Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 17:05 - Земетресенията в Егейско море–последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци,че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7482 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 23.07.2017 17:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извънземните,които са познати за едни като  Властелините и Господарите на световете и на Земята,отново категорично напомниха за себе си,като ни съобщиха имената и характеристиките си в реалити апокалиптичния документ,написан със страховитото мощно земетресение в Турция и Гърция и закодиран с инструментариума на

Свещеният шифър на Демиурговия Сътворенчески Български език
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

Нас земетресенията ни интересуват,но най–вече ни интересуват техните автори, режисьори и оператори! 
  
За едни Извънземните са познати като Властелините и Господарите на световете и на Земята.
За други Властелините и Господарите на световете и на Земята са Боговете Демиурзи.  
За нас – посветените феноменни Българи и Божии посланици и служители, Извънземните и Боговете Демиурзи са едни и същи,космогонна сътворенческа истина и постулат,доказани безапелационно и категорично в редица наши документи дадени ни от Тях,и обобщени като Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана ! 

ДЕМИУРЗИ
=Иза и Мадара 
 
БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Изуз и Богиня Мадара  
 

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Великата Богиня Майка) и Изуз 

 
Щурците    Футуролог 
Indila - Derniиre Danse 
Δημήτρης Μητροπάνος - Σ" αναζητώ στη Σαλονίκη, Στίχοι

Ето отново Авторите,Господарите,Властелините и Операторите на земетресенията, които разсекретяваме във всички документи,които изнасяме пред вас в повествователния обем информация по темата със земетренията в Турция и Гърция:  
 
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара 

производственият сертификат на Авторите,Господарите,Властелините и Операторите на земетресенията,Които са Българските Богове Демиурзи и Техните Светейши свръхестествени служители и специалисти по стихийните процеси и екстремалните природни (създавани и управлявани от тях) мероприятия и събития   
 
МОЩНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от=МОШТНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от Ма (Майка) Диана и Ешуа=ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от Мат и Ешуа 

СТРАХОВИТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ от Богиня Диана и Иса от Трахия
 
И отново заявяваме,че нас земетресенията въобще не ни интересуват!
Интересуват ни техните автори,режисьори и оператори! 
 
МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ=Иса и Богиня Диана Мат Мария 
 
Мене,нашият екип и посветените Българи ни интересуват повече и все повече и повече Българските Богове,и Те все повече и повече ни се разкриват на всякакви неподозирани места във всякакви уникални и удивителни форми,образи,имена и проявления!  
 

ИНТЕРЕСУВАТ ни ПОВЕЧЕ=ИНТЕРЕСУВАТ ни ПОВЕТШЕ=
ИНТЕРЕСУВАТ ни Бог Ешуа и Богиня Диана
 

 
ОБРАЗИ И ИМЕНА на=на Бог Иза и Мария  

Те – Демиурзите Господ Бог Отец Исус и Богинята Майка,познати от последното Ѝм новоепохално проявление като Христос и Мария Магдалена,ни напомнят за Себе си чрез това послание,написано със херметичния жречески език с помощта на Свещения шифър:  

НАПОМНЯТ НИ за СЕБЕ СИ=за Богиня Мат и Бог Исус  

Убеждавате се категорично,че земетресенията не са естествени природни катаклизми и бедствия,а са високо технологичен и технически продукт на Българските Богове и на Техните служители Светии – небесни оператори на земните енергии и стихиите,които ще открием и в наименованието на прословутата секретна програма на системата ХААРП (ХААРП (HAARP),с която система сегашните самоназначили се господари на света си приписват фалшив имидж и неограничени възможности за плашене на непосветените и на гаргите!  

СИСТЕМА ХААРП
=Исус и Бохиня Матара
   
СИСТЕМА ХААРП=Хан (Кан,Жреци) на Исус и Богиня Матара
 
В няколко наши статии сме ви запознали и посветили в изкуствения произход и характер на земетресенията,в които Боговете Демиурзи ни разкриват техния произход и технология и ни дават формулите за предотвратяването им или за спасението ни при изпадане в критични ситуации. 
Прпомнете си ги. 
 
Тайната и формулата на земетресенията!Как да избегнете или да се спасите при земетресение с антисеизмичните формули на съпрузите Исус и Мария Магдалена!   

Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях! 


Поредната серия земетресения,с които Извънземните ни се обозначават!Помни спасителните формули–молитва при земетресение–най–сигурната индивидуална защита !Virgi

Sandstorm – страшният и смъртоносен ад и ужас на пустинята,заради който подготвяме пускането на Българските мегалитни светилища в целия свят!  
 




Сега ще разсекретим възловите документи и послания от мощното земетресение от 6,3 по скалата на Рихтер,което удари Гърция и Турция и има 2 жертви и десетки и стотици ранени

Ето защо операторите на земетресението го произведоха с тази сила и мощност – 
 
ШЕСТ ЦЯЛО И ТРИ ПО СКАЛАТА НА РИХТЕР
=
Бълхари Кан (Жреци) от Рода Дуло на Шар Отец Исус и Диана – 
за да ни съобщят,че те са феноменните Български жреци от рода Дуло на Господ Бог Цар Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,преминали след земното си служение временно в Божието измерение със сан и статут на Светии  в небесния отдел "Природни стихии,земетресения,катаклизми и Апокалипсиси" с ръководител Свети Никола,който е Кан Ирник (303 – 453),който е Кан Атила (303 – 453),който е още Свети Патрик,Свети Никалъс,Санта Клаус (Дядо Мраз).
Свети Никола е първо и най–вече синът на Свети Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333),който е и всички т.нар. "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,който в качеството си и статута на Сеячът от култовата свръхсекретна новозаветна притча за Сеяча и Семето засява по естествен генно–инженерен път феноменното Божие семе сред всички тракийски племена,с които е заселен целия свят,като им оставя феноменните си потомци за жертвено служение като духовен интелектуален прогресивен елит и за управленческа аристокрация и ги присъединява към Свещената Всепланетарна Българска империя (33 – 518)   
 

Епицентърът на земетресението в Егейско море е под гръцкият остров Кос,предаде кореспондентът на БТА Нахиде Дениз,по думите на която земетресението не е усетено в Истанбул. 
 
 
НАХИДЕ=
ХАН ДИЕ=Хан (Кан,Жрица) на Диана  

ДЕНИЗ=Диана и Иза
 
ИСТАНБУЛ=Дуло от Богиня Диана и Иса
основателите на изконния Български светилищен център Византионес,кръстен по имената на Българските Богове и на Техния Първосвещен светилищен комплекс и храм Безистена,по–късно прекръстен на Истамбул по името на Първопрестолния Божи град Ямбол
 
ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз
 
ВИЗАНТИОНЕС=ВИЗАСТИОНЕ=БИЗАСТЕН=
БЕЗИСТЕН 
 
ИСТАМБУЛ=Иса и Диана от Ямбул=Ямбол на Иса и Диана 

Земетресението се е усетило най–силно в обширен географски район - от Бодрум до Измир и Денизли. 

– Защо операторите на земетресението са го провели с тия географски координати?
– За да ни изпратят по този начин отново имената Божии и своите характеристики! 
 
БОДРУМ=БО МУДР=Богиня Мадара  

ИЗМИР=ИЗ МИР=Иза и Мария 
 
ДЕНИЗЛИ=ДИЛЕ ИЗ=Дуло от Иза  
    
И ето Чий е целият този морски ареал!

image

БОДРУМ ИЗМИР ДЕНИЗЛЕ
=Богиня Диана Мадара Мария и Изуз Ел (Змей)
 


Най – големите поражения са на гръцка територия,като се съобщава,че на остров Кос има две жертви,хора са скачали от балконите и е имало страшна паника и големи разрушения!  

ИМА ЖЕРТВИ от потомци на=от потомци на Ежуа и Богиня Матара 

ИМА СТРАШНА ПАНИКА=Исуш и Бокиня Матара


И нека сега разберем с помощта на нашия екранизиран документаленн импресиен пост 

Българският остров Castri в Егейско море,на който ходят да пеят и плачат поробените Българи и Боговете,и където се зачена ИДИЛ

кой е този гръцки остров Кос и чий цивилизационен бисер е културата му,откраднат злодейски от данайо=юдео=гръцките нашественици и пирати преди почти 1500 години, които сега отново повтарят този зловещ експанзиен сценарий с наемниците им исламисти,вкарвани в Европа и в България организирано по перфидния им дълговековенп план!
 
–––––––––––– 

Връщаме се отново на остров Кос,за който предприехме и това пътуване

image


Островът бил първоначално заселен от карийци,като през 11 в.пр.Хр.бил превзет от дорийци,които донесли със субе си култа към бога на лечението Асклепий.

Неизменен атрибут на Асклепий бил жезълът, около който имало обвита змия (понякога и две). По-късно негов символ станала чаша,обвита със змия — смок мишкар,известен и като Coluber aesculapii. 
В древноримската митология Асклепий се нарича Ескулап.

АСКЛЕПИЙ=ЕСКУЛАП––
ПАЛУКСЕ=БАЛК ИСА=Балк Иса=Иса Балк–Исус Българина

Декларацията,че Богът лечител Асклепий е Бог Исус Българина,се потвърждава от 
жреческата хермитична дефиниция за смока–мишкар  Coluber aesculapii :

Coluber aesculapii=Аesculapii Coluber=Асклепий е Булкар
Богът на лечението Асклепий е Българин   

 
image 
 
Звездата на живота със жезъла на Асклепий  

ЗВЕЗДА НА ЖИВОТА=ЗВЕЗДА НА Ежуа и Богиня Диана

ЧЕТИРИ ИПСИЛОНА И ЕДИН ХИКС=ТШЕТИРИ ИПСИЛОНА И ЕДИН ХИКС=
Кан(Жреци) от Дуло на Шар Тати Исус и Бохиня Диана
херметичният опознавателен символ на жреците–лечители от феноменната Божия Българска династия Дуло,генетични потомци на на Исус Българина–Асклепий

Символът на Асклепий–смокът мишкар,пък ни съобщава тайната си,че в неговото име са скрити жреците–лечители,на които Българските Богове–Демиурзи са предоставили пълномощия да лекуват хората в Тяхно и с Тяхното име. 
 
СМОК МИШКАР=
Кан (Жреци) на Майка Мария и Исуш

image
 
Показваме ви храмовият комплекс на Бог Исус Българина на остров Кос,като на двете рисунки е показно какво е представлявал преди да започнат културно–цивилизационните нашествия и мероприятия на гърците по тия свещени изконни Български земи и места,
 
image

–– а сега ще ви покажем по–долу на снимките какви са културно–цивилизационните строителни резултати на гърците след многовековен перманентен тежък труд по привеждане на тия обекти в съответствие с техните стандарти и поддръжката и грижите им да не остане и следа от тяхната цивилизаторска работа!

image

Както знаем вече,строителната школа и технология на гърците е "камък до камък",за да не остане камък връз камък и за да не остава никаква следа от предшестващият ги обект!


Остров Кос заедно с Родоските градове Линдос,Камирос,Иалисос,Книдос и Халикарнассос влизал в дорийския хексаполис–шестоград
Около 500 г.пр.Хр. негов тиран е Скифос,после неговият син Кадъм

Радвайте се,какви хубави Български имена в анаграмен стил са им турили Дедите ни!

СКИФОС=ФОК СИС=Бок Исус=Кан (Жрец) на Бог Исус

КАДЪМ=
Майка Диана=Кан (Жрец) на Ма (Майка) Диана



Постепенно БМВ–то на Свети Георги Минчев с което пътуваме през времето и пространствата започна да се снишава над остров Кос,минахме над селищата FOKAS,MASTICHARI и KARDAMENA и ето наближихме юго – източния край на о – в Кос,където е и селището Кефалос,до брега на което и обектът на нашето днешно пътуване–островчето или парчето скала с името CASTRI,Кастри.
Счупваме печатите на тия засекретени Български топонимни документи,за да прочетем:  

FOKAS=Бок Иса 

MASTICHARI=Хан (Кан,Жрец) на Иса и Матара

KARDAMENA=
Кан (Жреци) на Мадара
 
Ще разкрием трагичната история на Древно – Българския свещен град Кефалос,на гръцки Κεφαλος,сега гръцки курорт върху руините на древния град Астипалея,който в антични времена е бил столицата на острова и е бил почти напълно разрушен през 6 век,която археологическа и историческа информация е манипулирана с два века по–рано,за да не съвпадне с времето на падането на България под първото византийско робство(518–681 г) и стане ясно,че градът и цялата Българска култура и цивилизация по тия изконни Български земи,са разрушени от юдо=данайо=гърците,под вождителството на изродените българо – юдейски династи от  Дуло.  
Сакралната етимология на името ни води при светилище на жреци от династията Дуло на Бог Исус :

АСТИПАЛЕЯ
=Бог Иса Дуло – Родоначалникът на Дуло

Ето и автентичният нотариален документ и акт за Българската принадлежност на този светилищен център и селище: Българите на Исус 
 
КЕФАЛОС=ФАЛК ЕСО=Балки Иса=Иса Балк – Исус Българина
 
КЕФАЛОС=
Балки на Иса – Българите на Исус
собствениците на града и на острова,половината от които избити от нашествениците.
Не ви ли прилича на нещо подготвящо се сега в Европа?

Българската собственост на Кефалос се потвърждава и от туристическите реклами за града–"най–красивият плаж,бял пясък и сини води",в които майсторите шифровчици Отгоре са имплантирали задължителната сакрална информация,която разсекретяваме:

КРАСИВ ПЛАЖ=Бог Исуж Балкария

БЯЛ ПЯСЪК=Бог Иса Балк

СИНИ ВОДИ=
Иса и Диана

И ето сега като хвърчим надолу,ще ви дадем и панорамна видеоинформация от това прекрасно кътче от красивата Гърция,и тъкмо да подминем това рекламно клише,и "хоп!"–отнякъде изкочи онази реклама от предния ни пост,с която българо–гръкът оператор на прясно отрязано 2500 годишно паве със съхнещата плюнка на някакъв бог,ни забълбукваше,че Гърция била мистериозна,защото боговете ѝ били мистериозни,които били мистериозни, защото Гърция била мистериозна...,и ни вика прекрасната и красива дума: 
– Искам още веднъж да ме размистериозничите и намистериозничите,защото ми беше голям кеф да си сменя самоличността и разбера,че имам Божествен генезис!–на което ние си викаме,че ние пък само и това чакаме! 

МИСТЕРИОЗНИ=Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария

И вече заедно с мистериозната размиср,размисстрд...,а бе,с разтакованата думичка, пак фъркаме надолу и ще ви дадем и панорамна видеоинформация от това прекрасно кътче от красивата Гърция,бивша и скоро пак изконна България. 
 
image 
 
Ей–там в десния ъгъл на залива на Кефалос се вижда вече островчето,за което сме тръгнали по тия бивши и бъдещи Български земи и води. 

image 

Направихме едно кръгче да заснемем остров Castri и от другата страна,и тука хотилиерът–гърк като разбра,че сме паралии с луксозно возило и правим снимки с научна цел,почнаха да ни предлагат тлъсти оферти за почивка на ВИП–персони.

image
 
Успяхме да се измъкнем,защото имахме друга работа,но тариката–грък ни одруса с голяма ВИП–паркинг глоба за БМВ–то,на което бодигардовете му бяха успели да турят скоби и му търсиха цаката как да го вдигнат с паяка,защото не сме си пуснали веднага едното евро в паркинг–колонката,която щели да монтират другата седмица и да я свържат с единната данъчна система по искане на данъчните,които им затягали контрола.Въобще не ни издаде билетчета по въпроса.
 
Пешо Бъзика,заради който щяхме да изгорим миналия път от предния постинг,пак се изтърва и вика,че ние да не сме делфийската жрица да знаем,че щели да им турят паркинг–колонки другата седмица,и добре че гърците още не бяха успели да прочетат  предния ни пътепис и премеждия на влизане в Гърция,че пътуваме из времето и имаме информация какво ще се случва и за напред,че можеше и да се запекат и отнесем още по–голяма глоба.

ДЕЛФИЙСКА ЖРИЦА=ЖРИЦА от Дуло на Бок Иса

ДЕЛФИЙСКА ЖРИЦА=ЖРИЦА на
Диана и Иса Балк

И защото все постинги пишиме ние и вие,и толкова сме свикнали с този термин,че хич и не сме се замисляли и сещали да кажем откъде идва той и що значи!
Значи ПОСТИНГ идва и значи това:

ПОСТИНГ=ПОГ ТИ С=Богиня Диана и Иса

прекрасна информационна система,измислена и създадена от Българските Богове за публикуване и пренос на информация за Тях самите

Глобата я плати Бате Гошо или сега Свети Георги Минчев,и после в Безмоторната машина на времето(БМВ) вика:
–Пичове,какво сте окумали бе!Ръся им на гърците щедро евро,които съм взел от купа с обезценената европейска валута,която ще се срути и разсипе след няколко месеца!
–Бате Гошо,ми тогава на каква валута да минаваме ние долу–на долари ли,на рубли ли,на паунди ли или на китайски мънита?–му вика Пешо Бъзика,а светията казва:
–На левове,която ще бъде единната световна валута,докато премахнем скоро след това нацяло парите!
–Ами "спестяванията" в злато?–пита един от нашите от Златоград.
–Златото ще го ползват децата да си редят с него кубчета и за жълт тебешир да рисуват с него по асфалта пред Безистена...,голям кеф,а,нали пичове!

image

Остров Кастри от птичия поглед на БМВ–то

image

И колкото повече се доближавахме до малката купчина скали в морето,паднали кой знае откъде по това равно пясъчно дъно,толкова повече се убеждавахме,че този остров е...

image
 
  ...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image 

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image
 
...толкова повече се убеждавахме,че този остров е...,е,айде де,какво е?
–Е,чакайте още малко да доближим за да загреят и албанските или китайските бавнозагряващи реотани,какво е този остров!
 
image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 

image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 
 
image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 
Пешо Бъзика тука вече не издържа и вика:
– Островът е мистериозен!–още не минало му от разправията с гръка от предния пост.  
 

МИСТЕРИОЗЕН  остров на=остров на Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария

– Разбира се,че е мистерозен и в двете значения екзотеричното и езотеричното на думата,че е на Българските Богове и на Българите,обаче има още нещо! –отговорихме и ние някой от нас или Бате Гошо. 

image 
 ...толкова повече се убеждавахме,че този остров е...
–Български!–редеше на посоки Пешо,но все оцелваше верен отговор   
 
image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е... 
–Островът е Сфинкс! – тържествено каза на един дъх Пешо Бъзика тържествуващ, защото пак позна и формата,и Българския му произход,който щяхме да разсекретим на черната дъска по долното равенство,ако нямахме вече лаптопите:

СФИНКС=ФК СИС=ФАК СИС=Бок Исус

СФИНКС=
КН Ф СИС=Кан (Жрец) на Бог Исус 
 
И понеже Пешо се кефеше много,че позна за Сфинкса до половината,го награждаваме да узнае и голямата тайна на Сфинкса в Египет–защо му е счупена брадата и кой му я счупи! 
 
Ето защо му е счупена брадата на мистериозния Сфинкс,чиято формулировка "мистерозен" пак го връща в обятията на Българските Богове Исус и Матара:
Брадата на Сфинкса е счупена,за да може да се напише с това образно визуално обяснително–описателно писмо произхода на строителите на Сфинкса:

СЧУПЕНА БРАДА=СТШУПЕНА БРАДА=
Брат от Богиня Диана и Исуш
Жреците от Бялото потомствено Братство на Българските Богове,построили Сфинкса и всички феноменни светилищни постройки в Българското царство на Мария и Иса, нарекли го МУРСА=Мария и Иса,по Техните имена.  
 
С това шифровано уникално писмо Жреците написаха за нас,за Пешо Бъзика и за всички вас вече,от коя жреческа колегия са,за да свиквате вече с нея!

СЧУПЕНА БРАДА=СТШУПЕНА БРАДА=Братя от  ПЕШИСТЕНА
=Братя от БЕЗИСТЕНА –

разбира се,че е задължително да бъдат жреческата бригада на Бялото Братство от Първосвещения Божи храм на Земята – Безистена в Ямбол!
   
image

...толкова повече се убеждавахме,че този остров е...,казваме ние отново,а Пешо вика:
–Чакайте,чакайте,не казвайте–аз ще кажа какво е още!–и се чеше по главата.  

image

...колкото повече се доближавахме,толкова повече се убеждавахме,че този остров е..., редим пак ние и тука вече не издържаме и викаме,щото и снимките ни свършиха:
–Ари бе,Пешо,те вече и бавнозагряващите албански и китайски  реотани загряха!–а Пешо се пули и гледа скалите и като мисли и смята нещо на глас,ни пита умно на ум:
  
image

–Да не би да искате да кажете,че островът е...
обаче докато умуваше и се почесваше тук–там умно,защото мислеше нещо,ама хич и не му хващаше вяра,то ония с бавнозагряващите реотани викат: 
  
image
                                                                                          църквата на Свети Иссидорос
– Островът е изкуствен! 

image 
 
Пристигнахме ние на острова Кастри в залива на остров Кос,кръстен по името на Българските Жреци на Исус –   

КОС=Кан (Жреци) на Иса ,

и първо отидохме в храма на Българският Бог,по чието име е кръстен и малкия остров светилище – Исус от Тракия,и смирено и с почит и Любов запалихме свещичките и пред Неговото име и образ и в неговото име изповядахме и разкрихме тайната на този остров,че той целият – от кота 0 на морското ниво,до най – високата си точка,е изкуствено построена мегалитна скална конструкция на този уникален светилищен коплекс,изграден с феноменните свръхестествени способности и умения на Българските Жреци–строителни инженери и енергетици,за да бъде мултифункционална високотехнологична производствена инсталация и Рог на изобилието за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух от операторите–Жреци,за задоволяване на духовните и материални потребности на Българите и траките по тия места.
 
За другите функции на това изкуствено скално светилище като Времево –пространствен портал,телепортационна площадка,енергиен акумулатор,енергийна транспространствена колона,пилон и напрегната крепежна струна – част от световната енергийна система,поддържаща крехката и рохка деликатна конструкция на планетата Земя към космическата ѝ инфрастуктура,генератор на финната и същевременно свръхмощна живителна Пси–енергия,балансираща и регулираща човешките мисловни процеси,и всички други функции от работнатта характеристика на светилището,които дефинираме с обобщаващото определение "мулти функционално", говорим постоянно в нашите пространни разсекретени документи.

image

църквата на Свети Иссидорос на острова Кастри

В храма по името на Българския светец Иссидорос получихме разрешение да разсекретим името на Изкуствено построенният скален мегалитен светилищен комплекс и името на светеца.

CASTRI=
IS TRAC=ИС ТРАК=Иса Трак=Иса от Тракия


Изкуствено построен мегалитен скален комплекс,построен от Българските Жреци на Исус от Тракия и кръстен с Неговото име.

ИССИДОРОС=Сар на Диана и Исус=Цар на Донисиос –
 династичен потомък на Българските Богове Исус и Богиня Диана 

ИССИДОРОС=Срес на Диана и Иса 
–– Жрец на Диана и Исус
 
ИССИДОРОС=Одриси на Исус
заселниците и строителите на светилищния комплекс и на селището

image
 
Нека още веднъж погледнем от този план светилищният комплекс,който в жреческата строителна производствена листа се води от категорията "средни мегалитни конструкции",за да стане ясно и на най–бавните реотани и неразбирачи,че тази конструкция,класифицирана манипулационно в категорията "природен феномен",не би могла по никакъв начин да се появи на това место и в този вид по естествен път!
Може само да бъде построена от човешки ум и хора с феноменни способности,каквито са само Българските жреци,закодирани в понятието и думата "изкуствен"–остров!

ИЗКУСТВЕН=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕН=Кан (Жрец) от
ВЕЗИСТЕНА=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА 

ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕНИ=ПОСТРОЕНИ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА 
 
ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕН ОСТРОВ от=
ПОСТРОЕН ОСТРОВ от
Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
това е автентичният меродавен документ от проектно–сметната документация по построяването на острова–светилище Кастри от Българските феноменни строители–Жреците от Безистена в Олимп,по–точно Олимб,най–точно Имбол,или съвсем точно Ямбол!  

image

ПРОЕКТНО–СМЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ от=
ДОКУМЕНТАЦИЯ от
Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Иса
проектните документи от Ямболската жреческа проектанска организация на Безистена,чието место сега е онаследила съвременната Ямболска Териториална проектантска организация още от соц времето,която е точно на 10 метра от Първосвещения Божи храм Безистена.
Нали вече знаете,че това не е случайно!

image

Понеже по–горе казахме,че когато България пада под първото византийско робство– (518–681),гръко–византийците превземат град Астипалея – Кефалос,те избиват половината население,и остава да виси въпросът,какво става с другата половина от населението. 
Избитите са защитниците,основно мъжете и младите Българки–амазонки,а останалите са децата и старците.
 Преданието,което се съхранило дълбоко в паметта си поробеното от юдо=данайо= гърците,водени от византийците,и асимилирано Българско тракийско население,е че когато краят на шестмесечната героична отбрана на града се виждал и положението станало безнадеждно,през полуразрушените стени на града Първожрецът и ръководител на отбраната се договорил с гръко–византийските нападатели,че вместо бранителите на крепоста да избият децата и възрастните си родители и се бият след това обезумели и озверели до последно и избият още много нападатели,те ще се предадат без бой,но преди това да пуснат децата и старците да отидат на островчето до брега,за да не гледат децата как колят предаващите им се майки и бащи,а старците–погиващите им деца. 
След това каквото искат да правят вече с тях на острова,родителите им няма вече да са живи да ги гледат... 
Жадните за жива детска плът диви изроди приели похотливо примамливото предложение на Българите,пък и голям страх ги тресял още от смелите защитници,и към островчето по плитката вода,където преди време щастливо си играели децата и жреците ги учили с песни и танци на игра и наистина,да вървят по водата и да летят,се проточила скръбната процесия от деца и старци с наведени глави и бели измърсени и окървавени парцаливи,но святи и чисти дрехи.
Качили се на острова нещастниците и като се наредили по скалите с лица към обсадения град и обречените си жертвени родители и деца,паднали на колене и вдигнали ръце нагоре. 
Тогава защитниците на града започнали да излизат от руините му с оръжие в ръце и се наредили на брега на морето най–близо до островчето,заобиколени на дистанция от зверските орди.
Извисил се мощният глас на Първожрецът Иссидорос към жертвите,наредени по скалистия остров Кастри:
– Гледайте,деца,всичко гледайте,и помнете!
По даден от него знак всички защитници влезли в плитките води,хвърлили мечовете и оръжията си в морето,потопили се и си измили кървищата от лицата,пили по глътка солена вода,и като направили един общ кръг във водата,хванали се за ръце и ги вдигнали нагоре в култовия свещен Български символ Y .
– Гледайте,деца,всичко гледайте и вижте! – екнал пак мощният басов глас на Първожреца.
– Вижте и помнете,и пазете нашата заповед и повеля за вас–никога не посягайте и не отмъщавайте на потомците на нашите убийци,а молете нашите Богове Исус и Майка Мария Магдалена да спасят и техните души!
Затова пейте и се молете,докато гледате хекатомбата ни!

След тия думи Първожрецът запял Отче наш!,след него подели и жертвениците от хорото,горко заплакали и запели децата и старците,всички с хванати и вдигнати нагоре ръце,екнали и светилищните скали на острова. 
Човекоподобните зверове сечяли и обезглавявали покорните великомъченици, морските вълни затихнали в ужас окървавени и задръстени от телата на жертвите, песента – молитва звучала от все по – малко гласове,докато накрая паднала главата и на последния певец – Първожрецът Иссидорос.
 
Секнала изведнъж песента – молитва и на жертвениците,накацали като ята бели чайки на островчето.Децата онемели от ужаса,старци падали подкосени с пръснати сърца... 
 
По кървавото стихнало море хукнали окървавените зверове към децата на островчето.
И тогава забучали и се разтресли скалите на светилището,екнала отново песента–молитва,захваната от огромния скален светилищен орган и невидим ангелски хор.
Запяли отново децата Български,всички с Божествения жречески феноменен ген,и в чутовен екстремален катарзис им се активирали Божиите жречески феномени,като едни от тях тръгнали отгоре по вълните навътре към морето,другите се извисили над скалите и хванати за ръка от моментално трансформираните и преосветени в ангели и светии изклани преди малко техни родители,литнали заедно към висините...
 Скалите на светилището–портали към Божието измерение,се разтворили и приели в Божието измерение останалите старци и пеленачета в ръцете им.
 
Когато оскотелите и невярващи на очите си данаи/юдеи се покатерили на острова, земята се разтресла в свиреп виещ животински земетръс –– 
 
ЗЕМЕТРЪС от=от Исуз и Матара  ,

огромни скали захвърчали върху изродите,смазвайки ги като гниди,огромни кървави вълни се надигнали със свиреп вой и грохот край острова и отнесли и издавили изчадията адови.
 
Всички тия трагични и епични ужасяващи събития наблюдавал и 12–годишният Българин Димитрис,син на византийския предводител на юдо=данайо=гърците – Юстин I ,изроденият династ от Дуло,ръководил и участвал в кървавия преврат и убийство на братовчед си Анастасий I – Българския Първожрец и Император на Свещената Българска империя,на 9/10 юли 518 г. в имперската столица Ямбол,който изродясъл злодей подготвял сина си за посвещенчески ритуал с рязане на глави на пленените им сънародници.
От видяното момчето изпаднало в дълготраен несвяст.
Други потомци на византийския български вожд на гърците продължили делото на баща си,от които са днешните лидери на ИДИЛ от Дуло.

От потомството на Димитрис,чиято детска душа обругнала и се взривила и генетичната ѝ структура се пренаредила отново в правилната човешка енергетична формула и порядък и той преминал в жертвения отряд на поетите и певците от Българския духовен имплант сред гръцкото племе,е и големият Българин и икона на поробения от господарите си съвременен гръцки народ – Димитрис Митропанос,сега Светец,който пя и плака през цялото време...,заедно с нас.


ДИМИТРИС=Диана Матара и Иса

МИТРОПАНОС=Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=
ДИМИТРИС от Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=
Дете на Исус и Богиня Матара Мария
свят и праведен Българин от рода на жреците на Исус и Мария,насадени сред гърците за многовековен жертвен Духовен имплант.

Затова всичките му песни са построени върху окървавената песен–молитва Отче наш! и са изтъкани от дълбоко вроденото силно и непреодолимо трагично чувство за вина към Боговете и Българите,изпълнени с тъга,печал,разкаяние,скръб,отчаяние,окайване и безщастие!
Каквито са всички песни на Българските гръцки певци,които всички до един са от съхранените читави династи от  Свещения Български род Дуло на генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена !   


Съдбата на десетки хиляди Български селища по днешните гръцки,турски и Български земи и на десетки милиони Българи,при падането на България под първото византийско робство (518 – 681) и поставянето на началото на разпада на Свещената Българска (римска) империя,(справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и първото византийско робство") е подобна на разказания от Светиите ни покъртителен трагичен и величав епичен случай на свещения Български град Кефалос


И пак повтаряме,че земетресенията в Егейско море са последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци,че е време вече да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи и просят милост в катарзисно покаяние от нас да им простим и им ходатайстваме пред Боговете ни по време на процесите на предстоящия скоро Съден Ден за тяхното етносно спасение! 
Трудно решение...

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ за=за Богиня Матара и Бог Ешуа


Време е вече,Татко и Майко,за Съдния Ден!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за СЪДНИЯ ДЕН=ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за Иса и Диана

image
 
 
image

 

Споделяйте тези Божии документи по всички 
възможни канали на социалните мрежи и медийните
канали и трасета,за да достигнат те до максимално
повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български
Души,които очакват изнемощели и скършени Спасение,
защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение!!
Сподели с приятели,за да достигне сакралната информация
до още търсещи жадни истината истински Българи!
Дори да не ти е понятна,тя ще е нужна на други!
Един ден скоро задължително и на теб!

 
 

екип на /bezistena и Светии – специалисти енергетици  от небесния отдел "Природни стихии,катаклизми и Апокалипсиси" с ръководител Свети Никола   

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
22.07.2017 17:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679119
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!