Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2016 21:17 - Циганите стипендианти! В цяла България с 1,5 милиона цигани няма повече от 700 ученика–цигани с успех по–висок от 3.50,който реално е под 2+ !
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6155 Коментари: 7 Гласове:
14

Последна промяна: 23.10.2016 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В страницата си инж.Сийка Петрова –www.facebook.com/siika.petrova.1,
публикува кратко съобщение,предизвикано от поредната нагла и цинична психотронна гавра над Българите от анти–Българските правителствени държавни институции: 
 

21 октомври 2016 г. 12:13

Държавата ще дава стипендии на ромски ученици. Родителите от Добрич се обявиха против идеята и вече подготвят жалба, която ще внесат следващата седмица.
Ромските ученици ще получават по 30 евро месечно за успех над 3,50.
Родителите настояват за равен старт и равни критерии за всички деца в училище и обявиха, че са готови да организират и протест, разказва "Здравей, България" по NOVA.

„Програмата е за 1200 стипендии,а учениците, които ще ги получават са 700”, 
oбясни Мануела Радева,директор на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.
 
– За каква интеграция говорим,българските стипендии са в левове,и се дават за успех над 5,50! – възмутени реагираха майките и посочиха, че ги притесняват критериите за отпускането на тези стипендии.
За пореден път институциите в България ни разделят на българи и роми,посочват родителите. 
 

Инж. Иван Дунчев
коментира публикация на Siika Petrova.
21 октомври 2016 г. 12:17
 
Най–малкият ми син Кристиян,който имаме на стари години,е 12 клас на елитната Ямболска математическа гимназия "Атанас Радев".
Успехът му от 11 клас е 5,93.
Има право на стипендия за отличен успех,която е 21 лв (10,5 евро!!!).
Понеже с жена ми сме пенсионери–и двамата сме машинни инженери,и сме в групата на социално слабите,тя с инженерна пенсия от 200 лева,моята е мно–о–о–о–го–о висока,два пъти по–голяма,благодарение на абсурда,че бях 10 години безработен с малко дете (след незаконното ми уволняване от работа като специалист в химическия комбинат Ямболен и Председател на синдикалната организация на НПС Промяна там, защото се мъчех с шепа хора да спра разпарчосването и унищожението на Ямболен) преди да направя точките за пенсиониране,та по тая причина синът ни има право и на стипендия като дете на социални слаби родители.

Тази степендия е 19 лева (9,5 евро).

Затова за да може още някое дете от феноменните ни високоинтелигентни възпитаници на гимназията да вземе стипендия за отличен успех,тъй като тия стипендии въпреки че по закон се дават на всички ученици с успех над 5.50,не стигат за всички отличници в гимназията,от предните години още ние не кандидатстваме за високата стипендия за отличник,а се ползваме с превилегията ни на социално слаби и синът ни получава престижните 19 лева по тази категория!

За нас с майка му и за него това не е обида и унижение–напротив,гордеем се,че сме при народа си,а не при циганите и несоциално слабите крадци и мафиоти,които окрадоха и разсипаха нашия завод Ямболен,Ямбол и цялата ни държава!

Нашите критерии,промоции и стипендии са от друго естество!  
 
 
Инж. Иван Дунчев 

от мое име под публикацията на инж.Сийка Петрова излезе емотикон със сълзи и реакция "тъжно",без въобще да съм го избирал!

Затова ето корекцията,още повече,че сме и рода по линия на тази червена свещена феноменна кръв,дето върви в това и в нашите сърца !

image
 
 
Инж. Иван Дунчев 
21 октомври 2016 г. 12:38
 
Та да довърша коментара си:
Ние Българите с голямо Б ще изтърпим поредната психотронна гавра с нас–Свещения феноменен Божи народ,която акция е една милионна част от подробния перфиден адов юдейски план за универсалното тотално морално и психо–енергийно сриване на Българския народ и последващото му напълно физическо унищожение, което обаче няма да се случи,защото в сюблименния момент ще се случи това,което очакваме Българите и Християните вече 2000 години–обещаното Явяване на Господ Бог Отец Исус и Богородица,Които истинските Са Българи,и провеждане на спасителната операция на Българите и процесите на Съдния ден за всички!
И който е истински Българин и Християнин,нека каже

АМИН! ДА БЪДЕ!

И ще бъде,дори и да не желаете и да не кажете Амин,защото това е Тяхата воля и план за нас Българите–Техните феноменни генетични деца!

АМИН! 
 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

СЮБЛИМЕН=
Иса от Ямбол=Ямбол на Иса 

СЮБЛИМЕН МОМЕНТ=
Иса и Мама Диана от Ямбол 
 

Значи вижте с какъв контингент цигани с интелектуален капацитет с успех над 3.50 (който по нашия стандарт за Българските ученици по шестобалната система е малко под 2+ разчитат душманите ни,с който да подменят Българския етнос–не могат да намерят повече от 700 цигански ученици от всички възрасти,които да имат успех над 3.50 или по реалните стандарти за Българите малко под 2+ !  

И не за сравнение с циганите,защото ние истинските Българите сме сравними само с Боговете–нашите генетични Родители,както от най–древни времена всички племена и хронисти ни възпяват и сравняват с Боговете,а за вашето чувствено катарзисно разтърсване,ще поместим груповия портрет на цигани ученици от Добрич от Професионалната гимназия по транспорт в града,на които дават за успех над 3.50 (всъщност 2+) 60 лева стипендия,а на Българите с успех над 5.50 – 20 лева! 
 

image
www.chudesa.net/роми-поругаха-портрети-добрич/

За този нагледен урок по Българска история Българската държава дава на тия цигани от нашите заплати и пенсии месечна стипендия от 60 лева за успех над 2 + ,сиреч колкото да знаят,че това е Левски,с който трябва да се гаврят,за да ги насърчи още повече да обругават Българския сакрален исторически пантеон и нашия светец и икона Свети Левски,за да забиват психотронни кинжали и шрапнели в плътта и Духа ни,и ги подготвят за масовата ислямизация на циганите и съюзяването им с ислямскити нашественици за заколението на Българите   

image
 
Част от нашето голямо разпръснато по света семейство високоинтелектуални и образовани феноменни Българи,от ония истински Българи,за които казахме,че сме сравними само с Боговете– на поклонение пред паметната светилищна плоча на Свети Васил Левски в Сливен.  
 
СРАВНИМИ СМЕ с=с
Исус и Богиня Ма (Майка) Мария

image

Синът ни Кристиян,който има успех 5.93 в престижната биологическа паралелка на престижната и реномирана Математическа гимназия в Ямбол,и получава стипендия за социално слаби родители от 19 лева,и се гордее с това!,на преклонение пред Свети Васил Левски,който иначе е все с нас!

image

Свети Васил Левски,който е истински реален и рационален действащ
Божи служител и е все с нас и с всички истински Българи!

Дори и да не получи Кристиян тази стипендия,той пак ще тачи Българските сакралии и ще се прекланя пред Свети Васил Левски и нашите светини,които душманите ни и циганите поругават,за което анти–Българската държава на предателите политици дава от моята и вашите пенсии по 60 лева на месец на тия уроди! 

Баба му му дава по 2 лева от нейната пенсийка за компесация,и с тях и със стипендията Кристиян си купува няколко прекрасни дрешки от магазина за втора употреба в деня на най–голямото им намаление.
Синът ни Кристиян много се гордее,че си купува дрехи от магазина за втора употреба и им се радва и ги носи като принц!

Аз и майка му Ирина–една от първите модистки на града ни в зората на псевдодемокрацията с престижно модно шивашко ателие,и защото отдавна ударихме кепенците на ателието в разсипания ни градец,пък обичаме красивите дрехи,много обичаме да влизаме в магазина за дрехи втора употреба и пазарим в дните на най–евтините цени,защото този магазин е едно от най–чистите и непоругани места в града ни и в държавата,тъй като в него по разбираеми строги класово–кастови разделителни причини,не влизат тия,които ни окрадоха и ни водят или вървят с нас без да го осъзнават сега,на общо заколение!
В този магазин не влизат и цигани–под достойнството им е,те ходят само с нови модерни облекла от лъскави дрехи с черни нюанси от турския внос. 

Там срещаме само скромни и бедно,но чисто облечени ямболци,жени най–често,на които по кроткия и загрижен поглед личи сринатият социален статус,но излъчват осезаемо чувствана и видима природна интелигентност и трудноприкривана от избледнелите дрешки аристократичност и достолепие.     
С моята съпруга много се радваме и гордеем,че пазарим в този магазин и по финансови,и най–вече по морално–етични и сърдечно–духовни причини!


И нека да уточним нещо много важно: 
 
Циганите и нашествениците,които ни вкарват по юдовия план и сценарий,няма да бъдат етносите,с които наглата комисар Кристалина Георгиева,министрите Меглена Кунева и Бъчварова ни обещават (заплашват) по плана на заговорниците срещу Българите,че ще ги интегрират до една–две години сред Българите и с тях да ни оправели гено–фонда,и с които се канят да подменят Българския етнос в България! 

Нищо подобно–как си представяте сегашните земни кукловоди на тия глобалистични проекти и процеси да оставят Земния рай и Обетованата Земя –България на Балканите, за превземането на която те от хиляди години кроят всевъзможни заобиколни или директни чудовищни планове ден и нощ в мръсните си души и мерзки мозъци,да я дадат на тия нисши в духовно и интелектуално–цивилизационно ниво изродени племена, доведени умишлено до това дередже от същите тях–заговорниците срещу Българите! 

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 


Тези зомбирани декултивирани и почти невъзвратимо цивилизационно вторично подивявящи племена–циганите и нашествениците,се използват временно само за евтини наемници,сляпо оръдие,оръжие и инструмент за излълнение на плановете на заговорниците за завладяването на България и за окончателното тотално физическо унищожение от тях на Българите по упорито репетираната от цигани и турци в последните десетина години прокламация–обещание и закана : "Българите на сапун!",която черно–енергийна мантра те декларират открито и явно навсякъде! 
 
След физическото затриване на Българите,заговорниците срещу Божия Български народ за нула време без да се церемонят ни най–малко,ще видят сметката на цигани и нашественици–няма Хелзински процигански соросоиден анти–Български комитет,няма права на малцинствата,сополиви посрещачи на тълпите и розови мечета,няма и Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства,няма безплатен ток,вода и социални помощи за стотици левове за циганите и лагери със социални екстри и 1200 лева на месец за емигрант–нашественик и всякакви други подобни лигавщини и екстри за милиарди за тях за сметка на Българите и европейските народи! 

Нищо подобно! 

Помните ли как постъпиха нацистите на Хитлер,които са същите ционисти,владеещи 100% Национал–социалистическата партия на българо–юдеина Хитлер,и които владееха 95 % от комунистическата партия  и правителството на СССР,и чиито господари бяха световната българо–юдейската банкерска върхушка на Ротшилд и Рокфелер и другите крипто–български юдейски главатари на света на сянка,които финансираха  и организираха и двете световни войни,и всички сегашни глобалистични престъпления в цял свят и водещатата се срещу Българите по цял свят (които Крипто–Българи са духовният и интелектуален прогресивен елит на всички народи) трета световна война!

Нацистите=ционисти вкараха в газовите камери и пещите на концлагерите същите тия цигани (които сега чрез българо–циганина– юдеин Сорос толерират и насъскват срещу Българите) и евреите,но не изродената богаташка лидерска каста и етническа група юдеи=данаи от тракийското племе евреи,
(ЕВРЕИ=ВЕИР=Вер–змей,змейове по херметичната Българска жреческа индексация на произведените и култивирани тракийски племена,която индексация е по календарната животинска символика на Българските Богове Демиурзи,преминала в династична хералдика на Техните потомци, които са феноменните жреци–Българи)
а вкараха в концлагерите и избиваха  израелтяните – читавата етническа група и съставка от беднюгите и честните хора на тракийското племе евреи,в която група техният спасител и превъзпитател–Българският жрец Мойсей,преди 3000 години вложи по естествен път с много Любов Българския свещен феноменен генно–инженерен имплант и ги посвети в екстремални катарзисни условия в Българското учение и познание на Любовта и феноменните практики,и от който имплант се разви през вековете прогресивният интелектуален елит на това толкова обичано и къткано от нашите Деди–Българските цивилизатори–племе,и толкова мразено и преследвано свирепо от съплеменниците им юдеи,за което можете да намерите разсекретени автентични документи в блога ни с адрес на търсачката "безистена и израелтяни".

image

МОЙСЕУС=Ма и Исус–Богинята Ма (Майка) и Господ Бог Отец Исус Творецът

НАЦИСТИ=ЦИАНИСТИ=Ционисти 
 
ЮДЕИ=ДАЮИ + Н
(кодировъчен назал)=ДАЮНИ=ДАНЮИ=Данаи
истинският генетичен произход на съвременните гърци и юдейската съставка на племето евреи

В плановете на генщаба на съвременните заговорници срещу Българите,които са същите ония заговорници и душмани на Българите и потомците им,следва точка

обезпаразитяване
,неутрализиране и ликвидиране

на техните сегашни инструменти и оръжия за разправа с Българите–циганите и нашествениците,и разчистване на терена на Обетованата земя България за тях и генно–модифицираните им слуги,ре–роботизирани отряди от синтетичните хора от глава 2 на Битие!   

За нула време ще подпукат,обстрелят,обгазят и изтрепят цигани и нашественици без да се церемонят с тях и нито да губят време и средства да ги качват на самолети или на тълпи да ги подгонят на юг и на изток и издавят в моретата,нито да си играят да ги кастрират и стерилизират –подпукват ги с високотехнологичните си дистанционни оръжия,с които сега имитират,че се борят с ИДИЛ,пък трепят законните правителствени войски на Асад,които се борят с главорезите,и като представят планираното обезпаразитяване като борба с терористите, ще прочистят за седмица обезлюдената от Българи земя,от последния циганин и нашественик барабар с главатаря Сорос,техните цигански и мешере барони и елит от 700 интелектуалци с успех малко над 3.50,което е 2+,който интелектуален потенциал пък въобще не може да се достигне от декултивираните нашественици–мигранти! 
 
И това не го казваме от расистки подбуди и етническа омраза и ксенофобия,както ни вменяват,че сме били Българите,търпящи до изнемога издевателствата на тия племена,а поради загрижеността ни за оцеляването на Българския етнос и задължението ни,с което сме натоварени от Боговете ни–да подадем спасителните въжета и пояси и на тия изродени и частично и тотално цивилизационно подивяли племена,защото и те са от ония емблематични тракийски племена от синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с които ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 , 

и като такива тия племена имат правото на спасение в Съдния ден,като се хванат за спасителния пояс и спасителни въжета,които им подаваме в нашия блог,които им подаваме и сега,и се качат на нашата спасителна лодка и кораб–ако пожелаят! 
 
ЦИГАНИ=ТСИГАНИ=Гена на Диана и Иса

ЦИКОЙНА
(нем)=ТСИКОЙНА=КАН ТЙО ИС=Кан (жреци,черни психотроници) от Диана и Ешуа–
изроден феноменен Български жречески имплант,избил в грешна посока

РОМИ=Мария  

ДЖИПСИ=Богиня Диана и Исуж 

ДЖИПСИ=ДЖИПСИ + Н
(кодировъчен назал)=ПИЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН–Първосвещеният Божи храм в Ямбол,който е Командният център на време–пространствения континиум и постоянно местообиталище на Боговете Демиурзи във взаимно съвместимите измерения и светове,който е сътворенческата генно–инженерна експериментална лаборатория и развойна база,в която са проектирани и разработени всички тракийски племена от синтетични био–роботи с изкуствен интелект,които Боговете Демиурзи разселиха по целия свят под универсалното водителство на Своите истински генетичтни деца–феноменните Български жреци
 
ИНТЕГРАЦИЯ от=ИНТЕГРАТСИЯ от=от Диана и Иса от Трагия

БЪЛГАРИТЕ НА САПУН=Българи на Иса и Богиня Диана 
 
МЕШЕРЕ=МЕРЕ ЕШ=Мария и Ешуа 
 
ЗОМБИРАНИ ТЪЛПИ
от=от Дуло на Бог Иза и Богиня Мария–
от изродените династи от Божия Български род Дуло,които всички са сегашните управници на всички племена на Земята 
 
РАСИЗЪМ=Исуз и Мария

ОМРАЗА=Мария и Иза 

ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА=ОМРАЗА на
Кан (Жреци) на Диана и Исуш
да имат омраза  Българските феноменни жреци,нашите предци,които сега са от свитата на Вси Светии,те да имат омраза към своите генетични цивилизационно генно–инженерни продукти,на които сега са Надзорници и грижовни консилиумни екипи,също като ангели пазители!?  

image
 
Лекарски консилиум по време на операция

КОНСИЛИУМ=КОН СИ ЛИУМ=Кан (Жреци) на Иса Ламя 
екип от жреци на Исус Ламята–специалисти по медицинското обслужване на болните и провеждане на експеримените с тях

Да имаме омраза ние–феноменните потомци на нашите предци Светии,към техния трансепохален генетичен проект и генно–инженерни продукти,които са били създадени от Боговете ни за верни безусловни помощници на човеците–Българите,Божиите деца,и на които високотехнологични синтетични интелектуални продукти сега казваме роботи,и на които скоро предстои екстремална катарзисна пренастройка на разстроените им биопрограми и дефектирал браузър!

Намаме омраза,само загриженост разбишканите програми на тия помощници на човеците да не увредят Божия народ–Българите!

И сме готови и расисти да се наречем,в най–чистия истинен смисъл на понятието, който само Свещеният шифър разкрива какъв е: 
 
РАСИСТИ=Расата на Иса

РАСИСТИ=
Раса на Иса и Диана

ние сме от расата на Исус и Диана,която е истинската свята Божия човешка раса, съхранила в пълна степен Божиите феноменни гени,и затова безумно и саможертвено обичаме първо нея и само нея до нейното спасяване и възстановяване на законното ѝ управление на Царството на Любовта,Братството и Мира,и чак след това имаме да изпълняваме възложената ни от Боговете ни задача и мисия да спасяваме и другите племена и народи с различно процентно съдържание на феноменния Божествен ген!


НЯМАМЕ ОМРАЗА,защото имаме=защото имаме Мама Мария и Иза

ЗАЩОТО ИМАМЕ=
Изуш и Мама Диана


Ето и още спасителни атрибути от нашия инвентар: 
 
СПАСЕНИЕ=Бог Исус

СПАСЕНИЕ от=от Сина на Бог Иса  

СПАСИТЕЛ=
Сина от Дуло от Бог Иса–Божият Син,Спасителят

СПАСИТЕЛИ=
Син от Дуло от Бог Иса–потомък на Бог Исус от династията Дуло 

СПАСИТЕЛНА ЛОДКА И КОРАБ=
Балкари,Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана


А ето и един от нашите документи,в който разкриваме Божествения произход,статут и потенциал на Българите 
 
БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ 
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590 

Обезателно ще ви припомним,какво ни изпяха и казаха в ултимативен стил и безапелационен директен прав текст потомците на Българските Друиди–Жреци от отрядите на Дионисиус,завели някога и обгрижвали тракийските племена на Острова,а от там и в Америка и в Австралия и по целия свят,и оставили на тия тракийски племена–роботи,своите династични потомци за саможертвени техни Духовни водачи и служители и своя свещен Божествен феноменен Български генетичен имплант за тяхното очовековечаване,култивиране и цивилизоване! 
 


AC/DC - Back in Black
AC/DC - Thunderstruck   

AC/DC=ЕЙСИДИСИ=Исус и Диана

AC/DC=ЕЙСИДИСИ=ДИОНИСИУС=Диана и Исус 
 
 
Чрез тяхната песен Българският Бог ( Back in Black) предупреждава всички врагове, които векове досега са геноцидирали Неговият свят народ,да спрат вече с геноцида и издевателствата над децата и народа Му,защото Бог вече прекратява екстремалния закалителен период на Българите и поема вече защитата ни! 

BACK IN BLACK=Бок Балк – Бог е Българин
BACK IN BLACK=
Балки,Кан (Жреци) на Бог–Българи от жреческата Божия каста

Връщам Се в черното.
Връщам Се невидим!
Нямаше ме много време,
радвам Се да се върна.
Да,до сега бездействах,
но вече Се задействах!
Продължавам да гледам към небето,
защото това ме прави щастлив.
Забрави за смъртта –
Аз Съм безсмъртен!
Имам девет котешки
живота и очии ги използвам
всичките постоянно!

Защото Се върнах!
Да,върнах Се!
Е,върнах Се!
Да,върнах Се!
Върнах Се обратно.
Върнах Се в черното.
Да,върнах Се в тъмнината невидим!
Защото Се върнах на пътя
водя групата-небесната армия!
Никой няма да Ме обвинява.
Затова Ме виж сега –
Аз просто представям Моят план.
Не рискувай – махни се от пътя Ми!
Защото Се върнах.
Да, върнах Се!
Е,върнах Се!
Да, върнах Се.
Върнах Се обратно.
Върнах Се невидим!
Бърнах Се!Върнах Се!
Back in Black –             Богът на Българите!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разсекретяваме основните изрзи в текста,в които са засекретени Българските Богове и ни се изяснява Кои ни изпращат тия категорични превантивни послания!



БЕЗСМЪРТНИ=Бог Исуз и Мария Диана

ТЕ СА НЕВИДИМИ=
Иса и Богиня Мат Диана 

ВЪРНАХА СЕ НЕВИДИМИ=Бох Иса и Богиня Мадара

ВРЪЩАМЕ СЕ НЕВИДИМИ=Бог Исуш и Богиня Мад Мария 



Предупрежденията към душманите на Българите са директно в прав текст и дори нямат нужда от специална разшифровка и превод с нашия код!

Потомците на Друидите на Исус от Тракия са безкомпромисни и на атаките с психотронните снаряди срещу Българите,и посочват на врагове ни,че ще получат гръмотевечен удар от Господарите на Гръмотевиците и стихиите –Друидите на Исус от Тракия,със следващата ѝм песен Thunderstruck 
 
 
Сложете си стерефоничните слушалки и пуснете отново Thunderstruck от плейлистата ни,за да чуете добре безпристрастната превенция,какво ги очаква душманите на Българския божи народ!

THUNDERSTRUCK=Друид на Исус от Тракия

Основният припевен рефрен,повтарян постоянно и натъртено от Бардите,е че предупреждаваните от тях с песента ще бъдат ударени и поразени с гръмотевици, изпратени от Друид на Исус от Тракия,закодиран в заглавието на песента като:

THUNDERSTRUCK=Друиди на Исус от Тракия=Друиди от Кристос –
документ,свидетелстващ за произхода на келтските Друиди–Жреците на Исус и Мария Магдалена от Одриското Българско царство,повели Тракийските племена в разселническо-цивилизационен поход на запад,и които са известни като повелителите на гръмотевиците и природните стихии!

Ударен от гръм!
Ударен от гръм,ударен от гръм,ударен от гръм!
Да,ударен от гръм!
Ти беше ударен от гръм!
Ударен от гръм,ударен от гръм!
Ти ще бъдеш ударен от гръм!


ИСКАШ ЛИ ДА СЕ СПАСИШ И ДА НЕ БЪДЕШ УДАРЕН ОТ ГРЪМ ОТ БОГОВЕТЕ НИ!

За това профилактично и превантивно ви предупреждаваме заговорници и душмани срещу Българите и техните оръдия и марионетки от всички нива,включая продажната компрадорска изродена политическа класа в България и чуждопоклонически турко– фили,американо–фили,русо–фили,всякакви фили,но не и Българофили,соросоиди, грантаджии,както и слепите зомбирани преки изпълнители цигани и ислямистки нашественици,колкото могат и те да ни чуят и разберат,като основната тяхна вина ще се понесе от господарите им–предупреждават ви от Горе,за да се опомните и спрете с посегателствата върху Святия Български народ,докато не е станало късно за вас! 
 
В по–късна редакционна добавка поместваме и последният коментар на роднината  ни инж.Сийка Петрова: 

Siika Petrova

Ние със съпруга ми,инж. Дунчев,също сме инженери и минахме през същите страдания и мъки като вас, другото общо помежду ни е, че и при нас синът ни се появи късно, слава Богу!
Сега разбирам от къде е това особено топло чувство, което изпитвам към вас, просто подсъзнателно съм открила сродната душа.
В крайна сметка парите не са важни. Важното е да си останем хора при всички обстоятелства и Българи винаги! Харесва ми и това, че сте от любимия ми град Ямбол. Бъдете благословен! 
 

Добавяме и коментарния диалог с Zlatanka Ivanova

Цял живот циганите са стипендианти на държавата ни!
Жалко,че допускаме това да се случва!!!     Инж. Иван Дунчев

Не се корете и обвинявайте и си вменявайте вина за психическия и физическия терор,на който сме подложени от циганите,а сега вече и от нашествениците!
Българите нямаме никаква вина–това е част от чудовищният злодейски заговор,който душманите на Българите провеждат в ускорени темпове за нашето окончателно унищожаване,и затово което и правителство да бяхме избрали,и каквито политици да бяхме издигнали,заговорниците по различни начини щяха да ги принудят да им изпълняват плана за ликвидирането на държавата ни и Българския етнос!

Примери–колкото искате:
Сърбия и Косово,Македония,Югославските войни,двете войни срещу Ирак,Либия, Афганистан,т.нар.Арабска пролет,Сирия,Украйна,всичките 250 или колко бяха войни на САЩ по целия свят,всички конфликти и преврати срещу непослушните на кукловодите народи и правителства,руската пета колона в България,изпълняваща анти–Българската про–руска имперска политика на господарите си,...,и т.н.,и т.н.!

Тъй че каквото и да бяхме правили и се съпротивлявали и избирали най–добрите политици,душманите ни заговорници щяха да осъществят пъкления си план срещу Българите под една или друга форма!
Сега вече в последния решителен етап на плана за затриването ни тия обединени от цял свят мерзавци не са предвидили само едно нещо–че Българските Богове,които са реалните и рационални Богове Демиурзи и Владнелини и Господари на световете, приключват вече играта на епичната драматизация на екстремалното многохилядолетно закаляване на народа си–Българите,и вече вземат нещата и закрилата ни в ръцете си!

И по–точно за тия,които Ги потърсят на верния адрес с верните им имена и характеристики!
Бъдете благословени!
екип на bezistena,инж.Сийка Петрова,Свети Мойсеус и Свети Васил Левски,който обеща и на циганите чиста и свята република,но под върховното безалтернативно управление на Българите и безусловното подчинение на циганския,турския и всякакви други племена и етноси по света на Българите !


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
21.10.2016 21:19
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
22.10.2016 09:25
Стига привилетии! Правилата и законите трябва да бъдат еднакви и еднакво валидни за всички! Тези привилегии на малцинства, на овластени тъпанари и на какви ли не още превърнаха за 70 години българите в безправно малцинство! Общество, което позволява да има привилегировани, които да се чувстват над закона, не е общество!
цитирай
3. shtaparov - Изпялата песента си червена сис...
22.10.2016 16:40
Изпялата песента си червена система научи малцинствата на привилегии,за да има съюзници в своята борба против България. След това нищо не е направено за да бъде спряна тази порочна практика,представляваща дискриминация срещу нас Българите.
цитирай
4. bezistena - batogo - !!!:))) Поздравления за ...
22.10.2016 18:26
batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!

Стига привилегии! Правилата и законите трябва да бъдат еднакви и еднакво валидни за всички! Тези привилегии на малцинства, на овластени тъпанари и на какви ли не още превърнаха за 70 години българите в безправно малцинство! Общество, което позволява да има привилегировани, които да се чувстват над закона, не е общество!

Пак ще има скоро превилегии,и много екстри и промоци за елитен кръг хора,в който могат всички без ограничение да влезнат и се ползват неограничено от тях!Ето за кои ще бъдат вече привилегиите!

ПРИВИЛЕГИИ от=от Бога Българин
ПРИВИЛЕГИИ за=за Българи на Бог
цитирай
5. bezistena - shtaparov - Изпялата песента ...
22.10.2016 18:34
shtaparov -

Изпялата песента си червена система научи малцинствата на привилегии,за да има съюзници в своята борба против България. След това нищо не е направено за да бъде спряна тази порочна практика,представляваща дискриминация срещу нас Българите.

ДИСКРИМИНАТСИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) на Исус и Матара Диана–
срещу генетичните потомци на Българските Жреци
цитирай
6. bezistena - От коментарните блокове под нашата публикация във Фейсгрупа:
22.10.2016 19:37
Zlatanka Ivanova

Цял живот циганите са стипендианти на държавата ни! Жалко,че допускаме това да се случва!!!


Инж. Иван Дунчев

Не се корете и обвинявайте и си вменявайте вина за психическия и физическия терор,на който сме подложени от циганите,а сега вече и от нашествениците!
Българите нямаме никаква вина–това е част от чудовищният злодейски заговор,който душманите на Българите провеждат в ускорени темпове за нашето окончателно унищожаване,и което и правителство да бяхме избрали,и каквито политици да бяхме издигнали,заговорниците по различни начини щяха да ги принудят да им изпълняват плана за ликвидирането на държавата ни и Българския етнос!
Примери–колкото искате:
Сърбия и Косово,Македония,Югославските войни,двете войни срещу Ирак,Либия, Афганистан,т.нар.Арабска пролет,Сирия,Украйна,всичките 250 или колко бяха войни на САЩ по целия свят,всички конфликти и преврати срещу непослушните на кукловодите народи и правителства...,и т.н.,и т.н.!

Тъй че каквото и да бяхме правили и се съпротивлявали и избирали най–добрите политици,те щяха да осъществят пъкления си план срещу Българите под една или друга форма!
Сега вече в последния решителен етап на плана за затриването ни тия мерзавци не са предвидили само едно нещо–че Българските Богове,които са реалните и рационални Богове Демиурзи,приключват вече играта на екстремалното многохилядолетно закаляване на народа си–Българите,и вече вземат нещата и закрилата ни в ръцете си!
И по–точно за тия,които Ги потърсят на верния адрес с верните им имена и характеристики!Бъдете благословени!
цитирай
7. planinitenabulgaria - Една корекция в данните Ви:
22.10.2016 21:57
Циганите вече са почти 1,8 млн., около 200000 работят по ЕС, още толкова са там по просия, сбиране на скрап, за да получават помощи. От този брой цигани само 1/4 са пълнолетни. Раждаемосттапри циганите беше до преди 4-5 години до 6-7 деца, но сега тя надвишава 8 деца, голяма част от които ги прибират по социалните домове.
При това положение от тях могат да бъдат прибавени към нечия партийна псметка /б. м. ДПС, петата колона на Путин в България/ към 400000 гласа, но организацията е трудна, пазарлъците са дълги, ромлидерите искат повече и повече, а парите идват от поръчителите. Сега този ход е в състояние пас,защото няма смисълп да им се заплаща два пъти за ромглъсчетата им, но за втория тур е ясно какво ще се направи. Схемата е позната от 1989 г. до сега...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725989
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!