Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2017 20:33 - Чия разработка е статията "Русия иска 120 000 долара,за да ни върне...", на КГБ,ЦРУ,на русофили,русофоби,на соросоиди или на американо – фили и фоби
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3104 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 11.05.2017 02:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Под публикацията Русия иска 120 хил. долара, за да ни върне заграбените от България архиви,в групата СТРОГО СЕКРЕТНО НЛО ИЗВЪНЗЕМНИ КОНСПИРАЦИИ БОГ ВСЕЛЕНА ТАЙНИ И ЗАГАДКИ се завърза лют спор кой е по–лош за нас, руснаците или немците,какво са правили едните и другите в България,кои са по–страхливи и т.н. в характерния антагонистичен русо фило – фобски стил без капчица хубава дума,камо ли Любов,към България и Българските интереси,който празен спор и дърлячкане е безстойностен за нас и въобще за Българите и е поощряван и от грантаджии и евро–американо либералисти соросоиди,и от руски такива,с цел разделението на Българите и по този признак!



  AC/DC - Thunderstruck Middle of the Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep 


Нашият екипен коментар чрез говорителят му в коментарния блок на публикацията www.facebook.com/groups/wewebg/permalink/1182263518563310/ във фейсгрупата  бе: 

инж. Иван Дунчев 

Някой се бъзика с нас!Българските архиви,откраднати от руско-имперските агенти и съветските чекисти и кагебисти са безценни,защото в тях е тайната за Свещените ни феноменни Предци – цивилизаторите на всички народи и култури и тайната за Божествения феноменен произход на Българите и Райската земя - България,вие наивно вярвате,че руснаците ще ни ги върнат,за да се познаем кои сме (най-малкото,че цялата руска държава и култура са Българско дело) и си вземем обратно нашето си!
Наивници!
И милиарди да им даваме,те пак нищо няма да ни върнат!

Обаче и без нищо да ни връщат,и каквото и да правят те и всички западни заговорници срещу Българите,ние скоро пак ще си вземем нашето – а то е целия свят,който е съграден и цивилизован от Българите!
Амин!
Влезте в блога ни http://bezistena.blog.bg за да се просветите за тези скорошни епични събития! 


Копнахме и идиличните коментари на един искрен,но по детски наивен родолюбец.

Alexandar Tokov 
Това какво значи Русия ще върне ли и всички летописи за Историята на България и ще признаят ли че някога е имало държава с името България по поречието на великите реки Волга и Кама с границите и на изток с планина…
Включително римския хронограф от 356 година където е описано как е загинал великия български град Биляр


Стоян Георгиев
от тези факти ги е страх много държави и за това България е неудобна и искат да я унищожат  – за жалост този път са на път да успеят

 
И тука последва залпова спонтанна патриотична реакция от Сашо също като на някой от тримата братя,дето се опънал да пази златната ябълка от лютата Ламя и почнал да я  предизвиква Ламята да му се покаже,преди да е заспал на поста си:


Alexandar Tokov
– Кои са тези нищожества?

Alexandar Tokov
– Ако са смели да излязат да се покажат! – 
запретна ръкави Сашко и се подготви да ги заплюе в лицата с поразяващото и най–големите злодеи проклятие : " Пу,ти си лош!" 
  
ПУ ТИ СИ ЛОШ=Дуло от Бог Исуш – 

от който род Дуло на генетични потомци на Исус и Мария Магдалена са всички управници на всички народи и държави по света! 

Alexandar Tokov

– Да си покажат лицата! – 
пак прокламира смело Сашо,като си преглътна плюнката,с която се канеше да опозори и превъзпитя злодеите,играещи ва банк за затриването ни и поробването на целия свят.


И защото този ентусиазиран Българин е паднал от Марс,пък те злодеите вече въобще не се крият и бабите от пазаря и пред блока ги знаят вече кои са,то  Milko Tetradev му отговори директно:


Milko Tetradev за Alexandar Tokov
– Евреите!

Ние само ще корегираме евреите на юдеите,които са данаите,и за още по–голяма точност както и за посочването на генезиса на злото,ще посочим конкретно,че това са българо – юдеите от изродените династични разклонения на Българските феноменни жреци от потомствения род Дуло на Исус и Мария Магдалена сред юдейската етностна група на тракийското племе евреи (Вер=Змей),кодирани в късните исторически анали като византийци,от които са и и гърците,и от които византийци (изродени българо–юдеи от Дуло) са и всички досегашни управници и владетели на всички народи и държави по света и техните реакционни олигархични експлоататорски богаташки елити. 
Разбира се,че няма да пропуснем да разсекретим с помощта на Свещения шифър, чрез който разшифроваме всички документи,за пореден път от кои е изградена и на кои е кръстена и от кои се управлява космическата база и дестинация Марс! 
 
МАРС=Мария и Иса  

МАРСИАНЦИ на=МАРСИАНТСИ на=на Исус и Матара
 
хора ПАДНАЛИ ОТ МАРС=хора от Дуло от Богиня Матара и Иса
непосветени невежи потомци на Боговете Демиурзи от техния род Дуло


Тодор Иванов
Казах ви и преди - това, с парите за архивите ни, са глупости.Руснаците няма да върнат документите никога.Тези пари ги искат за да копират онова, което ни интересува, но искат и да се посочи конкретно какво,а описи на откраднатите Български архиви нямат дори самите руснаци.
Параграф 22. 
Дотолкова ги е страх да не се узнае истината, та и на собствените си научни работници не разрешават да прочетат и систематизират документите.
Правен е само един бегъл опис по заглавия и томове,при това цензуриран.
 
да узнае ИСТИНА=да узнае Иса и Диана 

Alexandar Tokov
Нека в името на връската ни поне да ни върнат книгите и летописите

Тодор Иванов
Токов, каква връзка ти се привижда, крепостна ли или робска?

Alexandar Tokov
Всичките ни ценни книги

Тодор Иванов

Няма начин, няма шанс тези да ги върнат. Те изграждат някакви митологеми за съществуването на империята си, които биха се разбили, ако се отворят нашите книги и архиви.

Alexandar Tokov 
– Да ги отворят !!! ––––
продължи бойко и настъпателно Сашко с неуасващ ентусиазъм,с пламът и вярата на третокласно чавдарче със синя връзка в победата и тържеството на справедливостта на доброто над злото! 

Alexandar Tokov
– Чакаме!

Alexandar Tokov
– Ние народа на майка България милеем за нашата История който е с мен да ме подкрепи!

Alexandar Tokov

– Милеем за драгоценното ни отечество наречено България!

Ognyan Ganchev
Ще върне само безполезните...другото ще бъде скрито и загубено завинаги....това е кражба

Alexandar Tokov
– Да върнат всичко! – 
тропаше настойчиво и заканително с краче чавдарчето Сашко и дигаше лозунги,хвала му за Българския му огнен Дух и язък за тоталното му невежие и висш наивитет!

Николай Костов
Те поне искат малко пари.А Турция Гърция Сърбия и Румъния ги унищожиха.

Suzana Mehmet

Нали са братушки,да ги дарят по братски.
  

инж. Иван Дунчев
И вижте какво пише в прав текст в тия документи,които душманите ни си мислят,че са ги унищожили и скрили,пък ние имаме от всички копия от оригиналите им и ги публикуваме в нашия блог за вашето просвещение! 

image

Николай Костов
Съхранението на архиви е при специален режим на влага и температура.Това май струва пари.Щом ги пазят значи ни уважават –– 
заключи мъдро и поучително поредният непорочен наивник любител – историк,или т.нар."русофил" вероятно 


инж. Иван Дунчев
И вижте още какво пише в прав текст в тия документи,които душманите ни си мислят,че са ги унищожили и скрили,пък ние имаме от всички копия от оригиналите им и ги публикуваме в нашия блог http://bezistena.blog.bg за вашето просвещение! 

image


Emilia Slavkova за Петко Петков
Никой не бива да очаква, че руснаците ще ни предложат без пазарлък нещо, което "съхраняват" толкова отдавна толкова старателно! От българската страна зависи как ще участват в преговорите, за да не "ни излъже отново и ще ги върне цели и не повредени или преправени"!
Да се стигне до преговори, обаче, зависи пак и от българската страна, която трябва да си даде доста зор и да води успешна дипломация. Нищо даром не се дава на тоя свят, особено когато си допуснал да изпаднеш в положение на слаб и безпомощен! 

инж. Иван Дунчев 
Просветете се и проумейте от нашия блог защо нито руснаци,нито гърци,нито Ватикана,нито германци,евреи,турци и които и да са други,крали Българската родова памет и история и убивали Българите и затривали Божествения ни ген в перманентен юдов пъклен план,имат сега намерение да ни връщат откраднатите от тях наши сакрални документи,земи и територии,народи и животи!
Нямат още никакво такова намерение,обаче скоро Отгоре екстремно и апокалиптично ще ги принудят не само да ни връщат всичко откраднато,ами да лазят осополявени в прахта пред краката ни и осрани и олигавени в катарзисно разкаяние да ни молят горко и в разкаяние за милостта ни и ходатайството ни за пред Боговете ни за спасението на душите и телесата им!  
 
НЯМАТ ОЩЕ НАМЕРЕНИЕ=НЯМАТ ОШТЕ НАМЕРЕНИЕ=Ешуа и Диана Мат Мария
нямат още никакво намерение и на идея дори да ни връщат всичко окрадено всички, обаче Те–нашите Богове,ще ги принудят безусловно!
Безусловно!Без да ги питат! 
 
КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исуз от Тракия=Кристоз 

Влезте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорници срещу Българите" и се просветете,за да се познаете кои сме Българите и защото само това е пътят за Спасението ни – индивидуално и колективно,от приключващия вече в крайния му етап кръстоносно–юдейски–ислямистки поход връз Българите за окончателното ни затриване и за съществуването и провеждането на който геноциден план вече никой от истинските Българи с номинален Божествен феноменен интелектуален потенциал не се съмнява!  

НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В=Бог Исус и Богиня МаМа=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена


image
+
image


Emilia Slavkova

Инж. Иван Дунчев, имате ли градивна идея как днешната дипломация у нас, доколкото въобще може да се говори за такава с българско съзнание, трябва да води преговорите с руснаците? 


инж. Иван Дунчев
Но тъй като на най–видно место на премахнатите граници на объзоръжената ни и разсипана Майка България Боговете Демиурзи,Които са Българи,поставиха на всички езици предупредителната табела,която ви показваме ––

image 
... и на гърба на която табела пише на всички езици
     
           Стреля се без предупреждение!!! ,



затова ние с най–голяма Любов с превантивна цел и грижа за здравето и живота на душманите на Българите,канещи се да ни затрият завинаги,ще им покажем нашето най–страшно възпиращо оръжие – средният пръст в няколко варианта (за което в блога ни ще намерите документи с парола "безистена и среден пръст" ––

image
image
инж. Иван Дунчев
–– и още два средни пръста с поздравителен адрес и превенция за всичките ни душмани – заговорници :

image


За повече информация за съмняващите се в мощта и непобедимостта на това ни тайно вече разсекретено оръжие,вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и среден пръст"


инж. Иван Дунчев
И всичко това – възстановяването на истината за Свещения Български феноменен жречески род и народ като генетични потомци на Боговете Демиурзи и пост–Сътворенчески под – изпълнители на заселването на целия свят с тракийските нисши безинтелектуални синтетични племена и тяхното транс–епохално дълговековно култивиране и цивилизоване по генно–инженерен път с имплантиране на Божествен Български феноменен имплант в изпълнение на Техния Божествен проект Българите и човешката цивилизация,и възстановяване на Свещената Българска империя над целия свят и всички племена,които след Съдния ден Боговете ни с нас атестират да продължат съществуването си,спазвайки безусловно и безалтернативно законите на тоталната Диктатура,която ще установим над цялата Земя – Диктатурата на Любовта,Братството и Мира под управлението на Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство –– всичко това скоро ще се случи,защото това го каза в прав текст Отец ни Господ Бог Отец Исус Демиургът,Господарят и Властелинът на световете,а каквото Той каже в скрит или в прав текст,то става,защото Той движи света и всичко в този свят и всички други измерения и светове!

image


Emilia Slavkova

Инж. Иван Дунчев, хубаво е, че публикувате тези образователни материали - понеже още има доста българи, които нямат представа от историята си.
Но без ясен конкретен български план за действие днес в политическата и дипломатическата сфера нищо не може да се постигне.
Нека мислим в тая конкретна и прагматична посока!


инж. Иван Дунчев
И бедна и нища е и най–богатата ни и развинтена и извисена фантазия,мечти и представи,какви епични велики и прекрасни събития и процеси,подготвяни ни епохи вече,очакват нас Българите,истинските Българи с голямата буква Б,докато другите обезумяват в огъня на екстремалния нищо негарантиращ им катарзис,пищящи към нас и Боговете ни за помощ и спасение..., поради която ни мисия на спасители сега превантивно търчиме между тях да ги освестяваме!  

ТЪРЧИМЕ от името на=ТЪРТШИМЕ от името на=от името на Ешуа и Матера Диана 

Ето Авторите,Проектантите, Продуцентите,Сценаристите и Режисьорите на транс–епохалната реалити Божествена драматизация и комедия,и трагедия,и Съдиите от Съдния Ден ––– Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,познати/непознати от последното им аватарно проявление на 
Земята преди две хиляди години като Исус Христос и Мария Магдалена,от новоепохалната потомствена феноменна жреческа генерация на Които са ония от вас,Българи,коиот се познаят и ги пожелаят за Свои Родители, Богове,Спасители и Господари в живота!

image

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана  

Благословени сме,Божествени Българи,просветете се в блога ни и споделете и помогнете за просвещението и на другите Българи и българи!   

инж. Иван Дунчев в отговор на предложението Emilia Slavkova –– 

1.Инж. Иван Дунчев, имате ли градивна идея как днешната дипломация у нас, доколкото въобще може да се говори за такава с българско съзнание, трябва да води преговорите с руснаците?
2.Хубаво е, че публикувате тези образователни материали - понеже още има доста българи, които нямат представа от историята си.
Но без ясен конкретен български план за действие днес в политическата и дипломатическата сфера нищо не може да се постигне.
Нека мислим в тая конкретна и прагматична посока!

–– Приятелко Емилия,никаква идея нямаме какви преговори и с кого ще ги водим, защото идеите и проектите за това и всички предстоящи епични световни трансепохални събития и процеси на Земята са на Боговете ни,а ние само изпълняваме безропотно и безусловно,и с най–висш възторг,каквото ни кажат Те!
А политическата и дипломатическата сфера на България и на целия свят сега са в ръцете на заговорницити срещу Българите – никаква градивна дипломация и преговори те никога няма да водят в полза за Българите,защото точно те работят за тоталното ни унищожение!
Който Българин не е проумял тази страшна и същевременно епична истина, переспективата му е сахланта (касапница на Български),към която ни водят обединените ни душмани!

Каква дипломация и преговори с тях –– агнетата да преговарят с вълците!


Какви преговори с руските фалшификатори на Свещената Българска история, които окрадоха цялата ни родова памет и история и я манипулираха и фалшифицираха юдейски–византийски коварно,като пълният чекистки и кагебистки фалшификат Джагфар Тарихи,който ни пробутаха за свята Българска документалистика и ни хвърлят за зелен хайвер да гоним Михаля и "азиатските си монголоидни и туркски " корени и никога не имал го бог Тангра из азиатските пустоши,като пълният фалшификат "История славяно–Българска",като юдео–византийската анти–българска българска историческа школа на Иречек–Златарски,вменила ни,че сме татаро–монголски туркски диви и безкултурни племена – нашественици и съставила ни фалшива история и която истрическа анти– Българска школа продължава да властва досега в България!

Каква дипломация с цялата соросоидно–либерастична пасмина на ЕС,САЩ,НАТО,на американската геноцидна политика Ран–Ът и ястребовата им колонизаторска и военна политика,връхлетяли и окупирали беззащитната по човешките стандарти България,каква дипломация с хищническите им монополи,завладяли България,с европейските юдейски монополи и банки,впили се в Българския народ,каква дипломация с руските юдейски олигарси,още по–големи енергийни вампири и пиявици,впили се и те в изнемощелия Български народ под благосклонния поглед на православния Б/българин Путин,когото сме посветили лично в свещения му Български произход от Дуло и на който полагахме напразно надежди,че може да ги спре от раз и което е във възможностите му!
Каква дипломация с фашисоидната хитлерова наследница Меркел,с ротшилдовия мошеник Макрон,с изперкалия шеф на НАТО българо–юдеят Столтенберг,с всички изродени европейски управници от тайфата на соросовите и билденберговите заговорници срещу Българите,които всички заедно с диспечерите на ислямистките нашественици Ердоган и Ципрас,реализират пъкления юдейски план за завладяването на християнска Европа с крайна и висша тайна цел № 1 България чрез ислямистките нашественици – главорези на ИДИЛ,които са пъклени генерал–щабни произведение на тия заговорници и са на тяхно открито подчинение и което е вече негласна и гласна обществена световна тайна!   
С тия дипломация не се води – тях Боговете ни са ги дали да ги освестяваме и спасяваме,ако пожелаят,от Тяхно име!

От какви позиции да разговаряме с душманите ни ? 


В повече от 800 пространни документални екранизирани постинги и статии ви даваме отговор на този въпрос,висящ фатално над Българите – ето от какви позиции:

От позицията на познали Българските Богове и на
познали се Техни генетични феноменни потомци!

От позицията на силните,от непревземаемата и
недостижима позиция на всесилни и непобедими
Божии потомци и Техни пълномощници на Земята,
чиято власт над всички народи скоро Те–Боговете ни,
ще възстановят тотално над цялата планета и над
всички племена за вечни времена!


image

Влезте и се просвещавайте в блога ни,защото скоро жизнено–спасяващо ще ви трябва това познание,и след това елате и ни питайте вече посветени,за да разговаряме.
Иначе статията е абсолютно безстойностна,но идеално пасна на образователно– просветителската програма на нашата  Духовна академия Форум на Безистена! 

С Любов и благословение за Българите от екипа на bezistena! 

image

екип на bezistena,част от който виждате на този кадър сред изкуствените гигантски мегалитни светилища на Белоградчик,които скоро ще пуснем отново с Тях и вас заедно на постоянна работа на ръчен режими за творене на духовни и материални блага и чудеса,и небесните ни Надзорници – нашите праведни и святи свръхестествени Предци – Светии от Вси Светии,които още малко време ще се виждат само със Душата и сърцето!


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
10.05.2017 20:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. krumbelosvet - Има жестока обида в сърцата
21.05.2017 14:58
Има жестока обида в сърцата, затова има и опити за самолекуване. У някои - чрез съчиняване на легенди, будещи ГОРДИ ЧУВСТА.
цитирай
3. bezistena - krumbelosvet Има жестока обида в ...
21.05.2017 21:14
krumbelosvet
Има жестока обида в сърцата, затова има и опити за самолекуване. У някои - чрез съчиняване на легенди, будещи ГОРДИ ЧУВСТА.
По изключение те пускаме заради кроткия ти стил и те закачаме на стената,за да си припомниш скоро като отворят тефтера какво си писал.Толкова!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7719483
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44348
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!