Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 18:35 - По следите на Изгубения Кивот и на истинската История на Паисий–списъка на потомците на Исус и Мария Магдалена от Дуло,на връх Бакаджика!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5071 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 15.06.2016 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заедно ще проведем един импресиен видео–коментарен репортаж и публично конспиративно разследване от връх Свети Спас на връх Бакаджика на връх Спасовден 2016 година,като ще ви посветим в поредните сакралии и тайни на Свещената Тракия и истинския Сътворенчески Земен Рай.
В Нета има достатъчно легендарна,митологична,фолклорна,етноложка,историческа и туристическа информация за Бакаджика–при желание си я потърсете сами,ние ще ви насочим към 
bg.wikipedia.org/wiki/Бакаджиците,като с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


ще разсекретим някои от основните документи за Бакаджика,като на първо место е 
името на мегасветилищният комплекс.

Нека се насладим на академичната етимоложка дефиниция на Бакаджика,за която дипломираните канонични етимолози рапортуват бодряшката по правилата на първосигналния опростачен десакрализиран семантичен анализ,
"че,разбира се,това име е типичен христоматиен турцизъм,като името „Бакаджик“ произлиза от турските думи Бак и Ачик и означава „височина,от която се вижда надалеч“!  
 
Браво,ашколсун,машала и какви там още бяха възклицания,за висшия езиков естетизъм и опоетизирана лирическа извисеност на нашите учени,вкарани яко и неспасяемо досега в тунела със заключената врата на десакрализираната етимоложка наука,криеща Божествения произход и значение на Българската топонимия и на Българите от Божия феноменен род и народ!

По тази желязна безспорна лингва–логика,в България поне още няколко стотин или хиляди хълма,баири,планини,възвишения и върхове,би следвало да носят същото име,защото всички са "височини,от които се вижда по–близко,далече или по–далече!"

Смешници и пусти бездуховни души,лъгали ни умишлено или неумишлено най–наивно и елементарно досега като за световно!
 
Ето какво означава поредният "турцизъм" :

БАКАДЖИК=БАК Д ИЖ КА=
Бокиня Диана и Ежуа Кая=Кая
(Скала,Скално светище) на Бокиня Диана и Ежуаогромен мегалитен скален светилищен енергиен комплекс,обслужван от феноменните Жреци от рода Дуло,които са генетични потомци на Богиня Диана и Бог Исус.

Ето и параметрите на Жреците в топонимния документ:  
 
БАКАДЖИК=БАК Д ИЖ КА=
Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Ежуа

За пореден път ви разсекретяваме нихилизирания и криминализиран култов термин ТУРЦИЗЪМ,със строгата заръка да не позволявате да унищожават и затриват тия сакрални чисто Български думи и изрази,изградени по Божията именно–титулна матрица с кода на Свещения шифър! 

МАТРИЦА=МАТР ИЦА=Матера и Иса 

ТУРЦИЗЪМ=ТУРТСИЗЪМ=Матара Диана и Исуз

думи и изрази,съдържащи сакралните Божии параметри,съставени с характерен ориенталски привкус и звучение,и вложени в речника на поробените Българи за дълготрайно съхранение в режим на яростен геноцид и тотална цензура на вложената в тях безценна Българска етносна и родова информация и памет!


Висшият Български посветен и родственик на Васил Левски и Христо Ботев от общият им пра...прадядо Паисий–Георги С. Раковски,съставя още един допълнителен  съпридружителен секретен документ за Бакаджиците,като ги кръщава Зренище,за да легендазира и легализира топонима като производен от първосигналното понятие зрение,гледане,и в който ни съобщава,че това е каскадна светилищна система на Българските Богове:
 
ЗРЕНИЩЕ=ЗРЕНИШТЕ=Зар Ешуа и Диана

Ето и сакралната етимология на обобщеното име на възвишенията–Бакаджици,както и и на алюзийната им метафорична квалификация Седемте бивола: 

БАКАДЖИЦИ=
БАК Д ИЖИЦ=Бокиня Диана и Ицуж=Бокиня Диана и Исуж

image

Най–високият връх на Бакаджиците е Свети Сава (Асан баир),нашият репортаж водиме от връх Свети Спас–най–западният и най–емблематичният връх,"висящ" над Ямбол и на който има светилище,на което е бил построен манастир Свети Спас, разрушен от турците през 1876 година.
Сега точно върху него абсолютно неслучайно е построено някакво антенно съоръжение,

image

което ще видите на филма ни от репортажа от този връх.  

Връх Свети Спас е построен (построен е без кавички,защото от нашите документи знаете,че Сътворение не е никога несъстоявалият се Голям взрив,нито е магически акт и процес на абрака–дабра на Боговете–Демиурзи,а е Сътворение=Востроение= Построение – процес на техническо инженерно–строително построение,построяване, сиреч строителство) с височина 500 метра,за да може освен всички други конструктивни съображения и зависимости,да ни съобщи в шифър и  поредния уникален оригинален документ–прокламация,че е построен от Боговете Демиурзи и че те са Българи:

ВРЪХ ВИСОК 500 МЕТРА=ВРЪХ ВИСОК ПЕТСТОТИН МЕТРА=
ВРЪХ на Бок Тати Исус и Богиня Матара Диана  
 
ВРЪХ ВИСОК ПЕТСТОТИН МЕТРА=Бок Тати Исус и Богиня Матара Диана са Бърхи (Българи) !!!


СПАС=Бог Исус

СПАС=
Сина на Бог Иса
кодирано херметично прозвище на Спасителят,който е Божият Син,Син на Бог Исус

САВА=Иса Бог=Бог Иса 

АСАН БАИР=БАИР на
Иса

 
Продължение на изток е Войнишкият Бакаджик:

ВОЙНИШКИ БАКАДЖИК=БАКАДЖИК на Бок Ешуа 
 
Разксекретяваме и алюзийната метафорично–алегорична  квалификация на Бакаджиците–Седемте бивола:   
 
СЕДЕМТЕ БИВОЛА=Бавел от Иса и Мат Диана=Павел от Иса и Мат Диана

каскадна светилищна система,строена и обслужвана от Павел–първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е истинският исторически реален Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именникът на Българските Канове (Жреци),които е всички т.нар. "римски" императори" от Тит Флавий Веспасиан ( който е Първожрецът и император Нерон) до Диоклециан,преминал през 333 г в светейшо служение като Свети Павел–Шеф на Небесното светейшество,състоящо се само от негови генетични потомци–бели,черни, жълти,червени...,– сред всичките човешки племена,които всичките са производни от тракийските племена. 

 

A Day for Healing and Miracles. Ancient Folk Tradiotion
Един ден за изцеление и чудеса. Древна народна традиция

Нашият репортаж от връх Бакаджика на връх Спасов ден започваме нетрадиционно с просвещението за характера на този празник на английски език и целебните му чудеса,което ни представя пионерката и водещата астроложка в новата наука
Езическа християнска кабала астрология–Лада Дунчева,Astrolada:  
 
www.astrolada.com/

image


 




Спасов ден на Бакаджика 2016–покана към ЦРУ,КГБ,МОСАД...  

Да сме наясно,братовчеди американски,натовски,руски,турски,юдо–еврейски и всякакви други,налители хищно връз страната ни,че сме наясно кои сме,какви сме и къде сме,и коя е България,и кои сте вие и какво търсите в България и в Ямбол...!



Спасов ден на Бакаджика 2016 –– Оскверненото светилище на Бакаджика и Божието наказание    
Местото на ритуалните жертви от Спасовден 2009,турени на жертвеника от Небесната етична полиция за назидание на осквернителите на поднебесния Божи храм 
 

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 
 
ЕТИЧНА ПОЛИЦИЯ на=ПОЛИЦИЯ на Диана и Ешуа 

 
Още информация за първо драматичния (драматизиран от Горе),и после трагичен Спасовден 2009,вижте в поста ни 

Следствието е категорично:Рейсът–убиец на връх Бакаджика на Спасовден 2009 е бил каран от небесните надзорници и етичната им полиция!
bezistena.blog.bg/history/2016/06/08/sledstvieto-e-kategorichno-reisyt-ubiec-na-vryh-bakadjika-na.1456748  ,

пасаж от който ви предлагаме:

 

Псевдодемократичните промени след 1989 г разрушиха и разрушават много материални богатства и духовни ценности на Българите,но донесоха духовна свобода и Българският Дух бе изтърван от бутилката–започна лавинообразно възстановяване на народни и църковни традиции по Българския народен празничен календар,но хората не познаваха Бог и нормите за поведение на свещените места и влезнаха в несъзнателна скверност,нарушавайки ги драстично. 

През 2000 година бе възстановен Националния Тракийски християнски събор "СПАСОВДЕН" на Бакаджика край Ямбол.

Там по традиция си даваха среща фолклорни формации от региона и страната, потомци на бежанци от Тракия.
Звучаха прекрасни забравени и култови тракийски песни и се извиваха пъстри хора. Сцената бе в ниската част на амфитеатрална поляна на гърба на емблематичната за Ямболци туристическа хижа Дружба.

Местността е древно Тракийско светилище,както и целите Бакаджишки хълмове са една огромна мегалитна светилищна каскада–показателен за това е фактът,че точно тука от цялата страна,бе установена първата шпионско-разузнавателна агентурна база на руските тайни езотерични служби на веднага след приключване на Руско–турската Освободителна война. 
Посветеният Българин и обичащ България с цялото си сърце генерал Скобелев лично ръководи проекта за изгаждане на първият в България Руски храм и манастир на Бакаджика,в памет на десетки хилядите загинали руски войни във войната,
(но без да има нито един загинал по тия места и в Ямболско,което да оправдае построяването на храма на Бакаджика,а не в Плевен,Шипка,Шейново-дето са падали героите!)
който започва да строи в началото на 1879 г.с неговите войници от 30-а пехотна дивизия.Средствата за строежа са набирани чрез волни пожертвувания в Русия и в България.Дарителки са майката на Белия генерал–светицата Олга Николаевна Полтавцева-Скобелева и неговата сестра-княгиня Белоселска.Населението пък, доста бедно и малоимотно, помагало предимно с труд.
Основната грижа за строежа пада върху свещеника на Скобелевата дивизия йеромонах Партений Павлович Гетман,който неслучайно се оказва полковник от езотеричното разузнаване на руските тайни служби и който основава мъжки манастир с повече от дузина руски монаси-езотерични разузнавачи,които захващат яка изкопна археологическа проучвателна дейност на Бакаджиците,паралелна с официалната ѝм работа!

Та зрители и участници в събора–надпяване се разполагаха на амфитеатралната поляна между пазещите сянка дървета,разпъваха кърпи и постели и както си му е реда на новоустановената практика по такива събори,разполагаха ядене и пиене върху тях и изпадаха в блаженство сред ароматните билкови треви на самодивските поляни.
Долу на сцената и на слънцето морни певци и танцьори–предимно възрастни хора и все Български жречески потомци от Тракия,прилежно и съсредоточени изнасяха програмата си,нагоре по сенките излегналите се хора ги гледаха,ръкопляскаха и хапваха и пийваха.
След няколко представили се групи вече по-често хапваха и пийваха,миналите по реда си и те също,отколкото ръкопляскаха
Когато към единайсет–единайсет и половина часа на сцената идваха и официалните гости–политици и администратори да си направят поредния предизборен пиар,хората под сенките вече почти не ѝм обръщаха внимание,както и на потящите се вдъхновени певци,наблягайки повече на наздравиците.

Непосредствено от свещената амфитеатрална поляна започваха традиционните сергии и димящите скари с кебапчета и маси с ядене и пиене.Свещената Тракийска музика и песни въобще не се чуваха,заглушени от кръчмарските уредби,но най-вече от надутата до дупка уредба на една традиционна от няколко години колоритна тайфа от намазани турчеещи се цигани,които държаха най-близката до сцената поляна-само на петнайсетина метра от нея.
Това бе една разкошна поляна,която някой неслучайно я предоставяше всяка година постоянно на тази тайфа.Уредбата дънеше до дупка маанета и ориенталски яки ритми,а дебели цигано-туркини друсаха и кълчеха разголени телесии в екстаса на кючека.
Нищо лошо-традиция и етносна самобитна култура и ценности,но целият абсурд и нагъл цинизъм и гавра с Българите-тракийци,чийто свещен и то християнски празник бе,е че цигано-турците вършеха това конщунство най-предизвикателно и нагло в центъра на свещената Божия обител-самодивската поляна и трибуна на Бългаския дух и Българщината,на връх Българския християнския празник Спасовден-символ на смиреност и душевна и физическа чистота,когато Тракийците свещенодействаха в песен и танц,и никой служител от организаторите или полицай не се намесваше да ги озапти!
Поради което и екзалтираните танцьорки преминаваха в следващата фаза-махаха си сутиените,по които бяха единствено,и оставаха голи до кръста по огромни безформени цицки,които размахваха и друсаха в пиянски транс,отвреме навреме показваха и голи гъзове под изпотени кюлоти...
Тия същества,каквито и да бяха по етнос,не бяха мюсюлмани–истинските вярващи мюсюлманите са хора читави и издържани в морално отношение.
Тия циганки и цигани бяха просто същества,но лошото за нас–Българите,и опиянчващите се,и нормалните зрители вкупом бе,че ги търпяхме и позволявахме да безобразничат в този свят ден на това свещено место!

Нашата група омерзнени напуснахме събора и тръгнахме към скалните светилища на южните склонове на Бакаджика с мнението,че това кощунство не трябва повече да се допуска и някой трябва да ги спре.
Бе Спасовден на 2008 година.

ОМЕРЗНЕНИ=Мария и Иза–ето кои бяха най–омерзнени!

Сутринта на 28 май 2009 година към 9 часа се бръснех пред огледалото и подготвях да тръгвам за събора на Бакаджика.Навън бе прекрасно слънчево време и се ядосвах,че не бях вече на Бакаджика,както правехме вече от няколко години цялото семейство и приятели.Тази година жена ми бе на работа този ден,малкият ми син,заради който най-вече организирах посещението на събора–да се учи на Българщината отсега,бе на екскурзия от училище.Нямах ангажимент да возя хора на събора като предните години–там щяхме да се намерим,и затова се потривах и забавих доста с тръгването.
Към девет и половина вече запалих колата и потеглих,ядосвайки се съвсем,че закъснях днес толкова много!По едно време успях да чуя тихото позвъняване на телефона си някъде от чантата ми на задната седалка,и карайки колата го включих.
–Ти ли си?–изкрещя Ирина от кутийката
–Аз ами,кой друг!–стреснах ѝ се аз.–Що си се разкрещяла такава?
–От къде се обаждаш?–продължи да вика тя от телефона.
–От телефона,от къде другаде!–не разбирах аз какво има
–Защо не се обаждаш толкова време?Да не ти се е случило нещо и на тебе?
–Какво да ми се е случило,бе жена?
–Звъня ти вече от петнайсетина минути и не ми вдигаш!Къде си сега?–продължи да навива по телефона тя.
–Къде–в колата,карам към Бакаджика,нали знаеш,че ще ходя на събора,ама се забавих доста...
–Ох,слава Богу!–изрече Ирина и продължи:–Аз пък си помислих най-страшното,като чух преди петнайсетина минути по радиото за трагедията–по обясненията разбрах,че рейса е минал от там,дето ние седяхме винаги...
Сега пък аз се стреснах и като заковах колата на място,се наех,питайки какви ми ги разправя.
Разправи ми Ирина за страшната трагедия,която се разиграла на връх Бакаджика в 
9 часа и 20 минути и за която съобщавали подробности всички радиа и телевизии,и как изживяла ужаса на неведението,като се мъчила повече от 15 минути да се свърже с мен,а аз не съм отговарял,а тя е била сигурна,че аз съм вече там,както смятах сутринта и споделих плановете си с нея...и съм седял на платното на шосето,дето винаги сядахме,и автобусът–снаряд точно от там минал,помитайки всички по страшния си път!

Организаторите на Християнския събор и блюстителите на реда не бяха взели никакви мерки срещу кощунствата на пиянстващи българи,цигани,турци и всякакви други уроди,които скверняха светините на Божия народ,но небесните надзорници и етичната ѝм полиция вече се бяха задействали.

Изчакали бяха достатъчно,за да се убедят и те,и ние,че нещата вървят към по-зле,и точно на десетия юбилеен събор организираха показната наказателна акция,по колкото си може по абсурден и ужасяващ назидателен сценарий,за да стане ясно на всички,че кървавата поличба и наказание е тяхно дело,или както казват хората "Божа работа!"

Дълго време експертите търсиха причината за изтървания автобус–трябваше да има човешко обяснение за нелогичната и необяснима невъзможност автобусът да не може да спре,трябваше да има конкретен виновник и наказание,иначе всичко отиваше в опасната зона на мистичното или в още по-страшната за безБожниците зона на Божията намеса!
Нито експертите,нито шофьорът имаха обяснение,защо той като опитен водач с дългогодишен стаж,след като се е убедил достатъчно категорично,че автобусът остава без всякаква възможност да спре,не го е насочил най-логично наляво към храстите и височината на хълма,където нямаше да последват никакви жертви,като е имал достатъчно време и разстояние да вземе това най-разумно и елементарно логично решение и действие,а го е карал без никакъв опит за отклонение към най-голямата тълпа за сигурна кървава касапница?
Въпреки това го осъдиха,както и собственика на фирмата превозвач,на по десет години!Абсолютно невинен!
Невинен,защото блокирането на всички спирачни системи и възможности за спиране, както и блокирането на всякаква разумна и полезна възможност за реакция на шофьора бяха елеминирани от специалистите от небесните екипи,планирали и разиграли целия кървав трагичен инцидент!

За да бъде за :

ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана

ЗА ПОУКА=Иза Бок=Бог Исус

ЗА ПОКАЯНИЕ=Иза Бок=Бог Исус

ЗА ВРАЗУМЯВЯНЕ=Бог Изуз и Богиня Мария

ЗА ОСЪЗНАВАНЕ =За Бог Исуз

ЗА ОСВЕСТЯВАНЕ=За Бог Исус и Богиня Диана

ЗА СМИРЕНИЕ=
Исуз и Мария


За да бъде за подготовка на Българите за посрещане на Бог Исус,който се бил възнесъл и повече не се вяснал на Земята,а пък Той все до нас е бил заедно с Мария! 

 

 
 
StudioYambol   – Съборът на тракийци на Бакаджика Спасовден 2016
 
През 2015 година съборът на Бакаджика е подновен,като новото му издание е бледа и скръбна сянка на предишните пищни многолюдни събори. 
Вижда се и на нашия преден клип,както и на този професионално монтиран кратък репортаж на StudioYambol,че и тази година присъствието на участници и на зрители бе невдъхновяващо и отчайващо мижаво.
На фона на малкото участници в надпяването в събора–предимно ямболски тракийски жени,вече баби в дълбоко напреднала възраст,и сред малкото посърнали зрители,не видяхме нито едно дете,нито едно красиво одухотворено или каквото и да е младежко лице,които да поемат щафетата на традициите и свещената тракийска духовна обрядност и да вдъхнат надежда и кураж на заминаващите си вече към залеза възрастни тракийци и бъдат утеха за тях и переспектива за бъдещето!

Каква надежда и кураж можеше да даде на тия измъчени възрастни тракийци,живяли цял живот в сиромашия и немотия,председателят на Тракийските дружества Красимир Премянов–изпечен върл апаратчик и номенклатурчик,безбожник и бездуховник,който предните години бе подготвил официален проект свещената Българска Тракия да стане доброволен вилает на Турция–справка много документи по темата,както и извадки от поста 

Автономна държава Тракия поиска Премянов. Вигенин съгласен.
letopisec.blog.bg/politika/2013/11/07/avtonomna-dyrjava-trakiia-poiska-premianov-vigenin-syglasen.1201970,

в който председателят на СТДБ Красимир Премянов представя идеята за Тракия без граници - Еврорегион Тракия.

"Да бъдат премахнати границите на географската област Тракия и тя да бъде обособена като административен район в Европейския съюз,който се простира на територията на три държави - България, Гърция и Турция.
Това представи като идея председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов."
 
Висшият комунистически апаратчик Красимир Премянов,за чийто генезис вижте какво пише в коментар блогерът aboychev  в същия постинг:

08.11.2013 09:25
 
ПОТОМЪКЪТ НА САДИСТА ПРЕМЯНАТА ОТ СТРАНДЖАНСКИЯ КРАЙ, НА КОГОТО КОМУНИСТИТЕ ОРГАНИЗИРАХА ЕЖЕГОДНИ СЪБОРИ В МЕСТНОСТТА,КЪДЕТО СЪЩИЯТ ПАРТИЗАНИН САДИСТ - ФУНКЦИОНЕР НА БКП,СЛЕД КАТО ХВАЩА ЕДНО ВОЙНИЧЕ И ГО ЗАВЪРЗВА КЪМ ЕДНО ДЪРВО,ОЩЕ ДОКАТО Е ЖИВО И ЗДРАВО МУ РАЗПАРЯ С НОЖА СИ КОРЕМЪТ, БРЪКВА ВЪТРЕ,ИЗДЪРПВА МУ ЧЕРВАТА И МУ ГИ НАТИКВА В СОБСТВЕНАТА МУ УСТА КАТО ГО ОСТАВЯ ТАКА ДА УМРЕ,А ЗАСТАВЯ ОСТАНАЛИТЕ МУ ДРУГАРИ ДА СТОЯТ И ДА ГЛЕДАТ КАК УМИРА.

ЕДИНСТВЕНАТА "ВИНА" НА ТОВА МОМЧЕ Е БИЛА,ЧЕ ЗАЕДНО С ОЩЕ 5 КАТО НЕГО И ДАВАЛО ДЕНОНОЩЕН ПРОСТОВИ НАРЯД ЗА ОБЗОРНА ОХРАНА НА МОРСКАТА НИ ГРАНИЦА ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ТОВА Е ДЕЛОТО НА КОМУНИСТА АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА ОТ СТРАНДЖАНСКО БУРГАСКИЯ КРАЙ ПРЕМЯНАТА.

ПОТОМЦИТЕ НА ТАКИВА ИДИОТИ ДНЕС УПРАВЛЯВАТ ТРАКИЙСКИТЕ И МАКЕДОНСКИТЕ ДРУЖЕСТВА,ИДИОТИ КОИТО ИСКАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА ИЗКОРМЯТ БЪЛГАРИЯ. 
 

блогерът get  добави:

09.11.2013 16:38

Истинската история за убитият от А. Премянов !!

Първо не е в Странджа, а в Коджа балкана(Стара планина) - Където взвод трудоваци ремонтират пътя Варна-Бургас !
Премянов напада канцеларията на командващият ги подпоручик с цел да вземе парите от касата ! Офицера се е противопоставил, в резултат ? - намират го прикован с нож, за входната врата. Червата от разпраният му корем, натикани в устата !
Съответно касата взломена, парите липсват ! ... толкова относно тази ... партизанска-садистка "акция" ! 
 

Значи,Красимире,децата не носят моралните отговорности за престъпленията и деянията на бащите си,но носят родовата кармична обремененост и затова имат задължение пред Боговете ни и пред хората за разкаяние и покаяние с думи и искрени сърца и дела заради родителите си,за да изчистят и кармата пред Съдниците Отгоре,и съвестта и душата си пред хората и потомците на потърпевшите и обществеността.
Аз не съм чул официално за нещо подобно от твоя страна,но ако си извършил тоя пречистващ катарзисен акт–обади ни се,ако ще го вършиш тепърва,тогава пък задължително ни се обади,за да ти помогнеме!

Защото ти и дъщерите ти,Красимире,и всичките ти потомци,имате вопиюща нужда от акта на преклонение и покаяние дори пред официалните християнски кумири Господ Бог Исус Христос и Богородица и катарзисния процес на изчистване на черната енергетика на наследената от тебе в невиновност и невинност карма! 


Имах намерение да снимам филм за събора,и случи се така,че сега пристигнахме баш когато Премянов със школувана рутина на апаратчик редеше приповдигнати дежурни кухи клиширани лозунги на трибуната пред петдесетина възрастни тракийци,скатани под сенките.
Въобще не се надявах,че ще каже истински душевни и сърдечни думи или ще призове Божието име или Богородица,което е задължително за това свещено и скръбно жертвено паметно место и събитие,и омерзнен обърнах гръб на официалните лица на трибуната и бутафорията,в която бяха вкарани нещастните тракийци,отиващи към залеза на дните си,и поех след нашите хора,които бяха тръгнали надолу към манастира. 


 
Параклис "Изворът на самарянката"––поредният жалон по следите към Изгубения Кивот в потайностите на Бакаджика 
 
Манастирът Свети Спас на Бакаджика е построен стриктно по изискването за всички християнски светини–храмове,църкви,параклиси и манастири–да бъдат задължително върху първично езическо светилище. 
 
Именно на едно от многото такива места посветеният Българин и феноменен езотерик от Дуло–генерал Скобелев,възлага построението на църквата–храм Свети Александър Невски и манастира за руските разведки–монаси. 

image  

Те са построени точно до огромни скални геометрични конфигурации–плочи,които са покритието и енергийните панели на огромен светилищен комплекс,на десетина метра от няколко входа на подземни коридори и пещери,водещи дълбоко под снагата на хълма в древни оперативни зали и помещения.
 
Скобелев има секретни древни Български карти и документи за Бакаджишките подземни и надземни жречески светилищни потайности,и възлага на монасите–разузнавачи,които са били цял взвод от 17 човека !!! в манастира постоянно от 1879 до 1934 г., разкриването на затрупаните и замаскирани пещерни входове и тунели и проникването в тях и проучването им.

Какво са търсели ли?

Каквото търсят всички нашественици в България,чиито водачи са все български династи от Дуло,командировани от памтивека сред другите племена за техни управници–византийци,кръстоносци,османци,руснаци,германци,нацисти и ционисти,пак съветоруснаци с КГБ,сега натовци и американци с ЦРУ–
всички търсят корените на предците им,тръгнали от тука по света,търсят Обетованата земя,която е Троя и Армакедон,която е Земният Рай (Тракия) с всичките му екстри и промоции.

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана
 

ТРОЯ=
РОЯТ=Раят

АРМАКЕДОН=
РА МАК ДЕОН=Рая на Майка Диана

Всички нашественици в България през всички времена търсят животодаряващата енергетика на светилищата му,и и най–вече всички неканени нашественици търсят Светия Граал, Кивота или Ковчега на Завета,мислейки го за устройство,уред, вълшебен жезъл,прибор,апаратура...,даващ безсмъртие и владетелска мощ над света,въобще незнаещи,че той е Божият феноменен ген и потомство,носещ Божиите характеристики и екстри,от който ген и род е и Божият Син,Спасителят на човеците и света:

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина

ЧАША НА СВЕТИЯ ГРААЛ=Българин,Син на Диана и Ешуш 

КИВОТ=ВОК ТИ=Бокиня Диана=Кан(Жрец) на Богиня Диана
Първожрец на Богиня Диана от нейния династичен род Дуло,брънка от Първосвещената Божия генетична верига,от която е Спасителят

КИВОТОС
(гръцки)=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Иса

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Ген на Бок Изуш и Богиня Диана

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Кан(Жрец) на Бог Изуш и Богиня Диана
 
Ето и докъде ни заведоха следите,по които тръгнахме за Изгубения Кивот :

ПО СЛЕДИТЕ НА ИЗГУБЕН КИВОТ=ПО СЛЕДИТЕ НА Бог Иза и Бокиня Диана 


image

КОВЧЕГ НА ЖИВОТА=
ГЕН НА ВОК ИЖЕЧ И ВОТА=Гена на Бок Ежуш и Богиня Диана


Още информация за Кивота вижте в документалния ни мюзъкъл 

По двете следи на Българските жреци от Тракия: Богомили–Катари–Мускетари чрез свръхсекретният музикален жречески трезор и Кивота.
bezistena.blog.bg/history/2015/04/23/po-dvete-sledi-na-bylgarskite-jreci-ot-trakiia-bogomili-kata.1356254



На горния клип виждате входовете на две от пещерите и тунелите и основно лявата,в която е т.нар. Извор на самарянката.

image

За тия древни пещери и тунели руснаците пускат дезинформационната легенда,че те са ги правили за да търсят извор с лечебна вода,като същевременно зазиждат изкусно разклоненията и продълженията на тунелите за да нямат достъп до тайните им другите.
Другите са Българите от жреческото потомство от Ямбол.

Години по–късно затапените коридори са преустроени като скални пещери на скални параклиси,каптиран е извор и кладенец за вода,поставени са икони на Исус и Богородица,по–късно от Италия са доставени и статуи от мрамор на Исус и Самарянката,които неизвестно кога са подменени с гипсово–цементови фигури.

image

Кой ги е подменил!
Подменили са ги колекционери или търсачи не на списъка на Шиндлер,а на Паисий.
 
Търсачи на списъка на Паисий,който е списъкът от широко,дълбоко и високо–разклонените филизи и отрасли на родословното дърво на Исус и Мария Магдалена в България,Европа и по света,и от които са всички духовни интелектуални и управленчески аристократични елити на всички съвременни народи,и който списък–регистър,е истинската История на Паисий,а не този блудкав фалшификат с художествени средновековни рицарски сюжети и лирически измишльотини с нулева историческа информационна стойност,който ни пробутват за История Славяно–Българска,за което ние сме ви просвещавали в нашите документи,които ще намерите с парола "безистена и Паисий" на търсачката на Гугъл.  

Препис от актуализирания и осъвременен списък на Паисий е вложен в статуята на Исус при направата ѝ в Италия от посветени крипто–Българи. 
 

Интересна статия с изумителните свидетелства на свещеника на храма и манастира отец Василий за срещата му с Богородица/Мария Магдалена и чудотворното му изцеление от нелечима болест,ни предлага нашата приятелка от Стара Загора и изявен езотерик и просветена Керка Хубенова : 

БОЖАТА МАЙКА СПАСИ ВОЕНЕН
www.blitz.bg/article/2604


През м.април 2016 г. е открит с водосвет напълно обновеният скален параклис
Исус и Самарянката
по инициатива и със средства на Ротари клуб–Ямбол.
Осветлението и подредбата,които виждате на клипа,са дело на ямболските ротарианци.
Поклон и хвала ви,ротарианци,които всички вие сте от Святата Божия кръв–от кръвта на на Светия граал,досега непосветени,вече стартира посвещението ви! 
 
КРЪВТА на СВЕТИЯ ГРААЛ=
КРЪВТА на
Диана и Иса Българина=Българи от КРЪВТА на Диана и Иса
генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена от техния жречески род Дуло,в различна степен на замърсяване на свещената Божия кръв във вихъра на разнообразието на живота,която кръв скоро ще пречистим и преосветим заедно в Божия първосвещен град Ямбол и храм Безистена!  
 
ПРЕЧИСТИМ с=ПРЕТШИСТИМ с=с Исуш и Богиня Матара Диана 

ПРЕОСВЕТИМ с=с
Бог Иса и Богиня Матара
 
image+  
image
 +
image
 
Нека да разсекретим и разкрием сакралната етимология на понятието и думата параклис:
 
ПАРАКЛИС=
ИС ПАЛКАР=Иса Балкар=Иса Балкара–Исус Българина
 
Дешифрираме и топонима Самара и производната му култова дума Самарянка:

САМАРА=СА МАРА= Иса и Мария – Исус и Мария Магдалена

САМАРЯНКА=СА МАРЯ НКА=СА МАРЯ КАН=Кан (Жрец(Жрица) на Иса и Мария – 
Българите,жреческата Божия каста,които са прототипите на самарянството  

Ето и съдържанието на посланието от името на параклиса в пещерата – Изворът на Самарянката : 
 
ИЗВОРЪТ НА САМАРЯНКАТА=ИЗВОРЪТ на Кан (Жреци) на Иса и Мария Дианааязмо,извор на лечебна вода,жива вода за свещенодействие на Жреците на Исус и Богинята Диана,Мария Магдалена.

Лечебните свойства на водата и параклиса можете да активирате и вие с тази и всички други пароли,които ви разкрихме в нашия просветителски урок. 
 
И защото не можахме да заснемем някакви кадри от събора на Бакаджика,в които да покажем множество радостни хора–тракийци,както и млади хора,да пеят и играят и от които да струи и лъха на оптимизъм,за да възрадваме и насърчим и вас да дойдете на другата година на това место и да възстановим Духа,сакралносттта и масовостта на празника,и защото не можахме да намерим заснетите ни филми от Спасовден на Бакаджика от преди 2009 година,с голяма радост и възхита,и с искрена завист,ви предлагаме мигове от Национален фолклорен събор "Лудогорие" 2014,в който е събран Духа,красотата и величието на Българския Божествен фолклор,със скромното човешко пожелание поне нещо подобно да се състои и скоро на Бакаджика.
 

Мигове от Национален фолклорен събор "Лудогорие" 
 
И защото имаме скромното човешко пожелание поне нещо подобно да се състои и скоро на Бакаджика,то ние прорицаваме в името на Българските Богове и на Святият Дух,с нашето нескромно посвещенческо познание и прорицание на Божии феноменни служители,че още по–съвсем скоро време на връх Бакаджика ще се провежда не само традиционният Спасовденски тракийски събор,но и още по–голям формат на този лудогорски фестивал,и на Роженските надпявания,и на всички други Български фолклорни фестивали и надпявания,ред ще чакат всякакви фестивали за надпявания и надигравания от цял свят.
Като и за сцените на Безистена,и за сцените на гигантския амфитеатър на свещения хълм Боровец,и на Кабиле...,защото Ямбол и България скоро време ще възстановят свещения си статут на планетарен Вселенски храм–храм за възкресение и за поклонение и освещаване на всички хора на Земята,като свещенослуженията ще бъдат нескончаеми песни и танци на всички народи и езици,създадени от Боговете ни от Сътворенческия Български език,за да славят и хвалят Боговете ни и да се обясняват на тях различните хора на различни езици в Любов към Боговете ни и помежду си,за да могат с помощта на Свещения Български език и неговият шифър да активират и реализират Божествените си феномени и да живеят в Божието Българско Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята! 
 
Амин!

– Празни мечти,утопия и фантазии ли,казвате били?

ПРАЗНИ МЕЧТИ=ПРАЗНИ МЕТШТИ=Изуш и Богиня Матара Диана

УТОПИЯ=Богиня Диана 

ФАНТАЗИЯ=
Богиня Диана и Иза


При нашите Богове няма празни мечти,утопии и фантазии–всичко е и несънувана,и непредставяна дори и в най–развинтената човешка фантазия и мечти,реалност,щом е в Тяхно име и е от Тях! 
 

екип на bezistena и транспространствени гости от Вси Светии за празника,водени от Свети Спас–Спасителят



ИСД с Любов 
 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
14.06.2016 18:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678203
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!