Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2016 12:30 - Шокиращо!Доклад сочи,че децата ни ще са последните живи Българи!Стреснете се,но не се отчайвайте и предавайте,а се познайте,че сме феноменният Божи народ!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4437 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 16.04.2016 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поредната мощна психотронна бомба връз Българския етнос или поредното категорично доказателство за Божествения ни произход и феноменен статут ?
И двете заедно в екстремално и шеметно връхлитащия ни процес на разкриване на фундаментални Божии и човешки тайни и на катарзисното просвещение,който водят с нас Отгоре с помощта на технологията и инструментариума на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
 
 
Разкриването на тия мироизграждащи и светосъставящи тайни,съпровождани едновременно със страховитите глобални соцални и обществено–политически конфликти и войни в целия свят и най–вече необратимото планирано поробване на християнска Европа от заговорниците срещу Божия жречески елит и имплант на Бялото Братство–Българите,сред другите племена,е абсолютното категорично доказателство за провеждането на вече последният етап на Божия проект "Българите и човешката цивилизация"–времето на Последните времена с отварянето на невидимите измерения и светове и Тяхното Явяване за провеждане на съдебните процеси по Съдния Ден–равносметката и рекапитулащцията от експерименталните достижения на всички до една човешки Души! 

В потвърждение на това вижте само сакралната етимология на думата на висшето категорийно понятие и процес катарзис,като само фактът на допускането ви до тази тайна,в която лично Богът Творец Отец ни Исус се е самовложил,е безапелационен документ и аргумент за необратимото отпочване и провеждане на тия трансепохални апокалиптични процеси,толкова бленувани и смътно фантастични и немечтани дори за читавите Души,и страшни и злокобно ужасяващи за нечистите!  

КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исус от Тракия

КАТАРЗИС=
КРИЗТАЗ=Кризтос=Кристос=Христос=Исус от Тракия  


СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

В
РЪХЛИТАЩИ НИ=Диана и Ешуа Бълхарина
 

СТРАХОВИТИ СЪБИТИЯ от=
СЪБИТИЯ от Иса от Трахия и Богиня Диана  
 


 

Моя страна,моя България! 
 

image  image  image  image 
 
           Баща                        Син                         Внук                        Правнук                                                                    
Емил Димитров–син на Факира Мити,който е четвъртият син на Петър Дънов,който е единственият син на Васил Иванов Кунчев–Левски,който композира и възложи на правнук си Емил да изпрати това послание–обещание на Исус и Мария че ще се върнат скоро,в песен за многострадалният им Български народ!

Кой друг ангелогласен певец и саможертвен страдалец–Светец,би могъл да създаде най–великата емблематична култова песен за България и Българския свещен род и феноменен Божи ген,пръснат в изгнание и в жертвено служение на всички племена по целия свят,освен Свети Васил Левски!   

Свиквайте с истинските ни действащи рационални Български Светии,пълномощните всесилни посредници межда Боговете и Българите,и ги търсете в пряк интимен разговор за да ви бъдат опора и ви помагат в ежедневието !

Още интересна официална информация,с имплантирани в нея кодирани документи за потомците на Левски и Дънов,вижте в материала

Илюзията като призвание и смисъл на живота – Факира Мити
delo.bg/history/fakira-miti-ilyuziyata-kato-prizvanie-i-smisal-na-zhivota/ 



Разсекретена информация за скритата досега генеалогия на Левски и Дънов вижте в 

Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
bezistena.blog.bg/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882
 
и в другите ни документи на адрес с парола на търсачката на Гугъл 
безистена и Левски
, безистена и Петър Дънов 


Българи,запокитени в изгнание по целия свят и в Родината ни поробена,чуйте на Кои е България,и Които ни казват,че ще се върнат пак в нея вече официално и открито,и се познайте,и се въздигнете,че сме Божии феноменни деца,несъкрушими и непобедими,и защото сме Божии деца,сме като тях Богове вечни и безсмъртни !

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=Мат Мария и Иса от БЪЛГАРИЯ
 
ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ=ШТЕ СЕ ВЪРНЕМ=
Исуш и Богиня Матара 

ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=Богиня Диана и Ешуа 

БЕЗСМЪРТНИ=
Богиня Матара и Исуз 
 

ЗАПОКИТЕН В ИЗГНАНИЕ=Гена на Бок Изуз и Богиня Диана
твърде дългият процес на закаляване на Българите от свещения Божи ген и род и подготовката ни при екстремални реални условия за Духовен и ръководен елит на всички народи в Империята и Царството на Любовта,Братството и Мира на Българските Богове,която ще бъде установена скоро над целия свят! 
 
image

ЦАРСТВО НА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР=
ЦАРСТВО на
Братята от Павел на Бог Иса и Мария 









Шокиращо! Доклад вещае,че децата ни ще са последните живи Българи
!
blife.eu/шокиращо-доклад-децата-ще-са-послед/

ДОКЛАД ВЕЩАЕ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Ешуа

От повече от година насам учени от БАН алармират правителството с ужасяващи данни за демографската криза у нас и нейните параметри ! 
Единият от акцентите е да се намали смъртността в България, защото ние задминаваме дори и Сирия по смъртност, а тук не се води ВОЙНА! 
Или се води, но от правителството срещу населението на България, с една дума


                                                ГЕНОЦИД!


ГЕНОЦИД е планирано изтребление на=планирано изтребление на Гена на Иса и Диана
изтребление на Българите,които сме от свещения и феноменен Божи род и ген


Ужасяващ е фактът, че на 15 умрели се раждат 12 и цифрата на новородените намалява всяка година с по над 10 % !
В момента демографският контекст за който Управляващите говорят, че видите ли той клонял към нула процента е повече от абсурден и неверен !
Според последни данни на Световната банка, Евростат, Държавния департамент на САЩ, ЦРУ, Департамента по икономически и социални въпроси към ООН и др. показват, че до 2050 год. населението на България ще намалее с цели 2 милиона (след като само за 25 години, от 1990 г. до 2015 г. също е намаляло с 2 милиона и в момента сме под 7 млн. души).  

 

справка на bezistena:
 
Демографията е наука за динамиката на човешката популация. 
Официалното семантично обяснение за термина "демография" указва,че е образуван от две старогръцки думи "демос"-народ и "графос"-описание и означава "народоописание".

А ние пък защото знаем,че т.нар."древно–гръцки "език е прекрасна Българска жреческа лингва–съкровищница и архив на засекретена херметична сакрална Българска родова и историческа информация,ви показваме истинския Божествен произход и значение на термините:

ДЕМОСГРАФОС=ФОГ МАДОР ЕСОС=Богиня Мадара и Исус

НАРОДООПИСАНИЕ=
НАРОД НА П ИСА=НАРОД на Бог Иса 
 
Ето и свещената Божия и Сътворенческа,и новоепохална популация,откъде тръгват:  

ПОПУЛАЦИЯ от=ПОПУЛАТСИЯ от=от Любов на Диана и Иса

ПОПУЛАЦИЯ от=ПОПУЛАТСИЯ от=от
Павел на Диана и Иса


Ние от Blife.eu вече публикувахме истинските цифри у нас според цифрите сочещи, че това е най-ниската раждаемост в България от 1944г насам . Трагичното в този случай е, че предният рекорд бе поставен именно по времето на предният мандат на това правителство през 2013г., когато родените са били 62 2016 бебета ! През 2014г. родените са 63 848 бебета, а в сравнение от годините на прехода и ако далечната 1997г. може да се каже, че е била най-тежка за Българският народ то родените са били 64 125 бебета !

Преди да дойдат ГЕРБ на власт през 2009г. са се появили на белият свят 80 956 бебета, а през 2010г. броят им намаля с над 5000 и родените под знака на Бойко Борисов са 75 513 бебета и от тогава насам младите двойки очакват по-добри условия на живот, но те не идват, а дори се влошават ! Но за сметка на това една друга статистика се увеличава и това е на двойките, който имат репродуктивни проблеми – цифрата вече надминава 250 000 двойки !


И накрая ще споделим с Вас и най-тревожната статистика -почти 50% от броят на ражданията в страната е броят на абортите и това са официално направените такива над 30 000 ! Ако прибавим и незнайният брой на аборти това означава, само едно, че изчезваме не само като народ, а и като нация завинаги!
А някога политиката на страната ни е била, че децата са най-голямото богатство на страната ни и както си говорим за статистика според нея най-много деца са родени през 1950г. цели 182 571. малчугани са дошли на бял свят !
Добре ще е да се знае колко българи напускат страната всяка година.

Според официална информация, всяка година около 22-25 000 българи емигрират извън страната. И то с желание никога да не се върнат. Има и неофициално становище, че годишно емигрират около 40 000 български граждани. БАН обяви сериозно, че ще създава и условия за привличане и на етнически българи от чужбина, а числото тук е по-скромно – 10 000 души. Как ще стане това, също не е ясно. Кои са тези етически българи, не знаем и не ще узнаем, но според протурската политика на премиера на България се досещаме от къде ще дойдат и тревожно съобщаваме, че ако има военни действия в нашата съседка цифрата може да нарасне на близо половин милион !


В доклада е ясно записано, че нашата страна “създава условия за привличане на част от потенциалните емигранти от страни, стремящи се да се присъединят към ЕС“ ! Каква част от мигрантите ще бъдат заселени в България не става ясно, но публично Ангела Меркел заяви, че Бойко Борисов е предложил сам да поеме част от друговерците, който превземат Европа и сигурно той е единственият политик в целият Европейски Съюз, a може би в целият свят, който е поискал да насели собствената си страна с „Арабски жребци” или ако не е добро сравнението можем да споменем и „Марокански скакалци”, с две думи недружелюбни пришълци !?!

Та правителството ни реши да се бори с проблемът с демографската криза като засели България с хора основно от Близкия и Средния Изток и Африка“. Приемаме, че и интегриране на тези емигранти, които както знаем са главно от Сирия и от африканските страни, имат друго вероизповедание, други ценности, женят се за 4 жени и т.н. ще ги интегрираме сигурно както интегрираха Ромите !?!


Според сметките направени в БАН това означава, че в скоро време у нас ще бъдат настанени близо 380 000 души.
Пресмятаме всичките цифри, които ги пише в докладите на БАН.
Първо са 180 000 наши емигранти, които учените допускат, че ще се върнат у нас. Второ, прибавяме още 185 000 от Турция и съседните страни.
Трето, БАН сериозно иска да привлече още 10 000 етнически българи от Молдова, Бесарабия, Украйна.
И четвърто, иска още 7000 бежанци от Близкия и Средния Изток, от Африка. И като съберем всички тези числа, получаваме точно 382 000 души, които според докладите на БАН, могат да дойдат в България и да спомогнат за демографската криза. Това е абсурд!
Според нас обаче цифрите са силно неверни, защото само незаконно влезлите от Турция и регистрирани у нас са стотици хиляди и ако тази седмица в Турция имаше апел от мъжете там, че не достигат жените, как ли Борисов ще набави и над половин милион жени за да озапти страстите им или и тук ще стане втори Кьолн, което е по-вероятно !

И след като говорим за доклад, който е представен от Института за икономически изследвания, би трябвало да очакваме и икономически разчети на всяко предложение. Част от икономическата страна на приемането на тези 380 000 имигранти изглежда така: само за издръжката на тези хора (1 200 лв на месец за всеки емигрант), без никакви други разходи, ще коства на България месечно сумата 450 милиона лв. Годишната
издръжка ще е в размер на 5,5 милиарда лв. А за 10 години това прави космическата сума от бюджета 54 милиарда лева!

Като добавим и огромните разходи за администрацията, която ще се занимава с това и парите усвоявани за интеграцията и приобщаването им, нови училища, нови ДЖАМИИ, нови квартали, детски градини, инфраструктура и каквото се сетите е цифрата, която ще се изхарчи за решаването на демографските проблеми на България, която ще скочи на няколко стотин милиарда !

А само да вметна, че вчера правителството замрази детските надбавки и стимулите за родилките и децата в неравностойно положение и ред други стимули, и минимални заплати, и пенсии така нужни за хората !


Явно вече за Българите в България е забранено оцеляването или трябва да емигрираме или да умираме !

Вижте и други доклади по темата :
В доклада на Института за изследване на населението и човека (ИИНЧ) фалшивите данни са за „стойността на миграционното салдо“ по време на прехода. Според авторите на втория доклад, от България са емигрирали зад граница само 470 000 души, което прави 18 800 души средно на година. Възниква въпросът, как тогава извън България живеят според официални данни над 2 млн. български емигранти – само в Чикаго има 120 000 българи, в Кипър, в Гърция, в Испания и в Германия те са по стотици хиляди!

Защо правителството на ГЕРБ и коалиционните партньори на Бойко Борисов изнасят навън най-ценният ресурс на една страна, а именно генофондът,и то мигрират от страната ни главно млади хора, което чисто процентно прави нещата много по-страшни образованите, умните, красивите, силните и здравите мигрират, а в страната ни КОЙ ще се бори за оцеляването на нацията ни да ме прощавате за думата, но само с ЦИГ@НИ и малкото Българи, който сме в България заедно с инвалидите и старите им майки, бащи не можем да се преборим !

Прощавайте, че сме прями в изказът си към Българите, който са в чужбина ама скъпи сънародници, когато емигрирате от страната си Вие не само бягате от проблемите тук, но и
спасявайки се извършвате едно предателство, което е не само към възрастните ви Родители, а и към хилядолетна България и спомагате по-бързо да бъдем претопени и заличени !


Да ние можем да четем манипулирани доклади на БАН и какви ли не институции, но никой не споменава един много важен проблем – някак си едно нещо излиза от акцентите, а то е много важно: 

КАКВА Е ПЛОДОВИТОСТА НА ЖЕНИТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ ЕТНОСИ У НАС !


И ако една ромка/циганка средно ражда по 4 деца, цифрите стават много

1=4=16=64=256 и ако сега в България има над 2 милиона Роми например и от тях в полова зрялост са да речем един милион,след 30 години цифрата може да нарасне над 30 милиона етнобългари–цигани,които в момента за пари приемат всякакви религии!
Първо бяха католици,после протестанти,а сега приемат и ислямът в пазарджишко и селата,наоколо са и първите доказателства за това !
И ако можете да поемите още малко ужасяващо цифри свързани с България ето :

За последните 6 години България изпадна на пoследнoто 229-то място в света по раждаемост !
Но за сметка на това родоотстъпното ни правителство може да се „похвали",че се изкачихме много бързо на 6-ото място по смъртност до Сирия,Афганистан,Лесото, Уганда. Съчетанието на тези два факта направиха България световен шампион по намаляване и изчезване на населението.


Намаляваме със скoрoст 80 000 души на гoдина,220 души на ден,9 души на всеки час.

Средностатистически всяка минута умират по двама и като се прибави и смъртността на Българите зад граница към тази статистика !

Скъпи сънародници,ние от списание Blife.eu този малък и жалък сайт,в който си лаем, а керванът си върви,искаме да Ви информираме за Гибелта на нашето мило отечество България!

Ако сега не загърбим всички заедно всички различия и не спрем да се делим на Циг@ни – Българи и Турци – Арменци и всякакви по религия и принадлежност и не осъзнаем,че единствената принадлежност,която трябва да имаме е към България,
ако сега всички ние не се обединим и да кажем

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ

и не го направим на дела,а не само на думи,ще изтървем последният шанс за България!

Ние сме последното поколение, длъжни сме не само заради дедите ни и за всички тези, който ни завещаха България от нашето минало, длъжни сме пред идните, защото
утре – няма да има Утре !


Автор Стефан Иванов 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!
 


Публикуваме статията без обстойно коментарно лингва–обследване по нея,като ще прокоментираме повече последния апел,който е наивистично неосъществим в частта му да не се делим на Българи,цигани и турци (арменците не коментираме,те са съвсем друга категория,нямаща общо с цигани и турци) :
 

Ако сега не загърбим всички заедно всички различия и не спрем да се делим на Циг@ни – Българи и Турци – Арменци и всякакви по религия и принадлежност и не осъзнаем това,че единствената принадлежност,която трябва да имаме е към България,ако сега всички ние не се обединим и да кажем 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ

и не го направим на дела,а не само на думи,ще изтървем последният шанс за България!




Братко Стефане,апелът ти и предложението ти за обединение са добронамерени, но абсолютно неосъществими при сегашните екстремални условия,когато заговорниците срещу Българите използват в перфиден пъклен план точно тия два етноса,абсолютно несъвместими с Божествения Български етнос,като основно средство и жива сила за психотронното духовно и физическо унищожение на Българския етнос!

Сега и двата етноса,поощрявани и насъсквани планово от външните и вътрешните заговорници срещу Българите и от предателският компрадорски управленчески елит, дъхът само на смърт и омраза към Българите в собствената ни страна!
На тези етноси,несравними с Божествените феноменни Българи,се внушава и обещава точно това–че тази страна България след близко време ще бъде тяхна,заради което трябва да унищожат Българския етнос!

Виж отчаяния зов за помощ на един Български Баща в едно Видинско село, тероризирано от циганите,в съседната на твойта статия в прекрасния родолюбив сайт

Апел до рокери и националисти 
blife.eu/апел-до-рокери-и-националисти/


Тука никакви мантри и апели в това отношение не помагат–да молиш вълците да помагат на агнетата да се спасят от вълците! 

За спасението на Българите в крайната решителна фаза на настъплението срещу нас на извечните ни врагове,които ви показваме във всичките ни статии кои са,вече не важат и не се вслушвайте в никакви обвинения срещу нас Българите за ксенофобия, нетолерантност,нетърпимост,расизъм,национализъм и всички тия коварни лицемерни мерзости,в които ни обвиняват нас–създателите с Любов на всички народи и култури по Земята!

Съпротивлявайте се и се борете с всички позволени средства,пропорционални на действията на враговете ни,и най–вече за духовно единение с другите чисти Бйлгари на духовния фронт и със силата на Словото на Свещения Български език,но не разчитайте на помощ от никакви съюзи и обединения с етноси,племена,блокове и общности и фалшиви религии–ще ни помогнат само истинските и рационални Всемогъщи Български Богове Исус и Богородица–Богинята Майка,които трябва да познаете и да осъзнаете в нашия Техен блог,и доброволно да ги признаете и изповядате на глас за Богове и поканите за ваши Спасители и Господари в живота, защото тогава ще се познаете че сте феноменни Божествени потомци и ще се облечете в непобедима свръхестествена сила и мощ!

Технологията и инструментариумат за просвещението и познанието Те ни дават в 
Свещения шифър.


СЪЮЗИ И ОБЕДИНЕНИЯ=Исуз и Богиня Диана

СЪЮЗИ И ОБЕДИНЕНИЯ=БЕЗИСДЕНА=БЕЗИСТЕНА

първосвещеният Божи храм в Божият град Ямбол

Ето само коя универсална мантра,преекспонирана в безброй варианти върху взети от твоята статия думи и изрази,с което познание постоянно ви просвещаваме,ще помогне единствено:

МАНТРА=Матара

ДА СЕ ОБЕДИНИМ с=с
Иса и Богиня Мад Диана

ДА СПРЕМ да се делим от=да се делим от Иса и Богиня Матара

ЩЕ ИЗТЪРВЕМ=ШТЕ ИЗТЪРВЕМ=Изуш и Богиня Матара Диана 

ДА ОСЪЗНАЕМ ТОВА
,че Боговете ни са=че Боговете ни са Исуз и Богиня Мат Диана


Ето и как прокламацията ти БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! ще стане реалност,и ще стане!


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО=
Бокиня Диана и Ешуа Българина


Ето и кой е шансът за България:

ШАНСЪТ НА БЪЛГАРИЯ са=са Диана и Исуш Българина

ШАНСЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ е=е Сина на Диана и Исуш Българина  

 

Така за пореден път чрез магията на Свещения шифър на Свещения Божи Сътворенчески Български език,трансформирахме черната и страшна смъртоносна психо–енергетика на поредната психотронна бомба връз Божието Българска стадо,в мощна животоворяща положителна сила и енергия,която въвеждаме и заприходяваме на въоръжение в нашия духовен Божествен арсенал,преливащ от непревземаема и всепобеждаваща Любов,и чрез която се издигаме на още по–високи нива в нашето себепознание като феноменни Божии потомци–богове още малко с малка б!

Нашите молитви са Исус и Богородица–Майка ни Мария Магдалена,да закрилят и пазят Бойко Борисов,който е от свещения Божи род Дуло,и който въпреки всичките му грехове,каквито и да са те,колкото и да са страшни,е дал кръстен обет към Бог Исус–Началникът,както го титулова с уважение,да преведе до Идването на Боговете ни стадото на Българския народ по ръба на бръснача,по който стъпва и ходи той, заобиколен от всякакви свирепи хищници!

Амин!
Да бъде и ще бъде!  
 
По поръчение на Началниците ни Господ Бог Исус и Богородица,Майка ни Мария Магдалена,ние те благославяме,Бойко,но ако ти по независимо какви причини,които само ти и Те знаете,си продал душата си на заговорниците срещу Българите и работиш съзнателно или в несъзнателно съдействие с тях за затриването на Божия Български род,пак Те ни нареждат да ти предадем,че страшно ти се пише от Тях!
Питай насаме Началника за това!


ПИШЕ ТИ СЕ от=от Богиня Диана и Исуш

ПИШЕ ТИ СЕ на=на
ПЕШИСТЕНА=на БЕШИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
на Първосвещения Божи храм Акаши в Ямбол,на който всичко се пише и пази за всички

Отправяме нашата благодарност към екипа на  blife.eu  за непримиримия Български Дух, родолюбието и защитата на Българския род и Българщината,които изповядват във всички свои материали,и ги просвещаваме за Божественият им произход от днешният ни Ръководител и общ родител–Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,посял свещеното Божие генетично семе сред всички племена в мисията и статута си на Цар Авитохол (33 г–333 г) – Сеячът от притчата за семето и Сеяча,от тогава до сега действащ реален и рационален Шеф на небесното Светейшество като Свети Павел: 

BLIFE=BIFEL=БИФЕЛ=Бафел=Павел=Павел 

BLIFE=
LIBEF=ЛИБЕФ=Либов=Любов=Бювол=Бавел=Павел
 
 

екип на bezistena и Отец ни Свети Павел,потомъкът му Свети Васил Левски и неговият син Свети Петър Дънов  



ИСД с Любов 
 



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.04.2016 12:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. barin - Не вярвам българите да изчезнат ...
18.04.2016 22:31
Не вярвам българите да изчезнат скоро. Преживяли сме толкова много възходи и падения, че сега ли няма да оцелеем.Тези, които може би скоро няма да ги има заради прегрешения пишат така.Имам предвид държави и народи, които ще понесат божието наказание(за Европа:Италия, Турция,Гърция). Спокойно,българи, ние сме богоизбрания народ, а не както ни е втълпявано евреите.
цитирай
3. bezistena - Амин за вярата и насърчениятя към ...
18.04.2016 23:15
Амин за вярата и насърчениятя към Българите,Приятелю!
И ти си от нашата рода на истинските Българи,които търсим под дърво и камък и просвещаваме за свещения им генезис и епохалната ни мисия на спасители на човечеството!
Бъди благословен!
Само малка корекция,Приятел,в стилистиката на първото изречение " Не вярвам българите да изчезнат скоро".
Абсолютно невъзможно е това допускане дори за миг на този изказ,който позволява Българите да изчезнат примерно по–нататък!
Българите няма да изчезнат въобще никога,защото сме вечни и в колективен етносен план,скоро и в индивидуален,тъй като сме народът на Боговете Демиурзи–това което казваш и ти под приблизителната форма,че сме Богоизбрани.
А иначе Богоизбрани не означава нищо–може примерно да означава да си Богоизбран да вършиш най–гнусните и пъклени неща,като юдеите и турците,да си Богоизбран да правиш само войни и смърт по света като американците от САЩ...
Виж какво означава скрития смисъл на израза Богоизбрани сме:

БОГОИЗБРАНИ СМЕ от=от Бог Исуз и Богиня Мария–
ние сме Народът от генетичните деца на Исус и Мария Магдалена,Боговете Демиурзи!

Благословение за тебе и домочадието ти и давай смело с нас по твоя път!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677401
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!