Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2017 13:47 - Елате с нас с машината на времето преди 20 века на Разпятието на Баща ни,за да му облекчим кръстните страдания и му помогнем за Възкресението!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1273 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Четвърта поредна година с помощта на камерата,перото и всепроникващата сила и мощ на Словото и Свещения шифър в блога ни,ние ви водим с нас на едно емблематично култово место на посветените Българи през Новата епоха – изкуствено построения мегалитен пирамидален комплекс хълм – могилно светилище Боровец в Ямбол,където на Велики петък през 33 година от н.е. Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиургът проведе жертвения мъченически страдалчески експеримент Разпъване на кръста със себе си във временен режим и статут на смъртен човек. 

Преди четири години започнахме курса за вашето екстремално и ударно просвещение по тази тема в дните на Велики четвъртък,и понеже тематиката на обрядите през Страстната седмица е преплетена,преминахме в Разпети петък,където сега отново сме съпричасти на кръстните мъки и страдания на Отец ни Исус–ритуал,който провеждаме в продължение на повече от десетина години вече на местото,където е бил разпънат.

На истинското место на мъченическата му екзекуция по Негово непреклонно собствено желание и сценарий!

Не в Йерусалим или някъде другаде,а в България,в Свещената Тракия,на пъпа на Свещената Тракия,на пъпа и центъра на Света–там където е бил винаги и сега е пак!
Там,където са започнали Боговете Света и Човека,там,където е било обиталището на Боговете ни и са започнали експеримента с първите хора,сиреч първите си деца,и затова са нарекли това обиталище Земен Рай,Обетована земя,Едемска градина, Приказната страна Аркадия,и за да го познаем са ни поставили безброй много нишани,един от който на най-лично место в химна ни да пеем с умиление и горест за България

Нашето семейство ходиме редовно на лобното место на Отец ни Господ Бог Исус Демиурга всеки Разпети петък следобяд,когато Той най–има нужда от нашата помощ, състрадание и Любов синовна и дъщерна!

Когато Мария съпреживява кръстните болки и мъки на любимия Исус на кръста и се колебае,обезумяваща от вида и страданията му,дали да не прекрати саможертвения експеримент на Исус за хората и да вземе да дръпне шалтера и този път на неблагодарните човеци от поредната експериментална човешка цивилизация,че да приключат с неуспешния проект...,и питаща се ако ги остави и този път,дали някой след 2000 години ще се сети за жертвата на Любимият ѝ и ще му помогне с молитвата си през времето да понесе по–леко ужасните смъртни кръстни мъки,както и на Нея да събере силите си за възкресителната операция на Исус?
image

Отиваме ние тогава,повикани от Исус и Мария,на жертвеното място на Кръста,дето беше преди двайсет века–на Свещения хълм Боровец на източното начало на края на Ямбол и се качваме в изпратената за нас от Тях машина,която носи Тяхната фирмена марка:

                   МАШИНА НА ВРЕМЕТО !


Поставяме в контакта ключа на Свещения шифър,който ви разкриваме във всички наши постинги,и който ключ ни дадоха Те за подготовката ни за Тяхното  скорошно Явяване и посрещане,и леко го завъртаме.
Наредените на монитора буквички на марката на машината се запрескачват и се пренанареждат в нова комбинация, изписана на екрана:

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Диана Мария=Ешуа и Богиня Матара

В следващия момент сме на същото место,но двадесет века назад,на извора  на живата вода дето отворихме за изцеление на всички болести и мъки,за да занесем от живата вода на Мария за Възкресителните процедури,и на Отец ни на кръста,вместо оцета,дето топяха с гъба и му даваха да пие за гавра и да увеличат страданията му според правия текст на евангелската драматизация,но всъщност записано така,за да получим поредното кодирано послание и от този драматичен сюжет:

ГЪБА С ОЦЕТ=Бог Отец Иса

ГЪБА С ОЦЕТ=Богиня Диана и Исус – 
Продуцентите и Субектите на епичния драматичен акт на разпъването на Исус на кръста и последвалите възкресителни процеси  

Настоятелно ви каним и вие тия дни да помогнете на Исус да понесе по–леко болките на кръста и да победи смъртта,Възкръсвайки,за да Възкръстните и вие и да победите смъртта,щом сте познали Господарите и Повелителите и на смъртта в нейната дума,и така да придобиете Безсмъртие и Вечен живот с Българските Богове! 
Елате с нас в съпричастие и в състрадание със страстите (страданията) на Отец ни Исус Христос,Който е последното новоепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиургът,и Който доброволно се подложи на мъките и смъртта на кръста за да изпита и изстрада мъките и страданията на Неговите генетични деца–Българите,на които Той ни подложи в екстремални реалити условия в продължение на хилядолетия по време на епичната трансепохална драматизация Българите и човешката цивилизация за нашето закаляване и селектиране за Духовен разсад на всички народи и скорошни абсолютни праведни и святи Господари и Управници на целия свят и на човеците във Божията Българска Свещена империя на Любовта, Братство и Мира,която Той скоро ще възстанови и установи тоталитарно и безприкословно безалтернативно завинаги над цялата Земя!

Качете се и вие с нас на Разпятието,на което сме постоянно ние Българите – Божиите феноменни генетични потомци,и Отец ни Исус и Майка ни Мария Магдалена заедно с нас,за да отидем с помощта на импресийният ни пост  
 
Пътуваме с машината на времето за експеримента с разпъването на кръста и операцията по Възкресението на Исус–Господарят на Извънземните,идващи скоро! 

 
през безграничието на времената и измеренията в съпричастие на мъчителните смъртни болки на кръста в Разпети петък следобяд в духовна и физическа окултна подкрепа на Отец ни Исус и участваме след това заедно с Майка Мария във Възкресителната му операция !  



екип на bezistena и  Исус и Мария 
 

ИСД с Любов!



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
14.04.2017 13:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7737043
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44421
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!