Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 22:41 - Как Западът унищожава България,докато тя му вярва и ръкопляска,и кой ще пази и освободи Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3510 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 10.01.2017 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Със сърфа по вълните на Нета във Фейсбук до нас доплава долната статия,която е само един от безбройните документи,доказващи провеждането на организирания заговор за затриването на Българите,която предлагаме на вниманието ви .



МANOWAR - Warriors Of The World United (Live)  

image



Как Западът унищожава България, докато тя му ръкопляска 
anonybulgaria.wordpress.com/2015/03/02/как-западът-унищожава-българия-докат/

ANONYMOUS BULGARIA / март 2, 2015  

Много често ще чуете думите „Защо българите искат да бягат на Запад…“ или „90% от младите искат да емигрират“.
Тези думи ще ги чуете в контекста на критика към България – колко е зле, как сме се провалили, и как собствените ни деца дават тази оценка за нас „с краката си“. Всъщност, това е оценка за пълния успех на стратегията за ограбване на България от Запада.
Ограбването на най-ценното и – хората.
След като опоскаха всичко друго тук, та дори бъдещите ни приходи под формата на концесии и приватизация на ренти, комунални услуги и пр., след всичко това, финалната ликвидация на България означава да изсмучат и всички хора.
Защото на запад хора,и то бели хора,възпитани и образовани,са доста нужни…
И това, което става е не по вина толкова на България, колкото на целенасочена западна политика,която да принуди населението на България да емигрира.
Да иде там, там да работи, там да плаща данъци и там да „разрежда“ нахлуващите не-бели малцинства.

Знаете ли как стана всичко?
Стана с измами и илюзии, с лъжовна идеология, която ни спуснаха преди 25 години.

Много цинично постъпиха – показаха ни витрината и ни казаха да ги слушаме какво да правим, за да станем като тях. Но не ни казаха, че това, което трябва да правим, е именно за да не станем като тях.
Лъжци и мошеници бяха западняците.
Днес го виждаме. При това – виждаме го не само ние, а дори най-успелите в Източна Европа, които като резултат не се различават много от нас.

Спуснаха ни виртуални ценности като „демокрация“, „човешки права“, „приватизация“, либерализъм. Спуснаха ги, с ясното съзнание, че те ще допринесат за разрухата. А от разрухата следва и емиграция. На народа му писва да живее в мизерия, да гледа само простотии ежедневно и да не може да мисли за бъдещето. И си вдига „чукалата“ и се изнася. И къде? При онзи, който е причинил всичко това, именно за да се изнесе.

Концепцията на „отвореното общество“ е лъжовна и вредна концепция при сливане на неравностойни общества.
Как да спасиш бедното общество, когато има чисто технологични и икономически срокове за забогатяване? Трябват примерно 10-15 години усилена работа, за да се поизравни стандартът. И вместо този процес да се организира, вкл. с някакъв тип ограничения срещу емиграция, вместо това, просто се отварят границите и народът изтича. Богатият получава на готово кадрите и уменията на бедния. А бедният дори се гневи на собствената си държава, че тя е виновна. А то тя е жертвата.

Но не е само това. Дори да допуснем, че трябва да оставим хората свободно да се движат, и да не ги ограничаваме, дори да допуснем това, дори тогава няма всички да се изнесат. Ако обществото има ясна визия на къде върви и какво прави, много хора ще останат. Не всички хора се мотивират само от текущите разлики в доходите. Гледат се и други фактори.
Гледат се дори чисто патриотични подбуди понякога.
И обществото може да оцелее, макар и понесло тежки загуби като хора.

Само че западната стратегия беше предвидила и това. Икономическата доходна „помпа“ беше основния механизъм. Но за да не би случайно по други причини нещо да оцелее, и на негова база да се възроди държавата, та се взеха мерки всичко, което е възможно тук да се разруши.

На първо място, беше ни наложен абсурден неолиберален модел, който гарантира максимално възможно забавяне на икономиката. Т.е. ако ще трупаме богатство, да става най-бавно.

На второ място, заляха ни какви ли не неправителствени организации и западни съветници, които съветват за какво ли не, но всичко е в една посока – да се пречи да се развиваме.

„Зелените“ пречат на инвестициите в икономиката.Притискат държавата да спира проекти и да създава закони, които гонят инвеститорите.

„Кучкарите“, под предлог, че защитават миличките животинчета, всъщност имат за цел да влошават средата за живот в градовете. Факт е, че бездомните кучета са сериозен смущаващ фактор. И този проблем, имащ съвсем евтино решение, е гарантиран от промени в законите, които пречат на кметовете да го решат.

Защитниците на „човешките права“ всъщност са защитници на дребната масова престъпност. Никъде по света дребната престъпност не може да се пребори без някакъв вид полицейска репресия „на място“.
Отива ченгето и тегли един бой на престъпника. Това е по-малко наказание дори за самия престъпник, сравнено с написаното в закона. Но поне се налага веднага и се вижда, че има закон. И това регулира процесите.
Като полицаят не може да удари един шамар на джебчията, защото ще го съдят 8 години в Страсбург, и превенция на дребната престъпност няма.
Прокуратурата и съдът просто не могат да се занимават с толкова дребни проблеми. Чисто икономически не е изгодно, нито е изпълнимо. Единствената превенция на дребната масова престъпност е дребната масова санкция. Навсякъде по нормалния свят го има, то в САЩ дори могат да те гръмнат, без последствия за полицая.
Само тук тази санкция я няма. В резултат на това, дребната масова престъпност става супер масова, т.е. общият резултат от нея не е дребен, а е доста голям.
И това се дължи на еничарите по „човешките права“, които зад привидно добра кауза, всъщност блокират един от защитните механизми на държавата.

Атаката срещу България върви и в някои морално-етични посоки.
Например насилственото налагане на хомосексуалните ценности е нещо, което дразни народа и му създава впечатление, че държава не съществува. Българското общество не харесва тези ценности. Работа на държавата е да го защити от тях. Като не го прави, това води до убеждението, че държавата е „гола вода“, и не си струва да и вярваш и да живееш тук.

Но проблемът не е само в гейовете. Всяко общество си има някаква своя ценностна система, своя парадигма, свой начин на живот. Като този модел грубо се разбута от „инжектиране“ на външни правила, той ерозира и се разваля цялостното въздействие.

Например българинът исторически има специално отношение към недвижимия имот. Той иска да си има „дом“.Така е свикнал,цял живот пести,купува,купува на децата и пр.

Въвеждането на модел на скъпи комунални услуги и имотни данъци брутално нахлува в този модел. Скъпите комунални услуги и данъците са характерни за общества, където хората живеят основно под наем. Тези услуги влизат в наема, човек си е свикнал. За граждани, които са свикнали да имат имот, който им е опора в живота, и този имот не е източник на сериозни тежести, това да увеличиш тежестите, води до разклащане на системата. Но това умишлено се прави, именно за да се разбие „имотеца“ като част от същността на българина.

По същия начин действа и ускореното помпане на кредитния модел в България. Българинът не е свикнал да живее на кредит. Той е пестелив и прагматичен. Нагрухването му с кредити, често пъти почти принудително, променя модела му на живот. Възникването на трудности с кредитите пък направо разрушава живота, просто защото българинът няма умението на фалита. Той не разбира точно какво значи той, и правната рамка не е предвидена да го защити при фалит. Българинът е свикнал да не фалира, а не да се бори с това, което е след фалита.

В резултат от тази интервенция, се стига до пълни абсурди. Например човек си купува имот с ипотека. После не може да го плаща. Логично – взимат му имота, той е съгласен на това. Но ако кредитът не се покрие, започват да му взимат и други имоти, запори на заплати, изобщо – разсипват му живота. Има хиляди хора пострадали така, и всички те търсят спасение… в чужбина. От където ни е спуснат проблемът…

В добавка към всичко това, тече и една гигантска пропагандна кампания, която постоянно втълпява колко сме грешни, как нищо не правим като хората и как все трябва да бъдем сочени „с пръст“. Това се осъществява основно от международни институции организации, които имат за цел тотално да дискредитират собствената ни държава в собствените ни очи. Използва се една характеристика на българина – уважението към чуждото мнение. И това чуждо мнение е впрегнато безскрупулно да руши собствената ни държава.

Например ЕК постоянно пише безумни и лъжовни доклади колко сме корумпирани и защо ни спират фондовете. Но ние не сме по-корумпирани от на запад. Просто ни поливат с тези лъжи, като повод да ни спрат фондовете, и да ги приберат за себе си. И ние им вярваме. Също така постоянно пишат доклади да „съдебната система“, а всъщност българската съдебна система работи доста по-бързо и по-качествено от тази на запад. И на запад ги има същите проблеми, но никой не ги превръща в основен обществен въпрос. И на запад няма осъдени политици. Берлускони 20 години го съдят и до момента единствената ефективна присъда е условна и забрана да заема държавни постове. Няма влизане в затвора.
Гърция затъна до гуша в дългове и корупция на елита и, но тя е много по-малко критикувана от ЕК, отколкото е България!

Просто в България системата с тази пропаганда върви, и това се ползва безмилостно.

Спомнете си, че в началото на прехода ни спуснаха мантрата за „чуждите инвестиции“. Нямали сме натрупан капитал, затова от вън щели да дойдат инвеститори да ни помогнат. Добре, пуснахме ги. И какво направиха? Усвоиха вътрешния ни пазар. Купиха предприятия, с които да ни доят. Не построиха нови, с които заедно с тях да печелим. Просто ни изкупиха пазара. В резултат на това, няколко милиарда годишно нетен доход изтича от България и това е спирачка за икономическото развитие. Представете си ако тези пари се реинвестираха тук!

В момента истината е, че България е напълно окупирана икономически и доена, вече няма какво повече. Държавата е напълно дискредитирана, народът не и вярва. Всевъзможните НПО действат максимално ефективно и пречат на всяко възможно подобрение. Което дразни народа, защото просто държава „която не може едни кучета да оправи“ не заслужава уважение. Еврочиновниците ни поливат с критични доклади. Е, как да се оправим тогава, как народът да не иска да емигрира…

Единственото останало ценно на България вече е народът и. Младите хора, които все още са добре образовани, знаят езици, компютри, могат да работят и да създават БВП. И да плащат данъци и осигуровки. Значи само те останаха да издоим. Давайте ги тук на запад, ще им дадем по-големи заплати, няма да живеят в градове с кучета, ако хванем джебчия, ще го пребием пред тях, просяци по улиците няма, който хвърли хартийка, го глобяваме, джигитите по улиците плащат солени глоби.
Накратко – предлагаме по-добър доход, но и държава, която си върши работата, и не се разлага от никакви НПО и всевъзможни саботиращи елементи.
Предлагаме и държава, която върви на някъде, именно защото ги няма саботьорите.

– Е,как да не стигнем до „махам се“ и „писна ми“…

image
– Е,как да не стигнем до „махам се“ и „писна ми“… 

Само че нека поне осъзнаем, че това е оценка не за държавата ни, а за онези, които са успели да я ударят, съсипят и разрушат, докарвайки я до тук. И са направили същото и с Полша, Чехия, Унгария, и с всички, на които им спуснаха същия модел…


Автор: Добри Божилов 
 


Нашият коментар във Фейсбек под статията бе:

Чудесна аналитична статия,която в общ план обхваща и констатира операцията по унищожението на България и Българите,без обаче да показва коя е причината,целта и организаторите и крайния резултат,което ние правим сега:

1.Операцията е организирана

2.Организаторите са заговорниците срещу Българите

3.Целта е окончателното тотално затриване на Българите като етнос и ген.

4.Причината е,че Българите сме Народът от генетични феноменн потомци на Исус и Мария Магдалена,които сме Духовният и интелектуален творчески прогресивен борчески елит на всички народи,носители на неутолим порив и желание за човешки права и свобода и културно развитие и цивилизация на народите.

5.Заговорниците са българо–юдеи от изродените кланове на Българската Божия династия Дуло,от която династия са всички управници и държавни глави на всички страни по света

6.Крайният резултат на кръстоносно–ислямисткият поход срещу Българите и България ще бъде:

– отваряне на пространствените енергийни прегради на Време-пространствения континиум и започване на подготвяният хилядолетия трансепохален акт и процеси на Явяването на Българските Богове–Демиурзи и провеждане на обещаният процес на Съдния Ден за всички човеци,което ще доведе до възстановяване и установяване на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя чрез Свещената Българска империя на Всемирното Бяло Братство,състоящо се само от святи и праведни Българи,генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!




 
Подробна и изобилна информация по тази първосвещена фатално важна за Българите и човечеството планетарна тематика вижте в нашия блог на Боговете Демиурзи,а ние ще публикуваме долната поетична политическа елегия,като няма да се съгласим само с последното ѝ предложение,което ще разсекретим в постинг в блога на Исус и Мария ! 

Даниел Йорданов

Днес, когато нашата Българска държава
всеки я купува и я препродава,
днес, когато всеки кръгъл идиот
прави се на лидер и на патриот,
днес, когато бившите пак се подредиха
и от демокрацията шапка си скроиха,
основаха фирми, построиха банки
на социализЪма с гнилите останки.
днес, когато новите наши демократи
спяха във палатки, спят сега в палати,
а народът гладен в никого не вярва
и със много мъка хляба си изкарва,
ако не открадне, ще загине инак,
днес, когато кражбата стана ни поминък,
днес, когато гинат нашите войничета
и проституират нашите момичета,
днес, когато властват рекет и пиратство
и си пълнят гушите с нашето богатство,
наглият престъпник има нова роля –
вместо във затвора пуснат е на воля,
граби, и насилВа под път и над път,
днес, когато няма ни закон, ни съд,
днес, когато вредом тържествува злото –
трябва да му сложим прът във колелото,
кърлежа да смажем, стига кръв е локал!
Ножът във плътта ни стигнал е до кокал.
И вместо да скочи, да извика кански,
спи във сън дълбок юнакът балкански.
Защото България вече е свободна,
но къде си, вярна ти любов народна,
но къде си, съвест, но къде си, смелост?
Или се превърнахте пак във вкаменелост?
Тъй ли ще си иде цяло поколение
с жалкия инстинкт за самосъхранение?
Българино кротък, българино хрисим,
докога от други ти ще си зависим,
докога съдбата ти ще решава друг?
Я впрегни магарето в дървения плуг,
изори земята от гнилите бурени,
смачкай паразитите, върху тебе турени,
отгледай грижливо своя собствен плод,
за да се докажеш, за да си народ.
Но търпим как бавно и без съпротива
малката ни нация почва да загива.
Мъките не свършват. Бягствата не спират,
младите не раждат, старите умират,
няма го отдавна българският трепет,
чужди ни командват, своите ни трепят.
Сякаш озверя човешката природа,
где е покаянието, где е милостта,
едни чрез властта ограбват народа,
други чрез народа заграбват властта.
Затова да махнем днешните бездария
и не Бог, а ние да пазим България! 
 
 
НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ = ........... ?  

 

Пуснете отново стартовата фонова песен. 



Manowar - Warriors Of The World (United)    Войните на света

MANOWAR=WO MARA=Богиня Мария
 –
елитен отряд от Армията на Българската Велика Богиня Майка Диана 
СъДемиург,чието последно аватарно проявление е Мария Магдалена,армия съставена от феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена–само Българи,които са  Духовните водачи и интелектуалният творчески прогресивен елит на всички народи,за поддържане буден духа на крипто–Българите, имплантирани сред тракийските племена,от които са съставени всички човешки племена на света

image

ВОЙНИТЕ НА СВЕТА=ВОЙНИТЕ на
Иса и Богиня Диана 

Тук са нашите воини, събрани от целия свят,
чакат в готовност да чуят на битката рева.
Всички сме събрани тук, победата близо е,
звукът и ще изпълни сърцата, сили ще ни даде.

Сами се борим за метъла, истина е това.
Можем да напуснем битката, но сме тук заради вас сега.
Закълни се, че кръвта по оръжието ти никога не ще изсъхне,
остани с нас и ще се бием заедно под кървавото небе.

Братя, където и да сте, вдигнете високо ръце,
ние сме воините, воините на света.
Като мълния от небето сме заклети да се борим до смърт,
ние сме воините, воините на света.

Мнозина се изправят срещу нас, но никога няма да ни победят.
Казахме, че ще се завърнем и ето ни отново тук,
за да донесем разруха, страдание и болка на врага.
Ние сме оръжието на боговете, ние сме мълнията, вятърът, дъждът.

Те очакват ни, изпълнени със страх, с мечове в треперещите си ръце,
мечтаят да са крале, но първо трябва да станат мъже.
Провиквам се и ги обвинявам, че живеят в една лъжа
и в сетния си час ще трябва да се изповядат, преди да умрат.

Братя, където и да сте, вдигнете високо ръце,
ние сме воините, воините на света.
Като мълния от небето сме заклети да се борим до смърт,
ние сме воините, воините на света.

И ако аз падна в битката, братя мои, които се биете редом с мен,
вземете коня и оръжието ми, кажете на близките ми как съм загинал.
До тогава ще съм силен, ще се боря за всичко истинско
и всеки, който на пътя ми застане, от меча ми ще загине.

Братя, където и да сте, вдигнете високо ръце,
ние сме воините, воините на света.  

НИЕ СМЕ ВОЙНИТЕ НА СВЕТА на=на Бог Исус и Богиня Мат 

Статията е писана преди две години и въобще не е навлезнала в дълбините и същността на злодейския план–график на заговорниците срещу Българите с хилядите перфидни оперативно–тактически точки,детайли и подробности,разработени с педантична военна страгегическа прецизност и обхващащи всички възможни сфери на живота в България и свързаните със страната ни и пъкления план външни и международни фактори и обстоятелства,включващи военната инвазия на САЩ и НАТО в Близкия и Далечния Изток,Африка и разпалването на военни конфликти и войни въобще по целия свят,превръщането на България във фронтова държава на предната линия на агресивното настъпление на юдо–ционисткия военно–политически съюз НАТО срещу Русия и на преден фронт на нахлуващите ислямистки нашественици в Европа,организирани и подкрепяни от същите кукловоди на НАТО, САЩ и евро–гейският ЕС,за поробването и ускореното затриване на Българите в България,на крипто–Българите сред народите и унищожаването на бялата християнска раса и общност и най–вече на Светото Българско Православие! 

За тези пъклени планове и процеси и течащ в последна напреднала фаза последен етап на всеобхватният кръстоносно–ислямистки поход срещу България и Българите,
ние ви просвещаваме с разсекретени автентични документи от щаб–квартирата на самите заговорници в разследващи статии в нашия блог,които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорниците срещу Българите","безистена и нашественици" и въобще тази тематика е водеща в целия ни блог,а сега ще извършим задължително дешифровка на абсолютно погрешното предложение на автора–патриот и истински Българин,направено от него от крайно отчаяние на финала на елегийната прокламация –
" и не Бог, а ние да пазим България! " –
"спасително" предложение,водещо зомбираното полуумъртвено Българско етносно стадо,живо ръфано и ядено още мърдащо от всички страни отвътре и отвънка от всякакви негови душмани,до "спасителния" завет и смъртен покой на кланицата и транжьора на скотобойната!

Авторът Даниел Йорданов в никакъв случай не е безБожник,защото пишейки Бог с главна буква,той се обозначава като имащ страх от Бога,но дори и да не бе този негов Ботевски порив на укор и гняв към Бога и отказ от помощта му,а да бе паднал ничком и в уважение коленопреклонно да моли Бог в религиозно и искрено канонично упование,молитвите и молбите му пак щяха да са всуе–напразни,защото никой не може да намери вече Истинския Бог на този му досегашен официален не само безименен и безконкретен анонимен,но и напълно погрешен адрес,на който умишлено ни пращаше досега псевдо–Исусовата анти–Божия и анти–Българска юдо–византийска гръцка религия и манипулационна полицейско–инквизиционна доктрина Християнство! 

Защото от няколко години вече Богът Демиург чрез нашия блог и 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.111406
1 и всички други документи от блога ни
,
 
разкри истинските си параметри,характеристика,имена и адрес,и те са единствено верният път за връзка с Него,и не само с Него,но и със съпридружаващата го навсякъде и винаги Велика Богиня Майка–Съдемиург,Която е на същия безименен анонимен адрес! 

БЕЗИМЕНЕН АНОНИМЕН АДРЕС=
Исуз и Богиня Мад Мария


Затова ние,знаейки Истинските ни Богове,ще помогнем на отчаяния Българин Даниел, който има страх от Бог,в искрения му стремеж да помогне на поробените Българи,като ще трансформираме прокламацията и декларацията му за отказ от Божията помощ, в молитва и просба за помощ,и ще я препратим на точния адрес и то до двата ни Бога!

НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=Богиня Мад и Бог Иза Българина

С долният деанаграмиран документ уведомяваме душманите ни и всички по света,че 
България е неприкосновената Божия Сътворенческа Райска Обитаема Земя – 

НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Богиня Мад и Бог Иза

image

за да знаят вече враговете на Боговете ни за Свещения статут на България,
а със следващият документ 
 
НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=
Българи на Богиня Мад и Бог Иза

Боговете ни лично съобщават на всички,че Българите сме Техният любим народ съставен от Техни феноменни генетични потомци,и че който посегне вече на Българите,все едно посяга на зеницата на Боговете и тогава прошка няма и не може да има за дръзналия да нарани Българите! 
 
ПОСЯГАТ на=на Богиня Диана и Иса

ПОСЯГАТ НА ЗЕНИЦАТА НА БОГОВЕТЕ=ПОСЯГАТ НА ЗЕНИТСАТА НА БОГОВЕТЕ=
ПОСЯГАТ на Бог Тати Исуз и Богиня Диана 
 

ПРОШКА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА от=
ПРОШКА от Ежуа и Диана МаМаМа=
ПРОШКА от Ежуа и Диана Майка Мария Магдалена  

 

За тия,които имат страх от Бога,ще им дадем и тия молитвени пароли за връзка с Боговете ни за,за да трансформират страха си от Бог в Любов към Българските Богове и получат Тяхната Божия помощ! 
 
СТРАХ ОТ БОГ и ЛЮБОВ към=ЛЮБОВ към Иса и Богиня Диана от Трахия 

БОЖИЯТА ПОМОЩ
на=БОЖИЯТА ПОМОШТ на=на Бог Ежуш и Богиня Мат Диана 


В една от фейс–групите,в които публикуваме нашите статии читателка възкликна: 

Iva Harizanova 
Вярна е сентенцията: не народ, а мърша!

Инж. Иван Дунчев 
Народът Български Великомъченически не е мърша,а е Божествен феноменен Многострадален геноцидиран народ от генетични потомци на Боговете Демиурзи, подложен от Тях на този екстремален изпитвателен закалителен многовековен режим,и издържал го с чест,въпреки налетелите го и поробили го от векове негови душмани!
А в култовата прокламация на поета "Не народ,а мърша! ",Славейков е вложил за посветените чрез кода на Свещения шифър,висшата трансепохална сакрална родова историческа тайна на Българите,че ние сме народът на Боговете Демиурзи:

БЪЛГАРИТЕ СА НЕ НАРОД,А МЪРША=БЪЛГАРИТЕ СА НАРОДА на Мария и Ешуа


Мърши са в буквалния смисъл на понятието управниците и душманите на Българския Божи народ,които дори и живи с окрадени богатства и експлоататорска и геноцидна власт връз Българите,са мъртви в живота,те са живите мърши,мъртви пред Господа,както и всички продали им душите си родопредатели и анти–български мекерета!
 
 


И още веднъж днешното превантивно послание на Боговете ни към нас – Българите!
 
НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=Богиня Мад и Бог Иза Българина

НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на
Богиня Мад и Бог Иза


НЕ БОГ А НИЕ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ=Българи на Богиня Мад и Бог Иза 


екип на bezistena и Светии от Генщаба на Вси Светии с песните на Българските Барди/Братя от Manowar 
 
ИСД с Любов и песен!  



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
09.01.2017 22:43
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Единственият, който може да ни крутули от НАТО и ЕС е Путин.
10.01.2017 20:42
Хората пести за него пишат:
https://www.youtube/watch?v=CEfPo9R4K7g
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677035
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!