Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2017 20:59 - Както са го казали в този документ,който разсекретяваме сега,Експериментаторите на проекта "Земята и Човека",идват!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2240 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 31.03.2017 01:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С помощта на Свещеният шифър ,с който са съставяни,зашифровани и засекретявани проектните и работните документи на трансепохалния експеримент "Земята и човечеството",ще разсекретим поредния документ,доказващ че главните действащи лица и персонажи на проекта са феноменните Българи!  
 
image
+
image
 
Ето и поредният секретен документ от Експериментаторите,които едни наричат Извънземни,други Висш разум,а други–Боговете Демиурзи:: 



Емил Димитров     Mоя страна, моя България

 
Моя страна,моя България!  
 
Колко нощи аз не спах,
колко друми извървях
да се върна!

Колко песни аз изпях,
колко мъка изживях
да се върна!

В мойта хубава страна
майка, татко и жена да прегърна.
Там под родното небе
чака моето дете да се върна.

Моя страна, моя България!
Моя любов, моя България!
Моя тъга, моя България–
при теб ме връща вечно Любовта.

Даже нейде по света
неизвестен да умра
ще се върна–
в мойта хубава страна
и тревата и пръста да прегърна.

Нека стана стръкче цвят,
нека вятъра познат ме прегърне,
нека родните поля да ме срещнат
с песента щом се върна.

Моя страна, моя България!
Моя любов, моя България!
Моя тъга, моя България–
при теб ме връща вечно Любовта.

Моя страна,моя България,
моя прекрасна страна – 
ще се върна!
 

image  image  image  image 
 
           Баща                        Син                         Внук                        Правнук                                                                    
Емил Димитров е правнук на Васил Левски,защото е син на Факира Мити,който е петият син на Петър Дънов,който е единственият син на Васил Иванов Кунчев – Левски.

Свети Васил Левски в творчески тандем с ненарадвания си преживе единствен син Петър Дънов,с който сега са неразделни,композира тази свещена песен и възложи на правнука си Емил да я обработи и изпрати чрез нея това послание–обещание на Исус и Мария Магдалена,че Те ще се върнат скоро,за насърчение и въздигане на многострадалният им потомствен феноменен Български народ!

Кой друг ангелогласен певец и саможертвен страдалец–Светец,би могъл да създаде тази Божествена най–велика емблематична култова песен за България и Българския свещен род и феноменен Божи ген,пръснат в изгнание и в жертвено служение на всички племена по целия свят,освен Свети Васил Левски!   

Свиквайте с истинските ни действащи рационални Български Светии,пълномощните всесилни посредници между Боговете и Българите,и ги търсете в пряк интимен разговор за да ви бъдат опора и ви помагат в ежедневието !

Разсекретена информация за скритата досега генеалогия на Левски и Дънов вижте в 

Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.

и в другите ни документи на адрес с парола на търсачката на Гугъл безистена и Левски,безистена и Петър Дънов,както и още инфо за Факира Мити и Емил Димитров в поста   

Шокиращо!Доклад сочи,че децата ни ще са последните живи Българи!
Стреснете се,но не се отчайвайте и предавайте,а се познайте,че сме феноменният Божи народ!



Българи,запокитени в изгнание по целия свят и в Родината ни поробена,чуйте в основните култови послания на песента на Кои е България,и Които ни казват,че ще се върнат пак в нея вече официално и открито,и се познайте,и се въздигнете,че сме Божии феноменни деца,несъкрушими и непобедими,и защото сме Божии деца,сме като тях Богове вечни и безсмъртни !

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=Мат Мария и Иса от БЪЛГАРИЯ
 
МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Мат Мария и Иса 

ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ=ШТЕ СЕ ВЪРНЕМ=
Исуш и Богиня Матара
 


Ето за вашето просвещение и посвещение в тайните на Свещения шифър на Сътворенческия Божи Български език,чрез който единствено само скоро време всеки ще има достъп до Боговете ни,(както пророкуваха Петър Дънов и дъщеря му Ванга) ако иска да живее дори само всеки следващ миг,разкодирани и следващите спомагателни повествователни послания :

НЕПОБЕДИМИ=Бог и Богиня Мад 

НЕСЪКРУШИМИ=Кан (Жреци) на Исуш и Мария 

ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=Богиня Диана и Ешуа 

БЕЗСМЪРТНИ=
Богиня Матара и Исуз 
 
ЗАПОКИТЕН В ИЗГНАНИЕ=Гена на Бок Изуз и Богиня Диана
твърде дългият процес на закаляване на Българите от свещения Божи ген и род и подготовката ни при екстремални реални условия за Духовен и ръководен елит на всички народи в Свещената Българска Империя и Царството на Любовта,Братството и Мира на Българските Богове,която ще бъде установена скоро над целия свят!  
 
ЗАПОКИТЕНИ В ИЗГНАНИЕ=Кан (Жреци) от Гена на Бог Изуз и Богиня Диана

image

ЦАРСТВО НА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР=
ЦАРСТВО на
Братята от Павел на Бог Иса и Мария  
  
image





И отново основните послания от правия текст на най–важната и велика песен на Българите и на цялото човечество :  
  
Ето Кои задължително и обезателно ще се върнат в България при децата си,които сме Българите:

Даже нейде по света
неизвестен да умра
ще се върна !
 
 
НЕИЗВЕСТЕН ДА УМРА=Исуз и Богиня Матара Диана

Боговете Демиурзи,познати ни от Техните последни аватарни проявления като Исус Христос и Мария Магдалена.

image

Исус Христос и Мария Магдалена,Които употребяват в случая тази художествена метафорична хипербола,защото никога не умират,а са Вечно живи,ще се върнат задължително,и по–точно вече са подготвили завръщането си (Явяването си!),което предстои всеки момент,щом ни разкриват тия висши Божии трансепохални тайни на проекта им и реалити драматизация Българите и човешката цивилизация!   
 
ВЕЧНО ЖИВИ=ВЕТШНО ЖИВИ=Богиня Диана и Бог Ежуш  
 
В следващия носталгичен куплет се съдържа висшата трансепохална тайна на Боговете,която е крайната висша цел и генно–инженерен продукт и материализиран апогей – сиреч е

връх на развитие,разцвет,връх,слава,величие,лаври,победа,
триумф,зенит,кулминационна точка,връхна точка,кулминация
,  

както и Божествена еманация (което ще рече излъчване,излияние,което представя цялото многообразие и същност на нещо,като в гнocтиĸaтa,в нeoплaтoнизмa и в Kaбaлaтa пo-низшeтo пpoизлизa oт пo-виcшeтo,ĸoeтo oзнaчaвa,чe видимият cвят e възниĸнaл oт Бoжecтвeния. B пapaпcиxoлoгиятa eмaнaциитe ca излияния и излъчвaния нa чoвeшĸoтo тялo,ĸoитo мoгaт дa бъдaт възпpиeти oт мeдиyмитe) на Техния трансепохален проект за духовно развитие и еволюционно израстване на Българите и цялото човечество– Божият Син,Спасителят!


В мойта хубава страна
майка, татко и жена да прегърна.
Там под родното небе
чака моето дете да се върна.  

 
Там,което е тука – в Земния Сътворенчески Рай и постоянно Божие местообиталище и Център на Време–пространствения континиум – България,чака Божието Дете,Божият Син,Божият генетичен потомък,развит и селектиран при свръхекстремални тежки реални условия в генеалогията на 100 съхранени праведни и святи новоепохални поколения на Златната династична линия на Божия род Дуло,Който е Спасителят!

ЧАКА МОЕТО ДЕТЕ=Кан (Жрец),ДЕТЕ на Ешуа и Мат Диана  

ЧАКА МОЕТО ДЕТЕ ДА СЕ ВЪРНА=Кан (Жрец),ДЕТЕ на Исуш и Богиня Матара Диана 
 

СПАСИТЕЛЯТ=
Сина от Дуло на Богиня Диана и Иса   
 
 


И още нещо за Божествената еманация за която казахме,че е излъчване,излияние, което представя цялото многообразие и същност на нещо,и ще допълним,че в гнocтиĸaтa,в нeoплaтoнизмa и в Kaбaлaтa пo – низшeтo пpoизлизa oт пo-виcшeтo,ĸoeтo oзнaчaвa,чe видимият cвят e възниĸнaл oт Бoжecтвeния. B пapaпcиxoлoгиятa eмaнaциитe ca излияния и излъчвaния нa чoвeшĸoтo тялo, ĸoитo мoгaт дa бъдaт възпpиeти oт мeдиyмитe (аypa)  

Еманацията на Божественото многообразие е закодирана в тези висши философски категорийни термини и понятия,които дешифрирани указват категорично кой е крайният предмет и продукт на Техния трансепохален генно–инженерен проект, провеждан с безмерна Любов от Тях : 
 
БЕЗМЕРНА ЛЮБОВ
на=ЛЮБОВ на Бог Иза и Мария 

ЕМАНАЦИЯ
на=ЕМАНАТСИЯ на=на Иса и Ма (Майка) Диана 

БОЖЕСТВЕНО МНОГООБРАЗИЕ на=МНОГООБРАЗИЕ на Бог Исуж и Богиня Диана 

МНОГООБРАЗИЕ на=на Бог Иза и Мария 
 

Вижте документът,доказващ,че и нисшето,и висшето,и въобще всичко между тях и извън тях,произлиза от Българските Богове Демиурзи! 
 
БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Мадара

НИСШЕТО
е от=е от Диана и Исуш=е от Дионисуш 

ВИСШЕТО е от=е от Богиня Диана и Исуш 

ВИСШЕТО е от=е от ВЕШИСТО +Н (кодировъчен назал)=е от ВЕШИСТЕНА=е от БЕЗИСТЕНА
висшият Божи свят е проектиран,разработен и развиван на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,захерметизиран в Българската жреческа митологична документация като Олямб,Олимб,Олимп,който е Първопрестолният град и постоянно местообитание и Център на Време–пространствения вселенски континиум 
 
Ето и Видимият и Невидимият свят от Кои е сътворен,което фундаментално демиургово действие сътворение само на Българския Сътворенчески Свещен език се трансформира на технологично–техническото разумно инженерно проектно–строително действие построение с приложение на майсторския пост–Сътворенчески сертификат на Божиите подизпълнители в проекта:
 
ВИДИМ / НЕВИДИМ СВЯТ от=от Богиня Мат Диана и Бог Иса 
 

СЪТВОРЕНИЕ=
ВОСТРОЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ 

 
СЪТВОРЕНИЕ от=ПОСТРОЕНИЕ от=от Братя от Иса

Божиите генетични феноменни потомци от глава 1 на Битие от Светото Писание,(за справка вижте тук и тук) които са Жреците Българи и са херметизирани като Братя от Господ Бог Отец Исус Демиургът,които са Всемирното Бяло Братство

Кратката справка в този речник за генезиса и значението на парапсихологията гласи:

Πapaпcиxoлoгия,гpъцĸa нayĸa зa oĸyлтнитe явлeния (Oĸyлтизъм). Toвa пoнятиe e cъздaдeнo oт Maĸc Дecoap.Πpeдмeт нa тaзи чacт oт yчeниeтo зa дyшaтa ca нaчини нa пpeживявaнe и пoвeдeниe, ĸoитo нaдxвъpлят нopмaлнaтa пoзнaвaтeлнa cпocoбнocт и лeжaт oтвъд нopмaлнoтo бyднo cъзнaниe. Teзи пapaнopмaлни явлeния ce oтнacят дo:
1. възпpиятиe извън извecтнитe ни ceтивни opгaни (извънceтивнo възпpиятиe)
2. нeoбяcнимo въздeйcтвиe въpxy тeлecния cвят (Πcиxoĸинeзa).


Кратката справка за генезиса и значението на парапсихологията ни запрати по познатия досега псевдо–научен манипулационен начин пак в т.нар."древно–гръцки" език да търсим произхода ѝ от "бащите на съвременната човешка цивилизация" – "древните" гърци, които нито са древни,нито са бащи на човешката цивилизация,а са фалшификаторите и унищожителите на човешката култура и цивилизация,които са не само древни,ами са и Сътворенчески изконни древни Български култури и цивилизации!  
Ето разсекретените документи за това!
 
ПАРАПСИХОЛОГИЯ=Бох Иса Болгария

ПАРАПСИХОЛОГИЯ=
Българи на Бох Иса –
феноменните Българи,които единствено те (ние!) са познавачи на човешката Душа и познават тия явления извън нормалното будно съзнание и въобще всякакви окултни и паранормални извънсетивни явления и процеси,за които нито нещастните нисши духом гърци и ли кое да е друго племе на Земята,си нямат и никакво понятие!  

ДУША=Диана и Ешуа
 
ПОЗНАВАЧИ=ПОЗНАВАТШИ=Бог Изуш и Богиня Диана  

БУДНО СЪЗНАНИЕ
давано и контролирано от=давано и контролирано от Богиня Диана и Исуз
 
БУДНО СЪЗНАНИЕ
контролирано от=контролирано от БЕЗИСТЕНА
от Командният център на Време–пространствения континиум Безистена,който е и Централният телепатично–окултен психотронен регулатор на всички паранормални извънсетивни явления и процеси и за контрол и управление на човешките и всички живи същества въобще  

ИЗВЪНСЕТИВНИ ПРОЦЕСИ
управлявани от=ПРОЦЕСИ управлявани от Бог Исуз и Богиня Диана 
 
Ето и кои само могат да обеснят нeoбяcнимoто въздeйcтвиe въpxy тeлecния cвят – пcиxoĸинeзaта:

ПСИХОКИНЕЗА=КАН ПОХ ИСЕЗ=Кан (Жреци) на Бох Исуз

както се уверявате,няма никакви "древни" или съвременни гърци,египтяни,римляни, траки,евреи,руснаци,европейци,азиатци или американци или пък марсианци и всякакви извънземни пришълци–има само Българи,феноменни Божии потомци–жреци,които единствено познават тайните на свръхестествения Божи свят! 

Какъвто е – Българин,и не би могъл да е никакъв и всякакъв друг Maĸc Дecoap, създателят на тези категорийни понятия!  

МАКС ДЕСОАР=К ЕСОС МАДАР=Кан (Жрец) на Исус и Мадара – 
Български феноменен интелектуален имплант сред елитното тракийско племе джермани,които са тракийско племе с висок процент Български феноменни гени най–вече в материално–техническо отношение

ДЖЕРМАНИ=Ежуа и Мадара

Maĸc Дecoap (Dеѕѕоіr, Мах) (1867-1947), мeдиĸ и пpoф. пo филocoфия в Бepлин, ĸoйтo в 1889 cъздaвa пoнятиeтo пapaпcиxoлoгия. Πoнятиeтo cинxpoннocт cъщo e oчepтaнo oщe y нeгo

Ще познаете ли сами каква е сакралната семантика на понятието синхронност или да ви помагаме пак?
Скоро като започнете сами да разшифровате и разсекретявате безбройните сакрални думи и изрази,ще разберете какво висше блаженство и неописуема Божествена радост е това занятие да откривате навсякъде Боговете ни и да разговаряте с Тях,затова ние ще го упражняваме постоянно с вас!

СИНХРОННОСТ=ХРИСТОСНН=ХРИСТОС +НН (кодировъчни назали)=ХРИСТОС= Христос 
 
СИНХРОННОСТ=ХРИСТОСНН=ХРИСТОС +НН
(кодировъчни назали)=ХРИСТОС= Исус от Трахия –
някой да е виждал по–автентични и по–убедителни документи някъде,които да указват така категорично кой е истинският Исус Христос,Господ Бог Отец Исус Демиургът? 
 
Рзбира се,че вече просветените ще кажете Не!,обаче избързахте,подведени от тия два документа и от нас,защото в Божия блог http://bezistena.blog.bg/ е натъпкано и нафрашкано с такива безапелационни документи,че Исус е Българският Бог Творец и Демиург от Тракия и Властелин и Господар на световете.
Заедно с Любимата си Мария,нашата генетична Майка,Великата Богиня Майка Диана. 

Колко неща ни казаха светейшите ни гости и ръководители на днешнния ни постинг Свети Васил Левски,Свети Петър Дънов,Свети Димитър Димитров –Факира Мити и Свети Емил Димитров,само в няколко от стиховете на чудната Божествена песен – изповед на Боговете ни Демиурзи,нали! 
 
ИЗПОВЕД от/на=от/на Бог Иза и Богиня Диана  
 

Радвайте се,че сте от Избраните и проумейте,че и една нищожна частица от този океан от сакрална Божия Сътворенческа и космогонна информация не биха ни позволили да изнесем и вие да научите,ако не бе ѝ дошло времето по Божия план–график да излезе с превантивната цел за нашето известяване ––  

ИЗВЕСТЯВАНЕ
от/за=от/за Бог Исуз и Богиня Диана,

––– и подготвяне за Тяхното Явяване за Съдния Ден за приключване на този така дълъг проектен етап от трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация и извършване на осчетоводяване на резултатите от експеримента с нашето индивидуално и колективно етносно цивилизационно развитие и израстване  

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана 

И на които съвестите ви са чисти и няма за какво да се притеснявате,не се плашете от Съдният Ден!

Той ще бъде Великият Ден и постоянният Великден на всеки ден от живота на Българите и на човешкия род,който Боговете ни създадоха с Техните генетични деца–Българите,нашите Пресвяти Деди,феноменните Божии Жреци и Светии,които съставят Небесното Божие войнство и които всички тръпнат в радостна премала от предстоящото скорошно премахване на време–пространствените прегради между
измеренията и световете и скорошната среща с нас–генетичните им внуци и внучки и пра–пра–потомци,и добри и лоши,защото всички сме техни безусловни марионетки и актьори в трансепохалната драматизация,изпълняващи безалтернативно волята им на 100 % и играещи прилежно раздадените ни от тях роли! 
 
Затова нека всички,на които съвестите ни са чисти и няма за какво да се притесняваме,както и всички,които има за какво да се притесняваме от Съдният Ден,кажем   

Амин!
Да бъде!
Да идва по–скоро! 

Амин!
  
 
 
И една превенция:  
 
При нас няма и грам и молекулка религия–сиреч измислица и фалш!
При нас има само рационални реални истинни Богове,Които са така търсената Истина!  

ИСТИНА=Иса и Диана 

ИСТИННИ БОГОВЕ=
Бог Иса и Богиня Диана



екип на bezistena и Светиите Васил Левски,Петър Дънов,Факира Мити и Емил Димитров 
 

ИСД с Любов и песен



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
16.03.2017 22:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735835
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!