Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 21:10 - Документ за унищожението на България от бившите Български Сърбия,Румъния и Гърция,докато японски самурай се бие за Освобождението ни през Руско–турската война!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 11343 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 13.03.2017 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Довършваме темата за мистичната Шипченска епопея,без да я приключваме,като продължаваме със статията "Преди 150 години Атина, Белград и Букурещ договорили разделянето на Българските земи" като още в началото на изложението ни Българският Свети Великомъченик Фреди Меркюри озвучи и онагледи епичната светейша ангелска постановка от дивната нощна битка на 11/24 август 1877 година на Шипка от последния ни пост 
Лунно затъмнение и Змей спасяват Шипка!Секретните езотерични мистични архиви на Акаши от Руско–турската освободителна война проговориха!
bezistena.blog.bg/history/2017/03/11/lunno-zatymnenie-i-zmei-spasiavat-shipka-sekretnite-ezoteric.1514845 ,

с песента  на Queen - The Invisible Man  – Невидимият човек



The Invisible Man  

The Invisible Man=
Богина Диана и Иса от Ямбол
Българските Богове Демиурзи от техният Първосвещен Първопрестолен град Ямбол,който е херметиран за невежите като Олямб,Олимб,Олимп

image

The Invisible Man
(невидимият човек) е жрец на=жрец на Богина Диана и Иса от Ямбол –  
Жреците–Светии от Божията светейша армия,които разиграха постановката на паметната мистична нощ на 11/24 август 1877 година от Шипческата епопея,когато като ангели и призрачни духове и чудовища –змейове,скриха Луната и побъркаха от ужас турските "обречени" командоси и армията на Сюлейман (Соломон) паша,с която епична битка ви запознахме в последния ни постинг 

The Invisible Man
(невидимият човек) е жрец на=жрец на Богина Диана и Иса от Ямбол
сегашният времен статут на Свети Великомъченик Фреди Меркюри като свръхестествен невидим светец,чието и на другите светии постоянно местообиталище и Команден център е Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол– Центърът на Време–пространствения континиум

Всички дешифровки на постъпилите документи извършваме с помощта на

Свещеният Български Език.Част 1
 и Част 2





Преди 150 години Атина, Белград и Букурещ договорили разделянето на българските земи
www.budnaera.com/201601f/1601001273.html 
и
epicenter.bg/article/Kak-predi-150-godini-sasedite-ot-Atina-Belgrad-i-Bukuresht-dogovoriha-razdelyaneto-na-balgarskite-zemi-/94169/11/61
 
Йордан Величков

image

Резултатите са: над 1 милион Българи от Егейска Македония и Беломорието стават „елини“. 
Българите от Поморавието,Нишко,Пиротско, Лесковец и Враня са покръстени в „прави сърби“. 
Българското население от Бесарабия и Добруджа е обявено за румънско


Османската империя, изпаднала в тежка криза в края на XVIII и началото на XIX столетие, не е в състояние да се противопостави на национално-освободителните борби на част от балканските народи. В резултат, с подкрепата на някои от Великите сили, и най-вече на Русия, се появяват три полунезависими държавици – Румъния, Гърция и Сърбия. В рамките на европейските владения на империята остава един поробен християнски народ – Българският. Макар и най-многоброен и населяващ над 200 хил. кв. км от Балканския полуостров, близостта му до центъра на Османската империя – столицата Цариград, е сериозна пречка за разгръщане на успешна национално-освободителна борба и извоюване на национална свобода. 

Една от първите грижи на правителствата на новоосвободените балкански държави е разработването на национални доктрини. Първата от тях – на Румъния, наречена „Единство на румънската нация“, датира от 1821 г. През 1844 г. се появяват сръбската доктрина, известна под името „Начертанието“, и гръцката „Магали (Велика, б.а.) идея“.

И трите външнополитически документа са изключително сходни. Наред с прокламираната цел - освобождаване на останалите под робство сърби, гърци и румънци и присъединяването им към васалните на султана отечества, правителствата на Румъния, Сърбия и Гърция поставят като първостепенна приоритетна задача завладяване на Българските земи и денационализиране на около 7-милионното Българско население. 

Трите държави, макар бедни и с крайно ограничени възможности, хвърлят огромни за техните мащаби средства за пропагандиране на завоевателните националистически идеи и силово заличаване на Българите като етнос.
За първи път в Европа през XIX в. така открито и грубо в официални държавни документи се изразява такъв мащабен крайно агресивен националистически екстремизъм. 

Особено усърдие в реализирането на завоевателните си доктрини проявяват правителствата в Атина и Белград. Гръцката държава, активно подпомагана от Вселенската патриаршия в Цариград, разгръща безпрецедентна прогръцка пропаганда и дейност сред Българското население в Македония и Тракия и успява да разшири влиянието си сред някои части от Българския народ. 

Подходът на сръбската държава е по-различен. Тя набляга на директна агресивна пропаганда сред Българското население, съчетана с брутална сила и физическа разправа на „непокорните“ Българи.
Този асимилаторски подход се реализира от голям брой специално подготвени емисари. Те проникват във всички западни Български земи.
На масирани емисарски набези са подложени Българите в Тимошко, Моравско, областите Ниш, Лесковец, Враня, Пирот, Видин. Макар че през XIX в. в някои от тези места не живее дори един сърбин. 

Факт е, че тази груба денационализаторска политика не е провокирана от никакъв вътрешен или международен фактор. При това, тя се провежда към един народ, който многократно по време на турското робство доказва приятелските си чувства към своите съседи. Нещо повече, многобройни чети и хиляди Българи вземат участие във въстанията и националноосвободителните борби на румънци, гърци и сърби и имат принос за тяхното освобождаване. Но вместо признание за тази безкористна подкрепа, правителствата на Гърция, Сърбия и Румъния, в които от 40-те години на XIX век доминират крайни националисти, полагат началото на истински завоевателен поход срещу един поробен, обезправен и беззащитен народ.

От 40-те до 70-те години на XIX век Българският народ е изправен пред едно от най-големите си критични изпитания в своята история. Освен продължаващото и ставащо все по непоносимо турско робство, за първи път е в ход политика, отричаща правото му да съществува.
За целта, т.е. за неговото пълно асимилиране,са разработени конкретни програми на правителствата на Гърция, Сърбия и Румъния, чието изпълнение се провежда с изключителна последователност,усърдие,упоритост и бруталност. 
 
Тази политика и програми за окончателното затриване на Българският етнос не са тяхно дело–те са общо дело на обединените заговорници срещу Българите и перманентни душмани на Божия Български народ– и това са всички тогавашни Велики сили – Англия,Австро–Унгария,Русия,Франция,Германия и Османската империя,чиито сегашни наследници продължават пъклените им планове.

В края на 60-те години на XIX век дори е договорено споразумение за разделяне на Българските земи между трите съседни балкански държави. Този план на Атина, Белград и Букурещ среща сериозен отпор. 
Мощното Българско възраждане и националноосвободителното движение не само укрепва националния дух и самочувствие на Българския народ, но водачите му гневно реагират срещу завоевателските амбиции на балканските съседи. 

Един от първите му яростни критици е идеологът на Българската национално-освободителна борба Георги С. Раковски.
В редица статии той разобличава дълбоките корени на тази политика и обръща внимание на погрешната представа за качествата на Българския народ и особено за неговото духовно ниво. „Това непознаване на Българите - твърди Раковски, дало повод на сърбите да си помислят, че те, които имат вече полунезависим политически живот, могат да завладеят този миролюбив земеделски народ и да създадат едно велико Душаново царство“. 

Тези мегаломански идеи за създаване на „велика“ сръбска държава, според идеолога се „ражда най-напред в болните глави на сръбската интелигенция, която ги разпространява и сред простия народ. Присвоените в последно време няколко области от река Българска (днес Велика – б.а.) Морава до Тимок, където още говорят на чист Български език, са живо доказателство за сръбската агресивна политика към нас. Дори Видин се смята от нашите братя сърби да тяхно неизбежно бъдещо притежание, където щяло да се забие сръбски байрак и ще се играе сръбско хоро“. 

Въпреки острото осъждане на шовинистичния курс на малкото сръбско княжество, Раковски се въздържа от изнасяне на цялата истина за враждебната му антиБългарска политика. В статията си „Политическите отношения на сръбското княжество с България“ той заявява, че ако бъдат изнесени всички многобройни и брутални актове за денационализация на редица Български райони и ако докрай разобличи завоевателния курс на сърбите, то това би влошило непоправимо отношенията между двата народа. 

В многобройни публикации пък Любен Каравелов разобличава гръцките шовинистически аспирации.
„На всички е известна фанариотската пропаганда, която употребява всичките си сили, за да погърчи Българския народ и постигне чрез това до своята мечтана нова Византия“, твърди той през 1870 г. във в. „Свобода“. 

Запознат с етнографското състояние на балканските народи,Каравелов аргументирано разобличава характера на агресивния гръцки национализъм. Той се корени в малобройността на гръцкия етнос и комплекса му за малоценност. „Причината е ясна. Всеки знае, ча на Балканския полуостров само по градовете живеят не повече от сто хиляди гърци, които се напъват с всички сили да възобновят блажено почиващата Византийска империя и да поробят няколко милиона Българи. Но може ли, кажете ми, каквато и да е империя, да просъществува без народ? Затова „маловажно“ дело гърците не щат и да мислят“ – гневно реагира Каравелов. Впрочем, гръцките управляващи са си направили добре сметката как да осигурят население за своята мечтана империя. Единствен начин, според тях, е бързата и брутална денационализация на Българите в Османската империя. 

Крайно агресивния балкански национализъм е разобличен и в публицистиката на Христо Ботев. „Сърбия, със своята идиотска пропаганда в северозападните части на нашето отечество в продължение на години, под булото на южнославянско единство иска да оплете собствената си кошница и не иска да знае за съществуването на Българския народ. Гърция, тая традиционна неприятелка на всичко що е славянско, при всичката своя неспособност за държавен живот, употребява твърде ниски средства, за да разпростре своята народност чак до Балкана. А Румъния, през цялото свое съществуване е подхранвала своята народност чрез румънизация на чужди елементи, особено на Българския“. 

В края на 60-те години на XIX век дори е договорено споразумение за разделяне на Българските земи между трите съседни балкански държави. Този план на Атина, Белград и Букурещ среща сериозен отпор. За реализирането на асимилаторските цели правителствата на Сърбия, Гърция и Румъния по всякакъв начин се стремят да възпрепятстват освобождението на Българския народ. „По време на честите Български въстания от 1838, 1839, 1840 и 1841 г. Милош се е отнесъл твърде подло към нещастните Български въстаници.
От една страна, той забранява всякаква помощ от страна на сръбския народ, а от друга страна изпраща своя майор Петрониевич да убеди въстаниците да си отидат по домовете“, твърди Христо Ботев във в. „Знаме“. „В резултат на това - продължава поетът революционер, свирепите турски войски изгориха 150 села и извършиха такива страшни зверства, каквито не е имало и в най-черните страници от нашата история.” 

Христо Ботев води остри полемики и с националистическата белградска преса.
„Как да не отговаряме на безумието на Милош Милошевич, че на Балканския полуостров от памти века живеели само сърби,а турано-Българите били само 200 хил." 

Резултатите от тази безпрецедентна по мащаби и бруталност асимилаторска политика, извършена върху огромни части от Българския народ, са налице.
Над 1 милион Българи от Егейска Македония и Беломорието стават „елини“.
Българите от Поморавието, Нишко, Пиротско, Лесковец и Враня са покръстени в „прави сърби“.
Подобна е съдбата и на Българското население от Бесарабия и Добруджа, което е обявено за румънско.
А трагедията, сполетяла Българите от Одринска Тракия, е пример за етнически геноцид, извършен от турската армия. 

Два са факторите, които осуетяват пълното заличаване на Българите като етнос. 

На първо място безспорно е възраждането и национално – освободителните борби на Българския народ и особено излизането на политическата сцена на такива крупни фигури като Раковски, Каравелов, Левски, Ботев и стотици революционери и просветители в един съдбовен за Българския народ период.
Със своя интелект, смелост, всеотдайност и жертвоготовност те не само разобличават един чудовищен антиБългарски заговор, но осуетяват гибелта, надвиснала над Българския народ. 

Вторият фактор, съхранил поне част от Българския етнос, е Руско -турската война от 1877-1878 г., провокирана от турските зверства при потушаването на Априлското въстание, които са гневно осъдени и от европейската общественост. Тази война има за Българите не само освободителен характер,но е и акт на спасение,който осуетява тяхното пълно унищожаване като етнос.  

Етнос,етнос,етнос! – все чуваме ние,като знаем официалната дефиниция на етнос :

"Етнос,етническа груп или народност, е обособила се група от хора, членовете на която се идентифицират един с друг въз основа на действително или предполагаемо общо наследство – история, раса, родствени връзки, религия, език, култура, територия, националност или външен вид. Членовете на етническата група осъзнават принадлежността си към нея, а хората извън нея признават нейната обособеност",
 
Това определение за етнос го знаем и го разбраме,ама нека да видим какъв е семантичният прозход и значение на самата дума етнос – сиреч нейната етимология според учените глави,занимаващи се с този предмет на човешкото познание.
И естествено като за всички фундаментални понятия учените етимолози ни завеждат при "изворите на човешката цивилизация" – древно гръцкия език,за да пием Жива вода от тях! 
 
Формулировката от "извора" е кратка и ясна:
"Понятието етнос произлиза от гръцки: ἔθνος (етнос),което означава „народ“ !
Това добре,и ние го знаем,че етнос е народ,но защо тия "висококултурни и цивилизовани" древни гърци са нарекли това сакрално Божествено понятие и основна човешка родова социално–обществена категория етнос?

– Би трябвало да е на нещо най–висше свято и скъпо за тях,а? –правим се ние на улави и незнайковци–будали пред учените глави,а те подозрително мълчат,както мълчат въобще всички т.нар."Български "учени лингвисти и историци през последните 28 години за безбройните разкрития на независимите изледователи–патриоти в тези фундаментални области на фалшифицираната и скрита Българска история и памет! 

– Че щом тази дума е измислена и съставена по името на нещо висше и свято,то по–висше и по–свято от Бог няма!– продължаваме да наивничиме ние,уж окуражени от гузното им мълчание,което приемаме без да ги питаме,за съгласие с нас. 

–Пък те древните гърци толкова много богове имат,няма начин да не са кръстили народа си – сиреч етноса,на някой от тях! – настояваме ние и лукаво им предлагаме на съвсем умълчалите се умни учени глави,да проверим заедно,пък те щото няма накъде,нали за това им плащаме ние и най–вече заговорниците срещу Българите и фалшификаторите на Българската история,и заради нея на цялата световна човешка история,ни викат съскайки учено и умно,че имало мно–о–о–го,безброй древно – гръцки богове,и ако сме си нямали друга работа,да сме си проверявали сами,сиреч празна и безнадеждна работа и глей"ти си работата!
А ние защото нали това ни е работата–да разкриваме сакралния,сиреч Божествения произход и значение на думите,само това чакаме да ни предложат,пък и да не ни бяха предложили,хич и не ги питаме вече и без тяхното византийско лукаво съгласие от немай къде,щяхме да потърсим сакралната етимология на думата етнос от безбройните древно–гръцки богове,дето ни запокитиха да се обатачим из тях учените.
 
Те ни хвърлиха в тресавището на безбрежната "древно–гръцка" цивилизация и митология,за да затънем и ни погълне тя,обаче невежите мошеници и манипулатори "учени"– лингвисти,които и бъкел понятие си нямат от истинската скрита сакрална страна на древно–гръцката митология и цивилизация,която е Древно–Българска и е свръхсекретен трезор на геноцидираната Българска родова памет и история,и че ние си шетаме като у дома из тия "древно–гръцки" необятни цивилизационни простори и между безбройните "древно–гръцки" богове и богини,и веднага се спираме при двама "древно – гръцки" бога,чиито имена носи понятието и думата етнос.
Тия богове намерихме много лесно и от раз,защото освен че ги познаваме отлично,ние нямаме никаква възможност да ги объркаме между безбройните "древно–гръцки" богове,защото освен тия двама Богове,други няма,или казано и по друг начин всички безброй много и различни на prima vista  "древно–гръцки" богове са само тия двама бога,Които пък съвсем неслучайно са Българските ни Богове,Чиито феноменни гени носим и затова Те ни разкриват сега тия висши Божествени трансепохални тайни – като например сакралната етимология на етнос!

Еθνος = ЕТНОС = ТЕН ОС = Диана и Иса

Ето пак как ни се разкриха веднага  от prima vista – от пръв поглед,и от всякакви други погледи :  

PRIMA VISTA=Бог Иса и Богиня Матара

Помислиха коварните юдео–византийски учени етимолози – мошеници,че ще пием от тяхната блатясала гнойна отровна смъртоносна вода,пък ние затрупахме това тресавище за човешката цивилизация и човечеството и отворихме бездънните кладенци и извори на Божията Българска Жива вода,от която ще пиете вече Българите и всички народи, които са сполучлив генно–инженерен цивилизационен продукт на Българите–Божиите феноменни потомци–култиватори и цивилизатори на всички племена и народи!
 
Ние можем и да трансформираме по лингва–енергиен път смъртоносната вода по долната формула:

СМЪРТОНОСНА ВОДА без=ВОДА без Исус и Матара
 
СМЪРТОНОСНА ВОДА без=без Исус и Богиня Матара Диана ,

но най–добре почнете начисто от чистия извор на Жива вода,

image
 
ЖИВА ВОДА=
Бог Ежуа и Богиня Диана 


–– но най–добре почнете начисто от чистия извор на Жива вода,който извор бликна като мощен фонтан и който като необратим потоп ще помете всичката лъжа и мръсотия и ще дарява Българите и покорилите ни се народи и човеци с Безсмъртие и Вечен Живот ! 

image

МОЩЕН ФОНТАН=МОШТЕН ФОНТАН=Ешуа и Богиня Мат Диана

МОЩЕН НЕОБРАТИМ ПОТОП=МОШТЕН НЕОБРАТИМ ПОТОП=

ПОТОП от Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

МОЩЕН НЕОБРАТИМ ПОТОП от=
от Братя от Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
от Братя от Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена –
земно–небесните праведници и Светии от Всемирното Бяло Братство,които сме читавите потомци на Исус и Мария Магдалена
 
ЩЕ ПОМЕТАТ=Ешуа и Богиня Мат Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и  Исуз  

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=
Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара


Продължаването на турското робство - дори с няколко десетилетия, е създавало реални предпоставки за успешното завършване на денационализаторския поход и заличаването на Българите като етнос.
Това не е хипотетична, а реална прогноза, обоснована върху неоспорими факти. Историята свидетелства, че след тази война няма друго значимо международно събитие през близките 35 – 40 години, което да промени робското положение на Българския народ. Няма и друга голяма европейска държава, която би воювала за свободата на Българите.
Дори Ото фон Бисмарк, канцлер на най-голямата от тях – Германия, категорично заявява,че не би „жертвал живота на един гренадир за конекрадците от долния Дунав“. 

Съдбовната роля на Руско-турската война от 1877-1878 г. най-обективно и безпристрастно е оценена от нашите предци. В израз на благодарност към освободителите, те издигат стотици паметници, а хиляди населени места, булеварди, улици, площади носят имената на руски политици, дипломати, военачалници.
Това чувство на неподправена човешка благодарност не се променя дори в периоди на влошени Българо-руски отношения. 

Русия не е безпогрешна. Тя носи белезите, които притежават всички големи, без изключение, държави. Те са капризни, злопаметни и отмъстителни. Стремежът им да разширяват сферите на влияние е приоритет от векеве в тяхната външна политика.

Факт е, че в тази война, наред с главната цел – освобождаването на Българския народ, Русия преследва собствени стратегически интереси. Това в никакъв случай не е основание за отричане на освободителния хакатер на войната и ролята й за запазването на един поробен народ.
Недостойно и неморално е да се представя Русия единствено като агресор и то чрез грубо фалшифициране на историческите факти и подмяна на реални с измислени събития. 

А още по абсурдно е мнението, че Българският народ бил в състояние да се освободи и без руска помощ. Очевидно мисловните процеси на някои крайно озлобени русофоби са тежко увредени. Как може да се твърди такова безумие след като през целия петстотингодишен период на турското робство участниците в най-многобройните въстания на Българите не надвишават 15 – 20 хиляди души. А Русия хвърли в Освободителната война срещу Османската империя 370 – 400 хилядна армия! 

Нека припомним още едно историческо събитие – Балканската война срещу Турция през 1912 г. Под бойните знамена застават 650 хиляди Българи, от които 300 хиляди са елитни бойци. Балканските съюзници (Сърбия, Гърция, Черна гора) мобилизират общо 300 000-на армия.
С други думи почти милионна военна сила се изправя срещу турската армия. Как в поробените Български земи е възможно организирането и въоръжаването на няколко стотин хиляди воини, които да се обучат, изправят и победят една вековна империя?
Коментарът е излишен.

И изрична уговорка за всякакви фили и фоби!
 
Ние не сме нито русо–фили,нито русо–фоби,нито всякакви други фили и фоби!

Ние сме преди всичко и единствено любящи Българския свещен Божи народ както и всички съхранени чисти и читави крипто–Българи сред всички народи! 

 
Мислите,че този коварен юдов план за унищожението на Българския етнос е изобличен,осуетен и прекратен ли?
Напротив,той е доразвит и прецизиран до чудовищно перфидни подробности и е съгласуван от генщабовете и тайните служби на всички бивши и настоящи велики и всякакви други държави – САЩ,Англия,Германия,Русия,Израел,Турция,Гърция и в свръхконфединциалност на световните международни анти–Български крипто–терористични организации като ООН,ЕС,НАТО,СЕТА и др.и тяхният франкенщайновски генно–политически продукт ИДИЛ,който план за окончателнотозатриване на Българския Божи етнос сега се изпълнява в последния финален етап с въвеждане в Европа и в България на ислямистките нашественици – главорези.
 
Обаче този кръстоносно–юдейски–ислямистки поход срещу Българите ще предизвика Явяването на Боговете ни с цялото им небесно войнство,защото този драматургичен сценарий и постановка са Техни,за да установят Божието царство на Любота, Братството и Мира на Българите от Всемирното Бяло Братство по цялата Земя  
  
Амин!


И докато изродени династи от Дуло и обезпаметени и обезродени бивши българи от заобикалящите ни отвсякъде зли народи,са мислили и злодействали открито как да ни затрият,ще ви покажем един истински крипто–Български династичен феноменен имплант от Япония,който идва по собствено желание и се бие за Свободата на България и на Българите!
 

Един Ямадзава край Плевен
www.kaldata.com/forums/topic/195001-самурай-участвал-в- битката-на-шипка/
posredniknews.com/site/index.php

Първият японец,стъпил официално на Българска земя, е подполковник Сейго Ямадзава,който е военно аташе на Японската имперска армия в Петербург. 
През юни 1877 г. Ямадзава е изпратен като военен наблюдател към щабквартирата на Руската армия на бойните действия по време на Руско –турската война. 
По свое желание той се включва в битката край Плевен и само с меч като самурай води взвод войници и превзема с геройския си пример с отряда на генерал Скобелев атакуваното турско укрепление. Българските посветени го кръщават Огнения самурай!
За храброст и заслуги е удостоен от руския император Александър ІІ с орден “Св.Владимир” .

Ето разсекретения документ на Българина Сейго Ямадзава
 
СЕЙГО ЯМАДЗАВА=Ган (Кан,Жрец) от Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЕЙГО ЯМАДЗАВА=Ген от Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана  
 
САМУРАЙ=СА МУРАЙ=Иса и Мария

Благородната Българска аристократична рицарска каста на японците,която е от генетични феноменни потомци на Исус и мария Магдалена  

ОГНЕН САМУРАЙ=
Ген на Иса и Мария 

След завръщането си в Япония, през септември 1877 г. е приет от император Мейджи, на когото докладва за Руско-турската война.
За дългогодишна военна служба Ямадзава е издигнат в чин полковник, а впоследствие генерал-лейтенант и удостоен с благородническа титла барон.
Истинската име на императорът Meiji Tennō,който въобще не се съмнявайте,че е от Българската Божия династия Дуло,е Муцухито. 
 
МЕЙДЖИ ТЕННО=Ежуа и Мат Диана
 

МУЦУХИТО=МУТСУХИТО=
Хун,Хан (Кан,Жрец) от Иса и Мат Диана 

Правнукът на Ямадзава Такеми Сасамори е главен учител и продължител на школата по кенджуцу (изкуството на меча) Оноха Итторю Кенджуцу.
Роден е през 1933 г. и учи в престижните японски университет Васеда   
 
САСАМОРИ=САСА МОРИ=САС МОРИЯ=Исус и Мария
 
ТАКЕМИ САСАМОРИ=Кан (Жрец) от Исус и Мат Мария 

КЕНДЖУЦУ=Кан (Жрец) от Диана и Ицуж=Кан от Дионижуц=Кан от Дионисус  

ВАСЕДА=
Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса –
университет за Български феноменни потомци по името на Българските Богове 



Нека честитим и на плевенчани именния ден –днес,когато разсекретим и възстановим истинското име на емблематичния свещен Български град Плевен.
Вижте,свръхинтелигентни и феноменни Българи,и се ударете по челото и хванете за главите,

image

като маститият ни ерудит проф.Вучков,когато слушате и не вярвате на очите си,като научите високо "интелектуалните и духовно–и поетично извисени" етимоложки постановки от учените ни глави лингвисти,за произхода и значението на името на Плевен! 

bg.wikipedia.org/wiki/Плевен

Хипотеза № 1.

Името на града произлиза от думата плевел, понеже всички, които минавали от тук забелязвали буйната растителност и го наричали така, и така се родило името Плевен.

image
 
––– Веднага след като професор Вучков се хвана пак спонтанно за главата,слушайки и не вярвайки на очите си за тъпоумието и идиотщината на етимолозите,от безброй хиляди и стохиляди села и градове в България и по целия свят постъпиха аргументирани и документирани претенции за кръщаване със същото име,мотивирайки се абсолютно резонно и основателно,че те всички имат много плевели и буйна растителност,като за сега се въздържат само бедуините в пустинята и ескимосите от полюса!

Хипотеза №2.
 
Друга хипотеза,застъпвана в 50-те години и възникнала доста по-рано, свързваше името на града с една плевня или плевник, която първият заселник тук построил. Като се вземе предвид произхода на рода на настоящия (бившия) ни президент (село Плевня, сега в Гърция, Плевнели беше и фамилията, която имаше дъщерята на изселилия се в Турция зъболекар д-р Еминов. Това ако не е български и местен патриотизъм!), нищо чудно. На руски ни наричат Плевна, пак кореспондира донякъде. 

image

 –– Веднага след като професор Вучков се изтрещя по челото и се хвана пак спонтанно за главата,слушайки и не вярвайки на очите си за тъпоумието и идиотщината на етимолозите,от безброй хиляди и стохиляди села и градове в България и по целия свят пак постъпват аргументирани и документирани претенции за кръщаване със същото име,мотивирайки се абсолютно резонно и основателно,че те всички имали едно време една плевня или плевник,която първият заселник там бил построил,като този път и бедуините в пустинята и ескимосите от полюса се включиха в общия хор!
 
Хипотеза № 3 

казваше, че мястото било действително само плевели и го оплевили, за да се заселят, както другаде горели горите. От там страдателно причастие – плевено място, та град Плевен. Езиковедски тази хипотеза е най-правилна и достоверна. В града ни има активно дружество на краеведите, затова трябва да се вземе тяхното мнение относно топонимията на нашия град! 
 
Професор Вучков го направихме на маймуна да се блъска по главата и да става мозъкът му на боза и да не вярва на нищо вече,но пак ще го употребим за общото дело,след като той постави условието да му направим и неговия Кабала–Исусов хороскоп,което ние правим за негова награда като разсекретяваме и неговата фамилия!  

ВУЧКОВ=ВУТШКОВ=Кан (Жрец) от Бог Ешуа и Богиня Диана
генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи,познати от Техните последни аватарни првоявления като Исус Христас и Мария Магдалена,натъпкан и нафрашкан с Техните фенномени,които нелицензирани и нереализирани ще гръмнат вече!

image

Ще прощаваш,професоре,но хайде за последно,пък си и свикнал вече на всякакви идиотщини!Може нали? 

–– И веднага след нашата молба професор Вучков се изтрещя по челото и се хвана пак спонтанно за главата,слушайки и не вярвайки на очите си за тъпоумието и идиотщината на етимолозите...
 
 

Позор,Б/български етимолози,езиковеди,лингвисти и краеведи и всякакви видиотчени наивисти и първосигналчици стъкмисти!

Позор!


Такава култура и цивилизация ли разнасяха по всички племена по целия свят Пресвятите ни Посветени Деди! 

Позор!

За такива "свещени" Български сакралии ли се биха дедите ни!

Позор! 

Какво да ви позорим,плевненлийски плевелни патриоти,като в цяла България псевдо–науката етимология ни прави на будали и шантави с тази манипулативна десакрализирана опростачена първосигнална травиална тълкувателна технология!

Името на Плевен не произлиза от десакрализирани първо–сигнално сравнителни понятия като плевня,плевели и плевене,а е името на Свети Павел,записано в анаграмен кодиран порядък и допълнено с шифровъчния пълнежен назал Н !  
 
ПЛЕВЕН=ПЛЕВЕ + Н (кодировъчен назал)=ПЛЕВЕ=ПЕВЕЛ=Павел –
първородният новоепохален син–близнак Павел на Исус и Мария Магдалена,който е истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон,Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително,и който в качеството си на Сеячът на Божието семе/ген от най–секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена,с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел –Шеф на небесното светейшество,оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален прогресивен бунтарски и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор,контрол и управление,присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения,фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.  

Свети Павел е и Главният продуцент,драматург,режисьор и постановчик на епичната драматизация Руско–турска освободителна война,Плевенската и Шипченската епопеи и Главнокомандващ и Пълководец на Небесното войнство по време на тия епични събития.

image 
 
Затова и в чест на кръщенето на Плевен и възстановяване на истинското му свещено име,запяха и пеещите фонтани в свещения Български Божи град Плевен песен за Българските Всемогъщи Богове Демиурзи,Властелини и Господари на световете!

ПЕЕЩИ ФОНТАНИ
за=за Бог Ешуа и Богиня Диана

И за нас пеят фонтаните–за Българите,феноменните Божии деца,на които Родителите ни скоро ще възстановят цялото ни Божие наследство–целият Свят,за да го владеем и управляваме заедно с Тях по законите на Любовта,Братството и Мира!  
 
Амин!

екип на bezistena  и Свети Павел,Свети Сейго Ямадзава,Свети Фреди Меркюри и Вси Светии,все Българи,все герои и защитници сега на Свещения Божи Български народ,с които сега заедно изнасяме м ускорено компресирано темпо скритата истина за Боговете ни,за Българите и за човешката цивилизация!

image


ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.03.2017 21:12
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Чудесен постинг, Адаш!
12.03.2017 22:19
Казал си много истини, пред които учени и други си затварят очите!
Че само хипотетично можем сами да се освободим!
Никой не се е освободил сам
Дори Германия, за Обединението си се подсигурява с Троен съюз, защото ако е сама, знае какво я чака!
Че войната е преди всичко Освободителна за нас !
Това е записано и Официално в Манифеста за обявяването и точно това е прочетено от Царя!
Че никой освен Русия не би се нагърбил с това дело!
Че войната , ако не е била успешна, перспективата за нас е била страшна!
Може да не сме получили по ред причини върха на сладоледа, но не сме и получили празна кофичка
Да сме благодарни и на малкото!
Може и да съм пристрастен, но тази помия, която се излива, знам, че не отговаря на истината
И тогава е било така! затова прадядо ми, заставал и под бесилката , се оттегля напълно от политиката

Хубава вечер, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Казал си много истини, пред които ...
13.03.2017 02:13
leonleonovpom2 написа:
Казал си много истини, пред които учени и други си затварят очите!
Че само хипотетично можем сами да се освободим!
Никой не се е освободил сам
Дори Германия, за Обединението си се подсигурява с Троен съюз, защото ако е сама, знае какво я чака!
Че войната е преди всичко Освободителна за нас !
Това е записано и Официално в Манифеста за обявяването и точно това е прочетено от Царя!
Че никой освен Русия не би се нагърбил с това дело!
Че войната , ако не е била успешна, перспективата за нас е била страшна!
Може да не сме получили по ред причини върха на сладоледа, но не сме и получили празна кофичка
Да сме благодарни и на малкото!
Може и да съм пристрастен, но тази помия, която се излива, знам, че не отговаря на истината
И тогава е било така! затова прадядо ми, заставал и под бесилката , се оттегля напълно от политиката

Хубава вечер, Адаш!


Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве (Лук. 8:17).

Давай,Адаш,нататък и не си хвърляй бисерите в калта,защото има много работа!
цитирай
4. nedovolen - С полумандатно със закъснение. ...
21.03.2020 20:34
С полумандатно със закъснение. Някой от адашите, е целесъобразно да направи заключение. ХУБАВИ ВЕЧЕРИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677198
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!