Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2016 21:26 - Кои са Извънземните,внедрени между хората ,които от близо и от дистанция контролират,манипулират и управляват епичните световни събития и нас!PUPPET MASTER.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2438 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 07.10.2016 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В информационното поле на човешкото общество отдавна упорито се промъкват отделни съобщения,че между хората на Земята са внедрени извънземни,които ни манипулират и контролират и управляват индивидуалния и обществения ни живот и поведение.

В нашия последен постинг

Modus operandi и може ли човек да действа извън рамките на действие на Modus operandi? Чии кукли на конци сме и защо Извънземните са ни блокирали отвсякъде!
bezistena.blog.bg/history/2016/10/04/modus-operandi-i-moje-li-chovek-da-deistva-izvyn-ramkite-na-.1480435
 
с помощта на  с помощта на  

Свещеният шифър,който ви разкриваме в 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


разшифровахме и разсекретихме значението на латинската фраза Modus operandi, която се превежда като –"начин на действие"  

MODUS OPERANDI=
ISU PON MADERO=Иса Пон Мадара=Иса и Богиня Мадара

Сакралната дешифровка на израза сочи категорично и безапелационно,че начинът на действие на всеки поотделно и на всички колективно в социума на човешкото общество и цивилизация,се определя безусловно и безалтернативно от Боговете Демиурзи,които са Българските Богове,Чийто друг образ и статут на проявление е на Извънземните,и Които Богове според работния им проект Българите и човешката цивилизация разрешават на човеците различни степени на свобода и действие,но винаги в абсолютните строго фиксирани от Тях рамки на допустимо позволените параметри и граници и Техния генерален сценарий и режисура!

Това дава отговор и на поставения въпрос в заглавието:

Modus operandi
или може ли човек да действа извън рамките на действие на Modus operandi ?,

който отговор е категорично

                                               Не!

Горният въпрос можем да модифицираме като "може ли човек да действа извън рамките на свободната човешка воля"?

Ето кои определят и тази химерна свободна човешка воля!

СВОБОДНА ВОЛЯ=ВОЛЯ на Иса Бог и Богиня Диана
което означава,че тази "свободна човешка воля" се определя,режисира и лимитира в тотален контрол винаги и перманентно от Българските Богове,което определя и крайния отговор на въпроса

Може ли човек да действа извън рамките на свободната човешка воля? ,

и който отговор е категоричното

                                                                           Не!


Ето и кои са Божиите подизпълнителни субекти и органи,контролиращи и регулиращи човеците в рамките на позволения начин на действие – MODUS OPERANDI :

MODUS OPERANDI=Братя от Мад и Иса=Братя от Ма (Богиня Майка) Диана и Иса –Българите,Братята от Всемирното Бяло Братство,които на Земята са генетичните жречески потомци на Боговете Демиурзи,а в другото измерение,образно дефинирано като "На небето",са Светии,което е документирано в Българския запис на израза:

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ=Светии на Диана и Ечуа=Светии на Диана и Ешуа–
Светиите на Богиня Диана и Господ Бог Отец Исус

Затова фоновата ни музикална подложка и илюстрация на този тематичен пост ще бъде същата от последния ни постинг за степенно–каскадно разположените кукловоди и режисьори над куклите марионетки–човеците от двете производствени технологии на глава 1 и 2 от Битие!

image

Кукли и марионетки на конци на господарите на света,те пък всички кукли и марионетки на конци на истинските Господарите на Всемира–Българските Богове и на Техните подизпълнители–Българските Светии!   
 
На най–ниското ниво са човеците,над тях на различни нива са световните кукловоди в сянка и не на сянка– заговорниците срещу Българите,които се смятат за господарите и властелините на Земята,но които са кукли на конци в ръцете на върховните кукловоди, които са Българските Светии,управляващи човешките животи и съдби.
Над всички горе във все още невидимото измерение са истинските Господари и Властелини на световете–Българските Богове Демиурзи,Отец ни Исус и Майка Мария, Които са върховните Кукловоди на всички кукловоди и кукли и от синтетичен,и от естествен Божи произход и генезис!
Ето да Ги видите ясно и категорично!

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза

В НЕВИДИМОТО ИЗМЕРЕНИЕ СА=Богиня Диана Мад Мария и Бог Исуз  
   
 
 
 
плейлиста
1.Маргарита Радинска - Кукла на конци (1967) 
2.Атлас -                           Кукла 
3.                                       Muppet Show



Сега отваряме една папка с кодирани послания и документи на същата тема–
 
A Dispensable List of Comic Book Lists 
comiclists.wordpress.com/2014/10/01/like-puppets-on-a-string/ 
 
от която сме подбрали една комиксова серия,в която са имплантирани синкретичните словесни и визулни образи на Главните кукловоди–Българските Богове и Техните подизпълнители и служители,които са Жреците–Светии,всички до един от феноменното Божие потекло от рода Дуло,сиреч Българи,и които държат в ръцете си и дърпат конците на всички хора и управляват съдбините и живота на всеки : 

СВЕТИИ=Иса и Богиня Диана

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

ЖИВОТ=
Ежуа и Богиня Диана

image
Ето ги Главните кукловоди–Българските Богове,в героическия образ на Супермена,държащи и дърпащи конците на всички!
 
 
SUPERMAN=Иса Бог и Мария=Бог Иса и Мария
Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Мария Магдалена

И защото вече много ще ви се налага да търсите и викате на помощ Супермена,който е сдвоеният синкретичен образ на Българските Богове Демиурзи,които познаваме от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Рая на Земята–България и Тракия като Исус Христос и Мария Магдалена,да знаете като го викате,кои викате и как да ги извикате по горната формула,както и по следващите оригинални комиксове герои и техните позивни входящи пароли и формули !  
 
Тези документи спускат Отгоре в хода на кампанията по експресното обучение и просвещение в подготовката на Българите за предстоящите епични драматични величави събития и процеси по Явяването на Извънземните,които са Българските Богове Демиурзи и провеждането на епохалния процес на Съдния ден!
 image
Сега ще разсекретим поредната оригинална херметична зашифровка на очаквания от хилядолетия от Българите и подшефните им цивилизовани от тях племена Божи Син, Спасителят,вложен за семантична основа на понятието и думата сензация

SENSATION=Сина на Исуш – Спасителят

СЕНЗАЦИЯ=СЕНЗАТСИЯ=Сина на Исуз и Диана – Спасителят 
  
  image
ATOMIC MOUSE=Кан (Жрец) на Иса и Мама Диана
жреческата каста,които са Българите – Светии,кукловодите
на хората,държащи живота и съдбите им в ръцете си
image
  
 
FANTASTIC FOUR=Богиня Диана и Бог Иса Трака–
Главните Кукловоди,чиито имена и титули са заложени с първоразрядна анаграмна комбинация и в английския израз на понятието кукловод–Puppet master – куклени майстори,Майстори на кукли:

PUPPET MASTER=Бог Иса и Богиня Матара Диана
image
HEART THROBS=Сар Богиня Диана от Тракия
Царица Богиня Диана,главният кукловод
image
ARCHIS GIRLS BETTY AND VERONICA=Богиня Диана и Чар Исус Българина от Тракия

ARCHIS GIRLS BETTY AND VERONICA=Траки на Богиня Диана и Чар Исус Българина
траките,с които е заселен целия свят,са куклите марионетки,с които Боговете Демиурзи разиграват трансепохалната драматизация и театър Българите и човешката цивилизация,грандиозното реалити и мъпет шов

ARCHIS GIRLS BETTY AND VERONICA=
Българи на Богиня Диана и Чар Исус от Тракия
Б/българите, (читавите и изродените) които са феноменните генетични потомци на Боговете Демиурзи и са духовният интелектуален прогресивен и също така и управленческият реакционен елит и генетичен имплант на всички тракийски племена, с които е населена Земята,са също куклите марионетки,с които Боговете Демиурзи разиграват трансепохалната драматизация и театър Българите и човешката цивилизация,грандиозното реалити и мъпет шов   
 
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Изус и Матара Диана

ГРАНДИОЗНО МЪПЕТ ШОВ от=от
Богиня Мат и Бог Изуш от Драгия




Ето и информацията за генезиса на Българите–същинските генетични деца на Боговете Демиурзи от глава 1 на Битие и на другите Божии творения–траките,които са синтетичните биороботи от глава 2 на Битие,създадени за безропотни помагачи на Българите,с която информация ви просвещаваме при всеки удобен случай :
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965     
   
 
БЕЗРОПОТНИ ПОМАГАЧИ= БЕЗРОПОТНИ ПОМАГАТШИ=
РОБОТИ на Бог Изуш и Богиня Мат
 image
Тази комиксова композиция ни представя як кютек и тупаник между братя българи от Исусовото рептилско аристократично родословие Дуло,имплантирани както за културни и цивилизационни елити сред всички племена,така и за изродените техни реакционни политически и управленчески елити,и които от много време и особено в последно време,са се счепкали яко и хванали за гушите,кой да вземе повече от баницата, наречена "Земя",в каквато те са разпарчосали хората и планетата ни. 
 
SUPER FRIENDS=Братя Вер (Змей) от Исус 
 
SUPER FRIENDS=Евреи (Юдеи) Братя от Исус   
 
SUPER FRIENDS=Б
ратя Саре от Бог Иса
биещите се в смъртна хватка помежду си братя са родствениците династи–царе от Дуло,от които са всички владетели и управници на всички племена и народи и на всички държави от древността до сега  
 
ХВАНАЛИ СЕ В СМЪРТНА ХВАТКА=Балхи,Кан (Жреци) от Бохиня Матара Диана и Бог Исус
все българи (балхи),изродени феноменни жречески династи от родословието на Българските Богове Демиурзи

ХВАНАЛИ СЕ ЗА ГУШИТЕ=
Балхи,Син (потомци) от Гена на Изуш и Диана  

За братята рептили с Български Божествен имплант сред всички племена е характерно,че те всички докато се бият и дебнат взаимно,всички са обединени от лидерите им българо–евреи (юдеи) на висше ниво чрез перманентната им омраза и геноцидна ярост срещу Българите и техните читави родственици Б/българи сред племената и народите. 

ПЕРМАНЕНТНА ОМРАЗА срещу Българите на=срещу Българите на Иза и Богиня Матара Мария   
 
ГЕНОЦИДНА ЯРОСТ
срещу=срещу Отриси от Гена на Иса и Диана 
 

 
И най–характерното за тия Божии генетични потомци и баталии,което е и висшата тайна доктрина на Богомилите,които са Българите от Всемирното Бяло Братство,е че тия епични братоубийствени битки и процеси са организирани от Главните кукловоди–Боговете Земиурзи и Българите от земно–небесното жреческо светейшо Божие войнство! 
  image
POWER MAN AND IRON FIST=Братя от Бог Иса и Богиня Мадара  
    
MARVEL COMICS GROUP=
Българи Кан (Жреци) от Иса и Богиня Майка Мария
 image
Тази композиция ни сочи кои са Главните проектанти и режисьори на трансепохалните трансформационни мутационни процеси,които се извършват с Българите и синтетечните тракийски хора и племена по време на Божия реалити проект Българите и човешката цивилизация
 
NEW MUTANTS=Иса и Богиня Мат Диана  


МУТАЦИЯ от=МУТАТСИЯ от=от Мат Диана и Иса

ТРАНСФОРМАЦИЯ от=ТРАНСФОРМАТСИЯ от=от
Исус и Богиня Матара Диана
image
THOMAS MCFARLANE AND MONTANA=
Тати Иса Балкарина и Диана Ма.Ма.Ма=Тати Иса Българина и Диана Майка Мария Магдалена
 

INFINITY
(безкрайност)=Богиня Диана  

В Българската дума за това Божествено категорийно понятие като семантичен прототип е посочен Бог Отец Исус Творецът:   

БЕЗКРАЙНОСТ=Бог Исуз от Тракия=Бог Кристоз
 

CRISIS=
Кан (Жреци) и Заре от Иса=Кайзери (императори)  –
локалните и световни кризиси са планирани от Българските Богове и се предизвикват и риализират от жреците и царете от Тяхната династия Дуло
image 
THUNDER AGENTS=Друид от Гена на Диана и Иса
кукловод от генетичното родословие на Българските Богове
image
   ULTRAVERSE MANTRA=Вер (Змейове) Саре от Дуло на Матара 
image
Ето и генезисният прототип на Божият подизпълнител и Светия – Спидерман :
 
SPIDERMAN=
Иса и Богиня Мадара
image
BART SIMPSON=Богиня Матара и Бог Исус
синкретизиран словесен образ на Главните кукловоди
 
PUPPET MASTER=Богиня Матера Диана и Бог Иса
image
STAR TREK STARFLEET ACADEMY=Одриси Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара Диана и Иса от Тракия
Академията за реалити закалка и просвещение на феноменните династични потомци от Дуло на Българските Богове,която Академия се води от Българските светии,филиал от която е и Академия Форум Безистена
image
  MS.MARVEL=Богиня Ма (Майка) Мария и Иса Ел (Змей) 
image
   CONSTANTINE HELIBLAZER=Балхарин,Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Исуз
image

   NAMOR THE FIRST MUTANT=Братя (потомци) Мутанти от Иса и Матара

   изродени  династи от Българските Богове,некачествен генно9инженерен продукт
   
image
THE PUPPET MASTER MODESTY=THE PUPPET MASTER (Главните Кукловоди) са Иса и Мат Диана
image
MARIONETTE=Матара Диана
всички хора са марионетки,кукли на конци,манипулирани,контролирани и управлявани от Великата Богиня Майка Диана,Чийто висш Български езически космогонен макрокосмически символ–Луната,е изобразен в композицията с кукловодката   
 
MARIONETTE DICK GRAYSONS=Кан (Жрица) на Матара Диана и Исус от Драгия
image
AMERICAS ELITE=Кан (Жреци) от Дуло на Мария и Иса
американският духовен интелектуален прогресивен елит,както и свръхреакционният управленчески елит,са с преобладаващ изроден българо–юдейски династичен имплант
 
SINS OF THЕ MOTHER=Исус и Богиня Диана Матара
Българските Богове протягат ръка за спасение на американската нация,неуспешен генно–инженерен и политически експеримент за смешение на расите и племената под знака на парите и човеконенавистническите правила и закони на капиталистичската материалистическа система и общество и върху духовните нездрави и фалшиви устои на псдевдо–Исусовата анти–Българска религия Християнство 
  
Единственият шанс и спасителен изход за американската нация е Божият посредник между Тях и хората – Спасителят, Човешкият Син,Божият Син ––––––––––– 


SINS OF THЕ MOTHER=Сина на Иса и Богиня Диана Матара
Спасителят,Който е и единственият шанс и Спасител и за всички народи,начиная с нас–Българите,поради което Те започнаха първо с нашето просвещение и обучени за тия епични трансепохални събития и процеси на Последните времена,дефинирани като Съдния Ден! 

ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА на=на Дуло от Бог Иса и Богиня Мат
  

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана 




Кукли и марионетки на конци на господарите на света,те пък всички кукли на конци и марионетки на Господарите на Измеренията,Мирозданието,Световете и Всемира! 
 
ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария 


МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза

СВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана
 





Голямо и безкрайно чудо и богатство е Свещеният Сътворенчески Божи език,който е съвременният Български език!
 
Благословени и подготвяни хиляди години Свише сме,Българи,за да ни разкрият сега Боговете ни сътворенческата тайна и сила на Вълшебното Божие Слово,чрез което се проявява и властва Святият Дух и се постига Спасението на Българите и човеците и Безмъртието и Вечният живот!
 
И знайте! 
 
Влезнала вече веднъж във вас тази сакрална информация и вълшебното Слово,и като синапово зърно да е малко и крехко,то вече оставя за винаги у вас,и расте и едрее и ви изпълва,и връщане вече за вас няма назад към смъртта и лимитирания живот–пред вас е само Безсмъртието и Вечният Живот с Българските Богове,Които изискват от вас да работите вече за Тях–с добро или по другия начин,Те ще ви накарат обезателно да преекспонирате и материализирате дадената ви от Тях сакрална огнена информация!  
Ние ви съветваме–изберете доброволния път,по който се върви с Любов!

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана 
 

екип на bezistena и Вси Светии–Вси Кукловоди и Манипулатори 


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
06.10.2016 21:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724664
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44363
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!