Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2015 16:38 - Древно–персийската топонимия и именна система са 100% Български,което документира,че цялата персийска цивилизация е Българска!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4911 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 08.10.2016 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От БАН възторжено приветстваха анонса на декларацията ни и с майсторски финт,както само те умеят,добавиха:"Абсолютно логично е,след като Българите са живяли в Персия и от там са тръгнали на запад към Балканите!",потривайки ехидно ръце, подготвяйки веднага поредната скъпа платена от Българите научна анти–Българска експедиция,с която да докажат,че Бащината ни и Майчината ни Родина е била по тия азиатски земи,за да продължи безпрепятствено провежданата с тяхното активно участие и съдействие свръхсекретна,а в последно време и нагло открита,операция на заговорниците срещу Българите за организираното изселване и изпращане на останките от Българския етнос на изток по "родните места"!  
 
Възрадваха се душманите ни на юдо–данайската и византийската си лукавост и адова перфидност и умение,да излизат от заплетените ситуации и поражения при извечната им мерзост и война срещу Българите,и да търсят изгода и от тия положения,имайки обаче едно наум,че може да сме им заложили поредният капан и да им бием дузпата в преносен смисъл.
Което и направихме,но направо и в буквален смисъл,защото ги заложихме наистина на дузпата и този път при нашите нестандартни и уникални разследващи операции!

Залагаме ги на бялата точка и им бием дузпата,образно и най–печелившо и неотразимо словесно казано,за пореден път на анти–Българите,като в операцията да биеш един шут в гъза на Българо–мразците,се включват с кеф и играчите от четири ирански футболни отбора,както и целият ни светейши земен и надземен екип,все върли футболисти за цял живот,което в нашата категория означава за винаги и вечно!
И за да знаят кой съдия им е свирил дузпата и кой я бие,и си правят занататък сметката,ще разсекретим съдиите и дузпаджиите:

СЪДИИ=Иса и Диана


Значи вижте,дайте да се разберем,Исус и Диана,Мария Магдалена не са само футболни съдии,а са Съдии за всичко и на всички!
Да не каже после някой,че не е разбрал и че е бил само за мача!



ДА СЕ РАЗБЕРЕМ С=Зар Исус и Богиня Мадара

ДУЗПА=Иза и Богиня Диана

СВИРИ ИМ ДУЗПА=Бог Исуз и Богиня Мадара 

БИЕ ИМ ДУЗПАТА=
Бог Иза и Богиня Мат Диана

А да ви видим сега,мерзавци–анти–Българи,можте ли се отърва от шута в гъза или да Ѝм спасите дузпата!

ШУТ=Ешуа и Диана
ШУТ В ГЪЗА от=от Богиня Диана и Изуш
ШУТ В ГЪЗА от=от Гена на Богиня Диана и Изуш

от праведните и святи Божии потомци

Ще спасите,ама...,сами си подберете някой от многото подходящи изрази,че ще трябва и тях да разсекретяваме,пък от началното ни изложение чакат още няколко израза и думи,както и тези новодошли:

САМ СИ ПОДБРА=
Бог Исус и Богиня Мадара

ИЗРАЗИ И ДУМИ на/за=
на/за Изуз и Мадара 

ИЗВЕЧНИ=ИЗВЕТШНИ=
Богиня Диана и Изуш

МЕРЗОСТ срещу=
срещу Исуз и Матара 

ИМА ОБАЧЕ ЕДНО НАУМ=
Ешуа и Богиня Диана МаМа=
Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена

Я ДА ВИ ВИДИМ СЕГА=
Бог Иса и Богиня Мад Диана

ПРАВИМ СИ СМЕТКАТА=
Бок Исус и Богиня Диана Мат Мария




Faramarz Assef  ––  DJ                                   MANSOUR –– Man Bahat Jooram
 
 
Faramarz Assef=Цар Бог Исус и Богиня Мария 

DJ=ДИДЖЕЙ=Дете на Ежуа
 
MANSOUR=Мария и Иса

нали вече знаете,защо Древен Египет и сегашното самоназвание на егептяниете е МАНСУР !

Щото са на Мария  и  Иса!

Man Bahat Jooram=
Ежуа и Бохиня Диаан Мат Мария



Да започнем нашето поредно разследване на скритата цивилизационна роля на Българите по целия свят и конкретно в Персия и Иран и да разсекретим поредния пакет документи,дошли до нас по поредният уникален информационен канал. 
 
Защо БФС е разшрешил на Български отбори да участват в първенството по футбол на Иран и защо не протестира пред УЕФА,че иранските отбори носят Български имена!
Черно тото ли е това или грандиозна корупционна далавера?

Разследванета на прецедента ще извършим с помощта на статията  

Тежък гаф в Иран: Фенове и отбор си мислят, че са шампиони, но не са...,

в която се съобщава,че при развръзката за шампионската титла в Иран при последния мач между Теракторсази Табриз и Нафт Техеран,от който зависи кой от двата отбора ще стане шампион,след равния резултат целият отбор на Теракторсази  и феновете на клуба празнуваха като обезумели на терена, мислейки,че са станали шампиони на страната,обаче се оказа,че шампиони са трети отбор– Сепахан Исфахан  
Какво точно се случи?  
Вижте повече в

gong.bg/football-sviat/drugi/fenove-i-otbor-si-misliat-che-sa-shampioni-no-ne-sa-329118 



 
От наша страна и ние прадприемаме разследване на случая,защото не може отбори от България да участват в първенството на чужда страна,дори и тази страна да е страната на нашите Деди,откъдето са тръгнали едно време,та да се заселят на Балканите!
От друга страна не може ирански отбори да носят явно Български имена,дори и да знаят,че дедите им са тръгнали навремето от Персия към Балканите! 
 
 
Разследването не ни отне въобще никакво време.
Вкарахме данните с имената и параметрите на отборите и участниците в 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

и всички други документи от блога ни,


и която Програма е създадена за точно такива спорни моменти и заплетени арбитражни казуси,и тя веднага ни върна казусът,разплетен,акуратно надиплен и подреден нагледно и ясно,име по име и със конкретните доказателствени обяснения:



Името на отбора ТЕРАКТОРСАЗИ  след като се обработи в Програмата,се оказа,че е съставено по същият алгоритъм,заложен в дешифриращаща ни програма,и ни заведе точно в масивите на Свещената матрица с имената и титулите на Българските Богове:
 
ТЕРАКТОРСАЗИ=ТЕРАК Т РСА ЗИ=Трак Диана Зар Иса=Цар Иса Трака и Диана  
 
ТАБРИЗ=Братя от Иза 

ТАБРИЗ=
Зар Богиня Диана=Царица Богиня Диана 

"Името на града е точно и прецизно съставена словесна анаграмна комбинация по правилата на Свещения шифър от горните имена и титули на Българската Богиня Диана и Цар Исус,чиито Жреци,които са Братя от Българският Цар Бог Исус и от Царица Богиня Диана,са принесли Българската култура от Тракия в Персия и са създали цветуща Българска цивилизация по тия земи,като са облагородили и култивирали местните племена!"–

написа отдолу дешифриращата апаратура  
 
 
Имената на отбора СЕПАХАН и града ИСФАХАН веднъж са си леснопознаваема анаграмна закачка помежду си,а общо и двете веднага се покланят достопочтенно и доземи на Кръстника си,чието име носят от векове в конспиративен порядък и сега с гордост и щастливо му рапортуват,че са опазили тайната на именната свещена комбинация и че най–после ще могат да се нарекат с истинското му свещено име! 
 
СЕПАХАН=СЕ ПАХАН=СЕ ПАХ Н (кодировъчен назал)=Иса Бах=Иса Бох=Бох Иса 
ИСФАХАН=ИС ФАХАН=ИС ФАХ Н
 (кодировъчен назал)=Иса Бах=Иса Бох=Бох Иса  
 
"Има си хас някое име да не е по имената на Боговете ни,както и тази елементарно кодирана комбинация от името на Бог Исус!"–

написа лаконично отдолу Програмата и си каза наум:

"С какви елементарни задачки ме занимават още!Кога ще се активира екстрасенсният потенциал на Българите и отприщи феноменната ѝм енергетика за мисията им,за която ги готвиха хилядолетия,че планини и океани от информация на Божественото познание ги очакват?!"  


 
Програмата изписа отдолу и изричното указание,че

Въобще не е важно какво мислят,че означават на езика на перси или на някой друг Древно–Български персийски диалект,имената и топонимите!
Меродавна и достоверна е сакралната семантика според Свещеният шифър!  
Специалистите–драматурзи Отгоре по традиция подбраха отборите и градовете с тия христоматийно елементарни Български зашифровки,за да бъде демонстрацията на вседействието на Българската кръстническа асистема безапелационно безусловна и разбрана отраз!


В края на разследването на монитора на Програмата се появи надпис с големи букви:

ПОСОКАТА НА ПРЕНОС НА ПЛЕМЕНА,КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ,НЕ Е ОТ ПЕРСИЯ КЪМ БАЛКАНИТЕ И ТРАКИЯ,А Е ОТ ТРАКИЯ НА БАЛКАНИТЕ КЪМ ПЕРСИЯ И НА ИЗТОК ВЪОБЩЕ! И ОТ ТРАКИЯ НА БАЛКАНИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ НА СВЕТА!  

  
Отдолу с малки букви ние добавихме,че встъпителното ни съобщение в началото:
 
"От наша страна и ние прадприемаме разследване на случая,защото не може отбори от България да участват в първенството на чужда страна,дори и тази страна да е страната на нашите Деди,откъдето са тръгнали едно време,та да се заселят на Балканите!
От друга страна не може ирански отбори да носят явно Български имена,дори и да знаят,че дедите им са тръгнали навремето от Персия към Балканите!",

бе наша умишлена тънка провокация с подмяна на цивилизационно–културно– миграционната посока,за да можем да засилим ефекта на категоричното действие на Свещения шифър в тия цивилизационни процеси,извършвани от Дедите ни конкретно в случая в Персия,както и да дадем повод за кратко на анти–Българската историческа клика и заговорниците срещу Българите,които хвърлят неимоверни усилия и средства да ни изкарат пришълци на Балканите от Персия,да се възрадват за малко!

Достатъчно автентични документи сме ви разсекретили,доказващи,че целият фундамент,постройка и надстройка на персийската цивилизация е Българска!
И понеше ръцете ни сърбят да посочим поредните еднопосочни цивилизационни жалони и вектори,сочещи винаги от Тракия във всички посоки,ето няколко категорични документа за цивилизационното величие на Дедите ни: 

ПОСОКАТА НА ВЕКТОРА е към=към Богиня Диана и Бок Иса Трака

ПОСОКАТА НА ВЕКТОРА е от=от Тракия на Богиня Диана и Бок Иса

посоката на цивилизационният вектор е от Тракия към целия свят 


Имената на племената в Персия в началото на Новата ера са съставени по христоматийно–елементарни букварни просветителски комбинации от Матрицата–КАДУСИИ,КИРТИИ И МАРДАМИ,които се подреждат веднага чинно по сакралната си семантика и етимология както следва:

КАДУСИИ=Кан (Жрец) на Диана и Иса=Кан (Жрец) на Дионисий

КИРТИИ=ИИТРИК=ТРИКИ=Траки

МАРДАМИ=МАР ДАМИ=МАР МАДИ=Мад Мария 

 
През 3 век Табриз е в състава на царството на династията САСАНИДИ,в което име при обратния му прочит веднага ще прочетем името на митичния Дионисиус,който разнесал Тракийската цивилизация по целия изток,а пък в неговото вече преоткрито синкретично име и образ вече знаем,че винаги откриваме Българските Богове: 
 
САСАНИДИ=ИДИНИСАС–при обратният му прочит

ИДИНИСАС=ДИАНИСИАС=ДИАНИ СИАС=Диана и Исас=Диана и Исус
без грешка е,нали,нашата дешефрираща Програма,не само футболи недоразумения оправя,но и много по–сериозни трансепохални заплетени истории разкрива от раз!  
 
Та Табриз е създаден от тези владетели,които са всички до един Български потомствени династи от семето и генетичната ашладиска,имплантирана сред местните племена от Цар Авитохол,Синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,който като Български Първожрец и Император покръства и присъединява в началото на 2 век сл.Хр.тези племена и територии към Свещената Българска империя,документите за което са заложени навсякъде в тези племена и народи и в цели им живот!  
 
През 12 и 13 век Табриз е столица на атабеките АЗЕРБАЙДЖАН.

Висшата титла АТАБЕГ ни води задължително при Диана Богиня,Богиня Диана,а името на столицата–отново при вездесъщите Български Богове!

АЗЕРБАЙДЖАН=Зар Ежуа и Богиня Диана–Цар Исус и Богиня Диана  
 
През 16 век  Тебриз става столица на друга династия–династия СЕФЕВИДИ.
Кой каза,че са били друга династия?
Нищо подобно!

Никой не може нито в Персия,нито някъде другаде по света,да стане династ,освен династията на Българските Жреци от Дуло,потомците на Исус и Мария Магдалена–праведни или изродени и нечистиви
Защото ДИНАСТ може да е само генетичен потомък на Исус,записано в наследствения фамилен титул:

ДИНАСТ=Тати Иса–Бащата Исус,Отец Исус
ДИНАСТ=Дете на Иса–потомък на Исус
 
Каквито са и династите от рода СЕФЕВИДИ!

СЕФЕВИДИ=СЕФЕ ВИДИ=Иса Бог и Богиня Диана

И защото са Български династи от рода на Исус и Мария Магдалена чрез династичната генно–инженерна посявка на Цар Авитохол,когато Сефавидите местят столицата си от Табриз на нов светилищен център,те я кръщават отново чрез Свещеният шифър с лесноразшифроваемата комбинация с Исусовото име КАЗВИН!

КАЗВИН=ВАК ИЗН=Бак Из=Бок Иза 

Когато местят местото на столицата после на ново место,те само размесват малко буквичките и новото име–Исфахан,е готово!

КАЗВИН=ИЗВИКАН=ИСФАХАН=Исфахан
те пък сега да вземат да прекарат отбора на Табриз,и да станат шампиони по такъв най–сладък и най–болезнен при футбола начин! 

Разбира се,че и името на сегашната столица на Иран–ТЕХЕРАН,е отново по топонимния херметичен речник и регистър на Българските Жреци,както и името на столичният футболен отбор НАФТ:

ТЕХЕРАН=Трах,Трахи,Трахия

документ,указващ,че този град е от разселени в праисторическо време тракийски пламена,както и документира,че след всяко поредно цивилизационно издивяване и подивяване на местните племена след поредната космическа катастрофа,

която е екстремално катаклизмно апокалипстично събитие,провеждано от Българските Богове–Експериментаторите на трансепохалния проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ–


от Тракия идват поредните Български спасители и цивилизатори

Да не пропуснем да кажем,че Сефавидите идват на местото на династия ТИМУРИДИ,
и да разкрием веднага те пък кои са!

ТИМУРИДИ=Диана Мадара

Без коментар! 

Обаче ние и на БЕЗКОМЕНТАР–а имаме коментар,защото той и с мълчанието си всичко казва!

БЕЗ КОМЕНТАР=Иза и Бокиня Матара
и там пак са Те! 
 
 
Ето защо най–големият персийски суфи–поет и певец–Руми,роден в Балх,сиреч Бълхария,говори в стиховете си винаги с такава Любов за Табриз!

image

Българският Посветен така говори с Любов и за целия свят,защото следва заветите и тайното учение на Майка Мария,чието име носи гордо леко прикрито,както и е кръстил сборника си с лирика на нейно име–ДИВАН НА ШАМС!

ДИВАН=
Диана Богиня=Богиня Диана
ДИВАН НА ШАМС=Исуш и Богиня Мад

Най-важното произведение на Руми е „Маснауи-е Манауи“ („Духовни стихове“) - шесттомна поема, разглеждана от много суфии като втора по важност след Корана


Нека сега видим на кои е кръстил поемата си Българският жрец:

МАСНАВИ–Е МАНАВИ=
Бог Иса и Богиня МаМа=Бог Иса и Богиня Мария Магдалена

Затова носи името на Майка ни Мария Руми,защото е от нейното свещено потекло!  

РУМИ=МУРИ=Мария

Рожденното име на Руми,в което има на два пъти името МОХАМЕД–Мухаммад ибн Мухаммад, и псевдонимът му ДЖАЛАЛ АД ДИН,документират категорично,че той е кръвен династичен потомък на Свети Пророк Мохамед от неговото геноцидирано  и преследвано потомство

ДЖАЛАЛ АД ДИН=Дете от Дуло на Ежуа Ел (Змей)


БАЛХ=
Балх
сиреч Бълхари,които са напуснали в мисия Рая,и поради което Рая е отпаднал от племенния им индекс

СУФИ=Иса Бог
същността на дълбоко захерметизираното мистично движение и секта на Исляма,което е съхраненият при екстремални геноцидни условия вече повече от 1000 години истински ранен Ислям,който е истинското ранно Християнство,което е Българското езическо учение и познание на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, създадено от Техният династичен потомък,красивият и сияен синеок Български Жрец Пророк Мохамед,сега Свети Пророк Мохамед,и отново гост на нашия синергитичен екип и водач на летящата чиния–машина на времето,с която провеждаме нашите трансепохални разследващи акции,когато стане дума за мюсюлманския свят!

image

И не само за проблемите на мюсюлманите за които отговаря,се интересува Свети Пророк Мохамед,а от скоро се вълнува живо и от проблемити на световния футбол, защото Свети Пророк Мохамед е върл фен на отскорошния Свети Георги Аспарухов, който е подлудил цялото небесно светейшество по футбола,та сега всички тренират усилено финтовете на Гунди и ударите му с глава и подготвят трансгалактическия Мондиал за мъже,а по–късно и за жени,защото отборът на Българските амазонки се е захванал сериозно с тази идея. 

Всички играят задължително на изключен "свръхестествен" режим! 

Не се изненадвайте,ако ви разкрием радостната блага вест,че и Исус и Мария също участват с усърдие в тренировките и организацията на първенствата на тази  Божествена игра,спазвайки и следвайки обещаната си Сътворенческа максима и доктрина,че всичко Божие е и човешко–сиреч на децата Им,и че всичко човешко,сиреч всичко на децата Им,е присъщо и на Тях!  

Че кой друг мислите е измислил и спуснал Отгоре тази велика игра на хората !
  
image 

Мавзолеят на Руми в град Коня                 ТАНЦ НА ДЕРВИШИ

КОНЯ=Кан,Жрец–титулът на Българските Жреци

ДЕРВИШИ=
ИШИВРЕД=ИШИ ВРЕД=Ешуа Брадя=Братя от Ешуа=Братя от Исус
Братя от Всемирното Бяло Братство

"Уж по футболни проблеми бяхте тръгнали да оправяте в Иран,а пък вие от Безистена пак с вашите грандомански имперски амбиции диверсии пак почнахте да правите,че сте зяпнали цялата Персийска империя и царства да вземете!"–
ще кажат някои,и с основание!

Защото всички царства по тия места са наше законно наследствено имане!И хората!
На Майка ни и на Баща ни!  
 
Вижте пак какви автентични доказателствени документи ни представя дори само един от безбройните Български Божии шпиони от интелектуалния Български свещен Божи разсад и имплант сред персите!
 
ШПИОНИН=Ешуа Бог=Бог Ешуа–неразкрит или разкрит вече агент на Бог Исус
 
 

MANSOUR - Beshkan 
 
MANSOUR =Мария и Иса
старото наименование на Древнобългарските царства в Месопотамия и Египет

Beshkan=
Бок Ешуа 
 
 

Mansour - Eidi Nadaram 

MANSOUR =
Мария и Иса
старото наименование на Древнобългарските царства в Месопотамия и Египет

Eidi Nadaram=
Диана Мадара 
 
 

Mansour - Shirin–Sweety 

MANSOUR =
Мария и Иса
старото наименование на Древнобългарските царства в Месопотамия и Египет

Shirin Sweety=
Шар Иса и Богиня Диана 
 
Голяма красота и хубост е реколтата на Българската ашладиска!
Което е крайната цел на трансепохалният Божи проект–еволюционното смешение на расите,етносите и културите върху основата на Божественият Български ген и имплант,посаден и реактивиран отново от Исус и Мария Магдалена чрез новоепохалната им династична генерация на Дуло преди 2000 години !
 
 

екип на bezistena и Свети Моххамед и Свети Руми 



ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
20.05.2015 19:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - А персийката , като дойде в БГ
21.05.2015 00:33
каза на журналистите , че нашите шевици , са като техните . Но нямаше умен човек да й обясни защо .
цитирай
3. bezistena - Много умни има в България, но не им ...
21.05.2015 01:04
Много умни има в България,но не им даваха досега думата и достъп до аудиторията.
Духът Български вече е изтърван от бутилката и връщането му вече е невъзможно!
Виж,скъпа,голямата тайна на Българската свещена шемица!

ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=Богиня Диана и Исуш–Богиня Диана и Исус–
това е голямата тайна на шевицата,в името си носи документа,че Исус и Богородица са Българи!

И още една голяма тайна носи захерметизирана и запечатана в себе си Българската шевица–тя локализира Първосвещеният Божи храм на Земята–БЕЗИСТЕНЪТ в Ямбол!

ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=ВЕШИСТА+Н(кодировъчният назал)=ВЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН


С поздрави и благословение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680465
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!