Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 20:16 - Как и на каква цена Извънземните вербуваха посланик Мая Тодорова да им разнася конспиративната поща в гнездото на рептилите Брюксел!Импресия в синьо.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3057 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 11.10.2016 23:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Оставете на мира посланик Мая Добрева–кичозна била,антимодна икона била, недоразумение била,срам и позор за България била,ква ли още не била !
Жената си върши съвестно работата на официално лице на България по осветените дипломатическите подиуми на Европа,където най–често неофициалната задача на дипломатите ни е да работят всячески комплексно срещу Българите,като задължително проявление в тази посока е да представят колективния портрет на Българския етнос пред света в най–отблъскващ и неприятен гротесков браз.   
 
Фейсбук гръмна с убийствени каментари за едно от представителните лица на анти–Българската българска дипломация,но дипломатката си върши съвестно работата в официалната и неофициалната си длъжностна характеристика,за която работа е назначена на наша издръжка с високо заплащане,но тя върши и още една работа,за която обаче и хабер си няма–да бъде пощенско информационно муле на Извънземните,които я товарят да им разнася конспиративната поща с документи с кодирани секретни послания за Техния земен контингент– Българите,които Мая да носи и разпостранява най–официално без да си има и ни най–малко понятие за тази си почетна и отговорна,но рискована мисия на куриер за връзка на Извънземните с Техния главен експериментален продукт–Българите,заради които Те разиграват този трансепохален реалити драматичен спектакъл "Българите и човешката цивилизация!" 
 
Ще разтовариме пощенската пратка от куриера и ще отворим и разсекретим поредния пакет с уникални  секретни документи,които Извънземните,(които са Българските Богове Демиурзи и поради което ние ще ги титуловаме като Българските Извънземни) ни изпращат по поредния оригинален начин и куриер и със съдействито на две публикации в 24chasa.bg :

Наш посланик впечатли с пера Великия херцог
www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5800689
 

Мая Добрева - гуру на дипломатическия стил
www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5802176 
 

Статиите,и особено втората,са написани като "аналитичен коментар на експертите по мода и стил" на електронното издание и са в майсторски издържан елегантен стил с финно завоалиран професионален тънък естетически сарказъм,от които статии ние сега ще извлечем възловите послания,които са вложили Извънземните,и като ги въведем в 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


ще ги разшифроваме и разсекретим за вас за общо ползване и просвещение.  
 
 image 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
www.mfa.bg/events/6/1/5035/index.html 
 
Започваме със сакралната семантика на името на посланичката и нейната длъжност–извънреден посланик: 
 
МАЯ ДОБРЕВА=Бог и Богиня Мадара
носителка на основните първостепенни титули на Българските Богове Демиурзи според Сътворенческият език–Българският

ИЗВЪНРЕДЕН ПОСЛАНИК
на/от=на/от Богиня Диана и Исуз Бълкарина 

ИЗВЪНРЕДЕН ПОСЛАНИК
на/от=Бълкарин на/от Богиня Диана и Исуз  
 
Разсекренените документи на длъжността на Мая указва категорично,че на тази отговорна позиция могат да бъдат само Българи–династични потомци на Българските Богове,като условието е заемащите тази длъжност да бъдат Българи и Българки с главно Б според постъпките и делата си!
Неотговарящите на това изискване ще си понесат последствията когато скоро се явят пред Шефовете в Съдния Ден! 
 
ШЕФОВЕТЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на СЪ ДИЯН=ДЕН на
Иса и Диана
 
Статиите ни съобщават,че Мая Добрева е избрала за официалното си представително облекло светло синият цвят,който го дефинират и като "бебешко син цвят".
Ние успокояваме Мая,че тя въобще нищо не е избирала–освен че трябва да спазва и се съобразява стриктно с протокола,целият неин конкретен и детайлен избор е манипулиран и ѝ е внушен пряко всички нейни мераци и естетически норми и правила, от Кукловодите Отгоре,с които ви запознахме в последните наши постинги  

Modus operandi и може ли човек да действа извън рамките на действие на Modus operandi? Чии кукли на конци сме и защо Извънземните са ни блокирали отвсякъде!
bezistena.blog.bg/history/2016/10/04/modus-operandi-i-moje-li-chovek-da-deistva-izvyn-ramkite-na-.1480435  
 
Кои са Извънземните,внедрени между хората ,които от близо и от дистанция контролират,манипулират и управляват епичните световни събития и нас!PUPPET MASTER. 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/06/koi-sa-izvynzemnite-vnedreni-mejdu-horata-koito-ot-blizo-i-o.1480976 
 
Мая бе принудена да избере този цвят,за да се получат тия словесни анаграмни комбинации,в които са вложени характеристиките на нашите Богове: 
 
СИН ЦВЯТ=Богиня Диана и Исуц=Богиня Диана и Исус 
 
СИН ЦВЯТ=ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Първосвещеният Божи храм в Първопрестолният град на Боговете Ямбол и Тяхно постоянно местообиталище във време–пространствения континиум на невидимите взаимно–съвместими Божии измерения и светове

СВЕТЛО СИН ЦВЯТ=ЦВЯТ на Дуло от Исус–
с който документ ни съобщават,че Мая е непосветена династична потомка от Българския род Дуло 

Това съобщение касае статута на Мая,но това съобщение в другия му деанаграмиран прочит ни казва най–великата и дългоочаквана от Българите и човеците блага вест–че Спасителят вече е тука и скоро ще се яви с Явяването на Боговете ни!  
 
СВЕТЛО СИН ЦВЯТ=Сина на Бог Исус и Богиня Диана от Дуло–
Божият Син,Човешкият Син,Спасителят
 
Затова и Посветените Българи,от които е целият интелектуален елит на всички племена,и които ръководят и Института по цветове Пантон (Pantone),определиха за официален цвят на 2016 година светло синият цвят,за да направят по този оригинален начин поредното превантивно просвещение на Българите и света,че Божият Син, Спасителя,съвсем скоро време ще се яви за провеждане на спасителната си мисия!

Pantone (Пантон) — всемирно известная организация, признанный авторитет в области цвета и поставщик цветовых схем и передовых технологий точной передачи цвета для различных отраслей промышленности: печати, производства цветных красок, ткани и пластика, цифровых технологий, моды, архитектуры, дизайна интерьера. Во всем мире Pantone является своеобразным языком цвета, помогающим передавать сообщение по цепочке «дизайнер-производитель-продавец-покупатель».

Институт цвета Pantone (Pantone Color Institute) — исследовательский центр компании Pantone, занимающийся экспериментальной работой с цветом и его влиянием на различные отрасли (моду, полиграфию, дизайн интерьера, рекламу, кино и пр.). Признан во всем мире как ведущий источник информации о цвете. 
 
PANTONE=PO TEAN=Богиня Диана

PANTONE COLOR INSTITUTE=ИНСТИТУТ на Бълкари от Диана 
PANTONE COLOR INSTITUTE=
Кан (Жреци) Друиди от Дуло на Иса и Диана
 
Светло синият цвят ца 2016 година фигурира в каталога на Института по цветовете под официалното название “серенити”,което се превежда на Български и като синева,  

СЕРЕНИТИ=НЕСЕРИТИ=Насарет=Назарет 

СЕРЕНИТИ=Отриси

Царството на Отрисите в истинския Рай на Земята–Тракия,чийто същински Сътворенчески център и столица е Божието родно место и местообиталище Олимп,Олимб,Имбол,Ямбол 
 
НАСАРЕТ=АТРЕСА + Н (кодировъчен назал) =АТРЕСА=ОТРИСИ=Рай на Иса и Диана 

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ + Н (кодировъчен назал)=Иза и Мария

СИНЕВА=Иса Бог=Бог Иса



плейлиста Синя импресия

Синева 
Утре

СИНЯ ИМПРЕСИЯ=Бог Исус и Мария 
 
Според специалистите и езотерично настроените е възможно да се търси и закодирана символика в тоалета,с който посланик Добрева се е представила пред Великия херцог,като посветеността им стига до това да считат,че символиката е за една доминираща синева в отношенията ни с Люксембург оттук нататък.   
 
Разбира се,че ние ще продължим оттук нататък и ще разкрием за непосветените,но благословените да се просветят и станат посветени Българи,какъв е скритият символен смисъл на тоалета на Мая Добрева: 
  
 
ЗАКОДИРАНА СИМВОЛИКА от=от Балкири,Кан (Жреци) на Исуз и Майка Диана 

ДОМИНИРАЩА СИНЕВА=ДОМИНИРАШТА СИНЕВА=Исуш и Богиня Мадара Диана  

 
 
Модните разбирачи и естети от 24 часа насочват вниманието ни към чантата на Мая  тип минодиера,който моден чантаджийски атрибутен термин ни води само при Една модистка,Кръстница на модела: 
 
МИНОДИЕРА=
Мадара=Диана Мария
разбира се,че Мария Магдалена е законодателката на висшата мода за всички области на модата въобще,но Тя не е сама,защото с Нея винаги е и Висшият модист–Исус! 

ВИСША МОДА=Исуш и Богиня Мад
 
Затова и Техните деца–Българите в двата свята,са законодателите на човешката мода и периодично и постоянно Отгоре спускат идеите за новите модни тенденции. 
 
ЗАКОНОДАТЕЛИ НА МОДА=Кан (Жреци) от Дуло на Иза и Мат Диана 

image 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
www.mfa.bg/events/6/1/5035/index.html   

Ще насочим вниманието ви и към официалния протоколен атрибут от облеклото и снаряжението на принц Анри–огромният оранжев пюскюл на колана му,който много форумци по коментарите по тази снимка взеха за "оранжева пазарна чанта"! 
 
image 
 
Ето и разшифровано секретното атрибутно послание на "оранжевата пазарна чанта" на принца,династичен братовчед на Мая Добрева:
 
ОРАНЖЕВ ПИСКЮЛ=Бълкарин от Бог Исуж 

ОРАНЖЕВ ПИСКЮЛ=
Бълкарин,Син (потомък) на Бог Ежуа

СНАРЯЖЕНИЕ на=на
Жар Исана Царят Исус,на Цар на Исус 

Нека да спрем вниманието си и върху любимите на Мая аксесоарни атрибути–шарените гривнички бранзулетки,които предизвикаха голям интерес в социалните мрежи.      
Разсекретяваме посланието,вложено в тия модифицирани Български мартеници,които носят същата сакрална информация за Кръстницине им–Българските Богове:  
 
БРАНЗУЛЕТКИ=
Диана и Иза Булкарина
прокламация във вид на красива безобидна шарена гривничка,че Боговете Демиурзи са Българи!

БРАНЗУЛЕТКИ=Бълкари на Диана и Иза
визуално херметично комуникативно послание,че приносителят на бранзулетката и Българин или българин от рода на Българските Богове   
  
 
ШАРЕНА ГРИВНИЧКА БРАНЗУЛЕТКА=ШАРЕНА ГРИВНИТШКА БРАНЗУЛЕТКА= Булкарин Кан (Жрец) Шар на Богиня Диана и Изуш от Тракия –
съобщение,казващо на посветения:"Виж,Приятелю,аз съм Българин от жреческо–царския род на Българските Богове от Тракия!" 
 
Цветовата гама на гривничките са в аквамарин и тюркоаз,които аристократични цветове ни съобщават,защо са кръстени така :

ТЮРКОАЗ=Тракия Иза=Иза от Тракия

АКВАМАРИН=
Бокиня Мария

Ето пак свръхсекретната тайна на нежната перушинка мартеничка: 

МАРТЕНИЦИ=МАРТЕНИТСИ=
Матара Диана и Иса 
 
Когато се срещаме,вие виждате,че от нашия екип навсякъде винаги и целогодишно носим на ръцете си малките нежни мартенички,като знак по който да ни познават Боговете ни,че сме Техни.

Не че Те не ни знаят кои сме,ами да показваме,че ние вече знаем Те кои Са! 
 
За което ви съветваме и вас да си носите мартеничките!
Ще ги носите–бъдете абсолютно сигурни! 

image
ШАРЕНА ГРИВНИЧКА БРАНЗУЛЕТКА=Булкарин Кан (Жрец) Шар на Богиня Диана и Изуш от Тракия 

image
+
image
szhaman.livejournal.com/1405739.html

БРАНЗУЛЕТКИ=Диана и Иза Булкарина  

БРАНЗУЛЕТКИ=Бълкари на Диана и Иза
   
МОДИФИЦИРАНА МАРТЕНИЦА=
Исус и Богиня Диана Матара Мария  
  
Само малко отклонение за един практичен много фатален и жизнено важен проблем–как да избегнете генното модифициране,което провеждат заговорниците срещу Българите и българите с безброй перфидно разработени подробности и най–малки детайли в безбройните им тайни лаборатории от години с геноцидна цел връз свещения Божи ген на Българите – генно модифицираните продукти и храни, кеймтрейлса,химическата убийствена фармация,ваксините,отровите във питейната вода,отровите в новите строителни материали,канцарогенните материали, психотропни,психотронни,ултра,инфра и радиоактивни и други облъчвания, кич,чалга,ориенталщина,и всякакви още чудовищни подробности,за които дори и не подозираме,в това число и религиозно ценностно и културно–етническо и расово модифициране с ислямистите. 
 
Главната и основна формула и универсална защита се съдържа в същата терминология–генно модифициране: 
 
ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ срещу=ГЕННО МОДИФИТСИРАНЕ срещу=
срещу Гена на Богиня Мадара Диана и Иса  
 
Проумяването от Българите и българите,че тази тотална чудовищна бясна война се води срещу нас,защото ние сме приносителите на този свещен Божествен феноменен ген на Боговете Демиурзи,е най–важното условие и вече фундаментално постижение и старт за спасението ви,защото вие вече сте уведомени и просветени и знаещи и посветени,че имате Божествен феноменен статут и потенциал,който при активиране и желание от вас да го развивате под ръководството на Боговете ни в положителна посока по Божиите правила на познание,живот и практики по законите на Всемирната Любов,ще ви облече с Божествена сила,мощ и защита,които непрекъснато ще растат и ще се увеличават,и които тогава никакви атаки не могат да преодолеят и ви навредят,победят и унищожат! 
 
Кой ще повреди и победи Българите,Божии потомци,самите осъзнати вече богове, които с всяка нова стъпка растат напред и нагоре към Боговете и към главното Б на наследствения ни Бащин и Майчин титул Бог,Богиня!  
 
Забелязахте,че изписваме Българите с голямо или малко Б и б–знаете защо е тази сегрегация–защото едните са читавите и праведни Българи от Божието потомство, другите са от изродените му кланове и разклонения!
Главната фундаментална причина и вина за това разделение не е у нас–това е според раздадените дългосрочно различни роли на драматичния Божи сценарий и режисура, които всички сме принудени от Главните Кукловоди да играем безусловно, докато приключи трансепохалният спектакъл и завесите паднат и маските се свалят и всички заедно се опростят и заживеят по Божиите изисквания и закони,които осигуряват обещаните от Исус Безсмъртие и Вечен живот–тука,на Земята,в Дух,плът и в кръв,сега и завинаги!  
 
ПАДНА ЗАВЕСА от=от Богиня Диана и Бог Исуз 
 
ДА ЗАЖИВЕЯ с=с Богиня Диана и Изуж
ДА ЗАЖИВЕЯ на=на ВЕЗИЖДЕНА=на БЕЗИСТЕНА 
 
ПО ИЗИСКВАНИЯТА на=на Бок Исуз и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  

ЗАВИНАГИ=
ЗА ВИГ=Иза Бог=Бог Иза 

Така ви показахме пътя за спасение от преследването на Българите с феноменния Божи ген,който ще остане Безсмъртен и ще живее завинаги! 

ЗАВИНАГИ=ГИН ВА ИЗ=Гена на Бог Иза

ЩЕ ЖИВЕЕ ВИНАГИ=ШТЕ ЖИВЕЕ ВИНАГИ=Гена на Бог Ежуш и Богиня Диана   

 
И постоянно ви казваме и показваме,че и преследваните Българи,и българите помагачи на заговорниците срещу Българите,са проектирани и планирани от заговорниците да бъдат затрити тотално,ако те осъществят пъклените си планове,за да си гарантират,че Свещеният Божи феноменен ген,който е свръхмобилен и нестационарен и жилаво–издръжлив на геноцидния терор и вирее в латентен режим неопределено дълго време и при читавите,и при изродените Българи,ще бъде унищожен–поради което нашето просвещение и оферти за Спасение са за всички Българи и българи! 
 
От статиите научаваме,че на ръцете на Мая марсалените мъниста са в компанията на златна гривна .
Тия комбинации ни съобщават:
 
МАРСАЛЕНИ МЪНИСТА=Дуло от Исус и  Ма (Майка)Мария
 
ЗЛАТНА ГРИВНА=Българин (Българка) от Диана и Иза  
  


 
 image
 
 
 
  
 
 
 
+ 2 статия




Показваме тази снимка на срещата на посланик Мая Добрева с краля на белгийците Philipp Leopold Ludwig Maria,за да покажем,че двамата са братовчеди,защото и той е от Българската Божия потомствена династия Сакс Кобурги,кланово роене и разклонение на династията Дуло,състояща се само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,разположени в диапазона на широкото пространство между + и – статута им,между доброто и злото,между святите и нечестивите. 
 
САКС=К САС=Кан (Жрец) на Исус

КОБУРГИ=КО БУРГИ=Кан (Жреци) Бурги =Жреци Българи 

ФИЛИП=ПИФИЛ=Пафел=Павел

Б/българин,династ от кланове на Българската династия Дуло,кръстен на Родоначалника на новоепохалната генерация на Дуло–Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е и Родоначалник на Българската династична жреческо–имперска династия Флави–и на Свещената Българска империя,защото Павел е всички т.нар. "римски" императори от Нерон (роден 33 г),който е и Тит Флавий Веспасиан..,и всички императори до Диоклециан (+ 333 г.) включително, защото Павел е истинският Цар Авитохол от съхранения автентичен зашифрован Български родови документ–Именникът на Българските Канове (Жреци),живял 300 години от 33 до 333 година,когато преминава в транспространствено светейщо служение като Свети Павел,и който защото е култовият Сеяч от възловата новозаветна притча за Сеяча и Божието семе,като Първожрец и Император на единната световна Свещена Българска империя имплантира по естествен генно–инженерен път Свещеното Божие феноменно семе сред всички племена и народи на земята за техния културно–цивилизационен новоепохален рестарт. 
 
ПАВЕЛ=ВАЛЕП=Вилип=Филип=Флипи=Фливи=Флави – Флавий,Флавии–
херметичният жречески хералдически индекс на новоепохалната династия Дуло от Павел
 
Ето и разсекретеното родово Българско династично родословие на краля на Белгия 

Philipp Leopold Ludwig Maria=Филип,Балг Ел (Змей) от Дуло на Богиня Диана Мария (Магдалена)  

image

Това е личният герб на краля на Белгия,който ще сравним с един много познат древно–Български герб за да изнесем поредната ни информационно–просветителска лекция на инзвънредната ни посланичка в Белгия от нашия скорошен постинг

Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите?
 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278



...Ръзсекретявяме и името и на толкова ненавиждания в последно време град Брюксел, столицата на духовното падение и на политическия разрат,израждане и главен щаб на заговорниците срещу Българите: 


БРЮКСЕЛ=БЮЛКР ЕС=Иса Бълкария=Бълкари на Иса
като с този декодиращ акт разбиваме входящата пускова парола на тази българо–юдейска адова цитадела и развъдник на отровни рептили от Дуло,разпълзяли се по целия свят,и като я превземаме,я въвеждаме в наше подчинение и служение в името на Отец ни Господ Бог Исус Българина    
 
А иначе официалната манипулационна псевдо–наука етимология дава поредното свръхопростачено десакрализирано травиално и обидно и позорящо обяснение на името на Брюксел като идващо от старохоландския Bruocsella,Bruxelles,което означавало–гледайте и се дивете сега на бездуховните и тъпи предци на белгийците,как са си кръстили уж свещеното селище– блато (bruoc) и дом (sella) или дом в блатото!!! 
 
Ега си тъпаците,ега си простаците,ега си будалите,да си построят дома в блатото при комарите и пиявиците да им пият кръвта и хващат ревматизъм,че и най–позорящо и сквернящо ги да го нарекът на простотиятата си! 
 
Само че тия предци на белгите,кръстени така по един от титулярните етноними на Българските жреци и техни Духовни водачи и строители на светилищния им център и селище,са го кръстили точно и стриктно по името на техния и нашият Бог–Исус Българинът,като са поразместили малко буквичките в анаграмно хорце,за да мине номерът им и информацията през вековете на геноцид и тотална цензура!

BRUXELLES=БРЮКСЕЛЕС=Исус Бълкария=Бълкари на Исус

БЕЛГИ=
Балги=Бълги–Българи 

 

Белгите били келти,незнайно от къде дошли,затова ние им подсказваме,че са дошли от там,където е родното место и първосвещен дом на Жреците/Кановете от Дуло–Раят на Земята–Тракия,Ямбол и Безистена,което е документирано в обобщения им етноним: 
 
КЕЛТИ=
К ТИЛЕ=Кан (Жреци) от Дуло 
 
Защото са потомци на Българските Богове,затова и Жреците на келтите–Друидите,са кръстили главния си център по тия места,където са живели ремите–аристокрацията на белгите,(сиреч Българската родова жреческа каста) с Божиите имена с лека анаграмна заврънтулка на Дуроцерторум,сега Реймс

РЕМИ=МЕРИ=Мария

ДУРОЦЕРТОРУМ=Друиди и Царе на Мария 

РЕЙМС=
ЙС МЕР=Иса и Мария 
 
И само за справка я да видим на герба на кралската фамилия Белгия и на кралството де са турили хералдическите лъвчета от култовия герб на древния Ямбол и управителят му Цар Иван Шишман: 
 
image 
 
Ами тука са си Българските лъвчета.
 
Ето ги и на оригиналния хералдически прототип–гербът на Ямбол ––––––––

image

Древният герб на Ямбол–трите лъвчета,които са истинската Българска Света Троица–трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена–Синтия,и близнаците Павел и Петър.
Инфо за тях колкото щете в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и трите деца на Исус и Мария Магдалена"



Съобщението,че за аудиенцията в кралския дворец в Брюксел посланик Мая Добрева е избрала строг жакет,като цветният акцент идва от синята лента на ордена “Леополд II”, с който Мая се е декорирала за разговора с Негово Величество,ни казва в код следните послания: 
 
АУДЕНЦИЯ=ДУЕНЯ ИЦА=Диана и Иса
официална среща с Богиня Диана и Бог Иса 
 
СТРОГ ЖАКЕТ=Кан (Жрица) на Диана и Исуж от Тракия
ти,Мая Добрева,Б/българка от Кърджали,си Ж/жрица от рода на Исус и Мария Магдалена,вече посветена,и си длъжна да служиш на техния Великомъченически Български народ с цялата си душа,мисъл,действия и същество,дори и да се жертваш за Божия народ,чийто представител си,ако е необходимо!   
 
КЪРДЖАЛИ=
Кан (Жреци) Жаре от Дуло
свещено изконно Българско жреческо селище

Повече няма да се занимаваме с дипломатическия гардероб на Мая,само ще разсекретим финалната констатация на статията,че това е“специфичния дипломатически стил на Мая Добрева” 

ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СТИЛ=СТИЛ на Кан (Жреци) от Дуло от Исус и Богиня Мат Диана 


Мая,от профила ти във Фейса вземахме за дешифриране с добри намерения твои любими занимания,както и тази мисъл на ученикът на Беинса Дуно,посветеният Българо–израелтянин Айнщайн: 

"Всички знаят,че това е невъзможно,но намира се един,който не знае–и той го прави",от която ще разберем от кои е този,който се намира да прави всичко: 

 
НАМИРА СЕ=Мария и Иса

АЙНЩАЙН=АЙНШТАЙН=
ЙША ТАЙНЕ=Ешуа и Диана

image  

BELGIAN RED DEVILS=Българи от Дуло на Богиня Диана и Иса
виждаме от профила ти,че си почитателка на червените дяволи от Белгия,и ще ти кажем,щото незнаеш,че тия футболни червени дяволи от Белгия са все генетичен експериментален продукт на Дедите ни от Дуло,и наверно отродена си забравила вече,и че през 1965 година Георги Аспарухов–Гунди,им вкара два фантастични гола за две минути,за да се класираме за световното в Англия.
   image
Този Гунди също е твой братовчед,който сега в качеството си на Свети Георги Аспарухов ти съобщава тази радостна вест,както и те просвещава с нашия общ постинг,че той е от правата династична първосвещена златна династична линия на Исус и Мария Магдалена като прапра–внук на Васил Левски,на отбора по името на който,виждаме с радост в профила ти,че и ти си почитателка

Свещената жертвена генеалогия на децата и внуците на Васил Левски.Гунди–генетичен потомък на Левски от Дуло.
bezistena.blog.bg/history/2016/06/30/.1347635
!

image

The Secret–поредица книги
 
От любимите ти четива избрахме да разсекретим за просвещението ти поредицата книги от The Secret,чийто единичен монограмен инициал и символика и име на поредицата безусловно те водят при Отец ни Исус!    

                                      S = Иса 
символиката е категорично понятна и еднозначна на разлютена изправена и S–извита Змия,Змей,който рептилски символ е херметичната хералдическа животинска символика на Боговете Демиурзи Исус и Майка Мария и на династията им Дуло от древно–Българския езически календар

THE SECRET=Диана и Иса от Тракия
безапелационен висш словесен символ и запис на конспиративното понятие тайна,секрет! 
  
 image
 
Любимият ти автор е Българо–израелтянин и също наш общ роднина: 

АЙСАК АСИМОВ=Кан (Жрец) на Богиня Ма и Исус

FOUNDATION AND EMPIRE=Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана  

 
На резонния въпрос на форумци от социалната мрежа,как и защо Извънземните,Които са Боговете ни,допуснаха така да се излага Техният Божествено красив народ и феноменен етнос с наистина отчайващо безквусният кичов официален протоколен тоалет,Те ни отговарят,че Техните посланици и мисионери със специални мисии и задачи могат да имат всякакъв външен вид и поведение,като така повече хора ще видят и обърнат внимание на Техните послания,изпращани много често в негативна капсула,но важното е каква Душа носят и че носят синята Божия кръв и Техния феноменен ген,и още ни казват,че толкова мъки и гаври сме изтърпели ние Българите,че и това ще преглътнем по пътя към крайната цел!

СИНЯТА БОЖИЯ КРЪВ=
КРЪВ на Исуж и Богиня Диана 

За компенсация на страданията и теглото ни Извънземните=Боговете Демиурзи,ни подсещат да ви покажем култовите Им постинги за Божествеността и красотите на Българите и Българките,които сме техният многохилядолетен трансепохален висш генетичен експеримент,и заедно с адреса www.facebook.com/profile.php на феноменния фейс–профил на Българинът Асен Великов,ангажиран от Тях за Техен придворен фотограф да прави реклама на прекрасното им Божествено Българско красиво потекло,ги изпратим  лично чрез този постинг на Мая с благодарност за добре свършената работа и я насърчим,че и тя е Тяхно феноменно Божие дете с такива вътрешни и външни параметри и характеристики според Техния сценарий и драматургия,и че ако иска да се ползва с феноменните Божествени екстри,които са заложени и у нея,и да се облече в безсмъртие и вечна младост,съпридружени с класически параметри и характеристики за Божествена красота на външния си вид по избор,което е началното ниво на Божиите промоции,то тя да влиза в нашия блог на Академия Форум на Безистена и започне усилено да се просвещава с Божията наука! 

image
 
Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Древните Българи или как академици ни направиха от сияйни и благородни европейци на азиатски безкултурни диваци
bezistena.blog.bg/history/2013/09/21/pada-lyjata-za-divashkiia-orientalski-vid-na-drevnite-bylgar.1150615

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590 
 
Чий ген са Българките,че няма по–красиви,по–интелигентни,по–феноменни,по–...,по– Божествени жени от тях по цял свят дори и на 8 март! 
bezistena.blog.bg/history/2015/03/08/chii-gen-sa-bylgarkite-che-niama-po-krasivi-po-inteligentni-.1344210 



Затова,Мая,благодарим и ние за посланията,които ни изпрати,и послушай съвета на Исус и Мария,чиито непосветена досега генетична потомка си и ти,и потърси Боговете ни с тия формули и позивни,които разкрихме в този наш постинг,както и с всички други наши документи от блога ни,за да можеш да искаш и ти от Тях това,което Те ни обещават,а то е всичко! 

И защото виж от този документ,чия потомка си и ти като нас– 
 
СИНЯТА БОЖИЯ КРЪВ=КРЪВ на Сина на Ежуа и Богиня Диана,

сиреч носиш святата Божия кръв на Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е всички т.нар."римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,защото е истинският Цар Авитохол от Именника на Българските Канове (Жреци),живял триста години от 33 до 333 г,и като ашладисал с феноменният Божи ген по естествен генно–инженерен път за това време всички народи и племена по света (които всички до едно са тракийски племена от синтетични биороботи, произведени по технологията на гл.2 от Битие на Светото Писание–справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и нашествието на извънземните") и ги е присъединил към Свещената Българска империя,оставяйки им за духовен и интелектуален и управленчески династичен елит потомците си,е преминал през 333 година в Божието измерение във временен режим Стелт като Свети Павел–оттогавашен Шеф на небесното светейшество,та затова заради този твой неосъзнат и непознаван досега произход и потенциален феноменен статут,Свети Павел–нашият общ вечно жив Протец,те съветва да отидеш в църквата на Свети Павел в град Антверпен и потърсиш с това познание и просвещение неговите съвети и помощта му за всичките си проблеми,които ти си знаеш какви са,а и той имал да ти казва нещо много важно!
Ще ти помогнем и насочим с малко разсекретена информация в тази посока!

В ТАЗИ ПОСОКА са=са
Богиня Диана и Бок Исуз

Църквата Свети Павел се намира в центъра на стария град на Антверпен,само на няколко крачки от река Шелдт.През 8 век на това место има Българско езическо светилище и храм (истински Исусово–Мариин храм),което инквизицията по–късно разрушава,а доминиканците построяват църква върху свещеното место през 1276 и Албертус Макнус я осветява.

ШЕЛДТ=Дуло от Ешуа и Диана 

ДОМИНИКАНЦИ=ДОМИНИКАНТСИ=Кан (Жреци) на Мат Диана и Иса

АЛБЕРТУС МАКНУС=
Кан(Жрец) от Дуло на Исус и Богиня Матара 

Църквата носи името на Светеца покровител на доминиканците Свети Павел
По–късно църквата е достроявана и изпълнена в култовия Български архитектурен и универсален стил барок

Антверпен е анаграма от Вер (Змей,Змеица) Богиня Диана,а френското му име Анверс означава  Вер (Змей) Иса   

С няколко бързи щрихи демонстрирахме,че всички тия земи,култури и цивилизация са изконни Български,създадени от Българските жреци на тракийски племена,разселени по тия места.

image
 + 
image

image

Tympanum sculpture of Our Lady by Jan Claudius   
 
Tympanum скулптура на Дева Мария   
 
Разчупваме печатите на  документите с кодираните послания от тази култова композиция от Апокалипсис на фасадата на църквата Свети Павел,и след разшифроването им четем: 

TUMPANUM СКУЛПТУРА на=
СКУЛПТУРА на Богиня Диана Ма.Ма.=СКУЛПТУРА на
Богиня Диана Мария Магдалена

жената на скулптурата,която официално се води за Дева Мария (измислената за конспиративно прикритие майка на Исус Христос,Който обаче няма как да се е родил преди 2000 години,защото Той е самият Бог Отец Исус Творецът и Демиург,създал световете от неначалото на безкрая,и по–точно Неговото последно аватарно проявление),е Богиня Диана,Великата Богиня Майка Демиург,Която се явява преди 2000 години заедно с Господ Бог Отец Исус Творецът в аватарния си образ на Мария Магдалена,за да положи началото на новоепохалната генерация на Дуло в България, Тракия,царството на Одрисите (на Отриси=Насарет) –Ямбол,който е Олямб,Олимб, Олимп,в Първосвещения Божи храм Безистена и Главен планетарен команден компютърен център на времево–пространствения континиум на взаимно съвместимите светове.
 
Че Дева Мария,която се води и Богородица,е всъщност Великата Богиня Майка, Богиня Диана,се вижда безусловно и от превода на Българското ѝ име Дева Мария: 
 
ДЕВА МАРИЯ=ВЕ ДА МАРИЯ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара
затова и католиците повтарят ревностно и усърдно АVE MARIA !,което го имат за поздрава Здравей,Мария!,без да си имат и на понятие,че Българските лингва– майстори на латинския език и на цялата им религия,вяра,култури и цивилизации,са вложили в този израз върховния титул на Богинята Майка Мария–Богиня Мария! 
 
АVE MARIA=Богиня Мария  
 
След тия висши секретни досега разкрития,веднага става ясно,че Жената на скулптурната композиция,която е Великата Богиня Майка Демиург,също и Мария Магдалена,държи в скута си не малкия Исус,ами неговия първороден син Павел,в чест на когото и по името на когото,е построена и кръстена църквата Свети Павел 
 
В култовата глава 12 на Апокалипсис (Откровение),откриваме Жената,чийто символ Луната в нозете ѝ указва категорично,че тя е Великата Богиня Майка,която бе бременна от Слънцето (Богът Отец Демиург Исус),и която като роди Детето,тогава нейното потомство на Земята чрез това Дете–Павел,бе подгонено яростно от червеният огнедишащ змей (изродените Нейни династични потомци от Дуло–българо–юдеи= византийци),и така вече 2000 години без четири века–от средата на 1 век до 518 година–времето,за което на цялата Земя бе установена Свещената Българска империя.

Повече инфо по този въпрос с поста ни 

Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите? 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278
 
пасаж от който ви даваме по–долу:


9. И свален биде големият змей,оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него. 

ЗМЕЯ е СТАРОВРЕМЕННА ЗМИЯ=ЗМЕЯ (Вер,Евреи) е от Исуз и Богиня Матара Мария  

ЗМЕЯ е ДЯВОЛ И САТАНА=ЗМЕЯ (Вер,Евреи,Юдеи) е от Дуло на Иса и Богиня Диана 


Тия свръхсекретни сакрални документи за произхода и статута на Апокалиптичният змей от Откровение,който е метафоричният херметичен образ на евреите и конкретно на изродената им аристократична част юдеи=данаи,имплантирани с феноменна Божия Българска кръв и гени,са и единственият шанс за спасението на тия изродени генно–инженерни био–продукти,но само ако ги проумеете,вие евреи и юдеи,и потърсите покаяни и разкаяни искрено Българските Богове чрез нас–Българите,Божиите праведни Жреци и Светии от Всемерното Бяло Братство!
Този последен шанс ви дават Те и Техният Син–Спасителят!



Именно тази епична новоепохална сцена и драматичен сюжет са изобразени на тази скулптурна композиция от Българинът  от Жан Клавдиус,като змеят в нозете на Богинята Майка,обхванал цялото земно кълбо указва директно,че рептилите от Божията змейска династия Дуло са взели в робство цялата Земя и човечество,което обаче е според Божият план и проект и краят на което робство ще дойде вече съвсем скоро и изведнъж с Явяването на Боговете ни и отпочване на катарзисните събития и процесите по Съдния Ден! 

ЖАН КЛАВДИУС=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуж

 – Мая,а верно ли е и отнасят ли се и за тебе овертюрните обвинения,че всички български посланици работите умишлено не само за очернянето на Свещения Божи Български род и народ,ами и за неговото затриване,в която пъклена предателска мисия и дейност на политическият ни елит в световен заговор срещу Божия народ ние сме абсолютно сигурни?  

Ако ти самата вежа или невежа имаш някакво умишлено или неумишлено участие в заговора,сега ние към другите формули–спасителни въжета и пояси,които ти подадохме за твоето индивидуално спасение,ти даваме още един мощен непотъващ спасителен пояс,като разшифроваме удивителното метафорично–алегорично послание,което е нарисувано и написано на фототапета на твоя фейс–профил:  

image

Спасител от букви на брега 

СПАСИТЕЛ ОТ БУКВИ=Сина на Богиня Диана и Бок Иса от Дуло
Божият син от рода Дуло,Спасителят на Българите и на човешката цивилизация, изтъкан и изграден от Свещените Български букви и вълшебното Сътворенческо Слово на Свещеният Български език според лингва–технологията на Свещения шифър,с която феноменна технология Той ни се разкрива в Неговия наш блог и предлага на всички Българи спасение!

И на тебе,ако го познаеш и пожелаеш.



Нашият екип ти изпраща този импресиен постинг с много откровени преки забележки, възражения,въпроси и укор,и с много Любов и благословение да познаеш Боговете ни с добро,за да служиш достойно и саможертвено на многострадалния Им Български народ,за да се спасиш! 
Твоето спасение е и цената,за която ти си вербувана от Извънземните/Българските Богове за Техен досега непосветен агент!



екип на bezistena и ръководителят на днешния ни проект Свети Павел,който ни подсеща да разшифроваме и овертюрния емблематичен израз "оставете на мира!"

ОСТАВИ НА МИРА=
Иса и Богиня Матра 



ИСД с Любов и песен!! 
  
 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ ! ...
10.10.2016 20:48

МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735339
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44419
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!