Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2017 22:01 - Разсекретените скрити кодирани послания и илюминатските хватки на идващите Извънземни,Които са ...,в песните на Росица Ганева.Как плачат Боговете!И Те плачат!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5045 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 28.07.2017 04:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим скритите кодирани послания в една култова песен на Росица Ганева, които Извънземните (Които знаете Кои са Те) са имплантирали в текста ѝ  с инструментариумът на  Свещения шифър  и са ги облекли в музика,за да проникват по–лесно в човешките Души и се съхраняват там в кътчетата на емоционалните им сейфове в изчакване на сегашните страховити и епични събития и процеси на Земята.  
 
Разбира се,че няма да пропуснем да разсекретим поредните съпроводителни шифровани документи от разговорния Български език за да продемонстрираме неговата Божествена семантика и сакрална структура,изградени от Свещената Матрица на Божиите имена и титули. 
 
БОЖЕСТВЕНА СЕМАНТИКА
=СЕМАНТИКА на Бог Исуж и Богиня Диана  

МАТРИЦА
=МАТРИТСА=МАТР ТИ СА=Матара Диана и Иса   

БОЖИИ ИМЕНА И ТИТУЛИ
на=на Ежуа Ел (Змей) и Богиня Мат Диана –
имената и титулите на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Чийто най–древен познат животински херметичен символ по Древно–Българския календар е Змия,Змей с всичките им 12 змейски рептилски синонима в Българския език,преминали в хералдическа символика на Българския жречески род Дуло,състоящ се само от Техни феноменни генетични потомци.Знаете от Техните наши документи,че последните аватарни образи и проявления на Боговете Демиурзи преди 2000 години в Тракия и България пред Българите са Христос и Мария Магдалена,Които са Родоначалниците на Новоепохалната генерация на Техния Божествен род Дуло 

image


Росица Ганева е Българска поп-певица, родена на 13 декември 1954 г. в град Чирпан. 
Завършва Естрадния факултет при Българска държавна консерватория в класа на Стефан Анастасов през 1975 г.
 
ЧИРПАН
=ТШИРПАН=Братя от Ешуа  –
жречески светилищен център напотомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхното Бяло Братство,трансформирани в режим на перманентен геноцид и постоянна конспирация в народни певци – Братя/Бради/Барди 

Започва концертната си дейност с трио „Обектив“ – 1974 г., а първият ѝ запис е на песента „Спасено небе“ (м. Захари Георгиев).
 
ОБЕКТИВ=Бокиня Диана и Бог  
 

СПАСЕНО НЕБЕ на=НЕБЕ на Бог Исус 

Участвала е в международния конкурс за изпълнители на „Шлагерфестивал“ в Дрезден – 1975 г. (награда на Съюза на композиторите на Германия), „Интерталант“ – Чехия, 1976 г., „Златният Орфей“ – 1976 г. (награда на ОС – Бургас). Представената от нея песен „Не съжалявам“ (м. Владимир Наумов) печели първа награда и наградата на публиката на Младежкия конкурс за забавна песен – 1975 г.
Участва и в концерти из Русия, Полша, Румъния, Монголия, Куба и др.
 
Нека да разберем какво означава по жреческия регистър името на Дрезден,дадено му от Българските му кръстници  и хвърлило в големи лингва терзания етимолозите досега какво ли означава това име!  

ДРЕЗДЕН
=Друиди на Иза
по името на Българските жреци от западния цивилизационен ареал,които по–късно дават и имената на фестивалите в Дрезден,в Сочи,в Сан Ремо,в Ница,фестивал Benicаssim – Испания, фестивал Summa Cum Laude,Австрия,Rudolstadt в Германия, фестивалът EXIT в Нови сад,най – значимият световен класически музикален фестивал на BBC в Лондон – Proms,...култовият фестивал Златният Орфей на Слънчев бряг и въобще на всички фестивали,чието обобщаващо име фестивал е по името на Боговете и най–древното име на Ямбол – Дъбилин,Дъблин – Техният Първосътворенчески и Първопрестолен град,както и по името на нонвоепохалният продуцент и организатор на фестивалите в България,Европа и по целия свят – Павел,синът на Исус и Мария Магдалена :  
 
ФЕСТИВАЛ=Бог Иса Ел и Богиня Диана  
 

ФЕСТИВАЛ=Бог Иса от Дъбилин 

ФЕСТИВАЛ
=Дъбилин на Бог Иса 

ФЕСТИВАЛ=Павел от Иса и Диана –  
по името на новоепохалният продуцент и организатор на фестивалите в България, Европа и по целия свят,синът на Исус и Мария Магдалена – Павел (33 – 333), който е всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,защото е култовият Кан и Цар Авитохол  (33 – 333) от Именника на Българските Канове и Царе, отричан и неглижиран като измислен нереален персонаж,Първожрец и Император на Свещената Българска империя,създадена от него и властвала над целия свят от 33 до 518 година!
– още за Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" 
 
ШЛАГЕРФЕСТИВАЛ=Българи от Дуло на Богиня Диана и Исуш 

ШЛАГЕРФЕСТИВАЛ
=Българи от Дуло от ФЕШИСТЕНА=Българи от Дуло от БЕЗИСТЕНА
фестивално жреческо сборище на генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния потомствен жреческо–царски род Дуло от Първосвещения Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол

фестивал ИНТЕРТАЛАНТ=фестивал на Друиди от Дуло  

СОЧИ
=СОТШИ=Исуш и Диана  

НИЦА=НИТСА=Диана и Иса 

САН РЕМО
=Иса и Мария 

Benicаssim=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Ма (Майка)

Summa Cum Laude=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и МаМаМа (Майка Мария Магдалена)

Rudolstadt=Друиди от Дуло на Иса и Диана
 
EXIT=ЕКСИТ=Кан (Жреци) на Иса и Диана  

Proms=Бог Иса и Мария  
 
И накрая ще кажем разбира се и за най–големия музикален фестивал в света –Glastonbury в Англия ! 
 
Glastonbury
=Диана и Иса Булгарина 

 
Култовият Български Златен Орфей е на музикалния пиедестал на Божията Метрополия – България,Тракия! 
 
фестивал ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ=фестивал на Барди от Дуло на Иза  

СЛЪНЧЕВ БРЯГ=СЛЪНТШЕВ БРЯГ=Богиня Диана и Бог Исуш Българина


Росица Ганева работи като солистка на естрадния ансамбъл към Войски на Министерството на транспорта в София от 1982 г. до началото на 90-те.
През 1995 г. издава последния си албум с група „Сигнал“.
През 2004 г. записва последните си песни с младия композитор Димитър Киров, а след това се занимава с преподаване на каланетика и стреч аеробика.

СОЛИСТКА=Кан (Жрица) от Дуло на Исус
сертификат за жречески произход от Божия род Дуло на Исус и притежаване на Неговите феноменни дарби и характеристики,от които певческо–музикалните са на най–висшото ниво и чрез които се отключват всички други екстрасенсорни феноменни способности


През 2010 г. музикална компания „БГ Къмпани“ издава албум „The Best“ (най–доброто) включващ най-доброто от Росица Ганева.

BEST=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса  
 
За нея са писали музика композиторите Зорница Попова, Тончо Русев, Стефан Диомов, Иван Пеев, Атанас Косев, Димитър Бояджиев, Мария Ганева, Димитър Гетов, Митко Щерев, и други.

 Най-известните песни от репертоара на Росица Ганева са  : 
„Разкажи ми твоя сън“ , „Очакване“, „Сляп ден“, и „Безумни желания“.   



Росица Ганева и Мирослав Мирчев - Разкажи ми твоя сън 1998

image



Разкажи ми твоя сън!
Сто години в самота
слушах вятъра навън и 
си мислех че живях!

Сто години вървях, 
търсих щастието вън край мен,
бях до теб и не бях –
разкажи ми твоя сън! 
 
Как живяхме до сега –

тишината ли кънти навън ?
Нека днес да помълчим,
нека днес да си простим ,
разкажи ми твоя сън! 


  

Песенното послание започва с молбата на Мирослав "Разкажи ми твоя сън!" ,в която молба са имплантирани първоразрядните имена на Българските Богове Демиурзи,за Които певците пеят и призовават в цялата песен:
 
РАЗКАЖИ МИ за ТВОЯ СЪН=РАЗКАЖИ МИ за Богиня Диана и Иса   –
разкажи ми за Майка Мария Магдалена и Отец ни Исус,разкажи ми как живяхме толкова време без Тях!   
 


Как живяхме,Майко и Татко,толкова време без вас!  

А как живяхте вие,Майко и Татко,толкова време  без нас? 
 


Как живяхте толкова време без децата ви да ви виждаме,без да ви пипнеме,без да ви прегърнеме,без да се отпусним в ръцете ви отмалели и останали без сили от тази дълга раздяла – Божии деца,а толкова слаби и смъртни... 

СМЪРТНИ а сме от...=а сме от Иса и Матара... !!! 

СМЪРТНИ без=без Иса и Матара  


Били сте постоянно край нас и постоянно сте ни виждали,казвате...
Каква ви е ползата,Родители наши,когато ние не ви виждаме! 
 
Плачете ли... 
 
Плачете!



СТО ГОДИНИ В САМОТА без=СТО ГОДИНИ без Богиня Ма (Майка) Диана и Иса  –
култова разговорна фраза,която в код изплаква само една малка частица от скръбта и мъката ни,продължаващи вече 2000 години,че живеем в самота без Боговете ни!

 
– Сто години?
– Не,вече 20 века търсим щастието отчаяно къде ли не,а вие (на любимите и любящи Родители не се говори от децата им на Вие!) чак сега ни разкривате,че щастието сте вие и кои сте вие! 
 
ТЪРСИМ ЩАСТИЕ
=ТЪРСИМ Исуш и Диана  

ТЪРСИМ ЩАСТИЕ
=Сина на Исуш и Матара Диана
обещаният от Родителите ни Богове Спасител на Българите и на човешката цивилизация,

ТИШИНА КЪНТИ НАВЪН
=КЪНТИ Богиня Диана и Ешуа  

ДА СИ ПРОСТИМ
в името на=в името на Исус и Богиня Матара Диана –   

И тука в това семантично и тематично гнездо на прошката и простителността Родителите ни са въвели и условния умолителен простителен израз,касаещ тях самите – "Да им простим!", който разсекретяваме и декларираме:  

ДА ИМ ПРОСТИМ на=на Иса и Богиня Диана Мат Мария 

Простете ни и ние ви прощаваме! 

И тогава заедно с Тях ще прокламираме:
 
...и тогава може би
ще започнем в този миг 
свят отново да градим
с песъчинките  край нас!


Ще градим новия свят с песъчинките от оцелелите и спасените читави Божии феноменни жречески потомци,метафоризирани в безбройните песъчинки край нас!  

ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С ПЕСЪЧИНКИ=ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С ПЕСЪТШИНКИ=
ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 
 
ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С ПЕСЪЧИНКИ=ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С ПЕСЪТШИНКИ
ЩЕ ГРАДИМ СВЯТ С Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

новият свят и Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята ще се изгради и управлява от праведните и святи потомци на Боговете Демиурзи –Жреците от Първосвещения Божи храм и Команден център на Време – пространствения континиум – Безистена,в Първопрестолния Божи град Ямбол,които са Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,които ще владият света и човеците безусловно и безалтернативно по Божиите закони и феноменните Дарби и практики на Святият Дух !




За благодарност и награда на дуета от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена – Росица и Мирослав,е техният кратък Исусово – Мариин Кабала хороскоп:    

РОСИЦА=Цар Иса  

РОСИЦА
=ЦОРИСА=Царица 

РОСИЦА
=СРИЦА=Жрица
феноменна жреческо–царска  потомка на Исус и Мария Магдалена,пламенна и огнена чувствена Тяхна любима пра ... правнучка  

РОСИЦА ГАНЕВА=РОСИТСА ГАНЕВА=Бог Гристос=Бог Исус от Трагия
 
РОСИЦА ГАНЕВА=РОСИТСА ГАНЕВА=Ган (Кан,Жрица) на Богиня Диана и Сар Исус  
МИРОСЛАВ МИРЧЕВ=МИРОСЛАВ МИРТШЕВ=Бог Исуш Ел (Змей) и Богиня Матара Мария   
 

Ще разсекретим и т.нар." илюминатско " послание в клипа на песента,написано с образно – описателният обеснителен жречески език на жреческите атрибути от клипа – двете изправени жълта и синя китари Кремона,написани от небесните продуценти и сценаристи и оператори без земните им колеги да си имат и понятие от тази комуникационна технология:  

image



ДВЕ ИЗПРАВЕНИ КИТАРИ КРЕМОНА
=
Кан (Жреци) на Богиня Диана Мария и Бог Иза Вер (Змей) от Тракия 

СИНЯ И ЖЪЛТА КИТАРА КРЕМОНА=Кан (Жреци) от Дуло на Мария и Исуж от Тракия  
  
 

И нека заедно с Росица и Мирослав и с техните и нашите Кръстници и Родители Исус и Мария,Майка на Дуло (МАГДАЛЕНА=МАКДАЛЕНА=Мак Далена=Маек на Дало=Майка на Дуло) изпеем отново в свещенодействие в небесно–земен Божествен хор:

Как живяхме до сега
тишината ли кънти навън ?
Нека днес да помълчим,
нека днес да си простим ,
разкажи ми твоя сън! 



РАЗКАЖИ МИ за ТВОЯ СЪН=РАЗКАЖИ МИ за Богиня Диана и Иса

Разкажи ми за Всемогъщите и Всесилни Български Богове Демиурзи – Исус и Мария Магдалена,Които са толкова страшните и все по– плътно около нас Всемогъщи и Всесилни Извънземни,Които вече правят последните приготовления за дебаркирането им през време–пространствените ограждения и тоталното завладяване на Земята!   

АМИН!
 
image

ДЕМИУРЗИ
=Иза и Мадара 

ИЗВЪНЗЕМНИ
=Богиня Ма (Майка) и Изуз 

екип на bezistena и лично и интимно Исус и Мария (Извънземните) и Вси Светии в небесно – земен хор 

ИСД с Любов и песен! 
 
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
27.07.2017 22:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674647
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!