Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2016 15:06 - Без коментар за милиардера Путин,който чакаме на огненото нестинарско хоро около Безистена заедно с братовчед му Барак!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3214 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 23.05.2018 04:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вие коментирайте,ние само превеждаме и разсекретяваме вложените секретни документи и послания в тази "сензационна" публикация в bgr.news-front.info

«Панамските досиета» на Путин? Очакваха «топчето да пукне», а то се пръсна
bgr.news-front.info/2016/04/05/panamskite-dosieta-na-putin-ochakvaha-topcheto-da-pukne-a-to-se-prsna/

От две седмици светът живееше в нагнетено виртуално очакване.
Медиите започнаха да бият тъпана отдалече.


ВИРТУАЛНО ОЧАКВАНЕ на=на Богиня Диана и Ешуа Бълкарина–
Титулярите на израза и обектите на очакването гарантират,че няма да излъжат очакванията и надеждите на очакващите! 
 
Ето на непосветените и кои са вестителите и информаторите,които бият тъпана отдалече за предстоящите епохални събития за идването на Очакваните: 

БИЯТ ТЪПАНА ОТДАЛЕЧЕ=Дуло от Тати Бог Ешуа и Богиня Диана 

ОЧАКВАНИТЕ СА=Бокиня Диана и Исуш

ОЧАКВАНИТЕ ВИНАГИ СА=Бокиня Диана и Бог Исуш

 
 
106 издания от 76 страни, обединени в «Международен консорциум на разследващите журналисти» се заканиха да извадят толкова изобличителни данни за Владимир Путин от т.нар «Досиета Панама» (изтекъл огромен масив от информация за влогове в офшорки), че дори Алина Кабаева да избяга с писъци в древната руска нощ.

Разкриваме от какви представители е съставен този международен концорсиум от журналисти,или от каквито и да са други представители да са съставени всякакви международни консорциуми:

МЕЖДУНАРОДНИ КОНСОРЦИУМИ=Кан (Жреци) от Цар Исуж и Диана Мад Мария
от различни по чистота династични потомци от феноменния Български жречески род на Исус и Мария Магдалена, израстъци и разклонения от Българския интелектуален елит сред всички племена

МАСИВ ОТ ИНФОРМАЦИЯ за=МАСИВ ОТ ИНФОРМАТСИЯ за=
за Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария 


В един момент се създаде усещането, че едва ли не Путин ще е единственият обект на разследването, а ден преди данните да станат официални, журналистът Дрю Съливан, съосновател на Центъра за разследване на организираната престъпност и корупцията, написа в профила си в туитър обръщение към прессекретаря на Путин Дмитрий Песков:

«Гоподин Песков, утре ще работите до късно. Предвидете го в плановете си, моля».


ДМИТРИЙ ПЕСКОВ=Кан (Жрец) от Богиня Матара Диана и Бог Иса

Същата организация излезе със становище, че след техните динамитни разкрития светът вече ще гледа с други очи на Русия.

СТАНОВИЩЕ от=от Богиня Диана и Исуш

СТАНОВИЩЕ от=от ВЕЩИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 
Първосвещеният Божи храм в Ямбол

Всички притихнахме във виртуалния свят. Аз лично очаквах като мининум Путин да бъде изкаран системен изнасилвач, злостен масов убиец и човек, който пие кръв от млади девици на закуска. Не повече, не по-малко.

Информацията излезе, но, когато стана това, данните, които излязоха за Русия, произведоха върху мен ефекта, който имаше първото пукване на черешовото топче в «Под игото».

Звукът от него в романа беше толкова нещастен, че според великолепния израз на Вазов някои от въстаниците го объркали със звук от «нецензурния канал на Боримечката»
.

Обещаваната сензация се оказа спукан балон. В документите разследващите журналисти открили данни за офшорна сметка от 2 милиарда долара, която водела опасно близко до Путин. Самото име на Путин не фигурира в тях, което трудно ще го разберете от нашите либерални медии, които се занимават само с руския президент и никой друг.

СЕНЗАЦИЯ=СЕНЗАТСИЯ=Сина на Диана и Исуз=Сина на Дионисиуз
Божият Син, Спасителят

ИСТИНСКА СЕНЗАЦИЯ=ИСТИНСКИЯ Син на Диана и Исуз 
сензацията когато хората видят истинския Спасител на света и на човечеството 


2 милиарда ли, написа някой ехидно във ФБ, нима искате да кажете, че Путин, в сравнение с Бойко Борисов, е едно пионерче?
Убеден съм, че Песков е погледнал данните, разхилил се е и се е убедил, че няма да му са налага да работи до късно. Можете да проследите в другите издания как точно журналистите твърдят, че схемата води до Путин, но крайният резултат от нагнетяването на напрежение е пародиен.


Точно тук е добре да припомним градацията на напрежението в хибридната война срещу Русия, защото ми се струва, че западните пропагандисти вече започват да се държат като маразматици от Политбюро по времето на Брежнев и стават все по-смешни с всеки свой ход.

МАРАЗМАТИЦИ=Исуз и Мат Мария 
хора изпаднали в състояние на пълен упадък на психофизическата си дейност вследствие на атрофиия на кората на главния мозък в резултат на стареене или на продължително хроническо заболяване.
Сакралната семантична дешифровка на диагнозата на болестта маразматизъм безапелационно указва причината за възникването ѝ–липса на познание за Българските Богове:

МАРАЗМАТИЗЪМ=Изуз и Диана Мама Мария 

Сакралната етимология на името на тази болест е емблематична демострация на изграждането на наименованията на всички човешки болести от матрицата на Божиите имена и титули с механизма и правилата на Свещения шифър – механизъм и постулат, който е в основата на древно – Българската феноменна вълшебна лечебна практика Баене, при която разшифрованите имена на болеста служат за входящи пароли в Божиите небесни свръхестествени здравни служби и въвеждане на болния за лечение в клинична здравна пътека на тия служби!

 
КЛИНИЧНА ЗДРАВНА ПЪТЕКА на=ПЪТЕКА на Диана и Изуш Бълкарина 

През януари 2015 година световната преса бе разтърсена с твърденията, че Путин е най - богатият човек в света със състояние от 200 милиарда.

Преди да продължим с тоталния журналистически разследващ провал и майтап за плиткоумници и елементарни промити мозъци, ще посочим кой е най–богатият човек на света.
Путин ли мислите, че е?
Неговите евентуални 2 милиарда (халал да му са по човешките закони!) нищо не струват!
Другият Българин – Бил Гейтс ли мислите,че е?
Неговите 80 милиарда нищо не струват!
Халал да му са и на него!
Българо – юдеинът Рокфелер и всякакви други изродени генетични потомци от Дуло с милиони, милиарди и трилиони и всякакви други богатства и лостове на властта в света ли мислите, че са най – богатите хора в света?
Нищо не струват богатствата им, и нищо че всички са крадени от народите по света –халал да им са и те!
Защото тия крадци и нещастници на земните материални богатства нямат и парченце от истинското непреходно и нетленно богатство на света, което и ръжда, и инфлация и кризи и фалити не го хващат – ето го най – богатият човек на света в обща формулировка:

НАЙ БОГАТ ЧОВЕК на=на Богиня Диана и Бок Ешуа 
 
Ето и конкретните параметри на най – богатите човеци, от които сте всички вие Божествени и феноменни Българи от свещения Божи жречески род:

НАЙ БОГАТ ЧОВЕК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа

Така де — няма да си играят на дребно. Пиши му едни огромни пари в сметката и гледай как западната журналистика нарушава всичките си стандарти, когато трябва да тиражира тази глупост.

През януари тази година се появи ревизирана версия
.

БиБиСи пусна чудовищната манипулация под формата на филм, наречена «Тайните богатства на Путин», разследване, в което не бе показан нито един, ама нито един документ.

Нещо повече — авторите на филма бяха уличени в лъжа, тоест, че не са проверили едно от твърденията на свой събеседник.


Същият събеседник обяви, че е бил гост на яхта, която Роман Абрамович бил подарил на Владимир Путин през 2002 година. Междувременно дадоха кадри на яхтата, събеседникът я разпозна. Кратка проверка обаче показа, че този плавателен съд е произведен през 2014 година и така мащабното свидетелство увисна във въздуха.


Ето разсекретеното досие на поредния нещастен българо–юдейски богаташ,който не си знае огромните богатства,които не чинят и стотинка от нашите Божествени непреходни богатства,защото с тия крадени милиарди от руския народ скоро няма да може да си купи и миг живот още дори!

РОМАН=Мария

РОМАН АБРАМОВИЧ=РОМАН АБРАМОВИТШ=Богиня Матара Мария и Бог Ешуа

Но дори и в този филм, уникално съчетание на драматична музика и много конско, но без доказателства, авторите изчислиха, че Путин има само 40 милиарда.
Значи Чудовището от Кремъл само за една година загуби 160 милиарда. А днес вече се оказва, че и тези 40 милиарда са се стопили до два.
В кръга на шегата написах, че се опасявам, че следващото разследване вече ще носи заглавието:
«Краде ли Путин кламери от кабинета си», защото прогресивното намаляване на богатството му води в тази посока.


Браво,приятел,за свежия хумор,който стил е и наш любим!

Сега е време обаче да се вгледаме по-детайлно в разследващите, че нещо много взе да ни бяга фокусът.

ФОКУС=ФОК УС=Бок Иса
и като център на всичко,и като влшебник и чудотворец


Веднага на очи се набива факта, че то е финансирано от американските USAID и «Отворено Общество».

Я да им проверим документите и на тия тарикати и ги осветим чий експеримент генноинженерен продукт са!
Досещате ли се вече според неизтриваемият задължителен лингва печат какви са?

USAID=Иса и Диана
наши момчета, доста поръчкови и лъжливи овчарчета!

А,ето ги и нашите продажни низки душици от мафията на най – изродения българо –юдейски рептил, срам и позор за Кръстника му и за свещения му род и пълен урод –Сорос! 

ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО=Братя от Бог Исуш и Богиня Диана
братя с малко б и много черни души и черна енергетика,защото са от отбора на Черното братство от Българския род Дуло!


СОРОС=Сар Иса 

Повече информация за нашия свръхизроден роднина и братовчед Сорос четете в постинга ни – биографично разследване:

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира! 
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173

И още инфо за българо–юдео–циганския изрод и престъпник Сорос вижте с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Сорос"

О, да, всички знаем, че САЩ са извор ня всяка светлина по земята, но ако прегледате добре пуснатата информация, ще се убедите, че Америка — това е територия, населявана от ангели.
Авторите на разследването го обявиха за глобално, че са ровили в данни за последните 40 години в информация, която е имала обем от 2 терабайта.
И какво се оказва — нито един американски политик или бизнесмен няма сметка в офшорна фирма. Ама нито един ви казвам.

Очевидно САЩ е страна на невинността
.


Там няма алчни копелета, които да влагат пари зад граница. О, не, сър. Отворете сайта за документите и вижте — там дори отсъства САЩ като страна.
Какво повече можем да кажем? Очевидно е, че който диктува, той плаща музиката, но чак такава арогантност вече е повече от недопустима. Опитът да използваш толкова много журналисти като инструмент в хибридната война трябва да буди отвращение.

Опитите цялото това разследване да бъде фиксирано върху Путин, въпреки че неговото име изобщо го няма официално написано, а връзката се прави през човек, който уж му бил най-добрия приятел, е толкова нелеп, че дори тези, които пишат изобличителните статии, със сигурност знаят, че звучат като звук от «нецензурния канал на Боримечката».


БОРИМЕЧКАТА=Кан (Жрец) от Богиня Матара и Ешуа

За разлика от Путин името на украинския президент Петро Порошенко присъства в списъка.
Дори се натъкнах на много интересен факт във фейсбук — в деня, в който украинската армия ядеше як бой край Иловайск, Порошенко си е регистрирал офшорна сметка на британските Вирджински острови.
 

ВИРДЖИНСКИ ОСТОРВИ=ОСТРОВИ на Кан (Жреци),Братя от Исуж
поредната цивилизационна дестинация на Българските жреци,изградили поредната феноменна култура по света,поробена и унищожена от изродените им родственици от Черното братство.


Колко евроатлантическо от негова страна, а? А след това украинецът е направил и маневрата да не публикува тези компании в данъчните си декларации.
И сега какво — ще искаме ли оставката на Порошенко, ще го разобличаваме ли пред лицето на целия свят?

А какво да кажем за десетките други лидери, които с имената си присъстват в тези списъци на позора, включително и бащата на Дейвид Камерън, чиято страна иначе толкова много се бори с корупцията на Путин.


Опасявам се, че с подобни действия западната журналистика е на път да дискредитира не само себе си, но и разследващата си сила. Това е оперетна журналистика, впрегната да изрива нечистотиите на западните елити като приписва въображаеми вини на противника.


ЗАПАДНИ ЕЛИТИ от=от Дуло на Иза и Богиня Диана

ВЪОБРАЖАЕМИ=Бог Ежуа и Богиня Мария
били измислени и въображаеми,а?

Но след като си играл на тази струна в продължение на три години, след като си пускал измислица след измислица, след като си обещавал грандиозни разкрития, а такива изобщо липсват, то това вече е дефиниция на класическа хибридна война.
Само че дори и този опит за атака катастрофира, защото светът вместо да гледа с други очи на Русия, от вчера се залива от смях, понеже мишката, родена от планината, се оказа едно малко информационно уродче.


Ако трябва да погледна конспиративно на нещата, дори вече съм склонен да подозирам този огромен консорциум от издания в таен путинизъм,защото с такива псевдоистории те само работят в полза на имиджа на Русия.Толкова не могат да измислят нещо качествено,че залагат на предположения и ги представят като факт.

На мястото на Путин аз щях да пратя Песков в отпуска.

Има кой да се грижи за неговия имидж.


Александър Симов  
 
 
Накрая ще си кажем и нашето пристрастие,защото сме реални хора с чувства и симпатии и имаме аргументи за това.
 
Нашите симпатии са за Владимир, не защото е с доказани Български феноменни жречески гени–той и Обама,и Буш,и т.н. и т.н. други глави на народите са с доказани Български феноменни династични гени, а заради това,ч е ей този християнин на снимките долу – Владимир Путин, като искрен и ревностен православен християнин и Българин и генетичен жречески потомък на Българските Богове, винаги използва положението си да демонстрира ревностата си православна християнска вяра и да дава пример на всички в Русия, като при всеки удобен случай на яве и на саме целува искрено и с вяра в смирение Исусовите и Богородични икони!  
За справка:
 
Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак.
bezistena.blog.bg/history/2015/09/05/.1389139

image
+
image
+
image
+
image
+
image

Нашите не само симпатии, а и братска Любов, са за Владимир, и не защото е с доказани Български феноменни жречески гени – той и Обама, и Буш,и т.н. и т.н. другите глави на народите, са с доказани Български феноменни династични гени, а още и заради това,че ей този християнин на снимките долу – В ладимир Путин, като искрен и ревностен православен християнин и Български Божи потомък, жертва живота на доблестните си саможертвени войни и благополучието на народа си, за да спаси живота и държавата на християните в Сирия, за изтреблението на които християнинът Обама създава, финансира и организира ислямистките главорези.
За които си деяния всички те – и Путин, и Обама, и Буш , и т.н  и т.н.,ще си получат всекиму изработеното и дължимото!
Обезателно! 

Защото всеки – чуйте всички много добре :

абсолютно всеки, 
който е запалил свещ пред Исус и Богородица в храма или по друг християнски начин и ритуал, и с молитва Ги е помолил за нещо, той автоматично е сключил вече с Тях вечен и нерушим договор, че ще спазва повелите и законите им,и горко му и жалко, когато нарушава двустранния задължителен договор!

ВЕЧЕН И НЕРУШИМ ДОГОВОР с=ВЕТШЕН И НЕРУШИМ ДОГОВОР с=
ДОГОВОР с Богиня Матара и Исуш 

Ето по канона и ритуалната догматика на протестванството и Барак Обама (към когото изпитваме братска Любов и съжаление, но без симпатии!) в смирение и договорни обещания с Господ Бог Исус да следва и спазва Неговите повели и закони за Всемирната Любов, Братство и Мир между хората и народите, без да нарани и една птичка дори, камо ли човек...!

image

Тия закони и висша Божия Вселенска конституция за Всемирната Любов, Братство и Мир между хората и народите, изискващи да не нараниш и една птичка дори, камо ли човек, ги пише в Еванглието и хвалебствената песнарка, които държиш в ръцете си, ти – Барак, приятел ли, братовчед ли, тарикат ли да те наричаме, щото си от всичкото.
Я обърни към камерата да видят всички какво пише в тия свещени книги и къде в тях нашият Исус ти разрешава да пращаш войници и смъртоносни оръжия по целия свят да сеят смърт и разрушения!
Къде Той ти нарежда да финансираш и организираш заедно с юдеите и Ердоган и изроденото изчадие адово Меркел от същата свещена Българска Божия династия Дуло, нашествието на милиони ислямисти в Европа за изтреблението на християнското ѝ население!

image

Тъй ли не се намери от всички тия помазани баптистки пастори, които са протегнали ръце в молитва и благословение към теб в името на Исус и Святият Дух, поне един от тях истински кръстен със Святият Дух, който да ти каже от Негово име, че това което правиш по целия свят, не е от Него, и че е престъпление и грях дори и с дума ако нараниш ближния си (дори и врага си), и чудовищно престъпление и смъртен грях камо ли да заповядваш смъртта на хиляди и милиони невинни човеци и водиш целия свят към погибление! 
– Вярващ християнин!
– Пфу!
Срам и позор за свещения Български Божи род на Исус и Мария Магдалена, чийто генетичен израстък си и ти!  

СМЪРТЕН ГРЯХ срещу=ГРЯХ срещу Иса и Матара 

СРАМ И ПОЗОР за=ПОЗОР за Иса и Мария 
 

БАПТИЗЪМ=Бог Иза и Богиня Мат


И вие сте в кюпа на престъпниците, дори и още по – виновни от него – вие, протестантски пастори, дето като дойдете в България при евангелистите, толкова прекрасно и напоително за душите ни говорите и пеете в помазанието на Святият Дух, че Исус е Любов и да живеем по Неговите закони вярващите християни, затова докато има още малко време, вземете го освестете раба Божи и български Барак (барк, българин) Обама и го доведете при нас, ама без оръжие и охраната му от горили, за да му разкрием Божествената Българска генеалогия и му пренастроим безплатно и с Любов програмата, и нищо, че няма вече да е президент – а за да си спаси нещастната пищяща от ужас душа, защото и тя е късче от многострадалните кървящи Души на нашите общи Родители Исус и Мария Магдалена!
И вие също!
 
image

Дадоха ти данаите за награда и да мълчиш Нобелова награда за мир!
– Пфу!
– Как ще се явиш скоро пред Отец ни и Майка ни и пред съда на Светиите и на народите, бе роднина наша, срам и позор за Свещения ни Божи род?

НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР от=от Богиня Диана Мария и Иза Българина

Тази клетва, братовчеде Барак, от амвона и пред кръста на Отец ни, е равностойна на православния кръстен знак и целувката на иконите от общият ни братовчед Владимир и вричане в Боговете ни, затова за тебе друг път за спасение няма, освен пълното и искрено разкаяние и покаяние пред нашите Богове Исус и Майка Мария на Техния Първосвещен дом и храм Безистена в Ямбол.

КРЪСТЕН ЗНАК на=ЗНАК на Иса от Тракия

КРЪСТЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) на Исуз от Тракия=на Кан (Жреци) на Кризтос–опознавателният клетвен знак на жреческото потомство на Христос, Който е Исус от Тракия, Всемогъщият Български Господ Бог Отец Исус Творецът на света и човеците!

И не важат оправданията, че видите ли, те кукловодите в сянка дърпали конците на политиката в САЩ и на света, че те юдеите и ЦРУ командвали, че си нямал избор...!
Имал си избор като християнин – или на кръста с Него и вечен реален светейши живот, или във вечния огън на пъкала на ада!

image

Ние ще те чакаме на огъня на всепречистващото нестинарско хоро в Ямбол и България!

Владимире, и ти ще дойдеш във всепречистващия огън, защото по – горе казахме за тебе, че по човешките закони грешките и греховете ти са простени, но по Божиите не са.

Нобелова награда за мир ли!

– Пфу!


https://www.youtube.com/watch?v=QSyGmpoXrlM

Прощание славянки    Наталья Губа



Ето това беше нашият без коментар, в който без много коментар казахме много съществени и важни неща.

БЕЗ КОМЕНТАР=Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара
 
ВАЖНИ НЕЩА=ВАЖНИ НЕШТА=
Богиня Диана и Ежуш

ВАЖНИ НЕЩА=ВАЖНИ НЕШТА=ВЕЖИШТЕНН=БЕЖИШТЕН=БЕЗИСТЕН

екип на bezistena и Свети Павел,който бере много ядове с потомците си и ще им дърпа ушите...   

ЩЕ ИМ ДЪРПА УШИТЕ=Ешуш и Богиня Матара Диана 

ЩЕ ИМ ДЪРПАТ УШИТЕ на потомците на =на потомците на  Ешуш и Богиня Мат Диана 
 
ПОТОМЦИ на=ПОТОМТСИ на=на Богиня Мат Диана и Иса – ние, Българите


ИСД с Любов и с песен!


 





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
08.04.2016 15:11
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - ЧУДЕСНО ТЪЛКУВАНИЕ , АДАШ
09.04.2016 13:56
Да, няма да се хареса на тези, чиято работа е да отклоняват вниманието в погрешна посока!
Но колкото повече хора се убедят, че те са напълно излишни, толкова по- добре - за хората!

Приятен ден, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Приятен ден и работа и на тебе на н...
09.04.2016 15:22
Приятен ден и работа и на тебе на нивата на Българознанието и на Българщината,Приятелю!
Изразът и прорицанието "те са напълно излишни" не означава отнемането на живота на тия хора,а означава тяхното катарзисно покаяние и пречиствание,ако го пожелаят и извършат искрено,а те ще го пожелаят 100 %,защото Божиите служители–Светиите,въобще няма да ни питат всички нас,искаме или не искаме–всички в казана (индивидуалното джакузи) с емблематичната течност с температура според натворените грехове – от + 25 градуса Целзий (абсолютен кеф като на морето през юли),към +30,40,60,+100 и т.н. градуса над точката на кипене на теччността(катраня).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676407
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!