Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2017 11:59 - По вълните на Време–пространствения континиум и кои помагат на Исус да строши портите на Ада и да изведе праведниците от него!Матеус пасион.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 810 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 15.04.2017 20:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разчупваме печатите на свръхсекретните документи за устройството на Време–пространствения континиум и техниката за предвижване в различните измерения и посоки на времето конкретно за епохалните епични драматични събития на Страстите Господни през 33 година от Новата ера.
Езотеричният прочит на тези разсекретени документи е категоричен,че по време на Страстите Господни през 33 г.н.е.в Ада с Исус слиза и   Мария Магдалена,Която е новоепохалното аватарно проявление на Великата Богиня Майка,Богиня Диана,както и по–късно след години и Техните генетични жречески потомци Българите от Дуло,които преминават в небесно служение като Светии,на които първият им ангажимент след въвеждането им в свръхестествен светейши статут и свободно придвижване в пространствата и времето,е да присъстват и помагат на Отец ни при Страстите Господни на кръста и Възкресителните операции след това на Исус през 33 година !


Страсти по Матея е оратория от Johann Sebastian Bach – Йохан Себастиан Бах.
На латински ораторията е Passio secundum Matthaeum,на немски е Matthдuspassion,на английски St Matthew Passion

Предлагаме ви есенцията на официалната история и информация за това култово музикално произведение,която циркулира във Википедия,а след краткото резюме ще разсекретим с помощта на Свещеният шифър на Свещения Сътворенчески Български език и основните послания по темата.  
 
ЕСЕНЦИЯ=ЕСЕНТСИЯ=Диана и Исус=Дионисус
най–важното,същината на темата 
 
НАЙ – ВАЖНИТЕ СА=Богиня Диана и Исуж   

СЪЩИНА НА ТЕМАТА=Исуш и Мат Диа 
 
РЕЗЮМЕ
за/от=за/от Иза и Мария
  
 

Johann Sebastian Bach: Matthдus-Passion BWV 244, Part 1 - Ton Koopman

От 1717 година датира традицията на Разпети петък да бъдат изпълнявани музикално-сценични произведения, показващи страданията на Христос. "Страстите" придобиват бързо разпространение и статут на църковно-музикален жанр.
Развиват се като два вида: мотетни "страсти" и оратории. Традиционно между двете части на ораториите е била четена едночасова проповед.
През 1725 година Бах получава поръчка от управата на Лайпциг да композира музика на произведение за страданията на Христос.
В резултат възниква „Страсти по Матея“ - може би едно от най-известните произведения на Йохан Себастиан Бах, както може би и едно от най-представителните на тази музикална категория. Текстът е съставен от избрани части (глави 26 и 27) от Евангелие от Матей, както и свободно съчинени стихове на либретиста Пикандер
Произведението е написано за два хора, състоящи се съответно от гласове (сопран, алт, тенор, бас) и инструменти. Първата част е относително къса в сравнение с втората.
Предполага се, че за пръв път е било изпълнено 1727 или 1729 година без особен успех сред публиката.

През 1829 година, почти 100 години след първото изпълнение, творбата е "преоткрита" от Феликс Менделсон Бартолди и изпълнена пред възторжена публика в Берлин. Въпреки че същата вечер Николо Паганини дава концерт в Берлин, залата е препълнена.
С този концерт Феликс Менделсон дава начало на специфично преоткриване на църковните творби на Бах, до този момент потънали в забрава.
Концертът става също така символ на специфична секуларизация на църковната музика като цяло. 

Разсекретяваме основната информация,кодирана в името на култовата музикална творба за кръстните мъки и страдания на Исус,и в което име са имплантирани имената на Главните персонажи и Субекти на това епохално и скръбно,и възторжено епично събитие: 
 
СУБЕКТИ=СУ БЕК ТИ=Иса и Бокиня Диана
 
ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ=Богиня Диана и Исуж Българина

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ=Българи от ПЕСИЖТЕНА=Българи от
БЕЗИСТЕНА –
Българите от Божията династия Дуло,чийто Първосвещен храм е Безистенът,който е Сътворенческото светилище и експериментална лаборатория за създаването на хората и Команден център на Време–пространствения континиум и КПП между Божиите светове и измерения в Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол 


Конкретните послания в произведението на Бах :


PASSION=PA SSIO + 
N (кодировъчен назал)=PA ISOS=Бог Исус
страсти,емоции,върховни изживявания,страдания на Исус


СТРАСТИ на=на Исус от Дардания
едно от древните имена на Българските земи на Балканите

В Българският език тези върховни емоции и страсти,произтичащи от Господ Бог Исус,се онаследяват от Неговите генетични потомци от феноменната му жреческа династия Дуло: 

СТРАСТИ=Друиди на Исус 


MATTHAUSPASSION
(нем)=Бохиня Мат Диана и Бог Исус 
 
PASSIO SECUNDUM MATTHAEUM (лат)=
Исус и Бокиня Диана Мат Ма Ма=Исус и Бокиня Диана Мат Мария Магдалена
 
ST MATTHEW  PASSION (англ)=Бог Исус и Богиня Мат Диана 

СТРАСТИТЕ ПО МАТЕЯ на=на Тати Исус и Богиня Матара Диана  
 
Виждаме,че в тези епохални събития на разпъването на Исус и Неговото Възкресение участват взаимно и активно двамата Български Богове Демиурзи в Техните новоепохални аватрани проявления като Исус Христос и Мария Магдалена,Която ни разкри в последния ни постинг как е съпреживявала кръстните болки и мъки на любимия Исус на кръста и се е колебала,обезумяваща от вида и страданията му,дали да не прекрати саможертвения експеримент на Исус за хората и да вземе да дръпне шалтера и този път на неблагодарните човеци от поредната експериментална човешка цивилизация,че да приключат с неуспешния проект...,и питаща се ако ги остави и този път,дали някой след 2000 години ще се сети за жертвата на Любимият ѝ и ще му помогне с молитвата си през времето да понесе по–леко ужасните смъртни кръстни мъки,както да помогне и на Нея да събере силите си за възкресителната операция на Исус?  
 
 
Разсекретяваме и личното досие на гениалния Бах,който не само защото е гений е Българин –  феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена,ами и защото всички композитори и музиканти сред всички народи и племена са от Българския Божи жречески род Дуло,и колкото повече чист Български феноменен имплант има в някой, толкова на по–високо ниво в класификацията на гениите и феномените е той!  

Johann Sebastian Bach=ЙОХАН СЕБАСТИЯН БАХ=
ХАН БА ИСАС БАХ ТИЯН=Хан (Кан,Жрец) на Бог Исус и Бохиня Диана
име христоматиен пример и демонстрация на приложението и вседействието на Свещения шифър при съставянето на имената на Божиите генетични потомци и въобще на всички хора върху Свещената Матрица от Българските Божии имена и титули ! 
  
МАТРИЦА от имената на=МАТРИТСА от имената на=от имената на Матара Диана и Иса 
 
Продължаваме участието си в съпричастието и на кръстните страдания и мъки и смъртта на Отец ни,и заедно с Него и Майка ни Мария Магдалена и всичките им потомци,които са Вси Светии,слизаме в долното царство на смъртта за да я победим като я трансформираме и преобразим и нея в Живот,Безсмъртие и Вечен живот и освободим праведниците от Ада – чутовен акт,известен като Съшествие в Ада ! 
 
СМЪРТ=
Иса и Матара
Господарите и Властелините на смъртта и на всички естествени и свръхестествени физични и биологични процеси в света,които Те управляват с Любов и превръщат всички във Вечен живот и Безсмъртие 

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара
 
ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана   


Съшествието в Ада на Исус в Страстната събота е догма, възприета във всички 
християнски деноминации  

 

image

image

image

image
+  
image
  + image+
image
+
image
+  
image +
image+ image

Според догмата, след разпятието на Исус Христос,той слязъл в ада,и изгаряйки портите на ада според евангелските проповеди,освобождава душите на грешниците от там,както и всички старозаветни пророци,ведно с Адам и Ева

Съшествието в Ада е част от Страстите Христови и Исус слиза в ада,когато е в гроба  
Раазсекретените документи указват с кой слиза Исус в Ада: 
 
СЪШЕСТВИЕ В АДА=ШЕСТВИЕ на Иса и Богиня Диана 
 
СЪШЕСТВИЕ В АДА=Светии на Богиня Диана и Исуш

СЪШЕСТВИЕ В АДА=Светии от ВЕШИСТЕНА=Светии от БЕЗИСТЕНА   

 
ИЗГАРЯ ПОРТИТЕ НА АДА с=с Братя от Диана и Иза от Трагия
Божиите феноменни генетични потомци от Всемирното Бяло Братство  

Разсекретените документи са категорични,че през 33 година на Новата ера в Ада с Исус слиза Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,както и по–късно след години и Техните генетични жречески потомци Българите–Белите,святите и праведните, генетични Божии Братя от Всемирното Бяло Братство,които преминават в небесно служение като Светии,на които първият им ангажимент след въвеждането им в свръхестествен светейши статут и свободно придвижване в пространствата и времето,е да присъстват и помагат на Отец ни при страстите Господни на кръста и Възкресителните операции на Исус през 33 година !
  
А извън реалити драматизацията и постановката за пред непосветените,сега ви разсекретяваме и кои са шефовете на Ада,които са създали и управляват тази институция – пречиствателна чистилищна станция : 

ШЕФОВЕ на АДА=
Бог Ешуа и Богиня Диана 

екип на bezistena и Светиите от Вси Светии,на които първото ниво след въвеждането им в свръхестествен светейши статут и свободно придвижване в пространствата и времето,е да присъстват и помагат на Отец ни при страстите Господни на кръста и Възкресителните операции през 33 година на Новата Ера!

 
ИСД с Любов и песен!   Гласувай:
7
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
15.04.2017 12:03
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 2719358
Постинги: 1070
Коментари: 1940
Гласове: 18167
Календар
«  Април, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. ПАРАД НА РАЗВРАТА
7. БОГИНЯТА МАЙКА
8. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
9. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
10. ВСИЧКО ТАЙНО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО
11. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
12. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
13. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
14. Сайта на Роден Край™
15. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
16. ИДВАЙТЕ СИ...
17. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
18. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
19. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
20. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
21. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
22. КОРЕНИТЕ НА ОМРАЗАТА
23. Писмо от бъдещето към Българите !
24. Декларация за геноцид над Българите
25. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
26. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
27. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
28. Обръщение към администраторите на блога
29. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
30. Любовно Писмо от Бог