Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2017 21:11 - Ако заплачеш в съпричастие и в състрадание със страстите (страданията) на Отец ни Исус,които страдания са и наши,и в Негова подкрепа на разпятието с Agnus Dei
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1454 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 14.04.2017 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В съпричастие и в състрадание със страстите (страданията) на Отец ни Исус Христос, Който е последното новоепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиургът,и Който доброволно се подложи на мъките и смъртта на кръста за да изпита и изстрада мъките и страданията на Неговите генетични деца–Българите,на които Той ни подложи в екстремални реалити условия в продължение на хилядолетия по време на епичната трансепохална драматизация Българите и човешката цивилизация за нашето закаляване и селектиране за Духовен разсад на всички народи и скорошни абсолютни праведни и святи Господари и Управници на целия свят и на човеците във Божията Българска Свещена империя на Любовта, Братство и Мира,която Той скоро ще възстанови и установи тоталитарно и безприкословно безалтернативно завинаги над цялата Земя!
Качваме се и ние на Разпятието през безграничието на времената и измеренията в Негова песенна духовна и физическа окултна подкрепа с Първосвещения протестантски евангелски първожрец – композитор и певец и Негов феноменен потомък Michael W. Smith - Agnus Dei
 
 

Michael W. Smith - Agnus De
ако не тръгва клипа пусни от ТУКА 


Алелуя,алелуя! (Слава,слава!) 
За Господ Бог Всемогъщият и Царуващият!  
Алелуя ! (Слава!)

Свят, свят си ти Господи Боже Всемогъщи!  
Достоен е Агнеца.
Достоен е Агнеца.
Свят, свят си Господи Боже Всемогъщи!
Достоен е Агнеца.
Достоен е Агнеца.

Амин!

 
Официалната християнска канонична догма ни учи,че: 

Agnus Dei е Агнец Божий,символичното наименование на Исус Христос,известно от Евангелието от Йоан.
 
Агнецът е символ на благост; кротост; младежка невинност; смиреност; чистота; неопетненост. Неговата непорочност обезсилва злите магьосници.
Агнецът е символ на новопокръстения и на мистичното прераждане. 

В християнството Агнец Божий е символ на разпятието; Христос, пожертван, за да изкупи греховете на хората; Агнецът Божи, непорочният и чист като Христос.
Агнецът олицетворява Христос като едновременно страдащ и триумфиращ, като „всесъжение“ и „вседържател“, мъки и възкресение.
Използва се често в символиката на християнското изкуство: Христос с агне на ръце представлява Добрият пастир, който се грижи за стадото си, който спасява и връща в правия път заблудената овца (т.е. грешникът), който води своето паство.
Агнето заедно с кръста символизира разпъването на кръст; агнеца с хоругви – възкресението.
Агнецът от Апокалипсиса с книгата и седемте печата олицетворява Христос като съдник при Второто пришествие.
Агнецът от Апокалипсиса със седем рога и седем очи изразява седемте дара на Духа. Агнецът на хълм с четири потока символизира Църквата, като седмият хълм е Църквата, а потоците са четирите реки в Едемската градина и четирите Евангелия. Агнето, заобиколено от овце, олицетворява Христос, а овцете са неговите апостоли.

В Библията агнецът се използва още и като метафора за вярващи хора, понякога и новоповярвали, особено с детински ум,а също и като сравнение за съдбата на онези, които са предопределени да бъдат съдени от Бога.  
 

В тази характеристика за Агнец Божи,Жертвеното невинно агне,вярващите и християнските апологети и изследователи говорят за него в символични преносни образи и на категории : Агнецът е символ на...,Агнецът олицетворява...,Агнецът представлява..., Агнецът символизира...,Агнецът е метафора за ...,като само в превода на Свещения шифър  се разкрива неговия истински сакрален смисъл и значение !

СИМВОЛ
на=на Иса от Ямбол 

МЕТАФОРА ЗА=Богиня Матара и Иза


Ето какво означава Агнец Божи в неговия Български прототип както и на английски език:  
 
АГНЕЦ БОЖИ=БОГ ИЖЕЦ=Бог Исус 
Българският Бог Творец,поел сам мъките и страданията на кръста,за да изпита страданията на децата си и направи Завет с тях след Възкресението си,че ще направи всичко за да ги спаси и върне отново в Рая на Божието Безсмъртие и Вечния живот на ново висше духовно и душевно ниво!  

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана
 

АГНЕЦ БОЖИ=АГНЕТС БОЖИ=
Богиня Диана и Исуж
синкретизиран сдвоен херметичен образ на Боговете Демиурзи,Които заедно съпреживяват и състрадават страданията и мъките на децата си,подложени от Тях на дългия драматичен експеримент  
 
АГНЕЦ БОЖИ=АГНЕТС БОЖИ=Гена на Богиня Диана и Исуж
херметична кодировка на нас Българите–генетичните потомци на Боговете,подложени на перманентни екстремални мъчения и страдания,дефинирани и проявявани като геноцид  
 
ГЕНОЦИД срещу=
срещу ГЕН ОЦ ИД=срещу Гена на Иса и Диана=срещу Ган (Кан,Жреци) на Иса и Диана 
 
И сега от друга дешифрирана разпечатка на горния документ ще локализираме рожденните географски параметри на свещения Божи Ген,имплантиран в този култов херметичен израз: 
 
АГНЕЦ БОЖИ=АГНЕТС БОЖИ=Гена от БЕЖИСТЕНА=Гена от
БЕЗИСТЕНА
Свещеният феноменен жречески Ген на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Които заченаха и дадоха началото на човешкия род на Сътворенческата експериментална лаборатория и развойна база Безистена в Олимп/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол в сърцето на същинския Земен Рай – Тракия,който Безистен е постоянно Тяхно местообиталище и Команден Център и КПП за Време–пространствения континиум и първият Светилищен комплекс на Земята и Първосвещен Божи храм. 

АГНЕЦ БОЖИ=АГНЕТС БОЖИ=Ган (Кан,Жреци) от БЕЖИСТЕНА=Ган (Кан,Жреци)  от БЕЗИСТЕНА
разпъваните постоянно на кръста,горените на кладите,давените,живи заравяните, кланите и живи одираните и всячески геноцидирани перманентно генетични Божии деца от Тяхния потомствен род Дуло,които сме феноменните Българи  

Още документална информация за тия Сътворенчески и пост – Сътворенчески събития и процеси с характеристиките и параметрите на жреците,които са Българите – Божиите генетични деца,родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание,и на синтетичните човекоподобни биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,и от които биороботи са всички тракийски племена,с които е заселена цялата Земя,вижте във фундаменталните ни по темата постинги   ––

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
 

 

Разсекретяваме сакралната анаграма на Божия агнец и в латинския ѝ херметичен вариант Agnus Dei : 
 
AGNUS DEI=Гена на Иса и Диана 
 
AGNUS DEI=
Ган (Кан,Жреци) на Иса и Диана
 
image

Ще разсекретим и информацията в стиха Worthy is the lamb,която на Български се превежда като Достоен е Агнеца,а в херметичния ѝ подтекст указва кои са и от къде са жертвените генетични деца на Боговете Демиурзи:
 
WORTHY IS THE LAMB=Братя от Иса и Диана от Ямбол
чистите и праведни Братя от генеалогията на Боговете ни,жертвените Братя от Всемирното Бяло Братство,които са перманентните саможертвеници,кактои техните гонители и палачи – родственици,Братята от Черното Братство от изродените генетични потомци на Боговете Демиурзи,възложили им неблагодарните черни и лоши роли на злодеи и преследвачи на Белите им Братя,и които достойно и усърдно играят дадените им роли!    

image

Ето една от класическите херметични конспиративни композиции на Божия агнец – агне с кръст на "рамо",върху което Българските лингва – майстори супершифровчици и кодировчици са написали със Свещения шифър поредния уникален документ за жертвената Божия генеалогия : 
 
АГНЕ С КРЪСТ НА РАМО=Гена на Кристос и Мария=Гена на Исус от Тракия и Мария

 


Agnus Dei by Michael W. Smith 
www.youtube.com/watch

Автоатестация и духовен лакмус за вас:

– И когато слушаш песенната балада и химн  Agnus Dei на Майкъл Смит на състрадание и преклонение пред Боговете ни Родители и на Техните жертвени многострадални деца,ако душата ти пламне в необяснимо с думи състояние на тревога и нещо до болка познато и скъпо и близко и далечно,и Духа ти тръгни да витае из висините необратимо а сълзите сграбчат и задавят гърлото и замъглят очите ти,и ти нямаш обясниние какво ти се случва,то тогава знай,че Святият Божи Дух те е взел неспасяемо и невъзвратимо в обятията Си,защото ти си Негово чисто дете от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена и си вече активиран за познаването на Божественият ти произход и статут и и приемане на Божествената ти феноменна наследственост!  
 

eкип на bezistena и Агнетата от Вси Светии 
 
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.04.2017 21:20
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735062
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44413
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!