Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2016 03:45 - Последните разсекретени документи от Кумран указват,че България,Тракия,Ямбол и Кабиле са сътворенческият управленчески център на Земята и човешката цивилизация
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 14740 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 12.09.2016 12:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви представим директна препечатка на статията от оригиналните ѝ източници,без да правим никакви допълнения и коментари по нея в този постинг.
В друг коментарен постинг върху подложката на тази статия ще допълним с документи и аргументи и факти по темата,които ние разсекретяваме от години във близо 600 монографични статии с доказателствени автентични документи!




Кумранските ръкописи разкриват БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!


Копирано от:
www.zarata.org/кумранските-ръкописи-разкриват-бъде/ 
 
image

Мнозина учени са на мнението, че това е най-значимата археологическа находка правена някога.
Кумранските ръкописи или Ръкописите от Мъртво море са набор от 981 различни текста, открити съвсем случайно от овчар в невзрачна пещера през 1946 година край древното селище Кумран в Палестина.
Текстовете, датирани между III век пр. Хр. и I век, и буквално представляват съкровищница за историята, религията и езикознанието, тъй като съдържат третият най-стар оцеляла до днес ръкопис на Стария Завет, наред с неканонични и небиблейски ръкописи, свидетелстващи за изумителни и неподозирани истини за нашия свят.

image

Огромният проблем със свитъците е, че вековете са казали своята дума и много от тях са повредени, от други са оцелели само фрагменти. Благодарение на модерните компютърни технологии, свитъците най-накрая разкриха още от изумителните си тайни! Д-р Алексей Юдитски, който е ръководител на мащабния проект

„Дигиталната библиотека на свитъците от Мъртво море Леон Леви

разкри, че с помощта на специализиран софтуер е успял да разкодира голяма част от липсващите текстове в безценните ръкописи.
Изтече информация за две колосални нови отрития, предава disclose.tv. 

image


Ноевият ковчег

Всички сме чували как в дълбока древност, Земята е била залята от колосален потоп, който е ликвидирал почти всичко живо. Описан е в редица световни религии.
В християнството легендата гласи как Ной е конструирал гигантски кораб, в който е спасил своето семейство, както и по два екземпляра от всеки животински вид.
Новите данни потвърждават легендата, но конкретно описват т.нар. Ноев Ковчег. Това не е било кораб, а гигантска пирамида с перфектни пропорции, която е предпазила обитателите й от водната стихия!
Наскоро беше открита гигантска подводна пирамида, която се намира между островите Терцейра и Сао Мигел близо до португалския бряг. Според редица алтернативни учени точно това е Ноевият ковчег!

image


Но това е нищо! Беше разкодирана и друг свитък, който буквално накара учените да онемеят, и който цитира директно територията на България!

Свитъкът е озаглавен „Библията на Нефилимите“ или „Библията на Пазителите“. Ръкописът е датира от 300 г. пр. Хр. и разказва историята на Енох – дядото на Ной, който е описан като пророк, който е дошъл на Земята от звездите. 
Текстът разказва как в дълбока древност на Земята са кацнали ангели, които са се съвкупявали с обикновени жени. Техните наследници са наречени Нефилими – гиганти, които са на практика хибриди между небесните същества и хора.
Всичко това се е случило в свещената земя. Чак сега става ясно, че тази свещена земя не е в близкия изток, а край древния град Кабиле.



плей листа:
Яница   –  Земен рай
Росица  –  Кътче от Рая
Емил     –  Моя страна,моя България

Днес древния град е село Кабиле, което се намира в сърцето на България близо до Ямбол! Градът е основан в края на 2-рото хилядолетие пр.Хр. и винаги е смятан от археолозите за един от най-ярките примери за величието на Тракийската цивилизация. Точно този район е бил цитиран от древния анонимен автор като „най-важното място на планетата“, от, където Пазителите са командвали света!
Новите данни от свитъците разкриват и непознато до днес пророчество на Енох. Той твърди, че след „четирите луни“ свещената земя пак ще се превърне в център на Света!

Според редица експерти „четирите луни“ описват „лунна тетрада“!
Това са 4 лунни затъмнения, които се случват в период от една година. Също познато като „кървавата луна“ явлението е безпрецедентно и се случи през 2014 и 2015. Мнозина религиозни експерти видяха пророчество за края на света, но явно това е знак за началото на нещо ново!  
 
Дали това не значи, че България най-накрая ще заеме достойното си място сред световните центрове – напълно е възможно.
Всички българи знаем, че земята ни е свещена. Мнозина наши и международни учени доказаха, че най-старата цивилизация на планетата се е зародила точно тук, и тези нови сведения за божествено /или извънземно/ присъствие съвсем не са случайни. Всепризнатият пророк Петър Дънов ясно е казал, че България ще се превърне в „Новия Йерусалим“.
Учителят не веднъж е казвал, че България е най-свещената земя на планетата ни. Подобни открития ни карат да гледаме смело напред, да вярваме в бъдещето и да се гордеем с миналото си. Само нека се се надяваме, че политиците ни няма да затрият бъдещето ни. 

Копирано от: bgred.net/2016/07/05/овчар-откри-древни-делви-в-пещера-разк/

   
Очаквайте коментарният ни постинг върху тази статия и автентични разсекретени документи,потвърждаващи категорично горните изводи



 

екип на  bezistena и Свети Петър Дънов image 
 

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.07.2016 03:46
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677525
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!