Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2016 17:49 - Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7297 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 05.10.2016 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да го видят повече Българи този клип,разпостранявайте го в блог.бг,във Фейсбук и социалните мрежи.



Виктор Орбан за БЕЖАНЦИТЕ – Ето как трябва да се държи един истински политик и патриот ?             БГ превод

Смелият Орбан разобличи в общ план заговорниците срещу европейската християнска цивилизация,обобщени от него като "чиновниците от Брюксел",а ние ще ви ги покажем в детайли в някои от нашите фундаментални разследващи статии! 

Влезте в блока ни за да можете с тази ретроспекция на прорицателските ни документи от тази серия публикации да се просветите и научите истината за Българите и сегашните събития,свързани с нас и какъв е пътят за Спасениета ни!  

 



Давате ли си сметка,че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците,всички Българи/българи–без политическо,класово и др.разделения,ще бъдат избити! 
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527  



Цар Лъв - Предател и Враг!!!  
 
Позорящата и заклеймяваща изобличаваща дефиниция  "предател и враг" е за управниците на ЕС и на другите държави,които всички до един са задължително от Българския свещен феноменен род Дуло,състоящ се от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,Които са последното новоепохално аватарно проявление на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Които са Българи!  

Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125

image

По правилата на ЕС,създадени от тези всички юдо–български адови изчадия,когато почнат да връщат обратно тълпите нашественици,те трябва да се завърнат откъдето са влезнали–сиреч Балканите,към които ще бъдат насочени,както и извън всякакви правила,а както се вижда в центъра на Балканите сме ние–България!


Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052


Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884


Как във вещаяният зловещ ноември и ислямското нашествие,ни идва на помощ Праотец ни Зиези! ЗИЕЗИИЗЕИЗ,или Зиези,от когото са Българите,е Изеиз,Исус.
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884


"Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка".+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052


Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/razkritiiat-kovaren-opit-za-prevzemane-i-porobvane-na-evropa.1401594


Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България, Ердоган.Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866


Цитат от поста: 

Турция ще затвори отдолна страна чувала,за да не могат да се върнат на нейна територия от Европа подготвените по–рано на нейна територия и оттам преминали в Европа организирани ислямски бойци,като ще продължава да ги изпраща в България,отгоре с координирани действия юдо–българските лидери на Франция, Германия и на другите западни държави–съзаклятници в заговора срещу Българите, също започват да затварят чувала и ще връщат назад към Балканите пълчищата нашественици,които са на тяхно тайно върховно подчинение!


Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Ципрас,Столтенберг.Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-traki.1402225 


Само за аромат и настроение заради патакламата в Париж,която правят,за да върнат нашествениците в България...
bezistena.blog.bg/history/2015/11/14/samo-za-aromat-i-nastroenie-zaradi-pataklamata-v-parij-koiat.1406898


Българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд
bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-trakiiski-pleme.1407663


Засекретената информация,която ни оставиха извънземните във великанските скални мегалити на България и Португалия за днешните събития в Европа и света
bezistena.blog.bg/history/2015/11/21/zasekretenata-informaciia-koiato-ni-ostaviha-izvynzemnite-vy.1408693


Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно име–ноември,да не се случи!Помагайте и вие!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/22/kak-s-bylgarina-stoicho-kerev-napravihme-taka-che-adyt-koito.1409042


Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени
bezistena.blog.bg/history/2015/11/24/prorochestvata-za-dneshnite-dramatichni-sybitiia-v-pesenta-q.1409487


Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125

 
Руските врагове на натовска България в практическа помощ на оставените от правителството си и от НАТО без защита от ислямистките нашественици Българи!
bezistena.blog.bg/history/2016/06/11/ruskite-vragove-na-natovska-bylgariia-v-prakticheska-pomosht.1457315

Спасителна братска ръка за Джон Кери и Държавния департамент чрез дипломатическата поща на посолството на САЩ в България! 
bezistena.blog.bg/history/2016/04/10/spasitelna-bratska-ryka-za-djon-keri-i-dyrjavniia-departamen.1443664

Вселенският патриарх Вартоломей–отровата на жилото на най–изродените израстъци на българо–юдо–византийските злокачествени генетични метастази на клан от Дуло
bezistena.blog.bg/history/2016/06/21/vselenskiiat-patriarh-vartolomei-otrovata-na-jiloto-na-nai-i.1459276

Расмусен,агент на Извънземните,бивш генсек на НАТО,на който дядовото му семе съхне още по трънаците на светилището на Зайчи връх в Кабиле край Ямбол!
bezistena.blog.bg/history/2016/09/25/rasmusen-agent-na-izvynzemnite-bivsh-gensek-na-nato-na-koito.1478767
 
 
И на фона на всичките тия мерзавци заговорници срещу Българите и отявлени душмани наши и на християнска Европа,се намери само един достоен държавен мъж и политик,който да им се опълчи и ни защити,дори и индиректно!
 
Значи,браво на Орбан,знае как да
защити народа си и християнска Европа! 

 


Щяхме да приключим просторния ни политически обзор на европейските и глобалните актуални събития и спасителната роля и мисия на Виктор Орбан,обаче я да видим какво казва някакъв форумец из Нета по темата на днешния референдум в Маджария! 
 
"Какво браво викате за Орбан? Ако унгарците гласуват за квотите и разпределението на нашествениците в Европа остане,България като най-малка и най-бедна държава ще получи най-малки квоти–сиреч най–малко емигранти.
Ако обаче унгарците гласуват както иска Орбан да няма квоти,тогава на нас ще ни натресат милионите бежанци.
И без това Орбан вече се изказа категорично,че България трябява да остане извън Шенген и да служи за буферна зона на мюсюлманите.
На какво се радвате и го подкрепяте Орбан–аман от проcт народ,не си знае интереса!"

– А – а – а,кво става сега? Уж му се радвахме и ние на Виктор,пък вижте какво се получава за България и Българите!
Спасява Орбан християнска Унгария и Европа от мюсюлманите,обаче унищожава тотално най–истинските християни–Българите и България! 
 
Я да видим това случайно ли е или е преднамерен дълбоко коварен хитър план,както е прието да се казва литературно и исторически верно–византийска лукавщина,която е другата дефиниция за юдейската подла хитрост и коварство,както ви просвещаваме в статиите ни на тази тема :

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

Общият Български генезис на византийците–привилегированите феноменни династи–аристократи от Дуло и на мистичните френски крале Меровинги.Част 3 
bezistena.blog.bg/history/2016/02/26/obshtiiat-bylgarski-genezis-na-vizantiicite-privilegirovanit.1433268
  
 
Промъкна се червейчето на съмнението у нас и нали ние сме кротки,безобидни и доверчиви като гълъба,както ни учи Отец ни Исус в Еванглието,и на всички хващаме вяра,но сме и хитри като змията,според втората част на Бащиният ни съвет,затова сме длъжни да проверим и изследваме за нещо нередно и скрита измама в поведението и действията на маджарина Орбан,още повече,че ние самите сме змии и змейове от Исусово–Мариината рептилска династия Дуло!  

В нашето проучване наш основен инструментариум в разследването е 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни



ЧЕРВЕЙ НА СЪМНЕНИЕТО=ТШЕРВЕЙ НА СЪМНЕНИЕТО=Исуш и Богиня Матара Диана

КРОТКИ И БЕЗОБИДНИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Иза от Тракия 

ИМА СКРИТА ИЗМАМА за=за Исуз от Тракия и МаМаМа=за Кристоз и Майка Мария Магдалена 
 

ИМА НЕЩО НЕРЕДНО=ИМА НЕШТО НЕРЕДНО=
Ешуа и Матара Диана 
 



И вижте какво открихме в Нета,забутано от погледа на широката публика за  маджарина Орбан,чието родословие и генезис са закодирани в етнонима на това тракийско племе с голям процент Български феноменен интелектуален имплант и потенциал! 
 
МАДЖАРИ=МАДАР ИЖ=Мадара и Ижуа=Диана Мария и Ежуа
Великата Богиня Майка Диана–Мария Магдалена,и Господ Бог Отец Исус Демиургът  

ИМПЛАНТ=ИМПЛ АНТ=АМПЛ ТАН=Ямпол на Тиана=Ямбол на Диана=Диана от Ямбол
Божественият феноменен ген на Великата Богиня Майка Диана от Сътворенческият Първопрестолен Божи град Ямбол,кодиран в т.нар."древно–гръцка" митология,(която е изконна засекретена със Свещения шифър Българска родова и историческа информация) като градът на Боговете Олимп=Олимб=Имбол=Ямбол 



Виктор Орбан, министър-председател на Унгария,приветства мюсюлманите пред годишното събрание на Съюза на арабските банки;
9 юни 2015 г. в Будапеща
 
Виктор Орбан:

"Искам да Ви успокоя и гарантирам, че тук всички ще бъдат посрещнати с уважение, пристигащите и от ислямския свят ще бъдат приемани с уважение и ислямът, вашият цивилизационен корен, е много уважаван."

"За нас хората пристигащи от ислямския свят, не представляват заплаха, а ги приветстваме - като представители на една висша цивилизация.!!! 
Ние не се срамуваме дори от време на време да се учим от тях!
Ние се отнасяме към исляма като към едно голямо духовно и интелектуално здание, без което в онази част на света не би имало мир и щастие, не би имало уравновесен човешки живот."

Видеото и тези думите са на Виктор Орбан,който ги изрича на годишното събрание на Съюза на арабските банки на 9 юни 2015 г. в Будапеща.
За информация на изследователите–това не е фалшиво видео,компромат или сатира към Орбан,нито е апокрифен запис.
Видеото и пълният текст на изказването са издирени от унгарски разследващ любител,като същото изказване е публикувано в сайта на унгарското правителство

–Бре,мама му стара! Я да видим по–подробно кой е този Орбан,спасител на Европа!


Орбан е роден 1963 г в град Секешфехервар,град,в който са били короновани 37 крале  и погребени15 владетеля.
Сакралният характер и статут се документират от топонимните документи,които свидетелстват,че градът е изконен светилищен център на Българската жреческо–владетелска каста на това тракийско племе и тия земи,които до падането на метрополията България на Балканите под турско робство,е било част от Българското царство!

СЕКЕШФЕХЕРВАР=
Бархи (Българи) Кан (Жреци) Шаре на Бог Иса
свещен светилищен център на Българските Канове и Царе от династията Дуло (Дуло=Удол=Атил=Атила) на Бог Исус

Това потвърждават и т.нар."римски" имена на града,които са също Български жречески сакрални кодировки–Alba Civitas Alba Regia,StuhlweiЯenburg (нем),както и името му през 17 век Stoličnэ Belehrad,Белград.

Alba Civitas Alba Regia=Българи от Дуло от Бог Исус и Богиня Диана 
 
StuhlweiЯenburg=Бог Исус и Богиня Диана Булгария=Българи на Бог Исус и Богиня Диана 

БЕЛГРАД=БЕЛГАР Д=Диана България=Българи на Диана

Stoličnэ Belehrad=
Дуло на Исус и Диана Бълхария=Българи от Дуло на Исус и Диана

 
 
Своята политическа кариера Орбан започва в качеството си на учредител на партията Fidesz ( FIatal DEmokratбk SZцvetsйge),Съюз на младите демократи.


FIDESZ=Богиня Диана и Исуз–
генезисът на политиците от тази партия,а ето и от кой  жречески екип котило са: 
 
FIDESZ =FIDESZ + Н (кодировъчен назал)=ФИЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН
от Първосвещеното Божие светилище и храм Безистена в Божия град Ямбол

Сега вземете химилка и лист и заедно с нас напишете и решете следващото прекрасно математическо лингва уравнение,съставено от Ямболските жреци от рода на Исус и Мария Магдалена,с което са захерметизирали младият политически елит н абългарското тракийско племе маджари! 

СЪЮЗ НА МЛАДИ ДЕМОКРАТИ=Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Диана Мат Мария

Абсолютно точно решение на уравнението само с един верен отговор!


Още ноефициална меродавна официална информация за Орбан от Георги Ифандиев в статията му

Войната е мир.Свободата е робство.Невежеството е сила!Обаче на някой пука ли му!
diagnosa.net/diagnosite-mi/войната-е-мир-свободата-е-робство-неве-2 
 
МЕРОДАВНА ИНФОРМАЦИЯ за=МЕРОДАВНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за
Бог Иса и Богиня Диана Матара Мария



Ифандиев разкрива,че Орбан е проект и хибриден продукт на Комунистическият ционистки интернационал,който управлява от столетия на сянка и вече все по–на открито света. 
 
С Орбан се правят сондажи за управлението на Европа след разпадането на ЕС и се подготвят кадри от поредната кохорта и фаланга на световното ционистко (българо–юдейско,б.ред.) правителство.
През 1989 г Орбан е избран и награден със степендия на българо–юдея циганин Джордж Сорос за колежа в Оксфорд за изучаване на либералното гражданско общество–кодовото наименование на операцията за поробване и затриване на християнските народи от глабалистите. 
През 1990 г Орбан е върнат в Унгария и е включен ударно на високи позиции в политиката с изграждан имидж на модерен политик–националист,лидер на  Фидес (Fidesz) – Съюз на младите демократи.  
 
Ереванската информационна агенция PanARMENIAN разкрива,че бащата на Виктор Орбан е унгарски циганин,а майка му–еврейка.

Жена на Орбан Виктор е Анико Леваи (Леви) – също еврейка,всичките им деца са с христоматийни еврейски имена – Рахел,Гашпар,Шара,Роза,Флора. 
Брат му е със 100 % емблематично еврейско име Арон. 

Западните секретни служби и болшевишките комунистически служби,които зад светлините на прожекторите и зад кулисите са едни и същите,изграждат "демократична" биографична легенда на "десидент",както и на цялата фаланга псевдо–демократи на страните от бившия соц,попаднали в лапите на западния капитализъм. 
 
Това е краткото разсекретено досие на Виктор Михал Орбан,което се потвърждава напълно и от краткият му Кабала хороскоп: 

ОРБАН=ОРБА + Н (кодировъчен назал)=АБРОН=Еврен=Евреин

ВИКТОР МИХАЛ ОРБАН=
Евреин,Кан (жрец) от Дуло на Бохиня Матара–
жречески потомък от черното братство на изродените кланове от Дуло
 


Връщаме се пак в официалния имиджов първи клип с разпалената реч на българо–циганина–юдеин Орбан пред унгарците,в която той громи заговорниците от Брюксел,за да потърсим конкретиката в обвиненията му и в задълбочаване на разкритията му кои стоят зад това вече явно и за децата от забавачницата и за бабите пред блока,че е организирано,нашествие в християнска Европа. 
 
Ами обвинените от Орбан виновници за нашествието на мюсюлманите са някои,които са "планирали добре оркестрирана операция за целенасочено насочване на бежанци към Унгария и Европа с цел прекрояването на етничиския и религиозен състав и устройство на Европа" (което е абсолютно верно и се знае вече от всички!),и тия виновни са "чиновниците от ЕС и Брюксел" по думите на Орбан,обаче кои са тия чиновници,кои са им ръководителите,кои са имената им,кои са техните господари и кукловоди–няма никакви данни и точни имена,само са дефинирани с нищо не конкретизиращия и абсолютно анонимен "фанатичен интернационализъм на Брюксел" и "космополитната му емиграционна политика"–сиреч само гръмки слова за известни на широката публика процеси,много кьорфишеци и халосни патрони и димки с фоерверки, заклеймяване на анонимния враг,и майсторско плъзгане по повърхността на проблемите до пълно отричане на коварния перфиден план на генщабовете на заговорниците срещу Българите и човечеството и неглижиране на ислямско–кръстоносният поход и нашествие като "недалновидна и неразумна политика"–сякаш чиновниците от Брюксел са хлапаци и бавноразвиващи се идиоти,че да не разбират какво се случва,още повече,че те вършат чудовищния заговор и престъпление !

Сорос (който е абсолютно същия инженерно–генетичен продукт като Орбан : българо–юдеин–циганин) фигурира дежурно в безконкретните обвинения на Виктор Орбан за насочване на емигрантите към Европа,но той е същата кукла на конци и чучело като колегата му Бен Ладен,зад който Бен Ладен се знае от всички,че бе хибридна измислица на ЦРУ  и САЩ за предизвикване по тяхна поръчка на терористични актови и палене на войни по целия свят! 

А Орбан нищо не казва,и думичка даже,кой е Сорос,че и той самият е негов възпитаник и агент,кои сили всъщност стоят зад Сорос и вършат планувания заговор и кръстоносно–мюсюлмански терористичен поход  в световен мащаб срещу Българския прогресивен духовен интелектуален елит сред всички племена в света!

Нали аналитично и логично мислищите интелигентни и феноменни сензативни Българи не допускате дори и за миг,че на Виктор Орбан някой от кукловодите ще му позволи да изнася информация и разобличава Билденбергови,ЦРУ,САЩ,НАТО,ЕС  и Брюксел, МОСАД,Меркел,оръдията им Ердоган и Ципрас,ИДИЛ и ДАЕШ,Ционистко–комунистическия интернационал,ирационалното плашило Сорос..,ами няма да го гръмнат,да "повредят" колесника на самолета му във въздуха,както вразумяваха на няколко пъти Бойко Борисов,да изгубят внезапно от радарите самолета му,както катастрофираха "мистериозно" непослушния македонски президент Борис Трайковски през 2004 година,да му спретнат майдан както си знаят,ами ще му цепят басма и траят да ги разконспирира!
Траят го,и не само го траят,ами го и героизират и му създават изкуствен имидж на защитник на християнска Европа,защото той нищо не казва и никой не разконспирира и това е част от играта с неговото лицензиране на анти–глобалист и борец срещу помюсюлманчването и поробването на Европа!

Нали аналитично и логично мислищите интелигентни и феноменни сензативни Българи не допускате дори и за миг,че частното лице Джордж Сорос,унгарски българо–юдеин и циганин,с каквито и милиарди да разполага,може да си прави глобална политика и да пали конфликти и войни по целия свят през главата на свръхцентрализирата Американска държава и Генщаба ѝ и ЦРУ!

Абсолютно абсурден абсурд!
 
Разбира се,че всичко в частната интернационална политика и дейност на куклата на конци Сорос срещу християнския прогресивен свят и в частност и най–вече срещу Българите,се планира и организира от всички реакционни анти–български и анти–демократични структури и механизми на заговорниците срещу Българите,които са Билденбергите,и които владеят тотално света чрез НАТО,ООН,САЩ,ЦРУ,Израел, МОСАД,Европейския еврогейски съюз,Гърция,Турция,Германия,Англия,Франция,вече и Унгария в лицето на Орбан,който играе ролята на "спонтанния" спирателен шибър на ислямския поток към западните страни и насочването и локализирането му към България!
В тази тайфа на обединените анти–Български душмани и заговорници срещу свещения потомствен Български Божи народ и в юдовия план срещу Българите,вече почва да се прояснява и ролята и местото на имперска Русия и българино–юдеинът Владимир Путин,колкото и да ни е тежко от това и да се надявахме той да е извън чудовищния заговор срещу Българите,още повече че го просветихме за неговия Български произход и за нашите досегашни симпатии към него!


Ако повечето гласове са против квотите,Виктор Орбан е категоричен,че унгарският парламент ще приеме закон в подкрепа на това становище,независимо от това дали избирателната активност на референдума е достатъчна,за да бъде резултатът валиден!
(както се очертава в момента на разработването на този постинг)
Той заяви,че би се радвал,ако другите европейски страни последват примера на Унгария,а унгарците трябва да участват в референдума за бежанските квоти и да ги отхвърлят,защото резултатът от него ще бъде съдбоносен не само за Унгария,но и за целия Европейски съюз.

–Значи референдумът не е съдбоносен за съдбата на европейците–християни,ами е съдбоносен за икономическо –полицейската система и диктатура ЕС,за която цялост и бъдеще се грижи Орбан!
 
А ето и Кои са съдбоносните Субекти за съдбата на всички хора и всички световни процеси: 
 
СЪДБОНОСНИ=Богиня Диана и Исус 
Българските Богове–Демиурзи,които определят съдбите на всички хора на Техния първосвещен храм в Ямбол–Безистена: 
 
СЪДБОНОСЕН=БЪСИСДЕН=БЕСИСДЕН=БЕЗИСТЕН


Ето и коварните политически позиции и гео–стратегически проект на Виктор Орбан:

"България трябва да остане извън Шенген и да играе ролята на буферна зона за тълпите от бежанци които все повече се увеличават."


Допълнителни официални екстри за Орбан от неговата роля в заговора срещу Българите в държавен план,е Германия да съдейства Унгария да няма проблеми с ЕК с изпълнението на проекта за изграждане на АЕЦ Пакш-2, както и при прокарването на нов железопътен път между Будапеща и Белград,а в частен план насочване на част от милионите и милиардите,които ЕС краде нагло от всички затворени в концлагера му народи,към личните сметки на Орбан,за който има много информация за нечисти негови бизнес дела и корупционни сделки.



Обобщаваща формулировка за Виктор Орбан и тайната му мисия и задача в перфидния план на заговорниците срещу Българите: 

Виктор Орбан е политически хибриден продукт на глобалистите интернационалисти и заговорници срещу Българите на съответния исторически етап и конкретни динамични събития и процеси,който политически проект има за задача да подготвя отдалече с подходящо легитимиращо алиби и лансира идеи и личности,които да спечелят доверието на народите и да поведат издивялото зомбирано човешко стадо към по–модерните и привлекателни безалтернативни кланици и скотобойни!

КЛАНИЦА на=КЛАНИТСА на=на
Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Иса
институция и съоръжения за изтреблението на непосветените и неосъзнати Български феноменни жречески потомци на Диана,Мария Магдалена и Исус от Техния род Дуло

СКОТОБОЙНА за изтребление на=за изтребление на Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана

На тия кадри и проекто–лидери на европейските тракийски племена,каквито разселени тракийски племена са всички народи в Европа и по света,е позволено да говорят всякакви вече широкоизвестни конспиративни факти,за да се легализират като истинни и обективно честни чрез тях,да сочат,критикуват и се заканват,да изобличават в анонимност и с общи приказки,да обещават съд и справедливост,да обещават идилични картини и светло бъдеще за хората,за да могат когато трябва да ги поставят за водачи на съответното стадо или на всички стада и племена,за да ги поведат ослепени и упоени към клетката за робите или скотобойната! 

Тази дългосрочна операция по заемане на възловите управленчески,военно–полицейски,финансови и икономически позиции и места на всички нива от юдеите във всички европейски държави,в Америка и по целия свят,е провеждана вече няколко века бавно,методически стриктно и упорито,и затова в глобален световен мащаб целият свят се владее и управлява от българо–юдеите от изродения клан на Дуло,които са Черното братство.
 
И на това место ви предлагаме потресаващата статия
"Интервюто,заради което убиха евреина Харолд Розентал"
grigorsimov.blog.bg/politika/2016/09/22/interviuto-zaradi-koeto-ubiha-evreina-harold-rozental-avtor-.1478124 ,
която ви препоръчваме горещо и настоятелно ви убеждаваме да прочетете внимателно! 

Затова и всички външни министри на България от 26 години насам са юдеи,и всички управници на държавите са от същото тесто,и на всички възлови върхови места на всички световни организации и структури са пак те,без и да вярват и предполагат и за миг дори,че самите те са кукли в ръцете и джойстинга на Българските Богове и на Българските светии,управляващи и човешкия свят! 



Защо все евреите изплуват на най–отрицателните и негативни злокобни позиции на Българската и човешката история! 

Ами защото са Богоизбран народ! 

Евреите са тракйско племе,състоящо се от синтетичните биороботи–андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с които ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965


От тия тракийски синтетични племена Боговете Демиурзи,Експериментатори и Драматурзи на трансепохалния проект и драматицация Българите и човешката цивилизация,са избрали (Бого–избрали) тракийското племе евреи за постоянен инструментариум за създаване на перманентен екстремален режим на живот на ръба на издръжливостта и на оцеляването на Българите в епичния процес на тяхното многохилядолетно закаляване и сортиране за универсален разсад за Духовни водачи и  интелектуален и управленчески елит на всички племена и народи.

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Исус и Диана Матара Мария 
 
ПЕРМАНЕНТЕН ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕЖИМ за=
за Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуж и Богиня Диана Мама Мария

режим за читавите потомци от Дуло на Българските Богове,необходим за тяхното закаляване,сепариране,пречистване и класифициране и съхраняване за сортови семена за духовен интелектуален и управленчески разсад за всички племена

СОРТОВИ СЕМЕНА от=от Исус и Богиня Матара


Тази черна роля на евреите им е вменена и заложена в тяхната етногенезисна битова карта и "трудова длъжностна характеристика",и те ревностно,съвестно и упорито с огромно желание я изпълняват вече близо 3500 години–черната и мръсна роля да мразят и преследват от цялата си душа и същност свещения феноменен свят Божи Български народ!

Едно уточнение:

Тракийското синтетично племе биороботи Евреи се състои от две племенни съставки :1.юдеи,които са и историческо–митологичните данаи,и 2.от израелтяни.

Данайо=юдеите са дълбоко изроденият генно–инженерен експериментален продукт с изродил се Български жречески феноменен имплант,от който е оформена племенната богаташка и владетелска аристокрация на еврейското племе,а израелтяните са читавата част на еврейското племе–простолюдието,превъзпитани от Българският първожрец Мойсей и покръстени и посветени в учението на Българските Богове за Любовта,Братството и Мира и живот с феноменните практики чрез имплантираният сред тях от Мойсей Български феноменен жречески имплант.
Поради което израелтяните са най–жестоко и яростно перманентно преследвани ведно с Българите от съплеменниците си българо–данаи–юдеи,които им спретват всички преследвания,злини,геноциди и Холокости! 
 
Затова всички лидери и управници на юдеите са задължително българо–юдеи,от тях произлиза и засекретеният до сега генезис на византийците : Български жречески династичен имплант от Дуло върху юдейска почва.

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИЗАНТИЙТСИ=Ютеи от Богиня Диана и Исуз=Юдеи от Богиня Диана и Исуз 

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИЗАНТИЙТСИ=Ютеи от ВЕЗИСТЕНА=Юдеи от БЕЗИСТЕН
А
поредният генно–инженерен синтетичен продукт,произведен на Централната планетарна експериментално–развойна база и първосвещен Божи храм Безистена в Ямбол
 

––– повече инфо за юдеи,израелтяни и Мойсей в нашия блог с пароли на търсачката на Гугъл съответно "безистена и юдеи и данаи","безистена и израелтяни", "безистена и Мойсей"


Племенният етноним евреи е по змейския херметичен календарен животински хералдически символ Вер,Змей,Змия,Ламя,Хала,Кала,Гала,Ел,Дракон,Слав,Селен,Хидра –
(всичко 12 синонима на Змей в Българския език) на Боговете Демиурзи   

ЕВРЕИ=ВЕЕИР=Вер – Змей 

Затова в страховитата апокалиптична картина от Откровение на Йоана,глава 12 стих 1–17,главният персонаж,който гони и преследва постоянно свещеното Българско Божие потомство,родено от култовата Жена с Луна в нозете,(Великата Богиня Майка,която е Мария Магдалена) бременна от Слънцето (Исус),е Змеят,Вер–ът,които са евреите : 

biblia.bg/index.php

Откровение гл 12.стих 17 

1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.
2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.
3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.
6 И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, за да я хранят там хиляда двеста и шестдесет дни.
7 И стана война на небесата: Излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели;
8 обаче, те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето.
9 И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него.
10 И чух силен глас на небесата, който казваше: Сега дойде спасението, силата и царството на нашия Бог и властта на Неговия Христос; защото се свали клеветникът на нашите братя, който ги клевети денем и нощем пред нашия Бог.
11 А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.
12 Затова, веселете се, небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време.
13 И като видя змеят, че биде свален на земята, той почна да преследва жената, която бе родила мъжкото дете.
14 И дадоха се на жената двете крила на голям орел, за да отлети на мястото си в пустинята, там гдето я хранят за време и времена и половин време, скрита от лицето на змея.
15 И змеят изпусна след жената из устата си вода като река, за да направи да я завлече реката.
16 Но земята помогна на жената, защото земята отвори устата си та погълна реката, която змеят беше изпуснал из устата си.
17 Тогава змеят се разяри против жената, та отиде да воюва против останалите от нейното потомство, които пазят Божиите заповеди и държат свидетелството за Исуса; и змеят застана на морския пясък.
–––––––––––––––––––––––––––––

17.Тогава змеят (вер,евер,евреи) се разяри против жената, та отиде да воюва против останалите от нейното потомство,(Българите от читавите династични кланове на Дуло) които пазят Божиите заповеди и държат свидетелството за Исуса; и змеят (вер) застана на морския пясък.


Ще разсекретим всички съпровождащи характеристики на змея=вер=евреи от тази възлова новозаветна култова мистична глава от езотеричната прорицателна книга на Българите,за да се види,че змеят – вер е херметичният образ на управленческия елит на евреите,и по–точно на данаи=юдеите,който крайно изроден елит е генетичен имплант от феноменните Български жреци,потомци на Българските Богове Демиурзи! 
 
3.И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.  

ЧЕРВЕН ЗМЕЙ=ТШЕРВЕН ЗМЕЙ=Изуш и Богиня Матара 
 
СЕДЕМ ГЛАВИ И ДЕСЕТ РОГА=Дуло от Гена на Богиня Мад и Исус от Трагия  
 
НА ГЛАВИТЕ МУ СЕДЕМ КОРОНИ=Кан (жреци) от
Дуло на Богиня Диана Мат Мария и Иса
повреден  и некачествен генно–инженерен експериментален продукт на Боговете Демиурзи и на Техните подизпълнители Българите 
 
 
9. И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него.
 
ЗМЕЯ е СТАРОВРЕМЕННА ЗМИЯ=ЗМЕЯ
(Вер,Евреи) е от Исуз и Богиня Матара Мария  
 
ЗМЕЯ е ДЯВОЛ И САТАНА=ЗМЕЯ (Вер,Евреи,Юдеи) е от Дуло на Иса и Богиня Диана 
 
 
Тия свръхсекретни сакрални документи за произхода и статута на Апокалиптичният змей от Откровение,който е метафоричният херметичен образ на евреите и конкретно на изродената им аристократична част юдеи=данаи,имплантирани с феноменна Божия Българска кръв и гени,са и единственият шанс за спасението на тия изродени генно–инженерни био–продукти,но само ако ги проумеете,вие евреи и юдеи,и потърсите покаяни и разкаяни искрено Българските Богове чрез нас–Българите,Божиите праведни Жреци и Светии от Всемерното Бяло Братство!
Този последен шанс ви дават Те и Техният Син–Спасителят!  

ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС е=е
Сина от Дуло на Исуш и Богиня Диана– Спасителят! 
 
Епичната епохална сага с гонението на Божието свято потомство,което евангелско гонение в исторически реалити рационален план е перманентният многохилядолетен геноцид на Българите от българо–юдеите,е в своя заключителе етап с опита за окончателно поробване и затриване на свещения Български Божи род и народ от обединените заговорници от изродените кланове на Дуло срещу праведните и съхранени читави техни роднини от Дуло,и която драматизация ще приключи с дългоочакваното отваряне на преградите между измеренията и световете и Явяването на Българските Богове–Господарите и Властелините на световете с цялото им всемогъщо и непобедимо небесно Светейшо войнство,чието друго метафорично наименование и образ са Извънземните,за приключване на поредния етап на Божия проект Българите и човешката цивилизация и провеждане на осчетоводяването и рекапитулацията на експерименталните резултати по трансепохалния проект – процеси популярни като Съдния ден!

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Исуз и Матара Диана  

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 
 
МЕТАФОРИЧНО НАИМЕНОВАНИЕ=МЕТАФОРИТШНО НАИМЕНОВАНИЕ=
Ешуа и Богиня Диана Матара Мария

Относно ислямските нашественици от Азия и Африка ще кажем само,че тия нещастници са изродени тракийски синтетични племена отг биороботи на много нисък стадий и ниво на културно и цивилизационно развитие,при които се доказва по експериментален многовековен реалити път,че липсата на познание на Българските Богове,дори и в Техния официален вид,и практически живот с Тях и законите им,води до лоши експериментални еволюционни резултати и бракова генно–инженерна продукция!  
Именно те са използвани от заговорниците срещу Българите и мерзавците за невежо диво и сляпо зомбирано оръдие и инструменти за поробването и геноцида над Българите на този краен етап 

А на мерзавците анти–българи и заговорници и наши душмани,даваме тази любима наша квалификация на мерзавци,защото в нея е скрита и спасителната формула и технология и за тяхното спасение,ако те го пожелаят!
 
МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от
Исуз и Богиня Матара


Ръзсекретявяме и името и на толкова ненавиждания в последно време град Брюксел,столицата на духовното падение и на политическия разрат,израждане и главен щаб на заговорниците срещу Българите: 

БРЮКСЕЛ=БЮЛКР ЕС=Иса Бълкария=Бълкари на Иса
като с този декодиращ акт разбиваме входящата пускова парола на тази българо–юдейска адова цитадела и развъдник на отровни рептили от Дуло,разпълзяли се по целия свят,и като я превземаме,я въвеждаме в наше подчинение и служение в името на Отец ни Господ Бог Исус Българина    
 
А иначе официалната манипулационна псевдо–наука етимология дава поредното свръхопростачено десакрализирано травиално и обидно и позорящо обяснение на името на Брюксел като идващо от старохоландския Bruocsella,Bruxelles,което означавало–гледайте и се дивете сега на бездуховните и тъпи предци на белгийците,как са си кръстили уж свещеното селище– блато (bruoc) и дом (sella) или дом в блатото!!! 
 
Ега си тъпаците,ега си простаците,ега си будалите,да си построят дома в блатото при комарите и пиявиците да им пият кръвта и хващат ревматизъм,че и най–позорящо и сквернящо ги да го нарекът на простотиятата си! 
 
Само че тия предци на белгите,кръстени така по един от титулярните етноними на Българските жреци и техни Духовни водачи и строители на светилищния им център и селище,са го кръстили точно и стриктно по името на техния и нашият Бог–Исус Българинът,като са поразместили малко буквичките в анаграмно хорце,за да мине номерът им и информацията през вековете на геноцид и тотална цензура! 
 
BRUXELLES=БРЮКСЕЛЕС=Исус Бълкария=Бълкари на Исус 
 
БЕЛГИ=
Балги=Бълги–Българи 

Белгите били келти,незнайно от къде дошли,затова ние им подсказваме,че са дошли от там,където е родното место и първосвещен дом на Жреците/Кановете от Дуло–Раят на Земята–Тракия,Ямбол и Безистена,което е документирано в обобщения им етноним: 
 
КЕЛТИ=
К ТИЛЕ=Кан (Жреци) от Дуло 
 
Защото са потомци на Българските Богове,затова и Жреците на келтите–Друидите,са кръстили главния си център по тия места,където са живели ремите–аристокрацията на белгите,(сиреч Българската родова жреческа каста) с Божиите имена с лека анаграмна заврънтулка на Дуроцерторум,сега Реймс

РЕМИ=МЕРИ=Мария

ДУРОЦЕРТОРУМ=Друиди и Царе на Мария 

РЕЙМС=
ЙС МЕР=Иса и Мария 
 
И само за справка я да видим на герба на Белгия де са турили хералдическите лъвчета от култовия герб на древния Ямбол и управителят му Цар Иван Шишман: 
 
image 
 
Ами тука са си Българските лъвчета.
 
Ето ги и на оригиналния хералдически прототип–гербът на Ямбол ––––––––

image

Древният герб на Ямбол–трите лъвчета,които са истинската Българска Света Троица–трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена–Синтия,и близнаците Павел и Петър.
Инфо за тях колкото щете в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и трите деца на Исус и Мария Магдалена"







Накрая да добавим ли към списъка на предателите и враговете и българо–юдеинът маджар Виктор Орбан,разобличен и той с песента–клеймо от Царят Лъв ? 



Цар Лъв - Предател и Враг!!!  
 
Позорящата и заклеймяваща изобличаваща дефиниция  "предател и враг" е за управниците на ЕС и на другите държави,включително и Виктор Орбан,които всички до един са задължително от Българския свещен феноменен род Дуло,състоящ се от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,Които са последното новоепохално аватарно проявление на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Които са Българи!  
 
И която вече разсекретена епохална тайна е най–прекрасната блага вест за Българите от днешната ни полит–просветителска лекция!



Кукли и марионетки на конци на господарите на света,те пък всички кукли и марионетки на конци на истинските Господарите на Всемира! 


Както и още една блага вест,че световните кукловоди в сянка и не на сянка– заговорниците срещу Българите,които се смятат за господарите и властелините на Земята,са кукли на конци в ръцете на истинските Господари и Властелини на световете–Българските Богове,Които са върховните Кукловоди на всички кукловоди и кукли и от синтетичен,и от естествен Божи произход и генезис!   
 
image
 
Ето и поредният оригинален документ на Главните кукловоди–Българските Богове,в героическия образ на Супермена,държащи и дърпащи конците на всички!
 
image
  
SUPERMAN=Иса Бог и Мария=Бог Иса и Мария
Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Мария Магдалена
 
И защото вече много ще ви се налага да търсите и викате на помощ Супермена,да знаете като го викате,кои викате и как да ги извикате по горната формула! 


 
В режим на редакция ще добавим няколко форумни коментара от кратка публикация на култовия фотограф Асен Великов от неговия фейспрофил: 
 
Асен Великов :

Виктор Орбан заяви: "Трябва ясно да заявим, че без одобрението на унгарския парламент Брюксел не може да заселва мигранти в Унгария. И трябва ясно да заявим, че забраняваме принудителното разселване на мигранти".
Точно и ясно!
Кога ще ги стигнем ...... унгарците ?!? 
 

Stefan Velikov :

Когато си изберем мъдри и смели ръководители,които няма да се колебаят да казват "Не!".


Maria Maya Slavkova-Aldin :

Орбан е абсолютен кретен. Точно и ясно!


инж. Иван Дунчев 

Така е на прима виста,Асене,обаче я виж и вникни в дълбоките глобалистични игри и сценарии на заговорниците срещу Балгарите,които разкриваме в статията ни–разследване "Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите?"
bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278


Maria Maya Slavkova-Aldin :

Орбан е диктатор и популист, който се изражда във фашист! Това е много опасно, защото, когато един бивш комунист се превърне във "вярващ консерватор", то тогава трябва да знаете, че си имате работа с много брутален човек, който инструментализира дори християнската вяра!!! 
Четеге, бе, хора....четете им биографиите, родословните им дървета !!
Десния екстремизъм е не по-малко опасен от всякакъв друг фанатизъм!

Асен Великов :

Всичко това е много хубаво, ама разходете се вечер между "Лъвов мост" и Халите. Обиколете и вътрешните улички и тогава без да споделяте линкове ми пишете как сте се чувствали в софийския "Бейрут" .....

Асен Великов :

dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp 
Постановление № 208 от 12 август 2016 г. за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила


инж. Иван Дунчев : 

Ако си вникнал в статията ни Асене,тайният план и цел на играта на Орбан и неговите кукловоди–заговорниците срещу Българите,които изпълняват последния етап за затриване на Българите(не на страната България–България те я искат за себе си) е точно това–не само между "Лъвов мост" и Халите и вътрешните улички между тях да са пълни с нашественици–мюсюлмани,ами и всички улици на София да са пълни с тях,както и всички други градове и села на България!
Това е перфидният юдов адов план на душманите на Българите,който циганинът юдо–българин Орбан изпълнява сега под маскировъчните дрехи на спасител на християнска Унгария и Европа!
Сценарият предвижда,както Орбан подканва другите европейски управници–всички от същото юдейско–български котило от изродените кланове на Дуло,да последват неговия пример и откажат квотите.Тогава следва другата част от сценария на заговорниците,която той същият българо–цигански юдеин вече предложи официално:
всички емигранти от Европа и прииждащите на талази от Турция и Гърция,да бъдат заселени в буферната зона,която да е България!
Тогава следва нашествениците не само да стоят по лагерите и ходят по улиците на България,ами да влезат в домовете ни и ни изгонят от тях,а всички нас Българите от България към Азия,за която упорито ни внушават,че сме дошли от там през 7 век! Затова е и това това постановление за "интеграция!!!" на нашествениците в цяла България,каквото подобно няма в никоя друга страна!

Прекрасен Българин си,Приятелю Асене,голям Българин и Будител на смачкания и дремещ Български Дух си с Божията си мисия да показваш и рекламираш Божествеността и небивалата красота на Българите и фолклора ни и ни просвещаваш в тази сфера,затова вникни и в нашето просвещение за византийските хитрости на глобалистите и душманите на Българите и на истинските Християни!
Бъди благословен,Исус и Мария те обичат и бдят над тебе и дома ти и те водят в мисията ти!


инж. Иван Дунчев :

А доколкото се отнася до Maria Maya Slavkova-Aldin,която дефинира Орбан с горните квалификации,те я издават като соросоидка,защищаваща нашествениците ислямисти,която първосигнално непосветена скача срещу Орбан,считайки го за борец срещу нашествениците!


Инж. Иван Дунчев

Допълнителната справка в профила ѝ я показват като арабистка,прекланяща се пред..."лидера на ислямския свят Турция и високата ѝ демокрация,култура и цивилицация..!" според гуруто и политическия ѝ идол доц.Иво Христов–прикритият черно–психотроник срещу Българите,вещаещ (и желаещ) смъртта на етноса ни във всяко свое пси–произведение!
Справка чудовищната му потресаваща статия–венцеславене на Турция и модерният ѝ ислямизъм и водещата ѝ роля в настъпващия агресивно към Европа ислямски свят 
 
Социологът Иво Христов*: В Турция вървят невероятни процеси. Усещаш, че това общество мисли глобално
www.facebook.com/notes/maria-maya-slavkova-aldin/социологът-иво-христов-в-турция-вървят-невероятни-процеси-усещаш-че-това-обществ/1261390063912023
която тя прекламира в профила си::

"...И след три месеца отсъствие (бил е в Турция на техни индиректни разноски) как ви се стори България?

–Ще отговоря в духа на метафората на професора за Истанбул и Виена, която споменах. Имах чувството, че съм напуснал Европа и съм се върнал в Азия.
От място, където усещаш пулса, тласъка на историята, попаднах в безвремие –

Бум!Черна психотронна бомба:

–тук (в България) липсва време, липсва движение, липсва дори смисленост на най-ниско ниво. Останала е само материята на ниво оцеляване.

Бум!Още една черна психотронна бомба: 

Съществуваме като умрели живи хора.

В предишно интервю си говорихме за политическите марионетки, мисля си, че ние сме социални марионетки, изпразнени от съдържание, от смисъл. Дори и конците, които ни движат крайниците, вече са изгнили. Както д-р Николай Михайлов много точно го беше казал: „сякаш духът си е отишъл от тук”.

Бум!Още една черна психотронна бомба: 

България е територия, от която духът си е отишъл. Детайлите нямат значение."   

 
––––– Глей сега,Иво,какво ти показва Духът,който е Святият дух на Българите,изтърван вече от бутилката,и Който обсеби и завладя и води Българите към Спасението ни! 
 
image 
 
–– повече инфо за това могъщо оръжие на Българите вижте с парола на търсачката "безистена и среден пръст"

 
екип на bezistena и под диктовката и редакцията лично на Супермен и Свети Мойсей 

image
 
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
03.10.2016 17:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nikikm - Поздравления!
03.10.2016 19:41
Много знания и мъдрост има в този труд,макар и както не веднъж да съм споменавал,че голяма част от тези материали са за посветени и напреднали! Удивих се на речта на Орбан,когото смятах за кумир днес.Въпреки,че бях чел за него,че е завършил йезуитско училище и е евреин. Вярно,показа си рогцата.С твое и ваше позволение ще пусна тази му реч в моя блог,да се знае. Освен това ме заинтересува една част от работата ви,касаеща Меровингите.Може ли да ми посочите някаква литература,защото много българско има във Франция,и не само там,но трябва да го знаем и да бъдем горди с потеклото си!Благодаря на екипа и останете със здраве!Бог да ви пази!
цитирай
3. milady - Поздрав и от мен,невероятен труд ,инж. Иван Дунев..
03.10.2016 20:56
заради такива като вас, си струва да се чете тук..
Многоо благодарности ,признание и Любов от мен..
Юлия Добричка..
;)
цитирай
4. bezistena - Благословен си и ти, Приятелю! ...
03.10.2016 22:53
Благословен си и ти,Приятелю!

Информация за меровингите,които са Първосвещения Български Божи жреческо–императорски династичен клан Дуло,спасен в политическо изгнание във Българската имперска провинция Франкорум по времето на дълбоко и старателно скриваното Първо византийско робство на България (518–681),може да намериш в нашите постинги с парола на търсачката на Гугъл "безистена и меровинги", "безистена и крал Дагобер","безистена и Аспарух".

Извън нашия блог в нета е пълно с официална информация за Меровингите,в която е кодирана интересуващата ни секретна информация,документираща Българския им произход.
Вземете тази информация и с помощта на Свещения шифър почнете да разкодирвате възловите имена и термини,като откривате Боговете ни в тях.
При всяко такова разшифроване,вие влизате във връзка с Божиите информационни служби,които ви пропускат и качват на ново по–високо информационно ниво и ви просвещават и въвеждат в нови тайни и познания!

Тези информационни масиви са безкрайни и възхитителни!

Опитай,Приятелю,Исус и Мария те чакат!
цитирай
5. bezistena - С благодарност за Любовта и добрите ...
03.10.2016 22:58
С благодарност за Любовта и добрите думи и благословение от целият ни екип,и за тебе milady !

Опитай и ти,Юлия,да познаеш и намериш Исус и Мария със Свещения шифър,Които имат толкова подаръци и изненади за тебе,защото и ти си Тяхно дете,че няма да искаш да излизаш повече от Тяхното присъствие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679104
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!