Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2016 01:06 - Няма грешка!Щом Извънземните ни разкриват и тия свои бази на Бегликташ и в Испания,значи става страшно,ужасно...,или нещо прекрасно–кой както си го пожелае!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4553 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 25.08.2016 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото в предната серия на нашия пътепис от пътешествието ни из бившата Българска имперска провинция Хеспанья,едни наши нови познати ни поканиха да направим една малка селфи разходка по един от безбройните маршрути на Свещената Българска планина Guadarrama,нафрашкана със секретни енергийни бази на Извънземните–които са Българските Богове и Техният безброен светейши антураж, както са нафрашкани и със сакрална информация за Божествеността на Българите, ние ще се отклоним за малко от първоначалния си маршрут,и после продължаваме пак!   

ПЪТЕПИС=Богиня Диана и Бог Иса

ПЪТЕШЕСТВИЕ към=ПЪТ към
Богиня Диана и Исуш

ПЪТЕШЕСТВИЕ към=
ПЪТ към ВЕШИСТЕНА=ПЪТ към БЕЗИСТЕНА 

СЕКРЕТНА БАЗА
на=на Бог Исуз от Тракия=на Бог Кристоз  
 
Нека се запознаем и с тези наши нови познати,с които тръгнахме на пътешествието: 
 
НАШИ НОВИ ПОЗНАТИ=Бог Изуш и Богиня Диана
 


Dia de montaсa en guadarrama 

плейлиста: 
 
Muse - Psychо 
Muse - Supremacy 

В интерес на добрите обноски и отношения,ще се правим,че сме забравили инцидента със средния пръст и разменените благословии от предния пост,и потегляме из слънчева Хеспанья,където още в първите кадри ни посрещна един слънчев лъч–директен и индиректен категоричен алюзиен символ,че нашите приятели са от слънчевата порода хора–Слънце поклониците,които са езичниците,които са потомците на Богът Слънце, Който е Господ Бог Отец Исус,Който е Българин,и заради това Слънчевите хора–езичници,са само Българите от потомствената Божия генеалогия! 
 
СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змей) –
висшият макрокосмически космогонен езически символ на Богът Творец,съставен от Българите,в който е имплантиран най–древно познатият змейско–рептилски символ на Богът Демиург  от древно–Българския календар,който змейски символ преминава в животинската херметична хералдика на потомственият Божи род Дуло

Езичниците са само Българи,жреци и потомци на жреците от Божия род Дуло,живеещи в познанието на Българските Богове–Демиурзи и с феноменните Божествени практики и свръхестествени технологии,спазващи стриктно десетте и всички други Божии заповеди и правила за живот по законите на Любовта,Братството и Мира.  
 
ЕЗИЧНИЦИ=ЕЗИТШНИЦИ=Деца на Изуш 

ДЕМИУРЗИ=Мадара и Иза  

БОЖЕСТВЕНИ ПРАКТИКИ=ПРАКТИКИ на Бог Исуж и Богиня Диана  
 
ЗАПОВЕДИ на=на Бог Иза и Богиня Диана 
 
СПАЗВАЩ СТРИКТНО ЗАПОВЕДИТЕ=СПАЗВАЩ ЗАПОВЕДИТЕ на Диана и Иса от Тракия 

image

Нека  проследим посоката на слънчевото енергийно трасе и видим къде изпраща енергията си Слънцето.
 
image

Слънцето изпраща централния си енергиен лъч и заряд към една случайна купчина камъни,разхвърляни и скупчени безразборно от ръката на вълшебния строител–майката природа,както и поетично,и научно ни учи десакрализираната наука геология.

image

Я да вземем да поизбистрим и поизчистим малко кадъра на композицията на случайния скален натюрморт,на който Слънцето изпраща енергийния си заряд. 

Натюрморт–десакрализираната му етимология е извеждана от "мъртва природа" : натюр–природа,морт–мъртва,която ние сега с помощта на Свещеният шифър ще съживим и трансформираме в Божествена ! 

НАТЮРМОРТ=НАТЮР (
природа) на Матара=НАТЮР на Диана Мария–
природа на Великата Богиня Диана,Богинята Майка Мария,чието последно аватарно проявление е Мария Магдалена

НАТЮРМОРТ
построен от=построен от Друиди на Мария–
Българите,жреците на Мария

image

Случайната купчинка от доста големички скални блокове с единично тегло от порядъка на 50–60 тона,придобива конфигурацията на абсолютно не "случайно" построена от "вълшебната ръка на майката природа" феноменна геоложка природна конфигурация,а на неслучайна изкуствено построена зикуратна пирамида от най–ранен тип от първичното мегалитно светилищно строителство на Българските феноменни жреци–строители инженери и енергетици,построили я за обслужване на универсалните потребности на тракийските племена,заселени от тях по тия места,която пирамида е част от единната планетарна мегалитна енергийна мрежа и система,балансираща и обслужваща оптималното съществуване на Земята и живота на нея,която пирамида е поразбишкана малко от сеизмичните процеси и от преследвачите на идолите на езичниците–католическата антиБългарска инквизиция на псевдо–Исусовата анти–Българска полицейска доктрина "християнство".  

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=ИЗУ ТРАКА ПИ МАДАРА=Иза от Тракия и Богиня Мадара  


Същото ни документират и разшифрованите описателни обяснения на купчината от разхвърляни и скупчени  "безразборно" скали.
Безразборното формулиране е в кавички,защото отлично знаем,че въобще не е безразборно подреждането на скалните панели,а е по точно и прецизно проектирана инженерна схема и построена техническа конструкция. 
 
КУПЧИНА КАМЪНИ=КУПТШИНА КАМЪНИ=КАМЪНИ на/от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа 
 

КУПЧИНА КАМЪНИ=КУПТШИНА КАМЪНИ=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) на Богиня Мат и Ешуа

СКУПЧЕНИ=СКУПТШЕНИ=Кая (скално светилище) на Богиня Диана и Исуш

СКУПЧЕНИ от=СКУПТШЕНИ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана 
 

СКУПЧЕНИ от=СКУПТШЕНИ от=от Кан (Жреци) от ПЕШИСТЕНА=от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

жреци от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол


РАЗХВЪРЛЯНИ И СКУПЧЕНИ СКАЛИ от=РАЗХВЪРЛЯНИ И СКУПТШЕНИ СКАЛИ от=
от Бълхари,Кан (Жреци) Заре на Богиня Диана и Исуш
 
РАЗХВЪРЛЯНИ И СКУПЧЕНИ СКАЛИ от=РАЗХВЪРЛЯНИ И СКУПТШЕНИ СКАЛИ от=
от Бълхари,Кан (Жреци) Заре от ПЕШИСТЕНА=от Бълхари,Кан (Жреци) и Царе от
БЕЗИСТЕНА–
тия "разхвърлени" и скупчени скали са прецизно инженерно строително съоръжение, поднебесен Божи храм и Рог на изобилието,безплатен супермаркет за духовни,здравни и материални блага и храни,построен от Българските жреци на Боговете Демиурзи,чието рождение и местоживеене е на Първосвещения Божи храм Безистена постоянно и завинаги в Божиите измерения 
 
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=на Хан (Кан,Жреци) на Бог Иса и Богиня Мад Мария 
 
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО на=на Диана и Иза Българина=България на Диана и Иза 
 

БЕЗПЛАТЕН СУПЕРМАРКЕТ на=на
Кан (Жреци) Заре от Дуло на Бог Иса и Богиня Матара
 

 
Познали от раз и с тренирано око с техниката "прима виста",че приличащата на зикуратна пирамида купчина от големи подредени скални блокове,е наистина оригинална изкуствено построена зикуратна пирамида,екипът ни тръгна подир камерата но в ненатрапчив режим на "извън кадър".

image
 
И тука вече пак се повтори случката от предния постинг,където още в началото мацката ни удари един голям среден пръст в два умело прикрити кадъра!
–Ха сега,де!
Уж ни канят,пък показват един бая голям среден пръст!
Спряхме се ние да се разправяме и изясняваме,да не е станала някаква грешка, обаче...   

image
 
...обаче  "Бам!"–мацката ни показа още веднъж среден пръст в още по–бизък план!

–Бах ѝ мамата! – викна нашият оператор,понеже бе нов и много неща не знаеше още, но знаеше репертоара на Ицо Камата,щото му е фен и футболистче,и ѝ тегли една сочна на Български,която благословия този път ние не успяхме да цензурираме, пък се оказа,че мацката знаела всички култови честитки на Стоичков, защото е била върла фенка пък на Барса,та тя пък тегли една от неговите,че стана една разправия...,не е за разправяне,и затова ви я разправяме в тази серия на шпионския трилър по завладяване и окупацията на тайните бази на Извънземните в Хеспанья!  

Обяснихме на нашия млад съекипник,(парола "безистена и среден пръст" на търсачката на Гугъл) че жестът със средния пръст е опознавателен знак от дистанция между посветените Българи–Братята от Исус и Мария Магдалена,чието истинско съдържание и значение се оказва едно от могъщите оръжия на Българите,пред което бомбите и самолетите на душманите ни не струват и пукната пара!Вижте! 

СРЕДЕН ПРЪСТ от=от Братя от Сар Иса и Диана
Братя от Цар Исус и Диана–всемогъщата и всепобеждаваща армия–закрилница на Българите–Всемирното Бяло Братство и Войнство!  
 
СРЕДЕН ПРЪСТ от=от Друиди  от Сар Бог Иса
феноменната Божия жреческа каста 
 
ВОЙНСТВО НА ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=
ВОЙНСТВО на Бели Братя на Богиня Диана Мария и Бог Исус  
 
БОЖИЯ КАСТА от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуж

БОЖИЯ КАСТА от=от Кан (Жреци) от  
БЕЖИСТЕНА
 
   
Та с този опознавателен знак испанската мацка,която е от Българска ашладиска и корен,се бе обозначила в конспиративен режим в двата скрити кадъра в началото,за да ни изпита дали сме от нашите! 
 
МАЦКА=МАТСКА=
Майка Диана и Иса=Кан (Жрица) на Мат и Иса
Българска жреческа потомка под прикритие 
 
ЗНАК на=на КАН ЗА=на Кан (Жреци) на Иза  

ОБОЗНАЧАВАНЕ=ОБОЗНАТШАВАНЕ=Бог Изуш и Богиня Диана 

АШЛАДИСКА от=от
Кан (Жреци) от Дуло на Исуш–
генно–инженерен продукт от феноменното Божие семе,имплантиран от хилядолетия от Българските жреци на всички тракийски племена,с които те са засели света,за тяхното култивиране и цивилизоване
   
В ДВА СКРИТИ КАДЪРА=КАДЪРА на Богиня Диана и Бог Иса  
 
Ето ви още един опознавателен знак и парола,за да познавате дали сме от нашите: 

ДАЛИ СМЕ ОТ НАШИТЕ=Дуло от Исуш и Мат Диана
разпознахме дали сме ние и другите от Дуло–свещеният Божи род,от който са и най–големите светии,и най–големите злодеи,според раздадените им роли Отгоре

 

Разкодирваме формулировката "мръсни думи" в Българския фолклор и бит,за да видите с възхита и върховно удоволствие с какви свещени зашифровки са ги натъпкали нашите Деди–Посветените кодировчици на сакралната Божия информация!

МРЪСНИ ДУМИ=Иса и Мадара=Иса и Диана Мария

БАХ Ѝ МАМАТА=
Бохиня Мама Диана=Бохиня Диана МаМа=Бохиня Диана Мария Магдалена–
един от многото свръхсекретни документи от този род за Божественото потекло на Българите,вложени неизтриваемо в еротичния ни битов фолклор 
    


Тръгнахме подир нашите роднини и те ни водеха все по места,застроени със скални мегалитни светилища от огромни балвани!   

ВСЕ ПО МЕСТА на=на Бог Исус и Богиня Мат

image
 
Светилищни панели,балвани по 500,600 и хиляда и повече тона всеки,за непосветените обикновени скали,които природата е изваяла с вълшебната си ръка!  

image
 
Балвани,балвани...
 
image

Светилищни панели,балвани по 500,600 и хиляда и повече тона всеки,за непосветените обикновени скали,които природата е изваяла с вълшебната си ръка!

– Е,хайде най–после да видим чия е тази вълшебна ръка на природата! 

ВЪЛШЕБНА РЪКА на=на Бог Ешуа Бълкарина 
ВЪЛШЕБНА РЪКА на=на
Бълкари на Бог Ешуа
Българите,жреческата феноменна каста на Бог Исус

Ето и конкретното име на най–големия вълшебник сред Божиите деца–Българите! 
 
ВЪЛШЕБНИК=БЪВЕЛ КН ИШ=Павел Кан на Ешуа
Жрецът Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена
Павел,който е всички т.нар. "римски" императори от Нерон,Тит Флавий Веспасиан... до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол (33 г – 333 г), който през 333 г преминава в светейшо служение като реалният и рационален Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество.
Павел е родоначалникът на новоепохалната династия Дуло,която е херметизирана в жреческия регистър за периода на Свещената Българска империя(1 в – 6 в) като императорската фамилия Флавии: 

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий

image
 
Нашите Български испански приятели ни заведоха на место на "скупчване" на много скални балвани,които защото не са случайно скупчени от природата,а са нарочно монтирани и построени,са светилищни панели и оперативни площадки на голямото мегалитно светилище,чийто олтар виждате на долните снимки.

image
+
image
 
Жреческият светилищен олтар,който е грамаден монолитен балван,от който жрецът свещенодейства в песен и танц и активирал така феноменните си свръхестествени жречески умения,твори чудеса като реализира и материализира безкрайната енергия на Святият Дух в духовни,здравни и материални блага за Българите и подшефното му тракийско племе от този регион.
 
ПОДШЕФНИ на=на Богиня Диана и Бог Ешуа

На няколко пъти все попадаме на балвани,които са светилищните енергийни мегалитни панели,като се катерим и дивим по тях–нека сега да обследваме тяхната официална травиална етимология.

Речниците и справочниците ни указват,че балван е старо–Българска дума, означаваща идол,място за молитва. Използва се донякъде като синоним на камък (голяма скала).  
 
Ние това търсихме:
значи балванът е огромен камък,който защото е панел от светилищния скален комплекс,е идол–сиреч обект на молитва,паметник на поклонение от езичниците,които идоли християнската църква е анатемосала и подложила на гонение и унищожение заедно с молителите по тия идоли,които молители са езичниците и техните жреци! 
 
Нека сега да разсекретим сакралната етимология на наименованието на тия светилищни панели–балвани,за да открием тия страшни езически идоли,с които хритиянската църква продължава да плаши фанатичните религиозни душици!

Ще напишем думата БАЛВАН и ще размешаме и поизчистим буквичките според стриктните беапелационни правила на Свещения шифър: 

БАЛВАН=БАЛВА+Н (кодировъчен назал)=БАЛВАН=БАЛВА Н=БАВАЛ=Павал=Павел 
 
                              БАЛВАН=Павел

image 
 
Огромните скални блокове–балвани,на светилищния комплекс в испанската планина, балваните на тази снимка на Бегликташ и по всички светилища по целия свят,които са феноменно строителство и апаратура само на Българите,са кръстени с името на Павел

Сакралната етимоложка дешифровка на това позабравено народно понятие, дефинирано от някои дори като турцизъм,ни заведе право на местото на свещенодействие и на творене на чудеса от Първожрецът и Оператор на тия балвани,светилищните великански елементи,които се оказаха с производствен сертифик по името на Първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел,който въвежда усъвършествена модерна новоепохална феноменна свръхестествена технология и техника на строителство на гигантски мегалитни скални и строително–архитектурни сградни светилищните съоръжения и вършене на чудотворства на тях чрез висши Божествени свръхтехнологии–справка безбройните строителни феноменни материални обекти по целия свят,дефинирани като Седемте чудеса на света, Четиридесетте чудеса,и всякакви още чудеса на новата ера,с които светилищни съоръжения Павел оборудва всички територи и народи,които той присъединява към Свещената Българска империя (фалшифицирана като Римска),която изгражда след втората половина на 1 век–Свещена Българска империя,която се разпостира над всички народи и земи на всички континетти на света,което означава над целия свят!   
 
ЧУДЕСА=Исуш и Диана
 
СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА=ЧУДЕСА на Иса и Мат Диана

СИДЕМ ЧУДЕСА на=на Сина на Исуш и Мат Диана

Български високотехнологични съоръжения за творене на чудеса по тях,построени с феноменни техники и технологии от Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена
 
image
 
По тия места е обичал да ловува и преследва животни и гентичният потомък на Павел – Крал Филип II,влюбен в природата,както го венцеслави католическата църква за него време,а щом католическата църква венцеслави някой,бъдете сигурни,че хич не му е чиста работата на този някой!
 
Филип II Испански (на испански: Felipe II de Espaсa) е крал на Испания (1556–1598), крал на Неапол и Сицилия (1554–1558) и крал на Португалия под името Филип I (1580–1598).

ФИЛИП=ФЛИПИ=Флави=Фавил=Павел 

FELIPE II DE ESPANA=ФЕЛИПЕ ВТОРИ ДЕ ЕСПАНЯ=
Брат от Павел от Богиня Диана и Иса–
българин,генетичен Божи потомък от Черното/Бялото Братство от фамилията Флавии от Павел 

Филип Втори е обичал да ходи по тия места за да ловува и трепе дивеч,примесен повече с езичници,които отшелничили като аскети по тия свещени за тях места и живеели в безобидо кротко свещено праведно общение с животните и изгревните хоризонти на светилищните балвани на мегалитните енергийни комплекси.
От тия преследвани и горени по кладите Българи–езичници от Бялото Братство,са испанските и френските протестанти,с преследването и изтреблението на които крал Филип и католическата църква (инквизиционна полицейска анти–Българска псевдо–Исусова институция) са се гордяли тогава,гордеят се и сега и техните потомци и наследници от управлявящите върхушки на Испания и Франция и католическата църква,онаследили в невиновност тази страшна енергетична карма!

ОТШЕЛНИК=Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа–
чистите и святи праведни жречески династични потомци от Дуло на Исус,съхранили чистотата на Свещената Божия кръв и ген извън съблазаните на светския материален свят 
 
АСКЕТ=Кан (Жрец) на Иса и Диана,
друго кодирано херметично наименование на Българските Божии потомци

Много имаме да ви разправяме за жертвения аскетичен кръст на читавите деца на Исус и Мария Магдалена,гонени и избивани от кралските и църковните им родственици, създаващи така по Божия сценарий екстремално тежките условия за живот и за закалка на феноменните Божии потомци,както и осигуряващи доказано чисти кадри за небесните селения и население,но трябва да следваме камерата на краткия клип на испанските ни вадачи–езечници,които след като се заредиха с енергия на светилищните балвани,ни демонстрираха в долните кадри опити за летене без крила 


image
 
В полет без крила над гравитацията с помощта на слънчевата енергия,струяща от слънчевия лъч на снимките. 
 
ЛЕТИ БЕЗ КРИЛА=ЛЕТИ Иза Бълкарина
 
ЛЕТЯТ БЕЗ КРИЛА=ЛЕТЯТ Бълкари на Иза
 
ПОЛЕТ БЕЗ КРИЛА=Бълкарин от Дуло на Бог Иза  
 
БЕЗ ГРАВИТАЦИЯ=БЕЗ ГРАВИТАТСИЯ=Богиня Диана и Бог Исуз от Трагия  
 
СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ=СЛЪНТШЕВА ЕНЕРГИЯ=
Диана и Исуш Българина

image
 
Полет винаги все нагоре,който засега стига до няколко метра надолу,докато опитващите да летят не усвоят новата стара технология на летене с антигравигационно горе от Свещения шифър: 
 
ПОЛЕТ ВИНАГИ ВСЕ НАГОРЕ само с=само с Богиня Диана и Бог Иса Болгарина
  
image
 
Българската испанска жрица насочва вниманието ни към този малък 20 тонен балван–светилищен панел,с въпрос към нас (по–точно към непосветените) как така той стои в това нестабилно балансирано равнаовестно състояние без да падне хилядолетия вече сред толкова много сеизмични катаклизми и злосторници,и дали не е въведен в подчинение на действието на свободните инерционни оси! 
 
И от кой е въведена да стои мирно в това състояние хиляди години ! 
Ето отговорите на тия въпроси,разбираеми само на Български език със Свещения шифър и само от тия от вас,които са с феноменни Божествени жречески гени! 

СВОБОДНИ ИНЕРЦИОННИ ОСИ=Цар Бог Исус и Богиня Диана 

ДА СТОИ МИРНО
пред=пред Иса и Мадара Диана 

И защото стана дума за един от емблематичните и специални моменти във феноменната постройка и конструкция на светилищата,които строят Българите навсякъде по света–балансиращите скали,даваме ви адрес и няколко характерни такива светилищни конструкции по света,които вземат акъла на хората,пък учените гледат хич да не се мяркат там и дават обяснение що за "природна аномалия" било това! 

image
 
Balanced Rock
en.wikipedia.org/wiki/Balancing_rock  
 
image
+
image
 
Ще ви разшифроваме само кои са повелили на скалите да стоят в това деликатно положение и коя е оперативната пускова парола на балансираните скали: 

BALANCED ROCK=Диана и Иса Болкарина

image
 
А това е скеч сценка от традиционното високо издържано наивистично научно обяснение на българските и другите бездуховници археолози и историци–фалшификатори на свещената Българска история и свръхестествената жреческа феноментика,как навремето нашите "първобитни" предци са търкаляли по баирите, пренасяли и подреждали с помощта на лостове въжета и макари светилищните балвани с тегло  от 20,50,100,200,500,1000 и повече тона всеки,и са ги подреждали един върху друг и закрепяли с свръхделикатни балансирани положения да стоят "на челни стойки" и да не падат хиляди години!    
 
Следват светилищни балвани–енергийни панели,деликатно балансирани елементи и агрегати от апаратурата на храмовия мегалитен мултифункционален комплекс Бегликташ в Свещената Българска Божия планина Странджа,на които Жреците на Исус и Богиня Диана са свещенодействали и оперирали,като са творили чудеса и духовни и матерални Богатства за тракийското племе скримиани,кръстено така по името на жреците на Исус и Богиня Мария, построили и обслужващи светилището   

СКРИМИАНИ=Кан(Жреци) на Иса и Мария
 
image
 +  
image +
+
image

Ето и колективно свещенослужение и опериране от част от жреческия ни екип на най–големият и мощен долмен на Българските Богове в България,построен на комплекса Бегликташ,с който ритуал подготвихме малките жреци за отговорната им бъдеща мисия
Именно построен,а не както изумително нагло ни будалка официалната страница на светилището Бегликташ във Википедия,че
"Бегликташ или Беглик Таш представлява естествен скален ансамбъл от сиенитни блокове с различни размери и форма, образувани in situ в резултат от сферично изветряне на скалите на Росенския плутон"–
удивително манипулационна характеристика,подменила тихомълком първоначалното категорично нагло умшлено погрешно твърдение,че скалите са от вулканичен произход,(каквито вулкани се доказа категорично,че никога не е имало по тия места) които траките щото си нямали работа,та с кривите овчарски геги като лостове са били търкаляли и донасяли балваните по 600–700  и хиляда тона всеки,и с въжета ги подредили и наредили един върху друг!  

image
 
Да не би траките да са ги били носили на рамо тия 100 тонни скалички? 
Носели грънци,траките! 
Нищо не са можели да носят траките,защото траките–ония синтетични племена от биороботи,изработени по технологията на гл.2 от Битие,с които сътворенчески процеси ви запознахме в 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965,

не са притежавали абсолютно никакви феноменни познания и умения и са били абсолютно безкултурни и нецивилизовани племена–точно както ги описват досегашните историци–антибългари от антибългарската историческа школа на Иречек и Златарски, която властва още в България и по света,която пък държи тази линия на официална политика за траките,въпреки потопа от открития и доказателство за древното културно и цивилизационно величие на хората в Древна Тракия,за да ни спре мераците на Българите да се отъждествяваме с тях и с тази древна култура в последните 100 години и най–вече през последните 25!

И тука е византийската юдово–гръцка подлост,лукавост и хитрост,вижте: 

Дори и след време историците да кандисат и кажат официално: "Въпреки че Българите сте дошли на Балканите от Азия едва през 7 век,айде,нека да е през 2 век,както много напъвате сега,дори и местни да сте–сиреч сте траки,за което всички ваши независими Български изследователи–автохтонисти/тракедонисти,начело с Павел Серафимов–Спароток,се борите отчаяно да доказвате,и ето–ние ви признаваме този статут и казваме : "Е,добре де,Българите сте траки!", тогава те да ни поставят в безалтернативното положение на продължението на сегашните им научни постулати, дафинирани с последващата манипулация: "И кво от това като сте траки?Тази древна култура и цивилизация не е тракийска,на някакви други преди траките е,(както от десетина години подготвят този резервен вариант,който без да осъзнават,е верният!) кво ви топли вас,Българите,които сте наистина траките,щом толкова искате да сте траки,като нямате нищо общо с тази древна първочовешка култура и цивилизация на Земята"–и айде отново десетилетия и безкрайни напразни усилия на отчаяните търсещи миналото си Българи,да открият истината за произхода си и се познаят,че са Божествени,а не траки!
Пък и никой няма да ни остави това време на разположение за търсене на историята ни и Божествения ни произход,защото по изпълняващият се ударно в световен мащаб юдов план за затриването на Българите,до десетина години,и по–скоро дори,нас не трябва да ни има като етнос и държава! 
 
Само че ние–Българите,феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена вече знаем,че Българите наистина не сме траки,а сме сътворенческите генетични деца на Боговете Демиурзи,родени от Тях в сърцето на Райската Земя Тракия,които сме участвали в пост–Сътворенческите процеси по експерименалното изработване на синтетичните тракийски племена от биороботи,в тяхното отлеждане в оптималните условия на родилния кувьоз в планетарната люпилня Тракия за адаптирането им към новите условия,като сме ги гледали и дондуркали като бебенца,хранели с лъжичка, сменяли памперските им и миели насраните им гъзове,учили да ходят и други такива обгрижващи дейности като на малки деца,с тази разлика,че малките деца на човеците/Българи под грижите на родителите си стават умни и разумни пак феноменни човеци като порастнат след 15–20 години,докато при тракийчетата–биороботчета това не се случва–остават си нефеноменни безкултурни нечовешки роботи,които без всестранните и универсални грижи и обгрижване от Българите,са буквално стадо овце без пастир.

Българите–жреци разселват след достатъчния период на адаптация отделните групи траки–биороботи (бели,черни,жълти,червени,пембяни...–както пише Херодотос–безброй стотици тракийски племена ) по целия свят,като остават по новите заселения за техни генно–инженерни имплантатори и духовни и интелектуални управленчески елити–надзорници за постоянно.

Чрез генно инженерство в продължение на хилядолетия и епохи Българите имплантират в траките свещения Божествен феноменен ген и бавно и методично извършват Божия експеримент за култивирането и цивилизоването,сиреч на очовековечаването на тия тракийски племена,от които са сега всички човешки племена до едно с различно процентно съдържание на Божествения Български феноменен ген и потенциал и различно ниво на очовековечаване.  
 
ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА на=на Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Ямбол 

ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА=ТРАКИ на
Кан (Жреци) на Иса от Ямбол 

Проектното време на тия трансепохални процеси приключи вече по график и сега предстои отчитането на експерименталните резултати,преброяването на дивите зайци, изпита пред екзаменаторите или най–популярното кодово наименование на операцията като Съдният Ден и Божият съд!
 
ЕКСПЕРИМЕНТ от=от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

ПРЕБРОЯВАНЕ НА ДИВИТЕ ЗАЙЦИ=
ПРЕБРОЯВАНЕ НА Деца на Богиня Диана и Иза
преброяване,осчетоводяване на племената и народите,производни ашладиски от Българските жреци и траките,които са експерименталните деца на Боговете Демиурзи

ИЗПИТ=Иза и Богиня Диана

ИЗПИТВАЩИ=Бог Изуш и Богиня Диана

ИЗПИТНА КОМИСИЯ от=от
Кан (Жреци) на Исуз и Богиня Мат–
Светиите и Жреците от Всемирното Бяло Братство 
 
ЕКЗАМЕНАТОРИ=КАН ИЗО МАТЕРА=Кан (Жреци) на Иза и Матара 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на СЪ ДИЕНА=ДЕН на Иса и Диана  

БОЖИЯ СЪД=Богиня Диана и Исуж 

БОЖИЯ СЪД,
който ще се състои на=който ще се състои на БЕЖИСДЕНА


Та затова ви казваме,че траките никакви балвани и скални панели от дори един тон,да не говориме за десет,сто и повече тона,не са носили,нареждали и подреждали,защото тия и още по–големи балвани и тежести могат да се носят наистина само от Жреците–феноменните Българи,които са т.нар. от историците "племенна аристокрация" на тракийските племена,която аристокрация е притежател на феноменните Божествени познания и умения и единствен носител на култура и цивилизация на всички нива! 

Саво Българите са носили на рамо тия огромни и тежки балвани,и ето с помощта на кои са ги носили: 

НОСИ НА РАМО=
Иса и Мария
с помощта на Боговете Демиурзи Исус и Мария и Техните служители,извикани с изживяваната разсекретена парола на думата Балван,която е Павел и най–вече Любов! 


БАЛВАН=ПАВЕЛ=ЛЮБОВ

image

...траките били носили на рамо и подреждали с гегите и конопени въжета тия балвани... 
 
МАЛКО ЖРЕЧЕ НОСИ НА РАМО=МАЛКО ЖРЕЧЕ на Иса и Мария  
 
НОСЕН НА РАМО от=от Иса и Мария 

НОСЯТ МЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ=
Исус и Диана Мат Мария  
 
 и не само мене,ами всички нас! 
 
НОСЯТ НИ НА РАМЕНЕТЕ СИ=Исус и Матара Диана

image

Най–големият и емблематичен балансиран светилищен балван в България и в Европа,"бананът" на жреческата оперативна площадка на Бегликташ,долетял на собствен летеж от Централния светилищен строителен комбинат–Каменната река на Витоша,с който ви просветихме в поста ни  
 
И замирисва на море!Как шопите и жреците им построиха преди 4030 години морените и Каменната река на Витоша.Част 3
bezistena.blog.bg/history/2015/08/06/i-zamirisva-na-more-kak-shopite-i-jrecite-im-postroiha-predi.1381822
 

image
 
Ето как жрицата Лада/Дуло  www.astrolada.com/,
активира и включва в работа лечебната апаратура на банана–с милувка,с танц,с песен и нежни слова в изживявана Любов!
 
image
 
Това са пак балвани от морените на Витоша,но монтирани край Мирандела в Португалия
 
MIRANDELA=MIRA DELA=Мария Дуло=Дуло на Мария
комплексът е построен от Българските жреци от династичния род Дуло на Мария Магдалена,а ако отидете на португалските сайтове и прочетете какви хипотези прилагат тамошните учени да замажат очевадната истина,че тия всеки по 1000 – 1500 тона балвани не могат да се намират по никакъв начин на това место,освен ако са донесени отнякъде и са подредени на това место с някаква непозната техника и технология!
Разпечатката на проектните и строителните съпридружителни документи–името на местността,дава категоричния отговор кои са доставчиците и строителите на това мегалитно светилищно съоръжение. 
 
За да не се огелпват и португалските,и испанските и всякакви други археолози и геолози като българските учени,обясняващи как първобитните траки са носили, премествали и подреждали с "лостове и въжета" балваните на Бегликташ,ще им направим един кратък открит урок по физика и механика,как точно може наистина да се повдигат и пренасят такива великански тежести.
 
 image
 
 
"Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост и аз ще повдигна Земята!",се заканил Архимед,и е щял да го направи,и добре,че не можал да намери и опорна точка извън Земята,и достатъчно дълъг лост за космическия си проект,щото щеше като нищо не само да повдигне Земята,аме щеше да я премести цялата в космическото яйце на друга космическа експериментална база!
 
 image
От пояснителните рисунки и работни чертежи как става преместването на Земята и на други по–малки предмети,ясно се вижда,че повдигачите бая се пънат и голям зор виждат,докато я повдигат Земята,затова ето точната формула какво трябва да правят нашите археолози с лостове и опорни точки,ако искат да помръднат дори с милиметър балваните на Бегликташ,както абсолютно невежи в областта и на официалната,и на екзотеричната физика и механика ни обясняват абсурдно как траките ги били местили с лостове!  

 image
За да е в равновесие тази система,трябва произведението на дължината на едното рамо по силата, приложена към него, да е равно на произведението на дължината на другото рамо по силата, приложена към това рамо. 
Конкретно ако нашият балван от 100 кг е на 1 метър от опорната точка на подпиране на лоста,то за да го удържи в хоризонтално равновесно състояние или дори да го мръдне малко нагоре,силата от 5 кг на другия край на лоста трябва да е на 20 метра,или казано направо лостът трябва да бъде с дължина 20 метра!  
Значи за да могат древните неуки и първобитни траки да удържат или да повдигнат на 1 мм дори един балван от 100 тона,то лостът,на който ще приложат сила да кажем от 100 кг на другия край,трябва да бъде дълъг точно...,да го пресметнем! 
 
100 тона=100 000 кг
100 000 кг  х 1метър=100 кг х Х метра  
 Х метра=100 000 кг х 1 метър/100 кг=1000 метра  
 
Такъв лост с дължина 1000 метра,разбира се няма,затова нека да турим на другия край на  хипотетичния ни  лост 100 траки всеки по 100 кила с пълни памперски и мокри вълнени гащи и ямурлуци,за да тежат повече,за да намалим дължината на лоста на 10 метра,за да можем все пак да решим задачката на практика.
Лост от 10 метра можем да намерим през онези векове,ама как ще се съберат да се хванат за него 100 траки,и то само на края на десетия му метър,защото такова е условието да стане равенството и мръдне балвана,няма да ръзсъждаваме,защото вече шефът на бригадата траки мосто–кранисти каза "раз,два,три–хоп!" 

image
 
Докато каза командата и траките натиснаха на "хоп",се чу "тряс!" и лостът се счупи в местото на опорната му точка 
Лостът се счупи,защото няма на света лост с каквато и да е дължина и от който и да е род–първи или втори,който да издържи тежести от 100 000 кг на двата му края от опорната точка,без да се счупи или огъне на две! 
 
Ентусиастите траки се пукнаха от смях и скъсаха от бъзици шефа си,който пък се чудеше какво ще разправя след време директорката на Бургаския исторически музей и шефка на археоложките разкопки на Бегликташ Цоня Дражева на любопитните туристи,като я питат как са ги предвижвали и местили тия балвани траките! 
Преди пет–шест години ние се опитахме да посветим Цоня в тайната на Светилищния комплекс Бегликташ,но Отгоре тогава не ѝ позволиха още това познание,защото тя бе определена за мисията си само да разкрие зарития под хилядолетна пръст и дива растителност светилищен комплекс след анатемата и изтреблението на жреците му от юдо–византийската псевдо–Исусова анти–Българска църква,която възложена ѝ свише мисия Цоня изпълни достойно и жертвено с мизерни средства въпреки всички пречки и съпротива на държава и институции и психотронното ѝ обстрелване от заговорниците срещу Българите.
 

Те и я изпратиха на оня свят скоропостижно според плоновете им,за да не рови много–много по тия места и изкарва на показ величието на Българите,които не са траките,без и да си имат на представа ни най–малко,че тази им мръсна задача бе поръчана Отгоре за да се включи Цоня в Небесния екип на големите Български историци и археолози Г.С.Раковски,проф.Ганчо Ценов,влюбените в България братя Шкорпил, проф. Богдан Филов,убитите Людмила Живкова,проф. Велизар Велков, проф.Ян Лихардус,Кръстю Мутафчиев,проф.Рашо Рашев,проф.Георги Китов и други още големи Българи,всички до един сега Светии,под ръководството на Свети Паисий, който екип подготвя епохалното разкриване на археологическото и историческо цивилизационно величие на Българите по целия свят във връзка с предстоящото Явяване на Боговете ни!  
 
ЦОНЯ=ТСОНЯ=Диана и Иса–
жертвена генетична феноменна потомка на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена, сега Света Цоня Дражева в екипа на Свети Паисий  

image

Ето още една нагледна принципна схема как да повдигнем Земята или нашите огромни балвани!
Тука проблемът е такъв,че ако дори намерим огромен дълъг лост,трябва да осигурим някоя здрава кука в облаците или на единия рог на луната,за да можем да закачим на тях опорната точка.
Нагънатият като змия надпис на фентъзи картинката дава решението на задачата,как и с какъв механизъм  можем да повдигаме всякакви огромни товари и балвани.
Ето пусковата парола на механизма: 

TAN GE MO VEBIS=BO ISEG VO MAT=Бог Исуж и Богиня Мат

МЕХАНИЗЪМ=
Хан (Кан,Жрец) на Иза и МаМа=Кан на Иза и Мария Магдалена

Казвате паролата в режим на общение с Българските Богове и на съпреживявана Любов и повече не ви интересува кой и как ще повдигне балваните–това е Тяхна работа!

А защо е надписът на гънеща се като змия/змей лента,вече знаете–за алюзийно подсказване за рептилската херметична хералдическа символика на Божия род Дуло,чийто животински херметичен символ от древно–Българския календар е Змия,Змей с всичките им 12 синонима.
 
И понеже тръгнахме с нашите испански приятели по светилищата на фона на психо музиката на английската група  Muse - Psychо,ние сглобихме фоновата плейлиста на постинга върху тази и още една психоделна песен на същата група–Supremacy,като ви споделяме,че тази хистерична психо–музика е в провопропорционална зависимост от цялата лудница на сегашния живот в Европа и по света,която веднага се отразява на обострените чувствени сензори и душевни струни на музикантите–всички от феноменния жречески Български Божи род!
Обръщаме ви внимание на посланията в началото на клипа още в 0:05 мин– тризъбец и палми,запален меч в 3:26 мин и в 3:42–светилищен комплекс от познатите ни енергийни панели–балвани!


PSYCHO=Бох Иса

SUPREMACY=Бог Иса и Мария

MUSE=
Ма (Мария) и Иса

image
 
ТРИЗЪБЕЦ И ПАЛМИ=ТРИЗЪБЕТС И ПАЛМИ=Друиди на Бог Исуз от Ямбол
музикантите са потомци на Друиди на Бог Исус от Ямбол

image

Потомците на Друидите сред мегалитно светилище от скални бълвани

image
 
ЗАПАЛЕН МЕЧ=ЗАПАЛЕН МЕТШ=
Изуш и Диана от Олимп
образно–описателна прокламация,написана със Свещения шифър,която ни съобщава,че Боговете Демиурзи са от Олимп–официално познат факт,с който сме съгласни,но с уговорката,че истинският Олимп е Олимб,който е Имбол,сиреч Ямбол,поради което ние записваме правилното решение на уравнението с много неизвестни,които са все известни,а именно,че: 
 
ЗАПАЛЕН МЕЧ=ЗАПАЛЕН МЕТШ=Изуш и Диана от Ямбол 
 
НЕИЗВЕСТНИ=ИЗВЕСТНИ=Богиня Диана и Исуз

НЕИЗВЕСТЕН=ИЗВЕСТЕН=
ВЕЗИСТИН=БЕЗИСТЕН


Приключихме селфи пътешествието,което започнахме в по–предния ни пост "Българи в Испания окупирват и активират важна тайна база на Извънземните",където ви показахме танца (Bailando) Рaneuritmia в планината Guadarrama,близо до прохода Cotos край Madrid
 
Ще разсекретим двата топонима,за да направим нашата демонстрация на Българския кръстнически печат,ударен неизтриваемо връз цяла Хеспанья!  
 
COTOS=Кая (скала,скално светилище) на Диана и Иса=Кан (скални жреци) на Диана и Иса

MADRID=MADR DI=Мадара Диана
Великата Богиня Майка,Богиня Диана 
 
И понеже свърши пак работния обем на поста,ще продължим нашето обследване на базите на Извънземните в Хеспанья,които бази се оказват все на Българските Богове, ключовете и входящите пароли на които държат все нашите хора,потомците на Българските жреци,пръснати по целия свят! 
 

Колко работа си имаме в България,пък сме се зареяли из Испания,ама щото тия земи и народи са все наша Бащиния и Майчиния,трябва да ходим навсякъде,където ни повикат и кажат Отгоре,затова изпращаме нашия конспиративен поздрав Venceremos–Ще победим!,на чакащите ни от векове Българи в Испания,за да ги насърчим с Кои идваме!  

VENSEREMOS=Бог Исус и Мария 

ЩЕ ПОБЕДИМ=ШТЕ ПОБЕДИМ=
Бог Ешуа и Богиня Мат Диана  
 

 
екип на bezistena и Светии историци и археолози 


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
25.08.2016 01:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678826
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!