Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 16:09 - Документите от новооткрития таен сейф в Сфинкса доказват,че цялата Египетска цивилизация и всичките й феноменни чудеса,е била основана и изградена от Българите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5389 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 26.05.2016 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получихме за разсекретяване и легализиране поредната серия от древни автентични документи,с които древни владетели,исторически личности и знаменитости,цели племена и общности,както и градове,исторически и географски области,държави и цели континенти,извеждат и доказват своя цивилизационен произход и развитие от Древните Българи и под егидата на Българските Богове,и ги прилагат към молбите си за кандидатстване за завръщане в Свещената Българска империя.

Документите пристигнаха чрез римейк пощата от постинга ни
 
Разсекретени документи доказват,че цялата Египетска цивилизация и всичките й феноменни чудеса,е била основана и изградена от Българите!
bezistena.blog.bg/history/2013/09/23/razsekreteni-dokumenti-dokazvat-che-cialata-egipetska-civili.1151301

който разработихме върху подложката на постинга

ЕГИПЕТ / От къде идва името Египет?
dalida.blog.bg/history/2013/09/18/egipet-ot-kyde-idva-imeto-egipet.1149876 

на Тони Крумова–потомка и кръщелница на Богиня Диана,Майка Мария,представителка на Бургаската превъзходна превъзвишена духовна школа,с блогърския аватар  dalida

ТОНИ КРУМОВА=
Кан (Жрица) на Богиня Мат Диана

ДАЛИДА=ДА ДИЛА=Диана Дуло–
Богиня Диана,Родоначалник на династията Дуло

ДАЛИДА=Дуло от Диана
династ от  Дуло,жречески потомък на Богиня Диана,на която новоепохален аватар е Мария Магдалена

Нашият екип е затрупан с документи за разшифровка и преводи от всички области на познанието и живота от целият свят и всички от важни по–важни и от спешни по–спешни и нетърпящи отлагане за разглеждане и оповестяване!
Затова днес ще ви направим едно нагледно занятие-показно за технологията на бързо разсекретяване и легализиране на документите,за да можете и вие постепенно  да усъвършенствате техниката на работа със Свещения шифър и да почнете да правите и вие тия свещени разшифровки с идващата до вас информация и да достигате сами до висшите нива на Познанието–така както демонстрираме удивително нагледно и безапелационно в следващия израз показно занятие!

ПОКАЗЕН=ПОК ЕЗА=Бок Иза

ЗАНЯТИЕ=ЗА ТИЯНЕ=Иза и Диана 

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ от=от Бокиня Диана и Изуз

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуз

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ от=от
Кан (Жреци) от ПЕЗИЗТЕНА=от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

Тия и всички дуги разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ и дешифроващият инструментариум,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!




плей листа:
The Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Katy Perry - Dark Horse
The Bangles - Walk Like an Egyptian

Като се чудят как да скрият напиращата от всякъде лавина от информация,която изнасяме независимите Български посветени изследователи,че цялата древна Египетска цивилизация с всичките ѝ висши феноменни духовни и материални чудеса и достижения е 100 % Българска,световната анти–Българска фалшификаторска историческа наука– преден отряд на заговорниците срещу Българите,пуска неофициално подписани от нея хипотези,че тя е създадена от извънземни.

–Извънземни създали Египетската цивилизация ли?–е нашият възглас на поредната шмекерия на манипулаторите в отчаяните им опити да спрат отприщения бент на потопа с истината за Българското Сътворенческо и цивилизационно величие!
–Гледайте сега как за пореден път ще изкараме на тия страшни извънземни Българския им корен от Обетованата Земя–Тракия! 

image

Преди да разсекретим документите от Тони,ще ви подготвим с нашите екранизирани документално–игрални филми от постингите ни 

"Бентът се срути и потопът тръгна!Световен учен призна: "Българската цивилизация е по-древна от египетската!" Това е най–малкото,което знаем! "
bezistena.blog.bg/history/2015/10/28/bentyt-se-sruti-i-potopyt-trygna-svetoven-uchen-prizna-quot-.1402827 ,

и разсекретените видео–послания на прекрасната Българска песенна жрица Katy Perry, 
  
image

която подкара във висините пирамидата на Българското познание от върха ѝ–олтар и командна–оперативна площадка,във постинга ни 

Отвори се отрязък от време–пространството на Величествената зикуратна пирамида в Юго–Източна България! 
bezistena.blog.bg/history/2016/04/26/otvori-se-otriazyk-ot-vreme-prostranstvoto-na-velichestvenat.1447575 ,

и чрез...

image
 
...и чрез всевиждащото око на Хор–херметичният символ на Българските Богове и Техните жреци–Българите,от височината на времето и на Боговете,ни разкри Българския генезис на Египетската цивилизация,останала в замразено състояние и вид  няколко хилядолетия,и която вече размразяваме и активираме отново!  
 
ОТ ВИСОЧИНА НА ВРЕМЕТО=ОТ Бог Исуш и Богиня Матара

ЗАМРАЗЕНИ от=от Изуз и Мария

В ЗАМРАЗЕН ВИД=
Бог Изуз и Богиня Мадара


Ще поместим целият материал на Тони –ЕГИПЕТ / От къде идва името Египет? ,
и направо върху него ще направим сакралните семантични преводи и коментари.

Материалът на Тони е идеална подложка за такава демонстрация,като имената,обект на нашата дешифрираща интервенция,са така подбрани,че само леко да ги докоснем с вълшебната декодираща пръчица и те веднага дисциплинирано и премалели от нетърпение и очакване,се пренареждат в математически точният и неотменен строг строй и конструкция на свещената матрица на Българските Божии имена и параметри!
Обясняваме ви това,за да ви покажем колко труд сте хвърлили на ниското къртовско ниво на изследователската събирателна неблагодарна работа и когато плодът на усилията и труда ви е узрял за жътвата и вместо да бъде реколта и заслужена награда за вас,вие оставяте най-сладката благодатна и благодарна част за другите!
В случая другите сме само ние,но ще ви научим и амбицираме да довеждате и вие започнатото до края и се наслаждавате и възхищавате и ползвате всички дарове на пребогатия рог на изобилието,от който засега пием само ние,но сами без компания не ни е докрай сладко,пък и изобилието няма свършек!
Колкото повече пием от него,все повече става!

Ще направим задължителните разшифровки на анонса за ваше насърчение и продължаваме:

РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ=Зар Бог Иса от Тракия

ЗАСЕКРЕТЕН=
Исуз от Тракия=Кристоз=Христос

ЗАСЕКРЕТЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Сина на Исуз от Тракия и Богиня Диана Мария
за Божият Син,Спасителят

АВТЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТИ за=за Тати Ешуа и Бокиня Мат Диана

АВТЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТИ
от/за=от/за Кан (Жреци) на Тати Ешуа и Богиня Мат Диана

ЗНАМЕНИТОСТИ=Исуз и Диана Мат

ОБЩНОСТ=Исуш и Богиня Диана

ОБЩНОСТ=
БЕЩИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол

СПЕШЕН=Бог Исуш

СПЕШНИ МЕРКИ=Кан (Жреци) от Бог Исуш и Мария

ОПОВЕСТИ за=за Бог Иса и Богиня Диана

ВИСШИ НИВА=НИВА на Бог Исуш

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Исус и Диана Матара

СЕМАНТИЧЕН ПРЕВОД=Богиня Матара Диана и Бог Исуш

ВЪЛШЕБНА ПРЪЧКА=Богиня Диана и Бог Ешуш Бълкарина

ЖЪТВА=Ежуа и Богиня Диана
 
АНОНС=Иса

НЯМА СВЪРШВАНЕ=
Бог Исуш и Богиня Мария

Рог на изобилието– гледайте сега как този мечтан и жадуван метафоричен блян на човеците се материализира и приема ясни очертания и категорични параметри и измерения:

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина

МЕЧТАНИ И ЖАДУВАНИ=Богиня Мат Диана и Ежуш

ПРИЕМА ЯСНИ ОЧЕРТАНИЯ на=на Чар Иса и Богиня Мадара

Сега Тони=Диана ще води,като ние ще разшифроваме и коментираме върху нейния текст


История на Древен Египет

От къде идва името Египет?


"И така – Древен Египет. Кой от нас не е чувал думите: Египет, египтяни, египетски йероглифи, египетски пирамиди, древен Египет? Но най- интересното в случая е, че нито древните, нито съвременните жители на Египет са наричали така родината си. В древен Египет, наричали страната–Черната земя,заради цвета на плодородната почва по бреговете на Нил."

Всички сме чували и думите,и много информация се натрупа за Египет и чудесиите му,но най-старателно и с всички средства се криеше до сега,че всичката тази величава древна цивилизация е дело на Духа,Ума и Ръцете на Българските съзидатели и цивилизатори,принесли феноменални познания и практики от Обетованата Райска земя на Тракия в Шумер и Месопотамия и съградили на място уникалната Египетска цивилизация.
Вече двадесетина години разкрепостени Български свободни и независими честни изследователи Българи-патриоти,изваждат на бял свят частичка по частичка от скритата Българска история и все повече с удивление и възхищение се трупаха аргументи,факти и доказателства,че един огромен пасаж от Българската световна цивилизаторска мисия и дейност е свързана с Египетската цивилизация,като е по-точно да се каже,че

ЦЯЛАТА ЕГИПЕТСКА ИСТОРИЯ НЕ САМО Е СВЪРЗАНА С БЪЛГАРИТЕ,
АМИ ЦЯЛАТА Е ДЕЛО НА БЪЛГАРИТЕ!

 И понеже Дедите ни са били Жреци и пророци – т.е.са знаели какво ще се случи за напред,те са оставяли доказателствени документи за авторското им право и собственост,като са ги съставяли с непробиваемият от непосветените и издържащ на времето и събитията шифър на Свещеният Български език,който ви разсекретяваме сега по график и санкция на Шефовете и Босовете от другото измерение свише!

ВРЕМЕ=Богиня Мария

СЪБИТИЯ=Иса и Богиня Диана

ШЕФОВЕТЕ=Ешуа Бог и Богиня Диана

БОСОВЕТЕ=Бог Иса и Богиня Диана

ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Диана Мария и Иза от Трагия

ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=Тракия на Диана Мария и Иза  


СВИШЕ=Бог Исуш

Българските строители на Египетската цивилизация са удряли неизтриваемите печати върху цялата си продукция,започвайки от имената на създаваните от тях царства, държави,територии, градове,царе,династии,всички топоними,хидроними, етноними, феноменалните монументални съоръжения и храмове,пирамиди и др.,както примерно привидно несакралната дефиниция Черна земя,чиято тайна сега разкриваме:

ЧЕРНА ЗЕМЯ=ТШЕРНА ЗЕМЯ=Изуш и Матара

Жреческият отряд от Чумерна–жреческият светилищен център и школа в Сливенско – Еленския Балкан,и дошъл пръв в Междуречието,ползва правото и превилегията да кръсти региона на новата цивилизационна експанзия със свещените родни местни зашифровки.

ЕКСПАНЗИЯ=КАН ПА ИСЕЗ=Кан (Жреци) на Бог Исуз
организаторите и ръководителите на цивилизаторските експанззи по целия свят

Жреците на Господ Бог Отец Исус–Творецът и Демиург на световете,явил се на Българите преди 2000 години с последното си аватарно проявление като Исус Христос, пренасят първосвещеното име на Чумерна на новата цивилизационна дестинация и така регионът се закичва със свещените имена на Българските Богове в прав текст с елементарна зашифровка:

ЧУМЕРНА=ШУМЕРНА=ШУ МЕРА – Н ( кодировъчен назал)=ШУ МЕР=Ешуа И Мария

ШУМЕР=Ешуа и Мария

На цялата географска област се съставя звучната анаграмна комбинация от Божиите първи имена Исус и Матара,Исус и Диана Мария във варианта МЕЖДУРЕЧИЕ,за да бъде христоматиен пример за начинаещи като вас сега,като започнем да ви посвещаваме и обучаваме и Ги познаете лесно и се насърчите така:

МЕЖДУРЕЧИЕ=Ежуш и Мадара=Ежуш и Диана Мария

Нашите кръстители турят още едно непонятно до сега за всички имена–Месопотамия, 
та да се чудят как да го обяснят невежите,и веднага да паднат в преклонение след като им дадем кода и счупим секретния печат!

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана Мама=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

На жреческата писменост слагат за име свещеният си етноним без зашифровка директно в прав текст,но с уловката, че е записан в прочит от дясно наляво,както и са научили да пишат местните по-късно:

ЙЕРОГЛИФИ < >
ФИЛГОРЕЙ=Филгири=Българи

С помощта на Божествените си жречески феноменални свойства построяват Светилищните съоръжения от Единната световна светилищна енергийна мрежа и система и ги кръщават по името на Ръководителката на проектите и строежите Богиня Диана Мария,Богинята Матара,но в лека зашифрована форма,позната сега като ПИРАМИДА!

ПИРАМИДА=ПИ МАДАРА=Богиня Мадара

ПИРАМИДА=ПА ДИ МАРИ=Богиня Диана Мария

Същото име,но в съкратеният му вариант,дават на цялата страна:

Богиня Диана=Диана Богиня=
ДЕ ПИГЕ=ЕГИП ЕД=Египед,
име получено след елементарен прочит от дясно наляво!

ЕГИПЕД< >ДЕПИГЕ=Диана Богиня

Още в дълбока древност,контактуващите с Египет народи от Арабския полуостров дали на Египет името Миср,Мурс,Мисур,Мерса,което означавало уж "населено място". Съвременните Египтяни също наричат страната си Миср.

Този пасаж в документите за кандидатстване за приемане и завръщане отново в Свещената Българска империя е изрично подчертан и посочен като основен доказателствен аргумент,че Египетската цивилизация е експериментален продукт на Българските Богове и Техните подизпълнители–Българите,свещеническата Божия каста:

МИСР=МУРС=МИСУР=МЕРС=
Мария и Иса

Чрез горните документи ние доказваме категорично Българския генезис на тази цивилизация!


"Защо в Европа използваме името Египет? Това име е дошло от древните гърци. То произлиза от името на древноегипетския град Мемфис. През първи век преди Христа, когато древните гърци започнали да навлизат в Египет, най- големия град в който попадали бил Мемфис. Мемфис се наричал още Айгюптос и те започнали да наричат така цялата страна.
Така че думата Египет също е много древна, но не е произлязла от древноегипетския език, а от древногръцкия."


 Никакви кръстници на градове и държави не са гърците=данаи=юдеи,а са само немеещи от почуда и захлас,глътнали граматиката си пред цивилизационнити чудеса на Българското царство пиратски нашественици и поробители,които дори не само не знаят какво означават сакралните и зашифровани Български имена,но и не са могли да ги произнасят правилно!
Нека сега слушат внимателно и проумеят свещената топонимия,защото го правим и за тяхното добро-нашите Богове очакват и тях... 

АЙГЮПТОС=Иса и Богиня Диана

МЕМФИС=МЕМ Ф ИС=
Мама Богиня и Иса=Богиня Мама и Иса–
Богинята Майка и Бог Отец Исус Демиурзите


"Древният Египет е многовековна държава, разположена в Северо-Източна Африка, по долното течение на река Нил. Счита се, че Египет е населяван от хора от преди повече от 250 000 години. С Додинастичен период на Египет, в египтологията се обозначава историческата епоха преди създаването на династиите през четвъртото хилядолетие пр.н.е. През ок. 4000 г.пр.н.е. от множество малки териториални образувания — номи, възникват две големи политически обединения — Горен и Долен Египет (със столици в Йераконопол и Буто).
Създаването на единна държава се приписва на управника на Горен Египет Менес. Столица на обединената държава става град Мемфис, намиращ се в южната част на делтата на р. Нил. Първите паметници, написани с египетски йероглифи се отнасят към края на четвъртото и началото на третото хилядолетие пр. н. е. " 

Разшифровката на имената на тези първи столици в Египет ни указва отново,както винаги,че създателите и цивилизаторите на тази култура и цивилизация са Българите,водени от Боговете ѝм:

ЙЕРАКОНОПОЛ=Полкария=България=Бълкари

БУТО=
Богиня Диана

Общата столица трябва да носи имената на двамата Бога,което е и факт:

МЕМФИС=
Богиня Мама и Иса


В XXX - XXVIII век пр. н. е. започват стълкновения със съседните племена: кушити (нубийци) — на юг, с либийци — на запад и номадите от Синайския полуостров — на североизток. 

Посочваме и Кръстникът на полуостров СИНАЙ,Който е безспорен:

СИНАЙ=Иса 


"В XXVIII - XXIII век пр. н. е. се формира древно-египетската цивилизация. Единството на Древния Египет се въплъщавало във властта на фараоните — неограничени властелини на цялата страна. Фараонът бил глава на култа към всички богове в Древния Египет, като самият той е бил считан за бог. 
Израз на това става строителството през периода на пирамидите — гробници на фараоните Джосер,Снофр,Хеопс (Хуфу),Хефрен (Хафра) и Микерин (Менкаур). Нараства значението на хелиополския култ към бога-слънце Ра, а фараоните се наричали негови синове."

Египетските фараони са обожествявани,защото всички задължително са Български Жреци от Божията царска династия,и което документално свидетелство откриваме в разшифровката на имената ѝм:

ДЖОСЕР=Диана и Жар Иса

СНОФР=Орфеус=Иса Вер(Змей)

ХАФРА=Барх

МИКЕРИН=Кан (Жреци) на Мария 

ХЕОПС <  > С ПОЕХ=Иса Пох=Бох Иса

най-известната пирамида,кръстена с най-лесната за разшифроване Божия именна кобинация при прочита от дясно на ляво.

 
Няма да пропуснем да добавим и най–важният документ на Българският Бог,депозиран от Него в тайния сейф на Сфинкса–Българската египетска съкровищница на открито:

ТАЕН СЕЙФ=Диана и Бог Иса=Богиня Диана и Иса

СФИНКС=
Фок Исус=Бок Исус 

image

Мистична необяснима досега комбинация–римейк между култовото "Език свещен" на Вазов и Сфинкса в Книга на Бълг Арите bulg-arite.com/ 

ЗЕМНО СЪТВОРЕНИЕ от=от Исуз и Богиня Матара



"През XXIII - XXI век Древният Египет се разпада на множество номове. Новото държавно обединяване на Древния Египет започва с нарастването на силите на номарсите на Хераклеопол (в Среден Египет), а впоследствие на управляващите южния град Тива.Тиванският фараон Ментухотеп I става владетел на обединен Древен Египет".

ТИВА=Диана Богиня

 Да се знае вече и да не се правят на разсеяни и улави учените от къде идвало името на този древен свещен Български град,както и откъде е името на наместниците на фараона "номарси" !

НОМАРСИ=МАРО ИС=Мария и Иса

Още да се знае откъде идва и името на основната административно-териториална единица в древен Египет НОМ.
Ние я разсекретяваме веднага на Ма=Мама,Майка – дето все я сочат в кръстословиците като  Ма–древна малоазиатска богиня на плодородието.

Допълнителната информация в тази посока е още по-убедителна:
На гръцки НОМ е НОМОС,където участва вече Божият тандем :

НОМОС=Ма (Мама) и Иса=Мария и Иса,но се оказва,че древно – Египетското наименование на богинятя е било Сепат,сиреч Иса и Богиня Диана!

СЕПАТ=Иса и Богиня Диана

Съвсем естествено и задължително фараонът на Тива ще носи именна зашифровка на Българските Богове,в случая на Мария: 

МЕНТУХОТЕП=ПУХИН МОТ ТЕНУ=Бохиня Мат Диана  

През XXI - XVIII век за покровител на фараоните е обявен бог Амон.
Аменемхет I премества столицата от Тива в Иттауи във Файюмския оазис. Следва нов разпад на Древния Египет.

БОГ АМОН=Богиня Ма=Богиня Мама

АМЕНЕМХЕТ=Хан (Кан,Жрец) на Мама Диана 

ИТТАУИ=ИТТАВИ=
Богиня Диана

А защо най-важните и ценни места в смъртоносните условия на пустините се казват ОАЗИС,ще разгледаме в друга подробна статия,като сега само ще удовлетворим радостта ви,че сте познали веднага,че това е името пак,и пак,и пак на Исус !

ОАЗИС=ИСАОЗ=Исуз=Исус

В специална статия ще разгледаме и защо пустинятя се казва пустиня,и защо сега пустините са смъртоносни,а много факти сочат категорично,че в пустините е кипял цветущ живот навсякъде,а не само в оазисите,при същите климатични и природни условия,и каква е ролята на мегалитните светилища за живота по тия места,не функциониращи сега? 

ПУСТИНЯ без=без Бог Иса и Диана

СМЪРТОНОСНИ УСЛОВИЯ без=УСЛОВИЯ без Исус и Матара

"През XVIII - XVI век Древният Египет е завладян от азиатските владетели –Иксоси,Ὑκσώς, които завземат властта в Долен Древен Египет и правят град Аварис своя столица в източната част на делтата на р. Нил. Да премахне владичеството на иксосите успява Яхмос I. Преследвайки ги, той нахлува в Палестина и Сирия. Приемниците му завладяват Палестина,Финикия,Сирия,а страната Куш до 
4-тия нилски праг става провинция на Древния Египет.

ИКСОСИ=Кан (Жреци) на Исус

При Аменхотеп III Древният Египет достига своето величие. От провинциите си в Азия и в страната Куш, Древният Египет получава като данъци дървесина, мед, олово, сребро, както и животни, роби, вино, бижута, слонова кост. От страната Пунт, където царица Хатшепсут изпраща експедиция, в Древния Египет пристигат благовония.Религиозната реформа на Аменхотеп IV (Ехнатон)провъзгласява култа към единен за всички египтяни бог Атон (слънчевият диск).

КУШ=Кан (Жрец) на Ешуа

Царство ПУНТ=Царство на Богиня Диана

Царица ХАТШЕПСУТ=Царица на Бох Тати Исуш

АМЕНХОТЕП=ПОХЕНЕ МАТ=Бохиня Мат

ЕХНАТОН=
Хан на Диана–Хан,Кан,Жрец на Диана

Единният за всички египтяни върховен бог АТОН е единната не само за всички египтяни,ами за всички човеци Богиня Диана!

БОГ АТОН=БОГ ТОНА=Богиня Тиана=Богиня Диана


"В чест на този бог се строи нова столица – Амарна
След смъртта на Ехнатон през 1335 г. пр.н.е., почитането на целия пантеон египетски богове е възстановено и Тива отново става столица на Древния Египет.
Увлеклият се по религиозната реформа Ехнатон бил изоставил държавното управление, а упадъкът на държавата продължава и след смъртта му.
Към 1290 г. пр.н.е., фараонът Рамсес II възстановява могъществото на Древния Египет. Той води продължителна и упорита борба с хетите и техните сирийски съюзници. Столица на страната при Рамсес II става град Пер-Рамзес, построен на мястото на Аварис."

Питаме:
– Името на столицата може ли да бъде друго,освен Мария ?

АМАРНА=МАРАА Н=МАРАА (–) Н (кодровъчен назал)=Мария 
 
РАМСЕС < >СЕС МАР=Исус и Мария 
 
ПЕР РАМСЕС=
Вер Исус и Мария=Исус Вер (Змей) и Мария 
 
АВАРИС=Вер (Змей) Иса=Орфеас
Орфей,предпоследното аватарно проявление на Богът Демиург под образа и името на Орфеус



Династията на фараоните РАМСЕС е деветнадесетата Българска династия в Цивилизацията Египет в периода около 1292 до 1186г пр.Хр.и се основава от първородният син на фараона Хоренхеб и съпругата му Мутноджмет,който първо се казва Парамез,а в последствие става Рамсес.
Династията Рамсес достига зенита си при фараоните Сета I и Рамсес II и упада при фараонът Мернептах.

Нашите Деди – цивилизаторите на Египет и Кръстници зашифровчици,хич не са спестявали на цивилизованите и очовековечавани от тях племена и бъдещи неблагодарници–превратаджии срещу благодетелите си,хилядолетните мъки с труднопроизносимите и незапомнящи се свещени титулни зашифровки,които изпитваме и ние сега до момента,когато разшифровъчната програма ги обработи за нула време и те светкавично се пренаредят на естествено и лесно произносимите и запомнящи се любими имена на Българските Богове:  

ХОРЕМХЕБ=Кан (Жрец) на Бохиня Мария  

МУТНОДЖМЕТ=Тати Ежуа и Мама Диана 

ПАРАМЕС=Мария и Бог Иса 

РАМСЕС=Исус и Мария

СЕТА=Иса и Диана

МЕРНЕПТАХ=МЕРЕ ПАХИНЕ Т=Мария Бохиня Диана=Бохиня Диана Мария=Бохиня Матара 


През XI - VII век укрепва властта на монарсите. 
През 945 г. пр.н.е либийският военачалник Шешонк I
се провъзгласява за фараон, а за своя резиденция
избира град Бубастис в делтата на Нил.
Той превзема Йерусалим и го разграбва.


ШЕШОНК=Кан (Жрец) Ешуш 

Същият фараон кръщава столицата си със зашифровката Бубастис,в която намираме пак вездесъщите Български Богове:

БУБАСТИС=Бог Исус и Богиня Диана

През 671 г. пр.н.е. асирийската армия на Асархаддон превзема и разграбва Мемфис.

АСАРХАДДОН=Иса от Трахия и Диана

Името на фараона е още и

АССАРГАДДОН=Исус от Трагия и Диана,

както и АШШУР-АХА-ИДДИН

АШШУР-АХА-ИДДИН=Ешуш от Трахия и Диана

 


В 667 г. и 663 г. пр. н. е. асирийците завладяват Тива.Псаметих I успява отново да обедини Древен Египет. При Нехо II, син на Псаметих I, е прокаран канал, свързващ Нил с Червено море.

Псаметих,или записът му само със съгласни,както е на оригиналните документи –ПСМТК,е сакралната комбинация от :

ПСАМЕТИХ=Хан (Кан,Жрец) на Иса и Богиня Мат  



Ето какво ни съобщава в прекрасно кодирано послание посветният Херодот за този фараон в "Исторически новели" chitanka.info/text/5309/14






                                       Експериментът 

Докато Псаметих не им станал цар, египтяните вярвали, че са най-древният от всички народи. Ала откакто се възцарил Псаметих и решил да узнае кои са най-древните люде, оттогава египтяните признават първенството по древност на фритийците, но не престават да се мислят за първи в останалото.
И тъй, Псаметих, като не успял чрез запитване да установи кои люде са най-древни, измисля за това следния начин: взема първите две новородени деца и ги дава на един пастир, за да ги отгледа на кошарите, като заръчва никой да не проговаря дума пред тях, да остави дечицата да лежат сами в празна колиба и да им докарва от време на време кози, та да се насукват с мляко, и да върши всичко друго по гледането им. Псаметих заръчал да сторят това, понеже искал да чуе коя дума ще изговорят децата най-напред, след като мине неразбираемото им бебешко бърборене.

И се случило точно както очаквал — към края на втората година, откакто взел да ги гледа козарят, като отворил един ден вратата да влезе, и двете дечица притичали с протегнати към него ръчички и казали „бекос“. Когато чул тази дума за първи път, козарят не й обърнал внимание, ала понеже все нея слушал при честите си влизания да наглежда децата, той известил господаря си и по негово нареждане ги завел при него. Щом чул децата, Псаметих се заел да проучи кой народ именува нещо с думата „бекос“, разпитал и узнал, че фригийците наричат хляба си „бекос“. Така, след като направили извода от този случай, египтяните признали, че фригийците са по-древен народ от тях.

Сиреч ФРИГИ=БРИГИ=БИРГИ=БАРГИ – Българите,са по-древен народ от египтяните

Да ви правим ли литературен разбор и обясняваме какво е искал да каже литературният герой или авторът?
В случая Посветеният Българин и Баща на Историята,чието пълно име ХЕРОДОТОС умишлено се пропуска при Българските му преводи,за да не би случайно да открием в него Бога ни Иса от Тракия,е искал да каже в открита насочваща метафорична символика и в зашишифрована конкретика,че извечните първични сътворенчески слова,които всеки човек произнася,са БОК ИСА,БОГ ИСУС,кодиран като БЕКОС!

БЕКОС=БОК ЕС=Бок Иса – Бог Исус


ХЕРОДОТОС=
Диана и Иса от Трахия

Херодотос посочва още,че бекос е хляб на фригите,с което ни съобщава,че Бог Исус е Бялх,Балх,Българин

БЕКОС е ХЛЯБ=Бок Иса е Бялх=Бок Иса е БалхБок Исус е Българин

След това поредно посвещение–проява на висша милост и Любов на Бог Исус към вас,разкривайки ви епохалната тайна за произхода си по този убедителен начин,сте длъжни да му благодарите с лична молитва с искрени неформални думи и със свещичка в най-близкия храм или тракийско светилище,и най–вече в храма на сърцето си,което е нуеморният двигател на свещената Божия кръв с феноменните гени на Исус,която тече у вас по свещеното ви наследствено право и характеристика!

От тази сакрална зашифровка произлиза и висшата християнска ритуална съкровена евхаристична символика на сравнение на тялото на Исус с хляб,което Той предоставя и жертва за храна на последователите си – главното тайнство на вярата и учението
на Християнството.


"През 528 г. пр.н.е. Древният Египет е завоюван от персийския цар Камбиз и става персийска провинция (сатрапия). През 341 г. пр.н.е. персите отново нахлуват в Древния Египет и го подлагат на разорение"

КАМБИЗ=Богиня Майка и Иза

САТРАПИЯ=
Братя от Иса
управниците на провинциите,задължително от свещената Божия Българска Династия Дуло

През 332 г. пр.н.е. в Египет навлиза армията на Александър Македонски и страната става част от неговата държава. След разделянето на империята му между диадохите, Древният Египет се пада на пълководеца Птоломей Лаг — основател на гръко-македонската династия на Птоломеите Лагиди (305-30 г. пр.н.е.). Столица става град Александрия.
При Птоломеите Древният Египет става главна житница за елинистичния свят. През този период египетският флот господствал в Средиземно море.
При управлението на царица Клеопатра VII – последна от династията на Птоломеите, Египет се оказва въвлечен в политическите борби в Древния Рим.


Ще посочим само задължителния Български династичен произход на Александър Македонски,управлявал Българската империя от Първосвещения град Ямбол,както и ще разсекретим Българският произход и проявление на Клеопатра,и ще приключим с обследването на Българската цивилизация по тия земи:

МАКЕДОНСКИ=Кан (Жрец) на Майка Диана и Иса

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ=Кан (Жрец) на Майка Диана и Исус Ел (Змей) от Тракия

КЛЕОПАТРА=
Диана Болкария 


Нейният възлюбен и съпруг Цезар също се легитимира с разсекретените си Бг  документи като династ от Българската Божия династия,която продължиха децата им.
 Клеопатра е дъщеря на Българската жреческа династия Птолемеи,(Птолемедас) позната е и с името Филопатрис,което указва Българските параметри на Клеопатра,които са абсолютно непознати за гръцките фалшификатори на историята ни,които я обявяват за гъркиня и за маскировка също и за македонка(без да предполагат,че ще дойде време да възстановим изконния Български произход на всичко македонско,който статут знаем и без да имаме документи за това,както и на по-голямата част на гръцкото) и обясняват имената ѝ с абсурдните опростенчески безсъкрални описателни обяснения като "Любимка на баща си,обичаща родината си" ! 

ПТОЛЕМЕДЕС=Дуло от Богиня Мат и Иса

ФИЛОПАТРИС=PHILOPATRIS=ПХИЛОПАТРИС=
Богиня Диана и Иса България 

Горният първосигнален манипулационен метод за обяснение на имената,е любимият метод за обяснение на всички Библейски Старо и Ново заветни имена на Богове, субекти и обекти,тъй като фалшификаторите не знаят техният истински,засекретен чрез Свещеният шифър на Българският език,смисъл и значение!
Поразкарайте се малко из Библията (също и из Българският библейски речник) –фундаменталният секретен Български документ за цялата световна човешка история, и ще видите тези факти и аргументи на невежието и непосветеността на фалшификаторите на всяка страница на Святата книга,където под черта постоянно се обясняват по този смехотворен начин непознатите за гърци и евреи имена!

Ето какво ни съобщава и цифровият индекс на Клеопатра – VII
 
Клеопатра VII=КЛЕОПАТРА СЕДМА=Мат Диана и Иса Бълкарина
 
Клеопатра VII=КЛЕОПАТРА СЕДМА=
Кан (Жрица) от Дуло на Иса и Богиня Мадара

image

Нека разсекретим и прочетем няколко от безбройните уникални и красиви послания през вековете от Дедите ни–Българските жреци строители на Египетската цивилизация,написани с всепроникващия и непробиваем код на Свещения шифър!

Ето какво пише на култовия иконографски образ на Клеопатра с корона–атрибутно послание ябълка с бичи рога и птицата ибис на главата 

КЛЕОПАТРА С БИТШИ РОГА И ЯБЪЛКА НА ГЛАВАТА=
КЛЕОПАТРА е
Балгарга,Кан (Жрица) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Диана

image

Клеопатра с птицата ибис на главата и корона

ПТИЦА ИБИС=Богиня Диана и Исуц
причината птицата ибис да е първосвещен жречески хералдически херметичен символ 
 
КЛЕОПАТРА С ПТИЦА ИБИС НА ГЛАВАТА И КОРОНА=
КЛЕОПАТРА е Кан (Жрица) на Бог Отец Исус и Богиня Диана

Ако някой не е разбрал нещо от посланията на Дедите ни,значи се е качил в движение в бързолетящия експрес на посвещенческия ни жречески курс,затова да не си бъхти главата в свещените слова,а да отива на началната спирака при А–Бето на обучението ви! 

image

Виещите се и съскащи змии по Българската жреческа потомка на Клеопатра– актрисата Елизабет,налазили я от атрибутиума на Българската жрица Клеопатра,са красноречив документ за нейния произход от Българската Божия жреческа рептилска династия Дуло,чийто животински календарен хералдически херметичен символ е Змия,Змей,Ламя с общо 12 рептилски  синонима:    
 
ЗМИЯ В КОСАТА НА КЛЕОПАТРА=КЛЕОПАТРА е Кан (Жрица) на Исуз и Богиня Мат 

image

НАВИТА ЗМИЯ НА РЪКАТА НА КЛЕОПАТРА=
КЛЕОПАТРА e
Кан (Жрица) на Иза и Богиня Матара Диана 



ЦЕЗАР си признава чистосърдечно и без бой,че си е Български Божи династ,Жрец и Цар,още преди да сме го пипнали:

ЦЕЗАР=Цар Иза

ЦЕЗАР=ТСЕЗАР=Диана и Иса Зар=Диана и Зар Иса 

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец

Другият любим на Българската – императорът МАРК АНТОНИЙ,също бе толкова сговорчив и веднага се саморазконспирира като Български Божи династ:

МАРК АНТОНИЙ=
Кан (Жрец) на Мария Диана=Кан (Жрец) на Матара
 

За това сведетелства и главният имперски документ СВЕТОНИУС,чието наименование отново,и отново,и отново...ни доказва,че цялата тази Римска империя е на Българските Богове–Бог Отец Исус и Богиня Мадара Диана и на техният потомствен Български народ!

СВЕТОНИУС=Исус и Богиня Диана

Култовата историческа среща между Клеопатра и Марк Атноний се състоява в столицата на Империята  – столицата на Царството на Одрисите–Ямбол,кодирана и преместена от посветените Български зашифровчици като град Тарс,едно от многото дубликатни селища и топоними на кръстническата традиция на Българските жреци– цивилизатори.

ТАРС=Отриси=Одриси=Насаред

родният град на Боговете–Ямбол,херметизиран в Новия завет като родното место на Исус и Мария Магдалена

ТАРС=Рая на Иса и Диана

Същата ивформация потдърждава и другата анаграмна дешифровка на главния имперски документ Светониус,която ни води в Първосвещения храм Безистена::

СВЕТОНИУС=ВЕСИСТОУН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН



Съществуват доста недоказани,но известни истории за
Клеопатра–твърди Енциклопедията и ни съобщава една 
от тях,че тя се обзаложила с Антоний,че може да похарчи
десет милиона систерции за една вечеря.Той приел 
облога,а на следващата вечер Клеопатра наредила да им
донесат купа с много силен оцет.Свалила безценната си
перлена обица,пуснала я в оцета,изчакала да се разтвори
и изпила оцета до дъното.

Всички тия истории са съчинени от посветените Български зашифровчици на цензурираната Българска история,за да преодолеят бариерите на времето,геноцида и тоталната цензура.
В този случай насочват вниманието ни към паричната монета систерций,в която са вложени лесно откриваемите Български Богове:

СИСТЕРЦИЙ=
Цар Исус и Диана!

Систерция в Древния Рим е бронзова (месингова)
монета, равнявала се на два и половина АСА.
Техническото описание на монетата ни указва 
отново на кои Богове и на кой народ е тя:

БРОНЗОВА МОНЕТА=Бог Иза и Богиня Матара

МЕСИНГОВА МОНЕТА=
Иса и Богиня Диана МаМа

От своя страна пък систерцият ни насочва вниманието към монетата АС

АС=Иса

НАСОЧВА ВНИМАНИЕТО МИ
към=към Бог Исуш и Богиня Диана Мама

НАСОЧВА към=НАСОТШВА към=към Богиня Диана и Исуш

НАСОЧНА към=НАСОТШВА към=към ВЕШИСТЕНА=към
БЕЗИСТЕНА

Съобщението,че Клеопатра се била самоубила със свещена кобра, ни указва отново чрез свещеният шифър,че тя е от Божественият род на Българските Богове:

СВЕЩЕНА КОБРА=СВЕШТЕНА КОБРА=Богиня Диана и Исуш Барка

Същата информаця ни носи и съобщението,че тя се е била самооубила с отровата АСП !

САМОУБИЛ СЕ=Исус от Амбол=Исус от Ямбол

САМОУБИЛ СЕ=Исус в Ямбол
израз,в който е кодирана информацията,че разпъването на кръста на Исус е демонстративен експериментален акт,предприет от самият Господ Бог Исус Демиургът, информация за което ви разкрихме в поста ни 

Мистериозното съвпадение на Валпургиевата нощ на вещиците с нощта на Възкресение 2016 и реабилитиране на 144 000 вещици и други езичници,които са Вси Светии
bezistena.blog.bg/history/2016/05/08/misterioznoto-syvpadenie-na-valpurgievata-nosht-na-veshticit.1450202

АСП=
Иса Бог
 
От коментарният блок на подложния блог научаваме,че проучванията от началото на 19 век на учения Рифа’а ет–Тахтауи поставила основите на Египетския Ренесанс, определяйки прехода от Средновековието към Ранен Модерен Египет.
Неговите проучвания възродили интереса към Египетската античност и представили на египетско общество просветни принципи.
Тахтауи и образователният реформатор Али Мубарак създали Египтоложко училище, което се считало за вдъхновение на средновековни египетски учени,като Суюти и Макриси, които също са изучавали историята,езика и древността на Египет.

Разшифровката на имената на всички от цитата указва изрично,че те са съпричастни към цивилизационното дело на Българите и носят в себе си техния генен и интелектуален имплант:

РИФААЕТ ТАХТАУИ=Бог Тати от Трахия Богът Отец Демиург 

АЛИ МУБАРАК=Ма Балкария
Великата Богиня Майка от Бълкария

СУЮТИ=Иса и Диана

МАКРИСИ=
Кан (Жреци) на Мария и Иса

shtaparov добави,че в арабския език обичайно наричат Египет Мъсър,което пак ни води категорично при Българските Богове!!!

МЪСЪР=Мария и Иса

Той прибави към списъка на чакащите възстановяването си в Българската Свещена империя и Абисиния,наричана Етиопия като страна на Егюпти:


АБИСИНИЯ=Бог Иса

ЕТИОПИЯ=Диана Богиня

ЕГЮПТИ=
Богиня Диана
племе,експериментален цивилизационен продукт на Богиня Диана 


 


Докато разработвахме статията,в блоговото пространство се появи постингът на блогъра fascindoo (Богиня Диана и Иса): И американската наука призна:

Най-древната цивилизация в Европа е процъфтяла на територията на БЪЛГАРИЯ и част от Балканите от 6200 г. до 4500 г пр.Хр.
fascindoo.blog.bg/history/2013/09/20/i-amerikanskata-nauka-prizna-nai-drevnata-civilizaciia-v-evr.1150490

В постинга се цитират световно признати американски учени,които са категорични,че Европейската и световна цивилизации възникват по нашите земи,твърдейки,че дълго преди разцвета на Гърция и Рим,дори много по-рано от възникването на първите градове в Месопотaмия и Египет,в долното течение на Дунава и Предбалкана е живял народ, изпреварил своето време в търговията,изкуството и техниката и че писмеността на Дунавската цивилизация се е появила 2000 години преди тази на шумерите.Харман потвърждава,това,което отдавна знаем,че най-старото злато в света е намерено на територията на днешна Варна.Според съвременните методи и технологии за датиране то е правено някъде през 4 500 г.пр.Хр., което означава,че е с 2000 години по-старо от златото,намерено в Египет.
Вече повече от петнайсетина години се появиха безспорни доказателства за първичността на Тракийската (Българската) цивилизация и култура в Европа и целият свят с непрекъснато и взривно увеличаване на смайващи факти и аргументи в доказателство на тази разсекретена тайна! 
 
Ето още един автентичен документ,чийто печат разчупваме сега пред вас:

ДУНАВСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса–
поредната демонстрация пред вас,с която нагледно показваме как от един умишлено анонимиран безадресен термин в Българската и световната история–Дунавската цивилизация, (понятие и наименование въведено в употреба от фалшификаторите на Българската история за да скрият Българският произход и характер на тази цивилизация) ние извлякохме информация,че тази Дунавска цивилизация е на Кановете Жреци на Боговете Демиурзи,които Жреци са единствено Българи! 
Българските историци учени и политици мълчат вцепенени,гузни и ужасени и все по–дълбоко затъващи в отце и родо–предателството,заради което ни става все по–трудно да ги предпазим от заплануваните им от Горе продължителни спа–процедури с врящ катран,но не сме се отказали да покажем на всички пътя за отклоняване от тази мрачна переспектива!

МРАЧНА ПЕРЕСПЕКТИВА БЕЗ=ПЕРЕСПЕКТИВА БЕЗ Мария и Ешуа

Заради тях и най–вече заради всички вас,наши Великомъченически и Дългострадателни Братя и Сестри Българи,се включихме със следващия коментар към постинга:


bezistena

Още преди 7 години Боговдъхновеният и кръстен със Святият Дух д–р Стефан Гайт, доказа по категоричен начин чрез прецизни научни интердисциплинарни методи,че Шумерската и Месопотамска писменост е пренесена от Българите–цивилизатори тракийска свещена жреческа писменост,която е възникнала най–малко 2000 години по-рано по нашите земи на Одриското царство
Оплюха го,разкатаха му мамицата,разпънаха го на кръст нашите безродни предатели историци,слуги на заговорниците срещу Българите,пребиха зверски след много закани брат му Цветан,предизвикаха и смъртта на самия Стефан.
Сега и от вънка учените потвърждават тези епохални разкрития–официалните ни академични корифеи продължават да мълчат като насрани!

–Защо мълчите,бе мерзавци! Давате ли си сметка,негодници такива и предатели на Божия Български народ,какво ви се е натрупало на досиетата ви в безпристрастните небесни тефтери!?
– Ама не сте вярвали в Бог и не сте знаели,че всичко се пишело горе!
Хич никой няма и да ви пита вярвали ли сте или не – влизай в катрана и жална ви майка тогава!
Ама ние сега и затова ви разправяме тия работи,та да се освестите и не се наложи да правите спа-процедури във врящ катран!
 
Благодарим за жеста на историците и изследователите от чужбина,и понеже са от същото наше свещено тесто,ще им върнем топката на малко по–високо ниво,но идеална за странично волле от въздуха,и пак ще разсекретим великолепните анаграмни култови имена:

ШУМЕР=Ешуа и Мария
 
МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана Мама

МЕЖДУРЕЧИЕ=Ежуш и Диана Мария

ЙЕРОГЛИФИ=Болгирия

ПИРАМИДИ=Богиня Диана Мария

ЕГИПЕД=Диана Богиня

Култура ВИНЧА=култура на Бог Ешуа

ГРАДЕШНИЦА=
Исуш от Драгия=Исус от Тракия=Грисдош=Христос

А мистичните предгръцки местни високо цивилизовани Пеласги никой вече не може да ни ги пипне и открадне,защото познахме в тях нашите Святи Деди –Жреците и народа на Исус Българина,зашифровани като Българите на Исус в съкратената форма на етнонима

ПЕЛАСГИ=
Иса Балг=Балги на Иса – Българи на Исус

–А барайте сега де! Ще крадете,ама ще има бой през ръцете!

ЩЕ ИМА БОЙ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ от=от Богиня Диана Мария и Цар Бог Ешуз

Да сте чули нашите историци да реагират на признанията и удивлението на чуждите специалисти,че България е люлката на Световната цивилизация по въпроса?!!
Да са подели дебати,конференции и симпозиуми по тази тематика,да са вземали обобщаващо ревизиращо становище и отношение по свръхкритично натрупаната и по количество и качество информация за водещата роля на Траките и Българите на световни цивилизатори?

Нито потвърждават,нито отричат,само мълчат!

–Защо мълчите,бе юроди и родопредатели,дето ви плащаме с мизерните си заплати и нищожни пенсии заплатите и предателството !
Знаем че четете нашите документи и все повече се убеждавате в истинността им и в всемогъщието и рационалността на Боговете и Светиите ни,и все повече и по–голям страх и шубе ви хваща!
И мълчите и си траете не защото сте засрамени или е под академичното ви ниво несъществен проблем.
Не,това е общата ви стратегическа позиция и тактика в анти–Българската ви продажна политика и дейност на преден идеологически отряд и фронт на инквизицията и заговорниците срещу Божия народ – да мълчите и да не се шуми по проблема,все едно не съществува такъв и не му се прави реклама!
Обаче е късно вече – Духът Български,Святият Дух,е изтърван от бутилката на робските вериги,в които беше окован и никой не може вече да върне,победи и спре Българите да си вземем обратно законно принадлежащото ни Божие Бащино и Майчино наследство–целия свят!
 


Бъди благословен,Приятел,и давай все така !
Бъди благословена и ти,Тони!
 
Бъдете и вие всички благословени,Българи,и давайте все така с отворени Души и Сърца за Живата вода,която Те изливат за Своите деца чрез Свещеният шифър на Българският език,за да ви Въскресят за Новия златен безкраен век на човечеството и Царството на Любовта,Братството и Мира на Земята,които възстановяваме под Тяхната егида!


ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана



Michael Jackson - Remember The Time                            натистете бутона на Yuo tube

С това кодирано послание в наименованието на песента Посветеният Българин Майкъл Джаксон ни изпраща зашифрованото съобщение,че той и красивата фараонка,която е жрица на Богиня Диана,са от Божият род,помнят и са верни на Богинята и затова са подвластни на законите на Любовта и непобедими от другите!

Remember The Timе – ПОМНЯ ВРЕМЕТО=ПОМНЯ Богиня Матара


ПОМНИ ВРЕМЕТО=ПОМНИ Богиня Диана Мария
 

екип на bezistena

ИСД с Любов!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
21.05.2016 16:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - На наша публикация на този постинг в ...
22.05.2016 21:09
На наша публикация на този постинг в групата БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ FACEBOOK FRIENDh получихме коментара на Тодор Кьосеконстантинов :
"Рамзес II е бил рижав. И не само той,а цялата XIX династия. Фараоните не са били от местен семитски произход. Били са европеиди.",
към който предлага снимки на мумии от Египет на адрес
https://www.facebook/photo.php?fbid=1165810573453171&set=p.1165810573453171&type=3&theater

Нашият отговор е:

Първата и основна работа и грижа на археолзите и историците,допускани да работят на историческите обекти в Египет,и които са само от византиоложката анти–Българска фалшификаторска световна историческа школа и наука проверени манипулатори,е да скрият,заличат или унищожат явните "ачик" некодирани Български информационни следи.
Втората им "научна" стъпка при вече явния европеиден типаж на управляващата жреческо–фараонска аристокрация,е да предложат поредната работна хипотеза "я да видим пак от коя европейска група и култура може да са били тия явно европеидни цивилизатори и майстори на египетската цивилизация",като се предлагат какви ли не племена и култури,като обаче никога не се залага за изследователска подложка тракийската култура и цивилизация (която е тракийска само по географски белег,а 100 % Българска по етногенезис на феноменните автори и субекти на тази цивилицзация!),която "тракийска" цивилизация и култура е на светлинни цивилизационни години пред всякакви други,които са пак производни продукти на Българските цивилизатори!
Като се обходят всички други племена без Българското,се пуска поредната хипотеза за извънземни или безследно изчезнали цивилизатори,само и само да не си помислим ние Българите,че тези феноменни строители са нашите Деди!Защото ще вземем да се познаем,че сме Божествени и тогава работата става дебела–ще вземем да си искаме пак наследството и света,дето са го построили Дедите ни!
+++ И точно това ще направим и вече сме го започнали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676379
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!