Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2017 20:24 - Превратът,който злодеят Борис I извърши срещу Първожреците и Цар и Царица на България и съпрузи Кирил и Мат Диана,злодейски акт прикрит като покръстване!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4074 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 24.05.2018 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Казваме и доказваме, че Кирил и Методий са мъж и жена, съпрузи, Първожреците и Царете владетели на Българите, а в същото време ги виждаме гонени и затваряни, репресирани бити и измъчвани – защо е това разминаване?
Няма разминаване, от момента на насилственото им детрониране светото семейство преминава в политическо изгнание, спасено от верните им служители от тройната небесна светейша защита, която е органиизрана постоянно от Исус и Богинята Майка Диана около първосвещената Божия златна родова линия,но не се скриват в миша дупка или по европейските казина и игрални зали (както направи падналият дух Симеон Борисов в изгнание и предаде и ограби цинично и нагло след това предоверилият му се като на Спасител клет Български народ) и да треперят за кожата си,а преследвани за изтребление от килърите на техните изродени родственици от огнедишащите кланове на змейските кланове от Дуло,тръгнаха по скрити тайни пътеки сред европейските народи – всички до един култивирани и цивилизовани от Българските им феноменни духовни водачи и обгрижвачи – Жреците от рода Дуло,и всички бивши Български имперски провинции,попаднали в ръцете на изродени българо–юдейски династи от Дуло,за саможертена мисионерска дейност за тяхното просвещаване за случилият се преврат и чудовищните престъпления и ги предупредят и спасят Българския духовен прогресивен елит сред тях от настъпващата византийска черна рептилска чума и напаст,като им дадът най–мощното оръжие за съхранение на сакралната Българска Божия памет,история и свещена информация и технологията и инструментариумът,с които да ги запечатът и съхранят през предстоящите дълги векове на свиреп геноцид и цензура – Сътворенческият Български език с неговите бъдещи диалектни модификации и Свещената Българска жреческа писменост с кода на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

в тайните на които ви просвещаваме в техния наш блог.   

ТРОЙНА ЗАЩИТА на=на Рода на Изуш и Диана 
 

РАЗМИНАВАНЕ С=Бог Исуз и Мария  

ЗЛАТНАТА РОДОВА ЛИНИЯ на=ЛИНИЯ на Рода Дуло на Иза и Богиня Диана   

САМОЖЕРТВЕНИ потомци на=потомци на Исуж и Богиня Матара  

МИСИОНЕРИ на=на Мария и Иса

МИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ=ДЕЙНОСТ на Кан (Жреци) на Мария и Исус  
 
Ето и кои управляват народите и света от вече почти 1500 години и по –точно от 1499 години, като догодина на 9 /10 юли 2018 г ще станат точно 1500 години, а знаем че на такива кръгли годишнини от епохални събития (справка в предния ни пост и в поста за генезиса на християнството за преврата през 518 година срещу Първожреца на Свещената Българска Световна империя император Анастасий I и началото на първото византийско робство на България  518 г– 681 г ) се случват още по–епохални събития и процеси! 
 
ЧЕРНА РЕПТИЛСКА НАПАСТ=Кан (жреци) Чаре от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара
нечестивите черноенергийни жреци и реакционни царе от  изродените кланове на феноменния Български род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, които управляват в безчестие всички до един народи и държави от него време до сега!  
  

Ето и тайната пак на Българският език –– най–мощното оръжие за съхранение на сакралната Българска Божия памет,история и свещена информация : 

БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК НАЙ МОЩНОТО ОРЪЖИЕ на=БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК на Ижуш и Матара Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––



https://www.youtube.com/watch?v=C7OebgYPnbA 

Истинските светии Кирил и Методий реални и рационални сред манифестиращите в Ямбол 24 май 2017
Свети Кирил и Света Мат Диана в Ямбол! 

Ще пренесем текстово импресийното повествование от филма на празничната манифестация на 24 Май 2017 в Ямбол  

МАНИФЕСТАЦИЯ=МАНИФЕСТАТСИЯ в чест на=в чест на Богиня Мат Диана и Исус

 
Публикуваме и спомагателен дублаж поради лошото качество на звука на записа на места и коментар върху импресийния коментар във филма с разсекретяване на шифрованите документи в него

  – Направили са статуи на Кирил и на Методий като двама братя според официалния канон и историческата информация за непосветените,за да мине номера и се съхрани секретната информация в тях!
Обаче скоро време ще ги  изобразяват като двама съпрузи – мъж и жена,красиви и сияещи потомци на Исус и Мария Магдалена! 
 
Тръгна,тръгна народа!
Щом тачи този празник народа Български, дето го лъжат мерзавци разни, че Кирил и Методий били гърци, били византийци, били македонци, били руснаци, но не само и Българи, че били научили Българския език на пазаря случайно...,затова ще го бъде народа ни! 

ТАЧИ=Диана и Ешуа 

Мерзавци и мошеници!
Светите потомци и деца на Исус и Мария Магдалена, които изродените им родственици византийци от Дуло свалиха от власт и започнаха да преследват свирепо с петте им деца, и които се спасиха и посяха семето Божие (генното) и отново със Словото чрез зашифрования език, закодиран чрез Свещения шифър, вкараха цялата сакрална информация за тях и я разпостраниха в целия свят чрез т.нар. "славянски" езици, които всички до един са производни от Свещения Сътворенчески Български език! 

Повечето в шествието са възрастните и по – малко са децата,но няма значение!
Живецът е жив,генът Божий е жив и никой не може да го унищожи и никой не може да го затрие въпреки всички коварни юдейски планове и последният етап на заговора,с който искат да ни ликвидират!  

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС=Богиня Диана и Исуж 

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС + Н (кодировъчен назал)=ЖИВЕТСН=ВЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

БОЖИЯТ ГЕН Е ЖИВ=ГЕНА на Бог Ежуж и Богиня Диана
вечният и безсмъртен Божествен феноменен ген на Исус и Мария Магдалена 
 
ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=Богиня Диана и Ешуа  

БЕЗСМЪРТНИ=Богиня Матара и Исуз 


Виждате ли какво ви показваме отпред пред камерата!
Вижте го – среден пръст,който показваме не на нашите хора, а на тия злодеи, а ние ви разсекретяваме какво означава среден пръст :
   
СРЕДЕН ПРЪСТ=Братя от Сар Иса и Диана 

Означава нашето тайно оръжие,означава Братята от Исус и Мария Магдалена, Всемирното Бяло Братство на Жреците и Светиите,управляващо всички светове и които скоро с нас – земните им читави потомци,ще установим над цялата Земя Свещеното Божие Царство на Любовта,Братството и Мира ...... 
 
Този пръст го показваме на нашите душмани и заговорници,които искат да ликвидират този наш народец малък,скромен,схлюпен,гонен,преследван,мачкан,но Божествен,а Божественото е Вечно,Безсмъртно!

БОЖЕСТВЕН НАРОД=НАРОД на Бог Исуж и Богиня Диана

– Велик е нашият войник!

Ето – дойде потвърждението с песента в 3:44 минута на филма и с марша,на нашите думи! – "Велик е нашият войник!" означава Балки Ешуа и Диана – Исус и Диана са Българи!

ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК=Бокиня Диана и Ешуа са Балки (Българи) 
 
ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК=Балки (Българи) Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана
 
– Слушайте, този импресиен спонтанен репортаж от балкона на нашия дом Боговете ни го пращат, за да усетите,че Те са тука до нас!
В последния етап на Техния трансепохален проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация" Те водят всичко лично и на место! 

Цялата Светейша армия е с Тях,Те са вече до нас,постоянно край нас,Братя и Сестри Българи – край нас в Свещения Ямбол,Центърът на Време–пространствения континиум,там където преди хилядолетия се скриха Исус и Мария Магдалена временно в Божието измерение и където отново ще се покажат и отново ще се Явят,премахвайки и отваряйки преградите нашите Богове с Непобедимата небесна армия! 

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуж и Богиня Матара
 
СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара 
 
НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария  

...Махат ни някои, на нас ли...и ние им махаме – няма значение, това са скромните ямболци, които и представа си нямат, някои от тях са виждали и чели нашите неща, че носят Божествения, свещения,феноменния ген, с който могат да правят всичко и всичко ще правят!  
 
...Това е най – святата манифестация на 24 май, която сте виждали, която ние сме виждали в живота си!
Участвал съм в много манифестации, това бяха най – любимите ми моменти, когато тръгвахме от нашето училище Атанас Кожухаров в бедния, но свещен култов Български квартал Каргона в Ямбол, и се събирахме с цветятя, с белите ризки, с пионерските връзки и духовата музика и до нас храмът на Свети Георги, за който сме ви разказвали че е рожденото место на Паисий Хилендарски – е от там тръгвахме и обикаляхме горди по улиците на Ямбол, защото всички ни гледаха и ни се радваха ...
 
Тия спомени събуди сега тази манифестация, която неочаквано и незнайно защо от тука мина, и която е над всички други спомени за манифестации и всички други манифестации!  
  
МАНИФЕСТАТСИЯ в чест на=в чест на Богиня Мат Диана и Исус

Ето тия скромни ямболчета,които не знаят кои са,скоро всички и всичко ще научат – екстремално ще бъде за повечето от тях,но ще бъде епично и възторжено както и за всички вас,Българи!

Ако имаме днес време ще го пуснем репортажа ни,защото и ние днес изпращаме абитурент, и то с голяма радост, защото и ние имаме двама абитуренти – нашите двама близнаци Кристиян и Иво, единият е тука, другият със Светейшата небесна абитурентска армия..., но ще пуснем филма с радостната вест, с благата вест, че ето вижте ги на плаката двамата старци – обрулените, изпитите и измъчените Кирил и Методий – те са светото семейство на Първожреците и Царе на България,потомците на Исус и Мария Магдалена, които се опитаха византийците с родопредателя Борис I да убият с кървав преврат,направиха преврата,свалиха Първожреците от власт,и подгониха яростно и свирепо тях и техните потомци,елита Българския духовния, интелектуалния и феноменния елит,избиха на 50 святи семейства с повече от 500 000 души (250 хиляди в земите на България и още толкова по цяла Европа!) техни роднини и верни последователи в България, която не беше само на тия земи, а се разпростираше из целите Балкани и по цяла Европа, но Бог спаси светото семейство на Първожреците и на техните пет деца Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, които продължиха гена свещения,от който ген на златната първородна Божия линия Дуло на генетичните феноменни Божии потомци на Исус и Мария Магдалена след векове се родиха светиите Нострадамос, Вилям Шекспир, от тях после се роди и бащата на Паисий – патриархът на Йерусалимския храм Хрисант, а от него по – късно се родиха Васил Левски и неговия единствен син Петър Дънов, а от него се родиха и неговите пет (шест) сина – Георги Димитров, дядо Влайчо,Петър Димков,Михаел Айванков и двете му дъщери Преподобна Стойна и Ванга..., от която линия е и Спасителят на Българит, на човеците и света!  

В името на Исус, в името на нашата Майка Богиня Мария Магдалена, в името на Святият Божи Дух и Всички Светии със Свети Павел, който води Небесното войнство на Изпълнителната власт на Абсолютните Монарси Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, които са Исус Христос и Мария Магдалена – Амин! 
 
Ямбол 24 май 2017 година

С всички тия деца и манифестиращите сред тя,както и в нашето домашно студио, бяха Светиите Константин Кирил Философ и Методий, които са Българските първожреци, Исус и Мария и Те, а в съседното измерение беше и непобедимата Небесната Армия, която скоро отваря пространствата!

Амин! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=7GrwzkTpbFk&list=PLa5-aFdApZnJD04fNIZRQauun_kmNZjhw

Върви,Народе на Исус и Мария Магдалена,просветени!

image

Вижте ги пак Боговете ни и потомците им – вие,които не сте ги виждали,още веднъж!  


КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус Болкарина


КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Балкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус


КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
КИРИЛ И МЕТОДИЙ са Кан (Жреци) от Павел, Сина на Тати Иса  

 
НЕПОБЕДИМА АРМИЯ=на Бог и Богиня Мад Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С мистерията около какви са и кои са Кирил и Методий,произтичаща от тоталната фалшификация и цензура върху информацията за тях, е тясно свързан и алогизмът на абсурда, че уж Византия била възложила на Кирил и Методий да направят азбука на Българите и че Византия покръства Българите!  

Как така Византия, която и по официалните документи непрекъснато напада България от 681 г  (няма да говорим за първото византийско робство 518 – 681) до 863 година, когато пак напада България, и единствената ѝ цел и смисъл на съществуване е да унищожи Българите и България, изведнъж по време на тази война прави най – абсурдния акт за нейната перманентна анти – Българска юдова престъпна доктрина и политика – възлага на Кирил и Методий да направят азбука на Българите, като се знае от всички от най– древни времена, че азбуката и писмеността, които означават Познание и съответно информираност и могъща сила за народа за съхранение на родовата му памет и история и черпене на сила, са най – силното оръжие на защитата на Българите, които пък византийците искат точно обратното – да са безписмени, безпаментни и безпросветни, за да могат да ги затрият по–лесно!
Как така ще искаш да унищожиш някой и в същото време ще му даваш свръхмощно оръжие за защита?

– А сега, де! Няма обяснение!

– Разбира се, че има!

Кирил и Методий не са никакви гърци византийци и нямат нищо общо с Византия, която не само не им възлага просветна мисия сред Българите, защото те са Първожреците и Владетелската двойка на България, а обратно – прави преврат за да ги ликвидира заедно с потомците им петте им деца и верните им святи жречески болярски фамилии

Същият свръхабсурд е и фалшификацията с акта на епохалното "покръстване" на Българите чрез Борис, като Византия която живее единствено с мисълта и яростното желание за заличи Българския ген от Земята, с "покръстването" изведнъж се обеснява във вечна любов към Българите и се заклева да ги обича во веки веков и да им прави само добрини, и лоша дума дори да не каже на някой Българин и да си дава и единствената риза и другата буза, ако Българин я удари,к акто е по правилата на истинското Исусово учение за Любовта и човеколюбието!
Дава на най – големите си вечни омразни и ненавеждани врагове – Българите, най –силното оръжие на света – познанието за Бог и всемогъщата му закрила!
Може ли това въобще да са си го помислили византийците, да не говорим да са го направили!
Все едно в днешно време американците, които декларират че се борят срещу терористите и ги бомбардират ден и нощ и искат да ги унищожат до крак, да започнат изведнъж да въоръжават терористите с последната дума на техниката си модерни оръжия и да ги обучават как да убиват самите американци!
 
Условностите в абсурдното предположение изчистваме, като изнасяме истината каквато е в действителност – а тя е, че американците и техните натовски съюзници въобще не се борят срещу терористите, а те ги създадоха и продължават да ги създават, да ги въоръжават, (последната продажба от САЩ на модерни оръжия на Саудитска Арабия за 110 милиарда долара от измекяринът и епохален лъжец Тръмп) не ги бомбардират въобще, те ги ръководят и управляват за да имат оправдание да нападат и поробват целия свят, като основната им скрита цел №1 е изтреблението на Българския Исусов жречески духовен интелектуален прогресивен и борчески имплант сред всички народи

Или религията им, която си приписват векове след това, че са упражнявали,и с която уж покръстили Българите,е нямала нищо общо с истинското Исусово учение и правила!  
Извършените престъпления връз Българския духовен аристократичен свят елит от Борис с византийците по време на "покръстването" документират какво всъщност се е случило! 
 
Това е истината за всички покръствания в християнството в цяла Европа и по целия свят, които провеждат потомците на византийците,увладели всички държави –завладяване на дадена държава и народ, избиване и геноцид на Българския Исусов елит и елементи и поробването на страната и народа от тогава и до сега, като подменят в отсъствието на избитите Български жреци познанието за истинските Български Богове с псевдо – Исусовата анти – Българска инквизационно–полицейска доктрина и религия Християнство!   
 
И още абсолютно абсурдни фалшификации, в които сляпо и безрезервно вярваме, че са истинни и безспорни!
 
Абсурдното твърдение в официалните учебници,че Българският владетел Борис по известни верски и вътрешнополитически съображения приема тайно християнството в началото на 864 година и приема името на кръстника си – византийският император Михаил III. Заедно с владетеля са били покръстени "тайно" и много знатни Български родове и негови съратници, преди народа му, на който уж бил цар, хабер и да си няма от християнството!
 
–Хайде, един случаен човек да се кръсти тайно, да кажем че може да се случи, ама да се кръсти тайно владетелят на една държава и да се кръстят с него и "много знатни български родове и негови съратници", нито е тайно, след като повече от един или трима вече знаят, нито може да остане в тайна от тях  и от народа! 

Наивистичното абсурдно твърдение, че в средновековието,когато хората възлагат изцяло живота си в ръцете на верският им Бог, Български владетел или някой друг в Европа или по света, ще приеме тайно от народа и от аристокрацията си чужда религия, е абсолютно невъзможно и съизмеримо примерно с абсурда сега Владимир Путин, ревностен православен християнин, да приеме тайно исляма и подпука руската православна църква и религия, православната руска аристокрация, интелигенция и народ, да приемат насила исляма!

И какъв владетел и глава на държава и на царство е този, дето всичко е в ръцете му, пък ще се крие като последен анонимник и никаквец за да се кръсти в някаква вяра!

Поредният абсолютен несъстоял се абсурд! 

Разсекретяването на тази информация указва, че това е момент от тайното подкупване и продаване на душата на Борис на византийците, който е един от многобройните нискоразрядни династи от Дуло в царския двор на Кана Първожрец Кирил без никакви властови позиции в Българската държава, и на група негови съзаклятници от Дуло, които влизат в сговор за държавен преврат в България.  
 
Ще ви покажем зашифрованите документи за тия трагични и страшни с фатални последствия за Българите и за цялото човечество събития,свързани с предателството на изродените династи от българо–юдейския клан на Дуло,които са закодирани за непосветените като византийци: 

ВИЗАНТИЙЦИ=ТИЦА ВИ ИЗИ=Деца на Бог Иза
деца,потомци на Господ Бог Исус от неговата новоепохална генетична генерация, родоначалник на която е синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е всички римски (Български) императори от Тит Флавий/Фавийл/Павил/Павел Веспасиан до Диоклециан,защото е реалният и истински Цар Авитохол (33 г–333 г),от 333 г.сл.Хр. Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество.

За своите многобройни генетични потомци от многобройните тракийски племена,с които е населен целия свят,Първожрецът и Император на Световната Свещена Българска империя Павел изгражда ВИП – анклав в древния Български светилищен комплекс на Босфора,кръстен по името на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол –Бизантионес. 
 
БИЗАНТИОНЕС=БИЗИСТЕОНА=БЕЗИСТЕНА


Само малка отбивка правим за да ви разсекретим непонятното досега име на Босфора за непосветените гърци=данаи=юдеи, десакрализирано от Божествения свещен топоним Βόσπορος, Боспорос, Босфорос, до "високоинтелектуалния" и показателен образец за "висшата" култура и "цивилизационното" начало на човешката цивилизация от гърците, като етимологическия бисер Пътят на кравата, Говежди брод!

– Ега си възвишените гърци, ега си културата и цивилизацията им, дето уж са били дали на другите народи, ега си невежието и простотията им, ега си крадливото, мързеливото и изроденото племе, ега си всичкото им! 
 
Ето какво семантично етимологично начало и тайна са заложили Българските Кръстници и господари на този Български светилищен център:

БОСФОР=Бог Иса Фор=Бог Иса Фер=Бог Иса Вер (Змей)

БОСФОР=БОС ОРФ=Бог Иса Орф=Бог Иса е Орфей

една от големите тайни на Боговете Демиурзи, която в случая ни съобщава, че Орфей е предпоследното аватарно проявление на Бог Отец Исус Демиурга, състояло се 2000 години преди новата ера.

Пълното име на Орфей – Орфеос, е заложено в този му вариант в пълното име на Босфора  –Босфорос :

БОСФОРОС=БО С ОРФОС=Бог Иса е Орфеус

БОСФОРОС=БО СОС ФОР=Бог Исус Фер=Бог Исус Вер (Змей)

Господ Бог Отец Исус с един от 12 – те синонима на Змей – Вер, който е херметичната календарна рептилска хералдика на Богът Отец Исус Творецът, с която е титулован генетичния Божи династичен род Дуло 

image

Да разсекретим и официалната хроника за трагичните събития за Българите по тия времена  

"През август 863 година на Балканите и в българските земи започва силен земетръс, продължил 40 дни. Освен това годината е неплодородна и българското население страда от природни бедствия, болести и глад. В началото на септември Византия успява да отстрани временно арабската заплаха и цялата армия, по суша и море, се отправя на поход към България. Заети на северозапад, българските войски не могат да окажат отпор.
Още през есента на същата година започват преговори и е сключен така наречения „дълбок” мир между България и Византия. Българският владетел е задължен да разтрогне съюза с немския крал срещу Великоморавия и да се покръсти с целия си народ. В замяна българите получават областта Загора без Месемврия, Анхиало и Девелт.
Пратениците на княз Борис I, които отиват в Константинопол, за да сключат мирния договор, са покръстени непосредствено след полагането на клетвените обещания. Заедно с тях в България идва внушителна мисия от византийски духовници, начело с епископ, които масово започват да покръстват народа.
Българският владетел по известни верски и вътрешнополитически съображения приема тайно християнството в началото на 864 година и приема името на кръстника си – византийският император Михаил III. Заедно с владетеля са покръстени и много знатни български родове."  

–––––

Разсекрените документи,съхранени под кодираната фалшива хроника,ни съобщават че през август 863 г византийците предприемат поредното нападение срещу България на владетелите и Първожреци Кирил и Мат Диана, което Българските войски успешно отблъскват в продължение на 40 дена
Войната е кодирана като силен земетръс, който ни съобщава след като счупим секретните печати кои са нашествениците:
 
СИЛЕН ЗЕМЕТРЪС=Селени (Змейове) от Исус и Матара –
изродените династични византийски династи от змейския род Дуло на Исус и Мария Магдалена  

Документът ни съобщава,че докато Първожреците Кирил и Методий/Мат Диана органиизрат отбраната на България, княз Борис (княз,защото е от жреческо–царската династия Дуло) с отряд съзаклятници от изродени и замърсени династични кланове на Дуло отиват тайно при византийците във Византионес и съставят с тях злодейски план за извършване на кървав въоръжен преврат срещу първожреците Кирил и жена му Мат Диана (Мето Дий),засекретен в аналите като "сключване на мирен договор" 
В официалния списък на делегацията във Византионес не фигурира Борис,който е главният организатор,защото звучи недостоверно уж владетелят Борис да води война с врага,и да им ходи на крака да се договаря тайно! 
Съобщението ,че" Заедно с тях (с пратениците=съзаклатници превратаджии) в България идва внушителна мисия от византийски духовници, начело с епископ, които масово започват да покръстват народа",ни информира,че Борис въвежда в България в гърба на бранителите ѝ големи части византийци,с помощта на които и съгласувано с тях той извършва въоръжения преврат срещу Кирил и Мат Диана,като започват масово да избиват не да девето,а до 99 коляно святите и читави аристократични родове от Дуло и верните привържениците на първожреците – злодейско престъпление, замаскирано в хрониката като "масово започват да покръстват народа"! 
 
 

Ще разсекретим пипнатия тук – там от нашите посветени Предци – кодировчици фалшификат от житието на Кирил, който по време на посещението при хазарите определя дядо си като „благороден и богат мъж”, и уж е казал : 
"Аз потърсих предишната си прадядова чест, но не можах да я постигна, защото съм Адамов внук"

БЛАГОРОДЕН И БОГАТ МЪЖ=Богиня Мат Диана и Ежуа Българина – 
ето кои са дедите/родителите на Кирил

АЗ СЪМ АДАМОВ ВНУК от=
от Бок Исуз и Богиня Диана МаМа=
от Бок Исуз и Богиня Диана Мария Магдалена

АЗ СЪМ АДАМОВ ВНУК=
Кан (Жрец) на Бог Исуз и Богиня Диана МаМа=
Кан на Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена 
 
 
Ето и документът от същото житие,доказващ Българският произход на Кирил: 
"Но когато доброволно отхвърли дадената му голяма чест,(дядо му) той бе изгонен и отиде в чужда земя, обедня и там ме роди"

ОТИДЕ В ЧУЖДА ЗЕМЯ ОБЕДНЯ И ТАМ МЕ РОДИ=
ОТИДЕ И МЕ РОДИ В ЗЕМЯТА на Ежуш и Богиня Мат Диана  –
а тази земя с тези фоормулировки може да е единствено Българската Свещена земя, която е Земният Рай и постоянно местообитание на Боговете Демиурзи!  

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария
image 
 
Нека разгледаме една скромна рисунка от мадридския ръкопис на хроникьора Ioann Skylitza (12 век).
На нея е изобразен Кирил в някаква лидерска позиция след група книжници или подобно някакво общество.
Над главата му има надраскан небрежно надпис Философос с червено

image

Философос означава и философ–мъдрец,учен,знаещ,но означава и нещо друго.
Заради това друго нещо фалшификаторите на Българската история и на биографията и статута на най–важната световна персона от ония фатални трагични смутни и метежни времена – Първожрецът на Българското царство Кирил,съчиняват за него цял монографичен труд,житие – битие в характерния късносредновековен стил на героични рицарски екшън романи,като правят Кирил участник в никога не състояли се събития. 

Измислят и съчиняват рицарският роман,наречен
Панонските легенди или Пространните жития на славянскитѣ просветители Кирил и Методий"
http://macedonia.kroraina.com/pl/index.htm ,

с които ви запознахме в предния ни пост, и в които пишат, че любознателният младеж постъпва в университета в Константинопол и благодарение на интелектуалните ме заложби и голямо желание за знания, учи теология, философия и литература.
Младият учен е бил забелязан от един от най-влиятелните хора в империята - канцлерът Теоктист,който го прави свещеник и го назначава като архивист и библиотекар на Константинополския патриарх Игнатий. 
Тази позиция,която в действителност представлява поста на секретар на патриарха,се свързва най-вече с политическите дейности на Патриаршията,като младият енергичен Кирил бързо влиза и в императорския двор,където е натоварен с различни високоотговорни политически и дипломатически задачи,като например спорът със сваления патриарх Иоан VII и категоричното оборване на авторитетния зрял корифей от 24 годишният  Кирил (пикльо с жълто още на устата!),както и с прословутата мисия на Кирил при сарацините в 851 година.
Успехите му в тези мисии го издигат до поста на професор по философия в университета в Константинопол, където придобива и прозвището Философ.
Въпреки обещаваща бляскава кариера,която се отваря пред него,благочестивият Константин не е доволен от живота си,(без никакво обяснение защо!) и затова през 855 г отива в манастир при брат си Методий на планината Олимп в Мала Азия,като получава монашество като брат си,на което посвещава живота си!  

Разбрахме какво означава официалният титул – прозвище философ.
Да видим сега какво означава сакралният му превод и в херметичния конспиративен жречески регистър на посветените Българи. 

ФИЛОСОФОС=ФОФОЛ С ИСО=Павел Сина на Иса
този титул означава,че приносителят му е от феноменната Българска жреческа династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от генеалогията на сина им Павел.
Другият херметичен вариант на новоепохалната генерация на Дуло е Флави, Флавии, която и лесно понятната анаграма от Павел,Фавел.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Флаве=Флавии 

Или небрежният надраскан надпис над Кирил означава и ни съобщава,че Кирил е аристократичен династ от Флавии–те,които за официалната съвременна история са римската императорска династия Флавии,но за Посветените Флавии–те са генетичните династични потомци на Исус и Мария Магдалена от рода им Дуло през Техния син Павел,чиито многопрофилни образи и проявления знаете от другите ни документи! 
 
КИРИЛ е ФИЛОСОФОС=КИРИЛ е от Флавии на Сина на Иса  

КИРИЛ е ФИЛОСОФОС=КИРИЛ е от Павел,Сина на Иса 

Точно този издайнически династичен титул трябваше да скрият или оправдаят фалшификаторите и затова съчиниха и кратките,и пространните жития – бития на Кирил и на Методий, като същевременно ги направиха византийци,за да не можем да ги познаем кои са,и още повече смениха пола на съпругата на Кирил и първожрицата на Българското царство Мат Диана, като я писаха и 12 или колкото си искат години по –стара от Кирил, та хич и да не си си помислим, че Методий може да бъде с 12 години по –млад (млада) от Кирил, че отгоре и на това жена!  

Е,хубаво де – лъгали, съчинявали, писали измислици за двамата, сменявали им пола фалшификаторите, ама как така ще скрият безбройните видео – файлове от него време – рисунки, икони, фрески, статуи и всякакви други информационни носители, обобщени като иконография, на които навсякъде сега виждаме по официалните им канонизирани образи че са двама дърти монаси мъже?
Ами ето как – с прочистващата техника и технология на тоталната информационна цензура и фалшификация на истинските им образи, наречена иконоборство, придружена задължително със свиреп геноцид връз иконопочитателите – сиреч връз генетичните потомци на светиите,изобразени на иконите, които са задължително Българи от свещения Божи род Дуло на Исус и Мария Магдалена, което е записано и на самия термин иконоборци на гръцки – εἰκονοκλάστης, ikonoklбstis, който указва директно в лек код срещу кои е било насочено иконоборството – сиреч унищожение на информационните носители икони, видеофайлове за жреците от рода Дуло на Исус : 

εἰκονοκλάστης, еikonoklбstis
=Икони на Кан (Жреци) от Дуло на Исус   

ИКОНОБОРСТВО срещу=срещу ИКОНИ на Братя от Иса=срещу Кан (Жреци) Братя от Иса  
 
Официално иконоборството е религиозно - политическо течение в християнството през VІІІ век и ІХ век, противопоставящо се на ширещото се и добиващото прилики с идолопоклонничество преклонение пред икони и реликви, а също така на прекаленото им комерсиализиране.
Терминът е възникнал в историографията през XVII век за да илюстрира един от ранносредновековните епизоди на дебат във Византия, наричан икономахия.
Иконоборството намира силна подкрепа у някои ромейски императори, опасяващи се от подронването на своята власт и прекомерното разрастване на монашеството и манастирите, които се превръщат в стопанска тежест на държавата и конкурент на нейната власт. Съпроводено е с остри политически борби и прения и гонения срещу инакомислещите,особено монаси. 
 
Стана ви ясно, нали,какво означава иконоборство и срещу кои се води? 

Било дебат, остри политически прения и борби и скромно казано "гонения"! 
Тези византийско – езуитски снизходително – пренебрежителни безстойностни   формулировки на иконоборството крият многовековния перманентен свиреп геноцид и тотална цензура върху иконите – основните официални информационни носители, и връз техните почитатели, за които по – горе казахме какви са!

Византийските командоси и килъри водили дебат с някой свят човек Българин от Дуло ли?
 
Какъв дебат мислите е водил злодеят Борис I с 50 – те святи старейшини при кървавия преврат срещу Кирил и Мат Диана и десетките и стотици хиляди техни роднини и последователи!
Дебат около кръглата маса или на поляната на всеослушание ли мислите, или живи заравяни в гроба и хвърляни в огъня, в пропастта, провисвани на ченгела, набити на кола или на кръста да мрат с дни в агония или "хуманната" екзекуция като "умерената " сирийска опозиция с отрязване на главата или разпорване на корема с ръждива чикия!?
Какъв ти дебат на кръстоносците килъри на огнедишащата инквицизия с пленените висши чисти и святи посветени лидери на Катарите (Богомилите) в Монтескюр във Франция – високо интелектуален дебат предаван на живо по тогавашната Тв и Интернет ли?  
На живо в огъня и по живо по здраво!

Какъв ти дебат на животинските азиатски османски поробители, насъсквани и направлявани от юдеите фанариоти, помохамеданчващи Българите – разчекнат непокорният Българин на четири коня,набит на кол или главата на дръвника и като на пиле и гергьовско агне... 
Какъв ти дебат на турския див аскер и башибузук с беззащитните Българи в Батак !
Какъв ти дебат на  ислямиста главорез с пленения християнски свещеник примерно в Сирия – забива му кръстта в гърлото през устата или вади калъчката и без глава и без спор и дебати!
Гонели инакомислещите да им се карат и ги заплюят "пу, ти си льош!" и "правим ти другарска забележка и ти намаляме поведението" ли!

Дебати, спорове, убеждаване с благи захаросани юдео–византийски библейски религиозни цитати и клишета ли,както ни баламосват нагло и цинично по църковно–историческите документи и ние им вярваме на юдейските религиозни лъжи! 
 
Просто там,където са стъпили и завзели изконни Български земи извергите и злодеи византийците, започват повсеместен геноцид на Българския свещен Божи ген и тотална цензура като прилагат механизма и тактиката на заличаване и неоставяне на никакви явни следи от Българите, Боговете ни и родовата ни памет и история!

Кратък пасаж от повърхностното неглижиране на иконоборството във Википедия:  

"В 726 г. император Лъв III забранява иконопочитанието. Унищожени са хиляди икони, мозайки, стенописи и статуи.Срутвани са до основи манастири и църкви, Официално иконоборството е признато от духовния клир на събор в 754 г. с поддръжката на император Константин V Копроним.
На този събор иконопочитането е обявено за ерес, препоръчано е да се унищожават иконите и са започнати гонения на всички, които оспорват решението на събора."

Всичко се унищожава и изтрива, а след време и фалшифицира и манипулира! 
 
Това е т.нар. "иконоборство", прикривано с мазни византийски неглижиращи юдейските престъпления формулировки.

Това са вършили юдео – византийците през цялото време на дълбоко скриваното първо византийско робство на България (518 – 681), по време на цялото съществуване на терористичната анти–Българска византийска "империя", по време на кървавия преврат на Борис I и неговите изродени потомци след това като основно насочено иконоборство и цензура срещу първожреците Кирил и Мат Диана, продължило иконоборство и цензура по време на 200 годишното второ византийско робство над България,по време на 500 годишното съвместно юдео–фанариотско –гръцко турско робство,развито иконоборство и въобще всякакво анти–Българско информационно противоборство по време на цялото Средновековие в Европа и в Азия,съюзени византийците в съзаклятие със западните католически глави и изродените управници от Дуло на всички европейски държави и на Русия,(всички до един изродени българо – юдео византийци от Дуло) в перманентен адов юдов заговор срещу Българите от Свещения род Дуло на Исус и Мария Магдалена и едни от главните обекти и персонажи на иконоборството (сиреч свиреп геноцид с тотална цензура ) – Кирил и Методий (Мат Диана) !
Това иконоборство не е спирало и за момент, като след 17 век преминава в западно –католическата редакция и като скулптуро – борство и фалшификация конкретно и на скулптурните образи на Кирил и Мат Диана, канонизирани во веки (според тяхните намерения) като двама дърти братя – византийци. 
 
Пак обобщаваме:

Просто там, където са стъпили и завзели изконни Български земи византийците, започват повсеместен геноцид на Българския свещен Божи ген и тотална цензура като прилагат механизма и тактиката на заличаване и неоставяне на никакви явни следи от Българите,Боговете ни и родовата ни памет и история!

НЕОСТАВЯ ЯВНИ СЛЕДИ от рода=от рода Дуло на Богиня Диана и Бог Исус

не оставят никакви следи от Божия род ли!

Тъй си мислят в дълбоко заблуждение!
Целият ни език, всички езици на света, целият ни живот и целият свят край нас са натъпкани с безкрайни следи от Тях – от нашите Богове и от Техният наш свещен ген и род!   
 
Нека сега разсекретим по разполагаемите документи къде е отишъл Кирил при брат си Методий или къде е бил постоянно с брат си, сиреч със съпругата си Мат Диана, като разсекретим пипнатия тук – там и от посветените Българи фалшификат "Помен и житие за Кирил...", в който е казано, че Кирил се отказва от бляскавата политическа и светска кариера в имперския двор и отива в монашеско единение при брат си в Олимп. 
Някои вече викате :

 – Отишъл е в Ямбол! – и познахте от раз, защото наистина истинският Олимп е Олимб, Имбол,Иамбол или Ямбол, като само добавяме, че от никакъв константинополски имперски двор Кирил не е избягал и замонашил в Ямбол, защото той и жена му Първожрицата по името на Мат Диана, са били постоянно в Първопрестолния Божи град Ямбол, от първосвещения му Божи светилищен храм Безистена на който са управлявали в святост и праведност цялото Българско царство, подлагано на постоянните терористични нашествия и актове от византйските им роднини.

image

И преди да турим този документ с тази безценна информация в сейфа, нека разберем и кой е партньорът на Кирил от сценката от рисунката на Ioann Skylitza. 

Кирил е най – вдясно на рисунката, седнал е на нещо като трон и прави властнически назидателно – поучаващ жест с ръка и показалец на чинно стоящите пред него ученици или други персони.  
Това добре – Кирил е по канона учител и просветител на всякакви народи,и явно че този сюжет,обект на нашето разследване,пресъздава процес на просвещаване на книжовници в бедна и скромна аскетична храмова обстановка, за разлика от пищните византйски имперски интериорни обстановки, обаче нещо в характерния иконографски канон не е наред!
Гледаме, гледаме,и забелязваме – ами да,няма го и липсва според стриктно спазвания канон по – големият му брат Методий!
А сега де! Де е Методийй,че не си гледа работата да бъде все до брат си брадясъл и мурукясъл старчок и да спазва канона,ами се е запилял и ни кара сега да се чудим и маем де е бил и какво иска да ни каже с отсъствието си! 
Да се почудим и помаем още веднъж с титулярите на израза, белким те/Те ни кажат де е Методий!  

ЧУДИМ СЕ И МАЕМ=Исуш и Диана МаМаМа=Исуш и Диана Майка Мария Магдалена 
 
Ами ето го Методий – той бил през цялото време плътно и неразделно до Кирил, седнал до него от дясната му страна на това нещо дето е нещо като трон, обаче този път наистина вече е извън канона, дори неприлично неканоничен! 

Методий вместо да е изобразен като дъртак с 12 години по – стар от Кирил, брадясъл и мурукясъл, той се изкиприл гладко обръснат и голобрад на фотото като млада невяста и ни хвърля в смут да го мислим що така се маскари и епилира и дали не си бръсне тялото и краката като сегашните превъртели псевдо – мъжки еврогейчета джендериза резил на авторитета на двамата братя!
И тъкмо щяхме още да го кастрим Методий и се бъзикаме с него, и тогава той с благ и нежен Майчински, но строг тон, ни каза:

 – Достатъчно! Аз съм жена – Първожрицата Мат Диана, Диана Мат, с любимият ми съпруг Кирил сме седнали на жреческо – царския трон на Българското царство в Двореца и Първосвещен храм Безистена в Ямбол, и управлавяме и наставляваме Българските родови жреци – старейшини, като задължително ги просвещаваме в Познанието на Българските Богове и Техните феноменни практики и в тайните на Свещения шифър на Сътворенческия Божи Български език, който шифър е херметичният език и писмо в код на нашия род Дуло. 
Затова съм седнала до Кирил на трона, без брада съм естествено и двамата сме с първожречески митри.

МИТРА=МИТАР=Матара=Диана Мария  

Властническият ми жест с показалецът заедно с Кирил е достатъчно красноречив за първосвещения ни статут с Кирил.
На въпроса ви защо като сме Първожреци и Царе на Българското царство,сме представени на рисунката в такава бедна и скромна аскетична храмова обстановка, облечени в скромни и чисти дрехи ние и нашите святи сановници старейшини,за разлика от пищните византийски натруфени със злато и скъпоценни камъни велможи и патриарси и имперски интериорни дворцови обстановки,аз ви отговарям,че точно това е разликата на нашият морал и ценностна система и на  Първожреческите ни традиции и статут,в сравнение с византийските – ние сме Първожреците на Духа и на чистотата и на светостта,от които е и Безсмъртието и Вечният ни живот, живи и след смъртта,за разлика от византийските първенци черно – магьосници и психотронници –– богати на тленни богатства и на пищен разкош и разгулен греховен живот бездуховници и паднали духове и низши злодейски души,мъртви в живота!  
 
ЗЛОДЕЙСКИ ДУШИ=ДУШИ на Кан (Жреци) от Дуло на Исуз 
изродени династи от Дуло,получили черните роли в драматизацията "Българите и човешката цивилизация"
 
ЖИВИ И В СМЪРТТА при=при Богиня Матара Диана и Бог  Исуж

Както я виждате сега храмовата архитектура, обзавеждане и обстановка на отремонтираната сграда на Безистена – чисти и голи стени без музейните експонати по тях, същите бяха и по наше време и както са изобразени на тази рисунка, която ние внушихме на нашия генетичен потомък Ioann Skylitza и движихме ръката му, за да засекретим и имплантираме в този видео файл информацията, която заедно разсекретихме  
 
МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ за=за Исуз и Богиня Майка Диана
 
МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ от=от Кан (Жреци) от Исуз и Богиня Мат

Йоан Скилица е византийски историк от края на 11 век. Във Византийската администрация той заемал високия пост kouropalates, а преди това бил  droungarios tes viglas (вид старша юридическа длъжност).

СКИЛИЦА=СКИЛИТСА=Кан (Жрец) от Дуло на Исус 
 

kouropalates=Булкар от Иса и Диана  
 

droungarios tes viglas=Балгарин от Сина на Диана и Исус от Трагия
висша дворцова титла и длъжност на византийски династ от Флавиите, които са от генеалогията на Павел (Фавел,Флавий), синът на Исус и Мария Магдалена

Неговата главна творба е "Исторически обзор",Synopsis Istorion, която обхваща периода 811 - 1057 г 
 
Synopsis Istorion=Саре (Царе) от Сина на Богиня Диана и Исус
генеалогията на потомците на Павел=Флавий сред византийците

През 12 век в Сицилия е направен илюстрован препис на Хрониката, който сега се намира в Biblioteca Nacional de Espaсa в Мадрид и е известен като Skyllitzes Matritensis. 
Това е единственият оцелял илюстрован гръцки летопис; той съдържа 574 рисунки,от него е и обследваната от нас рисунка 
 
летопис Matritensis за рода на =летопис за рода на Матара Диана и Исус 

– И защото му дойде времето вече по графика на Божия проект и сценарий,който изпълняваме стриктно по векове, години,месеци, дни и часове – ни каза Мат Диана – сега ви разсекретяваме с Кирил и кои са петимата наши ученици и висши сановници от рисунката които стоят чинно прад нас.
Петимата ни ученика от композицията са петте ни деца Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, с които заедно с любимият ми съпруг Кирил съставяме култовата група Свети Седмочисленици! 

КЛИМЕНТ НАУМ САВА ГОРАЗД АНГЕЛАРИЙ=
Болгари Кан (Жреци) от Дуло на Исуз от Трагия и МаМа (Мария Магдалена)    

– Удивително! Прекрасно! Така и очаквахме! – викаме ние на светите ни Прародители, обаче няма да сме ние, ако не покажем изследователския си нюх и кажем съмненията си, и затова ги питаме предпазливо да не ги обидим нещо, защо на рисунката са изобразени само четирима от тях, сигурно сестра им Света Мина (Наум) е в девическото отделение на храма?
 
Светата ни Майка Мат Диана/Методий се усмихна топло и посочи застаналите пред тях книжници и почна да им брои княжеските свещенически корони – митри:
 
– Една, две, три, четири и още една – точно пет митри са на рисунката, въпреки видимите четирима книжници – за заблуда на невежите цензури, които дебнат навсякъде за петте ни святи деца да не се появят, както и за информация на посветените! 

Ние останахме без коментар, само зачукахме още по усърдно по клавиатурите на компютрите... 
 
КНИЖНИЦИ=КНИЖНИТСИ=Кан (Жреци) на Диана и Исуж=Кан (Жреци) на Дионижус

КНЯЗ=КЯН З=Кан (Жрец) на Иза 


Ето разшифровката и на груповия семеен документ и семеен портрет на Светото семейство на Светите Седмочисленици,закрилници на Българския народ. 

 
СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ династи=СЕДЕМ династи ТШИСЛЕНИТСИ=
СЕДЕМ династи от Дуло от Сина на Исуш и Диана  – 

седем първосвещени генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната златна първосвещена линия на рода Дуло на Техния син Павел/Фавел/Флаве/Флавий 
 
Продължваме с нов постинг в част 3 на импресийната изповед на Светото семейство на нашите Първосвещеници Кирил и Методий/Мат Диана, от родословната права линия на които сме и ние, и вие които се познаете в тази огнена сакрална информация и родова духовна енергетика,която кара чувствените ви сензитиви и финни душевни струнки да затрептят плахо и със скрита надежда и почуда,ами ако са верни тия невероятни документи и нечувана информация,несъгласна с никакви официални исторически постулати  и вменени и наложени канони... 

ИМПРЕСИЙНА ИЗПОВЕД=ИЗПОВЕД на Бог Иса и Мария 

Не слушайте официалните институции и исторически и религиозни корифеи и проповедници и техните клакьори и присмехулници по всички медии и в Нета, всички анти – българи и мекерета потомствени на душманите ни и паднали низши черни духове, връхлетели всички като лешояди връз Българите и които нямат интелектуален потенциал и Божествен феномен интелект за да кажат повече от някоя дежурна клеширана мерзост за хапчета и нещо подобно – тях ги презрете без да ги кълнете, плюйте и ги отминете, и послушайте Душата си, тя ще ви каже най – верно и истинно коя е Истината!
Затова попитайте Душата си!  

ДУША=ДУ ША=ДА ШУ=Диана и Ешуа 
 
image

ИСТИНА=
ИС ТИНА=Иса и Диана 

Българските Богове Демиурзи са Самата истина!
 
image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със светейшият екип на Светите Седмочисленици. Мария и Исус и те вече постоянно с нас!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!



 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.05.2017 20:26
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - В "Хрониките на Авила &quo...
29.05.2017 22:11
В "Хрониките на Авила "Зосим и другите съветници на императора юдео-византиец казват за българите:
"Нека ги ударим право в ума и сърцето! Те ще забравят кои са, и техните поколения ще четат това, което ние сме написали. Народ без знание за произхода си е като дърво без корен. Лесен за внушения и манипулации.."
цитирай
3. bezistena - Удариха ни в ума и сърцето юдеите и ...
29.05.2017 22:50
Удариха ни в ума и сърцето юдеите и техните български мекерета и векове вече умът ни няма връзка със сърцето!Но ето какво открихме сега в ума ни чрез сърцето:

УМА И СЪРЦЕТО=УМА И СЪРТСЕТО=Исус и Матара Диана ––
открихме Боговете Демиурзи,нашите генетични Родители,Които ни разкриват стъпка по стъпка и екстремално компресирано,че ние Българите носим Техния свещен феномене ген и че сме богове като Тях,още с малка "б",скоро и с голяма!
цитирай
4. bezistena - От коментарните блокове из фейсгрупите под публикацията ни:
30.05.2017 00:11
Maria Staeva
Като се има предвид, че с така нареченото покръстване Борис избива болярските родове до корен, няма нищо за учудване, че то идва точно от Византия. Същото е и с азбуката. Защото още траките са имали писменост. Кирил и Методий не правят азбуката за България. И изобщо хипотезите се градят без никаква основа, защото единствено, което се знае със сигурност, е че братята са висши византийски служители.
цитирай
5. bezistena - Инж. Иван Дунчев "единс...
30.05.2017 00:13
Инж. Иван Дунчев
"единствено, което се знае със сигурност, е че братята са висши византийски служители" – започват манипулаторите да предават редут след редут от превзетата и окупирана и фалшифицирана Българска родова памет и история,но държат със зъби и нокти за фундаменталните фалшификации,каквато нагла и византийски цинична е лъжата,че били византийци!
Лъжа която двамата Светии лично опровергаха с бетон–арме логични документи и доводи и автентични разсекретени документи!
Ще пуснете,ще пуснете захапаната България,че и зъбите ви ще изпадат от захапката ви,и хич няма да ви питаме и съобразяваме с вас,ами вие ще се валяте в прахта пред нас и ще просите горко милостта ни пред Боговете за този ден – Съдният Ден,който вече се конституциира неотменимо!

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
цитирай
6. bezistena - Maria Petrova Но кръвта си знае и ...
30.05.2017 00:50
Maria Petrova
Но кръвта си знае и ръката помни духът непоправим и непредвидим народа си пази!

Нашият коментар бе Любов! и голямо червено сърце!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675090
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!