Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2016 01:05 - Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3015 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 19.04.2016 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В нашите последни два поста демонстрирахме трансформационни процеси на преобразуване на черна енергетика и на самите смъртоносни черноенергетични събития и процеси,в положителна и животворяща енергия и процеси,със силата на Свещеното слово на Сътворенческия Български език чрез технологията и механизма на Свещения шифър,с който ви просвещаваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061и всички други документи от блога ни, 

като подложихме на трансформация чрез Шифъра в един от нагледните ни примери страховития природен катаклизъм земетресение. 

Вземете си химикалка и тетрадка за да си записвате Божиите лингва–уравнения и ги решавате сега наготово тия жизнетворящи задачи от нашия сборник с готови решени примери от свещените словесни задачки,за да започнете и сами да си решавате от безбройните задачи,с които е съставен целия Български език и целия живот,и всички други езици и целия свят,и които задачи ще ви трябват задължително за приемния изпит за влизане в Божия свят и в Живота въобще! 

Ето пасаж от постинга ни 
Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова–дъщерята на Георги Димитров.Връщайте се,Българи! Част 2
bezistena.blog.bg/history/2016/04/16/razsekretenite-apokaliptichni-prorochestva-na-sevriukova-dys.1445212 ,

в който ще заменим Америка примерно с Япония като най–земетръсна зона.
 


Michael Jackson-Earth song

Какво ще стане със света?
Какво ще стане с хората?

В нашите просветителски статии и лабораторни експериментални занятия на живо със живото Божие вълшебно слово,ние ви разкриваме,че всички пророчества на пророците,които са посредниците на Боговете ни с човеците,са задължително в засекретена форма,кодирани със Свещения шифър.
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие,процес,тема и проблем,които винаги се дават за доброто на човека и хората,но при които винаги има два възможни варианта–на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях,като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни,имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър,и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае земетресение,смърт или примерно потоп на Земята и конкретно Япония ще потъне,или Япония ще бъде залята от морето,дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни,кодирани в апокалиптичната терминология,и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи,което съответства на неразбираемото досега Божие указание,че светът се променя първо по духовен път–сиреч Духът властва над материята и той я създава и моделира !

СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ от=от
Бог Исус и Богиня Диана Мария 

Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най–прекрасни!

ИДВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ (о,ужас!)=ИДВА Исуз и Матара (о,колко е прекрасно!)

ИДВА СМЪРТ=ИДВА Иса и Матара=Иса и Богиня Матара Диана  

ИДВА ПОТОП НА ЗЕМЯТА=ИДВА Бог Иза и Богиня Мат Диана

ЯПОНИЯ ЩЕ ПОТЪНЕ
в/от=в/от Богиня Диана и Бог Ешуа
Япония ще бъде залята от Божиите жреци–светии от Всемирното Бяло Братство и ще премине в тяхно управление и владение

ЯПОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ МОРЕТО=ОТ
Дуло на Бог Изуш и Богиня Матара Диана

Които всички страшни апокалиптични прорицания,вече дешифрирани и разсекретени, ние изпращаме в лично общение в свободна неканонична неклиширана и нестандартна форма с Исус и Мария и Техните служители–Светии,на познатия вече адрес с разсекретените пароли.

Колко е прекрасно,нали! 
 

И понеже нашите Ръководители на транформационните ни енергитични лекции и упражнения много държат за практическото им онагледяване,Отгоре ни спретнаха едно показно практическо лабораторно упражнение в Япония точно по примера със земетресенията,като изрично държим да кажем,че Япония посочваме като експериментален демонстрационен полигон на духовните ни лингва занимания едва след състоялите се серия земни трусове на островната държава от няколко дена насам! 
 
Ще покажем основните семантични етимоложки субекти и обекти в Япония,предмети на  третиране в показното занятие земетресение от операторите на тези процеси.
Преди това ще осветим Сценаристите и операторите на показното занятие:

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ=Бокиня Диана и Изуз

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана 

ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ на=на Кан (Жреци) от БЕЗИЗТЕНА

екип от жреческата колегия от жреците от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,които оперират по всички процеси,поддържащи изкуствено нормалния оптимален комфортен режим и баланс на съществуване на нашата планета и съпридружителната ѝ макрокосмическа инфраструктура. 

И сега посветените ни вече съратници ви даряваме с поредната прекрасна свещена мега–анаграмна лингва комбинация,документираща вездесъщото участие на Българите от жреческото родословие Дуло на Българските Богове в мероприятията по осигурявяне и поддържане на този оптимален конфортен режим: 

ОПТИМАЛЕН КОМФОРТЕН РЕЖИМ от=от
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ежуа и Богиня Матара Мария 
 
Започваме да ви демонстрираме как японската кръстническа именна система на хората и топонимията,е съставена стриктно и прецизно по правилата на Свещения шифър на Българския език върху фундамента и градежа на матрицата от набора от имената и титулите и основните характеристики на Българските Богове–Демиурзи и Тяхното жреческо съсловие–Българите,които са Духовните водачи на разселените по тия места тракийски племена от Сътворенческата производствена листа на синтетичните хора и племена,произведени по технологията на глава 2 от Битие на Светото писание.

С тези разсекретени висши Божии тайни ви просвещаваме за характеристиките и параметрите на жреците,които са Българите–Божиите генетични деца,родени от Тях по документите на глава 1 от Битие на Светото писание,и за синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,които биороботи съставят тракийските племена,с които Боговете Демиурзи населяват цялата планета и които съставят всички човешки племена и народи на съвременната човешка цивилизация. 

Ето постингите ни:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Разселили тракийските племена по света,Българските жреци оставят сред племената свое потомство за генетичен феноменен имплант,от който се развива през годините и вековете духовният интелектуален прогресивен и аристократичният управленчески елит на тия племена.
Периодично през няколко хиляди години Българите,тръгвайки от метрополията България на Балканите и Тракия, провеждат културно–цивилизационни походи и мисии с инспектираща цел и генно–инженерно модифициране и регенериране на Божия Българския жречески феноменен имплант сред тия племена.

ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ=ГЕННО МОДИФИТСИРАНЕ=
Ген на Иса и Матара Диана 

Последната такава мисия на Българските жреци–цивилизатори в Азия и Япония конкретно,позната като "Походи на Дионисиус",се провежда от началото на 2 век сл.Хр,под върховното ръководство на Първожрецът и Императорът на Свещената Българска империя–Цар Авитохол (33 г–333 г),който е Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,познат по–късно от манипулираните исторически хроники и документи като всички "римски" императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,преминал през 333 година във светейшо служение като Свети Павел,Шеф на небесното светейшество от генетични потомци на Боговете Исус и Мария.

ДИОНИСИУС=ДИОНИ СИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

По време на мисията си в Азия и конкретно на острова Джапан,Павел имплантира свещения Божи феноменен ген сред местна избранница от аристократичен произход и създава потомство от новоепохалната Божия генерация на Дуло,като го оставя с гарантиран статут за хилядолетия напред,за жертвен жреческо–императорски елит на тракийското племе японци.
При тази мисия в Азия Първожрецът Павел–Цар Авитохол,създава за ползване от неговата потомствена жреческа каста и херметичния жречески език Санскрит,който е производен вариант от Свещения Български език с помощта на Свещения шифър. 

САНСКРИТ < >
ТРИКСНАС=ТРИК СНАС=ТРАК ИСС=Исус Трак=Исус от Тракия=Кристос

Чрез Санскрита японския език е натъпкан 100 % със свещени Български производни думи и изрази,чрез които целия японски живот,култура и цивилизация са забременени със словесните сакралии от имената на Българските Богове,част от които сега демонстрираме с японските имена на известни субекти и персонажи от японската история и съвременна топонимията,като започнем с името на бившата Българска имперска провинция Japan–Джапан:

ЗАБРЕМЕНЕНИ от=от Бог Иза и Мария

ЗАБРЕМЕНЕНА=Мария от Бог Иза

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ=ИЗВЕСТНИ Иса и Бокиня Диана

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ са=СУБЕКТИ са Богиня Диана и Исуз

ИЗВЕСТНИ СУБЕКТИ от=СУБЕКТИ от ВЕЗИСТЕНА=СУБЕКТИ от
БЕЗИСТЕНА

СЪВРЕМЕННАТА ТОПОНИМИЯ
е от имената=от имената на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария




JAPAN=ДЖАПАН=Ежуа и Богиня Мад
страна на Българските Богове и Техните човешки деца българите,регенерирана в духовно–интелектуално отношение през Новата ера от синът им Павел

Самите японци наричат страната си Нипон и Нихон,а китайците обясняват името като Страна на изгряващото Слънце в преписка на императора на Япония с китайската династия Суй
В името Нипон веднага ще познаем древно–Българският бог Пан,което име е Бог,а нихон е очевадно Хан,Кан–Жрец!

НИПОН=Бог

НИХОН=ХОН=Хан,Кан–Жрец

НИХОН НИПОН=
Хан на Бог=Кан (Жрец) на Бог 
 

Някой има ли да не познае древната китайска династия Суй откъде се е пръкнала! 

СУЙ=ЙСУ=Иса

ПРЪКНАЛИ СА СЕ ОТ=
Диана и Исус Пълкарина=Диана и Исус Бълкарина

Ето и страната на Изгряващото Слънце,защо е кръстена така: 
 
ИЗГРЯВАЩО СЛЪНЦЕ=ИЗГРЯВАШТО СЛЪНТСЕ=
Сина на Зар Исуш и Богиня Диана от Дуло–
Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,родоначалник на Божията новоепохална генерация на Дуло и Родоначалник на японския клан от свещената Българска феноменна жреческа каста Дуло,от която са всички династи и управници и духовният интелектуален елит на тракийското племе японци от древността и до сега! 
 
Същата сакрална метафорична херметична поетична комбинация съдържа и пророчеството за очаквания от всички Българи,имплантирани и внедрени на жертвена служба на всички тракийски племена по света,както и на японското племе–Божи Син,Спасителят

ИЗГРЯВАЩО СЛЪНЦЕ=ИЗГРЯВАШТО СЛЪНТСЕ=
Сина на Зар Исуш и Богиня Диана от Дуло=Сина Цар от Дуло на Исус и Богиня Диана–
Спасителят  



Японците се самонаричат нихондзин на езика кандзи 

НИХОНДЗИН=ХОН ДИ ИЗО=Хан (Кан,Жрец) на Диана и Иза=Хан (Жрец) на Диониз–народ,култивиран и цивилизован от Българите,Жреците на Исус и Богиня Диана,новоепохален цивилизатор на които е Павел,Цар Авитохол

 
Официалните учебници дават първосигналното травиално обяснение на думата Кандзи: дзи — букви, Кан — Хан; буквално  хански букви— китайски иероглифи, исползвани в современной японской письменности
Японският термин кандзи го обесняват,че буквално означавал Букви на Хан,обаче преди това вече знаем че Хан е Кан,Жрец–Българският жрец Павел,а думата за букви–дзи,не може да бъде по името на никои други,освен по имената на Диана и Иза:

ДЗИ=Диана и Иза

КАНДЗИ=КАН ДЗИ=
Кан (Жрец) на Диана и Иза–който е Първожрецът Павел

Точно неизвестно, каким путём китайские иероглифы попали в Японию, однако сегодня общепринятой считается версия о том, что впервые китайские тексты завезли в страну буддийские монахи из корейского королевства Пэкче в V в. н. э.

Тези йероглифи ги наричат още и васей кандзи 

Стана ли ви панятна от прекрасният Български диалектен руски език,кой е митичният основател и на корейското кралство Пекче и на самите йероглифи,които ги наричали още и йероглифи васей кандзи
Ето за неразбралите:

ПЕКЧЕ=ПЕК ЧЕ=Пок Ечу=Бог Ешуа

ЙЕРОГЛИФИ=ФЙОЛГИРИЕ=Фългари=Българи

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=
Българи Бакине Ди Исаз=Бокиня Диана и Исуз България

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=Българи Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ЙЕРОГЛИФИ ВАСЕЙ КАНДЗИ=Българи Кан (Жреци) от ВЕЗИСДЕНА=Българи Кан от
БЕЗИСТЕНА 
 
По–панятна и по–ясно от това не може и да бъде!

ПАНЯТНА=Богиня Диана

ПО ЯСНО ОТ ТОВА=ОТ Бог Иса и Богиня Диана

НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ от=от Ежуа и Богиня Мад Диана 

 
Взехте ли си химикалка и тетрадка да си записвате Божиите лингва–уравнения и ги решавате сега наготово тия жизнетворящи задачи от нашия сборник с готови решени примери от свещените словесни задачки,за да започнете и сами да си решавате от безбройните задачи,с които е съставен целия Български език и целия живот,и всички други езици и целия свят,и които задачи ще ви трябват задължително за приемния изпит за влизане в Божия свят и в Живота въобще!
За да не остане някой неинформиран,ще турим същото съобщение и в началото на поста ни,ще почнем да го закачаме вече и на най–видно место на всичките ни постове,ако въобще ни остава и свободна буква место в работния обем на постингите в блог.бг!

ПРИЕМЕН ИЗПИТ за=за Бог Иза и Богиня Матара

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана

НА НАЙ–ВИДНО МЕСТО СА=
Богиня Мат Диана и Исус


Ето още един разсекретен документ,доказващ,че всички съвременни писмености да на Българските Богове,сиреч са Български!

СЪВРЕМЕННИ ПИСМЕНОСТИ=ПИСМЕНОСТИ на Бог Иса и Мария

СЪВРЕМЕННИ ПИСМЕНОСТИ от=от Сина на Бог Исус и Богиня Мат Мария
Павел,който е авторът и съставителят на всички Новоепохални исторически Библейски евангелски документи,видно и от Диплома му за авторско свидетелство на основния човешки писмен документ–Библията и четирите еванглия.

БИБЛИЯ=БИБИЛ=Пабил=Павил=Павел

ЧЕТИРИТЕ ЕВАНГЛИЯ за=за Българите на Диана и Ешуа  

ДИПЛОМ от=от
ДИ ОМПЛ=от Диана от Ямбол

Ше разсекретим само херметичното име на Българската жреческа саможертвена аристократична каста на самураите и ще се спрем на катастрофалното земетресение:

САМУРАИ=СА МУРАИ=СА МУРИА=Иса и Мария
генетични потомци на ашладиската от феноменния ген на Исус и Мария Магдалена, имплантиран в тракийското японско племе от Техният син Павел,Цар Авитохол  

Самураите живеят според свой неписан закон Бушидо (武士道|bushidō) споменат в края и началото на 16 век в произведението на Тсунетомо 

БУШИДО=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа

ТСУНЕМОТО=
Иса и Мат Диана

Важна част от бушидо закона било сепуку (切腹|seppuku) - самоубийствен ритуал, който позволявал на посрамен самурай отново да спечели честта си като премине в отвъдното, където самураите продължават да се водят от бушидо закона. Белег на самурайското съсловие били двата меча, опасани около кръста на самурая,

СЕПУКУ=СЕ ПУКУ=ЕСУ ПУК=Иса Бок=Бок Иса

ЗАКОН БУШИДО на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуш

ЗАКОН БУШИДО на=на Кан (Жреци) от БЕЗЕШДЕНА=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА


ДВА ОПАСАНИ МЕЧА=ДВА ОПАСАНИ МЕТША=
Богиня Мат Диана и Бог Исуш–кодирано писмо,написано с ритуалната атрибутика

Самураите са ги наричали още и буши,Sakimori (防人, "защитници") и шогуни,която титла е висша дворцова и също белег за династичен произход
 
БУШИ=Бог Ешуа
САКИМОРИ=Кан (Жреци) на Иса и Мария
ШОГУН=
ГОН ШУ=Ган (Хан,Кан,Жрец) на Ешуа

Ето и защо титулът шогун още е и белег за благороден династичен произход:

ШОГУН=
ГОН ШУ=Ген на Ешуа–джинсът,родът на Исус 


И сега без наш коментар и без думи,само с превод на свещените послания от документите в реалити драматизацията на остров Кюшо,върху които е ударен неизтриваемият печан на Българските Богове и Жреци!

КЮШО=Кан Ешуа=Кан (Жрец) на Ешуа

Световните агенции съобщават за повече от 40 жертви и много затрупани живи хора след серията трусове на земетресения на остров Кюшу 
Властите в префектура Кумамото съобщават за 2000 са ранените  
 
КУМАМАТО=Кан (Жрец) на МаМа Диана=Кан на Диана Мария Магдалена

image

Властите съобщиха,че поне 80 души са затрупани под рухналите сгради,като спасителни отряди са извадили 10 студенти от срутеното университетско общежитие в град Минами.

МИНАМИ=Мама=МаМа=Мария Магдалена

"Действаме бързо,за да спасим живота на хората под развалините”,обяви премиерът на Япония Шиндзо Абе.

ШИНДЗО АБЕ=Богиня Диана и Изуш

ШИНДЗО АБЕ=
БИЗЕШДОН=БЕЗИШДЕН=БЕЗИСТЕН

Губернаторът на префектурата Йосико Сиотани мобилизира всички сили в помощ на пострадалите

ЙОСИКО СИОТАНИ=Кан (Жрец) на Диана и Исус
ЙОСИКО СИОТАНИ=
Кан (Жрец) на Дионисиус
династичен потомък на Българските жреци от цивилизаторската армия на Дионосиус 

Заводите на автомобилните компании Sony и Nissan в района спряха нацяло работа 
 
СОНИ=Иса

НИСАН=
Иса 



44 000 души са евакуирани от град Кумамото,а в едноименната префектура Кумамато се срути 200–метров мост над река в Minami aso 

Хайде сега заедно да помислим,какво ли,аджеба може да означава това финно и благозвучно фонетизирано нежно име Минами асо!
Хич и не мислете и не се напъвайте–други титуляри за това прекрасно име няма да намерите освен влюбените вечно Български Богове Исус и Мария Магдалена!

МИНАМИ АСО=МаМа Иса=Мария Магдалена и Иса 

image

Сеизмологичната служба на Япония съобщава,че са регистрирани повече от 230 труса в южната част на страната за последните два дни.



Основните трусове са концентрирани в районите на Кумамато и Асо в префектура Кумамато,както и в централната част на префектура Оита. 
 

ОИТА=Диана



В град Яцуширо са избухнали пожари, много населени места остават без ток. Над 200 000 домакинства в три провинции са останали без електричество.

Ако имате роднини или познати в град Яцуширо,остров Кюшу,то съобщете му тази важна парола и мантра,с която да потърси помощ от Кръстника на града:

ЯЦУШИРО=ЦЯР ИШУО=Цар Ешуа

и му кажете да вика колкото може по–силно:

–Цар Ешуа–а–а!
Ти който си Царят и Господарят на царете и господарите,защото си Българският Всесилен и Всемогъщ Господ Бог и Властелин на Световете Отец Исус, помогни на мен и на близките ми,а аз в благодарност ще разказвам и проповядвам за Теб пред другите хора!   


Второто земетресение за последните два дена е със сила над 7,3 бала по Рихтер в петък вечерта,последвано от множество вторични трусове над 50 на брой,от които пет от тях са били с магнитуд над 5 по Рихтер. 
 
И защо това толкова,но не съвсем страшно,земетресение,е точно 7,3 бала по Рихтер, кой ли пък иска нещо да ни каже с това–дали природните сили на хаоса нещо случайно са подредили по тази степен,или някой съвсем неслучайно го е направил с тия параметри?
Да проверим чие дело е това земетресение!

Вече знаем от предните разсекретени документи,че земетресенията се произвеждат в сеизмичната работилница на титулярите на процеса–нека пак видим чрез магията на лингва анаграмирането кои са те: 
 
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария
 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО Е ДЕЛО на=на Дуло от Исуз и Матара Диана

Ето какво пише на диаграмата върху лентата на пишещия апарат на сеизмографа:

7,3 БАЛА ПО РИХТЕР=СЕДЕМ ЦЯЛО И ТРИ БАЛА ПО РИХТЕР=
Бълхари от Дуло от Богиня Матара Диана и Цар Иса

операторите на планетарната сеизмична работилница са пресметнали и произвели най–силния трус от серията трусове точно с тия параметри,за да ни напишат с тях и съобщят с кодираното чрез тия параметри послание,че авторите и операторите–господари на земетресенията,са Българите от небесното светейшество,жреците от Божия род Дуло, преминали временно в невидимо транспространствено обслужване и управление на световете и всички Божии измерения!

БОЖИИ ИЗМЕРЕНИЯ=Бог Изуж и Мария

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана

СЕИЗМОГРАФ=Бог Исуз и Мария

ЗЕМЕН ТРУС=
Исуз и Матара
 
 
Така този пореден документ ни доказва категорично,че земетресенията са изкуствено създавани и предизвиквани от Светиите специалисти в отдел "Земетресения" на Министерството на текущото поддържане на Земята и нейната околоземна звездна инфраструктура в транспространственото Правителство на Свети Павел–факт,който твърдим и в заглавието на постинга ни,че земетресенията са изкуствено създадени.

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА 
 
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от
Исуз и Богиня Диана

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ И УПРАВЛЯВАНИ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ УПРАВЛЯВАНИ от БЕЗИСТЕНА  
 
БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз
Първосвещеният Божи храм и Сътворенческо Централно командно планетарно светилище в Божия град Ямбол

image

  
Земните трусове активираха изригване на вулкана Асо,който изхвърли стълбове пепел и дим на височина 1000 метра.

Защо вулкана е кръстен Асо!
Нека остане за домашни упражнения на жречетата от предучилищната групичка.

Япония е в силно земетръсна зона с много земетредения.Най-силното от тях бе на 11 март 2011 г.с магнитуд 9 и предизвика разрушителна вълна цунами.
Загинаха 15 000 души, а над 2500 се водят за изчезнали.
В резултат на цунамито беше причинена сериозна авария на АЕЦ Фукушима 1 
 
Ето новата молитвена парола и мантра за предпазване от цунами и радиационно облъчване::

ЦУНАМИ=ТСУНАМИ=Иса и Мат 

АЕЦ ФУКУШИМА=АЕТС ФОКУШИМА=
Богиня Майка Диана и Исуш

Лесни са–научете ги и при нужда ги ползвайте.


Всички репортажи от японския остров Кюшу обобщават,че има нанесени много поражения  (Strucks)по жилищните сгради и инфрастуктурата на засегнатите райони.
Понеже репортажите са на английски език,ние ви разсекретяваме паролата за предпазване от поражения Strucks (англ) :
 
STRUCKS (поражения)=SUS TRCK=Исус Трак=Исус от Тракия=Кристос 
 


Информацията от пострадалия остров получихме чрец агенцията Mikado Shimbun:

MIKADO SHIMBUN=Богиня Майка Диана и Ешуа
 

 
Кюшу е най-южният от четирите основни острови на Япония. Има предимно планински релеф. Тук се намира Асо, най-големият активен вулкан в Япония (1592 m). Други активни вулкани са Ундзен,Кирисима, Сакурадзима.

Прекрасни и звучни имена,сега да видим истинската им сакрална етимология, съставена от Българските етимолози–кръстители,както винаги!

УНДЗЕН=Диана и Иза

КИРИСИМА=Кан (Жрец) на Иса и Мария

САКУРАДЗИМА=
Кан (Жрец) на Исуз и Мадара

Какво ще кажете–академици етимолози,как елегантно и прецизно се преподредиха на истинските си места свещените буквички от този иначе много опък и ръбат Български лингва продукт–японският език,нали!

И как всяка дума и израз заема полагащият ѝ се Божествен генезис и статут!


Кюшу означава „девет области“,ни поучават травиално и първосигнално опростачено японските етимолози,за да ни накарат пак да им кажем какво означава този топоним:

КЮШУ=
Кан (Жрец) от Ешуа

Смята се, че тук се е зародила днешната японска цивилизация. Според древните и полумитологични хроники „Коджики“ и „Нихоншоки“, императорската династия идва от о-в Кюшу. Възможно е в северната част на острова да е съществувала древната държава Яматаикоку, спомената в китайски документи от 3 век, 
 
Ето за какво иде реч в тия хроники:

КОДЖИКИ=Кан (Жреци) от Гена на Диана и Ежуа

НИХОНШОКИ=
Кан (Жреци) от Гена на Ешуа
записана е генеалогията на жреческите фамилии от гена на Исус през разпостранилият го в Япония и по света Павел–Цар Авитохол 

ЯМАТАИКОКУ=Кан (Жреци) от Майка Диана


Коджики или „Записки на древните дела“ е една от трите свещени книги за шинтоизма, заедно с „Нихоншоки“ ( Nihonshoki) и „Куджики“ (Kujiki), и е считана за най-древния писмен паметник на японската литература. Тя представлява сбор от японски митологични вярвания и исторически факти, който има за цел да проследи историята на Япония от създаването на архипелага до царуването на император Темму 
Вижте за кого свидитилстват тия древни записки:

ЗАПИСКИ за ДРЕВНИТЕ ДЕЛА=за Братя,Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуз

ЗАПИСКИ за ДРЕВНИТЕ ДЕЛА=за Братя,Кан (Жреци) от Дуло от
БЕЗИСТЕНА
 
Свещените книги на шинтоизма,което херметично учение е учението и познанието за Българските Богове и свещената генеалогия на техните потомци в Япония,хроникира и съхраняват информацията точно за Българските Богове и родословието им:

ШАНТОИЗЪМ=Изуш и Мат 

В предговора към „Коджики“, съставителят О-но Ясумаро (яп. 太安万宮, изписва се и 大安麿, Ō-no Yasumaro), посочва като година на написване 712 г. Смята се, че оригиналният текст не е открит. Най-старото известно копие е от 1372 г. и се съхранява в храма Шимпукуджи. 

ОНО ЯСУМАРО=Иса и Мария

ХРАМ на ШИМПУКУДЖИ=ХРАМ на Ежуш и Богиня Майка Диана

ХРАМ на ШИМПУКУДЖИ=ХРАМ на
Кан (Жреци) на Ежуш и Богиня Мад
 
Съставянето на писмения паметник е вдъхновено от император Темму, който разпраща хора из различните краища на страната, за да запишат устните предания на разказвачите (яп. 語り部, kataribe).  

ТЕММУ=Мама Диана=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

КАТАРИБЕ=
Братя Кан (Жреци)=Барди Кан (Жрец)
преминали в легална нелегалност Жреци и Братя от Бялото праведно Братство на Българите в условията на перманентни гонения на читавите потомци на Исус и Мария Магдалена,

Коджики се състои от три свитъка . В първия е обхваната ерата на боговете (яп. 神代, shindai) – от Сътворението до началото на управлението на легендарния първи император на Япония, Джимму (Jimmu-tennō).
Вторият обхваща управлението на император Темму (660 г. пр.н.е. – 585 г. пр.н.е.), и стига до 15-ия император, Оджин (яп. 応神天皇, Ōjin-tennō) (270-310).
Тези първи два свитъка съдържат най-вече митове и легенди без да препращат към конкретни исторически лица и събития. Третият свитък покрива времето от края на управлението на император Оджин до управлението на 33-ия император, Темму. Той съдържа основно исторически разкрази и предания, както и сведения за действителни исторически личности и събития. 

Ето Българският жречески генезис на тези действителни исторически личности:

SHINDAI (Бог)=Ешуа и Диана

ДЖИММУ=Ежуа и Диана МаМа=Ежуа и Диана  Мария Магдалена

ТЕММУ=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

ОДЖИН=
Диана и Ежуа
 

 
Същите лингва–задачки можете да решите в безкрайните сборници с нерешени задачи в Америка примерно с цялата индианска топонимия и именна система,в Австралия с местните туземци аборигени,в Африка,Азия,Европа,на полюсите и навсякъде другаде по света,където е стъпвал кръкът и Духът на Българските цивилизатори,а това е целият свят,който и затова е наш! 
 
 Демонстрирахме трансформационни процеси на преобразуване на черна енергетика и на самите смъртоносни черноенергетични събития и процеси,в положителна и животворяща енергия и процеси,със силата на Свещеното слово на Сътворенческия Български език чрез технологията и механизма на Свещения шифър,като следваме висшия Божи Сътворенчески Демиургов вселенски закон,че светът се променя първо по духовен път–сиреч Духът властва над материята и той я създава и моделира–което е указано в построението на Света още във всички стихове на глава 1 на книгата Битие на Светото писание! 

1. В начало Бог сътвори небето и земята.
2. А земята беше безвидна и пуста; тъмнина се разстилаше над бездната,
 и Дух Божий се носеше над водата.
3. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
4. Видя Бог, че светлината е добро нещо, и отдели Бог светлината от тъмнината.
5. Светлината Бог нарече ден, а тъмнината - нощ. Биде вечер, биде утро - ден един.
6. И рече Бог: да има твърд посред водата, и тя да дели вода от вода. (Тъй и стана.)
 

Сега е ваш ред да се просветите с това познание,и някой да го преведе и на джапанките– японците... 
 
image

По–късна демонстрация на тия процеси на първенство на Духа,на Святият Божи Дух,над материята и материални свят,е автентечният документ–мит,че когата преди 4000 години Богът Творец Исус при предпоследното си аватарно проявление като Orpheus,Орфеус или Иса Фер (Вер,Змей) като запеел,(Слово в задължителна песенна форма) след него тръгвали змиите,птиците,животните,хората,дърветата,скалите и планините–сиреч Исус и Неговите жреци управляват целия жив и "мъртъв" свят и всички природни процеси,с Дух,облечен в Слово,което Слово е Свещеният Сътворенчески Български език.
Вижте документът,който потвърждава думите на Пророците ни Петър Дънов и дъщеря му Ванга,че няма мъртъв свят,и че в Божият свят всичко се подчинява на Божията воля и Дух:

МЪРТЪВ СВЯТ=Богиня Матара и Бог Иса

формулата за вдъхване на живот в мъртвия свят

Земетресенията и всички други апокалиптични страшни процеси се управляват от Божиите посредници между световете–Българите Светии,по същата технология в името на Българските Богове и Святият Дух и същите пароли и формули. 

image 

Нарочно спираме вниманието ви на този видео–файл с митологичната истинска сценка и феноменен процес на управление на животинския и материалния свят от Богът Отец Исус в аватарния му образ на Орфеус преди 4000 години,за да ви покажем на най–явното место автентичният документ за херметичната хералдическа животинска календарна символика на Божия род Дуло–двата основни (от всичките 12 синонима на Змей) представители на рептилите: змията в нозете на Бога Демиург,и драконът–змей на най–близкото почетно место отдясно до Иса Вера (Змей)=Орфеус

ОРФЕУС=УСО ФЕР=
Иса Вер – Исус Змея  

Ел,Змия,Змей,Ламя,Хала,Кала,Гала,Вер,Дракон,Слав,Хидра ,Селен

Та това е Бащата и Родоначалникът на рептилите от Дуло–Б/българите,разпълзели се по целия свят за добро и за зло,които скоро ще приберем за справка и отчет в една зала,наречена съдебна, през която ще минем задължително всички,ама това е друг въпрос...  
 
СЪДЕБНА ЗАЛА на=ЗАЛА на Иса и Богиня Диана

А вие,наши деца,родители,роднини и близки Българи
емигранти по целия свят,учете нашите просветителски
лекции и особено формулите за спасение при катаклизми,
потопи и земетресения,защото много ще ви трябват скоро,и пак настоятелно ви казваме,
връщайте се в България,по–скоро!



екип на безистена  и Светии–специалисти от отдел "Земетресения",главният специалист по рекултивиране и възстановяване на Земята и природата Свети Майкъл Джаксън
 

ИСД с Любов! 
 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
18.04.2016 01:22
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7743046
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44432
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!