Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2016 22:51 - Реалното чудо на Игнажден,което връща запокитеното от безБожниците учени материалисти Слънце на 200 милиона километра само на 5–6 000 километра от Земята!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3563 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 20.12.2016 23:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Деня на чудесата Игнажден ще ви подготвим за разкриването на една от най–големите тайни на системата Земя и човешката цивилизация–къде и как атлантите прибират всяка година на този ден изчерпаният енергиен модул на слънчевия генератор–старото Слънце,и качват на орбита на 5 500 километра над плоската Земя другият отремонтиран и презареден модул на слънчевия генератор,закодиран в народния ни фолклор като новото Слънце,младото Слънце!
Преди да са започнали невярващите на просветителската ни Духовна Академия и присмехулници–критици,да ни атакуват с подигравки и ни чумосват и анатемосват, само ще им кажем,че тия атланти са Извънземните,които са светейшото войнство и служителите на Времепространствения континиум на Боговете Демиурзи,така че при нашите Всемогъщи Богове Демиурзи,Властелини и Господари на световете,всичко е възможно свръх нищите понятия и възприятия и невежието на непосветените!

Ще ви поканим да се просветите в разкритата тайна на култовия ден и празник в неговия езотерично–исторически земен аспект,както и от интимният живот на Боговете ни Демиурзи,като ви припомним за загрявка тематичния ни постинг   
 
Как на Игнажден страшният и жесток император Траян,Цар Авитохол,Свети Игнажден и Свети Павел си признаха,че са един и същ реален и рационален персонаж!
bezistena.blog.bg/history/2016/12/20/.1416396,

който ще ви заведе на стартовото ни изследване на тази възлова тема от нашата скрита история и въобще първостепенна тайна на цялата човешка цивилизация – постинга ни 
 
Каква епохално важна информация са засекретили посветените ни Предци в мистичния и тайнствен празник ИГНАЖДЕН!
bezistena.blog.bg/history/2014/12/20/kakva-epohalno-vajna-informaciia-sa-zasekretili-posvetenite-.1324331 
 


Мария Магдалена,която е Света Мария,Богородица,Дева Мария,Мама Мария,която е Великата Богиня Майка Диана,Майка Мария – Майка и Родоначалник на Българите и чрез тях на цялото човечество!  

Докато обработваме удивителните видео–материали,невиждани досега от човешко око в продължение на много епохи досега и подготвим специалнишя постинг,вие вижте още веднъж разсекретените епохални документи за Боговете ни Демиурзи, Които в последното си аватарно проявление преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена рестартираха Тяхното генетично поколение от новоепохалната генерация на Дуло през 33 година в Първосвещения Божи родилен дом и храм Безистена в Първопрестолния Сътворенчески град Ямбол,Центърът на  Време–пространствения континиум на Божиите измерения и светове,за да ви се разкрият и изяснят фундаментални истини,тайни и положения от човешката история и цивилизация,в основатата на която,в надстройката и в цялостното ѝ построение на която,са Българите–генетичните феноменни династични потомци на Боговете! 

Предварително ви представяме за превенция снимки от два залезни момента на Слънцето за западния залезен хоризонт на Ямбол . 

image

Залез на Слънцето в 16 :50 часа на 18 декември 2016 г
Залезът протича при абсолютно безоблачно и чисто небе.
 
В хода по залезната си траектория Слънцето слиза надясно и надолу,като в този момент дясната му страна започва да се скрива зад сградата на блока,а долният му край започва естествено да се скрива зад хоризонтния профил на Свети Илийските възвишения. 

image
 
Днес–20 декември 2016 година,Игнажден,от обяд нататък цялото небе над Ямбол бе в плътна мътна тъмна облачна пелена.
В 16:40 часа целият западен залезен хоризонт от същото место на нашето наблюдение, бе в същата плътна равномерна тъмна облачна пелена,като само по виждащата се на тази и на долната снимка небесна полоса минаваше над и по целия западен залезен небосвод тясна безоблачна прозрачна ивица,разделяща видимо и отчетливо небето на две. 
В този момент залязващото Слънце бе скрито зад непрозрачните облаци в горната част над ярко оранжевата разделителна тънка ивица и провеждаше невидимо за нас своето движение наклонено надолу и надясно (на север) за да извърши почти същото движение,видно от предната от 18 декември снимка,като всеки момент предстоеше да се покаже най–естествено и логично долният му край в прозрачната чиста от облаци тясна осветена вече полоса,този му край да измине за няколко секунди (7–8) вече видим за нас тясното безоблачно разстояние и стигайки горния край на долната тъмна облачна непрозрачна пелена,(абсолютно еднаква с горната голяма облачна пелена) да се "гмурне" зад нея напълно естествено и напълно естествено,логично и задължително за нормалните ни представи (досегашни),да продължи своя залезен ход надолу и надясно вече невидимо зад облачната хоризонтна ивица!  
  image
  
Така трябваше да стане,обаче не стана така,а стана така,както на един друг Егнажден преди 6–7 години стана по абсолютно същата облачна залезна визуална оптическа конфигурация стана за първи път за нашето просвещение,и ние вече го знаехме просветени от него прецедент и с още много други наблюдения и с упорити последващи инженерни интердисциплинарни изследвания...,но за да не ви обясняваме какво се случи,какво стана и какво видяхме,защото и да го обесняваме часове и дни,вяра се не хваща,докато окото не види,а ние точно това направихме–от този момент минахме на видео и ще видите във видео–филма в  другия постинг на живо какво стана!   
 
За опресняване на и без това липсващите ви познания за истинския космогонен модел и строеж на Земята и обслужващата я космическа инфраструктура,поразсейте се с постинга ни  
 
200 удивителни прости и категорични доказателства,че Земята е плоска,въпреки фалшификациите на съвременната астрономия!Нахалният Ямболски Едисон. 
bezistena.blog.bg/history/2016/07/06/200-udivitelni-prosti-i-kategorichni-dokazatelstva-che-zemia.1462835 

който ще ви трябва за проумяване на тайната,която ви разкриват Боговете ни!  

А щом Боговете ни разкриват тия извечни Техни Сътворенчески тайни на Мирозданието и Божието познание,то вече просветените ще усетите,че работата става сериозна–за едни сериозно напечена и дебела,за други сериозно и неописуемо радостна и щастлива!  

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза 

БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ=Бог Изуж и Богиня Диана  


ИЗВЕЧНИ ТАЙНИ=ИЗВЕТШНИ ТАЙНИ=ТАЙНИ на Богиня Диана и Изуш 

ИЗВЕЧНИ ТАЙНИ=ИЗВЕТШНИ ТАЙНИ=ТАЙНИ на ВЕЗИШТЕНА=ТАЙНИ на
БЕЗИСТЕНА 
 
НЕОПИСУЕМО РАДОСТНИ=Исус и Богиня Матара Диана


екип на bezistena и много екипи от Вси Светии 


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
20.12.2016 22:53
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
21.12.2016 03:14
Странни случки се случват - народу/фолку полудеа... нарочно тъй изговарям думите, щото да са общовалидни...
жал ми е и ... какво да направим... с коне с капаци - как
...................
Поздрави!
А, понеже ходя да пуша на терасата - от дни, поне 2-3, имаше една звезда, дето светваше в зелено и в жълто и в червено-оранжево... тази вечер е мъгляво и не се виждат звезди...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679240
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!