Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 13:42 - Modus operandi и може ли човек да действа извън рамките на действие на Modus operandi? Чии кукли на конци сме и защо Извънземните са ни блокирали отвсякъде!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5554 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 05.10.2016 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Modus operandi (съкр. M.O.) — е латинска фраза,която се превежда като –"начин на действие" .Фразата се използва в юриспруденцията за описване на способа и начина на извършване на престъпления.
В кримонологията Modus operandi служи като един от методите за съставяне на психологически профил на престъпника.
Съставянето на  Modus operandi  на един или на друг подозреваем може да способства за неговата идентификация и залавяне.

Извън юридическата терминология словосъчетанието може да се използва за описание на някои поведенчески привички,маниер на работа,способ за изпълнинение на едни или други действия

Сега с помощта на  

Свещеният шифър,който ви разкриваме в 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


заедно с вас ще разсекретим и ще покажем поредният оригинален документ,съставен от Българските лингва майстори и магьосници,вложен в създадения от тях латински език–бездънният трезор на сакрална Българска информация. 
 
Вземете лист и химикалка и напишете с едри и четливи главни латински букви,които по–долу ще видим чии са,

MODUS OPERANDI
 
След този латински израз пишем знак за равенство :

MODUS OPERANDI=,

и в дясната част на равенството започваме да въртим и разместваме съгласните на израза,като при нужда елеминираме или оставяме пълнежния кодировъчен назал Н,а с гласните според правилата на Свещения шифър варираме както ни е удобно,като можем да ги оставим същите,да ги премахнем,да добавяме и променяме произволно,като крайната ни цел е да открием имената и титули на Българските Богове,които знаем със 100 % сигурност, че Те задължително присъстват в израза!  
Получаваме примерно следното математическо лингва уравнение с оригиналните букви:
 
MODUS OPERANDI=ISU PON MADERO  
 
От тази лингва математическа конструкция се очертават вече ясно и разбираемо контурите и словесните образи на очакващите ни да ги открием Български Богове,като остава само да избистрим образите им с лека козметична фонетична корекция на гласните : 
 
MODUS OPERANDI=ISU PON MADERO=Иса Пон Мадара

От речника на Свещения шифър с условно приетите съкращения и значения на буквите в Свещения Български език знаем,че четирите фонетично и енергийно тъждествени взаимно заменяеми звука В,Б,П и Ф,означават Бог,Богиня,с което значение заместваме П в уравнението и получаваме крайното му решение,което знаем предварително какво е!
 
MODUS OPERANDI=
ISU PON MADERO=Иса Пон Мадара=Иса и Богиня Мадара  

 

Колко удивително просто,лесно и разбираемо,а колко векове и хилядолетия тази трансепохална Българска Божия тайна,вложена в латинския език,както и във всички други езици от Българските Жреци–лингва алхимици и конструктури метафизици и модилиери на вълшебното Сътворенческо Божие Слово–Свещения Български език,е устояла на всякаква цензура и опити за разбиване на защитата и кода ѝ и проникване в нея!  
 
Устояла е,защото знаем Божията превенция за пропускателния режим към Божието познание и Божиите сакралии : 

image

А лингва сърцето и крепостта на Сътворенческото Божие Слово и Сътворенчески информационен център Акаши,е Първосвещеният Божи храм Безистена в Олимп,който на всички езици е и Олимб,който е Имбол,и най–точно Ямбол!  
  

image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен  
 
Първосвещеният Божи храм и проектантска организация,на чиято проектантска дъска и свръхмодерен компютър Акаши Ямболските жреци построиха и обзаведоха преди хилядолетия света и произведоха човешките племена според технологията и хронологията на глава 1 и 2 от книгата Битие на Светото писание,информация за което Те ни дават в документалните ни постинги
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965    
 
 

Първосвещеният Божи храм Безистена,който е Централният командно–диспечерски център на взаимно съвместимите светове и измерения на времево–пространствения континиум,дефиниран като Мироздание и Всемир  

ИЗМЕРЕНИЯ=
Иза и Мария 

СВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария 

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза 
 

Така по–горе разшифровахме латинската фраза Modus operandi,която се превежда като –"начин на действие"   

MODUS OPERANDI=ISU PON MADERO=Иса Пон Мадара=Иса и Богиня Мадара  
 

Сакралната дешифровка на израза сочи категорично и безапелационно,че начинът на действие на всеки поотделно и на всички колективно в социума на човешкото общество и цивилизация,се определя безусловно и безалтернативно от Боговете Демиурзи,които са Българските Богове,Чийто друг образ и статут на проявление е на Извънземните,и Които Богове според работния им проект Българите и човешката цивилизация разрешават на човеците различни степени на свобода и действие,но винаги в абсолютните строго фиксирани от Тях рамки на допустимо позволените параметри и граници и Техния генерален сценарий и режисура!  
 
Това дава отговор и на поставения въпрос в заглавието:

Modus operandi или може ли човек да действа извън рамките на действие на Modus operandi ?,

който отговор е категорично

                                                       Не!

Горният въпрос можем да модифицираме като  "може ли човек да действа извън рамките на свободната човешка воля"? 
 
Ето кои определят и тази химерна свободна човешка воля!
 
СВОБОДНА ВОЛЯ=ВОЛЯ на Иса Бог и Богиня Диана  –
което означава,че тази "свободна човешка воля" се определя,режисира и лимитира в тотален контрол винаги и перманентно от Българските Богове,което определя и крайния отговор на въпроса

Може ли човек да действа извън рамките на свободната човешка воля? ,

и който отговор е категоричното  
 
                                                       Не!
 

Ето и кои са Божиите подизпълнителни субекти и органи,контролиращи и регулиращи човеците в рамките на позволения начин на действие – MODUS OPERANDI : 

MODUS OPERANDI=Братя от Мад и Иса=Братя от Ма (Богиня Майка) Диана и Иса –Българите,Братята от Всемирното Бяло Братство,които на Земята са генетичните жречески потомци на Боговете Демиурзи,а в другото измерение,образно дефинирано като "На небето",са Светии,което е документирано в Българския запис на израза:

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ=
Светии на Диана и Ечуа=Светии на Диана и Ешуа
Светиите на Богиня Диана и Господ Бог Отец Исус  
 
Затова фоновата ни музикална подложка и илюстрация на този тематичен пост ще бъде същата от последния ни постинг за степенно–каскадно разположените кукловоди и режисьори над куклите марионетки–човеците от двете производствени технологии на глава 1 и 2 от Битие!
 
 
 
Кукли и марионетки на конци на господарите на света,те пък всички кукли и марионетки на конци на истинските Господарите на Всемира–Българските Богове и на Техните подизпълнители–Българските Светии!  

image
 
На най–ниското ниво са човеците,над тях на различни нива са световните кукловоди в сянка и не на сянка– заговорниците срещу Българите,които се смятат за господарите и властелините на Земята,но които са кукли на конци в ръцете на върховните кукловоди, които са Българските Светии,управляващи човешките животи и съдби.
Над всички горе във все още невидимото измерение са истинските Господари и Властелини на световете–Българските Богове Демиурзи,Отец ни Исус и Майка Мария, Които са върховните Кукловоди на всички кукловоди и кукли и от синтетичен,и от естествен Божи произход и генезис!    
Ето да Ги видите ясно и категорично! 

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза 

В НЕВИДИМОТО ИЗМЕРЕНИЕ СА=
Богиня Диана Мад Мария и Бог Исуз




Задължително ще ви цитираме пасажи от нашата възлова монографична статия за Българският произход на поредния Български жречески лингва културно–цивилизационен продукт–секретният Български жречески херметичен конспиративен език–латинския :
 
 
Латинският език е херметичен Български жречески език.Свръхсекретни документи от скритата Българска история,отворени на 8 Декември
bezistena.blog.bg/history/2015/12/08/latinskiiat-ezik-e-hermetichen-bylgarski-jrecheski-ezik-svry.1413370

Основен език за комуникация и конспиративно общуване между скитащите Барди=Братя,посветени свързочници и посредници между Българите в Европа и Британия,е Българският език,а кодировъчната лингва– система за писмено съхранение и пренос на сакралната засекретна информация,е латинският език–уникалната словесна съкровищница,съставена от Бъларските жреци и майстори–шифровчици по технологията на Свещения шифър

Ето скритият генезис на латинският език,който ще извлечем от официалната история:

Латинският език (lingua latīna, [ˈliŋɡwa laˈtiːna]) е древен италийски език,говорен първоначално от латините в областта Лацио и в Древен Рим.Както повечето други европейски езици, той произлиза от древния индоевропейски праезик. Повлиян от етруския език и използващ като основа гръцката азбука,латинският се формира в Италия в средата на I хилядолетие пр.н.е.

Разшифроването на името на латинския език и на латински и на Български ще ни заведе само до едно место–истинският му Български произход!
Гледайте сега:

LINGUA LATINA=ЛИНГВА ЛАТИНА=
Балги от Дуло
Българи от Божията династия Дуло,жреците създатели и ползватели на този херметичен конспиративен език

LINGUA LATINA=ЛИНГВА ЛАТИНА=ЛИНГВА (език) на Дуло
херметичен език на жреците–Българи от Дуло

ИТАЛИЙСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан(Жреци) от Дуло на Иса
затова и официалните документи с право твърдят,че този език е бил говорен в началото от латини–те,сиреч от Българските жреци,които са само от Дуло!

ЛАТИНИ=ЛАТИНИ – Н (кодировъчен назал)=ЛАТИ=ТАЛИ=Дали=Дуло

Та това са латините и техният латински език–Българите,жреци от Божият род Дуло, Духовните водачи и обгрижвачи на траките,доведени и заселени от тях по тия места
И всички други документи,написани,закодирани и засекретени от Българите в латинския,Българския и всички други езици по тази тема,свидетелстват за Българският произход и съдържание на цивилизационният фундамент на всяка култура–езика! 
 
 
И нека видим пак какво пише в сериозните учебници и историческите и лингва документи:

Съвременните романски езици са продължение на диалектни форми на латинския език (простонароден латински). Латинският и производните му романски езици са единствените оцелели до наши дни езици от италийската група – останалите италийски езици са постепенно асимилирани от латинския през епохата на Римската република.
През Средновековието, а и донякъде в Новото време латинският се използва за международен език (lingua franca), както и в богослужението на католическата църква.  



И нека най–накрая разберем,какъв е този простонароден латински език,от който бил произлязал латинският език,и от който са произлезли всички съвременни романски езици,за които вече знаем,че са езици съставени от Българските жреци на Исус и Богиня Диана.
След като Българи са ги създали тия езици,произлезли от простонародният латински език,би следвало и той да е създаден от Българите,ама нека видим какво пише в неговия производствен лингва технически паспорт:



А в него пише следното:


"Простонародният латински език на латински се казва sermo vulgaris,което в превод по правилата на Свещеният шифър от милиони възможни комбинации и варианти води единствено и единствено възможно само при Българските Богове,леко завоалирани в наименованието на езика!"
 
SERMO VULGARIS=Мария и Исус Вулгария=Мария и Исус са  Булгари

На колене,всички Българи,пред нашите Богове Исус и Диана,Мария Магдалена!

SERMO VULGARIS=Булгария на Мария и Исус=Булгари на Мария и Исус  

На колене,всички Българи,пред нашите Пресвяти Деди,цивилизаторите на народите!

SERMO VULGARIS=Мария и Исус са Булгари=Българите са на Мария и Исус 

На колене,всички Българи и всички народи и племена пред нашите Богове–Демиурзи и пред нашите Пресвяти Деди,цивилизаторите на народите!

Всички човеци и народи ще ги накараме да се преклонят на колене пред нашите Богове,пред нашите Святи Деди,и пред нас–Българите,святите и праведни потомци на Исус и Мария Магдалена,чието царство на Любовта,Братството и Мира сега Боговете ни възстановяват на цялата Земя с цялото могъщество и сила на Небесната армия!    
 
 
екип на bezistena и Вси Светии,вси лингва майстори и изкусни кукловоди манипулатори


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
04.10.2016 21:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
05.10.2016 13:36
Факт е ,че хиляди думи в латинския и в производния му италиански са много близки или еднакви с Българските
Сега ,в последния постинг съм коментирал морал и култура, предстои да пусна друг, който ясно показва общото между нас и италианците
По разбираеми причини, заради нивото на култура у някои, няма да кажа темата
Ще се види!
Но това е може би най-бомбастичното , до което съм се докопвал.....
Възхищавам се адаш от твоята неуморимост в борбата за доказването на Българското и Българщината
Ако не беше ти, отдавна да съм затворил страницата!

Да си жив и здрав!
И да стъжняваш живота на антихристите, де факто-Българомразци!

Хубав ден, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Бъди благословен, Приятелю! ...
05.10.2016 18:32
Бъди благословен,Приятелю!

По традиция и обичаен тертип ще разсекретим някои от твоите словесни податки:

НЕУМОРИМОСТ=Иса и Мат Мария

БЪЛГАРОМРАЗЦИ срещу=срещу Българи на Мария и Иса

СТЪЖНЯВАНЕ НА ЖИВОТА на потомците на=
на ЖИВОТА на потомците на Богиня Диана и Исуж

АНТИХРИСТИ срещу=срещу Диана и Иса от Трахия

Давай напред и нагоре,Адаш,и никакво отказване!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675570
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!