Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2017 00:33 - Петлешковден на Патерица и Девширме.Как Българи и турци живеели в мир и любов и защо Българите давали децата си доброволно за рицари–еничари!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1836 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 06.02.2017 09:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Подзаглавие:" Защо главните герои на турските чернопсихотронни тв сапунки са все бели красавци и красавици с тъжни сини очи!"
Няма да обследваме скритите кодирани послания от Празничния Български езически календар за празника Петльов ден,чието най–старо и изходно херметично прототипно име е Петлешковден,а ще се спрем върху чудовищната му и жестока епично–трагична история от страшните времена на дивото турско робство върху Великомъченическия Български народ. Иван Пановски –   Яничари ходят
Комня Стоянова – Турчин робини караше 

Питаме ви и ви казваме предварително без никакви уговорки:
– Плачете ли,когато слушате тия песни!
На който не пророни душата му сълза сега,значи страшно я очаква,за да се скърши и омекне!


Преданията разказват следната 300 годишна история:

Петлешковден е свързан със събирането на най-тежкия за нашия народ данък – кръвния, взимането на малки момчета.
Разпитаните стари хора и легендата разказват как смела голичанка от с. Голица, Варненско,а на друго место на жена от култовото Бургаското село Еркеч,скрива мъжкото си чедо и отказва да го даде на турците, а те се заканват, че ако не го предаде, то ще бъде заклано.
Тогава тя заявява, че сама ще заколи скъпото си момче, но не ще им го даде. През нощта тя извежда и скрива детето си далеч извън селото,заклала в полунощ петела на прага на къщата и опръскала с кръвта му навред.
Когато сутринта дошли повторно,турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали момчета за еничари от село Голица.
От тогава та до днес този ден се отбелязва като празник на мъжката рожба, като ден на мъжкото начало на рода български.  
 
С помощта на 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
,

ще разсекретим само прототипното му име Петлешковден,в който покъртителен документ е вложена от Посветените ни Деди страшната истина кои са били потърпевшите и жертвите на кръвния данък.

image

Официалната информация за девширмето във Википедия ни съобщава в сух безизразен омаловажаващ и неглижиращ темата стил,че според първоначалният замисъл кръвният данък трябвало да се събира веднъж на 5 години,но на практика този срок често не се спазвал и всяка година той се събирал в различни области,така че годишният набор да бъде приблизително постоянен. 
В средата на 15 век обичайният брой на събраните деца е 2000 – 2500 годишно.

– наша бележка:

***тази бройка е десетократно намалена от истинската цифра,което е духовен диверсионен акт,извършен от новите юдео–анадолски фалшификатори на Българската история за времето на турското робство,вижте какво казват честните изследователи: 

"Според европейски свидетелства кръвният данък ни струвал на Българите 20 на сто от подрастващото мъжко поколение.Всяко пето българско момче било откъсвано от народа си. В своите „Български хроники“ Стефан Цанев стига до страшни цифри – от 2 до 4 милиона българчета, отвлечени, потурчени и превърнати в еничари!" ***

Момчетата се подбирали сред здравите, интелигентните, сръчни и красиви деца на възраст 7 – 10 години, но тази възраст не винаги се спазвала и, особено в по-късния период, често се събират и по-възрастни деца. Това става причина на много места момчетата да се женят на по-ранна възраст, около 12 години, за да избегнат кръвния данък
 
image

Ето разсекретен и документа,регистриращ какви са били тези деца и която тайна  официалните историци крият от нас: 
 
ПЕТЛЕШКОВДЕН=
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Диана   
 

Документът е категоричен в прав текст:
Турците са вземали по строго определени критерии и конкретизиран списък само Български деца от свещения жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,приносители като такива на феноменния Божи ген – жестока и страшна практика за насилствено генно–инженерство на Божествен имплант в дивото и нискокултурно тракийско племе турки.
 
Ще допълним този документ от едно импресийно коментарно изложение по тази тема в профила на нашия Приятел Михаил Михайлов– 

www.facebook.com/profile.php
 

– един истински Българин от сърцето на Тракия,от нашата рода на феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена,проявяващ жреческите си феномени в певческата си дарба: 

image
 
 
Инж. Иван Дунчев

Покъртителна и страховита история,която е истина!
А ето и свръхсекретният родови документ на Българите,скрит от посветените Български жертвени духовни и интелектуални импланти сред турското племе,в името на страшния кръвен данък: 

ДЕВШИРМЕ=Ешуа и Богиня Мадара ––
злодейският престъпен акт и процес на дивите турци,вземащи феноменния Божествен елит на Българите,състоящ се от най–интелигеннтните и умствено и физически надарени Българчета,които задължително са от свещения жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена и са били посочвани на турците от техните духовни копои и вдъхновители–гръцкото юдо–фанариотско духовенстно,изчадия адови в раса! От Википедия научаваме,че празникът е познат под различни имена,което се дължало на съвпадането на датата на неговото честване с датата на християнския празник, почитащ паметта на Св. Евтимий Търновски,като изрично се сочи,че самото название Евтимовден почти не е регистрирано за сметка на неговите производни,и се изброяват наименования с петльово съдържание.

Ние ще ви кажем защо така светец се чества,пък името му хич и не се споменава–сиреч народа ни въобще не го тачи в душата си и не го споменава! 
 
Този Свети Евтимий Търновски е същият онзи мръсен злодей патриарх Евтимий,който по времето на поробването на България от османските турци,наети за унищожението на България и на Българите от византийските юдео–данаи–гърци,докато Българите отчаяно се съпротивляваха на османските пълчища,той преследваше святите и праведни боляри и аристокрация от Бялото Братство на Богомилите от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена,подлагаше ги на заколение и ги предаваше на турците и на византийците,и унищожаваше свещените Български книги и документална памет на Българите.
Той беше онзи българо–юдеин,който предаде през 1393 година Цар Иван Шишман на Баязид и отвори портите на града за да го превземат турските нашественици и поробят България.Той предаде после и Българските първенци на турците,на него палачът замахна да отсече главата,и я отсече,и никой оттогава досега не пророни сълза за този служебен черен светец,а остана анонимен в код в презрението и клетвите на Българската народна Душа и памет! 
 
Още в поста ни: 
 
Давате ли си сметка,че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците,всички Българи/българи–без политическо,класово и др.разделения,ще бъдат избити!
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527


Помните ли съдбата на родо и веро предателя на Търново,резервната столица на България,предал я на османските нашественици и завоеватели,извикани на Балканите от юдо–данайските визанийци,от които е и той–полубългарин,полу–юдеин,на който османският пълководец султат Баязид Челеби заповяда да му отрежат главата за предателството. 

Помните разбира се,защото е христоматиен пример за участта и съдбата на предателите!

УЧАСТ определяна от=определяна от Исуш и Диана 

СЪДБА определя се от=определя се от Иса и Богиня Диана
 

Помните,но не знаехте името му,нали! 
 
Помните и покъртителната сцена на опита за отрязване на главата на патриарх Евтимий на Лобната скала в Търново пред всички оцелели Българи,нали? 

И как ръката на палача с меча замръзна и се вкамени,когато замахна с меча да му отсече главата,нали? 
 
Палачът замахна,ала ръката му въобще не замръзна,ами си свърши работа и главата на Евтимий се търкулна отрязана,споходена от псувните и клетвите на оцелелите Българи,които тогава знаеха истината,кой ги е предал на турците!

ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ на=на
Българи на Иза и Диана
непреходен реалити нагледен документ и злокобен лингва информационен носител, свидетелстващ на кои режеха главите душманите на Българите и какъв е генезисът на Българите

Защото такава е съдбата на всички предатели,а точно Евтимий бе онзи анономен предател,който подмами Цар Иван Шишман извън Търново на преговори в Никопол уж за примирие с Баязид,а той го обезглави,и после българо–юдейският византийски поп предаде Търново и България на османците,както преди да падне Търново предаваше на византийците и на османците и сам преследваше и избиваше святите Български Божии династични потомци–Богомилите от святата каста на Бялото Братство,духовния и борческия феноменен елит на Българите!
Престъпни юдови деяния,манипулирани и документирани от византийските църковни хронисти с обичайната им дезинформационна фалшифицираща стилистика като "патриархът водил неуморна борба с еретицити и несъгласните с византийските църковни книги и канони",(което означава тотално унищожение на Българския духовен елит и на древните сакрални Български родови документи и памет,носещи информация за Божествения произход и феноменен статут на Българите,цивилизатори и Господари на всички народи по света!), "извършвал поправка на богослужебните книги съобразно с гръцките първоизвори" (което означава унищожение и фалшифициране на древните Български документи,които са истинските първоизвори за Исус,защото гръцки първоизвори няма,защото всички Исусови първоизвори са Български), "пазел ревниво православното наследство от еретически посегателства на богомилите и вземал решителни мерки против тях"...сиреч по поръчение и в сговор с византийците,чийто агент и платен килър на Българите е Евтимий,най–черната и зловеща фигура в Българската история наравно с родопредателя и вероломеца Борис I,подлагал на геноцидно физическо изтребление и цензура Българския духовен и интелектуален елит,докато България на Балканите вече близо век е подлагана на унищожението на османските пълчища,от които му гнусни чудовищни деяния се омерзнил и самият турски султан Баязид I Челеби,който след като извършил обезглавяването на 110 търновски първенци от рода Дуло,събрани с измама от Евтимий и предадени от него на турците,бил посветен от последният от тях,че и той самият е българин,техен кръвен роднина от изродени кланове на Дуло,ашладисани сред османските тракийски племена,генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,като му написал и разяснил долната родова генезисна формула!!

БАЯЗИД ЧЕЛЕБИ=БАЯЗИД ТШЕЛЕБИ=
Дуло от Бог Изуш и Богиня Диана
изродена династична клонка от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена,лишен от познанието на свещения си произход и благодатта на Святият Дух,използван от Тях за изпълнение на Божият проект за създаване на екстремалните условия на живот на ръба на оцеляването на Свещения Божи род и народ за пречистване и закаляване през огън и вода на читавите и здрави потомци на Исус и Мария Магдалена. 
 
След като извършва екзекуцията на цар Иван Шишман и Търновските старейшини и жречески първенци с юдовото съдействие на изрода Евтимий,и разбира истината за Българския си Божествен произход и кръвно роднинство със Шишман и избитите от него боляри,преди да изпадне в продължително умопомрачение,потресеният и издивял Баязид заповядва да обезглавят изчадието адово Евтимий!
 
СУЛТАН=ТУЛ СА=Дуло от Иса
всички до един османски,турски и всякакви други ислямски султани,са задължително от Българския Божествен род Дуло,династични посявки на Българските Жреци сред тия тракийски племена,разселени от тях из Азия и Африка,които династи са имплантирани сред тия племена за техен универсален духовен,интелектуален и управленчески елит 
   

От изчадието адово Евтим започва дългото 500 години турско робство връз Българите и той е идеологът и основоположникът на еничарството в злокобната османска империя (първото сведение за събиране на християнски деца датира от 1395 година– непосредствено след падането на Търново) като предава на Баязид подробен списък с широко разклонената генеалогия на династията Дуло по всички тогавашни и бивши земи и народи на голямото Българско царство,и му дава пъклената юдово–византийска идея да започне да събира и откръства и отБългарява малките деца от тази династия чрез тяхното фанатично ислямизиране с водеща фундаментална доктрина религиозната омраза към собствения им Български род!

 
Разсекретените трагични родови документи на еничарите,от които е елитът на турската нация,които елит и нация са съставени от злодеи и насилници и от изнасилените и озлочестени люде с Българска геномика,дават отговор и на мистериозния въпрос,поставен в първия вариант на заглавието на поста ни (което трансформирахме в подзаглавие и сменихме в режим на редакция със сегашното заглавие) – "Защо главните герои на турските чернопсихотронни тв сапунки са все бели красавци и красавици с тъжни сини очи!",и защо колкото и да им обясняваме и се караме с нашите баби,че турците ги стрелят с психотронни куршуми от екраните на псевдо–българските телевизии,които са нон –стоп постоянно на Босфор и Шорош програма,те продължават да се захласват по трагичните им сапунени мелодрами, чувствайки подсъзнателно и окултно далечната непрекъсната и вече изтъняла и прекъсната родова жилка...   
 
По–горе казахме,че турците са вземали по строго определени критерии и конкретизиран списък само Български деца от свещения жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,приносители като такива на феноменния Божи ген,и формулирахме тези процеси като жестока и страшна практика за насилствено генно–инженерство на Божествен имплант в дивото и нискокултурно тракийско племе турки.  

Това насилствено генно–инженерство е по експерименталния проект на Българските Богове за имплантиране и развитие на Българския Божествен феноменен имплант при различни екстремални условия,като този път обаче Божият експеримент е с некачествени резултати!
Българите сме разнасяли и посявали навсякъде по всички племена свещения феноменен Божи ген,който посят и приет с Любов дава най–добри и качествени изобилни плодове,но имплантиран по този насилствен антиестествен начин,както турците са вземали Българските мъжки деца от аристократичния род Дуло или са отвличали в сексуално робство и насилвали най–красивите Български девойки и жени,резултатите са трагични и плачевно изродени и този племенен експеримент Горе вече отчитат като неуспешен и провален. 
 
Българите са имплантирали минимално количество свещен Божи имплант в най–отдалечените и екзотични племена,примерно като у ескимосите,бушмените или индианците,като са им оставяли в дар и Божиите имена–

ЕСКИМОСИ=Кан (Жреци) на Исус и Ма (Богинята Майка)

БУШМЕНИ=Богиня Ма и Ешуа

ИНДИАНЦИ=
Диана и Иса ,

но са го правили с Любов,и резултатите от цивилизационното им ашладисване и култивирани са прекрасни за тези племена,докато в турците е прелят най–качественият и елитен и в най–голям количество Божествен Български геномен материал,в хиляди и стохиляди пъти по–голям отколкото във всяко друго човешко племе–справката показа 4 милиона Българи като жертвен насилствен генетичен имплант–но крайната ашладиска и всичкият експериментален продукт е тотално изроден,заради насилствените престъпни генно–инженерни процеси,поради което и крайното становище на светейшият консилиум и надзорната комисия по този експеримент е дефинирано като "Насила хубост не става!" 

НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА=НЕ СТАВА
Дуло от Бох Исус
по такъв начин не се получава качествени жречески феноменни потомци от Дуло на Бог Исус

image

Няколкодневно бавно и мъчително усмъртяване на семейство Българи,скрили децата си от еничерите–събирачите на еничари,и отказали да сменят християнската си Исусова вяра с ислям.
Повясване на ченгел,забит в ребрата на Българина и жестока смърт на жива полузаровена Българка чрез страшна продължителна агония.

Тези зверства и целият неописуем геноцид от 500 години и отново подновен от трийсетина години с префинени перфидни средства и вече в последно време с открито настъпление за окончателното ни затриване,искат да забравим Доган и Местан,българо–юдейката Кунева,всичката родопредателска гнусна еврогейска соросоидна либералистична сган и българо–фоби и всякакви вътрешни и външни заговорници срещу Българите и душмани на Святия Божи народ!

Заради този реалити проект на Българските Богове за нашето многовековно закаляване в свръхекстремални условия,за което турци и юдео–гърци са перманентен инструментариум,ние Българите ще трябва да простим на турците всичките чудовищни злини,които са ни сторили за 500 години страшно робство,от които горният сюжет е нищожна частичка,но който простителен акт ще стане след задължителното им екстренно и катарзисно искрено покаяние от тяхна страна в екстремален режм (в литературата образно дефиниран като Деветте кръга на Ада) и последваща пълна амнистия,опрощение и спасение,което може да стане единствено за който го пожелае чрез тоталното преклонение и приемане след това на нашите Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена,за който задължителен процес ще им помогнат и следващите две страшна статии  

2 Февруари турски башибозук събира кръвен данък от българите - християни за еничари. Кръвният данък бил по-страшен от смърт!
neumirai.org/новини/криминални/2-февруари-турски-башибозук-събира-кръвен-данък-от-българите-християни-за-еничари
  
Необикновената история на малоазийските българи
Димитър Шишманов
глава 3. Еничари и други ислямизирани и потурчени българи в Мала Азия 
www.promacedonia.org/giliev/dsh/dsh_03.htm ,

и тези наши две покъртителни и разтрисащи Душите песни,заради които задължително ще трябва да научат и Свещения Български език и съпреживеят в изпитания в душите си злините и страданията,които са ни причинили предците им и най–вече зарад това,че те самите продължават да живеят с перманентна дива омраза към нас и без никакво чувство и наченки на покаяние,дори и от най–култивираните им и извисени за стандарта на нацията им прогресивни личности,които са задължително изродени българи от Дуло!

Това са задължителните начални стъпки на съвременните черно кармично родово обременени турци ако те сами пожелаят да им ходатайстваме за спасението им пред Боговете ни по време на скорошния процес на Съдния Ден за всички и най–вече за душманите и враговете на Българския Свещен Великомъченически Божи народ, на които Български душмани едни от най–отявлените и непоправими сляпи оръдия са племето на турците!  

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса  Диана 
 


В режим на редакция ще разсекретим основната административна терминология на яничарската система,взети от руската Векипедия,с които документи ще направим ярка демонстрация на произхода им от Свещения Български жречески род Дуло на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена 
 
 
Основна бойна единица на корпуса на яничарите е бил полка–оджак с около 1000 войници.

ОДЖАК=Кан (Жреци) на Диана и Ежуа – черни изродени жреци от рода Дуло

Оджакът се сътоял от 3 части: Джемаат,Бьолюк и Секбан 

ДЖЕМААТ=Ежуа и Мат Диана

БЬОЛЮК=
Балк –Българин

СЕКБАН=
Кан (Жрец) на Бог Иса


Висш офицерски чин и главнокомандващ на яничарите след султана е ака,преминало в ага.
 
АКА=КАА=Кан –жрец 

Негов помощник е секбанбаши.

БАШИ=Бог Ешуа – главен,най–голям,най–пръв

СЕКБАН=
КАН Б ЕС=Кан (Жрец) на Бог Еса 

Яничарите са били фанатично религиозно пречупвани и зомбирани от дервишкият орден бекташи.

ДЕРВИШИ=Братя от Ешуа –трансфхормираното бяло и черно Братство от Дуло

БЕКТАШИ=Бокиня Диана и Ешуа=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа

И сега изумете се от комплексната формулировка в руската википедия,управлявана и тя от руски българо–юдеи заговорници срещу Българския Божи народ :

В целом исследователи отмечают определенное сходство между янычарами и европейскими духовно-рыцарскими орденами.  

Еничарите били османски духовни рицари!

– Мръсници!
Ах,какво само ви готвят нашите Светии все жертви на тия "духовни рицари" и на вашите предци,учили ги и насъсквали ги на тия зверства,съвременни руски българо–юдо–византийски исторически научни лъжци и престъпници!
Мерзавци фалшификатори и манипулатори,не казали и дума за истинската същност на страшното еничарство,унищожаващо феноменния елит на Българите и трансформиращи го в жестоки ислямистки палачи и геноцидатори на собствения си народ! 
Давате ли си сметка,Българи,каква глобална чудовищна централно организирана и управлявана дезинформационна война се води за промиване на съзнанието на хората в световен план и мащаб срещу Българите в духовен план от заговорниците срещу нас,които са изродените българо–юдейски разклонения на рода Дуло,които управляват всички народи и целия свят !
В този дух е информацията за еничарите в "свободната" енциклопедия на всички езици,представяни едва ли не като романтични средновековни Робин Худовци и героични японски самураи,смели и героични рамбовци,рекламирани все с една и съща картина като екзотични красиво облечени добродушни веселяци със шарени дрехи и усмихнати благородни физиономии,без да се показват никакви картини от зверствата им срещу родствения им Български народ и християните и без да се каже и думичка за тяхната страшна жестока същност и лична трагична съдба и за чудовищните престъпления,които са ги карали да вършат връз жертвените беззащитни Българи,техни кръвни съродственици!

В този дух е цялата информация за еничарите в руската Википедия– вижте я:
ru.wikipedia.org/wiki/Янычары –
в която се казва потресаващата лъжа,че поробените Българи се надпреварвали да пращат в еничерските "академии" децата си по свое желание да стават еничари,пък те придобивали там високо образование и високи позиции в империята и всякакви екстри...,и всякакви други подобни хвалителни дитирамби за едни от най–гнусните престъпления на изродените българо–юдео–фанариотски–тюркски кланове на Дуло,държали в кърваво робство Свещения Български народ,и чиито потомци са и сегашните управници на Турция,Гърция,Русия и на България! 

Потрес и същевременно поредният категоричен документ,доказващ чудовищният заговор в действие срещу Българите в световен мащаб,което пък е поредният категоричен документ,удостоверяващ ни и разкриващ ни,защо се прави всичко това срещу Българите–а именно,че ние сме Свещеният феноменен потомствен Божи народ на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена,което пък е най–важното за нашето себепознаване,осъзнаване и проумяване за Божествения ни феноменен статут и потенциал на непобедими Божии светии,за да поемем съдбата си в наши ръце и инициативата за Спасението ни чрез Боговете ни,което е и началото на нашето индивидуално и родово Спасение!
  
СЪДБА=Иса и Богиня Диана

НАШЕТО СПАСЕНИЕ
е от=е от Сина на Богиня Диана и Исуш – от Спасителят
 
НАШЕТО СПАСЕНИЕ е от=е от Сина от ПЕЗИСТЕНА=от Сина от БЕЗИСТЕНА
Спасението на Българите е от Божият Син,Спасителят на света,селектиран от 100 праведни и святи поколения на Негови предци от златната генеалогия на Дуло на жреците от Първосвещения Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол 
–––––––––––––––––––––––––––

Главен палач е бейтюльмалджи. 
За подготовката на яничарите отговарял талимханеджибаши.

БЕЙТЮЛМАЛДЖИ=Дуло от Богиня Мад и Ежуа Ел (Змей)

ТАЛИМХАНЕДЖИБАШИ=
Хан (Кан) от Дуло на Ежуш и Богиня Мат

В рамките на полка съществували следните чинове и длъжности:
сакабаши,ашчи уста,векильхарч,одабашии,чорбаджи –полковник. 
 
САКАБАШИ=Кан (Жрец) от Бог Исуш

АШЧИ=АШТШИ=Диана и Ешуш

УСТА=Иса и Диана

ОДАБАШИИ=Богиня Диана и Ешуа

ЧОРБАДЖИ=ТШОРБАДЖИ=
Братя от Ешуж и Диана
екип на bezistena и Светии от жертвения еничарски клан на Дуло,водени от Свети Стоян–Индже Войвода,Света Великомъченица Клета Стоилова Майка и Света Тудорка–робиня,на Дамянчо Майчицата 

ИНДЖЕ=Диана и Ежуа

СТОЯН=
Иса и Диана 
 
СТОИЛ=Дуло от Иса 

ТУДОРКА=Диана от Тракия

ДАМЯНЧО=ДАМЯНТШО=
Мат Диана и Ешуа 

ИСД с Любов,песен и сълзи по Стоил,Стоилова Майка Клета и Тудорка,на Дамянчо Майчицата Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
05.02.2017 00:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 2497046
Постинги: 1013
Коментари: 1858
Гласове: 17211
Календар
«  Януари, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. ПАРАД НА РАЗВРАТА
7. БОГИНЯТА МАЙКА
8. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
9. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
10. СВОБОДНИ ПОЕТИ
11. ВСИЧКО ТАЙНО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО
12. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
13. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
14. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
15. Сайта на Роден Край™
16. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
17. ИДВАЙТЕ СИ...
18. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
19. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
20. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
21. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
22. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
23. КОРЕНИТЕ НА ОМРАЗАТА
24. Писмо от бъдещето към Българите !
25. Декларация за геноцид над Българите
26. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
27. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
28. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
29. Обръщение към администраторите на блога
30. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!