Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 17:31 - Защо Динко от Ямбол е навсякъде! Кой е Динко от Ямбол и кои са му купили Душата и са го вербували и лансират и го пращат по тия конфликтни екстремни събития !
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2639 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 23.02.2017 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И отново и отново вездесъщият Динко от Ямбол! 
Той е навсякъде! Динко вадил обърнатата цистерна на АМ "Тракия" с голи ръце (СНИМКА/ВИДЕО)
Ловецът на бежанци засенчи таланта на Валери Божинов с песен на Дони и Нети
www.blitz.bg/obshtestvo/toy-e-navsyakde-dinko-vadil-obrnatata-tsisterna-na-am-trakiya-s-goli-rtse-sled-tova-pogazil-zakona-snimkavideo_news490278.html 
 
 


И нашите коментари под статията в БЛИЦ в коментарния раздел на Фейсбук,които по–късно модераторите–цензури от категорията на анти–българите изтриха,като премахнаха старателно и всички други коментари на Българи,подкрепящи Динко,без да знаят нещастниците какви черно енергетични точки си натворяват в персоналното си досие в Акаши загдето крият Божията информация!  
 
Отново пуснахме този наш постинг в коментарния блок под статията с превенцията :

––– преди да изтриете пак нашия коментар,първо прочетете в поста какво си натворявате и какво ви подготвят Отгоре за криенето на Божията Българска информация и манипулациите връз Българите!
Вижте рекламните материали от чистилището!
– Не вярвате в такива неща ли!
– Ще повярвате–ви обещават Светиите ни!


Ето и нашите първи коментари,които изтриха цензурите на собствениците на БЛИЦ,които които и да са те,са все нечисти люде:
 

Давай,Динко,и да не ти пука от мерзавците грантаджии соросоиди и антибългари всякакви!Пич,мъжага и достоен Българин най–вече с голяма и смела Душа си!
bezistena.blog.bg/history/2017/01/22/davai-dinko-i-da-ne-ti-puka-ot-merzavcite-grantadjii-sorosoi.1505102

Браво,Динко!Прави тези геройски патриотични дела и ги рекламирай колкото може по–демонстративно по Нета,за да могат колкото е възможно повече отчаяни Българи да видят,че в България има останали още истински мъже и смели и родолюбиви Българи,за разлика от изпедерасчените соросоиди и анти–българите родопредатели,за да им се повдигне духа на Българите и им дойде смелостта и куража и се въздигнат духом и те да правят каквото е по силите им за Свещения Български Божи народ,подложен на унижение и на унищожение от душманите ни,от които са и тия мекерета,които ти се присмиват и подиграват! 

Върши добрини за Българите и всичко качвай в Нета – и една добра мисъл и дума към Българите да имаш и да кажеш,и най–дребната постъпка да направиш за спасението на геноцидирания ни от вътрешни и външни заговорници и врагове народ,и една стотинка дори дарение да дадеш и най–малката жертва и жест да направиш за ползу Роду и за Българския народ – рекламирай ги демонстративно и предизвикателно за да стигнат до колкото може повече Българи,падложени на бавно заколение и геноцид,за да бъдат те насърчени и се въздигнат и последват примера ти кой как и с каквото може,както и за страх у душманите ни,че Българският непримирим Дух е жив и че има останали истински Българи,които не се плашат от нищо и са турили Душите и главите си на дръвника на олтаря за спасението на Българския род,и след които скоро ще тръгнат останалите поробени и смачкани Българи да извоюват спасението и свободата си!
Не ги слушай оплаквачи и хрисими съветници,кухи догматици псевдо–християни и буквояди–фанатици,и най–вече лукави византийски манипулатори,да не се хвалиш с добрите си дела и да не ги правиш достояние до хората,защото това е юдо–византийска фанариотска гръцка религиозна лукавщина и манипулация,въведена с диверсионна цел в Светото Българско Православие,за да останат добрите и смели дела на смелите и жертвени Българи скрити и непознати в невидение за другите им сънародници и не ги окуражават и активират с примера и поведението си! 
 
image

Давай,Динко,защото Господ Бог Исус и Света Богородица и Светиите ни те водят в това ти жертвено дело!
Ние истинските Българи и Божии служители сме с тебе и със силата и мощта на огромната ни Любов и Любородие!   
 
Защото си чист и читав Български Божи генетичен потомък от жреческия род на Боговете ни от долните две култови Български песни!

 
   
плейлиста

1.Страхотен ден !
2.Ако си дал!

СТРАХОТЕН ДЕН=ДЕН на Диана и Иса от Трахия

АКО СИ ДАЛ=
Кан (Жрец) от Дуло на Иса 



Ето и още за Динко,вярвате или не вярвате,псувате или мърсувате по негов адрес,и по всичко Българско,вие–мекерета родопредатели и лакеи чужди–американски,юдейски, еврогейски,турски или руски–все едно,все антибългарски родопредатели и паднали духове със злокачествена водка или с американско уиски вместо свещена Божия Българска феноменна кръв във вените ви! 

image

"Командосът суперагент на Извънземните от службата им "Супермени"– Динко от Ямбол,в действие на фронтовата линия с MONSTER MASHINE"
bezistena.blog.bg/history/2017/01/08/komandosyt-superagent-na-izvynzemnite-ot-slujbata-im-quot-su.1501911  
 
 
Обезателно вижте мърсуванията по Динко от накачулилите го анти–български помияри в коментарния блок на БЛИЦ които са нисши паднали злощастни черни духове и обречени души   
 
инж. Иван Дунчев 


Вижте високия интелектуален потенциал на анти–българите от гнездото на соросоидните евро–гейски либералисти – Нов (анти) български университет,които по Дух,Душа и Родолюбие не могат да се турят и на малкия пръст на неукия и простонароден,но с голяма кървяща за Българите Душа и здрав Български феноменен ген и Дух Динко,и им се отвратете,плюйте и отминете с омерзнение и презрение:

Ето елита на анти–българите и анти–Динковистите:

Румяна Малинова – New Bulgarian University в коментар в БЛИЦ :

Сигурно е СРАЛ наблизо 

 
– Пфу!  

А от Горе викат:

– Лайното е тая паднала душа!
 
За тебе,Румяно,и за всички други мерзки хулители на всичко про–Българско в Нета и на Динко конкретно,които в явен или анонимен профил мърсувате срещу Великомъченическия Български народ и истинските Българи–патриоти и родолюбци,ето какво ви казват съвсем насериозно и категоречно в универсално последно превантивно предупреждение светиите ни,в които вие не вярвате,и затова още по–екстремален ще е катарзисът ви!  
 
–––––––––––––––––––––––
 
И всички вие гнусни анти–българи от коментарния блок под статията,които се подигравате на Динко или на истинските Българи,плюете срещу независимите чисти и честни изследователи на фалшифицираната сакрална история на Българите, нихилирате всячески с две–три дежурни първосигнални безинтелектуални и гнусни думи и фрази Българските патриоти и цвъкате мерзости и черна енергетика срещу нас –знайте!

Вие сте наследили смъртната черна наследствена карма на ваши родители и предци анти–българи и родопредатели с различни престъпления срещу Българите,и с всеки следващ жест и постъпка срещу нас – истинските Българи,увеличавате смъртният си черно енергетичен лъчев потенциал,който вече е достигнал критичния си праг и горко и страшно за вас,мерзавци и мекерета антибългарски,които автомоторно се унищожавате!  
Исус и Богородица и Техните Светии,с чиито Български потомци се гаврите,ви търпяха дотука и вече жална ви майка,защото Те хич не си поплюват и церемонят с такива уроди като вас! 


Абсолютно сме сигурни и вие си знаете,че след гнусните ви думи и отровни слова в тези коментари и по другите места,където сеете отровата си,са започнали да ви се случват все лоши неща–това е задействаното ви автомоторно възмездяване!  

Ето по кода и дешифриращият механизъм на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни  bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни ,

Кои ни възмездяват и Кои държат всяка нишка и миг от съдбата и живота ни и ни даряват всяка глътка въздух:

 
ВЪЗМЕЗДЯВАНЕ от=от Бог Изуз и Богиня Мад
  

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана 

ВЪЗДУХ=
Бохиня Диана и Иза 

За това докато не е вече късно и още има надежда за вас–бягайте до най–близкия храм,ако ще и да сте безБожници,палете свещи на Исус и Богородица и Светиите им и викайте и ревете за прошка към Тях,а после влезте от същите си акаунти в статията и по другите места и с имената си,където сте хвърляли словестната си отрова и искайте коленопреклонно,смирено и искрено прошка от Българите и се покайте за мерзостта си!
Иначе няма спасение за вас–вяравате или не вярвате дори в официалните ни християнски Богове и идоли и Светиите ни–те хич няма и да ви питат и ще ви разкатаят фамилиите!
  
Ето един примерен туристически пакет с  рекламни видео материали за записалите се вече и трайно абонирани за безплатната и задължителна екскурзия с дестинация до Деветте кръга на ада от нашия пост,за мекерета–предатели анти–български! 
 
Магията на жреческата феноменна дарба на Васил Левски и деветте кръга на ада за душманите на Българския народ! 
bezistena.blog.bg/history/2017/02/18/magiiata-na-jrecheskata-fenomenna-darba-na-vasil-levski-i-de.1510661  
 

 


 

                           – Мерзавци – и – и – и !

Бедна ви е нищата бедна фантазия на всички мерзавци и мекерета анти–българи,дето сега продавате Майка България и
предавате Великомъченическия Български народ на заколение на душманите ни,какви изживявания ви е приготвил лично реалният и рационален действащ Свети Васил Левски,без въобще да се интересува той,че вие сте все безБожници и не вярвате в светиите!

Ще повярвате!

Екстренно,екстремално и катарзисно – справка пътеписът по дестинацията "Деветте кръга на ада"!
  
  
Ето рекламни сюжети от туристическата брошура : 

image
+
image
 + 
image
+
image
+
image
 +
image
+
image
 + 
image

image
+
image
 
– Религиозни измислици ли,викате били?
– Абсолютно сте прави,че са измислици и въобще няма такива работи в ада!
Измислици са,защото човешкото въобръжение и фантазия са нищи и бедни да си представят какви ужасии и страхотии има и се изживяват в Ада на човешката душа, нито има изразни средства да се опишат–те само се изживяват!
Питайте някои,които са били там,дали могат да ви опишат какво е в Ада!

image
 
– Ей този пак,въпреки че и кръст носи–него питайте!Обезателно го питайте!  



– Питайте и тази душа какво е в Ада!

image

– Питайте и стопанина на тази душа какво е в Ада! 

– А плюйте сега,да ви видим и ние и Горе Светиите ни!

– за повече информация и рекламни материали за тази дестинация и предварително запознаване със задължителната програма в постоянно работещия нон–стоп нощен бар на Ада,ето ви един от многобройните фирмени линкове по тази безалтернативна за тия души дестинация:

devils and damnation 
–– дяволи и мъки в Ада
www.google.bg/search     натиснете на "изображения"

devils and suffering in hell –– дяволи и страданията в Ада
www.google.bg/search     натиснете на "изображения" 
 
 
и за ваша информация:

– дяволи въобще няма никъде,защото има Всевластните Властелини и Господари на световете–Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Майка Мария Магдалена,но Ада–чистилище за човешките дущи,се обслужва от Божиите Светии,които са все Българи,наши предци временно в Божието невидимо измерение,които са абсолютно безпристрастни и неподкупни,за разлика от дявола,ако примерно го имаше,и при тях лабаво няма! 

– И знаете ли какво?
– Дано повече се уплашите и стреснете  от тия рекламни материали,които са нищожна частица от екстрите в Ада за грешните души,защото колкото повече се уплашите– толкова по–добре за вас!
Ако не ви пука–значи ще минете през пълната програма в чистилището!
 
Благославаме ви с Любов,защото имаме мисията да спасим и вас–дано с добро да се освестите– и всичко зависи от вас,защото Горе (което не е Горе,а е навсякъде около нас в многобройните измерения на Божия Време–пространствен континиум) най–обичат новопокаяните грешници! 
 

и още веднъж:

Давай,Динко,и хич да не ти пука от мерзавците
грантаджии соросоиди и антибългари,защото
Божието Светейшо войнство е с нас и с тебе!

Пич,мъжага и достоен Българин най–вече с голяма
и смела Душа си,боляща за Българите и България!
 

 
екип на и Светии–служители на служба Деветте кръга на Ада


ИСД с Любов и песен!
 



 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
22.02.2017 17:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678082
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!