Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 16:29 - Носете си гордо старите дрехи,Божествени и феноменни Българи с чисти ръце и Души!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2479 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.07.2017 13:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Зловещата истина за старите дрехи ще ви остави без думи!" – остави ни без думи и без дъх това зловещо заглавие на анонимна публикация в сайта "Гласувам за България" на Христос Мурутис,и нали защото това ни е работата – да трансформираме зловещата черно–енергетична информация,с която заговорниците срещу Българите и душманите ни ни заливат и обстрелват и взривяват с черни психотронни заряди –– в животодаряваща енергетика с помощта на Свещения шифър,ето и нашата реакция по темата,още повече,че и ние с цялото ни аристократично себепознание,себесъзнание, себемнение и самочувствие,сме върли фенове не само по финансови причини на старите дрехи от категорията на дрехите втора употреба!   
 
Зловещата истина за старите дрехи ще ви остави без думи


 

Коментарният отзвук на публикацията бе достоен отговор на нескопосаната манипулация на автора на статията!


–– Не е вярно! Имам всички томове на Димков и там такава "мъдрост "няма. Поредната спекулация. 

–– В случая вероятно става дума за груба търговска сметка,защото и скат да купуваме повече нови дрехи. 
 
–– А ако си купим нови дрехи,пропити с мъката на китайското дете, което е работило 14 часа,за да шие?  
 
–– ако са ушити от лоша шивачка,лошотията остава ли 
 
–– Чела съм много за за Петър Димков - лечител и будител, но такова нещо не бях чела. Мили хора, това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА - не си втълпявайте подобно нещо, защото Петър Димков - никога не го е казал и никъде го няма записано.
Носете си дрехите и ходете чистичко и спретнато и ако постъпвате правилно и не мразите никого - ще видите колко добри неща ще ви се случат...
Предполагам, че това е написано с търговска цел, но не прави чест на автора да намесва този велик мъдрец в статията си! 
 
и пак:

Носете си дрехите и ходете чистичко и спретнато и ако постъпвате правилно и не мразите никого - ще видите колко добри неща ще ви се случат...


–– Става дума за чужди дрехи,те носят отпечатък от старият си собственик.
Тази енергия може да бъде пагубна.А за нашите ,можем да презареждаме с добри думи,мисли,енергии .
Много скъпи и красиви спомени може да носи някоя по стара дреха.
Е, може ли това което ти радва душата да остарее?


инж. Иван Дунчев 

Нищо не зависи от дрехите – всичко и цялата енергетика зависят от вашият личен енергиен капацитет и излъчване – ако ти,примерно казано,си лош човек и енергийният ти душевен и духовен товар е минусов под чертата и си черно–психоенергетик и черен психотронен генератор,каквато и нова дреха,броня,защита и т.н. да облечеш и сложиш на себе си,тази черна смъртоносна енергия ще продължи да струи през дрехите от тебе към околните и ги поразява,и най–вече автомоторно и най–силно ще поразява тебе и кърмично наследствените ти потомства,и тогава жална ти майка! 

Ако си над разделителната линия в полосата на положителната душевна и духовна енергетика,каквато и дреха механически и пси–енергийно и по друг начин замърсена да облечеш,тя няма да ти увреди никак,защото ти автомоторно дори и без да знаеш,ще я трансформираш в положителна енергетика и животодаряваща здравословна сила за околните и най–вече за самия себе си и кармичното ти наследствено потомствено богатство! 
 
 
Ето и нагледна демонстрация на лингва – технологията и механизма на трансформацията и пречистването на черната зловреда болестотворна енергетика: 
 
СМЪРТОНОСНА ЕНЕРГИЯ
без=ЕНЕРГИЯ без Исус и Матара 

ЗАМЪРСЕНА ДРЕХА без=ДРЕХА без Исуз и Мария  

ЗАМЪРСЕНА ДУША
без=ДУША без Исуз и Мария  

КАРМИЧНА НАСЛЕДСТВЕНОСТ
на=НАСЛЕДСТВЕНОСТ на Кан (Жреци) на Ешуа и Мария 

ТРАНСФОРМАЦИЯ
от=от Цар Иса и Богиня Матара


Тази Божествена практика важи и за наследяването и купуването на стара къща,стара кола и др.подобни случаи.

Защото Исус каза точно за тези случаи:

И отрова да изпиеш,и змия да настъпиш,
в Мое име те никак няма да ти увредят,а ще бъдат цяр за тебе!


Амин!
 
 
ЩЕ БЪДАТ ЦЯР ЗА ТЕБЕ=ЩЕ БЪДАТ Цар Иза и Богиня Диана 


И още инфо по тази и всички житейски тайни и скритата Българска история и Божието познание вижте в блога ни с 870 монографични екранизирани статии и конкретно по темата за дрехите втора употреба в следващия пасаж от постинга ни 

Циганите стипендианти! В цяла България с 1,5 милиона цигани няма повече от 700 ученика–цигани с успех по–висок от 3.50,който реално е под 2+ !


image

"Това е синът ни Кристиян,който има успех 5.93 в престижната биологическа паралелка на високопрестижната и реномирана Математическа гимназия в Ямбол и получава по наше желание стипендия от 19 лева за социално слаби родители като пенсионери – инженери с почтено отработени цял живот пенсии от 400 и 200 лева,за да има някой лев и за останалите отличници,които са много в МГ и не стигат парите за всичките,и се гордее с тази степендия,на преклонение пред Свети Васил Левски,който иначе е все с нас!

Дори и да не получи синът ни Кристиян тази стипендия,той пак ще тачи Българските сакралии и ще се прекланя пред Свети Васил Левски и нашите светини,които душманите ни и циганите поругават,за което анти–Българската държава на предателите политици дава от моята и на майка му и от вашите пенсии по 60 лева на месец на тия уроди!

Баба му му дава по 2 лева от нейната пенсийка за компесация,и с тях и със стипендията Кристиян си купува няколко прекрасни дрешки от магазина за втора употреба в деня на най–голямото им намаление.
Синът ни Кристиян много се гордее,че си купува дрехи от магазина за втора употреба и им се радва и ги носи като принц,какъвто е и!

Кристиян като отиде тази есен на 2017 г. в Софийския университет,където днес вече официално е приет и записан да следва история (негова детска изконна мечта откакто го водим от раждането му с нас по безбройните ни мегалитни светилища и Божии поднебесни храмове и в храмовете на Светата Българска Православна църква,и вече напълно осъзната и премислена реализирана мечта) на едно от първите места без конкурсен изпит като отличник на последната Национална олимпиада по история,пак ще си купува стари дрешки за стотинки от магазините за втора употреба не само поради обективни финансови причини,но най–вече по морално–етични и сърдечно–духовни причини,но и за да ги пречисти и демонстрира наследственото си аристократично великолепие и да насърчава Българите,чиято скрита истинска родова памет и история отива да изнесе на показ на академично ниво в самото гнездо на изродените рептили от Дуло,самият той рептил под егидата обаче на Святият Дух,за да даде спасителното Познание на читавите Българи,но и на изродените българи от Дуло,което Познание е единственият им шанс за спасение и на тях!   

КРИСТИЯН
=Иса от Тракия 

КРИСТИЯН
=Кан (Жрец) и Сар на Диана  
 

КРИСТИЯН от=от ИС ТРИКЯН=от Иса Тракон=от Иса Дракона   – 
Исус Дракона,Исус Змеят,най– древният животински рептилски символ на Господ Бог Отец Исус Демиургът по Древно–Българския календар,преминал със своите 12 синонима на змия,змей,дракон... в херметичната рептилска хералдика на рода Дуло,състоящ се само от феноменни генетични потомци на Боговете Демиурзи  
 
image
Аз и майка му на Кристиян – Ирина,една от първите модистки на града ни в зората на псевдодемокрацията с престижно модно шивашко ателие,и защото отдавна ударихме кепенците на ателието в разсипания ни градец Ямбол,пък обичаме красивите дрехи, много обичаме да влизаме в магазините за дрехи втора употреба и пазарим в дните на най–евтините цени,защото тези магазини са едно от най–чистите и непоругани места в града ни и в държавата,тъй като в тях по разбираеми строги класово–кастови разделителни причини,не влизат тия,които ни окрадоха и ни водят или вървят с нас без да го осъзнават сега,на общо заколение!
В този магазин не влизат и цигани–под достойнството им е,те ходят само с нови модерни скъпи облекла от лъскави дрехи с черни нюанси от турския внос.

Там срещаме само скромни и бедно,но чисто облечени ямболци,жени най–често,на които по кроткия и загрижен поглед личи сринатият социален статус,но излъчват осезаемо чувствана и видима природна интелигентност и трудноприкривана от избледнелите дрешки аристократичност и достолепие.

С моята прекрасна и наследствено Божествено красива и високо феноменна и интелигентна съпруга много се радваме и гордеем,че пазарим в тези магазини и по финансови,и най–вече по морално–етични и сърдечно–духовни причини! "  
 


 Мая Нешкова    Щастие с пари не се купува! 

image

image 

ЩАСТИЕ
=Исуш и Диана  ––

Боговете ни Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Които се явиха на нашите Предци в България преди 2000 години в аватарните си образи и проявления като Исус Христос и Мария Магдалена,Които държат съдбите и живота ни в ръцете си и ни даряват щастието,Те не се купуват с пари!

Те искат само нашата Любов и Душите ни,които са свещени частици от Техните Безсмъртни Души,пръснати на безброй късчета Вечни двигатели със Святият Дух и с Вселенска Любов и Вечен живот и дарени на нас – децата им!

image

Благословени сте,Братя и Сестри наши феноменни Българи и Българки ,и най–богатата ви фантазия е нища и в невъзможност да проумее и си представи какви великолепни царски дрехи и одежди и какви свръхестествени духовни и материални промоции са ни приготвили Боговете ни за най–скоро време!  
 
Носете си чисти старите дрехи,и най–вече чисти да бъдат Душите и делата ви!  

Нашият подарък за Христос Мурутис,собственикът на прекрасния сайт,е неговият Кабала – Исусов хороскоп: 

ХРИСТОС МУРУТИС=ХРИСТОС от Иса и Матара  
 
ХРИСТОС МУРУТИС
=Син на Исус от Тракия и Матара    
 
И за да успокоим Христос и стреснатите Българи от заглавието на публикацията,че зловещата истина за старите дрехи щяла да ни остави без думи,ето как откриваме навсякъде нашите Свещени думи,а в тях винаги нашите Богове!  

ОСТАВА БЕЗ ДУМИ=Бог Исуз и Богиня Мат Диана  
 

И още веднъж нашата превенция: 

Носете си чисти и пречистени старите дрехи,и най–вече чисти и пречистени да бъдат Душите и делата ви!   
 
И в по–късна редакция добавяме да си пазите вашите стари дрехи и купуваните втора употреба,защото съвсем скоро отг цял свят тълпи поклоници към свещената България и поклоници на феноменните Божии Българи,ще дават мило и драго да се докоснат до ваша дреха или да я притежават като най–голяма светиня и реликва!

екип на bezistena с музикалното съдействие на жрицата Мая Нешкова и консилиумните екипи на Пресвятите ни Предци – сега Светии наши ангели хранители и надзорници в живота ни!   

МАЯ НЕШКОВА
=Богиня Майка и Ешуа 

МАЯ НЕШКОВА
=Кан (Жрица) на Богиня Ма (Майка) и Ешуа
песенна жреца,Божествено прекрасна и талантливо надарена феноменна генетична потомка на Исус и Мария Магдалена отг Техния жреческо–царски род Дуло 


ИСД с Любов и песен!
 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.07.2017 16:32
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727765
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44373
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!