Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2016 21:49 - Защо скрива правнукът на Левски–Николай Хайтов,информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов!Първи урок по телепортация за Дънов.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6975 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 29.07.2016 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Казахме в предния постинг,че освен практическото посвещаване на Левски в жреческите тайни и сан по време на знаменателния поход с четата на Патайот Хитов през април–август 1867 г в Стара планина и основно в Сливенския Балкан,Левски извършва свръхсекретна операция с неговия родственик и побратим и верен съзаклятник Константин Дъновски и с войводата Панайот Хитов–лидерът на тайното жреческо каракачанско общество,като подготвят завеждането в пълна конспиративна тайна и конфидициалност на тригодишния син на Васил–Петър,в село Хадърча,Варненско, където Констатин в статута и пълномощията си на свещеник във Варна и в селото, вписва в църковните регистри на ражданите,женените и починалите Българи,които регистри (сега ЕСГРАОН) той държи,малкия Петър като свое дете–сиреч става приемен баща на сина на Васил Левски,като му създава официалната легенда–алиби на негово дете.
 
image 

image

След напускането на село Войнягово през март 1866г година,Левски завежда Мария и малкия им син Петър при свои доверени верни съзаклятници–никъде нерегистрираните и никому неотчитащите се каракачани на Карандила,които скриват синеокото дете при своите синеоки деца сред големите стадни поселения и сезонни преселения между Карандила и Беломорието.
Разсекретихме основни фундаментални автентични документи за каракачаните,който доказват категорично техният свещен Български жречески произход от феноменната Божия династия Дуло,сега продължаваме да отваряме нови документи за тях. 
 

 
 
22-ри Национален Събор на Каракачаните  на Карандила и паневритмия



Завършихме част 2 с култовата фраза на Българският войвода Кatsandonis: 

–Буря е,ще премине.Спрете,турци,конете!
фраза на Качандонис,най-популярният "гръцки" хайдутин – казал я е докато го водят вързан и болен в двора на Али паша и те се подчинили. Ползвал се е с огромен респект и сред тях.
Убиват го бавно,като започват да му чупят кокалите един по един от най-малките към по големите без да продума.
Фразата се употребява срещу собствените властници и правителството,разбойници, работодатели и пр... много често.
В смисъл, че и най-големите ни врагове са показали малко милост благородство. Повечето гърци даже не знаят кой я е казал.
До 1970 площада на който е убит се казва Али паша.
За Качандонис има над 200 народни песни.
Преди няколко години изхвърлиха Качандонис от учебниците по история на Гърция– да ви е познато? 
Обществеността отвърна с 2 филма за него по частните телевизии и един сериал. 

–Познато ни е до болка от съгласуваната анти–Българска политика на управляващите в България през последните 25 години в областта на образованието,просветата, културата и историята,с която искат да изтрият от Българската памет споменът за 500 годишното страшно турско робство и Българските патриоти и герои!
Че как ще стане това,бе мерзавци юдо–фанариотски,анти–българи и соросоиди нисши изродени и опедерасчени?
Да изтриете наследствените ни Божествени феноменни характеристики!
 
Да ни лишите от родовата ни памет за престъпленията срещу Българите на юдеи=данаи,на фанариоти и гърци,на османци и турци,на сърби и румънци,на немци,французи и англичани,на руснаци и обезпаметените зомбирани тракийски народи на САЩ,та когато скоро време почнат да се валят и лазят в прахта пред краката ни в разкаяние и в животински ужас и инстинкт да просят горко и отчаяно за милост от Боговете ни чрез нас,да не си спомним за престъпленията им и да не можем да им простим!
Ще помним до дупка какво са ни натворили,защото перманентните злодеяния срещу нас са най–силните аргументи и доказателства,чрез които ние се познаваме,че сме Божият свещен народ,и които от нашите душмани и които поробвали ни и вредили ни племена искрено се покаят,кръстят в нашата Вяра и Учение на живот по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира и поискат прошка,на тях ще им простим и ходатайстваме пред Боговете ни!

  
 
А ето и какво скрито послание изпраща каракачанинът и истински Българин Качандонис в тази култува фраза,което послание и всички други секретни документи разсекретяваме с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни:
 
 

СПРЕТЕ ТУРЦИ КОНЕТЕ=Кан (Жреците) на ТУРЦИТЕ са Братя от Иса и Диана–управленческият владетелски елит и аристокрацията на турците са изродени династи от Дуло,генетични феноменни братя от Българските Богове,впрегнали Божествените си феномени за творене на зло над хората и света!

За нашето обследване на каракачаните ние ползваме помощта на статията

Етнос каракачани
vascont.wordpress.com/2009/02/25/etnos-karakachani/

Разкрихме в статията,че най-големите гръцки хайдути и войводи са Българи–саракатсани,и че едва ли има възрастен каракачанин който да не знае нещо за най-значимия герой и знаме на каракачаните и на гърците Андонис Качандонис,чиито потомци съвсем логично забягват в България и живеят днес в България,както и Диплас и Дзонгас. 
След края на гръцкото въстание и създаването на гръцката държава,обхващаща по него време само Пелопонес и Атика, всичко нагоре си остава турско до балканските войни, голямата част от гръцките поборници изпадат в немилост,поради което синовете на Дзонгас са принудени да бягат в Мала Азия от където някои отиват в България.

В статията научаваме интересна подробност за произхода на Панайот Хитов. Майка му е Събка,100% българка,просто няма такова гръцко име – той самият е Панайот–име сравнително рядко използвано от българите, а Хитас е каракачанска фамилия 

СЪБКА=Иса Бок=Бок Иса

ПАНАЙОТ=Богиня Диана

ПАНАЙОТ ХИТОВ=ПАНАЙОТ от Бохиня Диана


 
И тука добавяме интересна подробност от спомените на Панайот Хитов,която допълва категоричната статистика,че повечето сливенски войводи,както и Панайот Хитов,имат Ямболски жречески корен и произход,независимо как се развива тяхното житие–битие и митарствата им по хайдушкия Балкан:

МИТАРСТВА=Богиня Матара и Иса
перманентните митарствания на предледваните потомци на Исус и Мария Магдалена

www.promacedonia.org/bmark/ph/ph_nh_1.htm
Как станах хайдутин

Панайот Хитов–
Литературна обработка на Николай Хайтов

"В това село Тавишян-тепе,близо до град Ямбол,са е родил дядо ми — Хитю. 
И тъй,моят дядо Хитю напуснал селото Тавишян-тепе; слугувал в селото Калояново, а оттам отишъл в „беглишките овце”, да служи. Тук му е мястото да разкажа какво значение имат тези „беглишки овце”.
Гореспоменатите беглишки овце са били на турското правителство и не знам на брой колко, но не по-малко от сто хиляди. Защото летно време са покривали почти по-голяма част от балкана от Върбица до Шипка, а зимно време са зимували около Едирне и Къркклисе, Узун-кюприя и прочие. И тъй, дядо ми Хитю е овчарувал в царските овце много години, а сетне са е оженил в градът Сливен, когато гореспоменатите царски овце не зная по каква причина са биле унищожени и техните овчари са пръснале. . . Секи от тех взел своите овце и станал овчар само за себе си.

Аз съм роден в 1830 година. Баща ми беше козар и овчар. . Името му беше Иван, а на майка ми Съба. На бащиния ми баща името беше Хитю или по-добре Христо, но произнасяно „Хитю”, пък на майчиният ми баща името било Христоскал, от „Христо”, но преиначено на „Христоскал” 
 

От автобиографичните спомени на П.Хитов се вижда категорично,че той е от жреческо потекло от Ямболската жреческа колегия,от която са всички жречески кланове и разклонения на рода на Исус и Мария Магдалена Дуло не само в България,но и по целия свят с по–предна хронология.
Село Тявишан тепе е точно това село,за което нашият жречески екип води основно просветителската си дейност–сегашното име на това село,отстоящо на 5–6 километра от Ямбол в посока към Сливен,е Кабиле,а старото име на селото – Тявишан тепе, което за непосветените означава Зайчи връх,който е култовият изкуствен пирамидално–могилен светилищен комплекс–енергийният портал,център и ос на планетата Земя и който заедно с Първосвещения Божи храм и планетарен команден център Безистена в Ямбол,са основните сакрални обекти на обследване на нашия екип и блог,както и на всички тайни езотерични общества в света и върховна задача и висша тайна доктрина и цел №1 на всички тайни служби и военни разузнавания и щабове на всички държави в света,коиото обекти са обградени от три страни на по няколко километра от възлови американски бази–чест и внимание,неотдавани на който и да е военно–стратегически обект в света,камо ли за един "мижав" гол баир и също толкова мижав,скромен и беден градец като Ямбол,последна дупка на каваля и на азбуката,като въобще не правим и ни най–малък намек за култовата приказка–прорицание за ония,дето били последни,пък взели,че станали по едно време първи,да не им се надява човек! 



И точно като турихме възклицателната в 19.43 часа на 20 юли,по радио Star FM плисна култовата Legs на ZZ Top,в която онова скромно също мижаво девойче от гостилницата на кухите каубои,дето всички се бъзикаха с нея,получи ключа ZZ на Изуз,и стана готина мацка,парче и половина,че и принцеса чак,и най–малкото което направи е,че натри носовете на ония шматки!

ZZ=ЗИ ЗИ=Изуз=Исус 


Не че правим някаква асоциация,де–щото то направо си се вижда за какво ви подсещат с алюзиите и символиката Режисьорите и операторите Отгоре на всички земни медии,защото ние знаем отлично за какво става дума!  


ZZ TOP=ЗИЗИ ТОП=Изуз и Богиня Диана

STAR FM=
Иса и Богиня Матара
слушайте радио Star FM,защото се режисира и управлява от режисьорите и операторите на Българските Богове,както междувпрочем и всички други радиа и медии по света!

СТАВА ДУМА за=за
Иса и Богиня Мат Диана

ТАВШАН ТЕПЕ=ТЕПЕ (изкуствен светилищен скално–могилен комплекс) на Богиня Диана и Ешуа

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=ВРЪХ (светилище) на Диана и Изуш=ВРЪХ на Дионизиуш

ДА НЕ ИМ СЕ НАДЯВА ЧОВЕК=Богиня Мад Диана и Бок Исуш

ДА НЕ ИМ СЕ НАДЯВА ЧОВЕК=
Кан (Жреци) на Богиня Мад Диана и Бог Исуш 

Ето още един кодиран като легендарно родово предание документ,съобщаващ ни за жреческия произход и статут на родата на Панайот Хитов:

"Един ден, като е пасла овцете близо до местността, наречена „Дребното камъне”, на азмака, дето минава пътят от село Чиркишлии ( с. Желю войвода–на 3–4 километра от Кабиле) за Ямбол, ето че на прабаба ми, която била тежка (бременна) ѝ са намира дете - мъжко, то ест - дядо ми Хитю. Тя, прабаба ми, като карала овцете към село и носела детето си, стигат я или я срещат едни турци от тогавашните „деребеювци” или „солтани” или „аалари”. И като я попитали що носи загънато в ръцете си, тя казала - „дете и момче”. Тогава турците ѝ дали няколко пари.

ДЕТЕ И МОМЧЕ=Дете от МаМа и Ешуа=Дете от Мария Магдалена и Ешуа
демек дядото на Панайот е потомък от жреческия феноменен джинс на Исус и Мария Магдалена 

За да направите връзката между родовите корени на Панайот Хитов и Васил Левски,припомняме ви документите от по–предни наши постове,от които стана ясно,че поселенията на жреческите селища Старосел,Мътеница,следващите на запад по светилищната мега–верига на Средна гора Панагюрище,Копривщица...,както и конкретно селата Отец Паисиево и Войнягово,от които са последно познатите официални родствени землячески корени на Васил Левски,са всичките създадени от Ямболските войнуци от жреческия квартал Каргона,които са Ямболската жреческа първосвещена гилдия,трансформирана на народни лечители и певци и музиканти,и разселена из страната в режим на робство и геноцид.
 
От основната професия на дядото на Панайот Хитов–овчарлък на големи стада овце по протежението на Балкана,която професия и ареал и координати на действие съвпадат абсолютно точно с тия на каракачаните–става ясно откъде са дълбоките връзки на Панайот Хитов с каракакачаните и намекът за негов произход от каракачаните.
Името на един от дядовците му–Христоскал,ни води към гърчеещите имена на каракачаните,които през годините на народната власт 1944–1989,са прочистени и обългарени.

А от уводната част на тия спомени –

www.promacedonia.org/bmark/ph/index.htm

Как станах хайдутин

Фамилиарни забележки
Панайот Хитов (изд. Отечество, София 1982)
Писани 1880-1886 г ,

научаваме,че най–важните спомени за хайдушката и революционната дейност на Патайот Хитов,свързани точно с Васил Левски и секретната мисия на този четнически жречески отряд,липсват необяснимо: 
 
"... Неочаквано секват и записките на войводата, отнасящи се до събитията през 1867 година, когато той преминава Дунава и тръгва по Балкана със своя знаменосец Левски и с хайдушката си дружина. Ще се въздържим да гадаем дали това пътешествие из Стара планина е описано и се е загубило, или въобще не е описано. Важното е че сега за сега то липсва. (От "Предговора" на Николай Хайтов) "

Защо мислите,че липсват най–важните документи от апотеоза на дейността и живота на славния Панайот Хитов,като и за знаменосецът му Левски? 
 
По времето когато са обработвани и публикувани документите по спомените на Хитов–краят на шейсетте и седемдесетте години на 20 век по времето на соца,още ги нямаше юдейо–данайските дерективи на анти–българските правителства и на анти–българското министрество на образованието след 10 ноември 1989,които да унищожават планомерно и методично Българските национални герои и самосъзнание–защо им е било тогава на историците да крият славните героични и патриотични революционни прояви на Левски и Хитов? 
 
– Я пак да се вгледаме по–подробно в официалните биографи и изследователи–историци на живота и делото на Левски!
– Я–я! Че те не били историци,ами най–бил неговият правнук!
– Че защо правнук на Левски ще крие информация за него?–питате с основание вие,и ние разсекретяваме за кои се отнася питането с основание и отговаряме после защо правнукът на Левски–Николай Хайтов,ще крие спомени на Хитов,свързани с неговия прадядо Васил Левски! 
 
ПИТА С ОСНОВАНИЕ за=за Богиня Диана и Бог Исус 
 
Николай Хайтов,който е правнук на Левски по линията на втородният син на Петър Дънов–Петър Димков,скрива информацията от спомените на Хитов,касаещи култовия емблематичен поход на четата на Панайот Хитов и знаменосеца му Левски,защото точно когато Хайтов обработва тези документи в периода 1970–1975 година,в които има много издайническа информация в прав текст и в несложно кодиран шифър и подсказвания и препратки за сина на Васил Левски–Петър Дънов,както и за неговата потомствена генеалогия и родословие–синовете му Георги Димитров,Петър Димков, Михаел Омраам Айванхов и Димитър Димитров–Факира Мити и техните потомци,и за дъщерите на Дънов – Преподобна Стойна и Ванга,през месец юли–август 1974 година перманентните преследвачи на Васил Левски и неговото жреческо родословие,в което е златната линия на династията Дуло на потомците на Исус и Мария Магдалена,които преследвачи по това време са руското юдейско крило на КГБ в българската ДС, извършват потресаващото злодейско убийство на биографа на Левски–неговата правнучка Яна Язова,след дълги мъчения и изтезания в неуспешен опит да измъкнат от нея информация за списъка с потомците на Васил Левски и на Петър Дънов.  

Хайтов взема предпазни мерки подробната информация от документите,с които разполага Яна Язова,и от документите на Панайот Хитов,да не попадне в ръцете на преследвачите,и я скрива,като публикува спомените на войводата и съратника на Левски без най–важната им част,касаещи тайната мисия на четата на Хитов–операцията по вземането на тригодишния син на Левски–Петър Дънов,от каракачаните,при които пребивава детето близо година и половина (от м.март 1866  до 11 юли 1867) до навършване на тригодишна възраст.

Мекеретата от юдейския клан на подопечната на КГБ Държавна сигурност надушват играта на Хайтов,но Тодор Живков налага протекциите и опекунството си връз него и 
така го спасява,закрилян от читавите патриоти и родолюбци от ДС,каквито са по–голямата част от служителите ѝ,заради което Хайтов става смъртен и ненавиждан враг на дошлите на власт след псевдо–демократичния преврат след 10.10.1989 г обединени анти–българи юдео–демократи от всички цветове,и външните заговорници срещу Българите! 
 
СМЪРТНИ И НЕНАВИЖДАНИ ВРАГОВЕ на=на Барги (Българи) на Бог Исуж и Богиня Матара Диана 
 

Които мекерета–демократи направиха в своята анти–Българска ярост и омраза към внукът на Дънов и правнук на Левски–Николай Хайтов,така,че той по–скоро да премине в безсмъртието и вечният живот на Божието измерение и да придобие светейши сан в сила и мощ,с които ще постави скоро мерзавците на подсъдимата скамейка на Съдния Ден! 
 
БЕЗСМЪРТИЕ
при=при Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ при=при Бог Ежуш и Богиня Диана 

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Изуж и Мария

СВЕТЕЙШИ САН от=САН от Богиня Диана и Исуш
 
СВЕТЕЙШИ САН от=САН от ВЕШИСТЕНА=САН от
БЕЗИСТЕНА
светейшият сан,придобиван на Първосвещения божи храм Безистена в Ямбол

ПОДСЪДИМА СКАМЕЙКА на=СКАМЕЙКА на Богиня Мат Диана и Иса

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на
Иса и Диана





От началната статия,от която тръгнахме,каракачанката и 100%–ва Българка Теменужка Теохарова,декларира: 

– Ако се родя втори път,и ме попитат каква искаш да си с гордост ще кажа КАРАКАЧАНКА–това е нашия етнос с който се гордеем!
БЛАГОДАРЯ на Господ!
Радвам се ,че съм родена и възпитана в каракачанско семеѝство в дух на честност,вяра и труд,стремеж за по-добро образование !!!
Всичко това дължа на моите родители за ,което съм им много благодарна !!!!
Гордея се с произхода си радвам се,че сме обединени в дружества в които продължаваме традициите и фолклора на нашите предци !
 
–Нашите адмирации,Теменужка,и заради прозхода ти и стремежът ти към вярата и честността,ще те наградим с краткия ти,но свръхмощен просветителски хороскоп, разкриващ и твоя свещен жречески Божи род!  

ТЕМЕНУЖКА=КАН МЕТ ЕЖУ=Кан (Жрица) на Мат и Ежуа

АДМИРАЦИИ към=АДМИРАТСИИ към=към Матара Диана и Иса  

СТРЕМЕЖ към=към
Исуж и Матара 
 
Кажи с гордост още веднъж с нас,Теменушке,каква искаш да станеш! 
 
КАЖИ С ГОРДОСТ=КАЖИ Диана и Исус от Трагия=КАЖИ Диана и Гристос(Христос)!



Разсекретяваме няколко документа и от материала
На гости у каракачаните
www.nationalgeographic.bg/

Каракачани означава на турски „черни бегълци" според цвета на дрехите, които носели в миналото,обаче се оказва,че най-старите им носии са тъмночервени.
Наричат се влахос,но не са обаче власи,

ЧЕРНИ БЕГЪЛЦИ=ЧЕРНИ БЕГЪЛТСИ=Българи на Диана и Исуш=Българи на Дионисиуш
елитна жреческа каста и част от прословутата армия на Дионисиус,който е синкретизираният сдвоен херметичен образ на Българските Богове–Демиурзи : Богиня Диана,която е Великата Богиня Майка,и Господ Бог Отец Исус 

Ето какво ни съобщава секретгният документ,съставен чрез основната първоначална модна тенденция у каракачаните: 
 
НОСЯТ ТЪМНО ЧЕРВЕНИ ДРЕХИ=Богиня Матара Диана и Исуш от Драхия
 
ОСНОВНА МОДНА ТЕНДЕНЦИЯ у=у
Деца на Богиня Мат Диана и Иса

"Наричат се влахос,но не са обаче власи",защото са Българи на Исус,чието друго херметично анаграмирано име е пеласхи!

ВЛАХОС=ВЛАХ ОС=Влахи на Иса=Балхи (Българи) на Иса 

ВЛАХОС=
ВАЛОСХ=Балосх=Беласхи=Пеласги
защото завалиите гърци не могат да произнасят Б,а казват П,В,Ф,и заради което ние им помагаме да го произнесат как трябва да е!

Изследователи считат и предполагат,че дедите им са най-старото население на Балканите,предшестващо елините и траките.
Наричат ги последните номади (скитници) на Европа.

Абсолютно са прави изследователите,че саракатсаните са най-старото население на Балканите,предшестващо всички тракийски племена и елините,които елини са едно от многото тракийски племена,защото каракачаните са Българите,Божиите феноменни генетични деца от глава 1 на Битие от Светото писание,и които сме жреческата каста и аристокрация на всички тракийски племена,като сме участвали в творческите генно–инженерни колективи с Родителите ни Боговете Демиурзи,в Сътворенческата лаборатория и работилница в сърцето на Рая–Тракия,и сме изработили по метафизичните технологии и алхимичните формули и материали всички тракийски племена,които са синтетичните хора–биороботи,за които постсътворенчески процеси ви запознаха Боговете Демиурзи в статиите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965


Ще разширим параметрите на първичната локация на Българите,от които са и каракачаните,извън Балканския полуостров,до границите на цялата ни плоско–дискова планета.


За каракачаните се носи приказката: „Σαρακατσάνος νά’μουνα κ’ ας ήμουν μ’ ένα μάτι!” т.е.”Да съм саракачанин дори да бях с едно око!",която ни съобщава в код:

ДА СЪМ САРАКАТСАНИН ДОРИ ДА БЯХ С ЕДНО ОКА=
САРАКАТСАНИТЕ са
Кан (Жреци) на Исус и Бохиня Мадара Диана

Каракачаните  изграждат малки и временни общества и фамилни обединения–„целинката” - гр. или „оджаци” - тур. 

ЦЕЛИНКАТА=ТСЕЛИНКАТА=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Диана 

ОДЖАЦИ=Диана и Ижуц=Диана и Исус=Дионисиус

жреческа организационна единица от армията и отрядите на Дионисиус


Каракачаните са източноправославни християни,дълбоко вярващи и почитащи Христос.
Патрокозмас (Айос Козмас – Свети Козма (1714-1779.) е икона на всички каракачани на Балканите .Той е бил за каракачаните светец,идеолог,гадател,учител,чиито предсказания винаги са се сбъдвали,живял е сред къракачаните,поддържал духа и самосъзнанието им, просвещавал ги е на четмо и писмо и ги е образовал.

ПАТРОКОЗМАС=Кан (Жрец) на Исуз и Богиня Матара

СВЕТИ КОЗМА=
Кан (Жрец) на Богиня Мат и Исуз

УЧИ на ЧЕТМО И ПИСМО=
УЧИ на Исуш и Богиня Диана МаМа=УЧИ на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

ПРЕДСКАЗАНИЯ от=от
Кан (Жреци) Братя от Исуз

Читател се възмущава,че списанието пише,че Леля Велика е дълбоко вярваща християнка,но и безценен източник на истории за лекувания,наричания,урочасвания и чудеса,и че не можело дълбоко вярваща християнка едновременно да вярва на урочасвания и наричачания,защото нричанията и чудесата били абсолютно отричани от християнството,и се кахъри,че тази практика е била разпространена доста в каракачанския етнос. 

– Ей,фанатици религиозни и безБожни овце,похлюпени с чула  и капаците на канона и вкарани в догматичните коловози на юдо–фанариотската скотобойна–не се къхарете за езичниците–християни каракачаните,ами влезте и се просвещавайте в нашите документи,ако ви стига акъла,че са ви наточили касапите вече калъчката и сатъра!

image

– Вижте ги пак праведните Божии чеда,застанали в коленопреклонение пред истинските ни езически Богове–сиреч Боговете на Любовта и на свръхестествените феноменни практики,и си направете сметката,колко пъти вие сте падали на колене пред Исус и Богородица,Които не познавате въобще,и как сте им изпълнявали повелите и законите да живеете в универсалната Божия Любов и братство! 
 


Саракатсаните вярват в леенето на куршум и предпазването от уроки чрез носене на талисман – най-вече синьо оченце
Защо е силният талисман синьо оченце ли–ами за да се съхрани вложената в него информация,че каракачаните са от жреческия род на Сина на Исус и Мария Магдалена–Павел,както и че те са преторианската гвардия на златната Божия генеалогия,от която е Божият Син–Спасителят!

СИНЬО ОЧЕНЦЕ=СИНЬО ОТШЕНЦЕ=Сина на Диана и Исуш
Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е всички "римски" императоли" от Нерон до Диоклециан,защото е истинският Цар Авитохол (33–333 г),Родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло,от 333 година преминал в светейшо служение като Свети Павел,Шеф на небесното светейшество 

СИНЬО ОЧЕНЦЕ=СИНЬО ОТШЕНЦЕ=Сина на Диана и Исуш
 
Божият Син,Спасителят на Българите и на цялото човечество

Вижте и статията
Иманяри дирят съкровища на Панайот Хитов
www.24chasa.bg/Article/1252317

и да разсекретим кодираната секретна информация в нея:

Нека видим какво съкровище търсят иманярите по нишани за несметно имане,турско злато и легендарното заровено имане,за какво се отнасят всъщност иманярските легенди и приказки и какво е истинското непреходно и не смъртно,а безсмъртно имане! 

ИМАНЕ=Ма–Мама,Богинятя Майка,Мария

ИМАНЯР=МАРИЯ

НИШАН=Ешуа

ТЪРСИ ИМАНЕ ПО НИШАН на=на Исуш и Богиня Матара

НЕСМЕТНО ИМАНЕ=Иса и Мама Диана

ТУРСКО ЗЛАТО=Дуло от Исуз от Тракия

феноменната Божия жреческа династия Дуло

ТУРСКО ЗЛАТО=Кан (Жрец) от Дуло на Зар Иса и Диана

ЗАРОВЕНО ИМАНЕ=
Бог Иза и Мария

Ето това имане Панайот Хитов е криел по хайдушките поляни и скалните светилища из Карандила,в съдружие и съзаклятие с Васил Левски и посветените каракачани,което е и имането на безсмъртието–правата пърносвещена родова линия на Исус и Мария Магдалена–самият Левски и неговият единствен син Петър Дънов,както и жреческите разклонения на клановете от Дуло сред жителите на Сливен и Ямбол и другите жречески поселения,както и на каракачаните !

ИМАНЕ на БЕЗСМЪРТИЕТО=Исуз и Богиня Диана Мат Мария
 

ИМАНЕ на БЕЗСМЪРТИЕТО=
Сина на Иза и Богиня Диана Мат Мария
Петър Дънов, синът на Васил Левски,който е продължителят на Първосвещената Божия генетична линия,от която се роди Спасителят на Българите и човечеството! 

Даваме ви и паролите на активиране и допускане до тайните и оперативните системи на мегалитните светилища по Карандила,които непосветените иманяри взривяват и си копаят гробовете по тях,не знаейки за какво непреходно имане става дума!

СТАВА ДУМА за=за Иса и Богиня Мад Диана 

Чатърлъка по пътя от Марков трап...,има изправен камък - Дикили таш.Отгоре имало дупка и едно кръстче,там на този камък намерили един казан злато

ЧАТЪРЛЪКА=Кан (Жрец) и Чар от Дуло 

МАРКОВ ТРАП=Кан (Жреци) Братя от Мария

ДИКИЛИ ТАШ=
Кая( скално светилище) на Дуло от Диана и Ешуа

ДУПКА И КРЪСТЧЕ=Бокиня Диана и Исуш от Тракия

ЕДИН КАЗАН ЗЛАТО=
Кая (скално светилище) на Дуло от Диана и Изуз

Имало факти, че главното свърталище на Хитов било в местността Рамадана на 5 км навътре в Калояновския балкан, а неизвадено злато на войводата останало около сливенските села Тополчане,

РАМАДАНА=МАДАРА=Диана Мария 

ТОПОЛЧАНЕ=ТОПОЛТШАНЕ=Дуло на Богиня Диана и Ешуа

селище на жречески потомци от Дуло


Ще разсекретим тайната на мистериозната бележка,чието съдържание се отнася отново за непреходното Божие имане!
 
Мистериозна бележка с подпис “П.Х. - ранен съм” вълнува самодейните търсачи от доста години. Нейната история е неповторима като 50-годишния иманярски стаж на откривателя й Иван Бозуков. Само той си знае дали е имало такава бележка, но я пресъздал в тетрадката си така: "Вземах и останаха много пари, моето злато няма да свърши, защото е заровено на много места по малко, по нишани и без нишани."

Ето от кои е съобщението в бележката,написана от посветен жрец и подписана от името на "П Х ранен съм ": 
 
П Х РАНЕН СЪМ=Бох Иса и Мария

С ПОДПИС от=от
Бог Исус и Богиня Диана
 
 
В бележката жрецът съобщава,че е черпел духовни и материални богатства от светилищата,построени на много места,вземал е много и имането е оставало все така безкрайно и неизчерпаемо! 
 
ПО НИШАНИ=Бог Ешуа 

БЕЗ НИШАНИ=Бог Изуш

В бележката били посочени места с укрито злато: Мандра кайнак в Игреклъка, Стидовския водопад с двата извора, Енева булка с ковашките инструменти, хазната и джепането в Рамадана, Беклемето с турския коневръз. Пишело още: "Тук има много пари и ще ги намери човек с пушка."
Бележката я намерих по милиционерското време в един волски рог в пещерата. Беше в кухото, отгоре с восък. Затрил съм я, откъде да знам, че била ценна.


Ето и характеристиката на човека с пушка,който само може да намери съкровището!

ЧОВЕК С ПУШКА=ЧОВЕК Кан (Жрец) на Бог Исуш
 
НАМЕРИ СЪКРОВИЩЕ на=НАМЕРИ СЪКРОВИШТЕ на=на
Мария и Бог Исуш от Тракия

Рогът бил на входа на пещерата. “Пари нямаше. Намерих бяла риза с пъстра шевица. Платното изгнило, като паяжина. Извадих нож с кокален сап по-здрав от метала, а острието разядено и се лющи. До него 2 пушки.
 
Предметно–атрибутното описателно писмо ни съобщава: 

ПЪСТРА ШЕВИЦА=Шрец на Бог Иса и Богиня Диана
съобщението е от Жрец на Исус и Мария Магдалена
 
Двете пушки ни казват: 

ДВЕ ПУШКИ=
Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа 
 

"Ако е имало нещо от Панайот Хитов, то е било нещичко, далече от фолклора за несметни съкровища. Имаме и родови предания, които не са за имане, а за революционната дейност на войводата",
казва зам.-директорът на сливенската природо-математическа гимназия Иван Хитов, чийто прадядо е брат на възрожденеца,а ние се се съгласяваме напълно с него и подкрепяме казаното пак с горните разсекретени документи: 
 
НЕСМЕТНО ИМАНЕ=Иса и Мама Диана

ТУРСКО ЗЛАТО=
Дуло от Исуз от Тракия
феноменната Божия жреческа династия Дуло

ТУРСКО ЗЛАТО=Кан (Жрец) от Дуло на Зар Иса и Диана

ЗАРОВЕНО ИМАНЕ=
Бог Иза и Мария

Ето това имане Панайот Хитов е криел по хайдушките поляни и скалните светилища из Карандила,в съдружие и съзаклятие с Васил Левски и посветените каракачани,което е и имането на безсмъртието–правата пърносвещена родова линия на Исус и Мария Магдалена–самият Левски и неговият единствен син Петър Дънов,както и жреческите разклонения на клановете от Дуло сред жителите на Сливен и Ямбол и другите жречески поселения,както и на каракачаните !



Във втората част на нашето разследване за мисията на Панайот Хитовата чета и на Левски в Сливенския Балкан–

Левски,синът му Дънов и истината за каракачаните–най–древните Българи и съхранени феноменни жреци,потомци на Орфей,предпоследният аватар на Богът Демиург–част2
bezistena.blog.bg/history/2016/07/17/levski-sinyt-mu-dynov-i-istinata-za-karakachanite-nai-drevni.1465169

ние разкрихме,че освен практическото посвещаване на Левски в жреческите тайни и сан по време на знаменателния поход с четата на Патайот Хитов през април–август 1867 г в Стара планина и основно в Сливенския Балкан,Левски извършва свръхсекретна операция с неговия родственик и побратим и верен съзаклятник Константин Дъновски и с войводата Панайот Хитов–Първосвещеният жрец и лидер на каракачанското тайно жреческо общество,като подготвят и организират завеждането в пълна конспиративна тайна и конфидициалност от другите четници на тригодишния син на Васил–Петър,в село Хадърча,Варненско,където Констатин в статута и пълномощията си на свещеник във Варна и в селото,вписва в църковните регистри на ражданите,женените и починалите Българи,които регистри (сега ЕСГРАОН) той държи,малкия Петър като свое дете–сиреч става приемен баща на сина на Васил Левски,като му създава официалната легенда–алиби на негово дете.

След напускането на село Войнягово през март 1866г година,Левски завежда Мария (монахинята Серафима от постинга ни 
bezistena.blog.bg/history/2016/07/19/magiiata-na-jrecheskata-fenomenna-darba-na-vasil-levski.1465447
 )
и малкия им син Петър със съдействието на Панайот Хитов при техни доверени верни съзаклятници каракачани на Карандила,които скриват синеокото дете при своите синеоки деца сред големите стадни поселения и сезонни преселения между Карандила и Беломорието. 

В предния и в този постинг разсекретихме автентични документи,които ни доказаха категорично,че каракачаните/саракатсани,при която тайнствена и мистична етностна група сините очи се срещат често,са съхранени най–древни чисти Българи,посветени жречески потомци от Дуло с голям процент феноменен жречески имплант на Исус и Мария Магдалена и издайническият белег на Техните сини очи и красота,като те използвайки относително голямата си свобода на битуване в Стара планина и Родопите и придвижване между Стара планина и Беломорието,далече от турските власти и фанариотската полицейска и шпионска система и на статута си на постоянно и на сезонно предвижване,са най–сигурните и верни помагачи и куриери на свещената конспирация на преследваната Българска жреческа гилдия от Дуло и на Българското хайдушко и народно–революционно четническо движение,естествено на първо место и на Левски в неговата дейност на основател и организатор на широко и дълбока разклонената мрежа на тайните революционни комитети из цялата територия на тогавашната Османска империя !  

В част 2 от нашето обследване за Левски и каракачаните ние неслучайно поместихме  снимкова и видео–информация за култовата поляна на връх Карандила,където се провеждат традиционните събори на каракачаните,и която пак публикуваме по–долу!
Някаква невидима сила и магия тегли от векове каракачаните и техните потомци на това емблематично место,което в миналото е било и постоянно местообиталище на елитни каракачански жречески родове и екипи.
Но това место не е само магия и култово обиталище за каракачаните–точно същото место е и притегателно место за поклоничество и свещенодействия през миналия и сегашния век и на Бялото Братство с посрещане на Изгревното Слънце при характерните празнични календарни народни езически астрологически и астрономически събития и провеждане на изгревните жречески свещенослужения с танца Паневритмия! 
        
image

Събор на каракачаните на Карандила на поляната на каракачаните и на Бялото Братство

image
 
Събор на каракачаните на Карандила на тяхната и на Бялото Братство поляна 

image

Поляната за свещенослужения на каракачаните и на Бялото Братство,обградена отвсякъде с коплекси от изкуствено построени мегалитни скални светилища.

image

Събор на Карандила на каракачаните на тяхната поляна,която е и на...  

image

...която е и на Бялото Братство култова свещена поляна...

image
 
...която е и на Бялото Братство култова поляна,защото в миналото каракачаните и Бялото Братство произхождат от феноменната Българска жреческа каста от Божия род Дуло,които във времето се разклоняват като различни Божии Български жречески кланове и филизи,непознаващи се сега    

image

И още веднъж поляната за свещенослужения на каракачаните и на Бялото Братство, обградена отвсякъде от изкуствено посроени мегалитни скални светилища. 

 Този вълшебен кът на Карандила и Сините камъни,който е изкуствено построен енергиен светилищен коплекс и ансамбъл,е универсална технологична производствена линия за духовни,здравни и материални блага и Рог на изобилието,построен от Българските феноменни строителни инженери и енергетици,които са Всемирното Бяло Братство–жреческата свята каста на Българските Богове–Демиурзи Господ Бог Исус и Великата Богиня Майка Диана,която е Мария Магдалена,Божествен безплатен супермаркет,захранван и работещ с безкрайно финната и нежна и неизчерпаема свръхмощна енергия на Святият Дух,енергията на Всемирната Любов!  
 
АНСАМБЪЛ=НА СА АМБЪЛ=на Иса от Ямбол 
 
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=
Диана и Иза Българина=Българи на Диана и Иза
Българите от феноменната жреческа каста на Боговете демиурзи 
 
НЕИЗТШЕРПАЕМА ФИННА ЕНЕРГИЯ на=ЕНЕРГИЯ на Богиня Матара и Бог Изуш

ЕНЕРГИЯТА НА ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ=ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВТА на
Богиня Матара и Иса

 

Паневритмия на култовата поляна на Бялото Братство и на каракачаните на Карандила 
 
ПАНЕВРИТМИЯ=Бог и Богиня Матара  


Едно от най-енергийните места у нас е Карандила, разказаха от Бялото братство. Не случайно Учителят Петър Дънов за пръв път в България е извел своите последователи–посветени приятели от Ямбол и Сливен,именно на Карандила,през 1920 и 1922 г. 
Още няколко пъти приживе той е избирал сливенската планина за своите проповеди и наряди сред природата с приятеля си от Сливен д–р Георги Миркович,един от най-забележителните възрожденски дейци – пламенен радетел за българското освобождение, участник в борбите за българско образование и църковно-народните борби, заточеник в Диарбекир, учен, лекар, необозрим и самоотвержен патриот, безкористно отдал всичко лично на отечеството си.

МАРКОВИЧ=Кан (Жрец) на Бог Ешуа и Мария

НЕОБОЗРИМИ=
Бог Иза и Мария

Припомняме ви странния за непосветените факт,че първото и единствено место, където Дънов пожелава след завръщането си от САЩ да стане баптистки пастор без заплащане,е Ямбол–при родата и корените на баща му Левски и близо до Първосвещения Божи храм Безистена и светилищните комплекси на Кабиле и Карандила! 


Ето и три снимки от посрещане на изгрева на поляната и на скалния комплекс на каракачаните и на Бялото Братство,предоставени ни от Маргарита Бъчварова, чувствена ямболска феноменна поетеса от Бялото братство и сестринство,генетична потомка на Исус и Мария Магдалена чрез генеалогията на пра...дядо ѝ Петър Дънов, на чието духовно учение,поетика и музика ревностна и всеотдайна поклоничка и последователка е Маргарита– с профил във
www.facebook.com/profile.php

image
+
image
+
image
+
image
+
image

Следизгревна лекция на скалното светилище над поляната



Представяме ви и наш видеофилм от Карандила и Сините камъни и конкретно поляната и светилищата на каракачаните и на Бялото Братство и свещеният сфинкс,на 50 метра североизточно от поляната,при който сфинкс се е водила битката на четата на Панайот Хитов и Левски с турската потеря на 29 юни (11 юли) 1867 г
Понеже батерията на снимачната ни техниката свърши точно на Сфинкса,в края на тази фото серия публикуваме различни наши снимки от това мегалитно светилищно съоръжение, чиято тайна ще разкрием по–надолу. 
 
image
+  
image
 
От албум с архивни документи на Бялото Братство издирихме тази снимка на Учителят Дънов с негови последователи,омешани с негови генетични потомци.
Скалното светилище от тази снимка е съпоставимо със светилището над култовата поляна на каракачаните и Бялото Братство на Карандила,и документира,че Петър Дънов води своите лекции и свещенодействия винаги на скалните езически светилища за активиране на своите феномени и отваряне на енергийните чакри на учениците му.

image
 
В подстъпите на мегалитния скален светилищен комплекс над култовата поляна
 
image
 
На върха на изкуствено построения светилищен коплекс на поляната на каракачаните и Бялото Братство,който е универсална технологична производствена линия и рог на изобилието,построен от Българските феноменни строителни инженери и енергетици, които са Всемирното Бяло Братство–жреческата свята каста на Българските Богове–Демиурзи Господ Бог Исус и Великата Богиня Майка Диана, Мария Магдалена или Богородица,Божествен безплатен супермаркет,захранван и работещ с безкрайно финната и нежна и неизчерпаема свръхмощна енергия на Святият Дух,енергията на Всемирната Любов! 
 
image

image

Поглед от олтаря на култовия скален светилищен комплекс към съседния изкуствено построен светилищен комплекс с конфигурацията на страховит дракон–календарният животински хералдически символ на Божията династия Дуло. 
Близкият оглед с опитно инженерно–строително око различава отделните конструктивни елементи от огромни скални панели с прецизни сглобки помежду им, дело на човешки инженерен интелект и феноменни строителни способности! 

В края на нашия филмов и документален разказ за поляната и светилищните комплекси на Карандила стигаме до възловия за ония епични събития обект–скалното светилищно съоръжение с идеалната форма и конфигурация на Сфинкс,разположен на 50 – тина метра североизточно и надолу по стръмнината от култовата поляна. 

image
+
image
 
Сфинксът е построен от четири отделни огромни скални секции–енергийни светилищни панела,най–големият от които е с приблизително тегло от 600 тона,и категорично и безспорно личащи,че са от друга скална порода и доставени от друго место на безскалната полянка,и са поставени и монтирани в прецизна строителна конструкция в балансирано равновестно положение с характерната конфигурация на Сфинкс,и то първообраз и прототип на египетския сфинкс!  

Сфинксът е ориентиран с лице към абсолютния юг и с изгревни и залезни повърхнини с възможност за постоянно енергийно захранване,въпреки местонахождението му в ниска котелна част на стръмнината.

Ето и тайната на Сфинксовете и посланията,вложени в тях с лингва–магията на Свещения шифър,които са и техните входящи оперативни пароли: 
 
СФИНКС=ФОК СИС=Бок Исус

СФИНКС=Кан (Жрец) на Бог Исус  

СФИНКС=
Кая (Скално светилище) на Бог Исус 
  
image

image
+
image
+
image

На Сфинкса е монтирана паметна плоча с означение,че на това место се е водила битка на четата на Панайот Хитов и Левски с турската потеря през лятото на 1867 година
 
Казахме,че през м.март 1866 г–в края на две годишният му странен и необясним за непосветените,но вече изяснен за вас престой в село Войнягово,Левски завежда Любимата си и законна пред Боговете ни съпруга Мария–сестра Серафима,и малкия им син Петър,при посветени в заверата и в дейността му каракачани на Карандила,и ги оставя на техните грижи далече и защитени от перманентните му преследвачи, които са го подушили в родното на сина му и родата и родителите му село Войнягово от Ямболски посветени жреци. 
Колибите на тия каракачани,които са ръководителите на посветеното жреческо Братство на каракачаните,са точно на култовата поляна сред скалните светилища,за която говорихме досега.

Една от най–важните свръхсекретни мисии на четата на Панайот Хитов и на Левски е да вземе малкия Петър от каракачаните и номадския им начин на живот и го установи и легализира на обществено место за живеене при неговия приемен баща–Константин Дъновски,кръвен роднина и закълнат духовен побратим на Левски .
 
На 29 юни (нов стил 11 юли) 1867 година,в деня на навършване на 3 годинки на Петър,четата се установява на бивак на потуленото место около сфинкса,като Левски,Хитов и Констатнин Дъновски заедно с посветените в заверата и акцията старейшини на каракачаните,подготвят пътуването с каракачански коне и екскорта на безценният скъпоценен ВИП персон–Петър,синът на Левски,който е единственият пряк продължител на първосвещената златна линия на феноменната Божия династия Дуло на Исус и Мария Магдалена,от която линия е Спасителят на Българите и човечеството.
В херметичната Българска жреческа библейска митология този ВИП–персон е зашифрован като култовият Ковчег на завета!
 
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=ГЕН ВОК ЕЗАШ В ТЕАНА=Гена на Бок Изуш и Богиня Диана
 
Черна предателска душа от гърчеещи се каракачани от друга целинката (фамилия) подушва за операцията и съобщава на турската полиция в Сливен.
Разбира се,че и сред каракачаните има Българо–предатели,продали се на фанариотите и на полицията!
Техните потомци сега са някои от богаташите–първенци на каракачаните в Гърция и в България,назначени за такива от юдео–фанариотската върхушка,управляваща и сега тия два народа. 
 
Управляващата върхушка и богаташите на България са от същата предателска анти–българска клика на потомците на предателите и преследвачите на Левски.

В късния след обяд на 29 юни/11 юли 1867 се завръзва битка между потерята и четниците, която продължава до тъмно през нощта,когато останалите четници заедно с Левски и скъпоценния му антураж са обградени долу в ниското около сфинкса.
В сюблименния момент на битката,водеща се под ярката светлина на луната,когато положението на защитниците на Левски е вече безнадеждно,изведнъж тъмни облаци скриват яркия месец и настъпва непрогледен мрак,в който четниците се втурват по дерето и успяват да пробият блокадата и изчезват в тъмнината.
Когато спират за кратък отдих,оказва се,че сред тях не са Левски,Мария,малкия му син и Дъновски.
Четниците в отчаянито си пожелават да се върнат и се бият с турците за спасяването им,но войводата им Хитов ги възпира и уверява,че те са минали по другият,по най–сигурният път и никой не може вече да ги хване,защото портата се е затворила след тях!

ПО НАЙ–СИГУРНИЯТ ПЪТ на=на Бог Иса от Трагия и Богиня Диана

Тази порта за другия път е скалното светилище Сфинкса,което във върховния и фатален момент за спасяването на свещеното Божие потомство Първожрецът Левски активира в неговия режим на пропускателно–телепортационен транспространствен портал,порта към другото измерение,в което той е посветен и упълномощен да пътува!   

Крайната дестинация на телепортационното транспространствено пътуване на екипът на Левски на рождения ден на сина му Петър,е църквата Св.Атанасий в село Хадърча,на която олтарят,както на всички други православни християнски църкви,е изходният/входящият портал на този транспортен канал,тъй като се знае категоричния статистически закон,изпълняващ се на 100 %,че всички християнски (и мюсюлмански,будистки и юдейски) храмове,са построени върху раннохристиянски храмове,които са пък точно Българските езически постсътворенчески скални мултифункционални светилищни съоръжения,на които една от функцията е да бъдат портал между измеренията и телепортационни стартови и приемни площадки на пътуващите Българи през тях,и с които ви запознаваме в много постове във блога ни и конкретно в поста 
 
Вратите към другите измерения,през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга.МЪТЕНИЦА–част 1 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/03/vratite-kym-drugite-izmereniia-prez-koito-minavashe-jrecyt-l.1373636


АТАНАСИЙ=Диана и Иса

ПОРТАЛ МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА на=ПОРТАЛ на
Изуж и Диана Мат Мария
   
 
Това феноменно свръхестествено събитие в прав текст бе описал в спомените си Панайот Хитов,затова това е и другата причина Николай Хайтов да ги скрие и не ги публикува,защото от сфинкса нямаше да остане и помен,взривен на баластра,както и от упоменатите други скални светилища по Карандила и Сините камъни,по които четата от посветени Българи и жречески потомци обучаваха и посвещаваха на практика и в реални екстремални условия Левски във висшият му първосвещен жречески сан!   

Нашата препоръка,която скоро ще стане задължителна,е другите празници и тържества на каракачаните на Карандила и на Бялото Братство да се празнуват вече заедно по свещените места

А тази година поредният събор на каракачаните на Карандила ще бъде през м.август–посетете го за да отдадем уважение към прекрасната Българска етносна група на каракачаните и почит към Свети Левски,Свети Петър Дънов,Свети Панайот Хитов,Свети Качандонис,Свети Константин Дъновски,Свети Петър Димков, Света Яна Язова и Свети Николай Хайтов,които ще бъдат в този височайши светейши екип всички на тяхната култова светилищна поляна,за да общуват с нас!

image 

image
 
image

Панайот Хитов 

image
 
Николай Хайтов

image
 
Яна Язова



екип на bezistena и Вси Светии  

ИСД с Любов!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
21.07.2016 22:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
22.07.2016 00:18
Вероятно, Хайтов е имал своята причина да премълчи каквото... Времената са били неизпълнени...
Стигнах до...
ЦЕЛИНКАТА=ТСЕЛИНКАТА=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Диана

Ама ми звучи като Тессалоники, днес Солун!

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658165
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43978
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!