Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2017 23:07 - Свръхмодерните древни високотехнологични технически достижения на Римската империя,която е Свещената Българска империя
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2096 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 30.08.2017 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заедно с водещият блогер в блог.бг – zahariada,ви разкриваме състава на древноримския бетон,устоял хиляди години на стихиите и на който фирмената тайна know-how на получаване е приоритетна задача за много научно – изследователски институти по целия свят хвърлящи огромни средства за тази цел,обаче ние сега разкриваме технологичната производствена тайна безкористно и безвъзмездно за всички желаещи производители! 

Предлагаме ви цялата статия в пълния ѝ оригинален повествователен формат,а след това върху този текст ще проведем нашите исторически – инженерни – лингва лабораторни упражнения и изследвания,с които ще ви разсекретим фирмената технологична тайна на този свръх–древен и свръх–модерен римски бетон!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разкриха състава на древноримския бетон, устоял хиляди години на стихиите 

http://zahariada.blog.bg/history/2017/07/12/razkriha-systava-na-drevnorimskiia-beton-ustoial-hiliadi-god.1556374
 
Древните римски вълноломи и укрепления винаги са удивлявали специалистите със своя бетон, който споява камъни и скали и е издържал хиляди години, без да се разпадне и разруши. Досега наистина беше известно, че римляните са строили с вар и вулканична пепел, за да слепят камъните.

Сега учени успяха да открият всички елементи съставляващи римския бетон. Стана ясно кой елемент прави римските вълноломи устойчиви на морските вълни хиляди години след построяването им.

Откритието може да има влияние и върху съвременното строителство и използването на екологични материали.

Разбира се, най-впечатляващото при римския бетон е неговата устойчивост. Вместо да се разрушава и ерозира във времето от морската вода и ветровете, този материал става по-здрав от излагането му на природните стихии.

При досегашните тестове на римски укрепления, пристанища и вълноломи, изследователите бяха открили, че древният бетон съдържа рядък минерал, наречен алуминиев тоберморит, хидратен минерал на базата на калциев силикат. Когато попадне в контакт с морска вода, този минерал кристализира във варова среда, като генерира топлина.При най-новите тестове на древния римски бетон, учените са използвали най-съвременните техники за детайлен анализ на пристанищни стени и вълноломи, останали от римско време. Използван е бил и електронен микроскоп, за да се види разпределението на елементите, както и рентгенова микро-дифракция и спектроскопия, за да се изясни напълно химическият състав на сместа.

Новото проучване е доказало наличието на големи части тоберморит, но той е бил свързан и с порест минерал, наречен филипсит (phillipsite), минерал от групата на зеолита. Изследователите са открили, че при дългосрочен допир до морска вода, тези кристали продължават да растат във времето, като правят древния бетон още по-здрав и запълват бързо появили се пукнатини в него.

„Обратно на принципа при съвременния бетон правен на базата на цимент, древните римляни са създали здрав като скала бетон, влизащ в химическа реакция с морската вода“, обяснява Мери Джексън, водещ автор в изследването. Подходът на древните е доста различен от този при производството на днешния бетон. Съставките на днешния цимент (варовик, пясъчник, пепел, креда, глина и др.) се смесват с камъни, пясък и вода, усилват се с желязо, за да се получи бетонната конструкция. Производството на цимент е доста негативен процес за околната среда, като в световен мащаб 5% от емисиите въглероден двуокис идват именно от тази дейност на човека.

Може ли древната римска техника за производство на бетон да се използва днес? Отговорът на проф. Джексън е положителен. Нещо повече, тя прави конкретно предложение за използването на римски бетон при изграждането на Лагуната Суонзи във Британия, където ще се произвежда енергия на базата на приливите и отливите. Проектът изисква огромни инвестиции, които ще бъдат върнати едва след 120 години експлоатация на обекта. Съвременният бетон съдържа желязо, което със сигурност ще корозира още след една трета от това време. „Римският бетон ще бъде вечен“, казва Мери Джексън.

Разбира се, за масовата употреба на римския бетон има и някои ограничения. На първо място е ограничената наличност на вулканични скали. От друга страна все още не е ясно точното съотношение, в което древните римляни са бъркали сместа спояваща скалите. Ще са нужни още години опити за да се намери вярната формула. 
 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека сега върху тази информация проведем нашите исторически – инженерни – лингва лабораторни упражнения и изследвания с помощта на
Свещеният шифър на Свещеният Български Сътворенчески език,
с които ще ви разсекретим фирмената технологична тайна на този свръх–древен и свръх–модерен римски бетон!  
 

Вие много добре знаете от всички наши повече от 860 документални екранизирани статии,че такова феноменно административно,материално,духовно и историко–географско чудо като "Римска империя" никога не е съществувало в правния, духовния,материалния,историческия и всякакви  реални и рационални или фентъзи светове,защото т.нар. "римска империя" е фалшифицираната на книга с помощта на перманентен геноцид и тотална цензура и фалшификации Свещена Българска империя,основана от първородният син Павел (33 – 333) на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан и Цар Авитохол от Именника на Българските Канове,който е всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,и който е – вижте още кой е : 

 
Павел – първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии (Павел=Плаве=Флаве=Флавий)



Robbie Williams - Sin Sin Sin – пуснете сами песента с този линк: https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Sin Sin Sin
=Sin n Isis=Сина на Исус  
 
Малък и лесен тест за вашата Божествена наследствена феноменна интелигентност, какво ни казва в прав текст и в иносказание тази генно–инженерна песен на Българският Бард/Брад/Брат Роби. 
 
джокер : 

– Ние с вас сме проектни участници от преди 1800 – 1900 години в переспектива в масовката на клипа по линия на Отец ни Павел и някоя от Майките ни!


Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление.
Павел присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя

Всички западно и източно–римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии след 333 г са негови генетични потомци от генно–инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена,най–изродените от които са византийците,които са българо–юдейския генетичен експериментален продукт,водещ началото си от внука на Павел и един от най–големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики..  

image  


––––– Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал,в която е кръвта на Исус–сиреч гените му.

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина 

Павел,който е Кан и Цар Авитохол,е и евангелист Йоан,и евангелист Матей,и евангелист Лука,и евангелист Марк,и Апостол Павел,и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и тъй търсеният тайнствен автор евангелист,който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус,обследвали стилистично,лингвистично,фактологично и най–подробно еванглията,са категорични,че авторът е един човек,написал и четирите Еванглия.

Разбира се,че Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333),в качеството си на Първожрец и Цар и Император на Свещената Световна Българска империя,е написал и съставил с кода на Свещения шифър и четирите Еванглия,и Деянията на Апостолите,и посланията на Павел и всички други новозаветни и канонични,и апокрифни документи,както и положил основите и правилата на цялата новоепохална литература,поезия,музика и песни върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър,и надзираващ и корегиращ ги,сега в компресиран режим ни ги разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци .

Свети Павел е Министър председател на светейшото правителство на Демиурзите и Абсолютни Монарси на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Мария Магдалена

Павел като Първожрецът и Цар Авитохол (33 –333) и Император на Свещената Българска империя,владяла целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година,за този дълъг престой в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи,но и полага основите и развива върху Свещения шифър поезията,литературата,песенното изкуство и всички други изкуства и науки,както и всички съвременни човешки езици и писмености,които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г.сл.Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество и Император на Свещената Българска империя,която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси,Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена.

Павел е баща на Кан Ирник,който живял на половината на баща си Кан Авитохол– 150 години (303 – 453),който Кан Ирник е Кан Атила,който е Свети Патрик,който е Свети Никола,Санта Никълъс,кодиран в Коледните и новогодишните Български фолклорни сакралии като Дядо Коледа,Дядо Мраз...

Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,чиито пълни характеристични данни и разсекретено досие ще откриете в повече от 860 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"
––––––

Директно заявяваме,декларираме,прокламираме,известяваме и т.н.с автентични документи,че т.нар.  "Римска империя" е Свещената Българска империя (33 – 518),което ще докажем и с тази поредна научно–техническа документация,начиная от самото име на тази култова фалшифицирана Римска империя!  
 
РИМСКА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на КА С МИР=ИМПЕРИЯ на Кан (Жреци) от Иса и Мария 

И още веднъж с ей–такива големи букви (колкото позволява инструментариумът на блог.бг,кой е изградил и създал тази планетарна феноменна империя на свръхестествените материални и духовни чудеса!
 
РИМСКА ИМПЕРИЯ=
ИМПЕРИЯ
на КА С МИР=
ИМПЕРИЯ
на Кан (Жрец) от Иса и Мария   
 
РИМСКА ИМПЕРИЯ на=
на Кан (Жрец) от Иса и Богиня Ма (Майка) Мария
 ––
 
т.нар."Римска империя" е Свещената Българска империя,(33 – 518) създадена от Павел – синът на Исус и Мария Магделена,Които са последните новоепохални аватарни проявления на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,който като Първожрец/Кан и Цар (Кан и Цар=Канцер=Кансер,Кайсер – Император) управлявал целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира и свръхфеноменните практики на творене на духовни и материални блага от Метрополията на Империята – България на Бълканите – Тракия – Първопрестолния столичен свещен имперски град Ямбол, захерметизиран от него в т.нар."Древно–гръцка митология",която всъщност е Древно–Български секретен информационен сейф,като Олямб, Олимб,Олимп  
 
СЕКРЕТЕН ИНФОРМАТСИОНЕН СЕЙФ=СЕЙФ на Исус от Тракия и Богиня Матара

СЕКРЕТЕН ИНФОРМАТСИОНЕН СЕЙФ на=на Сина на Бог Исус от Тракия и Богиня Матара  –
Секретен сейф на Свети Павел,Мин.председателят на всички вселенски власти и светове

image +
image +
image 

Древните римски вълноломи и укрепления винаги са удивлявали специалистите със своя бетон, който споява камъни и скали и е издържал хиляди години, без да се разпадне и разруши. Досега наистина беше известно, че римляните са строили с вар и вулканична пепел, за да слепят камъните.

БЕТОН=Богиня Диана  

ЖЕЛЕЗО БЕТОН=Ежуз Ел (Змей) и Богиня Диана 

Ето и най–здравата марка бетон – бетон арме,която е и най–силната конфигурация от карти при покера,и която отново е Български майсторски патент :  

БЕТОН АРМЕ=Богиня Диана Мария=Богиня Матара 
 
НАЙ–ЗДРАВАТА МАРКА БЕТОН=Кан (Жреци) Братя от Иза и Богиня Матара – Българите от Всемирното Бяло Братство,генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена 
 
МАЙСТОРСКИ
 ПАТЕНТ=ПАТЕНТ на Кан (Жреци) на Исус и Матара 


Сега учени успяха да открият всички елементи съставляващи римския бетон. Стана ясно кой елемент прави римските вълноломи устойчиви на морските вълни хиляди години след построяването им.

Ето и чрез кои само и вълноломите,и крепостите,и човеците – Българите,стават устойчиви на всички житейски бури по време на транс–епохалните екстремални житейски условия на границата на издръжливостта,създавани от Боговете ни за нашето универсално закаляване и селекция на най–добрите за духовни и административни водачи на всички народи в скорошно време при възстановяване на Свещената Българска Империя!!!

УСТОЙЧИВИ=Богиня Диана и Исуш

УСТОЙЧИВИ
=ВЕЧИСТЕН=БЕЧИСТЕН=БЕЗИСТЕН 


Откритието може да има влияние и върху съвременното строителство и използването на екологични материали.
Разбира се, най-впечатляващото при римския бетон е неговата устойчивост. Вместо да се разрушава и ерозира във времето от морската вода и ветровете, този материал става по-здрав от излагането му на природните стихии.


Разсекретяваме общата фармула на римския бетон,в която са указани и феноменните му майстори:  
 
РИМСКИ БЕТОН
=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

ФЕНОМЕННИ МАЙСТОРИ
от=от Богиня Мат Мария и Иса  
 

 
Сега за пореден път разкриваме кръстническата технология и тайна на посветените  учени,(които задължително са от Българския феноменен интелектуален имплант от Дуло сред различините племена),които кръщават откритията си с Божиите имена с инструментариумът на Свещения шифър :  

При досегашните тестове на римски укрепления, пристанища и вълноломи, изследователите бяха открили, че древният бетон съдържа рядък минерал, наречен алуминиев тоберморит, хидратен минерал на базата на калциев силикат. Когато попадне в контакт с морска вода, този минерал кристализира във варова среда, като генерира топлина.При най-новите тестове на древния римски бетон, учените са използвали най-съвременните техники за детайлен анализ на пристанищни стени и вълноломи, останали от римско време. Използван е бил и електронен микроскоп, за да се види разпределението на елементите, както и рентгенова микро-дифракция и спектроскопия, за да се изясни напълно химическият състав на сместа. 
 

Ето свещената анаграмна мегаанаграмна комбинация,по която е съставено името на рядкия минерал,участващ в състава на римския Български бетон: 
 
АЛУМИНИЕВ ТОБЕРМОРИТ=Братя от Дуло от Богиня Ма (Майка) Мария   –
Българските феноменни жреци– алхимици и технолози от Бялото Братство,построили бетоновите укрепления и крепости 

Новото проучване е доказало наличието на големи части тоберморит, но той е бил свързан и с порест минерал, наречен филипсит (phillipsite), минерал от групата на зеолита. Изследователите са открили, че при дългосрочен допир до морска вода, тези кристали продължават да растат във времето, като правят древния бетон още по-здрав и запълват бързо появили се пукнатини в него.

PHILLIPSITE=ФИЛИПСИТ=ПИФИЛ СИТ=Павел от Иса и Диана
Първородният син на Исус и Мария Магдалена,Свети Павел от 333 г до сега,Шеф на небесното светейшество и Ръководител на всички научно изследователски институти и екипи,както и на нашия земно–небесен синергитичен екип

„Обратно на принципа при съвременния бетон правен на базата на цимент, древните римляни са създали здрав като скала бетон,влизащ в химическа реакция с морската вода“, обяснява Мери Джексън, водещ автор в изследването. Подходът на древните е доста различен от този при производството на днешния бетон. Съставките на днешния цимент (варовик, пясъчник, пепел, креда, глина и др.) се смесват с камъни, пясък и вода, усилват се с желязо, за да се получи бетонната конструкция. Производството на цимент е доста негативен процес за околната среда, като в световен мащаб 5% от емисиите въглероден двуокис идват именно от тази дейност на човека.

Ето още разсекретени алхимични формули и съединения,с които се забърква Българския римски бетон:  

ЦИМЕНТ=ТСИМЕНТ=Иса и Мат Диана 

НА БАЗАТА НА ЦИМЕНТ=Изуц и Богиня Мат Диана 

Разсекретяваме и сакралния състав и технолозите на морската вода,за която вече не е тайна,че има удивителни феноменни свръхестествени свойства,едно от които е нейната памет (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Масаро Емото)

МОРСКА ВОДА=Иса и Бокиня Мадара
 
МОРСКА ВОДА
=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мадара 
 
МАСАРО ЕМОТО
=Иса и Мат Мария
феноменен Български генно–инженерен имплант сред тракийското племе японци,сега Свети Масаро Емото 

Може ли древната римска техника за производство на бетон да се използва днес? Отговорът на проф. Мери Джексън е положителен. Нещо повече, тя прави конкретно предложение за използването на римски бетон при изграждането на Лагуната Суонзи във Британия, където ще се произвежда енергия на базата на приливите и отливите. Проектът изисква огромни инвестиции, които ще бъдат върнати едва след 120 години експлоатация на обекта. 


Ще светнем и на високомерните британци,какво означава името Суо̀нзи (на английски: Swansea),на града и залива,което име му туриха Българските жреци – кръстници:  

Swansea=Ва Есас=Бог Исус 

КРЪСТНИЦИ=КРЪСТНИТСИ=Исус от Тракия и Диана=Кристос и Диана  

ВИСОКОМЕРНИ
=Кан (Жреци) от Бог Иса и Мария  –
че как няма да са високомерни Българските жреци,знаещи Божествения си произход, статут и характиристики!
–– За високомерните непосветени британци това оправдание не важи!

Ето какво пише в разсекретеното досие на професорката,която трябва сто на сто да е от Българския феноменен имплант! 
 
МЕРИ ДЖЕКСЪН=Кан (Жрица) от Исуж и Диана Мария (Мадара)
прогнозата ни се оказа абсолютно вярна,защото няма друг начин въобще и това е Божествен генетичен постулат № 1 на Земята и световете,създадени от Боговете Демиурзи !

Съвременният бетон съдържа желязо, което със сигурност ще корозира още след една трета от това време. „Римският бетон ще бъде вечен“, казва Мери Джексън.

„Римският бетон ще бъде вечен“, казва Мери Джексън,и ние се съгласяваме безприкословно с нея,като разкриваме тайната на извечното човешко желание и мечтание човек да бъде вечен!   

ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕН само с=само с Бог Ешуш и Богиня Диана 
 

Разбира се, за масовата употреба на римския бетон има и някои ограничения. На първо място е ограничената наличност на вулканични скали. От друга страна все още не е ясно точното съотношение, в което древните римляни са бъркали сместа спояваща скалите. Ще са нужни още години опити за да се намери вярната формула.  

Ето как ще се намери вярната формула и какво пише в нея!  

ЗА ДА СЕ НАМЕРИ ВЯРНАТА ФОРМУЛА=ФОРМУЛА на Исуз и Богиня Матара Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Това бе  технологичната know-how  тайна на римския бетон,която е частичка само от бузбройните недостижими още духовни и материални чудеса,които нашите пресвяти Деди Българите са строили и творили по целия свят,това е и тайната на Свещения шифър на Божият сътворенчески Български жречески език,който скоро всички вие – читави Българи,ще учите с възторг,както пророкуваха неотменимо Петър Дънов и малката му дъщеря Ванга,както и изродените българи ще го учат щат –нещат,ако искат да имат всяка следваща глътка въздух и миг живот още!,и всички хора и народи по света ще учат задължително,ако желаят да ги има след Съдния Ден!  

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана  
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

След публикацията на поста в коментарния му блок nedovolen написа:
 
Благодаря за страхотния материал. И на Захариада. Седмици слушах по цял ден Естас Тонне. Днес ще бъде любимеца ми Роби Уилямс. Желая ви благодатен ден!

П.С.
Захариада публикува много ценни материали. Ползва преводача на чичко Гугъл. Веднъж го посъветвах да намери по-добър преводач, че трудно се чете.
Отговора му ме уби.
След прекаран инсулт, пише с едната ръка и му е трудно да превевежда.
Извиних се и помолих да ми прости. Това е.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
За да видят повече Българи този коментар и нашите практични съвети към Захария,сега ги качваме в режим на редакция в работното поле на постинга: 
 
Приятелю Захари,ти си наш редовен читател и магията на Божието Слово и Свещеният шифър са вече трайно в тебе и работят за твоето просвещение в познанието на Боговете ни Исус и Мария Магдалена,на Които ти си активиран вече Техен генетичен феноменен потомък!
Сега Те ти казват да си припомниш от Техния наш блог лекциите за практическото приложение на Българската жреческа свръхестествена лингва–лечебна практика Баяне чрез парола на търсачката на Гугъл "безистена и Баяне",както и конкретно с постинга ни ––

Практични съвети за Amaurosis fugax – опасно очно заболяване,водещо до инсулт,лекуващо се най–успешно с древно–Българската феноменна лечебна практика Баяне! 
bezistena.blog.bg/history/2017/06/26/praktichni-syveti-za-amaurosis-fugax-opasno-ochno-zaboliavan.1553819

–– и да започнеш да я прилагаш върху себе си с тия няколко начални лечебни формули – молитвени мантри към Боговете ни!  

ИНСУЛТ=Иса Ел (Змей) и Диана
Авторите на това заболяване,Които са Авторите и на всички човешки заболявания, изобретени от Тях с превантивно–възпираща роля за човеците и още повече за тяхно практическо упражнение за самолечение с висшата лечебна лингва–практика Баяне, чрез която нуждаещите се Българи да Ги открият,да Ги познаят,да Им се поклонят и преклонят за постоянно и Ги призоват с тези молитвени мантри за изцелението и спасението си!  
 
ИНСУЛТ=Дуло от Иса
упълномощените до сега Техни феноменни потомци от жреческия им род Дуло да упражняват тази висша Божествена лечебна практика за лечение на Българите  
 
Ти,Захари Андреев,си от тази висша Божия жреческо–царска потомствена каста!  
  
ЗАХАРИ=
ХА ЗАР=Хан (Кан,Жрец) и Зар=Кан (Жрец) и Цар=Кан Цар=Касар=Кесар=Кайзер  ––
Кан и Цар,който е Император
 
ЗАХАРИ АНДРЕЕВ=ХА ЗАР ВРАД=Хан (Кан,Жрец) и Зар Брат
съхранен читав потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната саможертвена генеалогия на Бялото Братство 
 
ПИШЕ С ЕДНАТА РЪКА=Богиня Диана и Исуш от Тракия=Богиня Диана и Кристош 
 
Благославяме те и те насърчаваме,Братко Захари,да отвориш Душата си за Исус и Мария и започнеш ревностно и усърдно самолечението си,където Те те очакват нетърпеливо за да те изцерят напълно!

копирайте и пуснете
https://www.youtube.com/watch?v=7xxIfD7OM1Y
Болка споделена 

image

Исус и Мария и ние сме с тебе,Захари! 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
В режим на редакция ще публикуваме и няколко коментара под поста ни в една от фейс – групите Безсмъртен полк на България,където няколко черно–психотронни манипулатори мерзавци мърсуваха в нашия свещен храм,без да подозират какви черни лъчеви енергийни заряди си вкараха автомоторно в генетиката,въпреки идричното ни предупреждение под всеки пост срещу Кои са тръгнали и Кои хулят!   




Стойко Тенчев


Македонците ще има още дълго да ни "гонят по петите",но няма да ни хванат!!!
Тази мания за измислено величие,вече става жалка и смешна!!!
Да обявиш Римската империя за "българска",означава или да нямаш никакви исторически познания за генезиса на древния Рим,или просто много да ти се иска да бъдеш част от "богоизбран народ",виждайки каква е съвременната реалност!!!
По подобен начин в миналото за "богоизбрани"са се обявявали не един и два народа, и винаги тази мания за величие е завършвала пагубно за тях!!!
Богоизбрано е цялото човечество, не само един конкретен етнос или народ!!!
С уважение!!! :7    

иван атанасов


ТЕНЧЕВ,ГЛУПАК си ти и НЕВЕЖА,а се обаждаш като ЧЕРНА РАДИОСТАНЦИЯ!  

Стойко Тенчев

Господин, Атанасов!!! Нямам никакво желание да влизам в агресивна полемика с нищо,не съм ви и обидил,не си позволявайте и вие да бъдете нападателен срещу непознат човек!!!
Това,което е известно в историята за българите е достатъчно, за да се гордеем с предците ни!!!
В желанието ви за величие,не осъзнавате,че ни правите да изглеждаме единствено жалки и смешни нещо, което не импонира на великите ни предци!!!
Обвиняваме македонците, че ни крадат историята, а същевременно ние започваме да им "подражаваме"!!!
Едно е да се обявим за наследници на траките,които са живеели по земите ни,но да претендираме,че сме основатели на Римската империя, и че всяко бележито откритие е дело на българите,това много ни принизява и не мисля, че е правилно!!!
Дори и най-големите шовинисти по света не заявяват, че "изгрева и залеза"на Земята зависят от тях, но тук на балканите се конкурираме по великошовенизъм,"Велика Сърбия", "Велика Македония", Велика Албания ",Османската империя и разбира се ние,които досега винаги сме се придържали към реалността и историята, но в последно време почнахме и ние да се разболяваме от великошовенизъм!!!
С уважение!!! :7  

иван атанасов

"Известно"САМО от ВРАГОВЕТЕ на БЪЛГАРИТЕ,ИЗОПАЧАВАНО,СКРИВАНО и УНИЩОЖАВАНО!ОСТАНАЛИ са ЛЪЖИТЕ на ЕВРЕИНА иречек,ЛЪЖИТЕ на васил златарски и днешните СЛУГИ на СИНЕДРИОНА и ГРЪКОМАНИТЕ!

инж. Иван Дунчев 

Стойко,преди малко ти отговорихме под коментара ти на нашия пост "Разсекретените пророчества за бъдещето на България на по–голямата внучка на Васил Левски – Преподобна Стойна,на рожденния ден на баща й Петър Дънов!" във фейс групата Езотерика,без да знаем за този ти юдео–византийски манипулационен нихилистичен коментар под тази публикация!
На следващата твоя лукавщина –– "Стойко Тенчев :С извинение, и уважение, но осъзнавате ли,че написаното в тази статия е съчинения в свободен стил,по подобни аналогии може да се направят и внушат, каквито пожелае автора предсказания, това са несериозни неща, едно е нещо, което ни се иска да е така, друго е какво е в реалност!!! :Ґ:7 –– ето какво ти отговорихме : 


инж. Иван Дунчев  

При нас няма съчинения в свободен стил, приятелю!
Ето Чий е стилът ни: 

СВОБОДЕН СТИЛ на=СТИЛ на Иса Бог и Богиня Диана

СВОБОДЕН СТИЛ
на=на Син (потомък) от Дуло на Иса Бог и Богиня Диана

Ето и Чии са съчиненията :

СЪЧИНЕНИЯ на=СЪТШИНЕНИЯ на=на Исуш и Диана

та както виждаш,приятелю от нашата гилдия,при нас няма свободни съчинения!
Всичко което публикуваме,е под Тяхната и на Святият Дух,в Чието присъствие и обладание сме постоянно,върховна диктовка и методически надзор и ръководсво,ние само като послушни на 100% Техни марионетки предаваме Техните послания за вас–и за тебе също!
Всички разсекретени документи са преведени мотамо точно и прецизно според Свещения шифър,чийто секрет и сакралитет е време и ти да научиш,за което те благославяме с Любов!
Ето и нашия подарък за тебе – краткият ти родови Кабала – Исусов хороскоп :

СТОЙКО=Кан (Жрец) на Диана и Иса
непосветен до сега генетичен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена,вече посветен и активиран и от което посвещение отърване вече няма,защото то дарява с Безсмъртие и Вечен живот – тука,на Земята!

Това беше нашия отговор и благословение,та и покана за приятелство ти изпратихме дори,без да знаем,че ти лукаво по византийски мазно и коварно си продължил да мародерстващ на нашето сакрално поле на свещената Българска езотерика с изпитания манипулативен метод на анти–българските душмани на подло сравнение на изтървания от бутилката Български изследователски Дух с лъжовния черен дух на велико–шовинизма и македонизма на осръбчените македонци !

Кое е великошовенизъм,бе тарикат и манипулатор,че търсим отчаяно и все по–често откриваме навсякъде по света потулената изумителна истина за световното величие на Пресвятите ни Деди и нашите душмани и врагове пищят на умряро,също като тебе,че ние все повече прогледваме за истината и се познаваме като солта и интелектуалното величие на човечеството,ли!
Сега ти казваме,като си оттегляме поканата за приятелство,че квалификацията към тебе от Иван атанасов – ТЕНЧЕВ,ГЛУПАК си ти и НЕВЕЖА,а се обаждаш като ЧЕРНА РАДИОСТАНЦИЯ! – е много кротка форма за това,което заслужаваш и какво бихме ти казали ние абсолютно мотивирано ,ако Приятелят ни Иван Атанасов не бе ни изпреварил!
Да знаеш – каквото повикало,такова се и обадило,когато става въпрос за Световното величие на Предците и на нас самите – читавите феноменни Българи,и на никой не прощаваме гаврата с Българския Дух,който е от Святият дух!
Нашият подарък остава за тебе,само да не те регистрираме от тъмната страна на Свещения Божи род Дуло и те качим на стената на срама!

СТЕНАТА НА СРАМА=Исус и Матара Диана 

Ако можеш, вникни и проумей всички тия документи от блога ни,защото скоро ще ти се налага екстренно и не само болезнено,но и фатално жизненоспасително и отчаяно да ги учиш и усвояваш!  

image

Костадин Николов Скабрин

ИНЖИНЕРЕ инжинерства и си, и не се бутай на коня в краката.стига измишлйотини на тоя и без това за 27г опростел народ.стига с империй стига с исус за който е доказано че е еврейн.  

инж. Иван Дунчев

Костадин Николов Скабрин ,пиши Исус с главна буква,ни каза да ти кажем Господ Бог Отец Исус Българинът,Който държи съдбата и живота на всички ни в ръцете си!И твоя също...  

инж. Иван Дунчев в допълнение към

Иван атанасов,който каза:
"Известно"САМО от ВРАГОВЕТЕ на БЪЛГАРИТЕ,ИЗОПАЧАВАНО,СКРИВАНО и УНИЩОЖАВАНО!ОСТАНАЛИ са ЛЪЖИТЕ на ЕВРЕИНА иречек,ЛЪЖИТЕ на васил златарски и днешните СЛУГИ на СИНЕДРИОНА и ГРЪКОМАНИТЕ! "

Абсолютно точна и вярна констатация,доказана документално с безброй автентични документи от новите истински независими Български изследователи!
Всички които мърсуват из нета с техните фалшификации са от тяхното изродено котило и порода,за които Исус каза че когато дойде скоро,ще отвее плявата и плевелите от чистото зърно!   
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– екип на bezistena със синергитичното участие на  и прякото участие на Свети Павел и Свети Атила,синът му 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.07.2017 23:15
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Благодаря за страхотния материал. ...
13.07.2017 09:00
Благодаря за страхотния материал. И на Захариада. Седмици слушах по цял ден Естас Тонне. Днес ще бъде любимеца ми Роби Уилямс. Желая ви благодатен ден!

П.С. Захариада публикува много ценни материали. Ползва преводача на чичко Гугъл. Веднъж го посъветвах да намери по-добър преводач, че трудно се чете. Отговора му ме уби. След прекаран инсулт, пише с едната ръка и му е трудно да превевежда. Извиних се и помолих да ми прости. Това е.
цитирай
3. bezistena - Бъди благословен, Приятелю ned...
14.07.2017 15:30
Бъди благословен,Приятелю nedovolen !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7726455
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44371
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!