Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 22:17 - Нещастна България,в ръцете на българи от петата колона на неосманската доктрина на турците за поробването ни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3237 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 27.02.2017 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Копие до ДАНС!
Предателството е осъждано от морала нарушение верността към кауза,организация, личност или целия народ.В частност в наказателното право предателството е форма на държавна измяна.
Българският Наказателен кодекс определя като предателство подбуждането на чужда държава или организация към враждебни действия спрямо страната,доброволно участие в неприятелски въоръжени сили по време на война, организиране на бунтове или друго разстройване на въоръжените сили и други.

В християнството важна роля играе предаването на Христос и вярата му на поробители и на чужда вяра

Българска Википедия  
 
 

Преда́тельство — нарушение верности кому-либо или неисполнение долга перед кем-либо.

Предательство сурово осуждается большинством религий как тяжкий грех или нарушение табу и порицается морально-нравственными законами общества. Предательством называют чаще всего оставление друга в беде и государственную измену. Предательство может как преследовать какую-либо выгоду, так и нет.

Нередко предательством также называют супружескую измену и апостасию (религиозное отступничество). 
 
Руска Википедия 
 

Гледайте сега какво казват японците за предателите като Е.Михайлов и С.Бинев:
 
裏切り(うらぎり、英: Betrayal)とは、約束や同盟関係を捨て相手に寝返る等の行為や、想像とは違った、もしくは期待はずれな事象に対し用いられる言葉。裏切り行為は、老若男女・ 
 
Нищо ли не разбрахте?
Най–важното което казват  японците,които са страшно чувствителни към предателството,е че в японското наказателното право предателство към нацията е обект на присъда с максимална присъда.
Най–често им препоръчват харакири или сепуко,защото възмездието от човешкото презрение е по–страшно от всякаква смърт!  
 
Ето на този хиперлинк да отидете в гугъл преводач и да пуснете в лявата таблица долу фонетичния прочит,за да чуете как звучи това клеймо и презрение и на японски!

translate.google.bg/#auto/bg/裏切り(うらぎり、英%3A%20Betrayal)とは、約束や同盟関係を捨て相手に寝返る等の行為や、想像とは違った、もしくは期待はずれな事象に対し用いられる言葉。裏切り行為は、老若男女・古今東西を問わず最も怒りをかきたてるものとして知られる。刑法においても、あらゆる国家において国家への裏切りは最高刑かそれに準ずる刑を課される(日本では外患罪)。  
 
 
Въобще на който и език да отворите формулировката за предателство във Википедия, презрението и омерзнението към предателите на род,Родина и вяра е най–страшно и унищожително и с най–висока степен на наказуемост в морално и правно отношение! 
 
Ето демонстрация на това във Фейс група на адрес

www.facebook.com/groups/412455322128709/1712202925487269/ 

image


Filip Atanasov

Какво ли не правят златните турски алтъни.


Dimitar Dimitrov


Заглавието е сгрешено ....Правилното е ПРОДАЖНИ " БЪЛГАРСКИ" БОКЛУЦИ.


Radka Gencheva

ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ РЕД ОТ ПРОДАЖНИЦИ ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРЕДАТЕЛИ


инж. Иван Дунчев

Аз,Иван Дунчев,радикален активист – идеалист и политик на СДС и КТ Подкрепа на високи позиции в първите идилични години на синята идея,чийто идол бе ти,Евгени Михайлов,ти казвам, въпреки че сега съм вярващ човек и проповядвам за Любов и простителност между хората,че ти си най – гнусният мерзавец* и родо– и веропредател,и те съветвам да влезеш в нашия екипен блог и прочетеш в статията ни 

Защо Динко от Ямбол е навсякъде! Кой е Динко от Ямбол и кои са му купили Душата и са го вербували и лансират и го пращат по тия конфликтни екстремни събития !
bezistena.blog.bg/history/2017/02/22/zashto-dinko-ot-iambol-e-navsiakyde-koi-e-dinko-ot-iambol-i-.1511541  

какво ти се пише,мекере* с мекере,за който има запазено специално джакузи с врящ катран с температура над точката му на кипене в подземното денонощно заведение,в което очакват с отворени обятия такива предатели и нищожества като тебе!
Туй дето ти казах,въобще не е от мене,ами е от светиите ни,които са доста по– сдържани и за които скоро обезателно ще започнеш осополявен и осран да четеш в нашия блог,за да отървеш не кожата,ами нещастната си душа,нищожество,вършещ най–големия грях пред Господа,предаващ вярата ни и свещения Български народ на най – големите ни жделати и душмани,които пък имат историческия обичай да рязват първо главите на предателите по давление на нашите Светии,които управляват всичките ни действия! 

– Пфу!

За другите някои под тебе нищо – те са никои! 
 



В политически аспект тези ходове на Доган и сега Местан да привличат демонстративно знакови и емблематични политически фигури от български етнически произход като Данчо Ментата,Христо Бисеров,Стоян Денчев,сега с тия предатели,са абсолютно коварно подбрани ходове с характер първо,на мощно психотронно оръжие връз Българския етнос,демонстриращи всесилие и могъщество на турците чуждо–верци в неприкритият им ислямистки поход и мераци срещу България и агнешкото ни и овче безсилие пред джелатите ни,подпукали ни за заколение с активното съдействие на тия предатели–псхотронно оръжие,целящо да пречупи и смачка в безизходно отчаяние предавани явно и от българи,последните ни съпротивителни сили!
В тази и психотронна и с всички други средства геноцидна война срещу Божия Български свещен етнос,турците са в пъклено съзаклятие с юдеите и крипто–юдеите в България,настанени по възлови места в България или купуващи душите със сребърници в тлъсти банкови сметки и властови и користни облаги и промоции на всякакви българо–предатели от всякакъв ранг.

И второто основно значение на имплантирането на верни кадри на ДПС,ДОСТ и всякакви други неприкрити анти–български сили на възлови позиции в Българската държава,икономика,политика и във всички сфери на живота ни,е те да служат като четвъртата или петата анти–българска колона на заговорниците срещу Българите!

Вижте само един пример с един такъв българин,служил верно на на турците и заемащ сега благодарение на тях ето какви възлови и фатални за Българщината позиции: 
 
Стоян Денчев, професор, доктор на икономическите науки,
Бивш главен секретар на Министерския съвет на Република България в правителството на Любен Беров.
Почетен консул на Султанат Оман в България.  
Съветник в правителството на Димитър Попов през 1991 г. 
Началник на отдел при първото правителство на СДС на Филип Димитров (1991 - 1992), специалист по структурната реформа.
Главен секретар в правителството на Любен Беров през 1993 -1994 г.–правителство  редено,подкрепяно,и работещо под пълния диктат на ДПС и подкрепата на Луджев
Посланик във Финландия през 1994 г.
Депутат в 37-ото народно събрание,избран с листата на ДПС – оппа–а–а!,става ли ви ясна картинката,всичко си идва по местата! 

Заместник-председател на парламентарната група на ДПС – още два пъти "оппа–а–а!",защото картинката съвсем се изясни : който те назначи–сиреч Доган и протурската противоконституционна анти–българска етническа партия ДПС,на него и ще служиш–беазпелационно и категорично правило и закон в политиката! ;


През 1995 - 1997 г. е заместник-председател на парламентарната Комисия по външна политика от квотата на ДПС като лоялен компрадорски представител на ДПС,което е поредният красноречив пример за това в ръцете на какви хора се намира вътрешната и външната политика на нещастната ни държава България и съдбата на Божествените Българи 


До юни 1998 г. е политически секретар на Обединението за национално спасение, което напуска,като става вицепрезидент на Мултигруп.
Всички знаете,че Мултигруп бе проект на ДС и ДПС с първоначални добри помисли за изграждане на местни Български икономически промишлено–финансови структури в противовес на нахлуващите в България чужди хищнически групировки,но кръстоносците от екипа на Ран–Ъ,водени от Иван Костов,и външни западни евро–американски сили,по–мощни от тях,ги ликвидираха,за да могат те,а не ДПС примерно, да реализират плана Ран–Ът и вземат те полагаемият им се пай от софрата с държавната баница и имане.   
 
И гледайте какво става с по–нататък с този български най–верен анти–български кадър на ДПС и как цялата информационна памет и най–ценното национално богатство на България–информационното,преминават в негови ръце–нали ви е вече ясно защо,знаейки чия марионетка е той! 

От 2002 г. е Ректор на Колежа по библиотекознание и информационни технологии, от 2010 г. е Ректор на същия колеж, преименуван в Университет по библиотекознание и информационни технологии. 
Този университет казано с думи на специалистите–езотерици,е институционалният държавен аналог на Божията информационна система Акаши. 


Чудовищно!



Най–важната за Българския етнос стратегическо–информационна институция, документация и информация в ръцете и пълната власт на верния слуга на турците–сиреч в ръцете на турците в България,верни изпълнителни оръдия на неоосманисткия реваншистки поход на Ердоган за завладяването и поробването на България! 
 
Няма в България ДАНС,ГДБОП,Военно разузнаване!
Ах,къде е сега Държавна сигурност дори и нейният страшен Шести отдел,която ДС всички анти–Български мекерета и предатели манипулативно сатанизираха и демонизираха,разтуриха и унищожиха,като и ние–манипулирани наивни сини пишман  демократи,помагахме за това,въпреки че много от нас са ѝ сътрудничили по различни причини,подбуди и форми,както и аз напълно безкористно и сега с чиста съвест пак бих го направил,ако нова ДС,Национална сигурност или както и да се казва служба от почтени Българи родолюбци,каквито бяха повечето служители на ДС тогава,каже давайте да се отървем от всички тия мерзавци, мекерата и предатели на България, нарекли се политически елит,от 1989 година до сега–– и като унищожиха ДС,предателите на Българския народ оставиха държавата без стопани и без пазачи в мръсните ръце на всички злодеи,начуколили ни да свършат с нас,и те предателите заедно с тях връз нас!

И сега идва чудовищното на чудовищно немислимото!

Накрая на нафуканата биография на Стоянчо пише скромно ей–тъй между другото: 

От 2006 г. до 2011 г. маститият професор и т.н и почетен консул на султанат Оман и постоянен официален и крипто–служител на турците,е председател,а от 2011 г. – 
почетен председател на Съюза ...на кои мислите–на рибарите,на пчеларите или на турските изселници от България и изборни екскурзианти?

Нищо подобно!

Верният слуга на турците е председател и почетен председател и до сега на
Съюза на народните читалища!!!!!!
 
Не,не! Не сте чули грешно–Стоян Денчев не е бил Председател и Почетен председател на Съюза на турските народни читалища,(каквато турска институция няма,защото те нямат и на частица от Българската духовност и култура) а е 
Председател на Съюза на Българските народни читалища!

Основната Българска духовна твърдина и крепост,единствена и неповторима самобитна и уникална в целия свят духовно–културна информационна християнска система и етносна памет и родови архив,която дори много повече от Църквата е допринесла за оцеляването и възраждането и спасението на Българския етнос–тази изконна и неприкосновена Българска светиня вече 11 години в най–важното и фатално време на геноцидния поход срещу Българите от обединени турци,юдеи,византийци, европейци,американци,руснаци и т.н.,е в ръцете на турците чрез доказано силно зависим в много отношения дори и в идеологически план техен човек!

Народните читалища,нашата етносна духовна светиня,уникалната и неповторима само за Българския Божи народ свещена и съкровена институция,спасила Българите по време на 500 годишното страшно робство от тоталното ни геноцидно физическо изтребление и духовно асимилиране и затриване като етнос,провеждани от дивите и безкултурни първосигнални османски поробители,идеологически и организационно ръководени от българо–юдо/данайската византийска каста на фанариотите,които са най–изродената част от генно–инженерния продукт на Божията династия Дуло,тези духовни стожери на Българщината,създадени от посветените Българи за активна защита от перманентната геноцидната политика на турци и юдео–гърци фанариоти и всякакви други заговорници срещу Българите,се управляват от доказани на практика верни слуги – измекяри на тия заговорници!

Виждате и проумявате ли чудовищната дълбочина,широчина и метастазна
всеобхватност на реализиращия се перфиден план на заговорниците срещу Българите, който те са замислили и сега изпълняват с всичкия си универсален потенциал,лостове и средства в целия свят!  


Все едно по време на турското робство шеф на Българските християнски читалища да бе примерно султанът на Оман,върховен духовен глава на ислямистите и първа дружка и подчинен на турския султан,чийто сегашен наследник и султан–ислямист на Оман направи Стоян Денчев българина свой почетен консул! 
 

Нямате си на представа,бедни и нещастни,но пък затова Божии и феноменни и затова непобедими,Българи и Българки,колко внедрени и продали се български и други присламчили се към Българската нация мекерета има на отговорни и възлови места и позиции в Българска държава,които са поставени там от враговете ни целенасочено и злоумишлено да извършват всякакви шпионски и диверсионни задачи,акции и операции срещу Българския етнос и Българщината!  

Тия продажници от Хелзинския анти–Български съюз нищо не са в сравнение с тях, въпреки че правят страшни поразии,защото ги знаем какви са!
Другите са спящи,но работещи анти–Български клетки–сиреч под прикритие,работещи срещу много сребърници за всички врагове и душмани на Българския свещен Божи народ!  
А заговорниците срещу Българите имат не милиони,не милиарди–всичките пари и властови лостове и оръжия на света са впрегнали за нашето тотално унищожение.
Което обаче няма да се случи,защото нямат нашите Богове,Чиито генетични потомци сме ние Българите с главно Б,и затова Боговете ни вече се явяват в наша защита, защото друго спасение нямаме никакво,и за което душманите ни въобще и не вярват, обаче горка и жална им майката на всички тях скоро!
 
И вижте сега Университета  по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ),който е държавен университет,и би следвало според характера на дейността си,да се ползва със статут на най–строго спазвана,съблюдавана и охранявана от чужди посегателства информационна институция на Българщината и в който да се допускат след строг филтър и постоянене открит контрол от службите и от обществеността доказани Българи патриоти и родолюбци,примерно като импресивния и прям проф. Божидар Димитров–Българин,и който университет сега от дълги години вече е в ръцете и пълната безконтролна власт на Стоян Денчев,който никъде досега не си е посипвал главата с пепел в разкаяние дори формално,че е кадър и служител на ДПС и чужди  враждебни и недобронамерени към Българския етнос сили и интереси,какви отговорни и възлови дейности той управлява : 
 
УниБИТ обучава по бакалавърски, магистърски и докторски програми за образователните и научни степени, по които има акредитация.

В структурата си има 2 факултета:
Факултет по библиотекознание и културно наследство (ФБКН) и
Факултет по информационни науки (ФИН).

Ръководство:

Ректор: Проф. д.ик.н. Стоян Денчев
Заместник-ректор по учебната дейност: Проф. д-р Иванка Павлова
Заместник-ректор по научната дейност и международното сътрудничество:
Проф. д-р Ирена Петева
Декан на Факултет по библиотекознание и културно наследство:
Проф. дфн Иванка Янкова
Декан на Факултет по информационни науки:
Проф. д-р Драгомир Паргов (1949 г. - 2013 г.), Проф. д-р Иван Иванов

Ето и по–подробната му академична структура,която като проумеете достатъчно,ще се съгласите категорично с нас,че в него трябва да работят най–малко доказани и проверени и постоянно следени и контролирани за вярност към Българския род и държава от обществеността и от службите дългогодишни патриоти от ранга примерно на Българина Никола Григоров –продуцентът и душата на Сите Българи заедно,проф. Божидар Димитров,Волен Сидеров,Валери Симеонов,проф.Пламен Павлов,почетният председател на Международната Академия по Българознание,Иновации и Култура (МАБИК)–академик Сергей Иванов,академик Христо Маджаров и др.подобни доказави Българи със здрав Български Дух и дейстащ патриотизъм и национализъм,и дори по–точно формулирано с нов термин – Български етносизъм,защото убедете се сами колко възлови и стратегически важни и отговорни за съхранението на Българския етнос са областите,поверени в ръцете на Денчев и подчинените му:  

Факултети и катедри:

Факултет по библиотекознание и културно наследство


Катедра "Библиотечни науки"
Катедра "Библиотечен мениджмънт"
Катедра "Книга и общество"
Катедра "Културно-историческо наследство"
Катедра "Комуникации и информиране"

Факултет по информационни науки


Катедра "Информационни системи и технологии"
Катедра "Национална сигурност" –––
– О–о–о,чудовищно! Националната сигурност на България и нейната етносна памет и бъдеще в ръцете на доказано верен и лоялен служител на ДПС от най–висок ранг!
Все едно радикалният неоосманист Ердоган да повери същият такъв свръхотговорен държавен турски университет на Волен Сидеров–доказан Български яростен саможертвен патриот и националист! 

Катедра "Компютърни науки" 
 
В структурата на Университета е Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда,чийто директор е проф. д.ик. н. Димитър Иванов–участник в челните редици на 29 –те мастити български икономисти и висши правителствени чиновници и политици,реализирали проекта Ран-Ът,и икономически съветник на двама президенти – на бившия Стоянов и на Първанов,елитна кохорта компрадорски предатели от четата на Ран–Ът,начело с Иван Костов, 

Виждате и проумявате ли чудовищната дълбочина,широчина и метастазна 
всеобхватност на реализиращия се перфиден план на заговорниците срещу Българите, който те са замислили и сега изпълняват с всичкия си универсален потенциал,лостове и средства в целия свят!  
Няма мърдане от смъртоностната им геноцидна хватка,и едни от първите в списъка за скотобойната освен читавите Божии потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,са предвидени да бъдат точно такива люде като Стоянчо и кохортата компрадорски предатели от четата на Ран–Ът,начело с Иван Костов,


В структурата  на Университета по библиотекознание и информационни технологии и в подчинение на верния кадър на ДПС Стоян Денчев от 01. 11.2010 г е и Институтът за научни изследвания в областта на организацията, управлението и защитата на културно-историческото наследство.
 
Възхитете се на удивителната родолюбива и високопатриотична програма на този институт,която декларира,че с неговото създаване се цели изграждане на съвременна научноизследователска и образователно-информационна среда за планиране и разработване на проекти и иновативни концепции в областта на културното наследство; осъществяване на връзка между научни изследвания, обучение и практическа реализация; интегриране на културното наследство в съвременната информационна среда, неговата защита и защитата на националната култура и идентичност. В института ще се провеждат дългосрочни изследвания в областите организация и управление на културно-историческото наследство; културно-исторически паметници; архивно-документално наследство; българско книжовно богатство и наследство; духовност и лидерство; защита на културно-историческото наследство; културен туризъм; архитектурно наследство и др.  
 
Директор на този декларативно чудесен про–Български институт е проф. д.и.н. Валерия Фол – съпругата на вдъхновения изследовател на траките и орфист проф.Александър Фол.
В ръководствотто и управителния съвет на този програмно и декларативно прекрасен Български институт влизат 17 учени все професори и няколко доцента за стимул за развитие.
Вижте по–подробно сайта на института и амбициозния му голям и сплотен колектив: 
 
ichh.unibit.bg/projects/vtoristudentskichetenq
  

Големи цели и задачи,грандиозни намерения и широки и високи хоризонти. 
 
Очаквахме за година–две от дейността на тия държавно платени учени под ръководството на вдъхновената Валерия Фол да започнат да валят потвърждения и професионални академични развития на безбройните и удивителни документални факти и открития на новите независими Български изследователи за удивителната древно–тракийска цивилизация и нейното огромно духовно и материално наследство и световни цивилизационни върхове,за безбройните и категорични интердсциплинарни доказателства за идентичност на тракийската и Българската култура и народност,за нещо повече дори–че цялата т.нар.Тракийска цивилизация и култура е изконно и прототипно Древно Българска,за безапелационните документи,факти и доказателства,че Българите сме местно най–древното автохтонно (местно) население и цивилизация на Балканите,че от България тръгват във всички посоки на света периодични епични цивилизационни походи и мисии към всички народи за тяхното култивиране и цивилизоване от Българите и че предците ни са създавали уникални култури и цивилизации по целия свят,обединени под имперската егида и юрисдикция на Българската метрополия и Българите,засипвахме Нета и всякакви информационни ниши с огромна информация в това отношение, същевременно и паралелно славните Български археолози с къртовски труд и немотия и всякакви умишлени спънки отвсякъде от държавата изравяха все по–древни и по–удивителни и сензационни най–древни матерални доказателства за нашите интердисциплинарни разкрития за световното цивилизационно величие на Българите–въобщение с напълно некомерчески и безкористни патриотични намерения създадохме океан от факти и аргументи,достъпен до всички,и в който океан Българските историци и най–много този Институт на проф. Валерия Фол,който бе създаден именно с тази цел според програмното му символ–верую,трябваше без да нагазват и се мокрят само да теглят пълните мрежи с величава Българска духовна и материална култура и да я легализират с официален академичен институционален статут,като имаше работа не за 17,а за 1700 професори и академици,и които имаха и имат и сега нескончаем и постоянно увеличаващ се материал всички за година време да станат не само академици,ами и нобелови лауреати и носители и водещи авторитети в целия свят,като само легализират безбройната информация,която крещеше и крещи и сега: "Българите са в основата,надстройката и построението на цялата човешка цивилизация!Всички култури и човешки цивилизации,които познава човечеството от сътворението на света до сега,са дело на феноменните Божествени Българи!"         
 
Величаво и прекрасно!

Обаче не би.

Вие да сте чули нещо подобно от проф.Валерия Фол,от някой от нейния многоброен екип и ли от името на този институт с толкова обещаващото пампозно наименование и декларирани амбиции и тръшкания и изхвърляния какво щели да правят учените в него за разкриване на Българското културно и историческо наследство! 
 
Да сте чули дори една малка частичка от врящият и кипящ Нет от исторически теми за Величието на Българската история,или да подкрепят дори с една дума някои от новите непрофесионални исторически изследователи,или дори да излязат от името на професионалните си академични позиции,авторитет и статут и да кажат,че това или онова не е вярно! 
 
Не сме чули ни думичка и няма да чуете от тия назначени от държавата и издържани от бедния ни народ историци–само гузно и уплашено мълчат и не смеят да се обадят никъде открито с името си и да опонират,като само нихилират и подиграват откритията на истинските Българи под анонимни и фалшифи имена и поставени лица с опростачени нагли първосигнални безстойностни ниско–и безинтелектуални изрази от рода на дежурните "ходи се прегледай", "пий си хапчетата","кой ти е доктора", "историята не е наука за непрофесионалисти", "надминахте македонците" и други такива дежурни оплювки,документиращи категорично,че това са те и това е тяхната истинска "научна" дейност! 
 
Как ще отрекат открито в дискусия с фактология и аргументации тия удивителни открития и достижения на независимите Български изследователи,като фактите, аргументите и доказателствата в тяхна подкрепа са безпорни и само пълен слепец няма да ги види!
 
И още нещо–и не само пълен слепец няма да може да ги види тия открития,но и най–вече ако задачата на този т.нар. "институт" е точно тази–да крие от Българите и света голямата тайна и истина за Българите! 
 
Че как ще говориш за величието и истинската история на Българите и да я академизираш и прославяш по света,когато ректор на този анти–Български университет рептилник е лоялен верен користен служител на Доган!  
 
Влезте в сайта на т.нар."Институт за научни изследвания в областта на организацията, управлението и защитата на културно-историческото наследство" който ви показахме по–горе,и му вижте умишлено ниското първобитно качество и отблъскващ външен вид–сайт на такъв "престижен" и заявен амбициозен институт на наша държавна издръжка–сеайт,който е срамен и недостоен дори за реклама на скромна фирмичка в края на града,продаваща дърва и въглища от най–ниско качество на най–бедните хора!  
 
Вместо да разработят представителен и привлекателен цветен и динамично раздвижен сайт с най–различни екстри и ефекти,с каквито е натъпкан Нета и да рекламират с безброй висококачествени фотоси,видеофилми,статии и какви ли не още компютърни чудесии и хватки,чудесата на Българската археология и история и съберат очите на Българите и на цял свят!

Вижте им сайта–пълна скръб!
 Но освен външния вид,сайта не съдържа и нищожна част от  уникалното Българското археоложическо и историческо богатство,за разкриването и за съхранението на което заявяват,че са създадени да работят,а има само вътрешно ведомствена административна информация и малко старо известна информация,като няма нищо, което да грабне погледа,Духа и Душата на Българина и на чужденеца! 
 
И вижте актуалността на информацията на сайта на института–последната "научна" публикации в него са от есента на...2015 година!
Има ли го,няма ли го института през цялата 2016 г,има ли някой в него,дишат ли, мърдат ли още на наша издръжка–никаква информация никъде! 
 
И сега нека видим най–крупното научно мероприятие и достижение на този институт,на който последно научно съобщение от началото на 2015 г до сега е :
 
"В началото на септември 2015 г.за поредна година ще се проведе Българо-турският летен университет „Странджа планина и преноса на цивилизации Изток-Запад“. Ръководител на университета е проф. Валерия Фол, преподаватели са проф. Калин Порожанов, доц. Валентин Китанов и д-р Александър Порталски и техни колеги от Турция. 
 
Затова в табелата на Института за научни изследвания в областта на организацията,
управлението и защитата на културно–историческото наследство никъде не е дефинирано чие е това наследство–Българско ли,гръцко ли,турско ли!

Активните дружески контакти с турските историци и археолози всяка година ни навежда открито на мисълта чие наследство защитават служителите на този иначе Български държавен институт.

Направете връзка с един многозначителен факт:

Институтът на Фол съществува от 2010 година.
Точно след това време,съвпадащо с времето на тия приятелски Българо–турски летни университети,се регистрира изведнъж както никога преди това удивителна   "академична" активност в световен мащаб по разни научни симпозиуми, форуми и публикации на редица никому непознати дотогава турски археолози и историци,които бълваха изумителни нагли и мерзки сензационни "научни открития",че цялото древно археологическо наследтво и богатство по земите на сегашна Турция в европейската ѝ част и оттатък Босфора,нямало нищо  общо с тракийската (която ние доказахме категорично,че е тракийска само по географски признак,а по етносен произход е 100% Българска !) култура и цивилизация,а е на някакви никому неизвестни досега на никой "супердревни" турци–сиреч траки и всякакви други "навлеци" връз тях са завладели и присвоили куртурата на супердревните турци!    
И никой от нашите исторически институции и основно този институт на В.Фол,не скочи и не ги разточи тия свръхнаглеци,крадящи наследството ни,уж което те трябваше да защищават!Защо така?!

Дали не са черпели и тия турски учени знания и обмяна на опит и обмяна на документи с българските си колеги по Българо-турските летни университети? 
–––––––––––––––––––

Мислите ли,че Фол или който и да е от тия служители там ще пишат истината за Батак или за ужасиите на турското робство и зверствата 500 години на турците над святите Българи,което робство служителите задължително дефинират в официалните документи на този про–турски анти–Български институт като "присъствие и добросъседско дружеско съжителство между приятели",и най–вероятно те са разработчиците официално или в сянка на усилено прокарваната с всички средства в МОН и всички други държавни институции нагла "академична" версия за турско "ползотворно владическо присъствие на висококултурни дружески османски племена", с което облагородявали етноса ни–както ни се канеше българо–юдейката Кристалина Георгиева да ни оправи генофонда с дивите ислямистки нашественици,и която генно–инженерна закана правителството на Бойко Борисов усилено реализираше и продължава и сега! 
 
Ще пише Фол истината за турското робство и за величието на Българската цивилизация и култура,ама нали трябва човекът на турците и ректор на този категорично анти–български университет  проф.Стоян Денчев да парафира накрая,пък на края на месеца да ѝ даде и полагаемата се плата! 

Наверно ти е много трудно,братовчедке Валерия,да правиш компромиси със съвестта, духа и свещената ти феноменна Божия кръв от Дуло,чиято приносителка си в свещено невежие! 
 
Ще ти покажем и най–голямата академична фалшификация,която правиш от името на института си и която е поредният опит да спрете излизането на трансепохалната истина за автохтонния първо–Сътворенчески произход на Българите в Тракия и на Балканите и посоката на истинският цивилизационен пренос,който е:
– първо пренос на създадените в Тракия–Същинският рай,стотици тракийски племена, с които Българите заселват целия свят,
– второ,преносът на култура и цивилизация от Българите на Бълканите в посока от Тракия на Изток,от Тракия на Запад,от Тракия на Север,от Тракия на Юг и въобще от Тракия към всички посоки на света и към всички бивши тракийски племена,с които пост–Сътворенчески Българите залесяват=заселват света,и затова дето си го правила всяко лято този Българо – турски летен университет „Странджа планина и преноса на цивилизации Изток-Запад“ е абсолютно по византийски коварен чалъм фалшифициран, защото никакъв пренос на цивилизации от Изток на Запад или от Азия към Балканите и Европа не е ставал,а Българите са изнасяли по целия свят точно по горе описаната схема на концентрично разпостраняващи се вълни и лъчи с център Тракия култура и цивилизация по целия свят!
Тази истина я знаят вече и начинаещите изследователи на Българската и световната история,знаете я и вие,но като верни византиолози и продължители на анти–Българска историческа школа на Иречек–Златарски,я криете с всички Български държавни и други неБългарски промоции средства!   
 
И още една трета особеност на износът и преносът и имплантиране на Българска култура и цивилизация –този процес става единствено и безалтернативно чрез генно–инженерство за имплантиране по естествен биологичен път на феноменен Божи Български ген сред всички тия племена по света,като Главен генно–инженерен имплантатор на всички племена е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333),който е първородният син на Исус и Мария Магдалена – последните новоепохални аватарни проявления на Боговете Демиурзи,които са Българи,и който им син Павел е родоначалникът на новоепохалната генерация на божията феноменна жреческа династия Дуло и Първожрец и Цар на Свещената Българска империя (33 – 518),която заговорниците срещу Българите фалшифицираха като "Римска" империя.
От 333 г до сега Павел е Свети Павел –Шеф на небесната институция Вси Светии на всички власти във ВРеме–пространствения континиум

–за да се ограмотите,освестите,познаете и покаете,още инфо за Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол"
 
––––––
През м.септември 2015 година в Пловдив се състоя първият  Форум за единение на Българите  – "Световното сърце на България",на който изтъкнати Български независими изследователи–историци езотерици на скритата Българска история изнесохме уникална нестандартна информация по тази тема в различни области на човешкото познание,разбиваща канона и лъжата на официалната анти–Българска официална историческа школа.
С най–голямо уважение към официалната държавна институция която представлява,на Валерия Фол бе дадена думата първа да изнасе своя доклад със силно интригуващата актуална тема за цивилизацията на траките.

Вместо по регламентираните 10 минути на доклад,Фол говори 20 минути и вижте какво каза тя от висотата на академичната катедра на жадните за истината на скритата тракийска култура и цивилизация възторжени Българи езотерици и феномени в препълнената зала:



Световното сърце на България – Форум за единение на Българите - ЧАСТ 1

Доклад на проф.д.и.н.Валерия Фол,директор на  Институтът за научни изследвания в областта на организацията,управлението и защитата на културно-историческото наследство.  
 
Доаенът на Българската тракология говори компетентно от 20:00 до 38:45 минута по вълнуващата и актуална тема за тракийската цивилизация и за цялото това време маститата траколожка и орфистка не каза абсолютно нищо по безбройните удивителни вълнуващи и актуални теми и нови разкрития за тракийската цивилизация!

Абсолютно нищо!

Чуйте и вие празнословието и дежурните административни клишета абсолютно без никаква изследователска иновативна стойност,все едно административно–финасов отчет на командировката за летния университет в Турция,от където скоро се бе завърнала! 
Професорката ни обясняваше административната структура и проблемите на института с неговия план–график,без да спомене и един от безбройните нови удивителни образци на висша култура и цивилизация по нашите земи,за които очаквахме институционално академечно легализиране от нея и от института ѝ.

Нямаше начин да ѝ задаваме въпроси,но преди да изчезне по време на първата почивка,успяхме да ѝ зададем отблизо директния въпрос защо не изнасят информация за доказаната вече безспорно истина,че т.нар."гръцка култура и цивилизация" са откраднати тракийска и Българска култура и цивилизация,професорката панически отговори,явно объркала се в отговора,че още не е доказано това и се изниза от залата,оставяйки ни да мислим тя ли ще доказва това.
Ние пък хич и не се надяваме на нея и на института ѝ,който въобще не защитава Българското цивилизационно наследство,да доказва истината за Българите,и си продължаваме с огромни крачки и страхотно възторжено–задъхано темпо да разкриваме истинската Българска история,или по–точно казано Дух Святи,Святият Дух ни я разкрива!


Обезателно вижте още неизбистрена все още,но жива и животодаряваща вода от първия голям форум на независимите Български изследователи–езотерици и историци и хора на Духа,които въобще не се интересуваме от дескредитираните Български официални исторически институции,предаващи и продаващи Българите,и без да им цепим басма на измекярите и презряли ги,с бързи темпове разкриваме сакралната Българска история, или както ви казахме вече,че по–точно Духът,Святият Дух,ни я разкрива:

www.youtube.com/watch
Световното сърце на България– Форум за единение на Българите - ЧАСТ 2

ФОРУМ ЗА ЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ=БЪЛГАРИТЕ на Богиня Мадара и Иза 
 

Вижте едно представяне на тракийската цивилизация от директорката на института:

Проф. Валерия Фол: Легендите и много от фолклорните разкази днес са свързани с тракийските митопредстави и светоглед 
m.focus-news.net/ 

което се състои само от няколко общоизвестни алабализми на кръст за траките,в които няма и молекулка от преливащият информационен океан за тракийската култура и цивилизация,която обаче въобще не е тракийска,а е 100 % Българска,тъй като всички тракийски племена са абсолютно безинтелигентни и безкултурни племена,като свръх интелигентна и свръхкултурна е само тяхната племенна аристокрация,което абсолютно верно твърдят всички официални изследователи,но които нищо не казват коя е тази племенна аристокраця на траките!
Не казват,защото племенната аристокрация на безкултурните тракийски племена са само и абсолютно 100 % от феноменните Божии жреци,които са само 100 % Българи! 


Като тръгнахме да търсим какво е направил за 7 години институтът на В.Фол,едно от големите постижения открихме в тази статия  

БАН разкрива тайните на траките 
Първи на Балканите отглеждали елитни коне
Учените са намерили потомци на древен овчарски род, говорел с животни 
paper.standartnews.com/bg/article.php  
 
Виждате ли елитът на Българската академична историческа мисъл,оглавяван от професорката,какви големи иновативни открития прави за траките и Българите,а в същото време изумителни древни Български материални Богатства,създадени със свръхдуховна феноменна технология и нафрашкани с планини от информация за нас от жреците,и които са точно истинският заявен и деклариран предмет на дейност на института на В.Фол,са забутани умишлено и въобще не им се дава гласност и реклама от точно тоя институт,който е създаден уж с тая идея да ги рекламира–или да ги игнорира и скрива!!

И ето в статията
Наградиха с престижна награда историкът проф.д.и.н. Валерия Фол   
www.zemia-news.bg/index.php/balgariya-3/47052-наградиха-с-престижна-награда-историкът-проф-д-и-н-валерия-фол.html


 разбираме че по време на Петата научна конференция по организация,управление и защита на културното наследство в УниБИТ,ректорът проф.Стоян Денчев и председателят на Общото събрание на УниБИТ проф.Димитър Иванов (същият този мерзавец за който ви казахме по–горе и е от от кохортата компрадорски предатели от екипа на Рат– Ът,които ни разказаха играта за 25 годни и ни разкатаха мамата,обаче вместо да ни няма вече Българите,Духът ни излетя от бутилката и няма вече кой да го спре,защото нашият Дух е Святият Дух,Дух Святи!) са връчили престижният почетен знак на името на световноизвестния български учен и бележит държавен деец проф. Александър Фол на проф.Валерия Фол — български историк и траколог, преподавател в УниБИТ и директор на Института за научни изследвания в областта на организацията, управлението и защитата на културно-историческото наследство,за личен принос в преподаването и изследването на културно-историческото наследството.

В тесен кръг,в който присъстващите са си плюли в устата и са все от ен–тата вече неприкрита подмолна колона на турците в България,а един от "най–авторитетните" гости е скандалният бивш министър на образованието (2014–2016 г.) проф. Тодор Танев,който през 2015 в качеството си на министър на МОН в сърцето на Българщината – БАН,обяви скандалната книга „Стратегическа дълбочина” от Ахмет Давутоглу, тогавашен министър-председател на Турция,която е подробно разработена с тайните турски служби доктрина на съвременния агресивно настъпващ срещу България неоосманизъм,за научен труд от голямо значение.

image

Тогава на офиицалното представяне на тази книга Б/българският действащ министър многократно заяви,че се възхищава на творението на Давутоглу,въпреки, че в него открито се гово­ри за това, че Родопите, Прилеп, Метохия, Албания и Босна са изконни земи на кръвожадната Османска империя,като в крайна сметка Б/българският образователен министър дори проговори позорящо и скандално на турски език насред Българската академия на науките,като каза: „Бих се радвал, ако Давутоглу напише втора такава книга…За съжаление акъл вак – фекир йок. Тука има фекир…”

В словото – отговор при връчването на наградата проф. Валерия Фол подчерта,че изследователят–историк трябва да притежава безпристрастнос,честност и обективност,че паметта става залог на властта, ако историкът се съгласи на съзнателни и несъзнателни манипулации, на компромиси със съвестта.
Проф. Валерия Фол подчерта, че във времето, в което е факт масовото елиминиране на образованието по история,
когато медийната и технологичната среда става волен или неволен съюзник в манипулацията на масовото съзнание и знанието по история,

УниБИТ остава един от университетите, които са прегърнали мисията да съхраняват колективната и индивидуалната историческа памет.

Казано на нашия език на посветените Българи,ставаме свидетели как черната първожрица от Дуло и инквизитор и пръв цензур,заклеймява на висок форум нас–независимите изследователи на Българската история и истински Българи и Патриоти, шовинисти в най–чистия и свят смисъл и сакрална етимология на категорийното родолюбиво понятие шовинисти,за това,че сме излезли изпод контрола и властта на нейния и на другите фалшификаторско–манипулиращи институции и служби,и чрез Нета разпръсваме познание и светлина за истинската Българска история,който процес като словесна чиста грандиозна снежна лавина и потоп от океан от Жива изворова възкресяваща вода и иинформация,помита всички прегради,бентове и окови от нечистивците,и отнася авгиевите обори с лайната и мръсотията в тях без да ги чисти въобще,и омърсените сред тях!

ШОВИНИСТИ на=на Богиня Диана и Исуш –
ние Българите,отдадени само на Българските Богове и техния Великомъченически Български народ от Техни феноменни читави потомци 

ШОВИНИСТИ от=от ВЕШИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
Българската жреческа каста от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,който е Сътворенческият Команден център на Време–пространствения континиум
 
Стояне,Валерио–скоро тиулярите на думата и понятието равносметка ще ви направят равносметката на личния ви и колективен институционален принос за Българщината и Българския род,и тогава всеки ще си плати сметката на равносметката.
Ето ви титулярите на равносметката и сметката,по чиято сметка ще си плащате чинно сметката! 
 
РАВНОСМЕТКА=Бокиня Матара и Иса

РАВНОСМЕТКА=Кан (Жреци) на Богиня Матара и Иса 

СМЕТКА
,която се плаща при=която се плаща при Кан (Жреци) на Иса и Ма (Майка) Диана –
при Жреците на Исус и Богиня Диана,Великата Богиня Майка,сега светии при Тях
 
Много интересна логическа верига се навързва: 
Стоян Денчев е лоялен крипто–служител на Доган и обслужва онеприкритите неосманистки попълзновения на лидерът на турският неоосманизъм Ердоган,обаче Ердоган и Доган официално са големи врагове...
Значи кой е враг,и дали е враг,или все е театър?

image

На пищна церемония проф.Стоян Денчев стана почетен гражданин на Одрин
epicenter.bg/article/Na-pishtna-tseremoniya-prof-Stoyan-Denchev-stana-pocheten-grazhdanin-na-Odrin/114981/2/0

Ректорът на УниБИТ в София получи званието "почетен гражданин" на Одрин за изключителните му заслуги към града и към неговите жители, както и за развитие на добросъседските българо-турски отношения.
 
Заедно с проф. Стоян Денчев това звание получи и известния турски специалист по проблемите на културно-историческото наследство – проф. д-р Метин Сьозен,който води агресивната политика на турските историци,обслужващи неоосманистките попълзновения на Ердоган към България,че т.нар "тракийска" култура,която е изконна Българска,е била древно–турска,и затова и културата,и земите,принадлежали на турците!

МЕТИН СЬОЗЕН=
Мат и Исуз=Ма(Майка) Диана и Исуз
генетична Българска династична издънка от изродените кланове на Дуло в едно от всички тракийски племена –тюрки/турки/труки/траки,с които Българските Богове и Техните жреци–Българите,заселиха света,и което племе се очертава като един от най–злокачествените генно–инженерни Божии експериментални продукти на планетата,въпреки че в това племе има най–голям процент (в чудовищни размери!) свещен феноменен Български имплант (вижте ни постинга за еничарите и милионите отвлечени за сексуални животински нужди на изродите Българки и Българи) ,но имплантиран по насилствен път,поради което почти необратимо развален и гноясъл!

Да сте чули и една дори лична дума за извинение към Българите от някой от известните турски духовни лидери или интелектуалци,коиото са задължително с този Български феноменен ген,но но в животинско нисшо насилие и мерзост имплантиран в изродилото се племе!

За да уважат това събитие на тържеството дошли колеги на проф. Денчев от УниБИТ,
За да поздрави проф. Денчев, пламенно и много интелигентно приветствие поднесъл кметът на гр. Кърджали – Хасан Азис. В своето приветствено слово г-н Азис не пропуснл да съобщи за наличието на поздравителни адреси към проф. Денчев от
почетния председател на ДПС Ахмед Доган
и Мустафа Карадайъ, председател на ДПС. 
 
 
Защо бе,българино Стояне,ръководител на толкова Българската институция,
получаваш всички тия почести от турците и тяхната подривна ента–колона в България! 
 
– Ах,ДС,ДС,къде си! 

Проф. Денчев е първият българин, който става почетен гражданин в Турция.

– Ах,ДС,ДС,къде си!  
 
Къде си,ДС,че да ги подпукаш всички дето продават Българския народ и България, въпреки че маститият българо–турски сътрудник е също сътрудник от ДС,за което ви предлагаме колкото искате информация в www.google.bg/search  

Стоян Денчев е бил сътрудник на Държавна сигурност, II главно управление, 1 отдел, 1 отделение, от 8.7.1988 г. до 1990 г,което не е позорящ факт и обстоятелство,ако не си навреждал на невинни хора злоумишлено и си служил на националната сигурност на държавата,без да изпадаш в марионетна зависимост на нечисти сили след 10 ноември 1989 г в ущърб на народа и държавата си.  

Сега Стояне,да те питаме ние от този най–висок в света форум–блога ни,защото не само е най–близо до Боговете Демиурзи,ами защото е Техен личен блог,като толкова те четкаха и уважаваха турците,някой да взе да ти се извини на глас на тебе като българин,от името на предците си,или като те уважаваха по–отблизо,поне на ушенце?


– Ах,ДС,ДС,къде си!  – пак ще викним ние,защото знаеме към кои да викаме,и ето отговорът на просбата ни: 
 
ДС=Диана и Иса 

Викнахме ние отново :
 
– Ах,Държавна сигурност,къде си! – и Те отново ни викат:
 – Тука Сме,тука Сме,винаги Сме тука плътно до вас,Наши скъпи и изстрадали деца Българи,и тия,дето си мислят,че България е разграден двор и могат да си правят каквото си искат в Божията свещена земя и да точат ножа и колят Българите–скоро жална им майката им,както казвате вие,пък Ние го потвърждаваме безусловно с този документ :
 
ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ от=
от Братя от Сина на Исуж от Трагия=от Братя от Сина на Гристож (Христос) –
Истинската всесилна Държавна сигурност,която държи всички хора на Земята в ръцете си,е съставена от святи и праведни потомци на Българските Богове,от състава на Бялото Братство от династичните потомци на Дуло от родословието на Павел–Сина на Исус от Тракия и Мария Магдалена,сега Светии.
От същото феноменно Божие родословие са и всички Б/българи,служители на бившата Българската Държавна сигурност и всички Б/българи,нейни сътрудници, подредени според ролите им в диапазона от до + 

След 10 години почетен консул на султанат Оман,българинът Стоян Денчев през 2015 година е освободен от тази длъжност,която се заема само след като лицето бъде предложенж от чуждестранната държавна институция–в случая султанатът на ислямистката държава Оман! 
 
форумецът Han коментира в "Сега" на 03 Юни 2015 :

Решението е прието вчера по предложение на Султаната поради дублиране на функции,съобщиха от Министерския съвет. Не става ясно за какво дублиране става дума
Дублиране на трудовия договор към две разузнавания?




Стояне,знаеш ли колко по–лесно се постига промяната в мисленето и отношението на високоинтелигентният (най–високо интелигентният в света!) Български етнос към турските ни поробители и мъчители и техните съвременни потомци,без всички тия отчаяни гнусни опити да ни промиете насилствено и манипулативно родовата памет, натъпкана с наследствено имплантираните ни във всяка клетка и феноменни гени преживени ужаси и страдания на предците ни от дивите османски безкултурни тирани, просто трябва едно колективно и искрено от душа покаяние на потомците на извергите и само две думички: 
– Извинявайте,Българи!  
Друго не се иска–нито им искаме дължимите ни милиарди за прокудените тракийци,ни кръвнини,ни репарации и контрибуции ще искаме,защото Българите сме не само християни,ние сме най–истинските и феноменни Исусово–Богородични (Мария Магдалена) потомци и последователи,които имаме несравними по – огромни богатства от милиардите и всякакви други материални земни богатства–имаме свещения феноменен Божи ген,и на които Божии потомци Боговете ни са ни завещали повелята да прощаваме на най–върлите ни врагове и душмани,но само ако те са се покаяли искрено и доброволно!  
Ако не искат добороволно и искрено,от Горе ще ги задължат насилствено,катарзисно и много болезнено!
 
Както и родопредателите и подлогите на турците задължително. 
 
Това се отнася за промяна на мисленето на Българите към потомците на турските ни поробители,но за поробването ни отново от турците с ваша помощ хич и не си го помисляйте,ами мислете за спасението на нещастните ви души,пищящи от ужас, знаещи какво ги очаква със стопаните им! 
 
Почнахме с мекеретата и родоизменници от горния групов семеен портрет,пък ни заведоха при вас нашите Ръководители!
Да не би превантивно да ни съобщават за ваши последващи политически пируети при тия турски партии,въпреки че те не биха си издавали най–силните козове и позиции в Българската вече не Българска държава!  
 
Виждате ли бе,будали и прости глави Е.Михайлов и Сл.Бинев,това под шапката на този с шапката въобще не го броим,колко са напред пред вас другите с материала и къде се пъхате в коварните планове и престъпления на заговорниците срещу Българите!
 
Пак ще ви напомниме на вас и на горните,че като им свършат мръсната работата, турците им рязват главите първо на предателите на Българите или на каквито и да са предатели по техни писани морални норми – справка разправата на Ердоган с превратаджиите–предатели 
 
И за да си изпълняваме все пак мисията,с която са ни натоварили от Горе да подаваме спасителни пояси и на най–големите мерзавци*,мизерници*,мекерета*, подлеци*, предатели* и негодници*,защото всички те са селектирана подборка от генетични Божии потомци от Дуло,получили неблагодарните роли според Божия сценарий на драматизацията Българите и човешката цивилизация,и сега трябва да ги просветим да помислят за спасението си,сега разшифроваме позорните им квалификации,(белязани с *) които им лепнахме и за съответствие със статута им в Българското общество,и за пароли за влизане във връзка с Божиите светии за спасението си и за откриване на Боговете ни с тях за изпросване на прошка и покаяние за престъпленията си!  
 
МИЗЕРНИЦИ от=МИЗЕРНИТСИ от=от Исуз и Матара

МЕРЗАВЦИ
от=МЕРЗАВТСИ от=от Богиня Матара и Исуз
 
МЕКЕРЕТА=Кан (Жреци) от Матара 
 

ПОДЛЕЦИ=ПОДЛЕТСИ=Дуло от Богиня Диана и Иса 
 
ПРЕДАТЕЛИ=Братя от Дуло  

НЕГОДЯИ=
Ган (Кан,Жреци ) на Диана  
 
И още безброй пароли ви даваме,които ще ви трябват за вашето спасение на телата и най–вече на Душите–затова влизайте в блога на нашата Духовна Академия Форум на Безистена и залягайте усърдно над уроците с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
 
С омерзнение и презрение ще ти кажем,Стояне:"Дръж!",,въпреки че ти си усърден актьор на получената си роля от Горе,и ще ти подхвърлим още едно спасително въже,изплетено от името ти,но внимавай да не се омота около врата ти спасителното въже и пострадаш: 
 
СТОЯН=Иса и Диана
нещастник,жертвен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,получил една от най–черните и тежки за изиграване роли!  
  
Благославяме ви всички тука споменати,дано с добро за вас се освестите,иначе е много страшно!

екип на bezistena и омерзнени Светии от Вси Светии

ИСД с Любов и песен  
  

 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
25.02.2017 22:19
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И защото в поста не остана место да ви ...
26.02.2017 16:03
И защото в поста не остана место да ви разсекретим още и какви са тия тримата от горния позорен семеен портрет,ето кои са:

СЕМЕЕН ПОРТРЕТ на=на Братя от Иса и Матара –
изродени династи от фамилията на Боговете ни Демиурзи Исус и Великата Богиня Майка,Богинята Матара,Богиня Диана,Чието новоепохално аватарно проявление е Мария Магдалена.
Мария Магдалена, съпругата на Исус Христос,Който е последното новоепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Демиурга,и Която за радост на Ямболци и на всички Българи и човеци по света,роди в Ямбол техните три деца – Синтия и близнаците Павел и Петър,от които баткото Павел е Родоначалникът на новоепохалната феноменна жреческа династия Дуло,и истинският Кан и Цар Авитохол (33 – 333 г), Сеячът от притчата Семето и Сеячът,ашладисал всички племена по света със свещения феноменен Божи Български ген на Дуло и като оставил потомците си за жречески аристократичен и интелектуален елит на всички племена, присъединил тия племена към Световната Свещена Българска империя (33–518),която застроил с феноменни материални строителни чудеса,фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя. Като се постопли сега времето и почнете да излизате из парка в Ямбол,вижте семейната скулптурна композиция на истинската Българска Света троица – трите деца на Боговете,върху фонтана на главната алея.
Павел,който сега е Свети Павел–Шефът на Небесната институция Вси светии, управлявящи всичките Божии светове, държи опашката на шарана и прикрива леко чурката,от която сме ние.

ЧУРКА на=ТШУРКА на=на Ешуа от Тракия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675502
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!