Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 02:03 - Равносметка и сбъдване на категоричните пророчества на Ванга за днешните епични драматични събития в Света,Европа и България!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2508 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 07.11.2016 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото сме във вечерта и времето на изборите за президент,което време е незначителна брънка от времето разделно на течащите епични събития и процеси в света,които събития и процеси са функция и следствие от течащият последен етап на перманентният заговор срещу Българите,провеждан от световното задкулисие на заговорниците срещу Българите,затова ще ви припомним пророчествата на Ванга за днешните епични драматични събития в света,Европа и България в контекста на изборите за Европарламент 2014 година,местни избори 2015 в България и сегашните президентски избори 2016.

image
Разсекретените пророчества на малката дъщеря на Петър Дънов и внучка на Васил Левски –Света Ванга,ние сме депозирали и архивирали в два постинга,първият от които е   
 
Какво ни казват Извънземните и Ванга за изборите за Европейски парламент и за бъдещето на Европа и Света
bezistena.blog.bg/history/2014/05/26/kakvo-ni-kazvat-izvynzemnite-i-vanga-za-izborite-za-evropeis.1268213  ,
 
с който на 27.05.2014 г.ви сведохме категоричните предвиждания и прорицания на Извънземните чрез Ванга,че тогава се проведоха последните избори за Европарламент!
След тях повече няма да има избори за Европарламент,а управниците ще се назначават пряко волята на населението и никой повече няма да пита хората и народите искат ли или не искат даден управник,политика,система или строй!  

Сбъдването на пророчеството,че Европейският съюз върви към своя бърз неминуем крах,което е съобщение на плана и графика на Българските Богове за трансепохалния проект и драматизация за Българите и човешката цивилизация,се реализира в бързи темпове с екстремалните събития с вкарването от заговорниците срещу Българите на ислямскити пълчища в Европа.
 
Основните положения от тия пророчества събрахме в долните документи–прорицания,сиреч план и сценария на Българските Богове–Демиурзи.: 


–– Прогнозните резултати и предвиждания на Извънземните и на Ванга са категорични,че това са последните избори за Европарламент!


–– След тях повече няма да има избори,а управниците ще се назначават пряко волята на избирателите и никой повече няма да пита хората и народите искат ли или не искат даден управник,политика,система или строй! 
Няма да има повече право на избор и демократични принципи на волеизлияния и власт от народа за народа!


–– Тази порочна псевдо-демократична,псевдо-справедлива и псевдо-съвършена обществено-политическа практика изведнъж ще бъде прекратена и ще бъде наложена тотална диктатура,която ще бъде установена в целия свят чрез

                                                АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ 

на святия и праведен династичен род Дуло от святите и чистите потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена,назначавани и надзиравани пряко от Тях и от всички човеци по света,и които светии и праведници ще управляват стриктно и неотклонимо по 10-те Божии заповеди и законите на Всемирната Конституция, Конституцията на Всемирната Любов! 


–– Ще бъде наложена диктатурата на Любовта,Братството и Мира и никой повече няма да ви пита искате ли я или не,съгласни ли сте с нея или не! 


–– Няма да ви питат и да се съобразяват с желанията ви,защото и най-богатите ви и развинтени мечти и фантазии и претенциозни свръхжелания са мизерно бедни и нищожни в сравнение с всички феноменни изненади и дарове,които са подготвили Боговете в РОГА НА ИЗОБИЛИЕТО и които дарове Те ще наложат тотално навсякъде и за всички! 
 
 
 
Вторият постинг е  
 
Последните местни избори на измамата,наречена "демокрация" ! Следва тоталитарната безусловна еднопартийна диктатура на... 
bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/poslednite-mestni-izbori-na-izmamata-narechena-quot-demokrac.1402290  ,

в който Отгоре ни съобщиха същата изрична прогноза,че изборите в България за местни ограни на властта през 2015 г ще са последните,а след тях повече няма да има избори за кметове и общински съветници,а всички те или подобните структури и позиции ще се назначават пряко волята на хората и никой повече няма да пита тях и народите, искат ли или не искат даден управник,политика,система или строй, защото от щаба на извънземните техните шефове Исус и Мария Магдалена ни съобщиха да предадем за всички,че:

1.Няма да има повече право на избор и демократични принципи на волеизлияния и власт от народа за народа!
 
2.Тази порочна псевдо–демократична,псевдо–справедлива и псевдо–съвършена обществено-политическа практика изведнъж ще бъде прекратена и ще бъде наложена еднопартийна система и тотална диктатура!
 
3.Ще бъде наложена Диктатура без корпоративен вот,без партийно пристрастие и разделение,без купуване на гласовете на циганите,без манипулиран вот и фалшификации,без народни изедници и отявлени престъпници и Българо-мразци и Българо-предатели,без русо-фили,евро-фили,сащ-фили,турко-фили,гръко-фили...всякакви фили,които са все неБългаро-фили или популярно казано Българофоби,сиреч Българомразци! 
 
4.Тази диктатура ще бъде наложена от Боговете чрез Българите над всички народи и държави,които сега са под робството на коварно–перфидният и циничен модел на псевдо-демокрацията на т.нар. ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ !

Ще бъде наложена диктатура на

                           Любовта,Братството и Мира

и никой повече няма да ви пита искате ли я или не,съгласни ли сте с нея или не! 
 
 Дано,

Дано,дано! 
Страхотен ден

5.Няма повече да ви питат и предлагат да избирате без алтернатива от всички мошеници по-малките мошеници,и зад кулисите най-големите мошеници да ѝм дърпат конците на избраните мошеници и заедно да ви лъжат,от всички крадци да избирате по-малките крадци и зад кулисите най-големите крадци да ѝм дърпат конците на избраните крадци и заедно да ви ограбват,от всички престъпници да избирате по-малките престъпници и зад кулисите най-големите престъпници да ѝм дърпат конците и заедно да извършват престъпления срещу Българите и народите,от всички безБожници и нечестивци да избирате по-малките безБожници и нечестивци и зад кулисите най-големите безБожници и нечестивци да ѝм дърпат конците и заедно да хвърлят Българите и народите по света в поробение, изтребление и скръб...да ви предлагат от всичкото зло да избирате по-малкото зло,което има свойството да расте и надминава и най-голямото зло...
На другите свободни и демократични избори да ви предлагат другото зло,което чака реда си в опозиция и точи нокти,зъби и ножове да му дойде реда да му паднете в ръчичките и лигите от алчната му паст да текът...
И така в неспирен кръговрат редуващи се армии от нечестивци,избрани свободно и демократично,но неподвластни на законите и на избирателите,на морал и непознаващи Господа,мъчат и душат все повече хората и народите, благодарение на перфидната и манипулационна изпипана псевдо-демократична система и практика,наречена нагло "демократични избори"!

Затова сега се подготвя в Небесната администрация и скоро ще бъде установена в целия свят АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ на святия и праведен династичен род Дуло от святите и чисти потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена,назначавани и надзиравани пряко от Тях и от всички човеци по света,и които светии и праведници ще управляват стриктно и неотклонимо по 10-те Божии заповеди и законите на Всемирната Конституция,Конституцията на Всемирната Любов!


А сега внимавайте много какво ви съобщават Боговете и вижте кой командва парада!

ВИЖ КОЙ КОМАНДВА ПАРАДА=Кан (Жреци) Братя от Ежуа и Богиня Майка Диана 

АБСОЛЮТНА МОНАРХИЯ на=МОНАРХИЯ на
 Дуло от Бог Иса
на Жреците и Светиите от Всемирното Бяло Братство,които всички са Българи от феноменния Божи род Дуло

АБСОЛЮТНА МОНАРХИЯ на=на Хан(Кан,Жреци) от Дуло от Бог Иса и Мария

НЕБЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ на=на Цар Исус и Богиня Мат Диана

ЗАПОВЕДИ от=от Иза Бог и Богиня Диана–от Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

УСТАНОВЯВАНЕ от=от Бог Иса и Богиня Диана

ПОСТАВЯНИ от=от Бог Иса и Богиня Диана

НАЗНАЧЕНИЕ от=НАЗНАТШЕНИЕ от=от
Изуш и Диана

НАЗНАТШАВАНИ от=от Изуш и Богиня Диана

НАЗНАЧАВАНИ от=НАЗНАТШАВАНИ о=от ВЕЗИШТЕНА=от БЕЗИСТЕНА

НАДЗИРАВАНИ от=от Братя от Иза=от Зар Богиня Диана

НАЗНАТШЕНИ ОТГОРЕ от=от Изуш  от Трагия и Диана

СПУСНАТИ ОТГОРЕ=от Исус от Трагия и Богиня Диана

СПУСНАТИ ОТГОРЕ от=от
ПЕСИСТЕНА в Трагия=от БЕЗИСТЕНА в Тракия

СПУСКАНИ ОТГОРЕ=от
Бог Исус от Тракия=от Бог Кристос 
 
 
В днешния ден и нощ на изборите за президент на България,Света Ванга ни казва чрез блога ни,че тия избори са последните избори за президент,след които ще се изпълняват безусловните закони на Абсолютната монархия на Българските Богове–самодържци, които задължителни условия формулирахме по–горе!  

БОГОВЕ САМОДЪРЖЦИ=БОГОВЕ САМОДЪРЖТСИ=Бог Исуж и Богиня Мадара Диана

 

екип на и Света Ванга,закрилница на България
 

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
07.11.2016 02:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715971
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!