Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2016 21:41 - Падне ли Ямбол,пада и България!Защитете Ямбол и България от нашествениците,с които ни поробват за изтребление заговорниците срещу Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3880 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 21.10.2016 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тръбим,че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците,ще бъдат избити всички Българи/българи–без политическо,класово и други разделения и различия,бедни и богати,честни и нечистиви,жертви и палачи,в България и по целия свят,за да си гарантират заговорниците срещу Българите,че свещеният Божи ген няма да се съхрани в някой от сегашните предатели,помагачи и съучастници на заговорниците,внедрени сред Свещения Божи народ и да се възроди отново и отново както митичната Българска птица Феникс от пепелищата на пожарищата – метафорична херметична символика на Свещения Божи ген!  
 
Една мръсна и гнусна кохорта от родопредатели и внедрени сред Българския народ Българо–мразци предимно от юдо–данайски гръцки,турски,руски и западно–европейски и американски разбойнически изродени българо–тракийски управници на тия етноси, 
работи ден и нощ съзнателно и възмездно за цялостното затриване на Свещения Божи Български род и Народ,като служи за изпълнителен орган на заговорниците срещу Българите,организиращи с всички лостове и органи на световните тайни власти и техните официални институции,владеещи сега целия свят,всички тия страховити глобални процеси в близкия и по–далечния Изток и Африка и ислямисткото нашествие на безкултурните тълпи в Европа с крайна тайна върховна цел №1–поробването и унищожението на България и Българите,последният етап на провеждан векове и хилядолетия перманентен геноциден план срещу нас,като пак повтаряме овертюрното ни  предупреждение,че 

ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците,

всички Българи/българи–без политическо,класово и други разделения и различия,бедни и богати,честни и нечистиви,жертви и палачи,в България и по целия свят,ще бъдат избити,за да си гарантират заговорниците срещу Българите,че свещеният Божи ген няма да се съхрани в някой от сегашните предатели,помагачи и съучастници на заговорниците,внедрени сред Свещения Божи народ и да се възроди отново и отново както митичната Българска птица Феникс от пепелищата на пожарищата – метафорична херметична символика на Свещения Божи ген! 

 
Моя страна,моя България 
Мария          Тони Дачева



В страница с адрес във Фейсбук 

www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1283455338344781/


е публикуван от спонтаният инициатор и организатор Красимира Колева–истинска и достойна Българка,млада майка от Ямбол,следният апел: 
 


Ямбол е против мигрантите!

Шествието ще започне от паметника на Георги Дражев и загиналите във войната ямболци (на пазара) и ще спре пред община Ямбол
500 г извращения, тормоз и посегателства са били повече от достатъчни, нека не допускаме това да се случи и сега!
Наше право и дълг, е да защитим България от опасни вредители!
От нашественици, които пряко застрашават националната сигурност!
Щом държавата не защитава интересите и сигурността на Народа, тогава Народа сам ще си ги защити! Ние сме на ход!


Ямбол подкрепя следните искания:

Официални искания на протестите на 21.10.2016г. София (20ч. Храм "Св.Неделя" за шествие до Лъвов мост) и в Бургас (19ч- пл."Тройката")

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :

1. Да бъде незабавно отменено ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА ДВ. бр. 65 от 19.08.2016

2. Да бъде гласувана декларация по приложен по-долу образец от Народното събрание гласяща :

Д Е К Л А Р И Р А М ПРЕД НАРОДА,
 
- ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
- ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
- ЧЕ ЩЕ ЗАКРИЯ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
- ЧЕ НЯМА ДОПУСНА СЪБИРАНИЯ НА ГРУПИ БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
- ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ПРИЕМАНЕТО И ЖИЛИЩНОТО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
- ЧЕ НЯМА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

3. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти.
Да бъде изградена стена по примера на Македония.
Предвид наплива на хиляди нашественици, да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата, а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...
Както и да бъдат направени законови гаранции, които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!

4. Да бъдат обискирани всички МЕСТА, КЪДЕТО СЕ СЪБИРАТ ЧУЖДЕНЦИ МЮСЮЛМАНИ, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!

5. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата, включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.

6. Искаме да бъдат разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.

7. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези, на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване - 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през, която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи - съдени и осъдени на ефективен затвор.

8. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация - в граничната ивица - в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.

9. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !

ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ !  

 

Под същото съобщение в култово ямболско радио 999 от мое име от името на екипа ни аз реагирах с коментара: 
 
инж.Иван Дунчев
| 20/10/16 13:51:28

На кой му пука,че ще правите шествие след 19 часа след работното
време на всички институции в края на града,в парка или край басейна 
на кметството в селфи атмосфера!

Някой пак ви вкарва в глуха линия по пътя към скотобойната и
птицекланицата на щастливите кокошки! 

Тия проблеми се решават от държавните институции по време на
работното им време–там и тогава трябва да се протестира с всички 
позволени и мирни граждански средства на отчаянието с постоянно 
присъствие–ако трябва денонощно,които протести са последната висша 
форма на опитите за спасение на Българския род от тоталното му 
затриване,което ни провеждат сега обединените заговорници срещу 
Българите от цял свят и вътрешните предатели и родо–убийци от 
всички политически партии! 

След гражданските протести,които няма да доведат до нищо,но трябва
да се провеждат масово,следва единственото спасение,което както 
всеки индивидуално следва да потърси,така и целият ни народ в 
колективен план–спасението чрез

Истинските Български Богове Господ Бог Исус и Богородица,

за Които издивялият ни зомбиран народ въобще 
не се сеща в тия фатални епични времена! 

Ние ви просвещаваме за Тях и единственото спасение в Техния блог
bezistena.blog.bg/
Благословени сте,Ямболци,нечувани и невиждани глобални епични
събития с център Ямбол и главни действащи лица ние всички ви 
очакват,в целия диапазон на емоциите и изживяванията и най–вече в 
Божествения щастлив спасителен край,който край ще е началото на 
Новата ера на човечеството с Царството на Любовта, Братството и 
Мира на целия свят,което ще установят Боговете ни чрез нас–Българите!  

Амин!
Да бъде!
Ще бъде!



По–нататък във фейсбук са публикувани съобщения от самоорганизиращи се Българи и в Бояново,които търсят помощта и съдействието на всички Българи,защото виждат отчаяно,че са предадени и продавани от всички държавни институции! 

  image
 
image



И нащият екип се присъединява към апела на Българите от Ямбол и Бояново,все непосветени още жречески потомци с неподозиран Божествен капацитет и феноменни характеристики в латентна дремеща форма:


Тръгнете със знамена към местата на протестите Българи и Българки,от всички партии,безпартийни, от всички класи и социални прислойки и разделения,от всякакви обществени групи и интелектуални  нива,тръгнете всякакви народни и други певци и музиканти,с тъпани и гайди,и подкрепете изнемощелите и отчаяни Българи с най–бързо стигащите до Бог,Богородица и Светиите им чрез Българския фолклор и музика молби и молитви !
 


Де се криеш ти,Неофите,патриарх Български,ти,на който изкарахме досието в поста ни:

С Петър Дънов и неговите деца и внуци на неговия 152 рожден ден заедно с баща му Васил Левски.Част 1 
bezistena.blog.bg/history/2016/07/11/s-petyr-dynov-i-negovite-deca-i-vnuci-na-negoviia-152-rojden.1463977 ,

и там пише черно на бяло,че си генетичен потомък на Васил Левски и Петър Дънов, наследил техните феноменни певчески и екстрасенсни гени–къде си сега,да поведеш народа си обезумяващ,оставен без държавните си ръководители и стопани,вече и от духовните си пастири,главният официален земен овчар от които си ти!

imageimage

Къде си се сврял и мънкаш от страх молитви и песнопения,които никой освен тебе не чува,защото Бог се извърта от тебе!

imageimage
 
Защо не облечеш най–царствените си одежди,с пастирския Божи жезъл,с короната,с хоругвите и иконите на Исус и Света Богородица,и с църковни песнопения и с духовата музика,която на Гергьов ден води общото църковно–военно–гражданско литийно шействие,и да застанеш най–отпред на стадото си Българско в Бояново,в Харманли,в Елхово,в Ямбол,в София на Овча купел и Лъвов мост,на границата с Динко и Перата,и щото си назначен От Горе за Божи посредник с хората в нужда,не ни поведеш в мирен молитвен поход–литийно шействие за защитата на унищожаваната ни Родина и за спасението на жертвения Български народ! 

Къде сте и вие,Български православни духовници,чиито предци с черни раса турците и гърците юдо–фанарвиоти първи изгаряха и одираха живи със жертвените им миряни в църквите,потърсили при тях спасение,а сега се хващате за брадите безсрамо пред хората за църковни имоти и облаги,и няма кой да поведе и спаси оскотяващите Българи, заобиколени от вълци без овчи кожи вече!

Защо не извикаш и руския патриарх Кирил с цялото му влияние в Русия и в православния свят!

Гръцките и сръбските попове не ги търси–те заедно работят със заговорниците за нашето затриване като Български народ и на Светото Българско православие!

Защо не извикаш и големите куражлии протестантските пастори,от които нито един от тях още индивидуално или колективно като християнска общност,не са заклеймили военолюбивата и унищожаваща света политика на американските и западните им доаени,под чието опекунство се гордеят че са,предаващи от религиозен доктринизъм и солидарност народа си Български! 
   
Чухме,че и Слави Трифонов обещал да води Ямболии в протестите,ако няма кой да ги поведе.
Вярваме му–Слави е голям Български Дух! 
 

Кмете на Ямбол Георги,потомък на славен Български феномене жречески род,защо не поведеш и ти стадото си като назначен от Горе (не от партията ти,а от Боговете ни) административен отговорник и пазач на Божието стадо,нали затова вървяхме с теб и зад тебе на литийното шествие в свещения Ямбол с хоругвите на Исус и Богородица на Гьоргьовден заедно с твоя патрон Свети Георги!
Ти нали му обеща,Георге,обеща тогава на Свети Георги,да пазиш стадото му,а поиска от него да те пази и закриля!
Обеща му,нали,Георге!
Ако тогава си забравил,то сега веднага му обещай! 
 
Припомням ти,че когато през март 2013 година те уговарях упорито да присъстваш на учредителното събрание на Комитета за спасение на Безистена от мерзките мераци на главно мюфтийство,и ти търсеше искрено нашата помощ,ти ми отказа да присъстваш,с опасенията,че присъстващите от различни партии и всякакви граждани ще ти спретнат вендета и ще те разпънат на кръст,ако се мернеш в залата,въпреки благородните ти твои и на нас намерения! 
Дълго те кандардисвах и уговарях да дойдеш,като ти давах гаранции,че няма да позволим да се случат такива изстъпления.
Ти отказа.
И добре,че отказа.
Защото тогава хората се нахвърлиха помежду си и върху нас инициаторите,дето организирахме събранието с най–святи намерения,и уж ще ставаме съмишленици,а тебе извън всякакви гаранции щяха да те разкъсат и разпънат на кръст в морално–духовен аспект,а той е най–болезнен и смъртоносно страшен! 
 
Сега ако загърбиш всичко друго и тръгнеш с и пред хората да спасяваме вече земята ни родна на Дедите ни и рода ни Български,не ти гарантирам,но съм сигурен,че на ръце ще те носят Ямболци и ще имаш безценна награда от Горе!  
Онова,дето ти казвам да загърбиш,са партийни облаги,икономически и политически интереси и тоталитарен партиен диктат и обща правителственао политика на ГЕРБ (и на всички останали политически изродени партии и политически елит),водеща България с предателите си министри и досегашен президент към унищожение!

Виждал съм те и в Божия храм със свещ в ръка и смирение пред Исус и Богородица!
Знай,Георге,влезнеш ли вече веднъж в храма Господен и със свещ в ръка Ги потърсиш за нещо си твое,ти вече си сключил с Тях обет,че ще им служиш на Тях и на народа им Български,и вече път назад за тебе няма!
 
И Бойко Борисов съм виждал с кръстния знак да целува иконите–и за него вече връщане назад няма и няма да има прошка за него,за тебе,за мене и за всеки друг,ако предаде народа Божи Български!  
 
Другият път е да предадеш и продадеш рода си,народа си и Българската си свещена Божия кръв за компрадорски колониални и политически интереси и финансови светски облаги,което означава,че вече си смъртник пред Господа и душата ти клета е загубена

image

Кмете Георге,като декларирам пак,че ние за ГЕРБ не гласуваме никога,защото вярвахме и се надаявахме досега по човешки на партията на Валери Симеонов, публикувам отново снимката,на която аз и Ирина се молим за тебе пред Господ Бог Исус и Богородица, Която Истинската доскоро само ние познавахме,на сакралния югоизточен ъгъл на Първосвещения Божи храм Безистена! 
Тогава пак бяхте в предизборна метежна треска,но важното е,че от този момент нататък за тебе отърване няма от здравата им хватка.
От Тяхната здрава спасителна хватка!

Обръщаме се и към вас,други ямболски политици,които постоянно сме ви търсили да ви представим поне пред официалните ни Християнски Кумири,но никой от вас не се отзоваваше–къде сте и всички вие други политици от партиите ви,появяващи се сред народа само по време на избори! 
 
И представа си нямате вие и господарите ви вътрешни и външни дори,как съвсем скоро ще лазите поединично и вкупом в горко разкаяние пред Боговете ни Български и Техните Светии в Първосвещения Божи град Ямбол и Първосвещения Божи храм Безистена,които Светии всички до един са наши и ваши предци,но отишли вече Горе и като безусловни Божии служители и облечени с Божия власт и пълномощия,управляват безпристрастно света и хората–потомците си земни,в свършека на трансепохалната епична драматизация Българите и човешката цивилицация  
 



През ранната пролет на 1373 година дивите османски орди на нашествениците,потомци от които са и сегашните заговорници срещу Българите и организираните от тях нашественици,нападнаха и обсадиха Свещения град Ямбол сред равна и беззащитна златна Тракия.
 
Четири месеца Ямболци защитаваха със живота си Първосвещения Божи град. 
 
Никой от вашите предци,живеещи по огромното Българско царство по целите Балкани и Европа,не се претече на помощ дори с глътка вода,къшей хляб и една стрела или молитва,на нашите саможертвени предци,защитаващи Първосвещения Божи град Ямбол,който вече знаете от нашите автентични документи,че е истинският Сътворенчески град на Боговете и постоянно местообиталище във времево–пространствения континиум на взаимно съвместимите Божии измерения и светове–Олимп,защото Олимп е и Олимб,който е Имбол,и по–точна Иамбол,сиреч Ямбол!
 
Ямбол падна геройски в юлските жеги от липса на вода и епидемии. 

След Ямбол паднаха всички Български градове и територии–една след друга и вкупом.
Настъпи най–страшното и дълго в човешката история робство. 
Турското робство.
За 500 безкрайни ужасни години.
  
Сега тълпите на безкултурните невежи нашественици,но посветени за обещаваните им екстри и промоции на Райската земя и бяла християнска свежа плът и кръв –нашата Българска свещена плът и кръв,отново са поведени към Ямбол и България от потомците на същите заговорници и поробители на Българите,таили и готвили перманентно векове и хилядолетия коварни перфидни юдово–адови планове за новото и окончателно поробване и унищожение на Българите в черните си души. 
 
Знайте!
Ямбол падне ли,пада не само Българи–пада цяла християнска Европа,пада целия прогресивен човешки свят и цивилизация!

справка–
падането на Ямбол и България под турско робство и неуспелият напълно поход на нашествениците към християните,завладели тогава само половин Европа,но сега вече имат внедрени контингенти с бойци–командоси във всички европейски държави и най–вече всички техни управници и политици на всички нива са отдавна в заговора,купени от заговорниците и държани здраво в мъртва хватка! 

В Нета Българите/българите сте се хванали за гушите в разделение на фили и фоби,на за и против,на червени и други партийни цветове и безцветни техни уродливи клонинги, на чалгаджийски кухи и кичозни безсъдържателни стотици фейсбук олигофренски групи и безмислени занимавки,с пренебрежение,подигравки,хули и обиди към всякакви опити на отчаяните хора да защитят България и Българщината. 
 
Ей го българинът Путин,когото християнският Български народ очаква като Месия да ни помогне срещу нашествениците,в тайно политическо и икономическо съглашение с Ердоган,с американци,Меркел,турци,гърци,и юдеи,че и Орбан в заговора,вече подготвят да ни изпратят поредния контингент от 1 000 000  нашественици от Сирия и главорези между тях от всякакви други страни,които Турция "няма да може да задържи" и ще ги докара на границата ни и вкара в Родината ни! 

Че ти си бил русо–фил,пък ти американо–фил,турко–фил,фоб някакав и соросоид, грантаджия,ти пък чалгар и не интересуващ се от политика,ти пък безчестен бизнесмен крал от "Ямболен",от другите ямболски предприятия и от всички предприятия в разпердушинената ни жалка държава,крал от банките,крал отвсякъде народа и довели го всички и с нашето индиректно участие до просешка тояга и геноцидно демографско изтребление,и сега си бил само "честен" бизнесмен,ти пък борчага,ти комунист безбожник или псевдо–демократ и псевдо–християнин лицемерен и само празничен или религиозен фанатик – ама хич никой няма да ви пита и басма да ви цепи!
Калъчката и по главата и до девето коляно,че те имат обичай първо предателите и богатите да колят!

Ще избягате в САЩ,Австралия или на полюса ли? 

Свършат ли с Ямболии и другите Българи в България,ще подпукат по списък и под строй и всички Българи и българи и в Германия,в Испания,в Гърция,в Англия,в САШ,в Австралия и по целия свят,защото всички сте запланувани и прошка няма в плановете на заговорниците за никой! 

В един от постингите ни на тази преватнивна просветителска тема,една патка–българка емигрантка в Канада или в Австралия май че беше,млада жена,на която и подобни като нея ние казваме елегантно "бяла птица",изрева ужасена и искрено възмутена на живо в коментарните ни форуми: "Ама защо и нас ще избиват?",на което ние вече бяхме отговорили на много места защо!
Да чете бялата птица,четете и вие нашите документи в блога ни и правете връзка с всичко това,което става по света около нас сега,че то е само заради нас–Българите, феноменният Божи народ от памтивека за изтреблението ни,и което ако проумеете,е вече гаранцията,че сте стъпали на фундамента на твърдата спасителна скала,защото ще се познаете и разберете,че вие сте феноменни потомци на Боговете Демиурзи и сте непобедими и Божието наследство–целият свят,е наше наследство с всички екстри и промоции, обещавани ни от Господ Бог Отец Исус Творецът и Света Богородица,Която е Великата Богиня Майка,позната от послесдното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена, Съпругата на Исус,от които генетични новоепохални потомци сме половината Българи в България и безброй още милиони Крипто–Българи по целия свят,които сме феноменният духовен и интелектуален прогресивен елит на всички народи и племена! 
 
Скоро всички ще почнете да пищите в отчаяние и обезумели в безизходица,както сега пищят ужасените ви души,знаещи какво ги очаква стопаните им,нечуващи техните предепреждения!  
 
Виждали ли сте как докато ги колят овцете,колко безучастно всички останали овце гледат с интерес как до тях се гърчи поредната заклана овца от обреченото стадо!  
 
Или софиянци ще въздъхнат,че не са само в София ислямистите,а сливенлии ще си викат на ум "Добре,че Карандила и Балкана е зад нас!" 
 
Вижте всички наши постинги,какво ни готвят и вече го изпълняват заговорниците,и конкретно постинга ни  

Давате ли си сметка,че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците, всички Българи/българи–без политическо,класово и др.разделения,ще бъдат избити! 
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527 
 

Слави и Ку Ку Бенд - Моя страна, моя България – ft. КРИСИЯ (live Арена Армеец) 

Та чухме,че и Слави Трифонов обещал да води Ямболии в протестите,ако няма кой да ги поведе.
Вярваме му–Слави е голям Български Дух! 
Но човешките му сили въобще не са достатъчни в тази битка на живот и смърт за спасението на Българския род!  
 
Защото ето вижте с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 

и всички други документи от блога ни


кои единствено могат и ще ни помогнат на финала на драматизацията!

НА ЖИВОТ И СМЪРТ само с=само с Исуж и Богиня Матара Диана

Затова вижте и всички други документални статии,с които ви показваме единствения път за Спасението ви.
Пътя ви го показват Те! 
 
А утре,и в други ден,и винаги–ние ще бъдем с вас,както постоянно всяка минута и всеки наш дъх,сме постоянно с вас! 

image
 
Както нашите Богове са постоянно до нас ден и нощ плътно с безбройната си Небесна армия и всемогъщо Войнство във вече все по–осезаемото все още невидимо общо взаимно–съвместимо пространство около нас,

image

и които Богове сега ви се разкриват в култовия революционен куплет,който организаторите Българи от Бояново вземаха за свое саможертвето знаме:
 
image



ДА СЕ СЪБЕРЕМ с=с
Исус и Богиня Мадара 

СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ с имената на=ДА СЕ НАЗОВЕМ с имената на Бог Иса и Богиня Диана
 
 
Виждате ли и проумявате ли,кои са нашите Богове и каква сила сме с Тях! 
 
НАШИТЕ БОГОВЕ СА=
Бог Исуш и Богиня Диана 

 
Вижтате ли и проумявате ли,какви чудеса ни разкриват по окултен път в духовния свят Боговете ни и какви трансформации се случват със съзнанието ви и цялата ви психо–енергетика,как се издигате и обличате в мощ и сила! 
 
ТРАНСФОРМАТСИЯ чрез=чрез Исус и Богиня Матара Диана


И ще нанесем едно пояснение,да не стане някое недоразумение,патаклама и сахатлък!  

В пламенния революционен призив на култовата ни песен ще укажем,че счупването на главата на змията е литературно–художествена хипербола и преувеличение,и че ние и от Горе изрично се дистанцираме от такива проявления в действителността, защото тая змия и всички змии в алегоричния сюжет и в епичната световна трансепохална драматизация,са метафорично прикритие на Божиите актьори с отрицателните черни роли,и те всички са от Божията Българска династия Дуло,чийто херметичен животински хералдически символ от Древно–Българския календар е Змия,Змей, Дракон и всички 12 змейски синонима в Свещения Български език,на които Божии династи през хилядолетията и вековете са дадени лошите роли,и категоризирани с култовата евангелска притча Блудният син,за всички тях Главните Кукловоди–Боговете ни,са приготвили пост–драматичен катарзисен сюжет и за тяхното спасение по тяхно желание!

СЮЖЕТ от/за=от/за Исуж и Диана

КАТАРЗИС от=от Исуз от Тракия=от Кристоз  

ДРАМАТИЗАТСИЯ=
Исуз и Матара Диана  
 

екип на bezistena и Свети Васил Левски и синът му Свети Петър Дънов–закрилници и водачи на Българския Божи народ!

image

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
20.10.2016 21:42

МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Така е Адаш, Ямбол е най-истинският ...
21.10.2016 21:47
Така е Адаш, Ямбол е най-истинският Български град!
Знам го от личен опит!
Там имах закрила, там ми се реши всичко- семейство, работа, бъдеще
Без да съм обвързан с града, освен с 14 месеца военна служба
Велик град е Ямбол за мен!
Някаква невидима сила ме пазеше, дори и при младежките щуротии, които правех!
Да сте благословени градът ти и ти, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Благодаря ти, Приятелю, от мое име, ...
21.10.2016 23:18
Благодаря ти,Приятелю,от мое име,благодаря ти и от екипа ни!
Скоро време идва времето,Адаш,когато с Любимата ти съпруга пак ще дойдете в Свещения и скъп на душите ви Ямбол,за да се преосветите и получите Бащиното ви и Майчино феноменно наследство,което ви е по право!
Феноменното наследство от Родителите ни–Боговете Демиурзи,които познаваме от последното им аватарно явяване в Ямбол и България преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,и които скоро ще се явят за да спасят Българския си народ и ни дадат обещаното наследство–целият свят и Безсмъртие и Вечен живот!

Бъдете благословени,Приятелю!

НЕВИДИМА СИЛА МЕ ПАЗИ=Сила от Богиня Мама Диана и Бог Иза
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675172
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!