Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2016 15:18 - Изповедтта на един крайно десен Българин от Ямбол,току що гласувал омерзнен за генерал Радев!Двама генерала с по едно крило.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5477 Коментари: 12 Гласове:
8

Последна промяна: 15.11.2016 16:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Току–що гласувах.Не бях гласувал повече от двадесет години по една единствена причина–не съм съгласен моят глас да е равен по тежест и стойност с един цигански глас.Убежденията ми са били винаги крайно десни,а сега подкрепих един ляв кандидат! Гласувах за левицата разкъсван и омерзен , но ако продължаваха БАЙХУЙ-ските простотии бях готов да гласувам и за Ленин . 
Дано ми простят костите на дедите ми,мачкани и унизени от конунягите . 
Лек ден на всички. България е жива! 
 

Гласувалият крайно десен Българин от Ямбол с омерзнение и отвръщение за левицата е Снежан Колев,познат ни със силните и разтърстващи слова от постинга ни  

Един отчаян Българин от Ямбол,бежанец в Родината си,който не очаква вече помощ срещу нашествениците дори от Марс и едно мъжко момиче–амазонка! 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/22/edin-otchaian-bylgarin-ot-iambol-bejanec-v-rodinata-si-koito.1484290

Черно енергийното смъртоносно страшно и безнадеждно елегично звучение на отчаяната омерзнена изповед на Българина Снежан от Ямбол,в синхрон с която е и музикалният фон на адажиото,с което смачканият и прекършен Български народ върви примерен и с наведена глава към кланицата и скотобойната за затриването си,воден от господарите си–външните и вътрешни заговорници срещу Божия народ,ние ще трансформираме с помощта на  

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


в животоспасителна,въздигаща и животворяща енергетика и сакрална информация,за просвещението и спасението на геноцидирания Български народ по долните спасителни вълшебни формули :
 
БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=Бог Ежуа е Българин 

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИЯ е на Бог Ежуа 
 
БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИ на Бог Ежуа  
 



Каква огромна информационна и духовна мощ има тази кратка прокламация! 
Тя ни съобщава епохалната тайна вест,че Господ Бог Исус Отец Творецът и Демиург е Българин! 
 
Господ Бог Исус е Българин,което означава,че Богът Творец е Човек като нас–Българите,всичко на Господ Бог Бог Исус е като нас човеците–Българите,всичко по външен и вътрешен вид и характеристики и параметри е като на нас–човеците,както Той сам ни съобщи в глава 1 на Битие от Светото писание,че ни направи по Свой абсолютен еднакъв образ и подобие,за което ни уведоми чрез двата документа  
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Всичко на Господ Бог Бог Исус е като нас човеците–Българите,всичко по външен и вътрешен вид и характеристики и параметри е като на нас–човеците,което е абсолютно логично и естествено,защото детето,което човек прави по естествен път и ражда по естествен път,е също като родителите му–човек!

А децата на Бог са Богове!



Господ Бог Отец Исус Творецът е човек с всички параметри и характеристики като нас Българите–генетичните Му деца от глава 1 на Битие,Който ползва всички 100 % от умствените Си способности,заложени в мозъка и ума Му,което означава че има достъп до пълната информация,вложена в биокопютъра Му. 
 
Нашият човешки биокомпютър в главите ни,биологично и генетично онаследен от Отец ни Господ Бог,е със същия капацитет информация,обаче Отец ни временно е ограничил достъпа ни до нея в границите на ниските начални нива на първите 5 – 6 процента. 
 
Форумка в Нета пита:
 
Някои хора с тези средни 3 % от ума си творят чудеса.
А други сигурно не използват и стотна от тези 3 %.
А какво ли ще е човек да може да ползва 100 % от мозъка си ? 
 
Отговорът е: 
 
Ще е Бог не само в потенциална форма,но и на практика – като Отец ни Бог Исус! 
 
И времето за Божественото извисяване на човеците–Българите,вече идва.
Идва за тия,които издържат изпитната атестация на скорошният Съден Ден! 
На издържалият изпита ще му бъде разрешено да ползва следващото ниво на ума и познание и заложената в него информация според оценката от показаното на изпита . 
 
Прокламацията  БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА разшифрована ни съобщи в телеграфен стил,че  

1.БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=Бог Ежуа е Българин 
2.БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИ на Бог Ежуа    
3.БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИЯ Е на
Бог Ежуа 

 
Прокламацията  БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА ни съобщава в конкретен стил и форма,че  
 
1.Бог Отец Исус Творецът Е Българин!

2.Българите сме Негови генетични деца,сиреч Богове,но все още богове с малко б в потенциална форма и статут.

3.България е на Богът Господ Отец Исус Творецът и Демиург,Негова Сътворенческа Любов,постоянно местоообитание,дом и Обитаема земя и Земен Рай,душата и сърцето на време–пространственият континиум,съвместяващ взаимно съвместимите измерения и светове. 
 
България е Божието сърце и крепост,за която Той и Неговата Любима и Съпруга Великата Богиня Майка Творец и Демиург прорицаха и декларираха превантивно при предпоследното си староепохално аватарно проявление като Орфеус и Евредика,че 
 
image 

В сърцето крепост с меч
не може да се влиза!
Тук само песен в музика
с Любов прониква!


Трансформирахме смъртоносната информация в животоспасителна и живототворяща енергия и мощ,затова сега спрете фоновото


 
погребално елегийно адажио,и пуснете следващия клип с победен клетвен към Майка България химн–балада и хвалебствена ода! 
 
 

За теб Българийо - Веселин Маринов

ЗА ТЕБ БЪЛГАРИО=Иза и Диана Богиня са Българи !!!

А след тази песен включете и видео филма от  "Островът на любовта" - концерт на Веселин Маринов,



"Островът на любовта" - концерт на Веселин Маринов

с прекрасни песни,които да ви пеят за Любовта–чувственият символ и синоним на Българските Богове,и за България–сърцето и крепостта на Боговете Демиурзи Татко ни Исус и Майка Мария,от Които генетичен потомък е Веско Маринов–

ВЕСКО МАРИНОВ=
Бок Иса и Богиня Мария,

от Които генетичен потомък е и авторът на отчаяната омерзнена изборна изповед :

СНЕЖАН КОЛЕВ=Исуж Балк (Българин)=Балк (Българин) от Исуж  , 
 
от Които генетичен потомък съм и аз,и целият ни екип в тесният ни кръг и в широкият синергитичен земен и транспространствен формат,от Които сте и вие–позналите се Българи!


Знайте и тържествувайте!

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=Бог Ежуа е Българин – Бог Исус е Българин! 

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИЯ Е на Бог Ежуа – България е на Бог Исус 
 
БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИ на
Бог Ежуа – Българите са на Бог Исус  
 
СВЕТА е на=на Иса и Богиня Диана  
 

image
 
Ето вижте на Кои е Свещената Българска империя :

SACRED BULGARIAN EMPIRE=Булгария е на Богиня Мария и Иса от Тракия  
 
СВЕТА е на БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ=СВЕТА
е на Българи,Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана
Светът е на Българите,жреческите феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, които са Боговете Демиурзи,и които Българи с Всемирното Бяло Братство ще възстановим Свещената Българска империя,която е Божието царство на Любовта, Братството и Мира на Земята! 
 
Амин! 
 
Благославяме генерал Румен Радев,достойните членове на инициативния комитет начело с мъжкото момиче и достойна Българка Елена Йончева,издигнал кандидатурата на Радев,благославяме и Цецка Цачева и министър председателя Бойко Борисов, благославяме разделените и партийно и пристрастно зомбираните Българи,и ви напомняме на всички партийци и политици,че скоро предстои Съдният ден и горко ви и жална ви майката,ако продължавате да продавате и грабите и унищожавате Великомъченическия Божи Български народ!

А ти,Бойко Борисов,днес като загубите президентската институция,въобще не си прави сметката и устата да подаваш оставка!

НЕ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА
без=без Бок Исус и Богиня Матара Диана 

НЕ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ти=ти Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Матара Диана 


Няма така лесно да се изсухлиш и избягаш от отговорност!
Мъж си и най–вече Българин от Божия свещен род Дуло и отърване за тебе вече няма!

Имаш мисията и поръчението Отгоре да правиш всичко–да крадеш Българите,да ги грабиш с разюзданата си шайка властници и доведеш вече и до просяци с просяшка тояга,на които сте вземали и просешката тояга,да ги обиждаш,да ги мачкаш,да продаваш на вътрешни и външни господари интересите на народа и на България,да се правиш на лакей и верно куче на Меркел,Ердоган и евреите и американците,да лавираш както се вика курвенски,между Запада и Изтока,между накачулилите те мекеретата и мерзавци твои министри – предатели и антибългари (Митов,Кунева,Москов,Ненчев) и досегашния президент,между анти–Български партии като ДОСТ,ДПС,БСП,ГЕРБ, Реформатори...,(и които партии и всички други в България и по целия свят ще премахнем нацяло скоро и за всички ще има само една Партия–Божията партия на Любовта!) ,да се правиш на шут и будала и сбираш презрението на силните ти господари и заслуженото презрение и омерзнение и черните клетви на народа Български, да избягваш златния куршум,с който те плашат всякакви твои врагове,но да изпълниш мисиятата си на Божи жречески потомък,в която те посвети Тодор Живков в миговете на единение с него и от дистанция през измеренията като Свети Тодор Живков,и ти си дал кръстен обет пред Господ Бог Исус и Богородица–отговорната мисия и задача да преведеш Българите през тия страшни времена и събития на Последните времена,до идването на Спасителят! 

Исус и Мария ще ти помагат за това Отгоре,а тука  генералът ще ти помага да лавираш между опасните скали и подводните камъни.  

КРЪСТЕН ОБЕТ пред=пред Иса от Тракия и Богиня Диана 

Като малки късахме едното крило на мухата и я оставяхме на масата.
Тя почваше да се върти като хамава на едно место,без да може да полети...

Чуйте вие двамата Български генерали как ви съветва песента на Веско от концерта му в 1:04:00 часа –"Ангели с едно крило"  

Ангели с едно крило сме аз и ти,
можем да летим само ако сме прегърнати! ,
 
която Божия заповед важи за Любовта,което означава,че важи за всички сфери на човешкия живот,който Любовта–висшият Божи Вселенски статус и проявление, е сътворила!

След малко отиваме да гласуваме за Румен Радев,когото благославяме да се трансформира в боя и в марш на скок или по авиаторски казано по време на полет,от по–малкото зло към все по–малко зло,и от там към доброто!

РУМЕН=МУРЕ+ Н(кодировъчен назал)=МУРЕ=Мария  

РУМЕН РАДЕВ=
Брад от Мария
генетичен потомък от Мария Магдалена от Бялото/черното Братство,братовчед на Цачева и на Бойко по династична линия на Дуло,както и на нашия екип и на милиони още Б/българи 
 
ЦАЧЕВА=ЦАТШЕВА=Богиня Диана и Ицуш=Богиня Диана и Исус 

БОЙКО=Бок=Кан (Жрец) на Бог 


БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ=БОЙКО от
Богиня Мат Диана и Бог Иса Вер (Змей) 
 
Яко ги омешахме,нали?
И още ще се омешват все повече–не само в предаването и ограбването на Българите и България,ами вече и за спасението на Българите и България с общите ни усилия на самите нас,защото ония–заговорниците срещу Българите,вече форсират пъклениия геноциден план за окончателното затриване на всички Българи и българи–без изключение кой какъв е сега,за да имат гаранция,че Свещеният Божи феноменен ген няма да се съхрани у някой Българин/българин и възроди отново,като вкарват под строй пълчищата на ислямските нашественици и командоси–главорези по свещените села и градове на свещената Българска земя! 

image

Сега Отгоре подготвят Българските политици и управници,както и всички Българи/българи за предстоящото покаятелно всепрочистващо катарзисно огнено нестинарско хоро около Първосвещения Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Олимп, който е Олимб,Имбол или Ямбол!

Чакаме ги в Ямбол–тях и всички вас,и след това всички крипто–Б/българи от целия свят–и праведни и читави и заблудени и изродени блудни синове–всички примерни послушни марионетки на Боговете ни Кукловоди в трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация!

Амин ! 
 
image 



От сутринта до този момент сме се изолирали и абстрахирали от изборния ден и междинни резултати за да не ни влияят и за да ви разшифроваме посланията от изповедта на омерзненият Българин от Ямбол 

ИЗПОВЕД към=към Иза Бог и Богиня Диана=към Бог Иза и Богиня Диана 

ОМЕРЗНЕНИЕ
от=от Мария и Иза 
екип на bezistena и Вси небесни Светии,жертвеният Свети Тодор Живков и той с тях.


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.11.2016 15:24
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. krumbelosvet - Един българин, ЛЯВ само защото ДЕСНИТЕ ПО СВЕТА И У НАС се оляха и оляха света и България.
13.11.2016 19:23
Тоя българин НЕ ГЛАСУВА, защото не е сигурен каква е играта на кукловодите на премиера Борисов. Защо излъчиха Цец;Цач.? Защо беше обещана оставка? Защо беше оставен да набере сила идиотският "референдум" и ОСОБЕНО ЗВЕРСКАТА ОМРАЗА покрай "референдума". Защо Парламента ще одобри точките на реф-дума и т.н.
цитирай
3. bezistena - И защото инструментариумът за пускане на коментари не бачка нещо,копираме един получен коментнар:
13.11.2016 22:17
19:23 -
Един българин, ЛЯВ само защото ДЕСНИТЕ ПО СВЕТА И У НАС се оляха и оляха света и България.
от: krumbelosvet
Тоя българин НЕ ГЛАСУВА, защото не е сигурен каква е играта на кукловодите на премиера Борисов. Защо излъчиха Цец;Цач.? Защо беше обещана оставка? Защо беше оставен да набере сила идиотският "референдум" и ОСОБЕНО ЗВЕРСКАТА ОМРАЗА покрай "референдума". Защо Парламента ще одобри точките на реф-дума и т.н.
цитирай
4. krumbelosvet - Благодаря за чудесната музика.
15.11.2016 13:27
За съжаление, започнаха да я ползват като траурна, а ту не е такава, просто е НЕВЪЗМОЖНО красива !!! Защо ле най-красивото не може да е весело? В едно писмо на Пилат Понтийски до императора се казва за Христос "Никой не го е виждал да се смее, а да плаче, мнозина са го виждали". и в същото писмо се говори за ведрия и приятен поглед на Исус...
цитирай
5. bezistena - НЕВЪЗМОЖНО КРАСИВИ=КРАСИВИ Бо...
15.11.2016 16:24
НЕВЪЗМОЖНО КРАСИВИ=КРАСИВИ Богиня Ма (Майка) и Исуж

НЕВЪЗМОЖНО КРАСИВ=Кан (Жрец),Син на Бог Исус и Мария –
Павел,Първородният син на Исус и Мария Магдалена,Цар Авитохол (33 г–333 г),от 333 година до сега Свети Павел,Шеф на Небесното Светейшество

ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана –
Български първожрец в Първосвещения Първопрестолен Божи град Олимп,Олимп, Имбол, Иамбол–сиреч Ямбол,който положил неуспешно всички усилия да склони Господ Бог Отец Исус да не провежда експеримента със саможертвения акт на болезнената кръстна смърт,който Исус предприема в Ямбол първо за да почувства лично болките на най–страшната и болезнена смърт,на която Неговия проект за екстремално многовековно закаляване на генетичните Му деца–Българите,ги подлага в реални естествени условия и време,и второ за да демонстрира на обезпаметените си генетични деца–Българите,че Той е Бог и ще възкръсне от смъртта!

Бъди благословен,Приятелю и давай с нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675098
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!