaнeтo нa cвeтa и надзираващи и отговарящи за нac – тexнитe Земни пoтoмци,ĸaтo нaши Aнгeли xpaнитeли и зaĸpилници,съставящи фамилните консилиумни екипи на техните генетични потомци,развиващи се временно в експерименталните екстремални реалити условия на Земното измерение  

Този си статут нашите святи Предци – Светии документират директно в посланието си: 

"Сред вашите предци сме,като наставници и като приятели." – където са анаграмно прикрити като НАСТАВНИЦИ : 

НАСТАВНИЦИ=НАСТАВНИТСИ=СВАТ ИС ТИАН=Светии на Иса и Диана

а признанието,че са ни наставници и приятели,допълва тяхната традиционна характеристика на наши ангели пазители и хранители,който им образ се различава коренно от другия им образ – образът на страшните Извънземни,дебнещи ни да ни завладеят и поробят.
Което и ще стане скоро от Светиите от Божията небесна армия или от страшните Извънземни,които са едни и същите служители и войнство на Българските Богове Демиурзи,Които ще ни завладеят и поробят в условията на наложената от тях абсолютна безусловна и безалтернативна диктатура! 
Диктатурата на Любовта,Братството и Мира между хората и живот на всички по Божиите закони на свръестествени снабдявания и феноменните практики на Дарбите на Святият Дух! 
 
ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз  
 
БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ
=Богиня Мадара и Бог Иза  
 
БОЖИЯТА НЕБЕСНА АРМИЯ=
Бог Исуж и Богиня Матара=Бог Исуж и Богиня Диана Мария (Магдалена)
армията на Българските Богове Демиурзи –  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,познати от последното им аватарно проявление пред Българите в Тракия преди 2000 години

Нашите Предци – Анунаки,които са Кановете – Светии,ни съобщават,че
ние,Българите и човеците,сме били непрекъснато подпомагани от тяхното зорко вдъхновение,и сме били възпрепятствани само от трудностите на естествените процеси на физическо и нравствено развитие ...  

Съобщават ни още,че някои от нас са виждали тяхната "съвременна стража " и сме ги  срещали често по улиците на градовете си,но не сме ги забелязали..
 
Защо не сме ги забелязвали ли?

Ами защото Светиите са или в невидим стелт режим,или в съседното измерение, взаимно съвместимо с нашето измерение,но с едностранна пропускаемост и еднопосочен информационен обмен,или са видими сред нас,но са облечени също като нас съвременните човеци и с традиционния "нормален" човешки режим на поведение, изключили временно светейшите си функции и проявления,което определя формулировката "съвременна стража",с която те са постоянно около нас: 

СЪВРЕМЕННА СТРАЖА на=СТРАЖА на Бог Иса и Мария   
 
СЪВРЕМЕННА СТРАЖА
на=Жреси на Иса и Богиня Матара    

Сега гледайте и се възхищавайте и просвещавайте с тия висши първоразрядни по важност и значение категорийни изрази,съставени елементарно и понятно лесно от основни Божии имена и титули,за да ги познаем веднага когато ни дадат ключа на кода,с който са зашифровани в тях!

РЕЖИМ=Мария и Ежуа  

ИЗМЕРЕНИЕ
=Иза и Мария  

НЕВИДИМ СТЕЛТ РЕЖИМ
=Дуло от Исуж и Богиня Диана Мат Мария   

СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ
=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана 
 
СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ=СЪСЕДНИ Иза и Мария   

НАШЕТО ИЗМЕРЕНИЕ=Изуш и Матара   

СЪВМЕСТИМИ с=с Исус и Богиня Диана МамаИсус и Богиня Диана Мария Магдалена  

ИНФОРМАЦИОНЕН ОБМЕН
с=ИНФОРМАТСИОНЕН ОБМЕН с=с Бог Иса и Богиня Мат Мария  
 
НЕ/ВИДИМИ СРЕД НАС са=са Богиня Мадара Диана и Исус   

РЕЖИМ НА ПОВЕДЕНИЕ
на=на Бог Ежуа и Богиня Мадара  
 
ДА ПОЗНАЕМ ВЕДНАГА=Бог Иза и Богиня Мад Диана  

Кратка почивка за да си поемете дъх и да ви питат Те,проумявате ли какво се случва и тепърва ще има да се случва в глобален космически мащаб и космогонен порядък, щом ни разкриват тия фундаментални светоустройствени тайни чрез Свещения Сътворенчески Демиургов Български език?
  
 
Ще разсекретим основни моменти и послания от статията,чрез които Анунаките – Светии разкриват Боговете ни и тях самите. 

Първото съобщение за анунаките е в списанието "Летящи чинии", в което те ни известяват,че действително са били на Земята в далечното минало. 
 
ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ на=ЛЕТЯШТИ ЧИНИИ на=на Дуло от Диана и Ешуш  

ДАЛЕЧНО МИНАЛО на=ДАЛЕТШНО МИНАЛО на=МИНАЛО на Дуло от Диана и Ешуа
далечното минало преди повече от 1499 години,когато над цялата планета Земя е властвала Свещената Българска империя (33 – 518) на Любовта,Братството и Мира,установена и управлявана от първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена,(другият е Петър) който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло,херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве= Флавий),и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.  
Всички западно и източно–римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо–юдейския генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.

image

Йоан Евангелист,или Павел

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал,в която е кръвта на Исус–сиреч гените му.

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина

Павел,който е Кан и Цар Авитохол,е и евангелист Йоан,и евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и тъй търсеният тайнствен автор евангелист,който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично,фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек,написал и четирите Еванглия.

Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя,е написал и съставил с кода на Свещения шифър и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите,и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи,както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия,музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена

Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя,владяла целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година,за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи,но и полага основите и развива върху Свещения шифър поезията,литературата,песенното изкуство и всички други изкуства и науки,както и всички съвременни човешки езици и писмености,които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя,която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси,Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена.

Павел е баща на Кан Ирник,който живял на половината на баща си Кан Авитохол– 150 години (303 – 453),който Кан Ирник е Кан Атила,който е Свети Патрик,който е Свети Никола,Санта Никълъс,кодиран в Коледните и новогодишните сакралии като Дядо Коледа,Дядо Мраз...

Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,чиито пълни характеристични данни и разсекретено досие ще откриете в повече от 880 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"    
 
–––––––––––––––––––––

Статията ни уведомява,че съобщенията от Анунаките са се появили за първи път през 1947г. в изданието на "Фанатични истории", в статия написана от автор с псевдонима "Александър Блейд".  
  

ФАНАТИЧНИ ИСТОРИИ за=ИСТОРИИ за Богиня Диана и Ешуа 
 
ФАНАТИЧНИ ИСТОРИИ=Богиня Диана и Ешуа са Одриси
най–древното регистрирано в човешката история царство на Земята   

АЛЕКСАНСЪР БЛЕЙД=Бълкарин от Дуло на Иса  –
разсекретеният жречески индекс на Българинът – посредник и ретранслатор на Божиите послания към човеците   

В статията Анунаките – Светиите и техните земни колеги жреци от Всемирното Бяло Братств,ни съобщават в прав текст и в код кои са те:

Ние сме бъркани с боговете на много световни религии, въпреки че не сме богове, а ваши подобия, както ще разберете в последствие. 

БЪРКАНИ СМЕ С БОГОВЕТЕ
=Бърки (Българи) на Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана  

ВАШИ ПОДОБИЯ СМЕ=ПОДОБИЯ на Исуш и Богиня Ма (Майка)  
 
И да се насладим на поредните уникални изразни словосъчетания,в които са имплантирали с кода на Свещеният шифър Боговете ни!
 
Ще се намерят записи за нашето присъствие в мистериозните символи на древен Египет, където сме направили себе си познати, за да постигнем определени цели. 
 
ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ
=ШТЕ СЕ НАМЕРЯТ=Исуш и Матара Диана   

Ето кои са авторите на мистериозните символи на Древния Египет,за който знаете вече от нашите публикации,че е феноменно Българско царство,свръхфеноменна култура и цивилизация,построени от Българските жреци: 
 
МИСТЕРИОЗНИТЕ СИМВОЛИ на=СИМВОЛИ на Исуз и Матара Диана 
 
МИСТЕРИОЗНИТЕ СИМВОЛИ
на=
МИСТЕРИОЗНИ Диана и Иса от Олимб
МИСТЕРИОЗНИ Диана и Иса от Ямбол    
 

МИСТЕРИОЗНИТЕ СИМВОЛИ=
МИСТЕРИОЗНИЯ Диамболис
едно от многото древни сакрални имена на Ямбол 

МИСТЕРИОЗНИТЕ СИМВОЛИ
на=на Зреси (Жреци) на Мат Диана и Иса от Ямбол 
 
СИМВОЛ=ИМВОЛС=Ямболис
едно от многото древни сакрални имена на Ямбол


Само няколко древни Български херметични анаграмни имена на Древното Българско царство Египет:   

ЕГИПЕТ
=ПЕГ ТИЕ=Богиня Диана   

МАНСУР=Мария и Иса  

МАСАР=Мария и Иса 

МУРСА=Мария и Иса  

МИСИР=Мария и Иса  
 
Ако знаете още имена,защото има още,те са пак по същия свещен Български жречески кръстнически алгоритъм,както са съставили нашите Пресвяти и Премъдри Предци и имената на Сумер,Шумер,Месопотамия,Междуречието,Вавилон...
 
СУМЕР=Иса и Мария 
 

ШУМЕР=Ешуа и Мария  

МЕСОПОТАМИЯ=Богиня Мама Диана и Иса   

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Мадара Диана и Ежуш  

Всички имена и цивилизационни мисии са съставяни и провеждани под егидата на перманентния Вселенски Божи статут и проявление – Любовта,затова са дали и това име в лека анаграмна врътка на централния царски град на това Българско царство: 
 
ЛЮБОВ=ЛЮБОВ + ОН (кодировъчен назал)=БОВЮЛОН=Бавилон=Вавилон

ВАВИЛОН=ВАВИЛ + ОН (кодировъчен назал)=ЛИВОВ=Любов  

 
–– изразът "направили сме себе си познати" ни съобщава,че Анунаките са направили,създали са по генетичен път синове (потомци) на Българските Богове сред местните семитски племена и са ги имплантирали за жертвен жречески духовен и интелектуален и управленчески елит сред тях:   

НАПРАВИЛИ СМЕ СЕБЕ СИ ПОЗНАТИ
=НАПРАВИЛИ СМЕ Син (потомци) на Бог Исуз и Богиня Диана  
 
Ето и поредният задължителен авторски производствен документ и патент,че тия племена са разселени синтетични човекоподобни биороботи,произведени в Тракия и в Първосвещения Божи град Олимп,който е Импол,който е Иампол или Ямбол:   

СЕМИТСКИ ПЛЕМЕНА на=ПЛЕМЕНА на Кан (Жреци) на Исус и Ма (Майка) Диана   

СЕМИТСКИ ПЛЕМЕНА
на=Кан (Жреци) на Исус и Ма (Майка) Диана от Ямбол –
защото терминът племе в Българския Свещен език е анаграмна комбинация отг Първосътворенческия Райски град Ямбол,където Боговете Демиурзи направиха по естествен Божествен път своите Божествени феноменни генетични деца по гл.1 на Битие от Светото писание – Българите,и после изработиха по алхимичен и метафизичен метод и технология техните помагачи – човекоподобните безкултурни нефеноменни био–роботи по технологичната know – how на гл.2 от Битие,с които фундаментални процеси ви запознахме в  тази и в  тази статии.   
 

Разсекретяваме и поредните кодирани послания от следващия пасаж: 

Нашият основен символ се появява в религиозното изкуство на настоящата ваша цивилизация и заема важна позиция при великия знак на вашата страна (Съединените щати на Америка). Той е запазен в някои тайни общества, като първоначално целта е била, да се запази живо знанието за нашето съществуване и нашите намерения към човечеството.  

ОСНОВНИЯТ
ни СИМВОЛ е на=е на Богиня Диана и Исус от Ямбол

ОСНОВНИЯТ ни СИМВОЛ е на=е на БЕЗИСТЕНА от Ямбол  
 
Двата документа указват,че основният символ в религиозното изкуство на всички религии на настоящата човешка цивилизация,са Българските Богове Демиурзи от Ямбол,Които откриваме във всички не само религиозни,но и във всички светски изкуства,науки и въобще в целия живот на хората на Земята,а Техният първосътворенчески и първосвещен светилищен комплекс и храм и Команден център на Време–пространствения континиум – Безистена в Ямбол,е имплантиран навсякъде в Българския език и всички други човешки езици,които всички до един са съставени от Българските жреци от Свещения Български език с инструментариумът на Свещеният шифър,и постоянно се появяват в повествованията и документите негови анаграмни производни,които разсекретяваме и тушираме със син цвят в постовете!    

Да намерим този основен символ и при великия знак на Съединените щати на Америка,който заема важна позиция в него!
 
  image

В клюна на орела се развява лента, на която се чете надписът E PLURIBUS UNUM, който се състои от 13 букви,гърдите му прикрива щит с 13 ленти.
В едната си крак стиска 13 стрели, в другата – маслинова клонка с 13 листа и 13 маслини.
Над самия орел има 13 звезди.  
  
Какво ни съобщава числото 13 ? 
 
ЧИСЛО 13=ЧИСЛО ТРИНАДЕСЕТ=ТШИСЛО ТРИНАДЕСЕТ=
Друиди от Дуло от Сина на Исуш и Диана
 –

ами съобщава ни какъв е генезисът на американския елит и цивилизация,което ни съобщава и надписът по–долу: 

Какво ни съобщава надписът E PLURIBUS UNUM  ? 
 
E PLURIBUS UNUM=Павел от Иса и Мария
ами съобщава ни,че целият съвкупен елит на САЩ – духовен,интелектуален и творчески и борчески прогресивен,и управленчески и богаташки изроден реакционен, е от династичната генеалогия на Синът на Исус и Мария Магдалена,поради което у всички сега от Горе активираха непреодолимата повеля и желание да се завърнат и обитават Земния рай и Обетованата земя – България и Тракия – съкровена тайна доктрина на всички,поради което напливът и Битката за България и Тракия,битката за Троя,ще се завързва и ескалира с всеки изминал ден.
Само гледайте!  
Гледайте и се просвещавайте,защото в Познанието за нашите Богове и това,че сме Техни генетични потомци,е индивидуалното спасението на всеки Българин и на всички Българи,на България и на света!.  

ЗЕМЕН РАЙ
=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ
=Бог Иза и Богиня Мат Диана 

БИТКА ЗА ТРОЯ=БИТКА ЗА Раят  

БИТКА ЗА ТРОЯ=Раят на Бокиня Диана и Иза 


И още нещо ни съобщава този илюминатски надпис : 
 

E PLURIBUS UNUM=Ямбул е Рая на Бог Иса  
надписът ни съобщава в шифър,че Ямбол е Сътворенческият Рай на Господ Бог Отец Исус Демиургът,или казано по научному е Центърът на Време–пространственият континиум – факт и обстоятелства и висша космогонна тайна,с която Боговете ни,и сега Анануките – нашите Предци Светии,ни запознават и въвеждат в необятните ѝ дебри във всеки Техен наш пост!


Нека отговорим и на въпроса от заглавието на поста,защо носим същите имена и фамилии на Извънземните,че и гените им!

Ами защото генезисът ни е един и същ – Божествен!  

БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС
от=ГЕНЕЗИС от Бог Исуж и Богиня Диана 

Ние сме богове,все още с малка б – разбирате ли и проумявате ли каква трансформация се провежда и се извършва със съзнанието ви!
Чудовищно прекрасна и чутовна епична генерална трансформация на съзнанието ви,за да проумеете,че сте Божествени генетични потомци на Бог Исус,Господ Бог Отецът и Демиург,и Великата Богиня Майка Диана Демиургът,че носите Техните феноменни гени,характеристики и способности и че в Тяхно име за добро на хората вече можете да ги активирате и използвате за творене на добри дела и чудеса за Българите и човеците! 

ГЕНЕЗИС=ГЕН ЕЗИС=Ген на Исус    
 
 
Ето пак защо носим същите имена и фамилии с Анунаките,които са Светиите – нашите Предци : 
 
ИМАМЕ СЪЩИТЕ ИМЕНА И ФАМИЛИИ с=с Диана МаМа (Мария Магдалена) и Исуш от Ямбол 

 Това е изповедта и кодираните послания на Анунаките,които се въртят из целия свят на всички езици вече 60 или 70 години,и които те ни диктуваха да разсекретим на Български език,чрез който само се разбират скритите в тях послания,с които ни уверяват,че Извънземните,сиреч Божието войнство,е постоянно плътно около нас,и подготвят усилено отварянето на време–пространствените заграждения. 
 

екип на bezistena и Анунаки,агенти на Извънземните,които са нашите Предци Светии

ИСД с Любов и песен  




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
29.07.2017 23:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677268
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!