Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2015 23:58 - Каква епохална тайна крие празникът Успение Богородично или разбитият код на свръхсекретните архиви на Вакитана и Цариградската Вселенска патриаршия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6294 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 15.08.2016 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След стихване на емоциите от днешният всехристиянски празник Успение Богородично,ще повдигнем завесата на още една от големите тайни на езотеричното Християнство,което е истинското Българско езическо Християнство.

www.youtube.com/watch
стартирайте ръчно фоновата плейлиста 

image

Това е емблематичната традиционна сценка от епохалното събитие Успение на Богородица,което според църковния канон и догма било всъщност смъртта на Майката на Исус.

Питаме се озадачени и много смутени:

Умира Майката на Господ Бог Исус Христос,а всички присъстващи на тази смърт и погребение са весело и безгрижно засмени,по–точно дори нафиркано ухилени предизвикателно и демонстративно,сякаш са объркали мероприятието и вместо на смърт,са отишли на раждане,където е нормално да има и веселба и почерпка !

image

Още по–близък кадър от знаменателното събитие.

image

И още по–близък кадър от това епохално събитие
 
Няма грешка:
Отново ярко изразени и умишлено подчертани сияещи щастливи и ухилени физиономии на всички присъстващи,както казваме ние за подобни случаи–"ухилени като алабаши

Твърде смущаваща сценка и поведение за такова скръбно събитие!
А и какво прави това дете–пеленаче в ръцете на Исус?!
Още по–смущаващ акт,извън всякакви канонични библейски документи!  

И този учудващ сюжет и акт е мултиплициран от най–ранно новозаветно време в безброй видео–файлове под формата на икони и стенописи по всички ранно и късно–християнски храмове,въпреки тоталната цензура на т.нар."иконоборство",което обратно на официалното му обяснение за същността му,представлява относително успешен опит на цензурата на анти–Българската геноцидираща институция–инквизицията,да унищожи видеоносителите от този характер,информиращи ни,че Исус и Мария Магдалена са Българските Богове и имат новозаветно потомство сред Българите,с което изграждат Свещената Българска империя,владяла и управлявала векове наред целия свят по изискванията на Божиите закони и със свръхестествени феноменни високи технологии!

Съвременните християнски учени бързат да обяснят или да замажат странния неканоничен сюжет и ситуация,промъкнал се през желязната завеса на цензурата,и без да се обосновават на каквато и да е официална канонична "изворова" информация, както обичат историците–фалшификатори винаги да се крият зад манипулирани и тотално фалшифицирани иторически документи,заявяват с фалшиф религиозен патос, че видите ли,това пеленаче приличащо досущ на новородено дете,било "душата на Майката на Исус,във вид на бебе"!

Конкретно тази икона я обесняват,че уж 
"...сам Исус Христос слязъл от небесата,за да поеме душата на Богородица.В центъра на иконата е изобразено ложето на Св. Богородица,обкръжена от апостолите и трима епископи.Зад ложето е Христос с душата (във вид на бебе) в своите ръце." 
 
Приемаме за момент на юнашко доверие това обяснение,и след това тръгваме да проверим къде в Библията,в Новозаветните официални документи–четирите канонични Евангелия,и всички съпридружаващи ги канонични послания,съставящи комплекта официални документи на Християнската доктрина и учение във всичките му деноминации и разклонения,има подкрепящи горното твърдение факти и аргументи.

Никъде не откриваме,както и вие няма да откриете само дори един документ,дори и в забранената от Християнската църква област на "опасните" апокрифни и неканонични документи,че някъде и някога Господ Бог Исус Христос,при всичките му Божествени свръхестествени действия,актове и проявления,оперира и трансформира по такъв начин човешката душа–във формата и вида на "бебе"! 
Просто самият Господ Бог Исус Христос никъде и никога не е демонстрирал и не е легализирал подобно трансформационно мероприятие и акт,които иначе по Неговите способности въобще не биха били проблем,само да рече да ги извърши! 
 
САМО ДА РЕЧЕ=САМО ДА РЕТШЕ=Исуш и Матара Диана
само да рекат и каквото пожелаят,ще го направят!  
 
Въобще много заплетена история е тази история с Успението на Богородица и тия ухилени физиономии на Апостолите,сякаш нескърбящи за смъртта ѝ,ами се радват и тържествуват и преливат от щастие,сякаш се е родило това бебе,дето го държи Исус с треперещите си ръце,сякаш му е баща!

И за да бъдем в унисон и хармония с настроението на присъстващите,както и на уморената и почиваща от раждането Майка Мария и на щастливия Баща,държащ току що родената им дъщеря,ще йм създадем подходящото музикално оформление и атмосфера с тези песни,създадени точно по този повод!

 

www.youtube.com/watch
поради дезинтеграцията на Ютуб с блог.бг,натиснете на активния линк и стартирайте ръчно фоновата плейлиста,за да проправят песните пътя към вашето сърце и Душа на Божиите послания!

Росица Кирилова - Рожден Ден
Мая Нешкова - Честит Рожден Ден!
Крокодил Гена - День рождения
Веселин Маринов - Рожден ден
 



Няма грешка в заглавието на поста и Ватикана,която е точно Вакитана,която е Богиня Диана 

ВАКИТАНА=ВАТИКАНА=ВАКИТАНА=ВАК ИТАНА=БАК ТИАНА=Бокиня Диана




Пускаме поста в рамките на календарния ден и продължаваме в редакционен стил да добавяме нова информация.




Опитаха се някои искрено вярващи редови христиени,безусловно и безкритично приемащи и вярващи на църковната догматика и митология,да убеждават нас и себе си,че виждате ли,апостолите и присъстващите на смъртта и раздялата с Богородица на тази скандална икона,били засмени и щастливи като на сватба или на рождение, защото се радвали,че Пресветата Богородица отивала при сина си Господ Бог Исус Христос,обаче всички църковни писания по тази тема,които са с производствен печат на издателската къща на Отдел "Късносредновековни фалшификати на Българската история" на служба "Инквизиция" към юдо–византийската псевдо–Исусова църква,и които писания са тип "Късносредновековни приключенчески рицарски романи", ползващи иконографията по сюжета за комиксови картинки,са категорични,че всички присъстващи на Успението на Богородица са ревали и скърбяли неутешимо три дни и три нощи!
Как така изведнъж на общият фон на всенародната мъка и скръб,както казват уж царял,баш тарторите на християнския свят–Апостолите,са го ударили на такава бурна радост и веселба пред смъртното ложе на Богородица,и то точно пред "фотографа"–иконописец на груповата портретна композиция,и то баш пред Господ Бог Исус,който като неин син би следвало да ги изпепели моментално за такова демонстративно проявление на неуважение и подигравка със скръбта и чувствата на хората! 

Вижте как описват уж състоялото се погребение на Богородица църковните романисти –съчинители и манипулатори на Българската=световната история,и което описание се разминава драстично с възмутителното кощунствено поведение на ухилените и сякаш радващи се на смъртта на Божията Майка като бавноразвиващи идиоти,свети Апостоли от тази скандална икона! 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
Веднъж, по време на пламенна молитва за по-скоро освобождаване от тялото, пред Приснодевата застанал Архангел Гавриил и със сияещо от радост лице и известил Волята Божия за Нейното успение, което трябвало да се извърши след три дни. Като знамение на Благодатното тържество над телесната смърт, която не ще има власт над Нея и от която тя трябвало да бъде възприета като от тих сън за безсмъртен живот и слава в светлината на Господнето лице, Архангелът дал на Богородица райско клонче, което излъчвало небесна светлина, като заръчал то да бъде носено пред гроба на Преблагословената в деня на погребението на пречистото й тяло.
Ако Господ, по думите на светото Писание, е откривал на Своите светии и апостоли тяхната кончина, колко по-достойно и праведно е било да се сподоби с такова предизвестие Благодатната и Пренепорочна Негова Майка. Кому повече приличало да отнесе на Богородица радостната вест, ако не на този от висшите Ангели, който, винаги предстоейки пред Бога, беше предизвестник на всички небесни тайни за Приснодевата.
Животът й можеше да свърши и по-друг начин, защото ако Енох и Илия бяха взети на небето, без да претърпят смърт, то нима това предпочитание се отказваше на Майката на Този, Който каза "Аз съм възкресението и животът; който вярва в Мене, и да умре, ще оживее". Не, тя трябваше подобно на Него да умре, да бъде в гроб и в третия ден, със силата на Неговото всемогъщество да възкръсне, за да се сбъднат словата на Псалмопевеца: "възкръсни, Господи, в покоя Твой, Ти и Кивота на Твоята светиня"! Тя трябваше да има обикновен човешки изход, за да не бъде счетена за привидна истината на въплъщението и да не се смущават хората да преминат на небето през същите врати на смъртта, през които мина и Небесната Царица, споделяща участта на родените на земята. На Господа беше угодно Пречистата Негова Майка да вкуси смърт, подобно на всички хора.
Пресветата Владичица разказала на всички това, което чула от Ангела и в потвърждение на своите думи показала райското клонче, сияещо с небесна светлина. Уведомила домашните си, Тя започнала да се готви за предстоящата кончина. Наредила да се украси Нейния покой и ложе, да се запалят тамян и свещи и да се подготви всичко необходимо за погребението. По времето, когато Божията Майка изявявала своите последни желания и утешавала тези, които били около нея, те чули шум и видели, че облаци ограждат дома й. Това били облаци, на които по Божие повеление Апостолите били издигнати и пренесени от различни страни, където проповядвали Евангелието, в дома на Богородица, за да отдадат чест на нейното погребение.
Апостолите, виждайки се един друг се радвали и в недоумение се питали взаимно защо Господ ги е събрал на това място. Тогава Св. Йоан Богослов, приветствайки ги със сълзи, пристъпил към тях и им съобщил, че за Света Богородица е настанало време да отиде при Господа.
Когато Апостолите разбрали това, те били обзети от дълбока скръб. Влизайки в стаята те видели Богородица да седи на ложето си, изпълнена с духовно веселие и я приветствали с думите: "Благословена си ти в Господа, Който е сътворил небето и земята." Тя им отговорила: "Мир вам братя, избрани от Господа." По-късно дошъл апостол Павел, а заедно с него и неговите ученици Дионисий Ареопагит, Иеротей Дивният, Тимотей, както и другите от седемдесетте апостоли. Светият Дух събрал всички тях за да се сподобят с благословението на Божията Майка и по-благолепно да се устрои нейното погребение. Тя призовавала при себе си всеки от тях по име, благославяла ги, хвалела тяхната вяра и труд в делото на проповедта на Христовото Евангелие, на всекиго пожелавала вечно блаженство и се молела с тях за мира и благосъстоянието на целия свят.

И ето, настанал петнадесетия ден на август и този очакван, и благословен трети час на деня, в който трябвало да се извърши представянето на Божията Майка. Множество свещи горели в стаята,а светите Апостоли,които обкръжавали благолепно украсения одър на който лежала Богородица в очакване на своя изход, хвалели с песнопения Бога. Внезапно бликнала неописуемата светлина на Божествената слава, пред която помръкнали горящите свещи. В лъчите на Небесната светлина слязъл Самият Цар на славата Христос, обкръжен от Ангели, Архангели и другите безплътни сили, и с праведните души на праотците и пророците, някога предвещали за Пресветата Дева.
Той се приближил към Пречистата Своя Майка,утешил я с умилни думи–да не се бои от сатанинската сила,вече потъпкана от Нейните нозе и любезно я призовал с дръзновение да премине от земята на небето. Тя радостно отговорила: "Готово е сърцето ми; нека ми бъде по думите Ти", легнала на ложето си и, взирайки се в пресветлото лице на Господа,нейния Драгоценен Син,без всякакво телесно страдание и като че заспиваща,предала в ръцете Му пресветата Си душа.
"И както Приснодевата носеше на ръцете Си Сина Божи във времето на Неговото земно младенчество, така в отплата за това, Синът Божи понесе Нейната душа на ръцете Си в началото на Нейния небесен живот" – пише Московският митрополит Филарет.
С нежната любов на майка на целия християнски свят, Пресветата Дева от своята небесна висота гледала към оставащите на земята вярващи и с майчинско дръзновение увещавала Родения от Нея: "които си Ми дал,во веки съхрани".
Благодатното лица на Богородица "осветено от Божествена доброта, сияело със славата на Божественото девство", а от тялото й се разливало дивно благоухание. Чуден бил животът на Пресветата Дева,чудно било й Нейното успение.

Преданието свидетелства за много чудесни събития, съпровождащи погребението на Пресветата Богородица. Едно от тях се случило с иудейския свещеник Атоний. Той си пробил път до мястото на шествието и, бидейки силен физически, се хвърлил да събори одъра с думите: "Ето каква почест въздават на тялото, родило лъстивеца, който поруга закона на нашите отци". Но, едва допрял ръцете си до одъра, те били отсечени до лактите с невеществения меч на справедливото Божие възмездие. Откъснатите части останали залепени за одъра, а самият Атоний се хвърлил на земята с вик: "Горко ми!" Ужасен, той се покаял за деянието си и светите апостоли, като чули неговата гласна изповед и видели искреното му покаяние, духовно се зарадвали. Свети апостол Петър му заповядал да отправи усърдна молитва към Пресветата Дева и да допре остатъка от ръцете си към частите, които висели на одъра. Тогава ръцете зараснали и се излекували. Атоний паднал пред одъра и на колене възнасял хвала на Св. Богородица и Нейния син.
Когато шествието достигнало Гетсимания,сред плач и стенания,се извършила последната раздяла с пречистото тяло; привечер светите Апостоли го положили в гроб и закрили входа с голям камък.Те не се отделили три дни от мястото на погребението, извършвайки непрестанни молитви и псалмопения. През цялото това време във въздуха се носело ангелско пеене в прослава на Пренепорочната Дева.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Ето това е общата история и картина на официалния сюжет на Успение Богородично, лицензирани от Църквата,които са 100 % измислици и никога несъстояли се събития!

Стилът на повествованиета е стандартен за всички подобни юдо=данайо=византийски църковни фалшификати за псевдо–Исусовата манипулация,наречена Християнство, стил лицемерно блудкав,фалшив,сладникаво–мазен и неискрен,кухо дрънчащ без Любов,шаблонно неБоговдъхновен и без Любов,без присъствието и помазанието на Святият Дух,и най–малкото защото всичко е измислица,и после,защото е писан от нечестиви люде от инквицизионните подземия за изтезания и геноцид на святите Божии деца и последователи Българите!

ИЗТЕЗАНИЯ на=на
Диана и Изуз–на потомците на Диана и Исус,на Българите

Така ни се представя този измислен акт,и във всичките му описания се говори за смърт и погребение и съпровождащите го традиционни чувства и изживявания на присъстващите–тях сме ги подчертали с дебелия шрифт,и те са мъка,болка,скръб, плач,стенания и всички други подобни естествени проявления при такива случаи.

Апостолите и другите присъстващи на смъртния одър на Майката на Исус,(чието име пишем с главна буква само от уважение към искрената вяра на милионите вярващи,но каквато Майка на Исус–който е Богът Отец и Демиург на Света,въобще не е имало и не се е проявявала преди 2000 години) плачели,като тон за това давал доаенът им и старши Свети Йоан Богослов,и затова апостолите "били обзети от дълбока скръб"
Те стояли ридаейки около смъртния одър на Богородица,наобиколили го"благолепно"!
Самата Богородица била "утешавана" от Исус да не се плаши от смъртта и разни дяволи и демонски сили. 
Погребалното шествие на народа след смъртта на Богородица вървяло сред" плач и стенания"...

Все подтискащи напълно естествени мрачни и скръбни чувства в такива случаи,напълно в реда на нещата за такова събитие,че дори и за смъртта и погребението на измислената Майка на Богът Творец и Демиург,какъвто всъщност е Исус.

И сред цялата тази тягостна обстановка,изискваща горните чувства,състояния и прояви,които са описани,изведнъж най–близките и примерни прилежни и уважаващи Исус и Майка му Първоапостоли,призвани от Исус да водят паството му и дават пример за всичко,и най–вече да учат хората на пълно уважение и преклонение пред Исус и Майка му,проявяват такова необяснимо неадекватно поведение!
И не неадекватно,ами демонстративно свръхнеуважително,пренебрежително, недопустимо,подигравателно и други подобни квалификации!

Че как Господ Бог Исус допусна това кощунство с Майка му на смъртния ѝ одър!

Апостоли ли?
Светии ли?
Отци на християнската църва ли?

За миг всички промоции,екстри,превилегии и попечителства,дадени им от Бог Исус, щяха да им бъдат отнети и до днес нямаше да има ни вест,ни кост,ни спомен от тях!  

Ако беше вярна църковната официална версия на този сюжет и ако беше умряла Божията Майка,ако въобще я имаше,и ако те–Светите Апостоли,се държаха така ухилени нагло като пияндета и Безбожно неуважително пред смъртния ѝ одър!

Обаче те се се държат така и се смеят весели,щастливи и благоговеещи пред лежащата и отмаряща щастлива родилка Мария,защото присъстват и приветстват с песни и хваления раждането на дъщерята на Великата Богиня Майка Диана и Съ–Демиург,и на Богът Баща и Съ–Демиург на световете,явили се преди 2000 години пред Българите в Тракия в аватарните си образи и проявления на Исус Христос и Мария Магдалена,и положили началото на Новозаветната генерация на Тяхната потомствена династична фамилия Дуло.   
 
За истинноста на което и Светите Апостоли,и Самите Исус и Мария Магдалена,преки свидетели и участници и Субекти на този епохален акт на раждането на дъщерята на Боговете в Ямбол,свидетелстват лично чрез нашите писания пред вас! 

Както и чрез задължителното Си участие в таговия блог на този и на всеки друг постингов документ от транспространствения ни блог!



Сега ще разсекретим традиционно и задължително вложената секретна документация в наименованието на самия празник,въведена от Българските Посветени кодировчици.

Независимо как се обяснява в прав текст значението на името на празника,в него
Посветените Български съставители–зашифровчици имплантират и засекретяват чрез 
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,


основни имена,титули и характеристики на Българските имена на Боговете от Свещената Божия именна матрица :  

УСПЕНИЕ НА СВЕТА БОГОРОДИЦА=Деца на Богиня Диана и Бог Исус Борг
децата на Богиня Диана и Бог Исус Българина

УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО=УСПЕНИЕ БОГОРОДИТШНО=Дете на Бог Исуш Борга
детето на Бог Исус Българина

15 АВГУСТ=ПЕТНАДЕСЕТИ АВГУСТ=
ДЕТСАТА на Богиня Диана и Бог Иса=Децата на Богиня Диана и Бог Иса–
един от най–строго засекретените на най–високо херметично ниво празници на цензурираните Български Богове 
 
Разшифровката на основните наименования на празника свидетелстват категорично и безусловно,че заложената иконография и словесна информация в този извън каноничен сюжет,касаят Свещеното Божие Новоепохално потомство и родословие на Исус и Мария Магдалена,положено в България и оставено за развитие и съхранение сред Българския народ в продължение на 100 поколения за 2000 години,и от което родословие и златна Първосвещена линия се роди Спасителят на човеците и на света,и Чието Явяване и Възцеряване предстои съвсем скоро! 


Продължаваме с редакционни допълнения 


Ще разсекретим вложената информация и в кървавия екшън с отрязаните ръце на безрасъдния свещеник Атоний 
 
image  
 
На тази икона присъстващите са въведени в порядък и в съответствие с основната тематика по неканоничния сюжетен канон,и не си позволяват ония волности,чрез които Посветеният автор на иконата ни изпрати толкова важна информация,обаче и тука нашите хора са пипнали тук–там и са вкарали пак засекретените си послания до нашата декодираща програма!   

Най–отгоре на иконата виждаме Богородица,която е тъждествена с Жената от композицията от Апокалипсис(Откровение от Йоан)) в статута ѝ на Царица на света,и в чиито крака е Луната–сакралният херметичен макрокосмически Български езически символ на Богиня Диана и всички езически Богини,в чиито образи винаги е имплантирана Великата Богиня Майка,и чието аватарно проявление през Новата ера е Мария Магдалена,която в херметичния жречески регистър е заведена отново под символа и индекса на Луната.

image 

Двете отрязани ръце на този нещастник,дето уж посегнал на починалата Божия Майка, ни съобщават прекрасната вест,че на 15 август 32 година от Новата ера,се е родило дете на Българските Богове,и по конкретно родила се тяхната дъщеря,каката на Техните бъдещи две близначета Павел и Петър,родени през следващата 33 година от Новата ера.


ДВЕ ОТСЕЧЕНИ РЪЦЕ=ДВЕ ОТСЕТШЕНИ РЪЦЕ=
Дъштеря на Исус и Богиня Тиана=Дъщеря на Исус и Богиня Диана   
 
 

 
                   image 
   
                                  Детето на Исус и Мария Магдалена,синеко момиченце
 
                                  image

                             Детето на Исус и Мария,прекрасна малка принцеса и жрица

                           image 
                 
                            Дъщерята на Исус и Мария Магдалена,родена на 15 август 32 г           
                          image
                    image
                    image


                              image 
 
 

                                 image

                            image

                    image
                               
                                                  Детето на Исус и Мария Магдалена,
                                              принцеса и жрица,кака на Павел и Петър

И затова и ви казахме в началото на поста,без въобще да знаем къде ще ни отведат накрая Отгоре,че за бъдем в унисон и хармония с настроението на присъстващите, както и на уморената и почиваща от раждането Майка Мария и на щастливия Баща, държащ току що родената им дъщеря,ще йм създадем за Тях и за вас,подходящото музикално оформление и атмосфера с тези Рождественски песни,създадени точно по този повод!  
Тяхната тематична насоченост точно по този сюжет е изразена и имплантирана в заглавията на песните:

Росица Кирилова - Рожден Ден
Мая Нешкова - Честит Рожден Ден!
Крокодил Гена - День рождения
Веселин Маринов - Рожден ден
  
 
РОЖДЕН ДЕН=Раждане от Диана 
 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН=Раждане на Дете на Диана и Исуш 

ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ=Раждане от Диана  

РОСИЦА КИРИЛОВА=Цар Иса Болкария 
МАЯ НЕШКОВА=Ешуа и Богиня Майка 
ВЕСЕЛИН МАРИНОВ=
Бог Иса Ел(Змей) и Богиня Мария

Точно по тази причина,че Богородица ражда своите деца на Земята в България,са съставени и тези култови изрази на Български език (руският не се брои,той си е наш диалект,и то прекрасен и звучен) за акта на раждане,в които Тя е главният Субект!
Изразът и думата за раждане е универсален и обхваща не само трите ѝ Новоепохални деца,но обхваща и раждането на човеци въобще–сиреч,указва,че всички човеци сме родени от Нея директно и косвено! 
 
БОГОРОДИЦА=Цар Богиня Диана
Царица Богиня Диана,Чието име първосигнално се дефинира като БОГО ПОРАЖДАЩА, което е абсолюно верно,въпреки че повечето тепърва ще проумяват това и Божественият си произход  и статут с всички произтичащи от това промоции и екстри! 

БОГОРОДИЦА=РОД БОГ ИТСА=Рода на Богиня Диана и Иса
Родоначалничката на Рода на Боговете Диана и Исус,който Род сме всички човеци!

image 
Проектен изглед на новостроящият се православен
храм Успение на Пресвета Богородица–град Ямбол

image   
image

Етапи от строителството на храма Успение на Пресвета Богородица в град Ямбол 
image 

Етапи от строителството на новия храм Успение на Пресвета Богородица–град Ямбол

image 

image

Завършителни работи по външното оформление на
храм Успение на Пресвета Богородица–град Ямбол

Кампания за набиране на средства за външните и вътрешни довършителни работи на строежа на новия православен храм „Успение на Пресвета Богородица“ в квартал „Аврен” на град Ямбол.Кампанията се провежда от църковното настоятелство при храма и е благословението на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий. 

Изграждането на нов храм е голямо предизвикателство,награда и утеха.
Нуждата му не подлежи на аргументация.Колкото и трудно да е ежедневието
ни,дълбоко в себе си всеки човек усеща полъха на необяснимото.
Защо сме на тази земя точно в този момент едва ли ще разберем.
Много малко са нещата,които принадлежат на всички и са съградени от човек.

Любовта,грижата,духа на съзиданието и доброто,
радостта,мъката,самоусъвършенстването ни в името
на добруването на другите,децата ни,умовете и телата
ни имат нужда от храм.
Нека го направим заедно!

Изграждането на храма е в заключителна фаза,благодарение на фирми,организации, частни лица и на Община Ямбол. 

За дарения
Банка: Банка ДСК клон Ямбол
IBAN: BG08STSA93000016135896
BIC: STSABGSF

Допълнителна информация
http://mitropolia.sliven.net/index.php?id=103463
http://bg-patriarshia.bg/news.php?id=104366

Църковно настоятелство при православен храм „Успение на Пресвета Богородица“ в квартал "Аврен", гр. Ямбол



Строителството на новия храм
Успение на Пресвета Богородица
в Първосвещения Божи град Ямбол
е под личната егида и надзор на
Боговете ни Исус и Мария Магдалена

АМИН!




екип на bezistena под прякото ръководство и участие на
Мария и Исус



ИСД 
 
 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
16.08.2015 20:31
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678537
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!