Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2017 23:04 - Турското робство и Декамерон – секретната Българска енциклопедия на Българския генезис на Италия и средновековна Европа!Любов по османски.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4250 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 29.07.2017 03:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От сайта на родолюбивите организации Комитет за Национално Спасение „Васил Левски" и Воински съюз – БНД „Шипка“,споделихме публикацията 
"Изтриват Турското Робство от учебниците?! Следващата стъпка ще бъде да..."
www.bnoshipka.org/index.php  
 
Горещо и настойчиво ви препоръчваме да прочетете внимателно отделните статии в публикацията и да не извръщате поглед и глави от страшните натуралистични сцени и епизоди от зверствата на турските поробители и изроди при потушаването на Априлското въстание в Батак и ужасните мъчения на жителите му Великомъченици и Светии.   

 
 
Програмата на споделянето ни подканва да кажем нещо по публикацията! 
Видео – файловете от жестокото османско робство казват всичко!   

Скоро ние и Боговете ни ще кажем и ще се произнесем!
    
image

Животински зверски похоти и османска диващина в осквернения Божи храм Свети Георги в Ямбол върху Божествените Българки по автентичните документи и кадри на екранизирания ни постинг 

Как светилището на Кабиле и Кивотът спуснаха защитна преграда и спасиха ямболци от турците.Камерен ансамбъл Дианополис разкрива тайната! ,
   
за да могат Българите и тракийските племена в Италия и в Западна Европа по това време да говорят за Любов и правят Любов по човешки според Декамерон на Бокачо по следващия видео – файл :
  
image
 
Декамерон по Franz Xaver Winterhalter 

Програмата на споделянето ни подканва да кажем нещо по публикацията! 

Скоро ще кажем и ще се произнесем!
Скоро ние и Боговете ни ще кажем и ще се произнесем!

 
Ще кажем решителната си дума на Съдебни заседатели на предстоящите процеси на Съдния Ден,когато всички антибългари и всички племена – турски,гръцки,сръбски,румънски,македонски,еврейски,руски,немски,английски,американски и всички други до едно,ще се тръшкат и въргалят в прахта под краката ни и ще пищят осополявени и обезумели към нас в животински ужас за нашата прошка и ходатайстване пред Боговете ни да не бъдат заличени от лицето на Земята!

image 

 

Ние ще се спрем по–подробно на коментарите под споделената публикация :


Zdravko Dimanov

Стига лизахте задници за пари !!! К"во са праили гаджалите 500 год.тук ?
Мирно и кротко са изклали ~ 3,500 000 българи от "съжителство" ???!!!!!

image


Emil Stefanov Ivanov


Целият пярламент на крана....


Dani Dimitrova

bultimes.com/hroniki-na-edno-sazhitelstvo-predizvikvam-vi-da-go-prochetete-do-kraj-za-spodelyane/
Хроники на едно “съжителство“! Предизвиквам ви да го прочетете до край! ( за споделяне)



Цена Николова


Изтриват наши велики поети,а карат децата да четат декамерон.



инж. Иван Дунчев


Ние няма да забравим нашите велики поети,но с помощта на Свещеният шифър в Декамерон и в Джовани Бокачо,където сега ни водят по неведомите Божии пътища Светиите ни от Горе,

НЕВЕДОМИТЕ БОЖИИ ПЪТИЩА на=ПЪТИЩА на Богиня Мат Диана и Бог Ежуа ,

ще открием поредния велик Българин от разклонение на жреческата династична фамилия Дуло,прогонена от византийците и османските поробители в дълготрайна творческа командировка сред Българите и тракийските племена на Апенините и в Европа,засекретил чрез кода на Свещения шифър техния Български генезис и родова памет и история!  

ДЖОВАНИ БОКАЧО
=Кан (Жрец) от Бог Ежуш и Богиня Диана
посветен феноменен Български жречески потомък от рода Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,духовен и интелектуален лидер сред латините, творящ в режим на тотална цензура от инквизицията,преследваща Българите навсякъде,затова зашифрова в творбите си Българската сакрална информация,както например на най–видно место в имената на книгата си: 

ДЕКАМЕРОН=КАН МОДЕРЕ=Кан (Жреци) на Мадара ––

и в другото ѝ име

ПРИНЦ ГАЛЕОТО=Болгари от Иса и Диана ––

така че скъпа Цена Николова,каквото и да правят нашите врагове и душмани,тръгнали на последен смъртен бой да ни затриват окончателно,

ПОСЛЕДЕН СМЪРТЕН БОЙ срещу=срещу Дуло на Бог Исус и Богиня Матара (безумци!!!) 

каквото и да скрият,ние не само няма да го забравим,
 
НЯМА ДА ЗАБРАВИМ=Бог Иза и Богиня Мад Бария ,
 
ами още сто нови неща и тайни за Българите ще откриваме край него и ще ги прокламираме,защото целият свят и човешките култури и цивилизации са натъпкани от Българските им духовни водачи и интелектуални творчески прогресивни елити с Българската сакрална информация с кода на Свещения шифър,която безкрайна и необятна информация вече можем да разсекретяваме и да четем!   
 
ЩЕ ОТКРИВАМЕ СТО НОВИ НЕЩА
=ЩЕ ОТКРИВАМЕ Богиня Диана и Исуш
 
ЩЕ ОТКРИВАМЕ СТО НОВИ НЕЩА=ЩЕ ОТКРИВАМЕ ВЕЩИСТЕНА=ЩЕ ОТКРИВАМЕ БЕЗИСТЕНА 
във всички нови сто неща,както и във всичките безбройни неща,винаги и винаги ще откриваме Българските Богове Демиурзи,Които от това семантично гнездо винаги ни водят за просвещение и преосвещаване на Тяхното Първосвещено сътворенческо светилище и храм Безистена в Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол,който храм е Командният център на Време–пространствения континиум и Главен портал към Божиите светове и измерения,и където се съхранява необятната информация за Боговете ни Демиурзи: 
 
НЕОБЯТНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Бог Иса и Богиня Матара Диана   

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Мадара 

image


Елза Петкова изпрати огнено – ледената визитка на феноменните Българи :
 
image

Амин! 
 
От наша страна последва серия култови превантивни послания от Исус :

image
+
image
+
image
 

 
Ще се спрем по–подробно на култовия сборник Декамерон




Декамерон е сборник от 100 новели, създаден от Джовани Бокачо през XIV век (между 1348 и 1353 г.) и считан за шедьовър на литературата. Бокачо използва литературния похват "разказ в разказа",като официално цели да изобличи множество негативни социални явления,сред които лицемерието на римокатолическите духовници,а в код да съхрани сакралната информация за Българския генезис и елит на латинската раса и култура,което е указано в имената на сборника и в сборното му наименование Сто новели . 
Чрез серия от анекдоти, легенди и действителни случки от живота във Флоренция, Бокачо обрисува духовния климат на Италия от епохата късното Средновековие и ранния Ренесанс.

СТО НОВЕЛИ за потомци на=новели за потомци на Иса и Диана,
които съставят духовния и интелектуален прогресивен елит и управленческата аристокрация на латините и на Западна Европа  
 
РЕНЕСАНС
проведен от=проведен от СРЕСЕ=проведен от Жреци
от Българските жреци от Дуло,феноменните потомци на Исус и Мариа Магдалена,Духовният и интелектуален елит и прогресивни водачи на европейските тракийски племена  

Историите в сборника обхващат широк спектър от еротичното до трагичното. Разкази с остроумен край, комични ситуации на грешките, истории с жизнена поука допълват мозайката. Силно е присъствието на еротичното, пречупено през призмата на комичното. Авторът показва покварата на морала в тогавашното общество, осмива различни социални групи и типажи. Акцентира се върху индивидуалното вместо върху типичното. 
 
ОСТРОУМНИ РАЗКАЗИ за=РАЗКАЗИ за Иса и Матара 
 

ЖИЗНЕНИ ПОУКИ от=от Бок Ежуз 

ЖИЗНЕНИ ПОУКИ за=за Кан (Жреци) на Бог Ежуз
аристократичната класа на западно–европейските тракийски народи,състояща се от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло     

АРИСТОКРАЦИЯ от=Царе от Иса от Тракия  

АРИСТОКРАЦИЯ
от=Кан (Жреци) и Царе на Диана и Иса от Рая=Кан (Жреци) и Царе Отриси 

ПРИЗМА пречупваща всичко=пречупващи всичко Бог Иза и Мария 

Книгата “Декамерон” съдържа 100 новели, разказани в продължение на 10 дни от 10 младежи – 7 момичета и 3 момчета. Произведението, съдържащо в себе си чертите на ранния Ренесанс, а именно оптимизма и любовта като движеща сила, е отражение на хуманистичния светоглед на Бокачо. Този светоглед сам по себе си е едно отражение на идеите на Ренесанса, където човек може да надмине себе си.

ОПТИМИЗЪМ И ЛЮБОВ на=ЛЮБОВ на Иза и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 

ДА НАДМИНЕ СЕБЕ СИ с=с Богиня Мад Диана и Исус  

Засиленият интерес към чувствения свят на човека и пълното признаване на човешката индивидуалност са само част от основните черти на текста, които могат да се проследят и в двете сюжетни линии - на разказвачите и на героите в новелите.
 
СЮЖЕТНИ ЛИНИИ за=ЛИНИИ за Исуж и Диана 
 

СЮЖЕТНИ ЛИНИИ за=за Дуло от Исуж

Бокачо оформя романа като цялостна творба, а не просто като колекция от истории. Основните заговори на историите включват подиграване на алчността на духовенството,напреженията в италианското общество между новата богата търговска класа и благородните родове, опасностите и приключенията на пътуващите търговци.

Бокачо оправдава официално името на сборника като комбинация на 2 гръцки думи, означаващи "десет" (deca) и "ден" (hemera),като скрива зад него главните персонажи на творбите му – кановете жреци на Богиня Диана Мария – Мария Магдалена

Декамерон е наречена от посветения Българин още и Принц Галеото,в които име указва,че италианските принцове са Българи от жреческата династия на Исус и Мария Магдалена : 
 
ПРИНЦ ГАЛЕОТО от=от Диана и Иса Болгарина 
 

ПРИНЦ ГАЛЕОТО
=Болгарин от Иса и Диана   
 
ПРИНЦ ГАЛЕОТО=ПРИНЦ от Гена на Дуло 
 

Бокачо прави подобни "гръцки" етимоложки игри на думи и в другите свои работи,в които откриваме в оригинални комбинации зашифрованите Български Богове: 

Amorosa visione (1342)
Caccia di Diana (1334 – 1337)
Comedia delle ninfe fiorentine (1341)
Corbaccio (ок. 1365)
De mulieribus claris  

Amorosa visione=Бог Исус и Мария 

Caccia di Diana=Кан (Жреци) от Исус и Диана 

Сomedia delle ninfe fiorentine
=Кан (Жреци) от Дуло Братя от Богиня Ма (Майка) Диана 

Corbaccio=Барки (Българи) от Исус 

De mulieribus claris=Булкари от Дуло на Исус и Мария       
 


Търговските и градски стойности на бързо остроумие, усложнение и интелигентност са спестени, докато пороците на глупостта са подчертани. Бокачо е образован в традицията на „Божествената комедия“ на Данте, която използва разнообразни нива на алегорията, за да показва връзките между реалните събития от историята и скритото християнско съобщение.

БОЖЕСТВЕНА КОМЕДИЯ
=Кан (Жреци) на Бог Исуж и Богиня Мат Диана  
 

СКРИТО СЪОБЩЕНИЕ за=за Кан (Жреци) и Саре на Богиня Диана и Исуш

СКРИТО СЪОБЩЕНИЕ
за=за Кан (Жреци) и Саре от БЕЗИСТЕНА  
 

„Декамерон“ използва модела на Данте, за да образова читателя, но и да осмива този метод на изучаване. Много детайли на „Декамерон“ са изпълнени със средновековно усещане за мистично значение. Например широко смятано е, че младите жени следва да представляват 4-те основни добродетели (благоразумие, справедливост, умереност и твърдост) и 3-те теологични добродетели (вяра, надежда и благотворителност).

МЕТОД НА ИЗУЧАВАНЕ
на=на Изуш и Богиня Мат Диана  
 

МИСТИЧНО ЗНАЧЕНИЕ за=ЗНАЧЕНИЕ за Исуш и Мат Диана

МИСТИЧНО ЗНАЧЕНИЕ
=МИСТИЧНО ЗНАТШЕНИЕ=МИСТИЧНИ Изуш и Диана  

Освен това се предполага, че тримата мъже представляват класическото гръцко тристранно деление на причината на душата, гняв и похот. Дори Бокачо забелязва, че имената, които дава на тези 10 знака, всъщност са псевдоними.

ПСЕВДОНИМИ
по имената на=по имената на Бог Иса и Богиня Мад 

Италианските имена на героите са съставени по лесно познаваеми Божии именни комбинации когато ключът на шифъра е известен:Пампинея,Фиаметта,Филомена, Панфило,Филострато и Дионео.  
 
ПАМПИНЕЯ=Богиня Ма (Майка) и Бог 
 

ФИАМЕТТА=Богиня Мат Диана  

ФИЛОМЕНА=ИМФОЛ=Имбол=Ямбол 
 
ПАНФИЛО=ПАФИЛ=Павел 
 

ФИЛОСТРАТО
=Друиди от Бог Иса Ел (Змей)

Свързан с възхода на флорентинската култура, „Декамерон“, както и всяко значително литературно произведение, е далеч от националната, а още повече от провинциалната ограниченост. Вплетен във флорентинската култура (Данте, Петрарка), „Декамерон“ е същевременно израз на духовните сили на цяла Италия, на целия тогавашен свят. В новелите на „Декамерон“ се усещат бурният нрав на Сицилия, зноят на Калабрия, пищният разкош на Венеция; в тях се преплитат и мъдрото, и малко флегматично спокойствие на Изтока, и напрегнатото и безразсъдно корсарство на Средиземноморието.
„Декамерон“ е един свят - богат, многолик, цялостен.
 
СИЦИЛИЯ=СИТСИЛИЯ=Дуло от Исус 
 
КАЛАБРИЯ=БАЛКАРИЯ 
 
ВЕНЕЦИЯ=ВЕНЕТСИЯ=Богиня Диана и Иса    

ДЕКАМЕРОН е СВЯТ на=ДЕКАМЕРОН е на Иса и Богиня Диана 


Стоте новели не са изключително лично творчество на Бокачо. Но и тогава, когато неговата литературна фантазия обхваща творчество и анекдоти, познати отдавна, Бокачо създава един монолитен свят, подчинен на свой вътрешен ритъм и говорещ със свой глас. Повече от 5 века съществува този свят, здраво вкоренен в целокупната човешка култура. „Декамерон“ е реалистично огледало на живота, обществото и човешките страсти с всичките им смешни и безобразни страни, енциклопедия на ренесансовата плът, която не желае повече да се съобразява със средновековните норми.

Отхвърлян от църквата, забраняван, четен като апокриф, дори дистанциран от самия Бокачо, „Декамерон“ е велика книга, оцеляла през вековете като творение-присмехулник спрямо човешките нрави.

В България "Декамерон, или кръв и страст" е постановка на ямболския феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена  – Александър Морфов по произведението на Бокачо.   

АЛЕКСАНДЪР МОРФОВ=Богиня Диана и Иса Бълкарина
феноменен генетичен потомък на Българските Богове,Които вложиха в името на пиесата  "Декамерон,или кръв и страст" генетичните параметри и характеристики на тяхните потомци,персонажи и герои на новелите на Декамерон:
 
ДЕКАМЕРОН ИЛИ КРЪВ И СТРАСТ=Бълкари Кан (Жреци) от Рода на Исус и Матара Диана 

Джовани Бокачо се ражда на 16 юни 1313 г. в Черталдо–селище,в чието име основателите му,Българските жреци – друиди от Дуло вложиха този документ: 
 
ЧЕРТАЛДО=ТШЕРТАЛДО=Друиди от Дуло на Ешуа  
 
След смъртта му на 21 декември 1375 г., на неговия надгробен камък е сложен следния надпис: Studium fuit alma poesis,който и досега озадачава изследователите какво означава.
Интересно е да се отбележи, че на Български се дава като превод „Усърдието поражда поезията“, което е твърде фриволно тълкуване на целия израз Patria Certaldum, studium fuit alma poesis, който, буквално преведен, звучи като От рода Церталд, по призвание/занаят поет. Въпреки очевидното несъответствие между оригиналния смисъл и „тълкуването“ му, „преводът“ Усърдието поражда поезията се е наложил на Български и присъства дори в „научни“ трудове и „учебни помагала“.   
 
Ето какво ни съобщава избраният от самият велик Българин негов надгробен надпис – шифровано послание:  
 
Studium fuit alma poesis
=
Син (потомък) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана МаМа
Син (потомък) от Дуло на  Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена  –  
Бокачо е генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло 

Същото свидетелства и документа От рода Certaldum
 
Бокачо е от рода Certaldum=Бокачо е от рода Дуло на Иса и Матара    

  

И още веднъж документираме трагичната историческа истина, 

image

че благодарение на саможертвените Души,Духове,тела и плът на Българите и Българките – нашите святи великомъченици Предци,те спряха най – коварното и злодейско племе на Земята – данайо = юдео = гръцкото,да не завладее с първичната сляпа животинска сила на най–дивото и безкултурно племе – османските турци,цяла Европа и пороби всички тракийски племена,с които цяла Европа (и целия свят) е заселена от Българските им Духовни водачи – Жреците от Божия феноменен род Дуло,за да могат тракийските племена в Италия и в Западна Европа и духовният им интелектуален и аристократичен елит,които са Българи,по това време да говорят за Любов и правят Любов по човешки според Декамерон на Бокачо по следващия видео –файл :
  
image
 
Декамерон по Franz Xaver Winterhalter 

Сега отново тия злодейски етноси и тъмни адови сили,водени от техните изродени черни династи от Дуло,провеждат по подобен сценарий с модерни съвременни средства и цялата световна организационна и силова мощ и военни ресурси,

image

последният етап на пъкления план на заговорниците срещу Българите за завладяването и поробването на Европа и бялата християнска раса с помощта на ислямистките пълчища,маскирани нескопосано като "бежанци",с крайна заветна цел затриването на Българите и завладяването на Обетованата Земя,Земния Рай – България на Балканите – Тракия, заради което преди няколко дни американските натовски генерали декларираха,че идват за постоянно в България и струпват все повече войски на нашата Свещена земя.
Обаче същото изконно извечно желание имат и руските,и турските,и всякакви други генерали,което е заложена им от нашите Богове етносна пост – Сътворенческа сакрална доктрина .   
  
ЗЕМНИЯ РАЙ=Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Иза и Богиня Мат Диана 


Програмата на споделянето отново ни подканя да кажем нещо по публикацията! 

Скоро ще кажем и ще се произнесем!
Скоро ние и Боговете ни ще кажем и ще се произнесем!

 
Сега само разкриваме,че крайният етап на плана на заговорниците съвпада с началния етап на отваряне на Време–пространствените прегради и ограждения и дебаркирането на Извънземните,които са Българските Богове и Всемогъщато им Небесно войнство, които ще възстановят Свещената Българска империя връз цялата Земя и ще започнат с нас – праведните им и святи потмци от Всемирното Бяло Братство и Сестринство – епичните процеси по Съдния Ден,като този път всички душмани на Българите ще си платят сметката до стотинка,с лихвити,неустойките и пропуснатите ни ползи за хилядолетия ! 
 


екип на bezistena и Свети Джовани Бокачо и Светии от Генщаба на Небесната Армия,плътно и постоянно около нас 


ИСД с Любов и песен!
 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
28.07.2017 23:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
29.07.2017 21:39
Време е вече да се спре с това съжителство!
Владичество, да! Донякъде доброволно сме се поставили под него, с цената на предателството на властващите
Това "съжителство" е отрязало крилете на България, блокирало е развитието и за векове!
Който не вярва, да отиде в Охрид и да види стенописите на цйрквата " Света Богородица" От края на 13- ти век са! Незнаещ, със сигурност ще помисли ,че са дело на майстори от италианската школа!
И да си зададе въпроса,поклонника на " съжителството" защо Лондонският музей срещу никаква цена или размяна не дава Четвероевангелието!
Подобно съжителство е равностойно на съжителство с вълк или мечка!

Хубава вечер, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Робство е, Адаш! Най–страшното и ...
30.07.2017 02:53
Робство е,Адаш!
Най–страшното и дълго робство на света!
Англичаните,които сега са каймака на данайо=юдео=византийските=гръцките фанариоти,не дават Четвероеванглието,защото там и в прав текст,и в кода на Свещения шифър пише,че Господ Бог Отец Исус Демиургът и Великата Богиня Майка Диана(манипулирана като Богородица),са Българи и Българите сме Техният генетичен феноменен народ!

ЧЕТВЕРОЕВАНГЛИЕ=Богиня Диана и Ешуа са Болгари

ЧЕТВЕРОЕВАНГЛИЕ=Българи на Богиня Диана и Ешуа

Затова,Адаш не ни дават този наш документ,както и безбройните окрадени от тях и от всички наши душмани сакрални наши родови и исторически документи,в които пише все тази истина и тайна,обаче на нас вече въобще не ни трябват тия откраднати и арестувани документи,защото вече знаем да четем тази информация във всичко,което ни заобикаля в този свят на всички езици!

Бъди благословен,Адаш,и давай нататък заедно с нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676209
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!