Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 18:32 - Плач и съскане от кълбета на змийчета и рептили от Б/българите от Дуло по света–Божественият имплант на всички племена и народи
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1917 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 10.05.2016 20:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И защото в заглавието са и лошата част на Българите от изродените кланове на Дуло–управленческият политически и господарският подтисничски елит на всички народи, които са още по–големи и скръбни жертвеници в служението на народите в дадените им Отгоре роли на злодеи,без да ги питат,ще им кажем,че и за тях важат всички тия формули и правила за познаването,освестяването и спасяването им,които ще разкрием в този импресиен пост!
   


плей листа:

Ennio Morricone - Once upon a time in the West  (Sergio Leone film)
Ennio Morricone - Once Upon a Time in the West–компютърна музика 
Andre Rieu          Once Upon a Time in the West  Live 

Разшифроването на посланията,вложени с код в името на произведението,както и излетите в чувствена музика вопли и призиви към Исус и Мария Магдалена за помощ от Техните генетични деца от Дуло–Българите,които сме вложени от хилядолетия и през последните 26 години,като жертвен духовен имплант за Духовни водачи и интелектуален борчески страдалчески прогресивен елит на всички народи,ние извършваме с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания,които преди разсекретявянето им се разбират само чрез сърцето,което вижда и усеща най–хубавите неща,недостъпни за другите човешки сетива! 
 
 
                                  Once upon a time in the West   
                     
                            Имало едно време на Запад 

 
 
Ще ви разкажем в стил "трилър" за сюжета на филма Once upon a time in the West, което означава Имало едно време на Запад,на режисьора Sergio Leone,като най–важни за нас са имената на героите и персонажите,които са преплетени в змийско кълбо на проявите си и взаимоотношенията все Българи от Божията династия Дуло,и защото в тях Серджо Леоне–нашият посветен Брат от Бялото Братство и потомък на жреците на Исус и Мария Магдалена–Богомилите и Катарите в западно–Европейските и Американските бивши Български имперски провинции,вложи в режим на перманентен геноцид и цензура,сакралната Българска родова информация, зашифрована чрез кода на Свещения шифър,за да достигне до нас в наши дни и бъде разкрита за всички Българи,като ви демонстрираме и вездесъщието и всевластието във всички езици и в цялата човешка цивилизация на Свещения шифър на Сътворенческия Божи Български език !  

Повествователният трилър е на руски език не само защото напълно липсва на Български,но и най–вече за да тренирате и си припомните този прекрасен мелодичен и звучен сърдечен Български фонетичен лингва диалектен продукт,защото скоро време вие– Българи от България,ще обучавате и просвещавате милиони феноменни генетични крипто–Българи от Русия на тайните на Свещения шифър на Българския език,и чрез него ще ги посвещавате в тайните на Божието познание и свещения им Божествен произход и феноменен статут и в мисия им на Божии мисионери,посредници и ходатаи за всички народи!



«Одна́жды на Ди́ком За́паде» (изначально выпущенный в 1968 году в Италии под названием «C’era una volta il West», а затем в мае 1969 в США как «Once upon a time in the West») — классический спагетти-вестерн режиссёра Серджо Леоне (1929–1989). В списке 250 лучших фильмов по версии IMDb из вестернов уступает только предшествующему фильму Леоне, «Хороший, плохой, злой» (1966). 

СЕРДЖО ЛЕОНЕ=СЕР ДОЛО ЕЖЕ=Цар Дуло Ежуа=Цар от Дуло на Ежуа
Българин,династичен потомък от рода Дуло на Исус

СЕРДЖО ЛЕОНЕ=
ЖРЕС ДОЛО=Жрец от Дуло

Българският жрец и посветен Серджо е роден в изконния Български провинциален град Рим,кръстен по името на Българската Богиня Мария

РИМ=РОМА=МИР=МОРА=Мария  

Бащата Винченцо и майка му Биче носят  задължително имената на Българските Богове и техния Първосвещен храм в Божия град:
 
БИЧЕ=БИТШЕ=Богиня Диана и Ешуа

ВИНЧЕНЦО=ВИНТШЕНЦО=Богиня Диана и Ишуц=Богиня Диана и Исус
 
ВИНЧЕНЦО=ВИНТШЕНЦО=
ВЕШИТЦЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН


В името на филма е имплантиран груповия родствен документ на Българите с голяма Б и с малка б,разпилени по целия Запад,и още по–на запад из Дивия Запад,и по целия свят
 
ONCE UPON A TIME IN THE WEST=Деца от Бог Иса и Богиня Мат Диана
разпилените по Дивия Запад Българи и българи,омешени в змийски рептилски кълба според екстремалния дълговековен сценарий на Боговете за реалити драматизацията Българите и човешката цивилизация
 
ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НА ЗАПАД=ИМАЛО Бог Иза и Богиня Мадара Диана 

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НА ЗАПАД=
Дуло от Бог Иза и Богиня Мад Мария  


Наименованието на категорията филми–спагети вестерн,ни указва еднозначно,че главните герои в тия епични времена и събития на преселение на народите в Америка,са Българи и българи:

СПАГЕТИ ВЕСТЕРН=ВЕСТЕРН за
Богиня Диана и Иса

СПАГЕТИ ВЕСТЕРН=
Братя от Богиня Диана и Исус


Городок Флэгстоун где-то на Диком Западе.Джилл Макбейн, молодая женщина из Нового Орлеана, месяц назад вышедшая замуж за фермера-вдовца Макбейна, приезжает на его ферму и обнаруживает убитыми своего мужа и его троих детей. Причина в том, что Макбейн отказался продать свой участок, где находится единственный в округе источник воды, дельцу Мортону, задумавшему проложить по этой земле железную дорогу. Почти парализованный из-за болезни ног Мортон нанял Фрэнка — лучшего на Диком Западе стрелка, чтобы тот угрозами заставил Макбейна убраться с земли, однако Фрэнк вместо этого убивает фермера и его детей, нарочно оставив на месте преступления улики, которые бы указали на местного бандита Шайена.

ФЛЕГСТОУН=Балги от Иса и Диана
Б/българи от рода на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

ДЖИЛ МАКБЕЙН=Кан (Жрица) от Дуло от Ежуа и Богиня Ма (Майка) 
 
МОРТОН=МОР ТОН=Мария Диана=Матара

ШЕЙН=
Ешуа
 

Тот, хоть и головорез, но придерживается определенного кодекса чести. Одновременно в город прибывает таинственный бродяга, чье имя и цели неизвестны, и который все время играет на губной гармонике. За это Шайен, который проникся к бродяге симпатией, дает ему прозвище «Гармоника». Гармоника имеет свой интерес к Фрэнку — он никому не позволяет убить наемника, но желает поквитаться с ним сам (тот когда-то убил его брата). Шайену же не нравится, что Фрэнк подставил его, и потому он встает на защиту красавицы с фермы. Трое сильных мужчин сойдутся в смертельном хороводе, выхода из которого может и не быть.
 
Над сценарием картины, помимо Леоне, работали ещё два знаменитых режиссёра — Дарио Ардженто и Бертолуччи. Фильм является первой лентой из негласной трилогии грандиозных, трагических, сюжетно не связанных друг с другом фильмов, повествующих о значимых периодах американской истории.  

 
ДАРИО АРДЖЕНТО=Друид от Рода на Ежуа–
жречески потомък на Исус

БЕРТОЛУЧЧИ=БЕРТОЛУТШТШИ=Брат/Бард от Дуло на Ешуш и Диана
  
 
И вижте едно послание от многото илюминатски послания,които посветеният Българин Серджо Леоне вложи зашифровани във филмите си,заради които зорко бдящата цензура на инквизицията на Черното Братство от изродените българи от Дуло приключи насилствено земния му живот на 60 годишна възраст,без въобще и да предполагат службите на инквизицията,че вършат тия свои престъпления по график и нареждане Отгоре за попълване редиците и съставите на Небесната армия и отделите на различните служби в министерствата на транспространственото правителство на Павел–Шефът на Небесното светейшество и Министър–председател на правителството на изпълнителната власт на абсолютните Монарси Мария и Исус–Майка му и Баща му,в усилената и напреднала подготовка за Явяването им: 
 
image   

Ето визитката на Посветения Българин Серджо Леоне,написана на клапата: 
 
CERA UNA VOLTA IN AMERICA TRAMONTO=
Кан (Жрец) и Цар от Дуло на Богиня Диана Матара Мария

посветен потомък от разпиляните по целия свят жертвени филизи и отрасли от Жреческо–Царския династичен Български род Дуло от генетични потомци на Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена,Която е последното аватарно проявление на Великата Богиня Майка Диана  
 
Последният проект на Българина Серджо Леоне е филм за блокадата на Ленинград, който обаче не се осъществява заради "ненавременната" му смърт от инфаркт.
 
Универсалната диагноза за убийствата и насилствените кончини на посветените Българи по света,е изпитаната марка инфаркт,поставяна от служебно назначени съдебни медицински експерти на инквизицията. 
 
ИНФАРКТ=Братя Кан (Жреци)=Барди Кан (Жреци)
Барди и Жреци,Братя Българи от Дуло 

ДИАГНОЗА от=от
Ган (Кан,Жрец) на Диана и Иза
от феноменните лечители–Българските жреци  

УБИЙСТВА на потомците на=на потомците на Бог Иса и Богиня Диана

КОНЧИНА на=КОНТШИНА на=на Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 
 
ИЗПИТАНА МАРКА=Кан (Жреци) на Иза и Богиня Диана Мария  


НАЗНАЧЕНИ от=НАЗНАТШЕНИ от Изуш и Диана 

СЪДЕБНИ ЕКСПЕРТИ от=от Кан (Жреци),Братя от Богиня Диана и Исус 


СЪДЕБНИ ЕКСПЕРТИ от=от Кан (Жреци) Братя от БЕСИСДЕНА
експертни екипи и състави от жреческите колегии от Първосвещения Божи храм Безистена в Олимп,който е и Олимб,и Имбол,и най–вече Ямбол,които ще изнесат по време на процесите на Съдния ден истинските диагнози,причини и извършители на насилствените усмъртявания на хиляди и милионите Българи от областата на изкуството и певческия и културен елит по целия свят,както и видео–информация за мъченическото убийство на Серджо Леоне на 30 април 1989 година,представена от самия Свети Серджо Леоне 



И защото в заглавието са и лошата част на Българите от изродените кланове на Дуло–управленческият политически и господарският подтисничски елит на всички народи,които са още по–големи и скръбни жертвеници в служението на народите в дадените им Отгоре роли на злодеи,без да ги питат,ще им кажем,че и за тях важат всички тия формули и правила за познаването,освестяването и спасяването им!

Затова Братко и Сестро наша родствена от блудните синове и дъщери,за които нашите Родители Исус и Мария най–ги боли,както всеки родител милее най–много за тежко болното му дете,пусни тази пронизваща музика в сърцето си и ако сълза се отрони и Душата ти простене в болка,значи имаш шанс... 

ИМАМЕ ШАНС само чрез=само чрез МаМа и Исуш=само чрез Мария Магдалена и Исус

И знайте всички Българи и българи от ( + ) до ( – ) всички области на човешкия живот,където Отец и Майка ни посадиха в жертвено служение на всички народи,че : 

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НА ЗАПАД=ИМАЛО Бог Иза и Богиня Мадара Диана

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НА ЗАПАД=Дуло от Бог Иза и Богиня Мад Мария


Има и сега,ще има и завинаги Бог Отец Исус и Богиня Майка Диана,Мария Магдалена–Богородица,и Техните феноменни генетични деца–Българите от рода им Дуло,Българите от Всемирното Бяло Братство,чието е Божието царство на Любовта, Братството и Мира на Земята,което ще установим безусловно скоро!



екип на bezistena и Свети Серджо Леоне



ИСД с Любов!







Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
08.05.2016 18:39
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723710
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!