Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2016 20:52 - Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова–дъщерята на Георги Димитров.Връщайте се,Българи! Част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6879 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 17.04.2016 19:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да разсекретяваме основни пророчества на най–големите съвременни Пророци Дънов,Ванга,Севрюкова...,които се отнасят точно за протичащите  вече фатални епични събития и процеси в света и Европа,провеждани планово от обединената световна реакция,състояща се преобладаващо от българо–юдейски изродени династи от Дуло,единствено и основно заради и против Българите–потомствения народ на Исус и Мария Магдалена.
Пророчествата са свързани пряко и със съдбата и проблематиката на Българските емигранти и официалната и скритата (крипто) Българска диаспора,които разсекретяваме с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

В продълженията на развитието на основната ни тема ние ще публикуваме в началото отново нашата овертюрна уводна част от първия постинг.



Ванга: Учудвам се, че толкова сънародници заминават извън страната. Те след време ке се върнат отново. Тогава ке стане добре за България. Какво толкова търсят там? Няма да го намерят там. България е богатството.

Сънародниците в чужбина да почнат да се прибират обратно след 2015 г докъм 2023-2025 г.,защото после ще бъде трудно,призовавала в открит текст и в кодирано послание Слава Севрюкова–внучката на Дънов

Ванга предсказа добри времена за България!
Ще се отвори земята и ще се открие кои са Българите.

Ванга е предсказала -"Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". 
 
Ванга повтаряла, че „сега сме зле, но ще дойде един шивач и крояч, който ще оправи държавата“. 

Слава и Ванга видели в бъдещето на България руса жена, 

Учителят Петър Дънов казвал,че в бъдещето ще оцелеят хората,които са изградени от вода и дух – духовно извисените.

Преподобна Стойна казва,че река Струма ще се разшири толкова много, че Бяло море ще дойде до България.

Същото казвал и Учителя Петър Дънов – „не ходете към Бяло море, самото то ще пристигне при вас един ден“.
Истинският смисъл на пророчествата ще разсекретим сред мъртвите вълни и разнопосочните подводни течения на воплите и воя на бурното море на Българите–емигранти в чужбина и емигранти и в България.
За провокативна синергитична подложка на импресийното ни обследване ще послужи едно емблематично интернет писмо–пасквил на един българин с малко б,срамящ според преобладаващото форумно интернет мнение Божията жреческа гилдия на композиторите–Александър Кипров,и бурната коментарна реакция на Българите в България и по света,подбрана от екипа ни от различни медии,публикували пасквила.



Към всички емигранти, решили да се завърнат за постоянно!  www.budnaera.com/201502/150422242740.html#ixzz45NBYCy5C

Александър Кипров, композитор


Ако има ад на Земята, той е тук – в България…


Ако имате мечти, планове, носталгия – забравете!
Ако имате здраве – ще ви го вземат.
Ако имате пари – ще ви оберат, възможно е и да ви убият.
Ако имате носталгия – вече не е същото, и никога няма да бъде.
Ако имате надежди – ще ви ги пречупят.
Ако сте оптимисти – ще станете депресирани песимисти.
Ако имате здрави нерви – ще станете доста бързо шизофреници.
Ако имате хъс за успех – родната злоба и завист ще го прекършат.
Ако имате талант – ще го смачкат и прегазят.

Забравете химерите! България е, и ще си остане, държавата на хитреците, тарикатите, безделниците, мошениците и безинициативните хора.

Чули ли сте на слепи хора някъде да дават плесенясали храни, само защото не виждат?

Чули ли сте някъде да убиват старци, за да им вземат 50 -те стотинки от портмонето?

Чули ли сте някъде в родилни домове да бият новородени, а по шосетата да ги газят като на компютърни игрички? Що за урод трябва да си за да трепеш кучета, котки, коне – „домашни любимци“, търсещи човешка закрила, за удоволствие?

Най-боли, когато мечтите и илюзиите се разминат драстично с реалността…

Колко ли болка и разочарования трябва да преживее човек, за да стигне до тези апокалиптични заключения?

Война или земетресение ли са причината 1/3 от народа да напусне Родината?

Кой бяга от хубавото – 1/3 от един народ избяга.

А тези, които апелират към сънародниците ни емигранти да се завърнат, разполагат с пари и по 6 месеца живеят извън България.

А престъпниците и бандитите чакат да умрат и малкото останали свестни хора, за да си направят държава по собствен модел…

Ако не ми вярвате – върнете се завинаги в България!
УСПЕХ И БОГ С ВАС !!!

Александър Кипров, композитор,(чернопсихотронник) 





Българи–емигранти в чужбина и в България,чуйте прорицателските превантивни предупреждения на един Божи служител и емисар–пророк от свещената жреческа фамииля и гилдия от потомците на Исус и Мария Магдалена–елитният астролог Любомир Червенков,работещ в Австралия,и натоварен от Тях с мисията да свежда до вас Техните послания и ви буди и просвещава за истинските причини за случващото се с Българите!

България ще загине до 3 години,ако не променим курса сега!
lubomirtchervenkov.blogspot.bg/2015_07_01_archive.html


"Ако непосредствено след 10 ноември 1989 г. една голяма част от населението вярваше,че новата посока на държавата ги води към завишен просперитет,подобрено материално благосъстояние и към светло европейско бъдеще,то сега вече става все по-ясно,че пътят по който се движим води до неминуема гибел и до фактическа ликвидация на държавата България. 

А следователно след време (като логическо продължение на този процес) е планирано да се извърши и ликвидацията на всички останали етнически българи по света.
В това число влизат и всички имигранти.
Затова на всеки българин на който не му е безразлично неговото собствено физическо оцеляване,както и физическото оцеляване на неговите деца и внуци (независимо дали живее в България или е имигрант) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се включи в развиващите се в момента процеси в България.

Живеем в изключително критични времена. 
Българската държава е станала заложник на вражески сили,които бавно,постепенно и подмолно изтребват етническите българи в собствената им страна,като в същото време изселват една голяма част от останалите зад граница." 

Вижте цялата статия на посочения адрес



Ето букета от лечебни билки и отровни плевелни троскоти,заплетени с Фейсбук коментари:


Инж. Иван Дунчев за екипа на bezistena:

Абсолютни истини,написани мръснишки от един низък човек,предаващ Родината ни след като сам се е предал,за да се застрахова за предателството си!
Представител на духовната интелигенция и на Божията каста,която трябва да води и да се жертва за народа си!
Пфу!
Мерзост,като иначе фактологически верния му измекярски и предателски пасквил!
Не си идвайте в Родината си ви казва,а я оставете на мръсниците,до които духовно се срина и той!
   



Ирина Илиева Христова
Парите никъде не идват наготово. Трябва работа, а българинът не може да я намери в България. Заплащането е отвратителна подигравка с хората. Пенсии, здравеопазване , всичко е пълен колапс. Убедена съм, че ако заплатите се дигнат, хората няма да бягат навън.Не може с 400 лева в провинцията да мотивираш някой, а не може всички да се живеят в 2-3 по големи български града.
Знам че с пари само не се живее,но това е истинската причина за масовата емиграция.Никой не е емигрирал от хубаво.Но животът в чужбина не е песни и рози и тука като нямаш пари си нищо и не може да си позволиш нито свястна храна, нито да излизаш. Това навсякъде е така, не само в България и незнам защо някои си мислят че видиш ли мизерията я имало само в България. Навсякъде я има. И тука всеки гледа само дали си плащаш, останалото не е важно.Дори западният свят е доста по материалистичен и няма насищане на нищо
Често има дискриминация , особено към нас българите в последните години.През месец два статии за жестоко експлоатирани български работници.Корупция също има, но е много добре прикрита .
И тука е пълно с педофилски скандали, ,убийства и така нататък.Спомнете си за корупционните скандали около бившия немски канцлер и стотици такива в Испания и Италия.
Емиграция винаги е имало и ще има, една Италия след края на ВСВ се опразва към Щатите. Това е нормален процес и исконно човешко право да се търси щастие, работа и просперитет, независимо на каква цена, дори ако това трябва да е в чужбина. Не осъждам нито тези , които са решили да останат, нито тези които са емигрирали.И на едните и на другите не им е лесно. Но няма смисъл да се делим. Докато всеки не си зададе въпроса "Какво направих или мога да направя за Родината си за да подобря по някакъв начин нещата"няма оправия. Трябва да се работи за обща кауза, а не за лично облагодетелстване и личният пример е най важен.Но първо трябва да се изберат свестни политици,които наистина да милеят за страната си.И незнам защо постоянно политиците са ни виновни. Абе хора същите тези са избрани от всички нас, не е дошъл Папата и ги е назначил!Явно сме си ги заслужили.За мен страната България е кораб без капитан и то потъващ,който всички напускат .Мисля че след 45г.комунизъм, който нанесе непоправими щети, ние все още не можем да погледнем реалността в очите. Но това е и вид катарзис, аз съм убедена че България ще се оправи един ден. Въпросът е кога.Иначе всеки си има глава на раменете и преценява какво да прави с живота си.Дали да останеш в България или да емигрираш е личен избор.


Hristo Chernev 
На който не му харесва - терминал 2 е отворен. Аман от мрънкащи композитори, артисти и всякакви други лигави персони. Ей заради такива като вас нещата са така.
Стойте си в чужбината - тук такива не ни трябват !


Stoyan Kolev 
На Бойко,свинята Пеевски..Винетката...Местан...Барека и кукувицата Болен Лидеров..им трябват хора точно като теб и вас.
Пушечно месо за след изборите. 
 

tanas Ivanov
Какво е пушил авторът?
 

Валери Петров 
Ако всички мислят като вас господин Кипров няма да сьществува такава дьржава за мен определено да ви кажа вие сте много тьпо парче което посдтоянно мрьнка и се оплаква нямаме нужда от паразити и мьрзели които да дават сьвети на хората независимо дали са отиващи си, или заврьщащи се те са достатьчно интелегентни да си преценят сами вашите сьвети не са безполезни а направо са преднамерени и явно анти бьлгарски ....Дано сте ме разбрали правилно ..!



bezistena :

все едно през турско всички да бяха избягали от България и оставили Родината на турците!


Което сега целят и реализират с всички средства и турците,и юдеите,и всички съюзени заговорници в последния кръстоносен поход срещу Българите–Свещеният Божи народ 




Petar Dimitrov 
Takav genocit srewty balgarskia narod ne e imalo I prez tyrsko robstvo


Мирослав Стоянов 
Няма с какво да се гордея,че съм българин
Българина е много смел на маса,след втората ракия става революционер.Като изтрезнее на другия ден,кротко навел главица отива да бачка за 300лв и само цъка ядосано с език за тежкия живот и псува на ум управници и политици.Не ми дреме вече за тази държава,ако мога бих си сменил гражданството.

Мирославе,глей сега,както казваме ние по тарикатски в Ямбол,как ще ще почне да ти дреме вече все повече и повече:

НЕ МИ ДРЕМЕ ВЕЧЕ=НЕ МИ ДРЕМЕ ВЕТШЕ=Богиня Диана Мат Мария и Ешуа

–Не ти дреме вече,а!


Stoyan Kolev
Аз вече го смених.


Gergana Parvanova 
Много депресиран, разочарован човек е написал статията. Къде избиват деца в училище? Къде избиха деца на лагер? В Италия, във Франция крадат чанти по улицата.... Навсякъде има измет и свестни хора. Ние останалите тук не всички сме престъпници, крадци, изнасилвачи. Всеки трябва да намери своето място стига да не е мързелив.
 
 
onislav Georgiev 
Българина е едно мързеливо"мрънкало" , без дисциплина !!! Супер си е страната / не държавата/ , но трябва всеки да си гледа работата и да се развива в сфера която е разбира !!!! Защо бачкаме "като"хората навън от БГ , а в БГ не и на повече от една работа wink emoticon !!!! Защо там
работим добре но най неплатената работа- примерно германец не се хваща на работа под 2400-2500EU на месец нали, а ти бачкай като вол за 8,50EU на час от 03. 2015 г. И един най прост въпрос към Емигранти - липсвали ви усмивката на детето ви което расте без вас , липсвали ви баничката с боза или айран, домашната баница , мусаката ....../бил съм емигрант/!!! Да работя сега в БГ но вадя наполовина от това в чужбина , но съм си тук и смятам че това по хубаво от Дома Няма !!!!! Където и да си Си Оставащ Емигрант /циганин както ни смятат повечето в EU заради проститутките ни, просяците ни и крадлите ни/. Обичам си България и тук ще умра , а не там където никой и никога не ще ме помни даже - а ще кажи ония Българин ли !!!! Така мисля и си е Мое Мнение !!!!! п.п. никой не задължавам да го чете wink emoticon


Stoyan Kolev 
Хубаво.
Радвам се че ти харесва.
Но кеф ли ти е,да влагаш за Тиквата,Пеевски,Местан,Винетката,Барека..?
Аз имам страшни морално устои и принципи.
Например нито веднъж не съм дал и лев дори на мутри по хотели по черно море.
Почиваме в частни къщи.
Принципи!


Nadezhda Zidarova
Не съм съгласна.Аз и приятелят сме живели 17год навънка и се прибрахме преди 2год.Не съжалявам в никакъв случай,да има неуредици,но къде ли ги мяма.Държават това сме ние,всичко зависи от самите нас.Вярвам,че нещата ще се оправят


Rosica Peshina 
Всеки човек може и трябва да мисли и да следва своята гледна точка.Не смятам,че имаме право да съветваме и даваме алтернативи на един или друг.Всеки сам прави своя избор, но едно е вярно-никак не е лесно нито на заминаващите,нито на оставащите.И едните и другите очакваме промяна,но за жалост тя все не се случва.


Васил Балевски
А НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ КОШЕР, КОЙТО ДА Е ОЦЕЛЯЛ САМО СЪС СТЪРШЕЛИТЕ СИ!??


Maria Na · Mezdra
V koshera ostavat tarteite a pchelite praviat vsichko drugo


Galina Grozeva
Доста пресолено , в цял свят има мошеници и престъпници просто сме малка държава и се разчува навсякъде и то бързо. Моята България е моя дом мойта крепост .
Където и да отидат българите те завинаги ще си останат емигранти.



катя кънчева
Виждам тук сте все умни хора!Дайте съвет как да живея така че да се чувствам човешки!Инвалид съм на количка,280лв. пенсия ,няма шанс за личен асистент.Налага се да отида на лекар-как? С кого?С какво? Трябват ми лекарства,хляб ,ако щете салам щото нали съм куче поне това ми се полага ?Мале, пази боже да ми се прииска разходка(ТО КУЧЕТАТА ГИ ИЗВЕЖДАТ ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН АМА НЕЙСЕ АЗ НАЛИ СИ ПИКАЯ ВЪТРЕ)За други неща дето ми се искат няма нужда да споменавам,няма смисъл.Ето това ви очаква ако живеете в милата родина,Хич и не си фантазирайте че ще ви се размине!


Sunan Nehatov Muradov
Ima i po lo6i mesta, Siriq, Afganistan, Meksiko i tn...


Stoian Stoianov
глупости на таркалета. Бягай от тук като не можеш да се справиш ...
 

Ivelin Neykov 
Този който е написал статията да не се има за Българин.Как може да предава на хората толкова негативни и лоши чувства за родината ни .Не ти не си Българин ти си някаква подлога и дупедавец ,подвий опашковец
Какво искаш да кажеш със статията си ? повече да не се връщаме в родината ни или тия,които са там да я напуснат завинаги!
Писна ми от такива депресирани негативно настроени идиоти ,които се мъчат да настройват българите против собствената си държава


Iliya Grozdanov 
Всеки е свободен да си тръгне или да се върне. Изложеното от автора е доста пресилено и подсолено със сериозна нотка моментна емоция. Като бивш имигрант върнал се преди цели 8 години не мога да се съглася. Не казвам, че нещата са розови, но определено има възможности и те са много повече от "навън". Минуси и плюсове има и в двете посоки и изборът винаги е строго личен и не може да се генерализира защото в крайна сметка страната е това, което си я направим самите ние и колкото повече хора излизат и се връщат, толкова по-бързо нещата ще се вкарат в някакъв ред.


Илия Христов
глупости на търкалета , имаме мухльо за президент които е американска и най вече заедно с партийката си герб - турски подлоги които продадоха цялата държава. Откраднаха 5 милиарда с КТБ , изтеглиха си 16 милиарда и всяка сфера от военните до здравеопазването е корупционна схема , колкото и да работиш и да се стремиш да оправиш нещо в държавата то ще бъде унищожено за секунда от тези продажници. ако толкова искаш да оправиш България и си такъв патриот , вземи ак 47 и убий една дузина от тях , всичко друго е празна приказка.


Tatyana Midili 
Илия Христов Откога насилието е отговор ? Много е лесно да се говори с изтъркани фрази без доказателства . Нали за това ДПС са в парламента сега , защото са им подлоги ???? Време е да започнем да мислим самостоятелно и специално млади хора като вас .


Iliya Grozdanov 
Илия Христов Адаш, виждам, че си намерил решение на проблемите в държавата. Остава да си намериш и мъжкото достойнство за до приведеш в изпълнение. Ама действията май са малко по-трудни от празните приказки по форуми
 

Dimitar Angelov · Работи в Lucena, Spain
Много жалко-нямам думи


Petq Koleva
Ами оправяй я,ти какво чакаш тогава? Или и ти си от хората които много милеят за държавата,а може и си от тези които ще кажат,че ако му предложат работа в друга държава за много пари,ще каже не я искам,защото ми харесва да работя за 500лв. в мизерията...Да бе да!


Мирослав Любенов · Висше училище по сигурност и икономика - ВУСИ, бивше КИА
Petq Koleva За теб, ако мизерията е да съм близо до семейството и до хората на които бих помогнал безвъзмездно, както и те на мен - Твърдо за! 
Да! Много милея за държавата и не бих отказал по-висока заплата, но аз вече работя по въпроса да живея тук и да вземам заплата от чуждестранни компании (софтуер пиша).
И ми се струва, че ти си от хората които не искат да видят хубавото (не казвам да си сляпа за кофти нещата!)... Явно не искаш по-добра България... цитирам те "Ами оправяй я,ти"


Пешо Кузманов · University of Oxford
За да кажеш че в чужбина се живее нормално, трябва да си ненормален! Парите стигат за всичко и може дори да се спестява да, но всичко останало е ЛАЙНА и така наречения живот, по никой начин не може да се нарече нормален. Нямам търпение да дойде деня да си се прибера в България. Щом ,а вас скъпи ми еничари парите са всичко, стойте си в чужбина и ро увайте на по-малко грамотни от вас и незнаещи как се живее.


Daniela Papastylianou
Г-н Кузманов ,
Ако Вие сте недоволен от живота си в чужбина,не означава,че за всички е така.Всеки сам си прави живота!


Boris Dimitrov 
По-спокойно с тона!!! Ако ти си еничарин , ние останалите,които си вадим честно хляба, па било то и в чужда държава, не сме! Така, че що не се разкараш??? Кавал!


Nora Ivanova 
Е с такива мисли трудно се живее камо ли да се твори. Хубаво е че не всички мислят така и работят с обич и оптимизам за доброто. да се приказва е лесно,но...България след няколко години ще се оправи и всички избягали по добре да не се връщате стойте си в чужбина като дърво без корен.
Липсва ти самосъзнание за чест родова и за дълг.
Бъди щастлива там където си.


Milko Dimov
Човекът е създаден с уникалната природна с0пособност-ДА МИСЛИ. Всеки употребява това качество според капацитета му строго индивидуално. От тул стигаме до елементарното заключение,че всеки има право на лично мнение.А относно употребата на "учтива форма в Българският език"-съществува GOOGLE. Прекрасно са го обяснили водещи българисти. Най-тъпият ми спомен от ученическите ми години е опита за създаване на "всестранно развита личност". Затова умните хора ползват справочници и документи, а сега вече е елементарно да се допускат грешки.


Martin Ivanov
Поредната статия като някаква злокобна мантра целяща да обезкуражи българина, че от него (обикновенния човек) нищо не зависи.
Докато вайкащите се имат превес пред действащите, тази матра все ще си се пее, че и композитори ще я пренаписват. Стига оплакване, повече вяра и смелост!!!


Krasi Pori ·
prav si..mnogo si prav....zalivai se s Benzin i se pali...sega tova e moderno v BG ....nari4at go vjara,smelost i nacionalna gordost !!!


Irena Nacheva 
Живата истина, по точно и конкретно неможе да се каже.... Колкото и да си мислим че нещата са се подобрили защото ни се иска да е така и да си бъдем в родината, просто реалността е друга, много жалко....


Hristina Slavcheva
Не оправдавам напускането на страната, оправдавайки се с всички тези изброени случаи. Къде ли ги няма , да не говорим на някои места в какви размери са и далеч по-отвратителни от тези! За мен да избягаш и плюеш по родината си е не по-малък грях от изброените! Да спасяваш собствената си кожа поединично, а да оставиш роднини и близки да се справят сами и да те мислят е не по-малка инквизиция. И не само това да ги наречеш крадци ,убийци и престъпници / наричайки Бг страна на всички тези определения/само защото са си останали тук е меко казано необмислено! 


Maria Na 
Nisto ne se sluchva bez bojiata volia.
Na edni e pisano da tragnat na drugi da ostanat. Vajnoto e da si pomagame i obichame koi s kakvoto moje. Zlobata i gordostta ne slujat na dobroto .


Hristina Slavcheva 
Maria Na Раждането и смъртта са божия воля, всичко останало е лична воля.Бог изпраща изпитания, но решенията как ще постъпим ги вземаме ние. Както има една приказка - внимавай какво си пожелаваш. Това "така е писано" или "така ти е писано" е много добро оправдание за взето решение! Добре, че Бог е над нас и той най-добре вижда кой какво и как прави.

ПИСАНО ТИ Е от=от Бог Иса и Диана=от Богиня Диана и Иса


Maria Na · Mezdra
Pak kazvam vsichko e Bojia volia ne pojelania. Pisano e nisto ne stava bez Bojiata volia

МЕЗДРА=
Мадара и Иза


Todor Kertev 
Композиторе, ако по цял свят хората разсъждаваха като Вас, нямаше да има от къде да композирате глупости!!!
Никоя "уредена, бяла, цивилизована и т.н." чужбина не е паднала от небето, хората са се борили, трудили и проливали кръв, за да я направят такава, каквато на Вас в момента Ви харесва да отидете на готово!!!
Така че тия съчинения си ги навийте на фунийка и си ги заврете в композицията!!!
Който няма сила и воля да се бори за живота и държавата си, не ги заслужава!!! България над всичко!!!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=Бокиня Диана и Исуш Българина

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИЯ на Бокиня Диана и Исуш 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=БЪЛГАРИЯ на
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш–България на праведните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена,Които идват да установят Царството и Империята на Любовта,Братството и Мира на Всемирното Бяло Братство по целия свят! 
 
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя на Бог Исус и Богиня Диана Мария

ИМПЕРИЯ НА ЛЮБОВ БРАТСТВО И МИР=ИМПЕРИЯ на
Братята от Павел на Бог Иса и Мария–
Свещената Българска империя на генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена през генеалогията на Първородният им син Павел


Stefka Kitanova 
Много вярно,много тъжно...много жалко


Nataliya Bulova 
Ето как интернетa възпитава децата и внуците ни на родолюбие...по този начин помагате на тези,коитo съсипват страната ни и ни прогонват навън.
Аз работя в чужбина,за да помогна на децата cи да преодолеят трудните времена и да преживеят тук,в родния дом кризата,а не да скитат по света.
От Родината по-хубаво няма,камъкът тежи на мястотo си.


Spaska Koeberle 
Mnogo to4no jasno konkretno i tragi4no kazano no sa6nosta na towa iskazwane e iskrenna ....Za goljamo sazalenie e to4no taka.Prosto njama po istinsko ot towa kakvo drygo da dobawja


Геновева Лесичкова 
Когато нас ни подгониха.къде бяхте вие ""братя""Българи? И сега вие нищо не правите.а ние да ви помагаме.което няма нищо общо с родолюбието.а със самоуважението!


Mario Despodov
Пълни глупости !! Като че ли това не се случва в чужбина


Sesil Hьseyin
Държава,която упражнява абсолютен геноцид върху гражданите си!

АБСОЛЮТЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ=ВЪРХУ Гена на Богиня Диана и Исуц от Дуло
АБСОЛЮТЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ=ВЪРХУ Гена на Дуло от БЕЦИСТЕНА

перманентен 1500 годишен свиреп геноцид върху праведните и читави жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния свещен род,родени и отглеждани на Безистена–Първосвещения Божи храм в Ямбол=ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен 



Ivу Dн
За такива като вас, г-н Кипров, наистина няма място в България и по-добре че сте напуснали. Живейте си илюзорно в чужбина, така или иначе по никакъв начин не бихте допринесли за каквато и да е положителна промяна в родината с това си песимистично настроение.
Моля, изразявайте песимизма си в музикалното си творчеството, а не с писане, и особено не по адрес на държавата с над 1300 история, която сигурно наричата презрително "родина", която просто в момента е изпаднала в дълбока криза и има нужда от действия, а не писане... 
Със сигурност има нужда и от музика, но затова си имаме и добри композитори, които решиха да си останат в "мизерията" и "абсурда".


Krasi Pori 
eto oshte edin s pozarnikarski mantalitet koito diktuva za koi ima mjasto v BG i za koi njama...! kakto po gore spomenah zalivai se s benzin i gordo se zapali..


Snejina Shumanova
Аз пък се чудя, като според Вас всички в България са "хитреците, тарикатите, безделниците, мошениците и безинициативните хора" къде в тази схема да подредя мноооого готини хора от България, които познавам, мои приятели, приятели на дъщеря ми , приятели на приятели и децата им.Всички те МОГАТ да заминат от тук.На някои им е трудно, някои ще заминат, но част от тях нямат причина.Цяла западна Европа е вече смесица от нации, етноси, не само българи се местят да живеят там.Други континенти не съм видяла с очите си, затова твърдя за Европа само.И това ще стане.Има истина в написаното по-горе, но не е цялата...От злоба полза няма.


Giulia D. Stewart ·New Zealand
Във въображението ти, защото те са само там.

Вижте и познайте,в кои е въображението ми:

ВЪОБРАЖЕНИЕТО МИ Е в=в Бог Ежуа и Богиня Матара

САМО ТАМ СА=
Исус и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена


Виктория Колева 
Всеки човек е отговорен за това,което оставя след себе си!!Вие това ли оставяте??Някаква тъжна музичка, две-три проляти сълзички и малко сополки и доза отчаяние,която прехвърляте и на другите?!?!
И това ми било мъж...



Stefania Popova
Taka e....no ako vsi4ki se obedinim, mojem da promenim mnogo nesha....


 neta Borisova 
Аз не мисля,че някой от нас(имайки в предвид хората които се спасихме от безработицата като напуснахме родината си)смята,че България не е една от най-красивите места в света!!!Никой не казва,че това не е нашата родина,мястото където сме родени и израснали!!!Носталгията е голяма!!!
Аз не съм се отрекла от България като моя родина,а от България като държава в която може да се живее спокойно и да имаш бъдеще за себе си и за децата ни!!!
Всички сме горди с нашата история ,но аз не се гордея с нашите управляващи и с България такава каквато е сега!!
!



Дани Панкина · Medical University of Sofia
Това е същото, като да кажете, "аз харесвам душата си, но това грешно тяло не го искам".Ами, вземете и оправете"това грешно тяло".Тое едно с душата


Stoyanka Kichukova
Дани Панкина , не е същото изобщо. Ако родината не иска да бъде оправена, най-логичният избор е да я напуснеш. Ще ти дам простичък пример, надявам се да го разбереш - Все едно да стоя в една стая с пет същества, като теб, да не ми харесва, да се опитам да ви обясня как изглеждат нещата, но вие да си тропате с крак, защото сте мнозинство...Ами съжалявам, но не съм мазохист! Живейте си във вашия си свят и продължавайте да сте коне с капаци, щом така ви харесва! И без псевдо патос, моля!

ПАТОС=
Богиня Диана и Иса
възвишена изява на чувства към Богиня Диана–Мария Магдалена, и Исус

 

Nadia Davidkova · Housekeeping (hotel) на Ibis London City
Да не мислите че е само в България....навсякъде е така,но обнадеждени за по-добър живот виждаме само розовото в чуждите страни.


ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ с=с Братя от Богиня Диана и Бог Исуж
с праведните потомци на Исус и Мария Магдалена от Всемирното Бяло Братство


Giulia D. Stewart New Zealand
Бях решила да се завърна за постоянно...но преди да го направя, за мое щастие се случи това, което автора описва, и то само от ежедневните ми контакти с българи във връзка с мой проект.
Имах надежди - пречупиха ги.
Бях оптимистка – станах депресирана песимистка.
Имах здрави нерви – осъзнах, че няма да издържат.
Имах хъс за успех- родната злоба и завист гo прекършиха.
"Забравете химерите! България е, и ще си остане, държавата на хитреците, тарикатите, безделниците, мошениците и безинициативните хора."
Химерите ги забравих. Припомних си защо се махнах и заселих толкова далече.


Tuni Hairedinov 
Kofti ...a i komentarite sa seriozni , koeto pokazva ,4e ni puka za Gadnata Bulgaria... amin


Martina Troeva
Не че нещо,но аз съм в Англия с цялото си семейство,включващо мен,съпругът ми и двете ми малки дечица.НЕ ИСКАМ да се връщам в България защото в родината ни е трудно дори за сам човек да оцелее а какво остава за четиричленно семейство.
Така че моля ви спестете си патриотизма и погледнете реалността в очите-нашата държава я няма вече,такава каквато е била.Миналото е мъртво и по-добре го погребете заедно с всяка надежда за оправяне.
От моята така наречена родина не съм видяла хубаво,а и едва ли мога да очаквам за в бъдеще-ЦАРИ корупция,беззаконие и най-лошото-типичен селски манталитет.Защо да се връщам?За едната гордост?Да гледам как децата ми забравят какво е искрена усмивка и отрупана маса?
БЛАГОДАРЯ ТИ РОДИНО,че пропъди мен и децата ми в чужбина и най-вероятно това е и ще бъде единственото,за което да ти благодаря от цялото си сърце

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ на=БЛАГОДАРЯ на
Богиня Диана и Цар Бог Исус

Boris Dimitrov · 
Съгласен съм, Мартина! Аз също съм в Англия, по-точно в Лондон от 7 години, поради същите причини! Тук са жена ми, синът ни и брат ми с неговото семейство !
За връщане в България, при наглите мошеници, мафиоти и дупедавци,дума не може да става! А,че има винаги начин да живееш като нормален човек в хубав квартал и в хубава къща, затова спор няма! Ние сме в 4 зона,Ред Бридж и си живеем заедно в прекрасна къща!

–Ало–о–о,Борко,викаш че дума не може и да става за връщане в България ли?
Я гледай сега,Кои ще те накарат да се върнеш без да те питат въобще искаш или не искаш,пък ти си купи една по–голяма надуваема лодка за преплуването на Ламанша... 
 
ДУМА НЕ МОЖЕ И ДА СТАВА за=
за Тати Исуж и Богиня Диана МаМа–
дума не може и да става уж на Българските Богове,пък Те във всички думи и навсякъде наоколо нас!

Ето и молитвените пароли за връзка с Боговете ни и Техните светейши служители на това место,за да ги викате на помощ,когато почне да се пълни с вода препълнената ви лодка–и въобще когато почне да потъва житейската ви лодка!
И да ползваш тия повиквателни пароли,защото колкото и да викаш  "Исусе–е–е!", "Богородице–е–е!" и други официални канонични мантри и вопли към Бог Господ Бог Исус и Мария,щом си вече посветен с познанието за Истинките Богове,Те повече няма да те чуват колкото и да се тръшкаш и лазиш по земята в разкаяние и викаш към Тях със старите пароли и ги търсиш на стария адрес!

ЛАМАНШ=ЛАМА Ш=Ламя Ешуа=Ешуа Ламя

ЛАМАНШ=ШАЛАМАН (Соломон)=ША ЛАМА=Ешуа Ламя

където Ламя е един от 12–те синонима на Змия,Змей...,херметичният хералдически животински календарен символ на жреческата рептилка династия Дуло от Древно–Българския календар,състояща се само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,които завеждат тракийските племена на острова и дават името на пролива,щамповано с техния неизтриваем печат


В Българската лингва–съкровищница на херметичния Български жречески латински език,Българските Кръстници са сложили за име на пролива звучните анаграмни комбинации от първоразрядни Божии и техни титули –Oceanus Britannicus и Мare Britannicum,които с нетърпение дочакаха освобождаването си от решетките на лингва–магията:
Вижте Кръстниците на пролива и Жреците–водачи на тракийските келтски племена,разселвани от тях в тази част на света:

Oceanus Britannicus=Кан (Жреци) на Цар Исус и Богиня Диана

Мare Britannicum=
Кан (Жреци) на Богиня Матара Мария


Georgi Penev 
Троева, аз съм от 15 г в Лондон и мога да ви уверя, че там стават още по-големи престъпления и гнусотии! Знам как гледат на нас, винаги ще си останем " fucking foreigners" за тях!!!



Sergei Frank · Ateendant/Rosenborg slot на Rosenborg Slot
Тази песен се пее от 40 години . Живейте там където се чувствате добре. Имате една родина , не можете да я забравите.


Hristina Tsankova
Чета коментарите и се чудя ,каква злоба витае между българи в чужбина и такива в родината .Разединени ,изгубили. Много морални ценности ,мрънкащи и оплакващи се ! Все някой ни е виновен ! Даже сме станали и мързеливи !Еее как ще си оправим държавата ,никак! То няма такава ,а само територия за съжаление !!!


Yovko Doitchinov 
Чужденци управляват страната ни.Управниците ни са продажни или ги държат с нещо , и в двата случая са изменници.Няма справедлевост и не се вижда и някакво желание за тотална промяна.
Ние не сме глупави.Ние виждаме всичко.Ние се научихме да разчитаме манипулациите ВИ.Ние търпим.Ние сме разочаровани от политиеските партии,защитаващи собствени икономически цели а не обобщонародни.
Ние Ви наблюдаваме.Ние няма да позволим да изчезнем от лицето на земята.
Ние-Народът на България.


Василена Яйджиева
Грозната истина!

Нека сега заедно с нашите вече просветени Братя и Сестри Българи да направим прекрасното показно упражнение  на открития урок на тема "трансформиране на черната смъртоносна словесна енергетика в положителна животодаряваща и живототворяща",и от грозната истина да сътворим прекрасната истина на Божието Познание,към което от хиляди години и векове се стремят всички прогресивни светли човешки Души и Умове на човечеството,всички до един които са от Свещения Български Божествен феноменен жречески род Дуло! 

ГРОЗНАТА ИСТИНА=
Диана и Исуз от Трагия=Диана и Гристоз=Диана и Христос

поуката от открития урок и показното упражнение по "трансформация на..." е,че и най–грозната и страшна истина и апокалиптично представяща ни се действителност ние можем по духовен път–сиреч с помощта на Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена,да променим по свръхестествен чудодеен начин по така демонстрираната формула и вълшебна технология.
Какъв е механизмът на същинската транформация и как стават трансформационните процеси,е вече проблем на изпълнителите–Божиите упълномощени посредници Светии и техните екипи със свръхестествени способности,които сме задействали с входящите пароли. 

Ще разсекретим обезателно и две спуснати прекрасни словесни комбинации–СТРЕМЯТ СЕ към,СТРЕМЕЖ към и точното съдържание на прилагателното БОЖЕСТВЕНИ

СТРЕМЯТ СЕ към=към Исус и Матара Диана

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара

БОЖЕСТВЕНИ=Бог Исуж и Богиня Диана
сакралното семантично разшифроване на това висше свещено понятие ни показва категорично,че това прилагателно име е съставено от Първосвещените имена на Боговете Демиурзи и винаги при употребата му знайте категорично,че всички думи и понятия дефинирани с него,указват Божественият произход на субекта или обекта и самите Богове!


Yordanka Ivanova Popova
Много песимистично, малко повече вяра......


Toni Delchev · Haskovo, Bulgaria
Какъв изрод трябва да си да напишеш това! 




В нашите просветителски статии и лабораторни експериментални занятия на живо със живото Божие вълшебно слово,ние ви разкриваме,че всички пророчества на пророците,които са посредниците на Боговете ни с човеците,са задължително в засекретена форма,кодирани със Свещения шифър.
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие,процес,тема и проблем,които винаги се дават за доброто на човека и хората,но при които винаги има два възможни варианта–на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях,като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни,имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър,и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
 Примерно ако правият текст на пророчеството вещае земетресение,смърт или примерно потоп на Земята и конкретно Америка ще потъне,или България ще бъде залята от морето,дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни,кодирани в апокалиптичната терминология,и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи,което съответства на неразбираемото досега Божие указание,че светът се променя първо по духовен път–сиреч Духът властва над материята и той я създава и моделира !

СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ от=от
Бог Исус и Богиня Диана Мария 

Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най–прекрасни!

ИДВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ (о,ужас!)=ИДВА Исуз и Матара (о,колко е прекрасно!)

ИДВА СМЪРТ=ИДВА Иса и Матара=Иса и Богиня Матара Диана  

ИДВА ПОТОП НА ЗЕМЯТА=ИДВА Бог Иза и Богиня Мат Диана

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ
в/от=в/от Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана Мария
Америка ще бъде залята от Божиите жреци–светии от Всемирното Бяло Братство и ще премине в тяхно управление и владение

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ МОРЕТО=ОТ
Българи от Дуло на Изуш и Богиня Матара Диана

Които всички страшни апокалиптични прорицания,вече дешифрирани и разсекретени, ние изпращаме в лично общение в свободна неклиширана и нестандартна  форма с Исус и Мария и Техните служители–Светии,на познатия вече адрес с разсекретените пароли.

Колко е прекрасно,нали!



Ето и продължението на разсекретените пророчества на потомците на Васил Левски от сина му Петър Дънов: 

Голямата Българска пророчица Слава Севрюкова прорицава
(което означава че свежда до знанието на хората Божият план по някаква тема),
че сънародниците ни в чужбина трябва да почнат да се прибират обратно след 2015 г докъм 2023 – 2025 г.,защото после ще бъде трудно и невъзможно вече,и ги призовава в открит текст и в кодирано послание,да започнат масово да се връщат в България, 
защото започват едни световни катаклизми,при които хората ще оцелеят само по високите места!
Разсекретяваме първо кои са спасителните високи места,които в правия текст и смисъл на пророчеството водят непосветените задължително към апокалиптични наводнения на континентите:

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО
с/чрез Бок Исус и Богиня Мат Диана

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО
с/чрез Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Мат Диана
чрез водителството на Българите от феноменната жреческа каста на Исус и Мария Магдалена,които сме Всемирното Бяло Братство

МАСОВО ВРЪЩАНЕ
към=МАСОВО ВРЪШТАНЕ към=към Богиня Матара и Бог Исуш 

Ето датната анаграмна комбинация,която определя времевите параметри за завръщането на Българските емигранти,какво ни казва разшифрована:

ДА СЕ ПРИБИРАТ ОБРАТНО СЛЕД ДВЕ И ПЕТНАДЕСЕТА=
ДА СЕ
 ПРИБИРАТ Братята от Дуло на Богиня Диана и Бог Тати Исус

Която Божия заповед повелява тия Българи–емигранти по целия свят,които са от свещения Божи род Дуло на Всемогъщите Български Богове Отец ни Исус и Майка Мария Магдалена,и разберат Тяхната заповед да се завръщат скоропостижно в България,предадена и разсекретена чрез блога ни,да тръгват без да се маят много–много и се завърнат за постоянно в Родината ни!
Чуйте как плаче и трепери гласът на песенната дива и жрица Глория,когато пее на вас: 

–Елате в България!Върнете се Българи!

ПЕСЕННА ДИВА ЖРИЦА=ЖРИЦА на Бог Иса и Богиня Диана

Ще се върнете,бъдете сигурни,защото освен,че всичко,което Боговете ни прорицават, сиреч заповядват,то става,но защото и вие почти всички сте от този преследван свещен Божи род,от който са и мрънкащите сега "невъзвръщенци",че няма при никаккъв случай да се върнат!
Ще се върнете!
Връщайте се!
   
 
ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ=ШТЕ СЕ ВЪРНЕТЕ=Братя от Исуш и Диана

ВРЪЩАЙТЕ СЕ=ВРЪШТАЙТЕ СЕ=
Братя от Исуш и Диана

Голямо чудо и вълшебство е Свещеният Български Сътворенчески Божи език,нали!
 
Ще се върнете в България скоропостижно,защото Божият Син,Спасителят ще се завърне и той скоропостижно и точно на време,за да спаси народа си Български Божи и света!

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СКОРОПОСТИЖНО=ЩЕ СЕ ВЪРНЕ Сина на Бог Исуж от Тракия
 
ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ТОЧНО НА ВРЕМЕ=ЩЕ СЕ ВЪРНАТ Ешуа и Богиня Матара 
 
ЗА ДА СПАСИ=Сина на Богиня Диана и Исуз

ЗА ДА НИ СПАСИ=Сина от ПЕЗИСДЕНА=Сина от БЕЗИСТЕНА

Спасителят от жреческия род на Първосвещения Божи храм Безистен в Ямбол 
 
СПАСИ СВЕТА=Сина на Бог Исус и Богиня Диана

Какво ще кажете,академични етимолози и лингва–разбирачи,може ли да възникне "ей–така " случайно от само себе си този и всички други сложносъставни изрази,или могат да бъдат съставени само на прецизен свръхмодерен на милиони години компютър по заложената в програмата му Свещена матрица от имената и титулите на Българските Богове–Демиурзи!

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса  

ДЕМИУРЗИ=
Диана Мария и Иза=Мадара и Иза




Слава Севрюкова е Българска ясновидка,прочут феномен с изобилна информация за нея в Нета

БЪЛГАРСКА ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Бокиня Диана и Исус Българина 
 
Ванга признала:"Слава Севрюкова е три пъти по-силна от мен",което означава в превод:

СЛАВА Е ТРИ ПЪТИ ПО–СИЛНА ОТ МЕН=СЛАВА е от Дуло на Бог Иса и Богиня Матара Диана 

Феноменалната Слава е била категорична,че когато минат 14 правителства от началото на промяната, начело на България ще застане велик държавник.
Той е прероденият цар Давид.Когато ясновидката прави това прозрение, тя обяснява,че детето е вече родено и е седем годишно

Пророчеството "да минат 14 правителства" означава:

ДА МИНАТ ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ПРАВИТЕЛСТВА=
ДА МИНАТ ПРАВИТЕЛСТВА от Друиди от Исуш и Диана

да свърши властта на друидите от изродената жреческа каста Дуло на Исус и Мария,и ще започне управлението на праведните Божии потомци от долното пророчество:

ПРАВИТЕЛСТВА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРОМЯНАТА=
ПРАВИТЕЛСТВА от
Дуло на Ешуа и Богиня Матара

Вижте и какъв ще бъде великият държавник,който ще управлява тогава България:

ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК=Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ежуа Българина 
 
Дойде времето да разкрием и кой е този библейски еврейски цар Давид,от чийто род щял да бъде и великият държавник на Българския род и държава!

Разшифровката на името и самоличността на евреина Давид от неговия официален профил на Български език във Божият Фейсбук–Билията,ни води до един анонимен безродствен и безадресен Бог Отец:

ДАВИД=Бог Тати=Дядо Бог (Дядо Боже),

или при някакъв също толкова анонимен негов потомък:

ДАВИД=Дете на Бог

С тия параметри ходи ги търси и двамата,ако си нямаш работа!
Я обаче да ги потърсим с помощта на най–учения еталонен академичен език–латинския!
Там ясно е записано,че David е Davidus!
Няма да казваме подходящото за случая :"А сега,де!",защото отлично знаем от предни наши разследвания,защо преводачите при транслирането от секретните древно–Български херметични жречески лингва трезори–гръцки и латински езици,на Български, винаги "нехайно и случайно" и напълно неаргументирано,изтърват съскащия змийски звук С от думите!
За да не познаем в него ние Българите Иса,Исус! 
   
И ето кой е Давид,който е Давидус:

ДАВИДУС=Бог Тати Иса

ДАВИДУС=Дете на Бог Иса

династичен потомък на Българският Бог Отец Исус,логично като Него Българин.
Това е разсекретеното досие на поредният Български Патриарх и Духовен водач на елитното във всички полюси + и тракийско племе евреи=вери=вер=змей.

Та това каза Слава–че великият държавник на Българите ще бъде от рода на Цар Давид–сиреч от рода на Българския Цар Тати Бог Иса,Цар и Дете на Бог Иса 
 
Севрюкова обявила,че през 2017-та политик на 44 години ще спаси България и винаги казвала,че вижда името му,както и в кой град ще живее,но повече няма да разкрие,за да не застраши живота и съдбата му по някакъв начин

ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ГОДИШЕН ПОЛИТИК=
ПОЛИТИК от
Ган (Кан,Жрец),Дете от Рода на Чар Тати Исуш и Диана

ВИЖДА ИМЕТО от=от Ежуа и Богиня Мат Диана 

Ето и в кой град ще живее Великият държавник,който е Спасителят: 
 
ЩЕ ЖИВЕЕ В ГРАДА на=ШТЕ ЖИВЕЕ В ГРАДА на=В ГРАДА на Бог Ежуш и Богиня Диана
–а града на Исус и Диана е градът им Диамполис!

ДИАМПОЛИС=
АМПОЛ ДИА ИС=Ямбол на Диана и Иса


Едно от страховитите ѝ в правия му текст и прочит пророчества е,че Турция ще вземе по мирен начин парче земя от Североизточна и Югоизточна(цялата Източна България) в началото на 21-ви век,а присъединяването ще е нацяло безкръвно.
 
Вижте какво прави магията на свещенодействието "разместване на словореда и анаграмирането на думите":

ТУРЦИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ТУРЦИЯ–
защо ли?
Защото:

ТУРЦИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Диана и Исуш ЩЕ ВЗЕМЕ ТУРЦИЯ 

защото:

ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=Диана и Изуш Българина
защото Източна България е на Българските Богове Исус и Диана,и не само Източна България,ами цялата България е Тяхна,и Турция е Тяхна,и...,и целият свят е на Българските Богове,сиреч наш–на Българите!
 
И още "турците ще вземат по мирен начин парче земя" означава 

ЩЕ ВЗЕМАТ ПО МИРЕН НАЧИН ПАРЧЕ ЗЕМЯ=
ЩЕ ВЗЕМАТ ПО МИРЕН НАТШИН ПАРТШЕ ЗЕМЯ=
ЩЕ ВЗЕМАТ Земята Богиня Мат Мария и Шар Бог Ешуа

Боговете и Българите ще вземат в свое владение и на Свещената Българска империя не само Турция,ами цялата Земя! 

 
Превземането на България нацяло безкръвно означава:

ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НАЦЯЛО БЕЗКРЪВНО от=
ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ от Богиня Диана и Исуз Бълкарина,


и в последствие и светкавично след това следва и 

ПРЕВЗЕМАНЕ НА СВЕТА НАТСЯЛО БЕЗКРЪВНО=
ПРЕВЗЕМАНЕ НА СВЕТА от
Богиня Диана и Исуз Бълкарина


Ето дешифровката и на апокалиптичното прорицание:"Не мислете,че земята,по която стъпваме,ще бъде все такава.Навсякъде там ще има и вода!"

НАВСЯКЪДЕ ЩЕ ИМА И ВОДА=Бок Исуш и Богиня Мат Диана

сиреч по цялата Земя ще властват Българските Богове и Техните праведни деца–Българите 


С пророчицата близо 30 години работи физикът доц. Иво Лозенски. Двамата изумяват научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силицевия кристал,екипът Севрюкова - Лозенски предлага нов модел на строежа на атома.

Ето и каква сакрална инфо и трансепохално пророческо очакване е засекретено в научните разработки и терминология на Слава: 
 
СИЛИЦИЕВ КРИСТАЛ=СИЛИТСИЕВ КРИСТАЛ=Сина на Диана и Исус Бълкарина от Дуло–
Божият Син от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,Който е Спасителят на Българите и света

НОВ МОДЕЛ НА СТРОЕЖА НА АТОМА=
Дуло от Исуж и Богиня Диана Мат Мария


Като сама казва,че черпи информация от небесния разум,

НЕБЕСЕН РАЗУМ=Бог Исуз и Мария ,

 
Слава Севрюкова пророкува всичко онова,което пророкува и Петър Дънов,че:

България ще я бъде!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ=БЪЛГАРИЯ на
Ешуа и Богиня Диана

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет.
От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи на всички народи.
Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени,които ще дадат на човечеството гениални прозрения. 
България ще е резерват на духовност,ще удивим човечеството.
Ще дадем на човешкия род големи умове в областта на науката и във всички области на човешкия живот.
Хората ще заживеят обединено,границите ще отпаднат,но отделните етноси и народи ще запазят самобитността си.
Българскит род никога не ще бъде заличен от лицето на земята.
Други народи ще изчезнат и ще се затрият,но Българите никога!
Събудената мощ на Духа на Българина е голяма.

Голяма е,защото е от Святият Дух!


Родината ни ще се превърне в райска градина,в световен оазис и ще наподобява на Швейцария.

ОАЗИС=ИСОАЗ=Исус

НАПОДОБЯВА на ШВЕЙЦАРИЯ=НАПОДОБЯВА на
Цар Бог Ешуа

А за днешните събития Слава казва:

Не бойте се,най-тъмно е преди зазоряване.Тежката мрачна карма на Българите е на привършване.
www.bulgaria.utre.bg/2013/12/24/200200-slava_sevryukova_ne_boyte_se_nay_tumno_e_predi_zazoryavane_video

МРАЧНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=МРАТШНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=
на Българите
Кан (Жреци) на Ешуа и Матара Мария 
 
А ние добавяме,това което постоянно ви казват Боговете ни,че всички тия епични събития са Техни натуралистични драматизации!

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от
Матара Диана и Исуз


Дънов е лично познат и често посещава Слава,посещават я и Петър Димков и Кубрат Томов,защото са роднини...,както ще видим нататък!
Ванга и Слава имат силна телепатична връзка и я поддържат постоянно десетилетия наред.
Защо ли?
Защото Ванга е роднинска леля на Слава,тъй като е сестра на бащата на Севрюкова–Георги.

 Георги е първородният син на Петър Дънов–Георги Димитров.с който знаете,че съвсем неслучайно живеят заедно дълги години в една къща на Опълченска 66, където Дънов с феноменните си способности се грижи за оцеляването на сина си Георги от преследванията на полицията и фашистите 

image   image   image   image

           Баща                  син на Васил         син на Дънов         дъщеря на Георги  

СЛАВА=Слав–Змей,Змеица–
един от 12–те синонима на змей от рептилската династия Дуло на Исус и Мария Магдалена

СЛАВА СЕВРЮКОВА=
Бог Иса Слав Барк (Българина)

Влизайте в блога на bezistena,администриран и под егидата на Всемогъщите и Всесилни Властелини и Господари на Световете Исус и Мария Магдалена,обличайте се в Тяхното Учение за Всемирната Любов и Познание и Божествена сила и мощ,и активирайте феноменните си способности,защото заради това сте проектирани, родени,отглеждани,закалявани и селектирани,за да се включите сега в решителните епични събития за спасението на Българите и света!
 
 
 
Върнете се,Българи!
Вас ви чакат Майки и Бащи!

  
екип на bezistena и светейшата фамилия Свети Васил Левски,Свети Петър Дънов, Свети Георги Димитров и Света Слава Севрюкова,които се реални и рационални действащи Светци,закрилници на Българския род,още малко време невидими! 



ИСД с Любов!



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
16.04.2016 20:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Чуй сега, mihala, пускаме те за п...
17.04.2016 16:29
Чуй сега,mihala,
пускаме те за последен път в блога ни,поставен под егидата и истинността на Святият Дух и Българските Богове,като те съветваме от Тяхно име да влезеш в блога ни и учиш усърдно и в разкаяние пред истинските Светии Техния Учебник на Познанието и Живата вода и Вечния живот!
Българите били "преминали през много земи и владичества за да стигнат земята,която е сега Българска"–ами какво правиш тогава в България,ма бяла птицо юдо–византийска псевдо–Исусова,взимай си каноничните окови и капачи на слепите очи,обирай си дърмите от блога ни и тръгвай да търсиш корените си из дивите азиатски степи,дето искаш ти с душманите ни да ни запокитите за пореден път,и си остани там,ние оставаме в Свещената ни Родна сътворенческа Божия Земя България на Балканите и на никой няма да я дадем!

Ще оставим пасквила ти да виси на стената на глупостта и религиозния фанатизъм за пример и назидание,и те съветваме зда не се се пъхаш неподготвена във финния и нежен,но страшно мощен и опасен за бездуховници и слепци огън на Святият Дух на езотериката на Българските Богове и светии,защото много пари и гори на него!

Благославяме те и всеки по пътя си и с кръста си!

Ще копираме и пасквила ти,за да не вземеш да го изтриеш,пък ти пиши на воля в блога си и ни прави антиреклама,която винаги е наша раклама!

mihala

Мили, желаещи просвещение, няма нищо общо ,в духовно отношение, между предоставените личности. Ако Слава е с тях, това означава,че откритията й нямат приложение в нашия живот. Бдете да не ви заблуди някой! Българите се преминали през много земи и владичества за да стигнат земята,която е сега Българска. Хората, ако са растения, са ашладисани многократно и достигнали степен на разумност, но не всеки. В земята ни има и мислещи , и немислещи индивиди, и всеки е свободен да избира пътя си.
цитирай
3. bezistena - Коментар на mihala:
17.04.2016 19:55
И защото езуитката наистина си изтри коментарния пасквил от нашия постингов блок,както предвидихме,пък ние предвидихме и да го запишем,затова за да не си губим бройката на коментарите,както и за да служи за предупреждение на всички разумни или неразумни мерзавци да не се бъзикат с Божиите сакралии и не се пъхат зорлен в Божиите шамари,още веднъж го публикуваме в отделен коментар с името и–човек не трябва да се срамува от делата си докато се осъзнае и почне да се срамува от скверните си дела!

коментар на mihala:

"Мили, желаещи просвещение, няма нищо общо ,в духовно отношение, между предоставените личности. Ако Слава е с тях, това означава,че откритията й нямат приложение в нашия живот. Бдете да не ви заблуди някой! Българите се преминали през много земи и владичества за да стигнат земята,която е сега Българска. Хората, ако са растения, са ашладисани многократно и достигнали степен на разумност, но не всеки. В земята ни има и мислещи , и немислещи индивиди, и всеки е свободен да избира пътя си."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679446
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!